Baca keterangan rasmi

A Pengajian Tinggi Amerika Syarikat adalah Closer Than You Think ... Mencapai impian anda! Pengajian di Kolej Komuniti Hillsborough di Tampa Bay, Florida!

Kolej Komuniti Hillsborough (HCC) adalah bertauliah, kolej komuniti dengan lima kampus terletak di bandar pantai yang meriah di Tampa, Florida, dan sekitar Hillsborough County. Rantau Tampa Bay adalah rumah kepada kehidupan indah laut, tarikan SUKAN, tempat-tempat kebudayaan bertaraf dunia, dan membeli-belah dan makan. Anda akan menemui pelbagai aktiviti luar, termasuk perkhemahan, mendaki, menunggang kuda, berbasikal, memancing, menyelam skuba, belayar, menaiki bot dan aktiviti berkayak. Tampa mempunyai tarikan seperti Taman Busch, Akuarium Florida, Zoo Lowry Park dan Muzium Sains dan Industri. Popular Florida taman tema seperti Walt Disney World, Universal Studios dan SeaWorld hanya terletak dalam jarak yang singkat. Kami menikmati cahaya matahari sepanjang tahun, adegan budaya yang bertenaga, beberapa pantai yang terbaik di dunia, sukan semua jenis, dan peluang pendidikan tinggi yang cemerlang.

Kami menjemput anda untuk menyertai kami ... Nikmati kehidupan yang baik di Tampa Bay, Florida!

Program Pemindahan University: Mula di HCC! Pergi mana-mana sahaja!

HCC adalah tempat yang hebat untuk bermula untuk pelajar antarabangsa yang bermimpi memperoleh ijazah 4 tahun sarjana muda di Amerika Syarikat. Kami membantu anda untuk menerokai semua pilihan universiti anda semasa anda melengkapkan dua tahun pertama pengajian anda universiti dengan kami. Jika anda ingin menghadiri kolej 4 tahun terpilih, sebuah institusi liberal-arts, universiti nasional kedudukan, atau sekolah Ivy League, HCC membantu anda sampai ke sana!

Mengapa memilih HCC?

pemindahan yang lancar kepada universiti empat tahun tuisyen berpatutan dan pelan pembayaran ansuran fleksibel taman tema popular berdekatan, seperti Walt Disney World, Universal Studios dan SeaWorld Peribadi, arahan yang berkualiti, dengan saiz kelas kecil dan fakulti yang cemerlang program Intensif Bahasa Inggeris untuk membantu anda membuat persediaan untuk kejayaan dalam kursus-kursus peringkat kolej Masyarakat pelbagai budaya termasuk pelajar antarabangsa dari lebih 60 negara A Pusat Pendidikan Antarabangsa khusus untuk sokongan anda, kesejahteraan, dan kejayaan

Dalam Kampus Perumahan Hawks Landing

Memilih tempat untuk hidup adalah salah satu keputusan yang paling penting anda akan membuat sebelum memulakan pengajian di HCC, tetapi ia tidak perlu menjadi salah satu yang paling sukar!

Hawks Landing pangsapuri menawarkan nilai yang besar, lokasi yang mudah, dan yang paling penting, hidup yang menyeronokkan dan suasana belajar! Kompleks perumahan hanya beberapa blok jauhnya dari membeli-belah dan restoran dan dalam jarak berjalan kaki dari Stadium Raymond James, rumah kepada Tampa Bay Buccaneers, dan Steinbrenner Field, latihan musim bunga rumah daripada 2009 Baseball Siri Juara Dunia, New York Yankees. Terletak bersebelahan dengan Kampus Dale Mabry, Hawks Landing apartmen pelajar menawarkan dilengkapi sepenuhnya unit 1, 2 dan 4 bilik tidur / bilik mandi dengan kemudahan yang sangat baik.

Peribadi, bilik tidur yang luas dengan internet percuma dan TV kabel Bilik mandi persendirian dapur mewah berkongsi, dilengkapi ruang tamu mesin basuh sejuk / pengering kolam renang gaya-resort dan gelanggang bola tampar pantai State-of-the-art pusat kecergasan Makmal komputer dengan pencetak dan stesen kajian permainan video dan aktiviti sosial

Kehidupan pelajar

penglibatan Campus adalah cara yang baik untuk membuat sebahagian besar pengalaman kolej anda! Pelajar boleh meningkatkan kerjaya dan peluang pendidikan dengan mengambil bahagian dalam aktiviti-aktiviti kampus dan organisasi. HCC menawarkan pelbagai peluang kepada pelajar untuk meluaskan pengalaman mereka melalui acara-acara kebudayaan dan khas pada setiap kampus, terlibat dalam kehidupan kolej, dan membuat kawan baru!

program olahraga HCC menyediakan pelajar antarabangsa dengan peluang tambahan untuk memperkayakan pengalaman kolej mereka melalui SPORTS antar perguruan, termasuk lelaki dan bola keranjang wanita, besbol lelaki, dan bola lisut wanita, bola tampar, dan tenis. Pasukan HCC adalah kedudukan di peringkat kebangsaan dan telah memenangi beberapa kejohanan.

Pusat Pendidikan Antarabangsa: rumah yang jauh dari rumah!

Pada HCC, kami sangat berbangga dengan kepelbagaian budaya dan antarabangsa kami, dan kami percaya dalam kepentingan pendidikan antarabangsa. Kami menyediakan program dan perkhidmatan antarabangsa khas untuk pelajar antarabangsa dan pelajar tempatan kita, melalui Pusat kami untuk Pendidikan Antarabangsa. Pusat mewujudkan suasana pembelajaran yang menyediakan pelajar untuk dunia yang semakin saling berkaitan dan berubah-ubah.

Bagi pelajar antarabangsa kami, yang mewakili lebih daripada 60 negara, anda akan mendapati bahawa Pusat menyediakan pelbagai perkhidmatan untuk menyokong keperluan individu anda semasa menghadiri HCC, dari awal hingga akhir! Ini termasuk panduan mengenai kemasukan, visa, orientasi, ahli akademik, perumahan, dan berpindah ke sebuah kolej empat tahun atau universiti.

