Global Atlantis Aviation

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

5

Mengenai Global Atlantis

Profesional Dalam Penerbangan Dunia

Global Atlantis Services Corporation adalah sebuah syarikat yang berpangkalan di Miami, Florida khusus dalam pendidikan, latihan dan perundingan dalam bidang penerbangan. Matlamat kami adalah untuk menyediakan pelajar latihan yang terbaik untuk membuat proses yang mudah dan masa mereka di Amerika Syarikat seselesa yang mungkin. Seperti yang kita bekerjasama dengan banyak sekolah penerbangan di Amerika Syarikat, kita boleh memilih salah satu yang terbaik yang merangkumi keperluan dan jangkaan anda.

4

Kami mempunyai tempat tinggal dan pengangkutan, serta hubungan harian dengan pelajar untuk membantu dia / dia pada soalan atau kesukaran dia / dia mungkin ada, kedua-dua peribadi dan akademik. Syarikat kami terdiri oleh profesional di Dunia Aviation.

Kemunculan kapal terbang telah jauh memudahkan industri pengangkutan dan pelancongan dan juga telah meningkat berlipat ganda trafik. pesawat komersial digunakan untuk pergerakan besar-besaran kargo dan rakyat, dan dibina untuk menampung jumlah yang lebih besar penumpang dan jumlah pengangkutan yang lebih tinggi.

1

mekanisme kerja juga berubah bersama-sama dengan kemunculan ciri-ciri canggih dan teknologi terbaru. Itulah sebabnya Global Atlantis Commercial Pilot School terus mengemaskinikan kurikulum eksklusif mereka untuk menjadi sehingga tarikh dengan teknologi baru. Ini sekolah juruterbang komersil juga menawarkan lesen wajib yang betul untuk terbang pesawat komersial di seluruh dunia.

1

Jika anda sudah mempunyai pensijilan FAA, anda boleh melanjutkan pelajaran anda dengan Atlantis Commercial Pilot School Global, yang menawarkan kursus-kursus yang direka khas dan pengajaran terbang oleh pakar-pakar fakulti dan industri yang berpengalaman. pengajar yang berpengalaman tinggi juga memudahkan sesi latihan digabungkan dengan pengajaran bilik darjah yang berkesan. Bagi pelajar baru, semua keperluan dan jam amalan akan dilindungi dan bagi mereka yang sudah mempunyai pengalaman sebelumnya dan pensijilan dari negara-negara lain, proses pengesahan boleh dibuat dalam kemudahan kami.

3

Selepas lesen diberikan, selepas tangan mereka pada jam latihan penerbangan dan penyiapan kurikulum, pelajar Global Atlantis boleh mendekati pengendali syarikat penerbangan atau syarikat-syarikat penerbangan dan memohon pekerjaan jawatan sebagai juruterbang komersial.

Kami mengalu-alukan pelajar baru dan bekas pelajar untuk mendapatkan pensijilan juruterbang komersial mereka. Kami adalah sebuah sekolah juruterbang bertauliah yang komited untuk memberi pelajar-pelajar kita latihan terbaik, kaunseling, dan tangan-on pengalaman dalam bidang penerbangan. Jika anda tinggal berdekatan, daftar keluar ekspres kemudahan kami; dan jika anda tinggal di luar bandar, anda boleh berbual dengan salah seorang wakil kami dan mendapatkan semua maklumat mengenai visa pelajar, kurikulum dan kekal menarik sepanjang kerjaya anda.

This school offers programs in:
  • English

Lihat kursus »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus

Program Perintis Penukaran Lesen

Campus Sepenuh masa September 2017 Amerika Syarikat Pembroke Pines

program perintis penukaran Atlantis global dirancang untuk pelajar yang ingin mengesahkan lesen asing mereka ke dalam FAA Commercial dan bersedia untuk mula mengajar bagaimana untuk terbang dengan Certified Penerbangan penilaian Pengajar. [+]

