Baca keterangan rasmi

Seorang Pemimpin dalam Pendidikan

Sejak 2011, General Assembly telah mengubah puluhan ribu kerjaya melalui pendidikan perintis, pengalaman dalam kemahiran yang paling dalam permintaan hari ini. Apabila anda mempelajari perkembangan web, data, reka bentuk, perniagaan, dan banyak lagi dengan GA, anda dapat:

 • Kurikulum pemenang anugerah dan pengajar pakar, di kampus dan dalam talian.
 • Masyarakat global, profesional 40,000-plus alumni sepenuh masa dan paruh waktu.
 • Hasil kerjaya dari kursus terdepan, dengan mentoring setiap langkah cara.

Siapa kita

General Assembly adalah perintis dalam pendidikan dan transformasi kerjaya, yang mengkhususkan diri dalam kemahiran yang paling dalam permintaan hari ini. Sumber utama untuk latihan, kakitangan, dan peralihan kerjaya, kami memupuk komuniti profesional yang berkembang maju mengejar kerjaya yang mereka cintai.

Apa yang bermula sebagai ruang kerja bersama pada tahun 2011 telah berkembang menjadi pengalaman pembelajaran global dengan kampus-kampus di 20 bandaraya dan lebih dari 35,000 graduan di seluruh dunia.

Sebagai individu dan syarikat berjuang untuk bersaing dalam ekonomi yang semakin berteknologi, General Assembly menyediakan latihan yang dinamik dan dinamik untuk menutup jurang kemahiran global.

Penafian: Walaupun General Assembly mempunyai beberapa pelajar antarabangsa di kampus-kampus kami di seluruh dunia, kami tidak dapat membantu pelajar antarabangsa dengan memperoleh visa untuk menghadiri kursus kami. Jika anda memerlukan visa menghadiri kursus General Assembly , sila semak dengan kedutaan tempatan anda untuk mendapatkan keperluan dan batasan. Terima kasih banyak kerana mempertimbangkan General Assembly sebagai rakan belajar anda.

Apa yang kita lakukan

General Assembly membina komuniti profesional elit individu dan syarikat melalui pendidikan dan hubungan kerjaya strategik.

Mendidik Individu

 • Membina kemahiran penting di semua peringkat profesional
 • Bekerjasama dan berhubung dengan rangkaian elit
 • Ubah dan meningkatkan kerjaya dan portfolio anda

Mempekerjakan Peluang

Kami merapatkan jurang antara pencari kerja dan syarikat yang memerlukan bakat dengan kemahiran yang berkaitan.

Mendidik Syarikat

 • Perkongsian dengan Fortune 1000 syarikat
 • Latihan kakitangan disesuaikan untuk memajukan pekerja
 • Pemprosesan perancangan khusus untuk memperoleh alumni GA

Apa yang Kita Ajarkan

Kami menyediakan latihan inovatif untuk pembelajaran sepanjang hayat dan kejayaan dalam bidang permintaan dalam ekonomi teknologi yang kini berubah pesat.

 • Pengekodan
 • UX
 • Data
 • Pemasaran
 • Perniagaan
 • Perkembangan kerjaya

Mengapa General Assembly

Pendidikan pemenang anugerah

Kurikulum kami dibuat oleh satu pasukan pakar pereka pengajaran untuk memastikan kursus kursus yang relevan serta-merta terpakai di lapangan.

Pembelajaran yang dinamik dan inovatif

Kami memanfaatkan alat teknologi terkini untuk memberikan pengalaman pembelajaran dalam talian dan luar talian kami kepada para pelajar kami.

Pertumbuhan kerjaya dengan majikan tertinggi

Kami membantu komuniti kami berkembang dengan pasukan khusus, sepenuh masa yang mendapat pekerjaan, perkongsian, dan kerjasama pelajar dengan lebih daripada 2,500 majikan yang inovatif.

Akses kepada Rangkaian Alumni GA

Berhubung dengan bakat terbaik di dunia sebagai sebahagian daripada rangkaian lebih daripada 35,000 alumni kami dan mengejar kejayaan dengan sekumpulan profesional kreatif yang eksklusif.

Apa yang Menjadikan General Assembly Luar Biasa?


