Baca keterangan rasmi

The Harvest English Institute

The Harvest Institut diiktiraf di peringkat antarabangsa untuk mengajar bahasa Inggeris sebagai bahasa kedua di tahap kualiti yang tinggi. Sejak tahun 1999, Institut telah menggunakan kaedah canggih yang telah membolehkan kami untuk mencapai kelayakan tertinggi dari Jabatan Pendidikan Amerika Syarikat.

Lihat apa yang pelajar kata tentang Institut Harvest

Misi

"The Harvest Institut mempunyai sebagai matlamat utama untuk mengintegrasikan pelajar dengan Bahasa Inggeris, budaya Amerika dan cara hidup, menyediakan mereka dengan kemahiran dan pengetahuan untuk menjadi linguistik mahir."

VISI

Menjadi pusat yang menarik dan menyokong kesatuan melalui komunikasi dan budaya. Memupuk kewarganegaraan global dan pemahaman orang dari negara yang berbeza.

NILAI-NILAI

Pendidikan - Respect - Etika - Kreativiti - Pengemaskinian Malar.

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus

Harvest English Institute

IEP - Intensive Program Bahasa Inggeris - dibahagikan kepada enam peringkat dan menjadikan bahasa Inggeris tidak dapat dilupakan melalui pelbagai pendedahan kepada bahasa ... [+]

Kursus Intensif Dalam Bahasa Inggeris

IEP - Intensive Program Bahasa Inggeris - dibahagikan kepada enam peringkat dan menjadikan bahasa Inggeris tidak dapat dilupakan melalui pelbagai pendedahan kepada bahasa, banyak peluang untuk mengamalkannya, dan kitar semula intensif perbendaharaan kata.

Ia menyediakan pelajar untuk berkomunikasi dalam Bahasa Inggeris dengan pelbagai pelbagai penceramah dari seluruh dunia, yang mempunyai pelbagai aksen asli dan bukan asli.

Penekanan terhadap kefasihan budaya membolehkan pelajar untuk mengemudi sosial, pelancongan, dan situasi perniagaan yang mereka akan hadapi dalam kehidupan seharian mereka.

kursus elektif

• Penulisan... [-]

Amerika Syarikat Newark Long Branch Orlando
Pendaftaran Terbuka
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Harvest English Institute

Hari ini di seluruh planet ini orang bercakap, perjalanan, belajar, dan menjalankan perniagaan dalam Bahasa Inggeris. "Pendek kami, tetapi intensif Bahasa Inggeris untuk ... [+]

Kursus rekreasi English

Hari ini di seluruh planet ini orang bercakap, perjalanan, belajar, dan menjalankan perniagaan dalam Bahasa Inggeris. Kami pendek, tetapi intensif Bahasa Inggeris untuk program sehari-hari adalah untuk mereka yang ingin memperbaiki diri. A visa pelajar tidak diperlukan apabila anda mengambil 17 jam kelas atau kurang setiap minggu. Berbahasa Inggeris dengan fasih boleh membantu anda membuat sebahagian besar hidup anda. Meningkatkan penguasaan bahasa Inggeris anda - Belajar bagaimana untuk bercakap seperti Amerika!

[-]
Amerika Syarikat Newark Long Branch Orlando
Pendaftaran Terbuka
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Harvest English Institute

Berfikir untuk belajar di kolej atau universiti di Amerika Syarikat? Mengambil TOEFL® adalah satu langkah yang perlu bagi mana-mana bukan AS pelajar berpendidikan yang ma ... [+]

Persediaan TOEFL

Berfikir untuk belajar di kolej atau universiti di Amerika Syarikat? Mengambil TOEFL® adalah satu langkah yang perlu bagi mana-mana bukan AS pelajar berpendidikan yang mahu belajar di Amerika Utara. Ia juga semakin diperlukan daripada institusi pendidikan lain di seluruh dunia, dan juga sebagai kelayakan kerja diingini atau mandatori.

TOEFL® adalah singkatan bagi Ujian Bahasa Inggeris sebagai bahasa asing. Ia mengukur keupayaan anda untuk berkomunikasi dalam bahasa Inggeris di kolej-kolej dan universiti dan diterima oleh 7,000+ destinasi di lebih daripada 130 buah negara. Ia adalah ujian bahasa Inggeris yang diterima secara meluas di dunia.

Dalam peperiksaan TOEF®L, empat kemahiran bahasa, yang berkesan untuk komunikasi, diuji. Ini membaca, mendengar, bertutur, dan menulis. TOEFL® wujud dalam dua versi; internet berdasarkan (iBT) dan berasaskan kertas. Hari ini, kebanyakan pusat-pusat TOEFL® menggunakan salah berasaskan internet. Ujian ini adalah mudah kerana anda boleh mengambil dari mana-mana pusat dan ia hanya memerlukan beberapa jam untuk disiapkan.... [-]

Amerika Syarikat Newark Long Branch Orlando
Pendaftaran Terbuka
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu