George Washington University, Summer & Non-Degree Programs

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Mengenai

Luangkan musim panas dengan GW untuk peluang yang unik untuk:

  • mendapat kredit akademik daripada universiti teratas
  • belajar dari fakulti yang luar biasa
  • mengambil kesempatan daripada sumber pendidikan dan budaya yang luar biasa di George Washington University (GW) dan di Washington, DC

Kami menawarkan pelbagai kursus di kampus semasa musim panas, serta peluang belajar di luar negara, kursus institut mendalam, kelas dan kelas dalam talian dan malam yang fleksibel dan program untuk melawat pelajar antarabangsa dan sekolah menengah.

Tawaran Program Musim Panas

Summer Antarabangsa

Kami menjemput melawat pelajar antarabangsa untuk mengambil bahagian dalam pengalaman universiti Amerika yang tulen di tengah-tengah aktiviti politik, intelektual dan budaya Amerika Syarikat.

Pra-Kolej

Peluang untuk pelajar sekolah menengah untuk meneroka kepentingan akademik mereka di universiti penyelidikan teratas, program kredit dan kredit yang mencabar kami diajarkan oleh pakar dan diperkaya oleh sumber intelektual dan budaya Washington, DC

Apa yang dikatakan oleh pelajar kita mengenai musim panas di GW

"Profesor saya telah banyak membantu saya. Saya telah mendapat begitu banyak idea hebat yang akan saya bawa dengan saya sepanjang hayat saya. "

"Program ini membantu saya menyedari kepentingan minat kerjaya profesional saya dan benar-benar mempengaruhi pemilihan utama masa depan saya."

"Ia benar-benar kemuncak musim panas saya, dan, lebih penting lagi, saya percaya saya tahu apa yang saya mahu lakukan pada masa akan datang sekarang."

Lokasi

Washington

Alamat
2100 Foxhall Road, N.W.
Academic Building, Ste. 115

Washington, Daerah Columbia, Amerika Syarikat
Telefon
+1 202-994-6360