Guttman Community College

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Stella dan Charles Guttman Community College adalah institusi awam bandar yang menawarkan program ijazah bersekutu dalam persekitaran yang memupuk kejayaan pelajar. Berdasarkan penyelidikan yang luas, Guttman Community College menggabungkan kecemerlangan dalam pengajaran, sokongan pelajar yang proaktif dan responsif, dan perkongsian luaran. Objektif utama kami adalah untuk meningkatkan bilangan pelajar, terutama mereka yang tidak berkhidmat dengan berkesan dalam pendidikan tinggi, yang gigih mengikuti program pengajian mereka dan memperoleh ijazah tepat pada waktunya. Kami menawarkan Pathway pendidikan yang jelas, termasuk kurikulum tahun pertama bersepadu yang berasaskan penyelidikan dan jurusan yang menyediakan pelajar untuk kerjaya dan pengajian sarjana muda. Program Guttman adalah akademik yang ketat, pelbagai disiplin, dan berdasarkan pengalaman.

Komuniti berada di pusat misi Guttman Community College , dan pelajar berada di pusat Kolej. Guttman memupuk persekitaran kerjasama dan kolaborasi, di mana pelajar, fakulti, dan staf menghormati dan menghargai perspektif, kesamaan, perbezaan, dan sumbangan antara satu sama lain. Pelajar menangani masalah bandar yang menarik dan beralih ke komuniti yang lebih luas melalui pembelajaran pengalaman dan magang. Graduan akan mempunyai alat intelektual dan keyakinan untuk menjadi warga negara yang terlibat dan pemimpin yang bertanggungjawab.

Kolej adalah masa dan tempat dan idea - peluang untuk memupuk pengetahuan dan pengalaman yang diperlukan untuk memenuhi tujuan intelektual, kreatif, dan profesional. Guttman Community College menyokong pelajar dalam mengembangkan keupayaan untuk menafsirkan dan menilai idea yang mereka temui di dalam dan di luar kelas dan membuat penilaian yang tepat. Pelajar akan belajar untuk mengungkapkan idea mereka dengan berkesan dan mengetahui bahawa suara mereka dihargai. Mereka akan lulus dengan rasa tanggungjawab yang lebih besar untuk kejayaan akademik dan pertumbuhan peribadi mereka, bersedia untuk melanjutkan pelajaran, kerjaya, dan pembelajaran sepanjang hayat.

Lokasi

New York

Alamat
West 40th Street,50
10018 New York, New York, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Program-program

Pada masa ini tidak ada program untuk dipaparkan

Sila menapis carian di atas, lihat kategori popular kami di bawah atau melakukan carian kata kunci.


... or simply by choosing your degree: