Gateway Technical College

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Pendidikan yang memberi pelajar kami satu cara untuk mendapatkan kemahiran untuk memenuhi impian mereka, di mana mereka hari ini dan esok.


Inilah yang kami lakukan di sini di Gateway Technical College .


Setiap tahun, pendidikan dan latihan tangan Gateway yang kuat, latihan dunia nyata melalui 65 program yang berbeza memberikan asas kepada lebih daripada 21,000 pelajar untuk mendapatkan kemahiran untuk kerjaya baru - atau lebih baik diri mereka dalam masa sekarang.

Kami menghargai dan melayani pelajar dan masyarakat kami dari Kenosha County, Racine County, dan Walworth County melalui pendekatan inovatif yang diakui secara nasional untuk pendidikan kerjaya dan teknikal. Pelajar kami berjaya selepas Gateway juga, dengan sembilan daripada 10 pekerjaan mencari dalam tempoh enam bulan bergraduat dan kadar kepuasan pelajar berhampiran 100 peratus.


Kolej ini diketuai oleh lembaga pemegang amanah, pentadbiran, kakitangan, dan fakulti yang komited untuk mencapai kecemerlangan dan memenuhi keperluan masyarakat. Sejak menjadi sekolah kesinambungan pembiayaan yang pertama di Wisconsin dan di Amerika Syarikat pada tahun 1911, Gateway dianggap sebagai kolej model kerana pembangunan perkongsian perniagaan, pensijilan industri yang dipertimbangkan dalam kurikulum akademik dan pendekatan dunia nyata untuk latihan kemahiran.

Gateway Technical College bekerjasama dengan masyarakat di Kenosha County, Racine County, dan Walworth County untuk memastikan pertumbuhan dan daya maju ekonomi dengan menyediakan sumber pendidikan, latihan, kepimpinan dan teknologi untuk memenuhi keperluan pelajar, majikan dan masyarakat yang berubah. Setiap tahun, 70 program akademik Gateway menyediakan pendidikan yang kuat dan menjadi asas bagi 18,000 pelajar untuk memenuhi matlamat kerjaya mereka.

Visi kami

Kami membuat peluang pendidikan yang berubah-ubah menjadi realiti.


Misi kita

Kami menyediakan pendidikan yang berfokus kepada industri yang fleksibel, boleh diakses, dan mampu dimiliki oleh masyarakat kita yang pelbagai.


Nilai kami

Di Gateway Technical College , kami menghargai:

  • kepelbagaian individu dan perspektif.
  • iklim yang positif untuk bekerja dan belajar.
  • inovasi dan mengambil risiko.
  • tingkah laku yang jujur ​​dan beretika.
  • kualiti dan kecemerlangan pendidikan.

Polisi Berakhir Lembaga

Komuniti tri-county mendapat manfaat daripada pendidikan tinggi yang berpatutan yang membolehkan penduduk membangunkan pengetahuan dan kemahiran untuk kerjaya yang menyokong keluarga yang menyumbang kepada pertumbuhan dan kemapanan ekonomi tempatan dengan kos sepadan dengan nilai perkhidmatan yang disediakan.

  • Pelajar menunjukkan pengetahuan dan kemahiran dan keyakinan diri yang diperlukan untuk pekerjaan, kemajuan kerjaya, perspektif global, dan pembelajaran sepanjang hayat.
  • Perniagaan mendapat manfaat daripada tenaga kerja yang terlatih, berpendidikan dan akses kepada penyelesaian perniagaan dan tenaga kerja yang disesuaikan yang menyokong iklim perniagaan yang positif.
  • Pembayar cukai mendapat pulangan yang positif terhadap pelaburan dari kesan Gateway ke dasar cukai tempatan, nilai hartanah, dan pembangunan ekonomi keseluruhan serta sumbangan graduan kepada masyarakat tri-daerah.
  • Keluarga diperkuat oleh kemakmuran graduan mereka, mengurangkan pengangguran atau kurang pekerjaan, dan adanya pekerjaan tempatan untuk ahli keluarga.
  • Rakan kongsi pendidikan, tempatan, kebangsaan, dan antarabangsa, menyambung pelajar mereka untuk kerjaya yang maju Gateway Pathways kursus, kemudahan dan sumber pendidikan.

Lokasi

Kenosha

Alamat
30th Avenue,3520
53144 Kenosha, Wisconsin, Amerika Syarikat

Elkhorn

Alamat
400 County Road H
53121 Elkhorn, Wisconsin, Amerika Syarikat

Racine

Alamat
1001 S. Main Street
53403 Racine, Wisconsin, Amerika Syarikat

Sturtevant

Alamat
2320 Renaissance Blvd.
53177 Sturtevant, Wisconsin, Amerika Syarikat

Walworth

Alamat
496 McCanna Parkway
53105 Walworth, Wisconsin, Amerika Syarikat

Kenosha

Alamat
Horizon Center
4940 88th Avenue

53144 Kenosha, Wisconsin, Amerika Syarikat