Memohon Hari Ini!

Pelajar antarabangsa boleh memohon Fall (Ogos), Spring (Januari), atau Summer (Mei) Semester ini. Kami mengalu-alukan kehadiran anda ke Kolej Komuniti Hillsborough! Untuk meminta maklumat lanjut, borang siasatan itu, dan kami akan memberikan kepada anda secara langsung.

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

Associate of Arts

Hillsborough Community College

... [+]

[-]
Amerika Syarikat Tampa
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Hillsborough Community College

Bersekutu Program Sastera dalam Seni Bina dirancang untuk pelajar yang berhasrat untuk menjadi Architects berlesen. kandungan kursus teknikal AA.ARC program perlawanan Ne ... [+]

Bersekutu Program Sastera dalam Seni Bina dirancang untuk pelajar yang berhasrat untuk menjadi Architects berlesen. kandungan kursus teknikal AA.ARC program perlawanan Negeri keperluan Florida untuk dua tahun pertama pengajian Senibina.

Selepas melengkapkan pelajar ijazah AA.ARC perlu memohon kemasukan ke bahagian atas Kolej atau Universiti. proses permohonan bahagian atas berbeza; sila rujuk kepada panduan menasihati akademik program itu bagi kursus-kursus tertentu yang diperlukan di setiap institusi.

Kebanyakan termasuk penilaian GPA keseluruhan, GPA dalam kursus tahap ARC dan kajian semula kerja pelajar dibentangkan dalam portfolio atau dalam proses pin-up yang sebenar di institusi bahagian atas. ... [-]

Amerika Syarikat Tampa
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Hillsborough Community College

Ini trek pemindahan adalah untuk pelajar yang ingin melanjutkan ijazah empat tahun di Kemanusiaan. ... [+]

Jabatan Kemanusiaan di Kampus Dale Mabry menawarkan kursus-kursus dalam Seni Penghargaan, Lukisan I, Pengenalan kepada Filem, Kemanusiaan: Prehistoric untuk Renaissance, Kemanusiaan: Renaissance kepada Membentangkan, Honors Kemanusiaan, Kemanusiaan Afrika, Pengenalan kepada Music, Pengenalan kepada Falsafah, Honors Pengenalan kepada falsafah, Elementary Logik, Etika, Pengenalan kepada Agama, dan Pengenalan kepada Theater Arts.

NOTA 1: Senarai ini adalah satu garis panduan. Berunding dengan penasihat atau kaunselor untuk pendidikan umum dan mencadangkan kursus / elektif untuk trek pemindahan ini, atau rujuk panduan menasihati yang sesuai di laman web HCC yang (http://www.hccfl.edu/ssem/advising-guides.aspx). ... [-]

Amerika Syarikat Tampa
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Hillsborough Community College

Tahap AA.BCN memberi tumpuan kepada kajian Bangunan Pengurusan Pembinaan. Ini adalah satu bidang yang khusus kajian ditumpukan kepada perancangan, penjadualan dan penyeli ... [+]

Tahap AA.BCN memberi tumpuan kepada kajian Bangunan Pengurusan Pembinaan. Ini adalah satu bidang yang khusus kajian ditumpukan kepada perancangan, penjadualan dan penyeliaan pelbagai membina projek-projek pembinaan. mangers Pembinaan mengikuti lukisan reka bentuk dan spesifikasi dan bertanggungjawab untuk menyiapkan tepat dan tepat pada masanya projek. Perisian untuk penjadualan skop kerja digunakan sebagai tambahan kepada perisian CADD.

A urutan tentu sampel disenaraikan di bawah. Semua Bersekutu Arts Program direka bentuk untuk pelajar yang merancang untuk menghadiri bahagian atas Kolej atau Universiti dan untuk mendapatkan Ijazah Sarjana Muda.

keperluan pemindahan berbeza-beza antara Kolej. ... [-]

Amerika Syarikat Tampa
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Hillsborough Community College

The Dale Mabry Campus menawarkan kursus-kursus dalam Pengenalan Pendidikan, Pengajaran Populasi Pelbagai, dan Pengenalan kepada Teknologi Pendidikan. Pelajar yang ingin m ... [+]

The Dale Mabry Campus menawarkan kursus-kursus dalam Pengenalan Pendidikan, Pengajaran Populasi Pelbagai, dan Pengenalan kepada Teknologi Pendidikan.

Pelajar yang ingin mendapatkan Bersekutu Sastera (AA) dalam bidang Pendidikan / Guru Preparation perlu memilih elektif berdasarkan prasyarat program yang sama untuk bahagian atas yang bertujuan utama.

Ini trek pemindahan adalah untuk pelajar yang ingin melanjutkan ijazah empat tahun dalam bidang pendidikan. Lihat panduan menasihati yang sesuai di laman web HCC di http://www.hccfl.edu/ssem/advising-guides.aspx

Pelajar merancang untuk menjadi guru kelas mesti mempunyai diploma sekolah tinggi standard atau GED.

NOTA 1: Senarai ini satu garis panduan. Berunding dengan penasihat atau kaunselor untuk pendidikan umum dan mencadangkan kursus / elektif untuk trek pemindahan ini, atau rujuk panduan menasihati yang sesuai di laman web HCC yang (http://www.hccfl.edu/ssem/advising-guides.aspx). ... [-]

Amerika Syarikat Tampa
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Hillsborough Community College

Ini trek pemindahan direka untuk membantu pelajar-pelajar yang merancang untuk berpindah ke sebuah universiti awam Florida sebagai junior untuk menyiapkan ijazah sarjana ... [+]

Ini trek pemindahan direka untuk membantu pelajar-pelajar yang merancang untuk berpindah ke sebuah universiti awam Florida sebagai junior untuk menyiapkan ijazah sarjana muda 'empat tahun dengan besar atau kecil dalam bahasa asing.