Kami menawarkan Latihan dalam Tech, Data, Reka Bentuk, Perniagaan, dan Lebih Banyak/>

Ekonomi dunia yang kompleks, hari ini memerlukan tenaga kerja mahir yang boleh memanfaatkan teknologi untuk menjana kejayaan. Kursus-kursus yang kukuh dalam General Assembly merangkumi semua teras inovasi asas untuk memberi individu dan pasukan beberapa pilihan untuk pertumbuhan dan pembangunan. Kami menawarkan program dalam pembangunan web, sains dan analisis data, reka bentuk pengalaman pengguna, pemasaran digital, pengurusan produk, dan banyak lagi. Pelajar boleh memilih dari pelbagai format dan modaliti untuk membantu mereka mencapai matlamat terbaik, termasuk pilihan sepenuh masa, paruh waktu, dan pilihan pendek - di kampus, dan dalam talian.

Kami Mempunyai Rangkaian Global Besar

20 buah kampus. 10,000 rakan kongsi menyewa. 40,000 graduan kursus sepenuh masa dan separuh masa. Dan kemudian ada ratusan ribu hadirin untuk acara dan bengkel kami. Kehadiran, General Assembly alumni, dan rakan pengambilan global General Assembly adalah tiga aset terbesar kami. Sebagai tambahan kepada kursus yang direka khas untuk memenuhi keperluan majikan, kami memupuk perancangan profesional industri yang berfungsi sebagai pengajar, mentor, dan jurulatih. Rangkaian profesional yang berkembang ini membantu para siswazah baru-baru ini mencari pekerjaan dan membuat sambungan, menetapkan mereka untuk berjaya dalam pekerjaan, dan dalam kehidupan.

Kami menyesuaikan diri dengan pasaran

Bidang dinamik seperti sains data dan pembangunan web berkembang secara real time, dan kami terus melaksanakan program perintis, pelancaran, dan matahari untuk bertindak balas terhadap permintaan pasaran dan evolusi alat dan teknik. Pasukan pereka pengajaran bertaraf dunia kami, pakar mata pelajaran, dan pengurus produk pendidikan terus menyegarkan kandungan kami untuk memastikan kerelevanan. Dengan memanfaatkan data, maklum balas, dan pandangan dari penilaian hak milik kami, kami menghasilkan kerja kursus yang memberi impak maksimum kepada pekerjaan.

Kami Fokus Keperluan dan Hubungan Majikan

Perhubungan majikan yang mendalam sentiasa menjadi bahagian penting dalam DNA General Assembly . Kira-kira separuh daripada pelajar separuh masa kami dibiayai oleh majikan yang mahu pekerja mereka dilatih oleh pakar kami, dan kurikulum GA dipandu oleh keperluan industri. Kami telah membantu puluhan syarikat Fortune 100 - dan beratus-ratus perniagaan lain di seluruh dunia - untuk menilai dan melatih bakat mereka, di tempat, dalam talian, atau di kampus kami. Kami juga menyediakan penyelesaian menyewa untuk syarikat-syarikat yang mencari saluran paip yang pelbagai calon yang siap bekerja, bersenjata dengan kemahiran dalam permintaan.

Kami Melabur dalam Akses dan Peluang

Sebagai sebahagian daripada komitmen kami untuk pendidikan yang berpatutan dan berpatutan, kami memberi tumpuan kepada membangunkan program dan pilihan pembiayaan untuk memastikan pelajar mempunyai sistem sarana dan sokongan yang mereka perlukan untuk belajar di GA. Sebagai tambahan kepada program inovatif seperti Adobe Digital Academy, Peluang Dana, CodeBridge, dan TechIMPACT - yang menawarkan biasiswa dan program latihan percuma kepada bakat yang kurang mendapat perhatian dan diabaikan - kami bekerjasama dengan majikan dan penyedia kewangan untuk membantu mendapatkan kos pendidikan yang dilindungi. Program inovatif hibrid dan inovatif kami menjangkau individu yang tinggal di luar kawasan metro utama dan memberi mereka akses kepada pendidikan berkualiti yang sama dengan kampus kami.

