Baca keterangan rasmi

Pendidikan yang memberi pelajar kami satu cara untuk mendapatkan kemahiran untuk memenuhi impian mereka, di mana mereka hari ini dan esok.


Inilah yang kami lakukan di sini di Gateway Technical College .


Setiap tahun, pendidikan dan latihan tangan Gateway yang kuat, latihan dunia nyata melalui 65 program yang berbeza memberikan asas kepada lebih daripada 21,000 pelajar untuk mendapatkan kemahiran untuk kerjaya baru - atau lebih baik diri mereka dalam masa sekarang.

Kami menghargai dan melayani pelajar dan masyarakat kami dari Kenosha County, Racine County, dan Walworth County melalui pendekatan inovatif yang diakui secara nasional untuk pendidikan kerjaya dan teknikal. Pelajar kami berjaya selepas Gateway juga, dengan sembilan daripada 10 pekerjaan mencari dalam tempoh enam bulan bergraduat dan kadar kepuasan pelajar berhampiran 100 peratus.


Kolej ini diketuai oleh lembaga pemegang amanah, pentadbiran, kakitangan, dan fakulti yang komited untuk mencapai kecemerlangan dan memenuhi keperluan masyarakat. Sejak menjadi sekolah kesinambungan pembiayaan yang pertama di Wisconsin dan di Amerika Syarikat pada tahun 1911, Gateway dianggap sebagai kolej model kerana pembangunan perkongsian perniagaan, pensijilan industri yang dipertimbangkan dalam kurikulum akademik dan pendekatan dunia nyata untuk latihan kemahiran.

Gateway Technical College bekerjasama dengan masyarakat di Kenosha County, Racine County, dan Walworth County untuk memastikan pertumbuhan dan daya maju ekonomi dengan menyediakan sumber pendidikan, latihan, kepimpinan dan teknologi untuk memenuhi keperluan pelajar, majikan dan masyarakat yang berubah. Setiap tahun, 70 program akademik Gateway menyediakan pendidikan yang kuat dan menjadi asas bagi 18,000 pelajar untuk memenuhi matlamat kerjaya mereka.

Visi kami

Kami membuat peluang pendidikan yang berubah-ubah menjadi realiti.


Misi kita

Kami menyediakan pendidikan yang berfokus kepada industri yang fleksibel, boleh diakses, dan mampu dimiliki oleh masyarakat kita yang pelbagai.


Nilai kami

Di Gateway Technical College , kami menghargai:

 • kepelbagaian individu dan perspektif.
 • iklim yang positif untuk bekerja dan belajar.
 • inovasi dan mengambil risiko.
 • tingkah laku yang jujur ​​dan beretika.
 • kualiti dan kecemerlangan pendidikan.

Polisi Berakhir Lembaga

Komuniti tri-county mendapat manfaat daripada pendidikan tinggi yang berpatutan yang membolehkan penduduk membangunkan pengetahuan dan kemahiran untuk kerjaya yang menyokong keluarga yang menyumbang kepada pertumbuhan dan kemapanan ekonomi tempatan dengan kos sepadan dengan nilai perkhidmatan yang disediakan.

 • Pelajar menunjukkan pengetahuan dan kemahiran dan keyakinan diri yang diperlukan untuk pekerjaan, kemajuan kerjaya, perspektif global, dan pembelajaran sepanjang hayat.
 • Perniagaan mendapat manfaat daripada tenaga kerja yang terlatih, berpendidikan dan akses kepada penyelesaian perniagaan dan tenaga kerja yang disesuaikan yang menyokong iklim perniagaan yang positif.
 • Pembayar cukai mendapat pulangan yang positif terhadap pelaburan dari kesan Gateway ke dasar cukai tempatan, nilai hartanah, dan pembangunan ekonomi keseluruhan serta sumbangan graduan kepada masyarakat tri-daerah.
 • Keluarga diperkuat oleh kemakmuran graduan mereka, mengurangkan pengangguran atau kurang pekerjaan, dan adanya pekerjaan tempatan untuk ahli keluarga.
 • Rakan kongsi pendidikan, tempatan, kebangsaan, dan antarabangsa, menyambung pelajar mereka untuk kerjaya yang maju Gateway Pathways kursus, kemudahan dan sumber pendidikan.
Program diajar dalam:
 • English

Sekolah ini juga menawarkan:

Ijazah Bersekutu

Gateway Technical College

Adakah anda lebih suka bekerja di luar rumah? Tidak suka berada di pejabat? Jika ya, program Ijazah Sarjana Kejuruteraan / Kejuruteraan Bandar Gateway adalah satu untuk a ... [+]

Adakah anda lebih suka bekerja di luar rumah? Tidak suka berada di pejabat?

Jika ya, program Ijazah Sarjana Kejuruteraan / Kejuruteraan Bandar Gateway adalah satu untuk anda. Hampir semua kerja dijalankan di luar, bekerja dengan pelbagai alat dan jentera. Dan, jika anda memilih memanjat pokok, anda boleh mempunyai "pejabat" semulajadi anda dengan pandangan setiap hari.

Ijazah bersekutu jurusan Arborikultur / Jajahan Perbandaran Gateway menyediakan kemahiran tangan dan pendidikan sumber semula jadi bagi graduan untuk memasuki bidang kerjaya yang menarik ini dari arborists, foresters urban dan pekerjaan yang berkaitan. Ia menawarkan upah keluarga dan kerja sepanjang tahun dengan pemilik tanah persendirian, korporat atau kerajaan.... [-]

Amerika Syarikat Kenosha
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Gateway Technical College

Sebagai air tawar menjadi salah satu sumber paling bernilai kami, anda boleh mendapatkan pengetahuan dan kemahiran yang diperlukan untuk mencapai kerjaya yang dapat memba ... [+]

Sebagai air tawar menjadi salah satu sumber paling bernilai kami, anda boleh mendapatkan pengetahuan dan kemahiran yang diperlukan untuk mencapai kerjaya yang dapat membantu mengekalkan sumber yang berharga ini.

Teknologi Kejuruteraan Awam Gateway Technical College - Program ijazah Sumber Air Sumber Air membantu pelajar mempelajari reka bentuk kejuruteraan awam dan pembinaan, ditambah dengan pendidikan lanjutan dalam bidang penilaian alam sekitar, rawatan air, pengurusan air ribut, dan kawalan hakisan.

Juruteknik alam sekitar membantu dalam pengurusan air ribut, penilaian alam sekitar, dan pensampelan air dan ujian. Mereka juga menubuhkan, menguji, mengendali dan mengubah suai peralatan untuk mencegah atau membersihkan pencemaran alam sekitar serta menjalankan tinjauan pencemaran, mengumpul dan menganalisis sampel seperti udara dan air bawah tanah.... [-]

Amerika Syarikat Elkhorn Sturtevant
Januari 2020
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Gateway Technical College

Komunikasi grafis adalah kerjaya yang hebat untuk orang berfikiran kreatif yang juga menikmati komputer dan teknologi. Walaupun alat reka bentuk telah berubah dari pen da ... [+]

Komunikasi grafis adalah kerjaya yang hebat untuk orang berfikiran kreatif yang juga menikmati komputer dan teknologi. Walaupun alat reka bentuk telah berubah dari pen dan kertas ke komputer dan perisian, idea dan kemahiran seni masih penting. Sekiranya anda seorang yang kreatif dengan celik teknikal, kerjaya ini adalah untuk anda.

Program Komunikasi Grafis di Gateway Technical College adalah program sarjana dua tahun yang ditawarkan di kampus Racine dan Elkhorn. Pelajar juga mempunyai pilihan untuk melengkapkan semua atau sebahagian daripada program dalam talian yang memberi kemudahan kepada para pelajar untuk bekerja di sekitar jadual mereka. Setelah mendapat ijazah sekutu, para pelajar boleh mengejar beberapa sijil yang memberi tumpuan kepada bidang seperti fotografi digital dan penerbitan digital.... [-]

Amerika Syarikat Elkhorn Racine
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
2 cari doktor jurisprudens anda
Kampus
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Gateway Technical College

Program Pengurusan Hospitality di Gateway Technical College menyediakan para graduan sebagai pengurus dalam industri perhotelan yang menarik. Sama ada anda berminat denga ... [+]

Program Pengurusan Hospitality di Gateway Technical College menyediakan para graduan sebagai pengurus dalam industri perhotelan yang menarik. Sama ada anda berminat dengan pengurusan hotel, industri makanan dan minuman atau mengurus tarikan pelancong, program ini akan memberi anda alat profesional untuk memajukan kerjaya anda. Jika anda menikmati bekerja dengan orang ramai dan ingin kerjaya di mana anda boleh memastikan setiap tetamu mempunyai pengalaman positif, Pengurusan Hospitality adalah untuk anda.