The Bahasa Asing pemindahan landasan membina kecekapan dalam mendengar, bertutur, membaca, menulis dan budaya. Pelajar mula di peringkat bahasa yang rendah dan terus ke peringkat pertengahan. Ini biasanya urutan 4 semester. Kemahiran di peringkat pertengahan diperlukan untuk memasuki program ijazah sarjana muda 'dengan besar atau kecil dalam bahasa asing. Selain kursus teras bahasa yang diperlukan, pelajar akan mempunyai peluang untuk memilih kursus elektif antara disiplin yang membangunkan pengetahuan budaya, sosial dan sejarah mereka.... [-]

Amerika Syarikat Tampa
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Hillsborough Community College

AA dalam Seni adalah satu pra-utama bagi pelajar yang ingin melanjutkan empat tahun ijazah kolej / universiti dalam bidang seperti Seni Halus, Pendidikan Seni dan Sejarah ... [+]

Sebagai satu budaya sebagian besar visual dan imej-sedar, keupayaan untuk membaca bahasa visual imej berkesan merupakan satu kemahiran sosial penting. Untuk parafrasa Walter Benjamin, "Mereka yang tidak dapat mentafsirkan imej akan menjadi buta huruf masa depan".

Dengan ini dalam fikiran, Jabatan Seni Visual di Kolej Komuniti Hillsborough komited untuk memupuk badan pelajar berpendidikan yang mengiktiraf dan memahami kuasa yang imej menggunaan, dalam kedua-dua konteks sejarah dan kontemporari, di samping dapat menguasai asas-asas yang leksikon visual ke hujung dan cara mereka sendiri.

AA dalam Seni adalah satu pra-utama bagi pelajar yang ingin melanjutkan empat tahun ijazah kolej / universiti dalam bidang seperti Seni Halus, Pendidikan Seni dan Sejarah Seni. Landasan yang offeres kursus asas dalam kemahiran studio dan kaedah studio. kajian utama termasuk, reka bentuk, media digital, lukisan, lukisan, fotografi, seni cetak dan arca.... [-]

Amerika Syarikat Tampa
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Hillsborough Community College

Kami menawarkan kelas tarian untuk major tarian dan bukan major. Kami menawarkan empat tahap balet dan tarian moden, komposisi, muzik untuk tarian, kursus topik khas, pe ... [+]

Selamat datang ke Program Dance HCC.

Kami komited untuk mengintegrasikan kesenian dan biasiswa dalam tarian. Fakulti dan pelajar membentuk masyarakat, yang sambungan forge antara prestasi, kreativiti, rasa ingin tahu intelektual dan sokongan. Kursus tarian direka untuk meneroka banyak kemungkinan yang badan bergerak menggunakan ruang, masa dan tenaga. Program ini direka bentuk untuk memenuhi keperluan pelajar individu. Kami menawarkan kelas tarian untuk major tarian dan bukan major. Kami menawarkan empat tahap balet dan tarian moden, komposisi, muzik untuk tarian, kursus topik khas, penambahbaikan tarian, penyaman tarian, ensemble tarian dan Pengenalan kepada Dance.

Kursus

DAA-1100 Dance moden untuk Non-Majors 1 Kredit Asas Tarian Moden adalah kursus studio direka untuk memperkenalkan pelajar yang tidak mempunyai latihan kepada konsep asas tarian moden. Penekanan dalam kelas ini akan diletakkan apabila mencapai penjajaran badan yang betul, pembelajaran kedudukan tangan dan kaki, dan penggunaan masa, ruang, berat badan dan tenaga. Pelajar akan belajar perbendaharaan kata tarian asas semasa membangunkan fleksibiliti, kekuatan dan kemerduan. Ini adalah kursus studio dan mungkin akan berulang 2 kali untuk kredit. ... [-]

Amerika Syarikat Tampa
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Hillsborough Community College

AA dalam Reka Bentuk Grafik adalah satu pra-utama bagi pelajar yang ingin melanjutkan empat tahun ijazah kolej / universiti dalam reka bentuk grafik atau seni komersial. ... [+]

Sebagai satu budaya sebagian besar visual dan imej-sedar, keupayaan untuk membaca bahasa visual imej berkesan merupakan satu kemahiran sosial penting. Untuk parafrasa Walter Benjamin, "Mereka yang tidak dapat mentafsirkan imej akan menjadi buta huruf masa depan".

Dengan ini dalam fikiran, Jabatan Seni Visual di Kolej Komuniti Hillsborough komited untuk memupuk badan pelajar berpendidikan yang mengiktiraf dan memahami kuasa yang imej menggunaan, dalam kedua-dua konteks sejarah dan kontemporari, di samping dapat menguasai asas-asas yang leksikon visual ke hujung dan cara mereka sendiri.

AA dalam Reka Bentuk Grafik adalah satu pra-utama bagi pelajar yang ingin melanjutkan empat tahun ijazah kolej / universiti dalam reka bentuk grafik atau seni komersial. Kerjaya termasuk mewujudkan grafik untuk poster, majalah, novel grafik, laman web, surat khabar, dan format media lain.... [-]

Amerika Syarikat Tampa
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Hillsborough Community College

Ini trek pemindahan adalah untuk pelajar yang ingin melanjutkan ijazah empat tahun dalam massa komunikasi, kewartawanan, pengiklanan, perhubungan awam, pendidikan dan tel ... [+]

The Dale Mabry Jabatan Speech menawarkan kursus-kursus selama sejam dalam Ucapan Improvement dan kursus selama tiga jam dalam Pengucapan Awam, Bercakap Kepujian Awam, Komunikasi Interpersonal, Pengantar Komunikasi Massa, dan Penulisan untuk Mass Communication.

Ini trek pemindahan adalah untuk pelajar yang ingin melanjutkan ijazah empat tahun dalam massa komunikasi, kewartawanan, pengiklanan, perhubungan awam, pendidikan dan telekomunikasi. Kerjaya termasuk menulis untuk pelbagai media, penyiaran, komunikasi korporat, jurucakap kerajaan agen-cies, pelbagai pekerjaan seperti salinan bertulis dalam bidang pengiklanan dan perhubungan awam, video dan audio-visual pengeluaran dan jualan dan pelobi politik. ... [-]

Amerika Syarikat Tampa
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Hillsborough Community College

Ini trek pemindahan adalah untuk pelajar yang ingin melanjutkan ijazah empat tahun dalam komputer dan kejuruteraan maklumat sains. Kerjaya bersifat teknikal, termasuk mer ... [+]

Ini trek pemindahan adalah untuk pelajar yang ingin melanjutkan ijazah empat tahun dalam komputer dan kejuruteraan maklumat sains. Kerjaya bersifat teknikal, termasuk merancang dan membangunkan sistem komputer baru, pengaturcaraan komputer, pembangunan perisian, penganalisis sistem dan penulisan teknikal.

NOTA 1: Senarai ini satu garis panduan. Berunding dengan penasihat atau kaunselor untuk pendidikan umum dan mencadangkan kursus / elektif untuk trek pemindahan ini, atau rujuk panduan menasihati yang sesuai di laman web HCC yang (http://www.hccfl.edu/ssem/advising-guides.aspx).

NOTA 2: † IDS 2891, Hubungan diperlukan untuk pengijazahan.

NOTA 3: Pra-syarat yang diperlukan untuk kursus (s) yang ditanda di bawah dengan asterisk (*). Lihat penasihat anda untuk mendaftar untuk prasyarat sesuai. ... [-]

Amerika Syarikat Tampa
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Hillsborough Community College

Jabatan Sains Sosial di Kampus Dale Mabry menawarkan kursus-kursus dalam Sejarah Awal Amerika; Sejarah Amerika Kepujian awal; Sejarah Amerika moden; Sejarah Amerika Kepuj ... [+]

Jabatan Sains Sosial di Kampus Dale Mabry menawarkan kursus-kursus dalam Sejarah Awal Amerika; Sejarah Amerika Kepujian awal; Sejarah Amerika moden; Sejarah Amerika Kepujian moden; Sejarah Ketenteraan Amerika Syarikat; Sejarah Florida; Western World / Asal-usul awal Eropah moden; Kepujian Western World; Dunia Barat Eropah moden; Kepujian Western World: Modern Eropah.

Sejarah Transfer Track

Ini trek pemindahan adalah untuk pelajar yang ingin melanjutkan empat tahun ijazah kolej / universiti dalam bidang-bidang seperti sejarah, kemanusiaan, pendidikan, pra-undang-undang, sains politik, kajian muzium, kewartawanan, sains perpustakaan, arkeologi / klasik atau program kajian antarabangsa . Ini trek pemindahan secara umumnya direka untuk membolehkan pelajar untuk memenuhi utama untuk kepentingan mereka sendiri, bagaimanapun, pelajar digalakkan untuk bertemu dengan ahli fakulti sejarah sepenuh masa untuk membincangkan kepentingan program mereka dalam semester pertama mereka di HCC. ... [-]

Amerika Syarikat Tampa
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Hillsborough Community College

Ini pra-utama adalah untuk pelajar yang ingin melanjutkan ijazah empat tahun dalam drama atau teater. Kerjaya termasuk persembahan, pengajaran, penulisan, dan pengarahan. ... [+]

Ybor City Jabatan Teater Kampus

Hillsborough Community College Ybor City jabatan teater Campus menawarkan program kompetitif untuk pelajar yang mahu meneruskan kerjaya dalam teater. HCC Ybor City menyediakan latihan dalam bidang lakonan dan peringkat reka bentuk, dengan penekanan kepada bertindak untuk menyediakan pelajar untuk memindahkan kepada program teater empat tahun. Program ini juga direka untuk menyediakan pelajar pengetahuan kerja uji bakat dalam masyarakat dan persediaan untuk kerjaya dalam teater, filem, dan lakonan televisyen.

Uji bakat

uji bakat Prestasi berlaku pada musim gugur awal untuk pengeluaran pelajar Kejatuhan dan jatuh lewat untuk pengeluaran pelajar Spring.... [-]

Amerika Syarikat Tampa
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Hillsborough Community College

Ini trek pemindahan adalah untuk pelajar yang ingin melanjutkan ijazah empat tahun dalam komputer dan maklumat sains dan bekerja dalam perniagaan atau bidang yang berkait ... [+]

Ini trek pemindahan adalah untuk pelajar yang ingin melanjutkan ijazah empat tahun dalam komputer dan maklumat sains dan bekerja dalam perniagaan atau bidang yang berkaitan. Kerjaya termasuk penganalisis kewangan, aktuari, ahli statistik, ahli ekonomi, dan kedudukan dalam mereka bentuk, menguji dan melaksanakan program-program komputer dalam pelbagai segmen perniagaan dan industri, pengurusan, operasi dan perancangan perniagaan.

NOTA 1: Senarai ini satu garis panduan. Berunding dengan penasihat atau kaunselor untuk pendidikan umum dan mencadangkan kursus / elektif untuk trek pemindahan ini, atau rujuk panduan menasihati yang sesuai di laman web HCC yang (http://www.hccfl.edu/ssem/advising-guides.aspx). ... [-]

Amerika Syarikat Tampa
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Hillsborough Community College

, Program ini amali berasaskan kemahiran menyediakan pelajar untuk kerjaya dalam televisyen, radio dan internet. Belajar untuk menghasilkan siaran berita TV, liputan suka ... [+]

, Program ini amali berasaskan kemahiran menyediakan pelajar untuk kerjaya dalam televisyen, radio dan internet. Belajar untuk menghasilkan siaran berita TV, liputan sukan secara langsung, hiburan menunjukkan video komersial dan promosi. Pelajar menerima terkemuka juruvideo dan wartawan bidang latihan menggunakan kamera video profesional, bukan linear peralatan editing video dan perisian penyuntingan audio profesional. Mendapat pengalaman berharga dengan menghasilkan, hosting dan penyiaran di stesen radio kolej.