Membina Kursus Inovatif Dengan Hasil Terbukti

Pasukan Pengajaran Kelas Dunia

Pasukan pengajaran General Assembly mewakili golongan elit syarikat terbesar dan paling terang hari ini. Pengajar dan pereka kursus datang dari perniagaan utama termasuk Google, Amazon, Airbnb, dan IBM, berkongsi pengalaman dan wawasan dunia nyata di dalam bilik darjah setiap hari. Ahli pasukan menjalankan program latihan yang luas yang memastikan keberkesanannya dalam memupuk bakat baru.

Pembangunan Berterusan

Untuk memastikan kecemerlangan di dalam kelas dan perkaitan di tempat kerja, reka bentuk pengajaran dan pasukan produk kami bekerja dengan gigih untuk meleset, menyesuaikan diri, dan mengembangkan kurikulum kami. Proses reka bentuk pembelajaran lincah kami bermakna setiap kursus kami menyambung sekurang-kurangnya dua kemas kini setiap tahun. Setiap pelepasan baru termasuk penambahbaikan ciri, kandungan yang dipertingkat dan banyak lagi.

Pelbagai Jalan Pembelajaran untuk Memadankan Matlamat Anda.

Mengubah Kerjaya, Penuh Masa

Majukan kerjaya anda dengan program Immersive yang penuh dengan keterampilan, GA dan jurulatih kerjaya yang mahir.

Meningkatkan Kecekapan, Separuh Masa

Tetap bersaing dan relevan dengan pembelajaran yang fleksibel, fleksibel dan mentor yang berdedikasi.

Kelas, Bengkel, Acara

Mengambil bahagian dalam program hari, petang dan hujung minggu yang mempamerkan kemahiran, inovasi, dan pemimpin.

Belajar Di Kampus dan Dalam Talian

Leverage alat pembelajaran yang mantap, pengajar pakar, dan komuniti sokongan pada setiap langkah.

A Community of Creators, Innovators, and Employers

Berhubung Dengan Alumni

Lebih daripada 40,000 profesional yang berbakat telah lulus dari kursus penuh dan sambilan kami.

Reach Global yang Besar

Di mana anda berada, kami. Majukan hubungan online atau di 20 lokasi global dari NYC ke Hong Kong.

Insight Majikan Eksklusif

GA mempunyai lebih dari 10,000 rakan menyewa dan telah melatih beribu-ribu pekerja Fortune 500.

Akses kepada Pemimpin A-senarai

350,000 telah menghadiri acara eksklusif yang memaparkan penglihatan seperti Richard Branson dan Tim Ferriss.

Program diajar dalam:
 • English

Sekolah ini juga menawarkan:

Diploma

General Assembly

Melatih kemahiran pengekodan, reka bentuk, dan lelaran yang diperlukan untuk kerjaya dalam bidang yang dicari. Bina apl Android bersepadu. Bersama-sama dengan Google. ... [+]

Menjadi Pemaju Android

Sertai program Android Development Immersive baru kami, dan melatih kemahiran pengkodan, reka bentuk, dan lelaran yang penting untuk memulakan kerjaya dalam bidang yang dicari.

Belajar Dari Pakar

Menerima arahan dan bimbingan daripada pemaju Android profesional, sambil mendapat manfaat daripada pembelajaran rakan sebaya melalui pendekatan yang didorong oleh komuniti kami.

Membangunkan Aplikasi Sebenar

Tambah pengetahuan dan kemahiran bersepadu untuk toolkit anda semasa anda membawa aplikasinya: asas UI, Reka Bentuk Bahan, Java, XML, API, dan banyak lagi.

Dapatkan Sewa

Gunakan sumber dan bimbingan jurulatih kerjaya kami untuk meneroka aplikasi kerjaya aplikasi Android selepas menamatkan kursus.... [-]

Amerika Syarikat New York Atlanta Austin Boston Chicago Dallas Denver Los Angeles Santa Monica Irvine Providence San Francisco San Jose Seattle Washington Arlington United Kingdom London Hong Kong Singapura Singapore Australia Brisbane Melbourne Sydney USA Online  + 23 Lagi
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
12 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Kursus

General Assembly

Belajar untuk membentangkan dan menyampaikan pemahaman yang didorong data melalui SQL, Excel, dan Tableau. Buat visualisasi data dan papan pemuka. ... [+]

Gambar yang besar

Bersungguh-sungguh membuat - dan mempertahankan - keputusan kritikal menggunakan hasil analisis data anda.