program perintis penukaran Atlantis global dirancang untuk pelajar yang ingin mengesahkan lesen asing mereka ke dalam FAA Commercial dan bersedia untuk mula mengajar bagaimana untuk terbang dengan Certified Penerbangan penilaian Pengajar. Sijil Latihan Penerbangan Private Pilot Sijil (PPL) Instrument Rating (IR) Sijil Juruterbang Komersial dengan Engine Single (CPL SEL) Sijil Juruterbang Komersial dengan Multi Engine (CPL MEL) Certified Pengajar Penerbangan (CFI) Certified Pengajar Penerbangan Instrument (CFII) Multi Engine Pengajar (MEI) Intensive Aviation English Lessons (2 bulan) 5 hari seminggu / 3 jam setiap hari Training Aircraft Cessna 172 R / S Piper Arrow PA 28R Piper Seneca PA 34 Tuisyen $ 28,530 Pelan pembayaran 25% - di Mula dan Tarikh 75% - dibahagikan dalam 6 bulan Timeline: Pertama 90 hari - PPL / IR / CPL SEL & MEL digabungkan dengan Intensive English Lessons Pada 5 bulan - CFI Setelah CFI Rating siap Latihan Amali akan bermula Pada 9 bulan - CFII Pada 14 bulan MEL Visa Dengan Peluang Pekerjaan Pelajar asing I-20 Penyediaan $ 1,000 Professional Pilot Maklumat Kursus Sijil Pilot Swasta Juruterbang Persendirian Lesen Luar Pengesahan Termasuk Training Instrument Cessna 172 15 Hrs Arahan Dual 15 Hrs arahan Ground 5 Jam FAA peperiksaan Praktikal 1.5 Hrs Bahan dan bekalan Termasuk Commercial Single Training Engine arahan Ground 5 Jam Kompleks PA 28R 200 8 Jam Arahan Dual 8 Jam FAA peperiksaan Praktikal 1.5 Hrs Bahan dan bekalan Termasuk Commercial Multi Training Engine arahan Ground 5 Jam Multi Engine PA 34 200 6 Jam Arahan Dual 6 Jam FAA peperiksaan Praktikal 1.5 Hrs Bahan dan bekalan Termasuk CFI-AWAL Ground Instruction 40 Hrs Arahan Dual 10 Hrs Kompleks PA 28R 200 10 Hrs FAA peperiksaan Praktikal 2 Hrs Bahan dan bekalan Termasuk CFI-INSTRUMENT Arahan Ground Termasuk Arahan Dual 10 Hrs Cessna 172R 10 Hrs FAA peperiksaan Praktikal 2 Hrs Bahan dan bekalan Termasuk MEI Arahan Ground Termasuk Arahan Dual 10 Hrs Multi Engine PA 34 10 Hrs FAA peperiksaan Praktikal 2 Hrs Bahan dan bekalan Termasuk Penginapan dan pengangkutan untuk panjang kursus latihan Global Atlantis Service menawarkan perumahan pelajar hebat dengan kemudahan yang sangat baik, perkhidmatan, dan harga untuk Florida. Bilik persendirian $ 28 sehari Bilik berkongsi $ 20 sehari bilik peribadi eksekutif dan bilik mandi peribadi $ 34 sehari [-]

Program Pilot Profesional

Campus Sepenuh masa 6 - 8  September 2017 Amerika Syarikat Pembroke Pines

Global Atlantis program juruterbang profesional direka mengambil pelajar awal dari sifar jam untuk FAA Commercial Multi-Engine juruterbang disahkan bersedia untuk kerjaya syarikat penerbangan. [+]

Global Atlantis program juruterbang profesional direka mengambil pelajar awal dari sifar jam untuk FAA Commercial Multi-Engine juruterbang disahkan bersedia untuk kerjaya syarikat penerbangan. Sijil Latihan Penerbangan Swasta Sijil Pilot, Instrument Rating Sijil Juruterbang Komersial Dengan Single & Multi Engine Rating Jumlah Jam - 252 jam Training Aircraft Cessna 172, Cessna 152, Kompleks Piper Arrow PA-28 Piper Seneca PA-34 Multi Engine Motion Penuh 737 Simulator Peralihan 2 hingga 4 jam Familiarization & Temuduga Penyediaan Sesi juga Termasuk Pilot Kit: Set Kepala Komputer, beg Penerbangan, VFR dan Carta IFR, Lapangan Terbang Direktori Kemudahan, Sukatan, Manuver, Study Guide, Swasta, Instrument / Commercial, Multi-enjin, kneeboard, E6B Penerbangan komputer, Plotter buku log, FAR / AIM, PTS, Pesawat Senarai semak: C152, C172, Panduan Peperiksaan Lisan, Uniform: Peperiksaan 3 Baju, & 4 epaulets Ditulis: Private, Instrumen, Commercial Tuisyen $ 52,500.00 Pelan pembayaran 50% - di Mula Tarikh dan 50% - 3 bulan Selepas Tarikh Mula 6-8 Bulan Untuk Lengkapkan Kami tidak memecahkan program latihan kami. Anda mesti bermula pada sifar * dan pergi sepanjang jalan melalui selesai Program Pilot Profesional. * Kredit sebanyak $ 5,000.00 dipohon tuisyen kepada mereka yang telah menamatkan PPL mereka. Pelajar asing I-20 Penyediaan $ 1200 Professional Pilot Maklumat Kursus Program latihan kerjaya juruterbang menyeluruh terdiri daripada semua tanah dan penerbangan arahan untuk mendapatkan FAA Pilot Swasta tunggal enjin, Instrument Rating dan Single Commercial & Multi-Engine Rating. Sijil Pilot Swasta Pilot Swasta Ground School Termasuk Solo / C172 10 Hrs FTD / Dual 3 Jam Dual / C172 40 Hrs Semak Ride 2 Hrs Ditetapkan Pemeriksa Dibayar kepada Pemeriksa Uji pengetahuan Termasuk Kedudukan instrumen Instrument Ground School Termasuk FTD / Dual 27 Hrs Dual / C172 20 Hrs Semak Ride 2 Hrs Ditetapkan Pemeriksa Dibayar kepada Pemeriksa Uji pengetahuan Termasuk Commercial Sijil Pilot Single & Multi-Engine Rating Commercial Ground School Termasuk Cross Country / C152 96 Hrs FTD / Dual 20 Hrs PA-28R Dual 10 Hrs (-Engine Single) PA / 34 (pelbagai enjin) Dual 20 Hrs Semak Ride 3 Jam Ditetapkan Pemeriksa Dibayar kepada Pemeriksa Uji pengetahuan Termasuk [-]

Video

Global Atlantis Flight Training & Flight Education

Contact
Alamat lokasi
Global Atlantis Service Corp
7201 S Airport Rd, Suite 201,
Hollywood North Perry Airport

Pembroke Pines, Florida, 33023 US