Kursus menekankan latihan yang sebenar bagi mereka yang mahu menjadi bakat dalam kamera atau di belakang tabir. Selama dua latihan di radio, televisyen, filem atau dengan syarikat-syarikat multimedia, pelajar mendapat pengalaman tulen dan masa dengan profesional industri.... [-]

Amerika Syarikat Tampa
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Associate of Science

Hillsborough Community College

... [+]

[-]
Amerika Syarikat Tampa
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Hillsborough Community College

Pengurusan Pelancongan Hospitaliti dan program menyediakan pelajar untuk kerjaya dalam jawatan pengurusan dalam industri hospitaliti dan / atau menyediakan latihan tambah ... [+]

Pengurusan Pelancongan Hospitaliti dan program menyediakan pelajar untuk kerjaya dalam jawatan pengurusan dalam industri hospitaliti dan / atau menyediakan latihan tambahan untuk orang yang sebelum atau sedang bekerja dalam pekerjaan ini.

Industri hospitaliti termasuk hotel, motel, katil dan sarapan pagi, peranginan, kelab, marina, dan organisasi-tempat penginapan lain.

Kandungan program merangkumi pengetahuan dan kemahiran latihan dalam perkhidmatan pelanggan, pengurusan dan pembangunan penyeliaan, teori pengurusan, sikap hospitaliti, pengalaman tetamu, membuat keputusan, organisasi, komunikasi, hubungan manusia, latihan kepimpinan, latihan kakitangan, keselamatan, kebersihan, makanan dan pengurusan minuman , jualan, perakaunan hotel, rumah tangga, pengurusan tenaga, penyelenggaraan dan kejuruteraan, pemasaran, harta, resort, dan pengurusan konvensyen dan undang-undang tempatan, negeri dan undang-undang persekutuan dan pengurusan aset.... [-]

Amerika Syarikat Tampa
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Hillsborough Community College

Program ini menyediakan pelajar untuk pekerjaan dalam bidang pembantu programmer komputer, pengaturcara junior, programmer kanan, pengurus data, penganalisis programmer, ... [+]

Program ini menyediakan pelajar untuk pekerjaan dalam bidang pembantu programmer komputer, pengaturcara junior, programmer kanan, pengurus data, penganalisis programmer, dan pakar komputer mid-range.

Keperluan Pendidikan Umum ENC 1101 English Kandungan I - 3 cr. ENC 1102 English Komposisi II atau Sains Sosial Pendidikan General - 3 cr. Matematik Pendidikan Umum (pemindahan) - 3 cr. Kemanusiaan Pendidikan General - 3 cr. Sains Sosial Pendidikan General - 3 cr. Kursus Program yang diperlukan CGS 1000 * Pengenalan kepada Komputer dan Teknologi - 3 cr. CGS 1761 Operasi Computer Systems - 3 cr. CGS 2301 Maklumat Pengurusan. Systems - 3 cr. CGS 2541 Pangkalan Data Design - 3 cr. CIS 2321 Systems Analysis - 3 cr. COP 1000 Pengaturcaraan Logik - 3 cr. COP 1220 Pengaturcaraan dalam "C" - 3 cr. COP 1812 Pengenalan kepada XML - 3 cr. COP 1332 Visual BASIC, Bermula - 3 cr. COP 2224 Pengaturcaraan dalam C ++ - 3 cr. COP 2360 Pengaturcaraan dalam C # - 3 cr. COP 2800 Jawa Programming - 3 cr. COP 2805 Jawa, Advanced - 3 cr. COP 2939 Pengaturcaraan Komputer Capstone - 3 cr. CTS 1106 Pengenalan kepada UNIX - 3 cr. ... [-]
Amerika Syarikat Tampa
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Hillsborough Community College

Syarikat bersekutu dalam ijazah sains dalam Pengurusan Pentadbiran dan Perniagaan menyediakan pelajar untuk mengambil alih pengurusan atau kedudukan penyeliaan dalam pern ... [+]

Syarikat bersekutu dalam ijazah sains dalam Pengurusan Pentadbiran dan Perniagaan menyediakan pelajar untuk mengambil alih pengurusan atau kedudukan penyeliaan dalam perniagaan, industri dan kerajaan. Ia menyediakan kemahiran asas dalam pelbagai fungsi perniagaan termasuk perakaunan, penggunaan komputer, pengurusan, dan pemasaran.

NOTA: Bermula Kejatuhan Term 2000, semua graduan program ini hendaklah menyatakan dengan jelas ke dalam pentadbiran perniagaan ijazah sarjana muda dalam program universiti yang ditetapkan di bawah peruntukan Peraturan 6A-10,024, Artikulasi Antara Universiti, Kolej Komuniti, dan Daerah School.

Keperluan Pendidikan Umum ENC 1101 * Bahasa Inggeris Komposisi saya .......... 3 cr. MAC 1105 * College Algebra ................... 3 cr. STA 2023 Elementary Statistik ............. 3 cr. ECO 2013 Prinsip Makroekonomi ...... ..3 cr. Kemanusiaan General Education * ............. 3 cr. Kursus Program yang diperlukan ACG 2021 Perakaunan Kewangan ............ 3 cr. ACG 2071 Managerial Accounting .......... 3 cr. BUL 2241 Undang-undang Perniagaan Saya ......... 3 cr. CGS 1000 * Pengenalan kepada Komputer dan Teknologi ........ 3 cr. ECO 2023 Prinsip Mikroekonomi ....... 3 cr. GEB 1011 * Pengenalan kepada Perniagaan ..... 3 cr. GEB 1214 Perniagaan Komunikasi dan Teknologi ...... 3 cr. MAC 2233 Calculus untuk Perniagaan dan Sains Sosial .... 4 cr. MAN 1021 Prinsip Pengurusan .......... 3 cr. Mac 1011 Prinsip Pemasaran ........ 3 cr. ... [-]
Amerika Syarikat Tampa
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Hillsborough Community College

kemahiran perniagaan boleh membuka banyak pintu, dengan kemungkinan kerjaya yang luas dari pelaburan dan perbankan untuk pemasaran dan perhubungan awam. program perniagaa ... [+]

kemahiran perniagaan boleh membuka banyak pintu, dengan kemungkinan kerjaya yang luas dari pelaburan dan perbankan untuk pemasaran dan perhubungan awam. program perniagaan HCC ini mengajar asas menjalankan perniagaan yang berkesan, kedudukan anda untuk masa depan yang berjaya.