Kemahiran, Alat,

Gunakan Excel, SQL, dan Tableau untuk melihat trend dan memacu keputusan perniagaan dengan data dunia sebenar.

Analitik dalam Amalan

Kongsi pandangan anda dan beritahu cerita yang menarik menggunakan visualisasi data dan papan pemuka.

Temui Pasukan Sokongan Anda

Kecemerlangan pendidikan kami adalah usaha masyarakat. Apabila anda belajar di GA, anda sentiasa boleh bergantung kepada pasukan pakar dalam rumah untuk memberikan panduan dan sokongan, apabila anda memerlukannya.

Pengajar

Belajar rangka kerja, alat, perbendaharaan kata, dan amalan terbaik dari guru yang kerja hariannya menggunakan mereka dengan mahir.... [-]

Amerika Syarikat New York Atlanta Austin Boston Chicago Dallas Denver Los Angeles Santa Monica Irvine Providence San Francisco San Jose Seattle Washington Arlington United Kingdom London Hong Kong Singapura Singapore Australia Brisbane Melbourne Sydney USA Online  + 23 Lagi
Permintaan Maklumat
English
Sambilan
10 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
General Assembly

Menggunakan teknik dan platform canggih seperti media sosial, iklan berbayar, pemasaran e-mel, dan Google Analytics untuk memperoleh pengguna dalam kempen pemasaran digit ... [+]

Kemahiran

Kemahiran dalam pengiklanan sosial dan penggunaan Facebook, Google AdWords dan Google Analytics untuk mencari makna dalam tingkah laku pengguna.

Standard Pengeluaran

Membangun dan merancang kempen yang dipacu oleh data dan strategi carian berbayar - dan diukur oleh petunjuk prestasi utama.

Gambar yang besar

Menjadi pemandu garis bawah syarikat anda dengan menggunakan teknik dan platform canggih untuk memasarkan produk dan memperoleh pengguna.

Temui Pasukan Sokongan Anda

Kecemerlangan pendidikan kami adalah usaha masyarakat. Apabila anda belajar di GA, anda sentiasa boleh bergantung kepada pasukan pakar dalam rumah untuk memberikan panduan dan sokongan, apabila anda memerlukannya.... [-]

Amerika Syarikat New York Atlanta Austin Boston Chicago Dallas Denver Los Angeles Santa Monica Irvine Providence San Francisco San Jose Seattle Washington Arlington United Kingdom London Hong Kong Singapura Singapore Australia Brisbane Melbourne Sydney USA Online  + 23 Lagi
Permintaan Maklumat
English
Sambilan
10 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
General Assembly

Menyelam jauh ke dalam Swift, Xcode, data, reka bentuk mudah alih, dan banyak lagi untuk melancarkan kerjaya baru yang membuat produk hebat untuk App Store. ... [+]

Menjadi Pemaju iOS

Ya, ada aplikasi untuk itu. Dan itu. Dan itu. Aplikasi mudah alih kuasa banyak urus niaga harian merentas pekerjaan dan bermain - dan permintaan untuk pencipta mahir tidak pernah lebih besar. Program Pembangunan IOS Pembangunan baru kami melatih anda dalam kod, reka bentuk, dan kemahiran lelaran yang anda perlukan untuk memasuki bidang yang kompetitif ini.

Belajar Dari Pakar

Menerima arahan dan bimbingan dari pemaju iOS utama dan berhubung dengan komuniti GA yang maju dan rakan-rakan.

Membangunkan Aplikasi Sebenar

Buat produk yang disediakan oleh App Store dengan memperoleh pengetahuan industri utama dan kemahiran khusus dalam Swift, Xcode, reka bentuk mudah alih dan banyak lagi.... [-]

Amerika Syarikat New York Atlanta Austin Boston Chicago Dallas Denver Los Angeles Santa Monica Irvine Providence San Francisco San Jose Seattle Washington Arlington United Kingdom London Hong Kong Singapura Singapore Australia Brisbane Melbourne Sydney USA Online  + 23 Lagi
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
12 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
General Assembly

Menguasai bahasa sejagat web. Ketahui cara membuat pengalaman web interaktif canggih dengan JavaScript. ... [+]

Kemahiran

Belajarlah untuk kod dalam JavaScript, bahasa asli web yang digunakan oleh pemaju di seluruh dunia.

