Hillsboro Aero Academy

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Kami membesar dengan A Dream To Fly, Too.

Itulah sebabnya Hillsboro Aero Academy menawarkan profesional kursus helikopter dan latihan juruterbang kapal terbang yang luar biasa untuk pelajar dari seluruh dunia. Selama 37 tahun, pelajar telah menggunakan pengalaman sekolah penerbangan kami dan reputasi global untuk menjadikan kerjaya impian mereka menjadi realiti.

Kami salah satu yang terbesar sekolah helikopter dan penerbangan kapal terbang di Amerika Syarikat dan graduan kami terbang untuk operator di seluruh dunia.

Sepuluh Sebab Memulakan Kerjaya Anda di Hillsboro

 1. PERKARA PENGALAMAN
  Kami mempunyai 37 tahun pengalaman melatih juruterbang profesional dari lebih 75 negara. program latihan kami FAA diluluskan FAR Bahagian 141 dan Bahagian 61 juruterbang menghantar melambung tinggi ke dalam kerjaya anda.

 2. WORLD REAL PERSEKITARAN FLIGHT
  Terbang dalam dunia sebenar bermakna berhadapan dengan perubahan persekitaran dan cuaca persekitaran penerbangan unik mencabar di Pacific Northwest menyediakan anda untuk kerjaya anda.

 3. KESELAMATAN ANDA KEUTAMAAN KAMI
  sekolah kami adalah khusus untuk keselamatan anda dan kami Part 141 sekolah pertama utama penerbangan (akademi) dengan IS-BAO akreditasi daripada Majlis Perniagaan Penerbangan Antarabangsa. Keselamatan bagi kami adalah lebih daripada satu cara untuk terbang, ia adalah sebahagian daripada kurikulum dan sekeping utama setiap latihan pelajar kita.

 4. Keakraban & KOMUNITI
  Apabila anda memilih Hillsboro, anda memilih sekolah penerbangan yang mengambil berat tentang kejayaan individu anda dan menyertai rangkaian global juruterbang dari lebih 75 negara yang terbang pelbagai misi di seluruh dunia.

 5. AIRLINE & HELICOPTER CONNECTIONS OPERATOR
  Dengan 37 tahun pengalaman melatih juruterbang profesional, kami mempunyai reputasi untuk mewujudkan juruterbang yang berkualiti tinggi dan sambungan untuk membantu anda mengambil langkah pertama dalam kerjaya anda. Rangkaian kami untuk graduan menjangkau dunia dan membantu membuka pintu untuk pelajar kita.

 6. VISA ANTARABANGSA PELAJAR
  Kami mempunyai juruterbang latihan pengalaman dari seluruh program visa pelajar dunia dan tawaran, termasuk Visa F-1 yang memberikan anda peluang untuk berlatih dan mendapatkan pekerjaan juruterbang di Amerika Syarikat sebelum mengambil langkah seterusnya dalam kerjaya anda.

 7. PROGRAM IJAZAH COLLEGE
  Kami menawarkan program ijazah dua dan empat tahun untuk juruterbang melalui Kolej Komuniti Portland dan Kampus Embry Riddle Aeronautical University Portland supaya anda boleh memajukan pendidikan aeronautik anda.

 8. SCHOOL FLIGHT VA-DILULUSKAN
  veteran tentera US boleh menggunakan manfaat GI Bill mereka di sekolah-memilih penerbangan kami dari program ijazah latihan penerbangan dan pilihan lain.

 9. BAYAR SEMASA AWAK HENDAK PERGI
  Kami membenarkan pelajar-pelajar kita untuk membayar anda pergi untuk latihan penerbangan anda, yang bermakna anda tidak dikehendaki mendepositkan wang ke dalam akaun anda sebelum memulakan latihan. Pelajar hanya perlu membayar baki pada selesai setiap pelajaran.

 10. CUKAI JUALAN NO
  Tiada cukai jualan dikenakan di negeri Oregon di mana semua kampus kami berada. Ini boleh menambah sehingga penjimatan besar ke atas latihan penerbangan anda tanpa membayar ini cukai tambahan yang dikenakan di hampir setiap negeri lain.

Misi kami adalah untuk menjadikan impian anda untuk terbang Ke Kerjaya A

Apabila anda memilih Hillsboro Aero Academy, anda akan mendapat latihan helikopter atau kapal terbang juruterbang FAA diluluskan disokong oleh 37 tahun pengalaman. Selepas anda lulus, anda disambungkan ke rangkaian global juruterbang berminat dalam kejayaan anda.

Akreditasi

Kami sebuah sekolah penerbangan yang diiktiraf. Ini bermakna sekolah yang diiktiraf Hillsboro Aero Akademi, Pusat Kemahiran Airman ini, diadakan untuk standard yang tinggi oleh Suruhanjaya Accrediting Kerjaya Sekolah dan Kolej, dan kita perlu untuk menyokong apa-apa tuntutan kita membuat kira-kira latihan kami. Kami FAA diluluskan untuk mentadbir FAR Part 141 latihan dan kita juga mempunyai Standard Antarabangsa untuk Pengendali Perniagaan Pesawat akreditasi.

Lokasi

Hillsboro

Hillsboro

Alamat
3565 NE Cornell Rd.

OR 97124 Hillsboro, Oregon, Amerika Syarikat

Troutdale

Alamat
911 NW Graham Rd.

97060 Troutdale, Oregon, Amerika Syarikat

Prineville

Alamat
4400 SW Airport Rd.

97754 Prineville, Oregon, Amerika Syarikat