Keperluan Pendidikan Umum ANT 2000 Pengenalan kepada Antropologi ..... 3 cr. ENC 1101 English Komposisi saya ................ 3 cr. MGF 1106 Topik Matematik ................ 3 cr.

Pilih 6 jam kredit daripada yang berikut:

ENL 2012 British Sastera 1800 ............ 3 cr. ENL 2022 British Kesusasteraan: 1800 untuk mengemukakan '..... 3 cr. HUM 2210 Dunia Kemanusiaan: Prasejarah ke Era Moden Awal .... 3 cr. HUM 2230 Dunia Kemanusiaan: Early Modern untuk Kontemporari ... 3 cr. HUM 2410 Asia Kemanusiaan .................... 3 cr. HUM 2420 Afrika Kemanusiaan ................. 3 cr. HUM 2461 Kemanusiaan Latin American .... 3 cr. LIT 2110 World Literature 1650 ........ 3 cr. LIT 2120 World Literature: 1650 untuk mengemukakan '...... 3 cr. REL 2300 Pengenalan kepada Agama .......... 3 cr. Kursus Program yang diperlukan Bahasa Asing ............................. 4 cr. ACG 2021 Perakaunan Kewangan ........ 3 cr. ECO 2013 Prinsip Makroekonomi ...... 3 cr. FIN 2001 Prinsip Kewangan .......... 3 cr. FIN 2051 Pengurusan Kewangan Antarabangsa ...... 3 cr. GEB 1011 Pengenalan kepada 3 cr Perniagaan ....... GEB 1214 Perniagaan Komunikasi dan Teknologi ...... 3 cr. GEB 2350 Pengenalan kepada International Business Essentials ...... 3 cr. GEB 2351 International Business Practice Firm ...... 3 cr. GEB 2370 Pengenalan kepada International Dasar Perniagaan Issues .... 3 cr. MAN 1021 Prinsip Pengurusan ...... 3... [-]
Amerika Syarikat Tampa
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Hillsborough Community College

Tujuan program ini adalah untuk menyediakan pelajar untuk pekerjaan awal dalam industri teknologi tinggi. ... [+]

Tujuan program ini adalah untuk menyediakan pelajar untuk pekerjaan awal dalam industri teknologi tinggi. Beberapa tajuk pekerjaan pekerjaan yang seorang graduan AS mungkin mendapati selepas tamat pengajian adalah:

Teknologis Kejuruteraan Juruteknik Industri Industrial Maintenance Mechanic Bantuan Kejuruteraan Juruteknik pengeluaran Computer Aided Design (CAD) pengendali Kualiti Juruteknik Assurance Computer Numerical Control (CNC) Operators Equipment / Penyelenggaraan Automation Hydraulic / Fluid Power Tech Juruteknik Teknologi Kejuruteraan Elektrik Juruteknik Teknologi Kejuruteraan Mekanikal Juruteknik Teknologi Aerospace Pindah ... [-]
Amerika Syarikat Tampa
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Hillsborough Community College

Program ini akan menyediakan pelajar untuk jawatan sebagai akauntan atau sebagai paraprofessional perakaunan dalam pekerjaan perakaunan profesional maju yang memerlukan a ... [+]

Program ini akan menyediakan pelajar untuk jawatan sebagai akauntan atau sebagai paraprofessional perakaunan dalam pekerjaan perakaunan profesional maju yang memerlukan analisis, penilaian, teori dan reka bentuk.

Penilaian kerja kursus memberi tumpuan kepada fungsi-fungsi perakaunan asas serta kemahiran yang sama untuk beberapa bidang perniagaan, termasuk kewangan, undang-undang perniagaan dan topik perniagaan am.

Keperluan Pendidikan Umum ENC 1101 English Komposisi saya ............ 3 cr. MGF 1119 Pengenalan Matematik w / aplikasi (bukan pemindahan) atau Ketua Matematik Pendidikan (pemindahan) ............................... 3 cr. PSY 2012 Psikologi General ............... 3 cr. Syg 2000 Pengenalan kepada Sosiologi ........ 3 cr. Kemanusiaan General Education ................. 3 cr. Kursus Program yang diperlukan ACG 2021 * Perakaunan Kewangan .............. 3 cr. ACG 2071 Managerial Accounting .............. 3 cr. ACG 2100 Intermediate Accounting Saya ........... 3 cr. ACG 2110 Intermediate Accounting II ........... 3 cr. ACG 2340 Kos Perakaunan Saya ........................ 3 cr. ACG 2350 Kos Perakaunan II ........................ 3 cr. ACG 2450 Mikrokomputer Perakaunan ....... 3 cr. CGS 1000 Pengenalan kepada Komputer dan Teknologi ........ 3 cr. CGS 2301 Sistem Maklumat Pengurusan ....... 3 cr. COP 1000 Pengaturcaraan Logik ........................... 3 cr. ECO 2023 Prinsip Mikroekonomi ............. 3 cr. FIN 2001 Prinsip Kewangan .............................. 3 cr. MAN 1021 Prinsip Pengurusan ..................... 3 cr. OST 1335 Perniagaan Komunikasi ................... 3 cr. SPC 1006 Ucapan Improvement ........................... 1 cr. CUKAI 2000 Tax Accounting Persekutuan Saya ........................ 3 cr. CUKAI 2010 Federal Tax Accounting II ....................... 3 cr. ... [-]
Amerika Syarikat Tampa
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Hillsborough Community College

Program ini menyediakan pelajar untuk pekerjaan dalam bidang sokongan PC pakar, pakar meja bantuan, pakar microcomputer, pakar perisian, dan pakar sistem maklumat. ... [+]

Program ini menyediakan pelajar untuk pekerjaan dalam bidang sokongan PC pakar, pakar meja bantuan, pakar microcomputer, pakar perisian, dan pakar sistem maklumat.

Pelajar yang dapat menunjukkan penguasaan CGS 1500, OST 1831, dan OST 1832 boleh menggantikan yang tiga jam kredit kursus elektif terpilih yang diluluskan.

Kursus Program yang diperlukan

tahun saya

Semester pertama

CGS 1000 Pengenalan kepada Komputer - 3 cr. ENC 1101 English Kandungan I - 3 cr. Sains semula jadi atau Sains Sosial Pendidikan General - 3 cr. Pendidikan Matematik General - 3 cr.

Semester kedua

CET Peningkatan 1172C Komputer dan Pembaikan - 3 cr. CET 1174C Advanced Computer Repair - 3 cr. CGS 1555 Pengenalan kepada Internet - 3 cr. CGS 1577 Persembahan Systems - 3 cr. ENC 1102 English Komposisi II atau Sains Sosial Pendidikan General - 3 cr. ... [-]
Amerika Syarikat Tampa
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Hillsborough Community College

Tahap AS.ADCT tidak khusus kepada satu-satu bidang pekerjaan dalam reka bentuk bangunan dan industri pembinaan. Program-program teknikal kandungan kursus memenuhi Negeri ... [+]

Tahap AS.ADCT tidak khusus kepada satu-satu bidang pekerjaan dalam reka bentuk bangunan dan industri pembinaan. Program-program teknikal kandungan kursus memenuhi Negeri kriteria Florida untuk menjadi kontraktor berlesen di mana-mana salah satu daripada tiga tahap yang berbeza.

Pengalaman kerja di peringkat lesen dicari juga diperlukan sebelum pelajar boleh menduduki Negeri Contractors peperiksaan pelesenan. Graduan juga telah bekerja sebagai juruteknik CAD dalam firma seni bina dan kejuruteraan, sebagai juruteknik ujian bahan, sebagai ahli pasukan dalam syarikat ukur tanah, atau sebagai pemeriksa untuk tempatan, County dan Negeri.

Kursus Teknikal AS.ADCT Kandungan dan Sequence ... [-]
Amerika Syarikat Tampa
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Hillsborough Community College

Program ini akan menyediakan pelajar untuk bekerja dalam kedudukan peringkat kemasukan sebagai juruteknik komputer. Penilaian kerja kursus memberi tumpuan kepada diagnosi ... [+]

Program ini akan menyediakan pelajar untuk bekerja dalam kedudukan peringkat kemasukan sebagai juruteknik komputer. Penilaian kerja kursus memberi tumpuan kepada diagnosis dan pembaikan perkakasan dan perisian dalam komputer mikro, mini dan kerangka utama.

Dengan minimum latihan khusus tambahan, pelajar boleh menjadi satu bidang atau kedai juruteknik di-rumah.

Keperluan Pendidikan Umum ENC 1101 English Kandungan I - 3 cr. ENC 1102 English Komposisi II - 3 cr. MAC 1105 College Algebra - 3 cr. SPC 1608 Pengucapan Awam - 3 cr. PHY 1053 General Physics I - 3 cr. PHY 1053L General Physics I Makmal - 1 cr. PHI 1600 Etika - 3 cr. Sains Sosial Pendidikan General - 3 cr. Kursus Program yang diperlukan CET 1112C * Systems Digital Basic - 3 cr. CET 1123C Pengenalan Mikropemproses - 3 cr. CET 2113C Digital Systems Analysis - 3 cr. CET 2152C Advanced Mikropemproses - 3 cr. CET 2335C Microcomputer Systems - 3 cr. CET 2939 Computer Engineering Technology Capstone - 3 cr. TAR 2053 Pengenalan kepada Rekabentuk Berbantu Komputer dan Drafting - 3 cr. EET 1036C * AC Asas dan DC - 3 cr. EET 1037C Analisis Litar - 3 cr. EET 1083C * elektronik Orientasi - 3 cr. EET 1141C Devices Solid State - 3 cr. EET 1142C Circuits Solid State - 3 cr. EET 2155C Circuits Linear Bersepadu - 3 cr. MAC 1114 Trigonometri - 3 cr. ... [-]
Amerika Syarikat Tampa
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Hillsborough Community College

Kereta api ke menjadi seorang pereka web, webmaster, pemaju e-dagang atau arkitek intranet. ... [+]

Kereta api ke menjadi seorang pereka web, webmaster, pemaju e-dagang atau arkitek intranet.

AS - Pilihan 1 - Web Designer Program ini menyediakan pelajar untuk pekerjaan internet yang berkaitan seperti pereka laman web, pereka laman web, dan arkitek internet.

AS - Pilihan 2 - Web Developer Program ini menyediakan pelajar untuk pekerjaan internet yang berkaitan seperti webmaster, pemaju web, pemaju tapak dan programmer internet.

[-]
Amerika Syarikat Tampa
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Hillsborough Community College

Ini trek pemindahan adalah untuk pelajar yang ingin melanjutkan ijazah empat tahun dalam perniagaan, pakar dalam bidang seperti perakaunan, ekonomi, kewangan, insurans, p ... [+]

Ini trek pemindahan adalah untuk pelajar yang ingin melanjutkan ijazah empat tahun dalam perniagaan, pakar dalam bidang seperti perakaunan, ekonomi, kewangan, insurans, pemasaran dan pengurusan. Kerjaya termasuk pelbagai jawatan pengurusan di hampir setiap perniagaan dan industri, seperti jualan, akauntan, perunding buruh dan pemilik perniagaan.

NOTA 1: Senarai ini satu garis panduan. Berunding dengan penasihat atau kaunselor untuk pendidikan umum dan mencadangkan kursus / elektif untuk trek pemindahan ini, atau rujuk panduan menasihati yang sesuai di laman web HCC yang (http://www.hccfl.edu/ssem/advising-guides.aspx).

NOTA 2: † IDS 2891, Hubungan diperlukan untuk pengijazahan. ... [-]

Amerika Syarikat Tampa
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Hillsborough Community College

Program Pangkalan Data Teknologi menyediakan pelajar dengan pendekatan umum untuk reka bentuk pangkalan data, pengaturcaraan dan pentadbiran. ... [+]

Program Pangkalan Data Teknologi menyediakan pelajar dengan pendekatan umum untuk reka bentuk pangkalan data, pengaturcaraan dan pentadbiran.

Keperluan Pendidikan Umum ENC 1101 English Kandungan I - 3 cr. ENC 1102 English Komposisi II - 3 cr. Matematik Pendidikan Umum (pemindahan) - 3 cr. Kemanusiaan Pendidikan General - 3 cr. Sains Sosial Pendidikan General - 3 cr. Kursus Program yang diperlukan CGS 1000 * Pengenalan kepada Komputer dan Teknologi - 3 cr. CGS Pengurusan 1103 Project - 3 cr. CGS 2301 Sistem Maklumat Pengurusan - 3 cr. CGS 2541 Pangkalan Data Design - 3 cr. CIS 2321 Systems Analysis - 3 cr. CNT 1401 Pengenalan kepada Rangkaian - 3 cr. COP 1000 Pengaturcaraan Logik - 3 cr. CTS 1305 Pengenalan kepada Rangkaian - 3 cr. CTS 2440 Pangkalan Data Pengaturcaraan SQL - 3 cr. CTS 2441 Pentadbiran Pangkalan Data I - 3 cr. CTS 2442 Pentadbiran Pangkalan Data II - 3 cr. CTS 2445 Pangkalan Data Pengaturcaraan Lanjutan - 3 cr. CTS 2939 Pangkalan Data Teknologi Capstone - 3 cr. Sains Komputer Elektif - 9 cr. ... [-]
Amerika Syarikat Tampa
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Hillsborough Community College

Program di Counseling & Human Services menyediakan pelajar untuk bekerja dalam bidang kaunseling dan perkhidmatan manusia, kerja sosial dan pemulihan. Graduan yang be ... [+]

Membuat Perbezaan Rakyat Lives

HCC menawarkan ASdegree dalam Counseling & Human Services di Kampus Dale Mabry itu.

Program di Counseling & Human Services menyediakan pelajar untuk bekerja dalam bidang kaunseling dan perkhidmatan manusia, kerja sosial dan pemulihan. Graduan yang bekerja dalam pelbagai agensi-agensi masyarakat yang berkhidmat pelanggan daripada semua peringkat umur.

Siswazah dari program ini memenuhi keperluan akademik untuk menjadi Service Manusia Certified Profesional.

Graduan mendapat pekerjaan di klinik kesihatan mental, rumah separuh jalan, pusat-pusat rawatan dadah, program keadilan jenayah, agensi keganasan rumah tangga, kemudahan kanak-kanak, program penjagaan tua, dan lain-lain jenis agensi.... [-]

Amerika Syarikat Tampa
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Hillsborough Community College

Program ini menyediakan pelajar untuk pekerjaan seperti penerbit desktop, pereka pengeluaran, penerbit elektronik, ilustrator, pakar multimedia, pembangun persembahan mul ... [+]

Program ini menyediakan pelajar untuk pekerjaan seperti penerbit desktop, pereka pengeluaran, penerbit elektronik, ilustrator, pakar multimedia, pembangun persembahan multimedia, pereka antara muka, pereka grafik komputer dan pengurus projek.

Keperluan Pendidikan Umum

CATATAN: Keperluan pendidikan umum berikut dikenakan kepada Permainan Design, dan Pembangunan dan Multimedia Developer.

ENC 1101 English Kandungan I - 3 cr. ENC 1102 English Komposisi II atau Sains Sosial Pendidikan General - 3 cr. Matematik Pendidikan Umum (pemindahan) - 3 cr. Kemanusiaan Pendidikan General - 3 cr. Sains Sosial Pendidikan General - 3 cr.

CATATAN: Pilih sama ada Design Permainan dan kursus yang diperlukan program Pembangunan atau program Pemaju Multimedia yang diperlukan kursus untuk melengkapkan tahap Digital Media / Teknologi Multimedia.... [-]

Amerika Syarikat Tampa
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Kursus

Hillsborough Community College

Program Tafsiran Bahasa Isyarat di HCC direka untuk menyediakan pelajar dengan kemahiran bahasa isyarat, pemahaman tentang budaya pekak, pengetahuan tentang peranan dan k ... [+]

Membekalkan kecemerlangan dalam Daftar pendidikan Bahasa Tafsiran sejak 1986

'Pintu Untuk Masa Depan Anda' Bermula pada tahun 1986 HCC memainkan peranan kepimpinan dalam meningkatkan perkhidmatan jurubahasa tempatan dan negeri untuk pekak dan sukar mendengar individu dengan mengembangkan Associate in Science dua (2) tahun Program Penafsiran Bahasa isyarat.

Professional jurubahasa menyediakan pautan antara pekak dan individu pendengaran dalam pelbagai keadaan, termasuk tetapi tidak terhad kepada: Tetapan kesihatan pendidikan, agama, perubatan dan mental.

Program Tafsiran Bahasa Isyarat di HCC direka untuk menyediakan pelajar dengan kemahiran bahasa isyarat, pemahaman tentang budaya pekak, pengetahuan tentang peranan dan kemahiran pembangunan jurubahasa untuk menyediakan pelajar untuk profesion mentafsirkan bahasa isyarat. ... [-]

Amerika Syarikat Tampa
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Hillsborough Community College International Students