General Assembly

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Seorang Pemimpin dalam Pendidikan

Sejak 2011, General Assembly telah mengubah puluhan ribu kerjaya melalui pendidikan perintis, pengalaman dalam kemahiran yang paling dalam permintaan hari ini. Apabila anda mempelajari perkembangan web, data, reka bentuk, perniagaan, dan banyak lagi dengan GA, anda dapat:

 • Kurikulum pemenang anugerah dan pengajar pakar, di kampus dan dalam talian.
 • Masyarakat global, profesional 40,000-plus alumni sepenuh masa dan paruh waktu.
 • Hasil kerjaya dari kursus terdepan, dengan mentoring setiap langkah cara.

Siapa kita

General Assembly adalah perintis dalam pendidikan dan transformasi kerjaya, yang mengkhususkan diri dalam kemahiran yang paling dalam permintaan hari ini. Sumber utama untuk latihan, kakitangan, dan peralihan kerjaya, kami memupuk komuniti profesional yang berkembang maju mengejar kerjaya yang mereka cintai.

Apa yang bermula sebagai ruang kerja bersama pada tahun 2011 telah berkembang menjadi pengalaman pembelajaran global dengan kampus-kampus di 20 bandaraya dan lebih dari 35,000 graduan di seluruh dunia.

Sebagai individu dan syarikat berjuang untuk bersaing dalam ekonomi yang semakin berteknologi, General Assembly menyediakan latihan yang dinamik dan dinamik untuk menutup jurang kemahiran global.

Penafian: Walaupun General Assembly mempunyai beberapa pelajar antarabangsa di kampus-kampus kami di seluruh dunia, kami tidak dapat membantu pelajar antarabangsa dengan memperoleh visa untuk menghadiri kursus kami. Jika anda memerlukan visa menghadiri kursus General Assembly , sila semak dengan kedutaan tempatan anda untuk mendapatkan keperluan dan batasan. Terima kasih banyak kerana mempertimbangkan General Assembly sebagai rakan belajar anda.

Apa yang kita lakukan

General Assembly membina komuniti profesional elit individu dan syarikat melalui pendidikan dan hubungan kerjaya strategik.

Mendidik Individu

 • Membina kemahiran penting di semua peringkat profesional
 • Bekerjasama dan berhubung dengan rangkaian elit
 • Ubah dan meningkatkan kerjaya dan portfolio anda

Mempekerjakan Peluang

Kami merapatkan jurang antara pencari kerja dan syarikat yang memerlukan bakat dengan kemahiran yang berkaitan.

Mendidik Syarikat

 • Perkongsian dengan Fortune 1000 syarikat
 • Latihan kakitangan disesuaikan untuk memajukan pekerja
 • Pemprosesan perancangan khusus untuk memperoleh alumni GA

Apa yang Kita Ajarkan

Kami menyediakan latihan inovatif untuk pembelajaran sepanjang hayat dan kejayaan dalam bidang permintaan dalam ekonomi teknologi yang kini berubah pesat.

 • Pengekodan
 • UX
 • Data
 • Pemasaran
 • Perniagaan
 • Perkembangan kerjaya

Mengapa General Assembly

Pendidikan pemenang anugerah

Kurikulum kami dibuat oleh satu pasukan pakar pereka pengajaran untuk memastikan kursus kursus yang relevan serta-merta terpakai di lapangan.

Pembelajaran yang dinamik dan inovatif

Kami memanfaatkan alat teknologi terkini untuk memberikan pengalaman pembelajaran dalam talian dan luar talian kami kepada para pelajar kami.

Pertumbuhan kerjaya dengan majikan tertinggi

Kami membantu komuniti kami berkembang dengan pasukan khusus, sepenuh masa yang mendapat pekerjaan, perkongsian, dan kerjasama pelajar dengan lebih daripada 2,500 majikan yang inovatif.

Akses kepada Rangkaian Alumni GA

Berhubung dengan bakat terbaik di dunia sebagai sebahagian daripada rangkaian lebih daripada 35,000 alumni kami dan mengejar kejayaan dengan sekumpulan profesional kreatif yang eksklusif.

Apa yang Menjadikan General Assembly Luar Biasa?


Kami menawarkan Latihan dalam Tech, Data, Reka Bentuk, Perniagaan, dan Lebih Banyak/>

Ekonomi dunia yang kompleks, hari ini memerlukan tenaga kerja mahir yang boleh memanfaatkan teknologi untuk menjana kejayaan. Kursus-kursus yang kukuh dalam General Assembly merangkumi semua teras inovasi asas untuk memberi individu dan pasukan beberapa pilihan untuk pertumbuhan dan pembangunan. Kami menawarkan program dalam pembangunan web, sains dan analisis data, reka bentuk pengalaman pengguna, pemasaran digital, pengurusan produk, dan banyak lagi. Pelajar boleh memilih dari pelbagai format dan modaliti untuk membantu mereka mencapai matlamat terbaik, termasuk pilihan sepenuh masa, paruh waktu, dan pilihan pendek - di kampus, dan dalam talian.

Kami Mempunyai Rangkaian Global Besar

20 buah kampus. 10,000 rakan kongsi menyewa. 40,000 graduan kursus sepenuh masa dan separuh masa. Dan kemudian ada ratusan ribu hadirin untuk acara dan bengkel kami. Kehadiran, General Assembly alumni, dan rakan pengambilan global General Assembly adalah tiga aset terbesar kami. Sebagai tambahan kepada kursus yang direka khas untuk memenuhi keperluan majikan, kami memupuk perancangan profesional industri yang berfungsi sebagai pengajar, mentor, dan jurulatih. Rangkaian profesional yang berkembang ini membantu para siswazah baru-baru ini mencari pekerjaan dan membuat sambungan, menetapkan mereka untuk berjaya dalam pekerjaan, dan dalam kehidupan.

Kami menyesuaikan diri dengan pasaran

Bidang dinamik seperti sains data dan pembangunan web berkembang secara real time, dan kami terus melaksanakan program perintis, pelancaran, dan matahari untuk bertindak balas terhadap permintaan pasaran dan evolusi alat dan teknik. Pasukan pereka pengajaran bertaraf dunia kami, pakar mata pelajaran, dan pengurus produk pendidikan terus menyegarkan kandungan kami untuk memastikan kerelevanan. Dengan memanfaatkan data, maklum balas, dan pandangan dari penilaian hak milik kami, kami menghasilkan kerja kursus yang memberi impak maksimum kepada pekerjaan.

Kami Fokus Keperluan dan Hubungan Majikan

Perhubungan majikan yang mendalam sentiasa menjadi bahagian penting dalam DNA General Assembly . Kira-kira separuh daripada pelajar separuh masa kami dibiayai oleh majikan yang mahu pekerja mereka dilatih oleh pakar kami, dan kurikulum GA dipandu oleh keperluan industri. Kami telah membantu puluhan syarikat Fortune 100 - dan beratus-ratus perniagaan lain di seluruh dunia - untuk menilai dan melatih bakat mereka, di tempat, dalam talian, atau di kampus kami. Kami juga menyediakan penyelesaian menyewa untuk syarikat-syarikat yang mencari saluran paip yang pelbagai calon yang siap bekerja, bersenjata dengan kemahiran dalam permintaan.

Kami Melabur dalam Akses dan Peluang

Sebagai sebahagian daripada komitmen kami untuk pendidikan yang berpatutan dan berpatutan, kami memberi tumpuan kepada membangunkan program dan pilihan pembiayaan untuk memastikan pelajar mempunyai sistem sarana dan sokongan yang mereka perlukan untuk belajar di GA. Sebagai tambahan kepada program inovatif seperti Adobe Digital Academy, Peluang Dana, CodeBridge, dan TechIMPACT - yang menawarkan biasiswa dan program latihan percuma kepada bakat yang kurang mendapat perhatian dan diabaikan - kami bekerjasama dengan majikan dan penyedia kewangan untuk membantu mendapatkan kos pendidikan yang dilindungi. Program inovatif hibrid dan inovatif kami menjangkau individu yang tinggal di luar kawasan metro utama dan memberi mereka akses kepada pendidikan berkualiti yang sama dengan kampus kami.

Membina Kursus Inovatif Dengan Hasil Terbukti

Pasukan Pengajaran Kelas Dunia

Pasukan pengajaran General Assembly mewakili golongan elit syarikat terbesar dan paling terang hari ini. Pengajar dan pereka kursus datang dari perniagaan utama termasuk Google, Amazon, Airbnb, dan IBM, berkongsi pengalaman dan wawasan dunia nyata di dalam bilik darjah setiap hari. Ahli pasukan menjalankan program latihan yang luas yang memastikan keberkesanannya dalam memupuk bakat baru.