Ijazah Pengurusan Atasan Hospitaliti membolehkan anda memilih jalan yang sesuai dengan minat anda melalui ijazah Pengurusan Perhotelan, yang memberi tumpuan kepada kemahiran yang diperlukan untuk pengurusan hotel dan resort, atau dalam satu daripada dua bidang tumpuan: Pengurusan Hospitaliti dengan tumpuan dalam Makanan dan Minuman , atau Pengurusan Hospitaliti dengan tumpuan dalam Pelancongan dan Tarikan.... [-]

Amerika Syarikat Racine
Januari 2020
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Gateway Technical College

Dunia pengurusan perniagaan adalah tempat yang menarik, pantas dan dinamik untuk menghabiskan kerjaya anda. Di Gateway, pelajar Pengurusan Perniagaan akan mempelajari bag ... [+]

Dunia pengurusan perniagaan adalah tempat yang menarik, pantas dan dinamik untuk menghabiskan kerjaya anda. Di Gateway, pelajar Pengurusan Perniagaan akan mempelajari bagaimana dunia perniagaan berfungsi dari sudut pandang pemasaran, kewangan dan organisasi. Dalam dunia perniagaan yang pantas, menjaga agar pengurus menjadi berpengetahuan dalam pelbagai subjek. Ijazah Pengurusan Perniagaan akan membantu menubuhkan graduan selain kakitangan lain; lebih baik menyiapkan mereka untuk memajukan peranan pengurusan. Kursus Pengurusan Perniagaan Gateway disesuaikan oleh jawatankuasa penasihat perniagaan, yang terdiri daripada golongan profesional dalam pasaran kerja serantau. Oleh itu, kelas menangani trend terkini dalam perniagaan hari ini. Pelajar juga akan mendapat manfaat daripada pengajar Pengurusan Perniagaan yang profesional berpengalaman - ramai yang mempunyai lebih daripada 20 tahun pengalaman dalam bidang ini.... [-]

Amerika Syarikat Kenosha Elkhorn Racine Sturtevant Walworth  + 2 Lagi
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Gateway Technical College

Mengapa Perakaunan? Syarikat-syarikat dari semua saiz dan jenis menggunakan akauntan! Peluang pekerjaan ada dalam sukan, hiburan, teknologi, perhotelan, makanan dan fesye ... [+]

Mengapa Perakaunan? Syarikat-syarikat dari semua saiz dan jenis menggunakan akauntan! Peluang pekerjaan ada dalam sukan, hiburan, teknologi, perhotelan, makanan dan fesyen, pembuatan, pembinaan, dan semua industri! Jenis-jenis organisasi termasuk semua perniagaan serta penjagaan kesihatan dan bukan keuntungan lain, siasatan jenayah dan lain-lain kerajaan persekutuan, negeri dan daerah. Atau menyertai profesion perakaunan dalam firma perakaunan, simpan kira atau penyediaan cukai untuk bekerja dengan pelbagai perniagaan.

Terdapat banyak jenis perakaunan yang berbeza, termasuk kewangan, kos, cukai, audit, kerajaan dan forensik. Pilihan berlimpah - temui apa yang anda suka!

Sama ada anda berada di sini untuk mendapatkan kemahiran dan sijil pekerjaan yang berharga, memperoleh gelaran Associates atau meletakkan diri anda dalam ijazah empat tahun, kami menjemput anda menyertai kami dalam Program Perakaunan Gateway.... [-]

Amerika Syarikat Kenosha Elkhorn
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Gateway Technical College

Sebagai sekolah bersertifikat Yayasan Pendidikan Teknikal Kebangsaan (NATEF), Gateway Technical College diiktiraf sebagai mempertahankan latihan berkualiti tinggi untuk p ... [+]

Sebagai sekolah bersertifikat Yayasan Pendidikan Teknikal Kebangsaan (NATEF), Gateway Technical College diiktiraf sebagai mempertahankan latihan berkualiti tinggi untuk program Jurutera Automotif. Diploma teknis juruteknik penyelenggaraan automotif dan program ijazah teknologi otomotif menyediakan latihan dan pendidikan tangan yang anda perlukan untuk kerjaya yang berjaya dalam kemudahan pembaikan automotif atau pusat perkhidmatan runcit. Program latihan automotif Gateway diajar di Pusat Horizon untuk Teknologi Pengangkutan. Kemudahan yang canggih ini menempatkan peralatan latihan automotif terkini dan berfungsi sebagai hab strategik untuk industri pengangkutan Midwest.

70 kredit program ijazah Teknologi Otomotif akan menyediakan pelajar untuk kerjaya sebagai juruteknik automotif. Juruteknik garis boleh mendiagnosis, membaiki dan melakukan penyelenggaraan kompleks pada kereta dan trak ringan. Juruteknik memerlukan kemahiran perkhidmatan pelanggan serta kemahiran mekanikal, elektrik dan profesional untuk bekerja pada kenderaan terpanas hari ini. Graduan juga boleh memperoleh jawatan sebagai bahagian dan pembekal jualan, menguji juruteknik untuk pengeluar, wakil jualan pengeluar, jurulatih pengeluar atau pengurus dalam bidang yang berkaitan dengan pengangkutan. Semasa program ini, pelajar akan menjadi berpengetahuan dalam prestasi enjin, pembaikan enjin, manual dan automatik, transmisi dan transaxle, sistem elektrik dan elektronik. Graduan bersedia mengambil peperiksaan pensijilan Master ASE. Pensijilan Master ASE menunjukkan majikan dan pengguna berpotensi bahawa juruteknik berpengetahuan dalam bidang pensijilan termasuk bidang prestasi enjin, enjin diesel ringan dan transmisi automatik.... [-]

Amerika Syarikat Kenosha
Januari 2020
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Gateway Technical College

Sediakan untuk kerjaya berteknologi tinggi, dengan program Pembangun Perisian IT-Web Gateway. Pembangun laman web membuat dan mengemas kini laman web syarikat untuk opera ... [+]

Sediakan untuk kerjaya berteknologi tinggi, dengan program Pembangun Perisian IT-Web Gateway. Pembangun laman web membuat dan mengemas kini laman web syarikat untuk operasi sehari-hari. Mereka bekerja dalam pelbagai persekitaran termasuk syarikat, kerajaan, dan syarikat komputer lain. Ijazah bersekutu IT Pemaju Perisian IT Gateway ditawarkan dalam talian dan di Kampus Racine kami supaya anda boleh belajar bila dan di mana ia paling mudah untuk anda.

Pilih laluan yang sesuai dengan minat anda. Ijazah Pemaju Perisian IT - Web memberi tumpuan kepada bahasa pengaturcaraan yang digunakan di web, membina laman web dinamik dan prinsip backend yang didorong oleh pangkalan data. Ijazah Pemaju Perisian IT - Web dengan kepekatan Sharepoint Developer memberi tumpuan kepada kemahiran yang diperlukan untuk membangunkan dan mengekalkan laman web perniagaan serta merancang dan membangunkan aplikasi kerjasama dengan Microsoft SharePoint.... [-]

Amerika Syarikat Racine
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Gateway Technical College

Sediakan untuk kerjaya pembuatan berteknologi tinggi dengan program ijazah Teknologi Pengilangan Lanjutan Gateway. Perkilangan maju menggabungkan mekanikal, elektronik da ... [+]

Sediakan untuk kerjaya pembuatan berteknologi tinggi dengan program ijazah Teknologi Pengilangan Lanjutan Gateway. Perkilangan maju menggabungkan mekanikal, elektronik dan teknologi maklumat untuk menyelaraskan proses pembuatan melalui automasi bijak. Kemudahan perkilangan lanjutan menggunakan teknologi canggih dan teknologi robotik untuk membuat proses mereka seefisien mungkin. Jika anda menikmati teknologi penyelesaian masalah dan bekerja dengan jentera, program ini adalah untuk anda.

Pembelajaran Dengan Melakukan

Pelajar dalam program Teknologi Pengeluaran Lanjutan akan menamatkan pengajian dengan pelbagai kemahiran dan pengalaman menggunakan peralatan, peralatan dan teknologi yang digunakan dalam kemudahan pembuatan maju, termasuk peralatan robot FANUC, hidraulik dan pneumatik, Allen Bradley / Rockwell PLC, proses automatik peralatan, Snap-on Multimeters, Textronix osiloskop, dan Starrett Precision measuring instruments. Anda juga akan mendapat pusat pemrograman CNC pemrograman pengalaman dunia, rangkaian komputer penyelesaian masalah, pengaturcaraan dan interfacing Rockwell PLC, dan interfacing litar logik digital.... [-]

Amerika Syarikat Elkhorn Sturtevant
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

I Choose Gateway- We Are Young