Hancock International College

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

SEJARAH Hancock International College telah ditubuhkan untuk menyediakan pendidikan yang berkualiti pada harga yang berpatutan untuk pelajar yang ingin memasuki arahan yang pesat berkembang Bahasa Inggeris sebagai Bahasa Kedua. Walaupun sesetengah sekolah-sekolah hanya mengajar konsep teori, kedua-dua pelajar dan Universiti menuntut pengetahuan elemen praktikal bahasa Inggeris hari ini. Hancock International College pertama dibuka di Irvine, California pada tahun 2011. HIC telah memupuk pembangunan kursus ESL Rapi untuk semua peringkat Pelajar Bahasa Inggeris, menawarkan kursus Intensif Bahasa Inggeris untuk pemula kepada penceramah maju ESL. Misi Misi Kolej Antarabangsa Hancock adalah untuk menyediakan program pendidikan yang komprehensif dalam Bahasa Inggeris sebagai Bahasa Kedua bagi pelajar antarabangsa yang mewakili pelbagai latar belakang bahasa dan budaya yang berbeza. Asas-asas program kami adalah arahan dalam tatabahasa, membaca, menulis, mendengar, dan bercakap. Kami juga memberi pendedahan pelajar antarabangsa kepada budaya dan sejarah Amerika. MENGAPA HIC? Sama ada matlamat anda adalah untuk menghadiri sebuah universiti Amerika di Amerika Syarikat atau mencapai kejayaan profesional dalam kerjaya anda, Program IESL HIC ini direka untuk meningkatkan kemahiran anda dengan Bahasa Inggeris di samping mendapat pemahaman yang lebih budaya Amerika.

Bagi pelajar antarabangsa berada di negara asing boleh menjadi sangat menakutkan. HIC menyediakan kelas kecil dan intim agar pelajar menerima ajaran yang terbaik mungkin.

HIC memegang banyak aktiviti sepanjang tahun untuk pelajar. pihak Holiday (iaitu Halloween, Kesyukuran, Krismas, dan lain-lain). HIC juga berbangga dengan akhir suku lawatan luar yang budaya di mana semua pelajar di setiap peringkat boleh menikmati diri mereka sendiri dan menggunakan pengetahuan dan pendidikan yang mereka terima di dalam kelas mereka. lawatan lapangan budaya mungkin berbeza bergantung kepada musim.

HIC terletak di selatan California, dengan iklim yang terbaik di Amerika Syarikat. Bagi pelajar antarabangsa, ini adalah peluang yang baik; Sekiranya anda bersedia untuk memindahkan anda boleh memilih daripada beratus-ratus universiti swasta dan awam dalam dan di luar negeri California. Setelah pelajar telah menamatkan Program HIC IESL, Hancock International College telah memupuk hubungan dengan banyak universiti membuat memindahkan lebih mudah.

Hancock International College Commercial daripada JL43 Entertainment pada Vimeo.

Lokasi

Irvine

Hancock International College

Alamat
Hancock International College
4199 Campus Dr.
#600

92612 Irvine, California, Amerika Syarikat
Telefon
+1 949-679-2000