Pembangunan Berterusan

Untuk memastikan kecemerlangan di dalam kelas dan perkaitan di tempat kerja, reka bentuk pengajaran dan pasukan produk kami bekerja dengan gigih untuk meleset, menyesuaikan diri, dan mengembangkan kurikulum kami. Proses reka bentuk pembelajaran lincah kami bermakna setiap kursus kami menyambung sekurang-kurangnya dua kemas kini setiap tahun. Setiap pelepasan baru termasuk penambahbaikan ciri, kandungan yang dipertingkat dan banyak lagi.

Pelbagai Jalan Pembelajaran untuk Memadankan Matlamat Anda.

Mengubah Kerjaya, Penuh Masa

Majukan kerjaya anda dengan program Immersive yang penuh dengan keterampilan, GA dan jurulatih kerjaya yang mahir.

Meningkatkan Kecekapan, Separuh Masa

Tetap bersaing dan relevan dengan pembelajaran yang fleksibel, fleksibel dan mentor yang berdedikasi.

Kelas, Bengkel, Acara

Mengambil bahagian dalam program hari, petang dan hujung minggu yang mempamerkan kemahiran, inovasi, dan pemimpin.

Belajar Di Kampus dan Dalam Talian

Leverage alat pembelajaran yang mantap, pengajar pakar, dan komuniti sokongan pada setiap langkah.

A Community of Creators, Innovators, and Employers

Berhubung Dengan Alumni

Lebih daripada 40,000 profesional yang berbakat telah lulus dari kursus penuh dan sambilan kami.

Reach Global yang Besar

Di mana anda berada, kami. Majukan hubungan online atau di 20 lokasi global dari NYC ke Hong Kong.

Insight Majikan Eksklusif

GA mempunyai lebih dari 10,000 rakan menyewa dan telah melatih beribu-ribu pekerja Fortune 500.

Akses kepada Pemimpin A-senarai

350,000 telah menghadiri acara eksklusif yang memaparkan penglihatan seperti Richard Branson dan Tim Ferriss.

Lokasi

New York

Alamat
902 Broadway
10010 New York, New York, Amerika Syarikat

Atlanta

Alamat
675 Ponce De Leon Avenue NE, 2nd Floor
30308 Atlanta, Georgia, Amerika Syarikat

Austin

Alamat
600 Congress Avenue, 14th Floor
78701 Austin, Texas, Amerika Syarikat

Boston

Alamat
02110 Boston, Massachusetts, Amerika Syarikat

Chicago

Alamat
60611 Chicago, Illinois, Amerika Syarikat

Dallas

Alamat
311 N Market St, Floor 2
75202 Dallas, Texas, Amerika Syarikat

Denver

Alamat
80205 Denver, Colorado, Amerika Syarikat

Los Angeles

Alamat
360 E. 2nd Street, Suite 400
90012 Los Angeles, California, Amerika Syarikat

Santa Monica

Alamat
1520 2nd Street
90401 Santa Monica, California, Amerika Syarikat

Irvine

Alamat
1621 Alton Parkway
92606 Irvine, California, Amerika Syarikat

New York

Alamat
10 East 21st Street
10010 New York, New York, Amerika Syarikat

Providence

Alamat
URI Feinstein College of Education and Professional Studies
80 Washington Street, Room 423

02903 Providence, Pulau Rhode, Amerika Syarikat

San Francisco

Alamat
94104 San Francisco, California, Amerika Syarikat

San Jose

Alamat
75 E Santa Clara Street, 6th Floor
95113 San Jose, California, Amerika Syarikat

Seattle

Alamat
1218 Third Avenue, 3rd Floor
98101 Seattle, Daerah Columbia, Amerika Syarikat

Washington

Alamat
20005 Washington, Daerah Columbia, Amerika Syarikat

Arlington

Alamat
Crystal City
2231 Crystal Drive - 10th Floor

22202 Arlington, Virginia, Amerika Syarikat

London

Alamat
1st Floor, 114 Whitechapel High Street
E1 7PT London, England, United Kingdom

Hong Kong

Alamat
8F, 33 Des Voeux Road Central
Hong Kong, Hong Kong

Singapura

Alamat
Level 3, 8 Claymore Hill, Spacemob
229572 Singapura, Singapura

Brisbane

Alamat
Fishburners
155 Queen Street

4000 Brisbane, Queensland, Australia

Melbourne

Alamat
12A, 45 William Street
3000 Melbourne, Victoria, Australia

Sydney

Alamat
Main Campus
The Podium Building, 1 Market St

2000 Sydney, New South Wales, Australia

USA Online

Alamat
USA Online, Amerika Syarikat