Standard Pengeluaran

Bina aplikasi web satu halaman yang berterusan data pengguna dan sambungkan ke perkhidmatan seperti Twitter dan Facebook melalui API.

Gambar yang besar

Belajar asas pengaturcaraan berorientasikan objek sambil menerima sokongan daripada pakar industri dan komuniti rakan sebaya.

Temui Pasukan Sokongan Anda

Kecemerlangan pendidikan kami adalah usaha masyarakat. Apabila anda belajar di GA, anda sentiasa boleh bergantung kepada pasukan pakar dalam rumah untuk memberikan panduan dan sokongan, apabila anda memerlukannya.

Pengajar

Belajar rangka kerja, alat, perbendaharaan kata, dan amalan terbaik dari guru yang kerja hariannya menggunakan mereka dengan mahir.... [-]

Amerika Syarikat New York Atlanta Austin Boston Chicago Dallas Denver Los Angeles Santa Monica Irvine Providence San Francisco San Jose Seattle Washington Arlington United Kingdom London Hong Kong Singapura Singapore Australia Brisbane Melbourne Sydney USA Online  + 23 Lagi
Permintaan Maklumat
English
Sambilan
10 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
General Assembly

Gunakan HTML5, CSS3, JavaScript, jQuery, GitHub dan Teks Sublime untuk program dan meletakkan laman web interaktif yang responsif sepenuhnya. ... [+]

Kemahiran

Gunakan HTML5, CSS3, JavaScript, jQuery, GitHub, dan Sublime secara konsert.

Standard Pengeluaran

Bina sebuah laman web interaktif yang responsif yang berdiri tegak dari templat biasa.

Gambar yang besar

Fahami bagaimana campuran pemrograman dan susun atur web yang kita lihat - dan bagaimana pasukan bekerjasama untuk menciptanya.

Temui Pasukan Sokongan Anda

Kecemerlangan pendidikan kami adalah usaha masyarakat. Apabila anda belajar di GA, anda sentiasa boleh bergantung kepada pasukan pakar dalam rumah untuk memberikan panduan dan sokongan, apabila anda memerlukannya.

Pengajar

Belajar rangka kerja, alat, perbendaharaan kata, dan amalan terbaik dari guru yang kerja hariannya menggunakan mereka dengan mahir.... [-]

Amerika Syarikat New York Atlanta Austin Boston Chicago Dallas Denver Los Angeles Santa Monica Irvine Providence San Francisco San Jose Seattle Washington Arlington United Kingdom London Hong Kong Singapura Singapore Australia Brisbane Melbourne Sydney USA Online  + 23 Lagi
Permintaan Maklumat
English
Sambilan
10 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
General Assembly

Ketahui kemahiran untuk menjadi pemaju web stack penuh peringkat masuk dan dapatkan akses kepada perkhidmatan kerjaya yang berdedikasi dalam inovatif ini ... [+]

Mulakan Kerjaya Anda dalam Pembangunan Web

Ketahui dan gunakan kemahiran yang anda perlukan untuk memulakan kerjaya dalam kod.

Tahu Perkara Anda

Ketahui kemahiran yang paling dicari dalam teknologi, dari JavaScript ke Rails, dengan bimbingan dari pasukan kami yang berpengalaman pengajar.

Membangunkan Kemahiran Baru

Bina laman web sebenar, API, dan aplikasi yang didorong data sambil bekerjasama dengan rakan sekelas pada pelbagai projek.

Dapatkan Sewa

Pelancaran kerjaya baru anda dalam pembangunan web dengan sokongan kaunselor kerjaya kami melalui setiap langkah pencarian kerja.

Sokongan Kerjaya

Kami menyediakan setiap graduan immersive kami dengan akses kepada latihan kesediaan pekerjaan, sambungan kepada majikan, dan peluang untuk mengasah kemahiran baru.... [-]

Amerika Syarikat New York Atlanta Austin Boston Chicago Dallas Denver Los Angeles Santa Monica Irvine Providence San Francisco San Jose Seattle Washington Arlington United Kingdom London Hong Kong Singapura Singapore Australia Brisbane Melbourne Sydney USA Online  + 23 Lagi
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
12 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
General Assembly

Mulakan kerjaya di UX dengan asas penyelidikan dan kemahiran reka bentuk, dari personas ke prototaip. Membina portfolio yang kaya dengan pandangan inovatif. ... [+]

MENJADI seorang pereka UX DI 10 WEEKS

Program Immersive Design Pengalaman Pengguna dibuat oleh pengamal teratas dalam bidang, dengan fokus khusus untuk membantu anda beralih ke kerjaya reka bentuk UX.

Belajar Dari Pakar UX

Menghadiri kelas yang direka dan diajar oleh sesetengah pereka UX terbaik industri.

Bina Portfolio Anda

Gunakan kemahiran UX anda dalam lima projek kelas dan membina portfolio kerja.

Dapatkan Pekerjaan UX

Jadilah perantis atau pereka UX junior.

Sokongan Kerjaya

Kami menyediakan setiap graduan kami dengan latihan kesediaan pekerjaan, sambungan kepada majikan, dan peluang untuk mengasah kemahiran baru.

Persediaan Kerja

Membina portfolio yang kukuh dan disambung semula dengan sokongan dan maklum balas.... [-]

Amerika Syarikat New York Atlanta Austin Boston Chicago Dallas Denver Los Angeles Santa Monica Irvine Providence San Francisco San Jose Seattle Washington Arlington United Kingdom London Hong Kong Singapura Singapore Australia Brisbane Melbourne Sydney USA Online  + 23 Lagi
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
10 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
General Assembly

Panduan produk melalui kitar hayatnya melalui metodologi tanpa lemak yang menghasilkan produk siap sedia pasaran yang menjangkakan keperluan pengguna. ... [+]

Kemahiran

Gunakan amalan terbaik pengurusan produk untuk menghantar produk dan ciri yang menyelesaikan masalah sebenar untuk pelanggan anda.

Buat pelan arah produk

Buat peta jalan, kanvas model perniagaan, MVP, metrik utama, personas, wireframing dan pelan pengurusan pihak berkepentingan.

Membangunkan metrik untuk mengukur kejayaan

Berkembang mampu melancarkan produk siap sedia dan siap pasaran yang menjangkakan keperluan pengguna dengan membuat keputusan yang sukar dan bekerjasama dengan pihak berkepentingan.

Temui Pasukan Sokongan Anda

Kecemerlangan pendidikan kami adalah usaha masyarakat. Apabila anda belajar di GA, anda sentiasa boleh bergantung kepada pasukan pakar dalam rumah untuk memberikan panduan dan sokongan, apabila anda memerlukannya.... [-]

Amerika Syarikat New York Atlanta Austin Boston Chicago Dallas Denver Los Angeles Santa Monica Irvine Providence San Francisco San Jose Seattle Washington Arlington United Kingdom London Hong Kong Singapura Singapore Australia Brisbane Melbourne Sydney USA Online  + 23 Lagi
Permintaan Maklumat
English
Sambilan
10 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
General Assembly

Sapukan alat seperti Adobe Illustrator, Sketch, dan InVision untuk membuat dokumentasi UX untuk produk digital; menjalankan penyelidikan untuk mendapatkan pandangan tenta ... [+]

Kemahiran

Gunakan alat standard industri seperti Sket dan Invision untuk penyelesaian reka bentuk prototaip dan wireframe.

Standard Pengeluaran

Menyusun dokumentasi UX lengkap untuk produk digital, dari personas pengguna dan wireframes kepada prototaip interaktif.

Gambar yang besar

Sambung dan hantarkan bagaimana pandangan terhadap tingkah laku pelanggan - daripada masalah kepada penyelesaian - boleh mengoptimumkan sebarang produk atau perkhidmatan.

Temui Pasukan Sokongan Anda

Kecemerlangan pendidikan kami adalah usaha masyarakat. Apabila anda belajar di GA, anda sentiasa boleh bergantung kepada pasukan pakar dalam rumah untuk memberikan panduan dan sokongan, apabila anda memerlukannya.... [-]

Amerika Syarikat New York Atlanta Austin Boston Chicago Dallas Denver Los Angeles Santa Monica Irvine Providence San Francisco San Jose Seattle Washington Arlington United Kingdom London Hong Kong Singapura Singapore Australia Brisbane Melbourne Sydney USA Online  + 23 Lagi
Permintaan Maklumat
English
Sambilan
10 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
General Assembly

Memohon alat asas komunikasi visual ー tipografi, warna dan susun atur ー untuk merekabentuk produk digital yang indah di Photoshop. ... [+]

Kemahiran

Gunakan fungsi kuat Photoshop untuk reka bentuk produk digital.

Standard Pengeluaran

Mulakan dengan idea dan papan mood: selesaikan dengan mockup siap sedia untuk halaman web yang responsif.

Gambar yang besar

Pahami bagaimana komunikasi visual yang berkesan - dari pasangan fon ke jubin gaya - membantu menterjemahkan idea menarik di mana-mana pasukan, dalam mana-mana bidang.

Temui Pasukan Sokongan Anda

Kecemerlangan pendidikan kami adalah usaha masyarakat. Apabila anda belajar di GA, anda sentiasa boleh bergantung kepada pasukan pakar dalam rumah untuk memberikan panduan dan sokongan, apabila anda memerlukannya.

Pengajar

Belajar rangka kerja, alat, perbendaharaan kata, dan amalan terbaik dari guru yang kerja hariannya menggunakan mereka dengan mahir.... [-]

Amerika Syarikat New York Atlanta Austin Boston Chicago Dallas Denver Los Angeles Santa Monica Irvine Providence San Francisco San Jose Seattle Washington Arlington United Kingdom London Hong Kong Singapura Singapore Australia Brisbane Melbourne Sydney USA Online  + 23 Lagi
Permintaan Maklumat
English
Sambilan
8 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
General Assembly

Menguasai asas pembelajaran mesin untuk meramalkan apa yang akan datang: meramalkan corak dari dataset yang besar menggunakan Python. ... [+]

Kemahiran

Gunakan Python untuk membuat dataset dan ramalkan corak.

Standard Pengeluaran

Bina model statistik - regresi dan klasifikasi - yang menghasilkan maklumat yang boleh digunakan dari data mentah.

Gambar yang besar

Menguasai asas-asas pembelajaran mesin dan memanfaatkan kuasa data untuk meramalkan apa yang akan datang.

Temui Pasukan Sokongan Anda

Kecemerlangan pendidikan kami adalah usaha masyarakat. Apabila anda belajar di GA, anda sentiasa boleh bergantung kepada pasukan pakar dalam rumah untuk memberikan panduan dan sokongan, apabila anda memerlukannya.

Pengajar

Belajar rangka kerja, alat, perbendaharaan kata, dan amalan terbaik dari guru yang kerja hariannya menggunakan mereka dengan mahir.... [-]

Amerika Syarikat New York Atlanta Austin Boston Chicago Dallas Denver Los Angeles Santa Monica Irvine Providence San Francisco San Jose Seattle Washington Arlington United Kingdom London Hong Kong Singapura Singapore Australia Brisbane Melbourne Sydney USA Online  + 23 Lagi
Permintaan Maklumat
English
Sambilan
10 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
General Assembly

Ketahui alat dan teknik yang anda perlukan untuk membuat keputusan yang lebih baik melalui data, dan tempat kerja di salah satu bidang yang paling dicari dalam teknologi. ... [+]

Menjadi ahli sains data

Ketahui alat dan teknik yang anda perlukan untuk membuat keputusan yang lebih baik melalui data, dan tempat kerja di salah satu bidang yang paling dicari dalam teknologi.

Belajar Dari Pakar

Buat model ramalan dengan belajar untuk bertengkar, menganalisa, dan memvisualisasikan data daripada pasukan pengajar Data Saintifik profesional kami.

Gain Hands-On Experience

Membangunkan kemahiran keras seperti Unix, Git, SQL, Python, pembelajaran mesin, dan teknik pemodelan semasa membuat projek dan aplikasi data anda sendiri.

Dapatkan Sewa

Manfaatkan permintaan yang semakin meningkat untuk data dan gunakan panduan dan sumber jurulatih kerjaya kami untuk membantu anda mencari kerja.... [-]

Amerika Syarikat New York Atlanta Austin Boston Chicago Dallas Denver Los Angeles Santa Monica Irvine Providence San Francisco San Jose Seattle Washington Arlington United Kingdom London Hong Kong Singapura Singapore Australia Brisbane Melbourne Sydney USA Online  + 23 Lagi
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
12 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu