Baca keterangan rasmi

Selamat datang ke INTO Hofstra University

Belajar di kampus yang indah dan indah sambil tinggal hanya beberapa minit dari semua kelebihan New York City. Belajar dengan fakulti terkemuka di industri kami yang berdedikasi untuk matlamat akademik dan profesional anda. Mula bekerja ke arah ijazah anda pada hari salah satu program Pathway anda.

Dengan nisbah pelajar-fakulti 13: 1, Hofstra memberi penekanan kepada penyelidikan, pengalaman belajar di luar kelas dan satu-satu perhatian peribadi dengan fakulti dan kakitangan. Fakulti bekerjasama dengan eksekutif tertinggi dalam setiap industri untuk membina program yang kukuh dan memastikan pelajar Hofstra memenuhi keperluan pasaran pekerjaan. Dapatkan sokongan mendapatkan peluang penyelidikan dan latihan di kampus atau di bandar. Ambil apa yang anda pelajari ke dunia mengetahui bahawa anda telah bersedia sepenuhnya.

Tinggal di dalam keselesaan kejiranan yang selamat dan indah, dengan salah sebuah bandar raya yang paling dekat di sini. Manfaatkan manfaat kebudayaan, perniagaan dan pendidikan di New York City. Tinggal di perumahan di kampus yang berpatutan, nikmati faedah Hofstra University dan sekitar Long Island, kemudian buat perjalanan singkat ke bandar untuk lebih.

Memperoleh manfaat dari bandar besar dan komuniti kecil

Apabila anda belajar dalam bahasa Inggeris dan program Pathway kami, kami membantu anda menyesuaikan diri dengan kehidupan universiti Amerika dan menyediakan anda bukan sahaja untuk pengajian ijazah tetapi juga usaha kerjaya anda. Anda akan bertemu rakan-rakan dari seluruh AS dan dari seluruh dunia apabila anda mengambil bahagian dalam aktiviti dan mendapat kemahiran yang boleh dipindah milik di dalam dan di luar bilik darjah.

117044_rsz_adobestock_125218431.jpg

Kemudahan pembelajaran

Memilih universiti adalah keputusan yang besar, sebab itu INTO Hofstra berada di sini untuk menyokong anda. Sebaik sahaja anda mengesahkan tawaran anda, kami membantu anda dengan penyesuaian hidup dan belajar di luar negara. Dari membantu anda dengan pra-ketibaan perlu menonton anda berjalan di peringkat graduasi, kami menyediakan sokongan yang anda perlukan untuk berjaya.

Kami akan membantu anda mengambil kesempatan penuh peluang akademik, profesional dan sosial kami. Pelajari praktik perniagaan terbaik di Frank G. Zarb School of Business, sebuah bangunan 52,000 kaki persegi yang baru dengan fakulti yang terkemuka di industri. Meneliti dan meneliti tingkah laku fizikal dan fisiologi pengguna dengan teknologi terkini dalam Sains Kelakuan dan Makmal Penyelidikan Pasaran. Bilik Perdagangan Martin B. Greenberg menawarkan salah satu bilik perdagangan akademik terbesar di negara ini, sama dengan yang digunakan oleh institusi kewangan utama, dan dilengkapi dengan 34 terminal Bloomberg Professional.

Apa sahaja minat anda, anda akan mendapat akses ke semua kemudahan luar biasa Hofstra University . Setiap sumber dan kelas akan menyediakan anda untuk meneroka dan mengejar peluang di kampus dan di New York. Pilih dari penyelidikan canggih, magang dengan organisasi global, dan banyak lagi. 99% pelajar lulus bekerja, menghadiri atau merancang untuk menghadiri sekolah siswazah (Hasil Alumni, 2016-17).

INTO Hofstra Advantage

Hofstra bermitra dengan INTO untuk mewujudkan sistem sokongan untuk pelajar antarabangsa. Akademik Bahasa Inggeris, Tahun Antarabangsa Satu dan Graduan Kami Pathway program membantu anda beralih kepada program ijazah Amerika Syarikat. Anda akan memasuki program yang terintegrasi di mana anda akan belajar bersama rakan-rakan Amerika anda untuk mendapatkan kredit akademik ke arah gelar Hofstra anda sambil membangunkan kemahiran bahasa Inggeris dan akademik anda. Apabila berjaya melengkapkan program Pathway anda, anda akan terus bekerja untuk melengkapkan tahap Hofstra anda.

Peralihan Amerika yang lancar

Dari saat anda mendaftar dalam program akademik, anda mempunyai akses untuk menggunakan semua kemudahan dan sumber daya di seluruh kampus. Manfaatkan teknologi terkini dan selesa di penginapan kampus yang sesuai dengan keperluan anda. Kami mahu anda mempunyai pengalaman akademik terbaik sepanjang masa anda di Hofstra.

Sumber-sumber kampus

Hofstra dipenuhi dengan sumber yang anda perlukan untuk berjaya. Cari sokongan di INTO Hofstra Centre, menyelidiki di perpustakaan, dan terlibat dalam organisasi pelajar yang mengembangkan pembelajaran anda. INTO Hofstra fakulti boleh membantu anda dengan segala-galanya dari tugasan kerja rumah untuk kemahiran yang dapat dipindah milik untuk kerjaya anda.

Perkhidmatan sokongan pra-ketibaan

Sokongan dari INTO Hofstra bermula pada hari anda mengesahkan tawaran anda. Kami menyediakan pelbagai perkhidmatan sokongan pra-kedatangan seperti membantu anda memahami proses visa, memilih anda dari lapangan terbang dan memberi anda orientasi terperinci sebelum permulaan sekolah.

Saiz Kelas Kecil

Mengambil kelas dengan pelajar antarabangsa dan Amerika dan membantu membina kemahiran bahasa Inggeris anda. Saiz kelas kecil membolehkan anda mempunyai lebih banyak interaksi satu-satu dengan pengajar dan kolaborasi dengan pelajar lain.

Program diajar dalam:
  • English (USA)

Sekolah ini juga menawarkan:

Graduate Pathway

Hofstra University

Program Pathway Graduate Hofstra dalam Perniagaan Analytics akan menyediakan anda untuk memasuki semester berikutnya dalam program ijazah sarjana di Hofstra University . ... [+]

Program Pathway Graduate Hofstra dalam Perniagaan Analytics akan menyediakan anda untuk memasuki semester berikutnya dalam program ijazah sarjana di Hofstra University .

Apabila berjaya menyelesaikan program Pathway dan memenuhi keperluan universiti untuk kemasukan siswazah, anda boleh memasuki semester pengajian peringkat semester berikutnya di Hofstra University . Peralihan ini dari program INST Hofstra kepada program ijazah universiti dipanggil perkembangan.

Komponen Program Ijazah

2-Semester

30 jam program kredit9 jam kredit dikenakan dari Pathway21 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazah

1-Semester

30 jam program kredit9 jam kredit dikenakan dari Pathway21 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazahCiri-ciri kursusMembangunkan pengetahuan dan kemahiran anda melalui pembelajaran aktif di kawasan subjek yang anda pilih.Pelan universiti yang dijamin untuk semua pelajar yang berjaya.Menyesuaikan diri untuk belajar di Amerika Syarikat dengan tumpuan yang kuat terhadap kemahiran belajar dan penyelidikan.Tingkatkan tahap Bahasa Inggeris anda dan kembangkan perbendaharaan kata untuk mata pelajaran yang anda pilih.Pelajar berpeluang untuk menggunakan pengetahuan dan kemahiran mereka menerusi latihan latihan setelah menyelesaikan kursus.Fakta UtamaTempoh kursus: 1 - 2 SemesterTarikh mula: 2019: Ogos; 2020: Januari, Ogos; 2021: JanuariYuran: Dari $ 20,400Keperluan Akademik: IPK Minimum 2.5. Ijazah Sarjana Muda atau setaraf.Keperluan Bahasa Inggeris: Dari IELTS 5.5 atau TOEFL 65 atau setarafAnugerah: Program Pathway ini membawa kepada Master of Science dalam Analytics Perniagaan di Hofstra University .Pilihan Kursus: 2-Semester, 1-SemesterPilihan kursus anda2-Semester... [-]
Amerika Syarikat New York
Januari 2020
English
Sepenuh masa
1 - 2 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Hofstra University

Program Pathway Graduate INST Hofstra dalam Bahasa Selain bahasa Inggeris ... [+]

Program Pathway Graduate INST Hofstra dalam Bahasa Selain bahasa Inggeris

Apabila berjaya menyelesaikan program Pathway dan memenuhi keperluan universiti untuk kemasukan siswazah, anda boleh memasuki semester pengajian peringkat semester berikutnya di Hofstra University . Peralihan ini dari program INST Hofstra kepada program ijazah universiti dipanggil perkembangan.

Komponen Program Ijazah

2-Semester

40 jam program kredit12 jam kredit dikenakan dari Pathway28 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazah

1-Semester

40 jam program kredit9 jam kredit dikenakan dari Pathway31 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazahCiri-ciri kursusMembangunkan pengetahuan dan kemahiran anda melalui pembelajaran aktif di kawasan subjek yang anda pilih.Pelan universiti yang dijamin untuk semua pelajar yang berjaya.Menyesuaikan diri untuk belajar di Amerika Syarikat dengan tumpuan yang kuat terhadap kemahiran belajar dan penyelidikan.Tingkatkan tahap Bahasa Inggeris anda dan kembangkan perbendaharaan kata untuk mata pelajaran yang anda pilih.Pelajar berpeluang untuk menggunakan pengetahuan dan kemahiran mereka menerusi latihan latihan setelah menyelesaikan kursus.Fakta UtamaTempoh kursus: 1 - 2 SemesterTarikh mula: 2019: Ogos; 2020: Januari, Ogos; 2021: JanuariYuran: Dari $ 20,400Keperluan Akademik: IPK Minimum 3.0. Ijazah Sarjana Muda atau setaraf dalam bahasa sasaran (bahasa Arab, Cina / Mandarin, Perancis, Jerman, Itali, Rusia, atau Sepanyol) atau sekurang-kurangnya 36 jam dalam kursus kuliah peringkat di atas tahap empat, dalam bahasa masing-masing. Kerja kursus seni liberal am diperlukan.Keperluan Bahasa Inggeris: Dari IELTS 5.5 atau TOEFL 65 atau setarafAnugerah: Program Pathway ini membawa kepada Sarjana Sastera dalam Bahasa selain bahasa Inggeris dan TESOL di Hofstra University .Pilihan Kursus: 2-Semester, 1-SemesterPilihan kursus anda2-Semester... [-]
Amerika Syarikat New York
Januari 2020
English
Sepenuh masa
1 - 2 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Hofstra University

Program Pathway Graduate Hofstra dalam Biologi akan menyediakan anda untuk memasuki semester berikutnya dalam program ijazah sarjana di Hofstra University . ... [+]

Program Pathway Graduate Hofstra dalam Biologi akan menyediakan anda untuk memasuki semester berikutnya dalam program ijazah sarjana di Hofstra University .

Apabila berjaya menyelesaikan program Pathway dan memenuhi keperluan universiti untuk kemasukan siswazah, anda boleh memasuki semester pengajian peringkat semester berikutnya di Hofstra University . Peralihan ini dari program INST Hofstra kepada program ijazah universiti dipanggil perkembangan.

Komponen Program Ijazah

2-Semester

33 jam kredit jam12 jam kredit dikenakan dari Pathway21 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazah

1-Semester

33 jam kredit jam9 jam kredit dikenakan dari Pathway24 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazahCiri-ciri kursusMembangunkan pengetahuan dan kemahiran anda melalui pembelajaran aktif di kawasan subjek yang anda pilih.Pelan universiti yang dijamin untuk semua pelajar yang berjaya.Menyesuaikan diri untuk belajar di Amerika Syarikat dengan tumpuan yang kuat terhadap kemahiran belajar dan penyelidikan.Tingkatkan tahap Bahasa Inggeris anda dan kembangkan perbendaharaan kata untuk mata pelajaran yang anda pilih.Pelajar berpeluang untuk menggunakan pengetahuan dan kemahiran mereka menerusi latihan latihan setelah menyelesaikan kursus.Fakta UtamaTempoh kursus: 1 - 2 SemesterTarikh mula: 2019: Ogos; 2020: Januari, Ogos; 2021: JanuariYuran: Dari $ 20,400Keperluan Akademik: IPK Minimum 2.5. Ijazah Sarjana Muda atau setara dalam biologi. Pelajar mesti mempunyai gred B atau lebih baik dalam sekurang-kurangnya tiga kursus biologi peringkat tinggi yang masing-masing bersamaan dengan sekurang-kurangnya 3 jam semester (setara sistem AS).Keperluan Bahasa Inggeris: Dari TOEFL 65 atau IELTS 5.5 atau setarafAnugerah: Program Pathway ini membawa kepada Sarjana Sastera dalam Biologi Integriti di Hofstra University .Pilihan Kursus: 2-Semester, 1-SemesterPilihan kursus anda2-Semester... [-]
Amerika Syarikat New York
Januari 2020
English
Sepenuh masa
1 - 2 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Hofstra University

Program Pathway Graduate Hofstra di Urban Ecology akan mempersiapkan anda untuk memasuki semester berikutnya dalam program ijazah sarjana di Hofstra University . ... [+]

Program Pathway Graduate Hofstra di Urban Ecology akan menyediakan anda untuk memasuki semester berikutnya dalam program ijazah sarjana di Hofstra University .

Apabila berjaya menyelesaikan program Pathway dan memenuhi keperluan universiti untuk kemasukan siswazah, anda boleh memasuki semester pengajian peringkat semester berikutnya di Hofstra University . Peralihan ini dari program INST Hofstra kepada program ijazah universiti dipanggil perkembangan.

Komponen Program Ijazah

2-Semester

33 jam kredit jam12 jam kredit dikenakan dari Pathway21 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazah

1-Semester

33 jam kredit jam9 jam kredit dikenakan dari Pathway24 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazahCiri-ciri kursusMembangunkan pengetahuan dan kemahiran anda melalui pembelajaran aktif di kawasan subjek yang anda pilih.Pelan universiti yang dijamin untuk semua pelajar yang berjaya.Menyesuaikan diri untuk belajar di Amerika Syarikat dengan tumpuan yang kuat terhadap kemahiran belajar dan penyelidikan.Tingkatkan tahap Bahasa Inggeris anda dan kembangkan perbendaharaan kata untuk mata pelajaran yang anda pilih.Pelajar berpeluang untuk menggunakan pengetahuan dan kemahiran mereka menerusi latihan latihan setelah menyelesaikan kursus.Fakta UtamaTempoh kursus: 1 - 2 SemesterTarikh mula: 2019: Ogos; 2020: Januari, Ogos; 2021: JanuariYuran: Dari $ 20,400Keperluan Akademik: IPK Minimum 2.5. Ijazah Sarjana Muda atau setara dalam biologi.Keperluan Bahasa Inggeris: Dari IELTS 5.5 atau TOEFL 65 atau setarafAnugerah: Program Pathway ini membawa kepada Master of Arts dalam Ekologi Bandar di Hofstra University .Pilihan Kursus: 2-Semester, 1-SemesterPilihan kursus anda2-Semester... [-]
Amerika Syarikat New York
Januari 2020
English
Sepenuh masa
1 - 2 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Hofstra University

Program Pathway Graduate Hofstra di Fizik Perubatan akan menyediakan anda untuk memasuki semester berikutnya dalam program ijazah sarjana di Hofstra University . ... [+]

Program Pathway Graduate Hofstra di Fizik Perubatan akan menyediakan anda untuk memasuki semester berikutnya dalam program ijazah sarjana di Hofstra University .

Apabila berjaya menyelesaikan program Pathway dan memenuhi keperluan universiti untuk kemasukan siswazah, anda boleh memasuki semester pengajian peringkat semester berikutnya di Hofstra University . Peralihan ini dari program INST Hofstra kepada program ijazah universiti dipanggil perkembangan.

Komponen Program Ijazah

2-Semester

39 program jam kredit12 jam kredit dikenakan dari Pathway27 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazah

1-Semester

39 program jam kredit8 jam kredit dikenakan dari Pathway31 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazahCiri-ciri kursusMembangunkan pengetahuan dan kemahiran anda melalui pembelajaran aktif di kawasan subjek yang anda pilih.Pelan universiti yang dijamin untuk semua pelajar yang berjaya.Menyesuaikan diri untuk belajar di Amerika Syarikat dengan tumpuan yang kuat terhadap kemahiran belajar dan penyelidikan.Tingkatkan tahap Bahasa Inggeris anda dan kembangkan perbendaharaan kata untuk mata pelajaran yang anda pilih.Pelajar berpeluang untuk menggunakan pengetahuan dan kemahiran mereka menerusi latihan latihan setelah menyelesaikan kursus.Fakta UtamaTempoh kursus: 1 - 2 SemesterTarikh mula: 2019: Ogos; 2020: Januari, Ogos; 2021: JanuariYuran: Dari $ 20,400Keperluan Akademik: IPK Minimum 2.5. Ijazah Sarjana Muda atau setaraf atau besar atau kecil dalam Fizik atau Kejuruteraan dengan sekurang-kurangnya tiga kursus fizik peringkat atas.Keperluan Bahasa Inggeris: Dari IELTS 5.5 atau TOEFL 65 atau setarafAnugerah: Program Pathway ini membawa kepada Sarjana Sains dalam Fizik Perubatan di Hofstra University .Pilihan Kursus: 2-Semester, 1-SemesterPilihan kursus anda2-Semester... [-]
Amerika Syarikat New York
Januari 2020
English
Sepenuh masa
1 - 2 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Hofstra University

Program INTI Hofstra Graduate Pathway dalam Informatika Kesihatan akan mempersiapkan anda untuk memasuki semester berikutnya dalam program ijazah sarjana di Hofstra Unive ... [+]

Program INTI Hofstra Graduate Pathway dalam Informatika Kesihatan akan mempersiapkan anda untuk memasuki semester berikutnya dalam program ijazah sarjana di Hofstra University .

Apabila berjaya menyelesaikan program Pathway dan memenuhi keperluan universiti untuk kemasukan siswazah, anda boleh memasuki semester pengajian peringkat semester berikutnya di Hofstra University . Peralihan ini dari program INST Hofstra kepada program ijazah universiti dipanggil perkembangan.

Komponen Program Ijazah

2-Semester

41 program jam kredit11 jam kredit dikenakan dari Pathway30 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazah

1-Semester

41 program jam kredit8 jam kredit dikenakan dari Pathway33 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazahCiri-ciri kursusMembangunkan pengetahuan dan kemahiran anda melalui pembelajaran aktif di kawasan subjek yang anda pilih.Pelan universiti yang dijamin untuk semua pelajar yang berjaya.Menyesuaikan diri untuk belajar di Amerika Syarikat dengan tumpuan yang kuat terhadap kemahiran belajar dan penyelidikan.Tingkatkan tahap Bahasa Inggeris anda dan kembangkan perbendaharaan kata untuk mata pelajaran yang anda pilih.Pelajar berpeluang untuk menggunakan pengetahuan dan kemahiran mereka menerusi latihan latihan setelah menyelesaikan kursus.Fakta UtamaTempoh kursus: 1 - 2 SemesterTarikh mula: 2019: Ogos; 2020: Januari, Ogos; 2021: JanuariYuran: Dari $ 20,400Keperluan Akademik: IPK Minimum 2.5. Ijazah Sarjana Muda atau bersamaan dengan perniagaan, profesi klinikal (misalnya perubatan, pergigian, farmakologi), profesion kesihatan, sains kesihatan, sains komputer, atau bidang berkaitan lain.Keperluan Bahasa Inggeris: Dari IELTS 5.5 atau TOEFL 65 atau setarafAnugerah: Program Pathway ini membawa kepada Sarjana Sains dalam Informatika Kesihatan di Hofstra University .Pilihan Kursus: 2-Semester, 1-SemesterPilihan kursus anda2-Semester... [-]
Amerika Syarikat New York
Januari 2020
English
Sepenuh masa
1 - 2 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Hofstra University

An INTO Hofstra Siswazah Pathway program dalam Creative Arts Therapy Kaunseling akan menyediakan anda untuk memasuki semester anda yang seterusnya untuk program ijazah sa ... [+]

An INTO Hofstra Siswazah Pathway program dalam Creative Arts Therapy Kaunseling akan menyediakan anda untuk memasuki semester anda yang seterusnya untuk program ijazah sarjana di Hofstra University .

Apabila berjaya menyelesaikan program Pathway dan memenuhi keperluan universiti untuk kemasukan siswazah, anda boleh memasuki semester pengajian peringkat semester berikutnya di Hofstra University . Peralihan ini dari program INST Hofstra kepada program ijazah universiti dipanggil perkembangan.

Komponen Program Ijazah

2-Semester

60 jam kredit program12 jam kredit dikenakan dari Pathway48 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazah

1-Semester

60 jam kredit program9 jam kredit dikenakan dari Pathway51 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazahCiri-ciri kursusMembangunkan pengetahuan dan kemahiran anda melalui pembelajaran aktif di kawasan subjek yang anda pilih.Pelan universiti yang dijamin untuk semua pelajar yang berjaya.Menyesuaikan diri untuk belajar di Amerika Syarikat dengan tumpuan yang kuat terhadap kemahiran belajar dan penyelidikan.Tingkatkan tahap Bahasa Inggeris anda dan kembangkan perbendaharaan kata untuk mata pelajaran yang anda pilih.Pelajar berpeluang untuk menggunakan pengetahuan dan kemahiran mereka menerusi latihan latihan setelah menyelesaikan kursus.Fakta UtamaTempoh kursus: 1 - 2 SemesterTarikh mula: 2019: Ogos; 2020: Januari, Ogos; 2021: JanuariYuran: Dari $ 20,400Keperluan Akademik: IPK Minimum 2.5. Ijazah Sarjana Muda atau setaraf dengan 18 kredit Studio Seni, termasuk lukisan, lukisan dan seni 3D, dan 12 kredit kursus psikologi.Keperluan Bahasa Inggeris: Dari IELTS 5.5 atau TOEFL 65 atau setarafAnugerah: Program Pathway ini membawa kepada Master of Arts dalam Kaunseling Terapi Seni Kreatif di Hofstra University .Pilihan Kursus: 2-Semester, 1-SemesterPilihan kursus anda2-Semester... [-]
Amerika Syarikat New York
Januari 2020
English
Sepenuh masa
1 - 2 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Hofstra University

An INTO Hofstra Siswazah Pathway program dalam Kelestarian akan menyediakan anda untuk memasuki semester anda yang seterusnya untuk program ijazah sarjana di Hofstra Univ ... [+]

An INTO Hofstra Siswazah Pathway program dalam Kelestarian akan menyediakan anda untuk memasuki semester anda yang seterusnya untuk program ijazah sarjana di Hofstra University .

Apabila berjaya menyelesaikan program Pathway dan memenuhi keperluan universiti untuk kemasukan siswazah, anda boleh memasuki semester pengajian peringkat semester berikutnya di Hofstra University . Peralihan ini dari program INST Hofstra kepada program ijazah universiti dipanggil perkembangan.

Komponen Program Ijazah

2-Semester

30 jam program kredit12 jam kredit dikenakan dari Pathway18 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazah

1-Semester

30 jam program kredit9 jam kredit dikenakan dari Pathway21 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazahCiri-ciri kursusMembangunkan pengetahuan dan kemahiran anda melalui pembelajaran aktif di kawasan subjek yang anda pilih.Pelan universiti yang dijamin untuk semua pelajar yang berjaya.Menyesuaikan diri untuk belajar di Amerika Syarikat dengan tumpuan yang kuat terhadap kemahiran belajar dan penyelidikan.Tingkatkan tahap Bahasa Inggeris anda dan kembangkan perbendaharaan kata untuk mata pelajaran yang anda pilih.Pelajar berpeluang untuk menggunakan pengetahuan dan kemahiran mereka menerusi latihan latihan setelah menyelesaikan kursus.Fakta UtamaTempoh kursus: 1 - 2 SemesterTarikh mula: 2019: Ogos; 2020: Januari, Ogos; 2021: JanuariYuran: Dari $ 20,400Keperluan Akademik: IPK Minimum 2.5. Ijazah Sarjana Muda atau setaraf.Keperluan Bahasa Inggeris: Dari IELTS 5.5 atau TOEFL 65 atau setarafAnugerah: Program Pathway ini membawa kepada Sarjana Seni dalam Kemampanan di Hofstra University .Pilihan Kursus: 2-Semester, 1-SemesterPilihan kursus anda2-Semester... [-]
Amerika Syarikat New York
Januari 2020
English
Sepenuh masa
1 - 2 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Hofstra University

Program Pathway Lulusan Hofstra dalam Kesihatan Awam akan menyediakan anda untuk memasuki semester berikutnya dalam program ijazah sarjana di Hofstra University . ... [+]

Program Pathway Lulusan Hofstra dalam Kesihatan Awam akan menyediakan anda untuk memasuki semester berikutnya dalam program ijazah sarjana di Hofstra University .

Apabila berjaya menyelesaikan program Pathway dan memenuhi keperluan universiti untuk kemasukan siswazah, anda boleh memasuki semester pengajian peringkat semester berikutnya di Hofstra University . Peralihan ini dari program INST Hofstra kepada program ijazah universiti dipanggil perkembangan.

Komponen Program Ijazah

2-Semester

42 jam program kredit13 jam kredit dikenakan dari Pathway29 jam kredit yang tersisa ke arah ijazah

1-Semester

42 jam program kredit9 jam kredit dikenakan dari Pathway33 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazahCiri-ciri kursusMembangunkan pengetahuan dan kemahiran anda melalui pembelajaran aktif di kawasan subjek yang anda pilih.Pelan universiti yang dijamin untuk semua pelajar yang berjaya.Menyesuaikan diri untuk belajar di Amerika Syarikat dengan tumpuan yang kuat terhadap kemahiran belajar dan penyelidikan.Tingkatkan tahap Bahasa Inggeris anda dan kembangkan perbendaharaan kata untuk mata pelajaran yang anda pilih.Pelajar berpeluang untuk menggunakan pengetahuan dan kemahiran mereka menerusi latihan latihan setelah menyelesaikan kursus.Fakta UtamaTempoh kursus: 1 - 2 SemesterTarikh mula: 2019: Ogos; 2020: Januari, Ogos; 2021: JanuariYuran: Dari $ 20,400Keperluan Akademik: IPK Minimum 2.5. Ijazah Sarjana Muda atau setara dalam biologi, kesihatan, kesihatan awam, dasar kesihatan, dasar awam, sains politik, ekonomi, pengurusan penjagaan kesihatan, kajian kemapanan, antropologi, atau bidang berkaitan lain. Satu kursus dalam Statistik.Keperluan Bahasa Inggeris: Dari IELTS 5.5 atau TOEFL 65 atau setarafAnugerah: Program Pathway ini membawa kepada Master dalam Kesihatan Awam di Hofstra University .Pilihan Kursus: 2-Semester, 1-SemesterPilihan kursus anda2-Semester... [-]
Amerika Syarikat New York
Januari 2020
English
Sepenuh masa
1 - 2 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Hofstra University

Program Pathway Graduate Hofstra INTO dalam Kewangan akan menyediakan anda untuk memasuki semester berikutnya dalam program ijazah sarjana di Hofstra University . ... [+]

Program Pathway Graduate Hofstra INTO dalam Kewangan akan menyediakan anda untuk memasuki semester berikutnya dalam program ijazah sarjana di Hofstra University .

Apabila berjaya menyelesaikan program Pathway dan memenuhi keperluan universiti untuk kemasukan siswazah, anda boleh memasuki semester pengajian peringkat semester berikutnya di Hofstra University . Peralihan ini dari program INST Hofstra kepada program ijazah universiti dipanggil perkembangan.

Komponen Program Ijazah

2-Semester

30 jam program kredit9 jam kredit dikenakan dari Pathway21 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazah

1-Semester

30 jam program kredit6 jam kredit dikenakan dari Pathway24 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazahCiri-ciri kursusMembangunkan pengetahuan dan kemahiran anda melalui pembelajaran aktif di kawasan subjek yang anda pilih.Pelan universiti yang dijamin untuk semua pelajar yang berjaya.Menyesuaikan diri untuk belajar di Amerika Syarikat dengan tumpuan yang kuat terhadap kemahiran belajar dan penyelidikan.Tingkatkan tahap Bahasa Inggeris anda dan kembangkan perbendaharaan kata untuk mata pelajaran yang anda pilih.Pelajar berpeluang untuk menggunakan pengetahuan dan kemahiran mereka menerusi latihan latihan setelah menyelesaikan kursus.Fakta UtamaTempoh kursus: 1 - 2 SemesterTarikh mula: 2019: Ogos; 2020: Januari, Ogos; 2021: JanuariYuran: Dari $ 20,400Keperluan Akademik: IPK Minimum 2.5. Ijazah Sarjana Muda atau setaraf dalam perniagaan dengan sekurang-kurangnya satu kelas dalam setiap yang berikut: kalkulus, mikroekonomi, makroekonomi, dan perakaunan serta 2 kelas dalam statistik.Keperluan Bahasa Inggeris: Dari IELTS 5.5 atau TOEFL 65 atau setarafAnugerah: Program Pathway ini membawa kepada Sarjana Sains dalam Kewangan di Hofstra University .Pilihan Kursus: 2-Semester, 1-SemesterPilihan kursus anda2-Semester... [-]
Amerika Syarikat New York
Januari 2020
English
Sepenuh masa
1 - 2 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Hofstra University

An INTO Hofstra Siswazah Pathway program di Kuantitatif Kewangan akan menyediakan anda untuk memasuki semester anda yang seterusnya untuk program ijazah sarjana di Hofstr ... [+]

An INTO Hofstra Siswazah Pathway program di Kuantitatif Kewangan akan menyediakan anda untuk memasuki semester anda yang seterusnya untuk program ijazah sarjana di Hofstra University .

Apabila berjaya menyelesaikan program Pathway dan memenuhi keperluan universiti untuk kemasukan siswazah, anda boleh memasuki semester pengajian peringkat semester berikutnya di Hofstra University . Peralihan ini dari program INST Hofstra kepada program ijazah universiti dipanggil perkembangan.

Komponen Program Ijazah

2-Semester

33 jam kredit jam9 jam kredit dikenakan dari Pathway24 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazah

1-Semester

33 jam kredit jam6 jam kredit dikenakan dari Pathway24 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazahCiri-ciri kursusMembangunkan pengetahuan dan kemahiran anda melalui pembelajaran aktif di kawasan subjek yang anda pilih.Pelan universiti yang dijamin untuk semua pelajar yang berjaya.Menyesuaikan diri untuk belajar di Amerika Syarikat dengan tumpuan yang kuat terhadap kemahiran belajar dan penyelidikan.Tingkatkan tahap Bahasa Inggeris anda dan kembangkan perbendaharaan kata untuk mata pelajaran yang anda pilih.Pelajar berpeluang untuk menggunakan pengetahuan dan kemahiran mereka menerusi latihan latihan setelah menyelesaikan kursus.Fakta UtamaTempoh kursus: 1 - 2 SemesterTarikh mula: 2019: Ogos; 2020: Januari, Ogos; 2021: JanuariYuran: Dari $ 20,400Keperluan Akademik: IPK Minimum 2.5. Ijazah Sarjana Muda atau setaraf dalam perniagaan dengan sekurang-kurangnya satu kelas dalam setiap yang berikut: kalkulus, mikroekonomi, makroekonomi dan perakaunan 2 kelas dalam statistik.Keperluan Bahasa Inggeris: Dari IELTS 5.5 atau TOEFL 65 atau setarafAnugerah: Program Pathway ini membawa kepada Sarjana Sains dalam Kewangan Kuantitatif di Hofstra University .Pilihan Kursus: 2-Semester, 1-SemesterPilihan kursus anda2-Semester... [-]
Amerika Syarikat New York
Og 2020
English
Sepenuh masa
1 - 2 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Hofstra University

Program Pathway Graduate Hofstra dalam Pemasaran akan menyediakan anda untuk memasuki semester berikutnya dalam program ijazah sarjana di Hofstra University . ... [+]

Program Pathway Graduate Hofstra dalam Pemasaran akan menyediakan anda untuk memasuki semester berikutnya dalam program ijazah sarjana di Hofstra University .

Apabila berjaya menyelesaikan program Pathway dan memenuhi keperluan universiti untuk kemasukan siswazah, anda boleh memasuki semester pengajian peringkat semester berikutnya di Hofstra University . Peralihan ini dari program INST Hofstra kepada program ijazah universiti dipanggil perkembangan.

Komponen Program Ijazah

2-Semester

30 jam program kredit9 jam kredit dikenakan dari Pathway21 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazah

1-Semester

30 jam program kredit9 jam kredit dikenakan dari Pathway21 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazahCiri-ciri kursusMembangunkan pengetahuan dan kemahiran anda melalui pembelajaran aktif di kawasan subjek yang anda pilih.Pelan universiti yang dijamin untuk semua pelajar yang berjaya.Menyesuaikan diri untuk belajar di Amerika Syarikat dengan tumpuan yang kuat terhadap kemahiran belajar dan penyelidikan.Tingkatkan tahap Bahasa Inggeris anda dan kembangkan perbendaharaan kata untuk mata pelajaran yang anda pilih.Pelajar berpeluang untuk menggunakan pengetahuan dan kemahiran mereka menerusi latihan latihan setelah menyelesaikan kursus.Fakta UtamaTempoh kursus: 1 - 2 SemesterTarikh mula: 2019: Ogos; 2020: Januari, Ogos; 2021: JanuariYuran: Dari $ 20,400Keperluan Akademik: IPK Minimum 2.5. Ijazah Sarjana Muda atau setaraf.Keperluan Bahasa Inggeris: Dari IELTS 5.5 atau TOEFL 65 atau setarafAnugerah: Program Pathway ini membawa kepada Sarjana Sains dalam Pemasaran di Hofstra University .Pilihan Kursus: 2-Semester, 1-SemesterPilihan kursus anda2-Semester... [-]
Amerika Syarikat New York
Januari 2020
English
Sepenuh masa
1 - 2 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Hofstra University

An INTO Hofstra Siswazah Pathway program dalam Kepimpinan Pengajian Tinggi dan Kajian Dasar akan menyediakan anda untuk memasuki semester anda yang seterusnya untuk progr ... [+]

An INTO Hofstra Siswazah Pathway program dalam Kepimpinan Pengajian Tinggi dan Kajian Dasar akan menyediakan anda untuk memasuki semester anda yang seterusnya untuk program ijazah sarjana di Hofstra University .

Apabila berjaya menyelesaikan program Pathway dan memenuhi keperluan universiti untuk kemasukan siswazah, anda boleh memasuki semester pengajian peringkat semester berikutnya di Hofstra University . Peralihan ini dari program INST Hofstra kepada program ijazah universiti dipanggil perkembangan.

Komponen Program Ijazah

2-Semester

36 program jam kredit12 jam kredit dikenakan dari Pathway24 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazah

1-Semester

36 program jam kredit9 jam kredit dikenakan dari Pathway27 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazahCiri-ciri kursusMembangunkan pengetahuan dan kemahiran anda melalui pembelajaran aktif di kawasan subjek yang anda pilih.Pelan universiti yang dijamin untuk semua pelajar yang berjaya.Menyesuaikan diri untuk belajar di Amerika Syarikat dengan tumpuan yang kuat terhadap kemahiran belajar dan penyelidikan.Tingkatkan tahap Bahasa Inggeris anda dan kembangkan perbendaharaan kata untuk mata pelajaran yang anda pilih.Pelajar berpeluang untuk menggunakan pengetahuan dan kemahiran mereka menerusi latihan latihan setelah menyelesaikan kursus.Fakta UtamaTempoh kursus: 1 - 2 SemesterTarikh mula: 2019: Ogos; 2020: Januari, Ogos; 2021: JanuariYuran: Dari $ 20,400Keperluan Akademik: IPK Minimum 2.5. Ijazah Sarjana Muda atau setaraf.Keperluan Bahasa Inggeris: Dari IELTS 5.5 atau TOEFL 65 atau setarafAnugerah: Program Pathway ini membawa kepada Sarjana Sains Pengajian Pendidikan Tinggi dan Dasar di Hofstra University .Pilihan Kursus: 2-Semester, 1-SemesterPilihan kursus anda2-Semester... [-]
Amerika Syarikat New York
Januari 2020
English
Sepenuh masa
1 - 2 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Hofstra University

An INTO Hofstra Siswazah Pathway program Pengajian Literacy, Kelahiran Gred 6 atau Gred 5-12 (tidak pensijilan) akan menyediakan anda untuk memasuki semester anda yang se ... [+]

An INTO Hofstra Siswazah Pathway program Pengajian Literacy, Kelahiran Gred 6 atau Gred 5-12 (tidak pensijilan) akan menyediakan anda untuk memasuki semester anda yang seterusnya untuk program ijazah sarjana di Hofstra University .

Apabila berjaya menyelesaikan program Pathway dan memenuhi keperluan universiti untuk kemasukan siswazah, anda boleh memasuki semester pengajian peringkat semester berikutnya di Hofstra University . Peralihan ini dari program INST Hofstra kepada program ijazah universiti dipanggil perkembangan.

Komponen Program Ijazah

2-Semester

32 jam program kredit12 jam kredit dikenakan dari Pathway20 jam kredit yang tersisa ke arah ijazah... [-]
Amerika Syarikat New York
Januari 2020
English
Sepenuh masa
1 - 2 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Hofstra University

Program Pathway Graduate Hofstra dalam Pengurusan Kejuruteraan akan menyediakan anda untuk memasuki semester berikutnya dalam program ijazah sarjana di Hofstra University ... [+]

Program Pathway Graduate Hofstra dalam Pengurusan Kejuruteraan akan menyediakan anda untuk memasuki semester berikutnya dalam program ijazah sarjana di Hofstra University .

Apabila berjaya menyelesaikan program Pathway dan memenuhi keperluan universiti untuk kemasukan siswazah, anda boleh memasuki semester pengajian peringkat semester berikutnya di Hofstra University . Peralihan ini dari program INST Hofstra kepada program ijazah universiti dipanggil perkembangan.

Komponen Program Ijazah

2-Semester

30 jam program kredit12 jam kredit dikenakan dari Pathway18 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazah

1-Semester

30 jam program kredit9 jam kredit dikenakan dari Pathway21 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazahCiri-ciri kursusMembangunkan pengetahuan dan kemahiran anda melalui pembelajaran aktif di kawasan subjek yang anda pilih.Pelan universiti yang dijamin untuk semua pelajar yang berjaya.Menyesuaikan diri untuk belajar di Amerika Syarikat dengan tumpuan yang kuat terhadap kemahiran belajar dan penyelidikan.Tingkatkan tahap Bahasa Inggeris anda dan kembangkan perbendaharaan kata untuk mata pelajaran yang anda pilih.Pelajar berpeluang untuk menggunakan pengetahuan dan kemahiran mereka menerusi latihan latihan setelah menyelesaikan kursus.Fakta UtamaTempoh kursus: 1 - 2 SemesterTarikh mula: 2019: Ogos; 2020: Januari, Ogos; 2021: JanuariYuran: Dari $ 20,400Keperluan Akademik: IPK 2.5. Ijazah Sarjana Muda atau setara dalam kejuruteraan.Keperluan Bahasa Inggeris: Dari IELTS 5.5 atau TOEFL 65 atau setarafAnugerah: Program Pathway ini membawa kepada Sarjana Sains dalam Pengurusan Kejuruteraan di Hofstra University .Pilihan Kursus: 2-Semester, 1-SemesterPilihan kursus anda2-Semester... [-]
Amerika Syarikat New York
Januari 2020
English
Sepenuh masa
1 - 2 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Hofstra University

Program Pathway Lulusan Hofstra dalam Pengurusan Sumber Manusia akan menyediakan anda untuk memasuki semester berikutnya dalam program ijazah sarjana di Hofstra Universit ... [+]

Program Pathway Lulusan Hofstra dalam Pengurusan Sumber Manusia akan menyediakan anda untuk memasuki semester berikutnya dalam program ijazah sarjana di Hofstra University .

Apabila berjaya menyelesaikan program Pathway dan memenuhi keperluan universiti untuk kemasukan siswazah, anda boleh memasuki semester pengajian peringkat semester berikutnya di Hofstra University . Peralihan ini dari program INST Hofstra kepada program ijazah universiti dipanggil perkembangan.

Komponen Program Ijazah

2-Semester

30 jam program kredit9 jam kredit dikenakan dari Pathway21 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazah

1-Semester

30 jam program kredit9 jam kredit dikenakan dari Pathway21 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazahCiri-ciri kursusMembangunkan pengetahuan dan kemahiran anda melalui pembelajaran aktif di kawasan subjek yang anda pilih.Pelan universiti yang dijamin untuk semua pelajar yang berjaya.Menyesuaikan diri untuk belajar di Amerika Syarikat dengan tumpuan yang kuat terhadap kemahiran belajar dan penyelidikan.Tingkatkan tahap Bahasa Inggeris anda dan kembangkan perbendaharaan kata untuk mata pelajaran yang anda pilih.Pelajar berpeluang untuk menggunakan pengetahuan dan kemahiran mereka menerusi latihan latihan setelah menyelesaikan kursus.Fakta UtamaTempoh kursus: 1 - 2 SemesterTarikh mula: 2019: Ogos; 2020: Januari, Ogos; 2021: JanuariYuran: Dari $ 20,400Keperluan Akademik: IPK Minimum 2.5. Ijazah Sarjana Muda atau setaraf.Keperluan Bahasa Inggeris: Dari IELTS 5.5 atau TOEFL 65 atau setarafAnugerah: Program Pathway ini membawa kepada Sarjana Sains Pengurusan Sumber Manusia di Hofstra University .Pilihan Kursus: 2-Semester, 1-SemesterPilihan kursus anda2-Semester... [-]
Amerika Syarikat New York
Januari 2020
English
Sepenuh masa
1 - 2 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Hofstra University

Program INTI Hofstra Graduate Pathway dalam Pentadbiran Kesihatan akan mempersiapkan anda untuk memasuki semester berikutnya dalam program ijazah sarjana di Hofstra Unive ... [+]

Program INTI Hofstra Graduate Pathway dalam Pentadbiran Kesihatan akan mempersiapkan anda untuk memasuki semester berikutnya dalam program ijazah sarjana di Hofstra University .

Apabila berjaya menyelesaikan program Pathway dan memenuhi keperluan universiti untuk kemasukan siswazah, anda boleh memasuki semester pengajian peringkat semester berikutnya di Hofstra University . Peralihan ini dari program INST Hofstra kepada program ijazah universiti dipanggil perkembangan.

Komponen Program Ijazah

2-Semester

48 jam kredit program12 jam kredit dikenakan dari Pathway36 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazah

1-Semester

48 jam kredit program9 jam kredit dikenakan dari Pathway39 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazahCiri-ciri kursusMembangunkan pengetahuan dan kemahiran anda melalui pembelajaran aktif di kawasan subjek yang anda pilih.Pelan universiti yang dijamin untuk semua pelajar yang berjaya.Menyesuaikan diri untuk belajar di Amerika Syarikat dengan tumpuan yang kuat terhadap kemahiran belajar dan penyelidikan.Tingkatkan tahap Bahasa Inggeris anda dan kembangkan perbendaharaan kata untuk mata pelajaran yang anda pilih.Pelajar berpeluang untuk menggunakan pengetahuan dan kemahiran mereka menerusi latihan latihan setelah menyelesaikan kursus.Fakta UtamaTempoh kursus: 1 - 2 SemesterTarikh mula: 2019: Ogos; 2020: Januari, Ogos; 2021: JanuariYuran: Dari $ 20,400Keperluan Akademik: IPK Minimum 2.5. Ijazah Sarjana Muda atau bersamaan dengan perniagaan, profesi klinikal (misalnya perubatan, pergigian, farmakologi), profesi kesihatan, sains kesihatan, atau bidang berkaitan lain.Keperluan Bahasa Inggeris: Dari IELTS 5.5 atau TOEFL 65 atau setarafAnugerah: Program Pathway ini membawa kepada Pentadbiran Kesihatan Hofstra University di Hofstra University .Pilihan Kursus: 2-Semester, 1-SemesterPilihan kursus anda2-Semester... [-]
Amerika Syarikat New York
Januari 2020
English
Sepenuh masa
1 - 2 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Hofstra University

Program Pathway Graduate Hofstra dalam Penyelidikan Pemasaran akan menyediakan anda untuk memasuki semester berikutnya dalam program ijazah sarjana di Hofstra University ... [+]

Program Pathway Graduate Hofstra dalam Penyelidikan Pemasaran akan menyediakan anda untuk memasuki semester berikutnya dalam program ijazah sarjana di Hofstra University .

Apabila berjaya menyelesaikan program Pathway dan memenuhi keperluan universiti untuk kemasukan siswazah, anda boleh memasuki semester pengajian peringkat semester berikutnya di Hofstra University . Peralihan ini dari program INST Hofstra kepada program ijazah universiti dipanggil perkembangan.

Komponen Program Ijazah

2-Semester

33 jam kredit jam9 jam kredit dikenakan dari Pathway24 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazah

1-Semester

33 jam kredit jam9 jam kredit dikenakan dari Pathway24 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazahCiri-ciri kursusMembangunkan pengetahuan dan kemahiran anda melalui pembelajaran aktif di kawasan subjek yang anda pilih.Pelan universiti yang dijamin untuk semua pelajar yang berjaya.Menyesuaikan diri untuk belajar di Amerika Syarikat dengan tumpuan yang kuat terhadap kemahiran belajar dan penyelidikan.Tingkatkan tahap Bahasa Inggeris anda dan kembangkan perbendaharaan kata untuk mata pelajaran yang anda pilih.Pelajar berpeluang untuk menggunakan pengetahuan dan kemahiran mereka menerusi latihan latihan setelah menyelesaikan kursus.Fakta UtamaTempoh kursus: 1 - 2 SemesterTarikh mula: 2019: Ogos; 2020: Januari, Ogos; 2021: JanuariYuran: Dari $ 20,400Keperluan Akademik: IPK Minimum 2.5. Ijazah Sarjana Muda atau setaraf.Keperluan Bahasa Inggeris: Dari IELTS 5.5 atau TOEFL 65 atau setarafAnugerah: Program Pathway ini membawa kepada Sarjana Sains dalam Penyelidikan Pemasaran di Hofstra University .Pilihan Kursus: 2-Semester, 1-SemesterPilihan kursus anda2-Semester... [-]
Amerika Syarikat New York
Januari 2020
English
Sepenuh masa
1 - 2 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Hofstra University

Program Pathway Graduate Hofstra dalam Sains Komputer akan menyediakan anda untuk memasuki semester berikutnya dalam program ijazah sarjana di Hofstra University . ... [+]

Program Pathway Graduate Hofstra dalam Sains Komputer akan menyediakan anda untuk memasuki semester berikutnya dalam program ijazah sarjana di Hofstra University .

Apabila berjaya menyelesaikan program Pathway dan memenuhi keperluan universiti untuk kemasukan siswazah, anda boleh memasuki semester pengajian peringkat semester berikutnya di Hofstra University . Peralihan ini dari program INST Hofstra kepada program ijazah universiti dipanggil perkembangan.

Komponen Program Ijazah

2-Semester

30 jam program kredit12 jam kredit dikenakan dari Pathway18 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazah

1-Semester

30 jam program kredit9 jam kredit dikenakan dari Pathway21 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazahCiri-ciri kursusMembangunkan pengetahuan dan kemahiran anda melalui pembelajaran aktif di kawasan subjek yang anda pilih.Pelan universiti yang dijamin untuk semua pelajar yang berjaya.Menyesuaikan diri untuk belajar di Amerika Syarikat dengan tumpuan yang kuat terhadap kemahiran belajar dan penyelidikan.Tingkatkan tahap Bahasa Inggeris anda dan kembangkan perbendaharaan kata untuk mata pelajaran yang anda pilih.Pelajar berpeluang untuk menggunakan pengetahuan dan kemahiran mereka menerusi latihan latihan setelah menyelesaikan kursus.Fakta UtamaTempoh kursus: 1 - 2 SemesterTarikh mula: 2019: Ogos; 2020: Januari, Ogos; 2021: JanuariYuran: Dari $ 20,400Keperluan Akademik: IPK Minimum 2.5. Ijazah Sarjana Muda atau setaraf dengan sains komputer atau bidang yang berkaitan.Keperluan Bahasa Inggeris: Dari IELTS 5.5 atau TOEFL 65 atau setarafAnugerah: Program Pathway ini membawa kepada Sarjana Sains dalam Sains Komputer di Hofstra University .Pilihan Kursus: 2-Semester, 1-SemesterPilihan kursus anda2-Semester... [-]
Amerika Syarikat New York
Januari 2020
English
Sepenuh masa
1 - 2 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Hofstra University

An INTO Hofstra Siswazah Pathway program Sains Sukan - Fisiologi Senaman akan menyediakan anda untuk memasuki semester anda yang seterusnya untuk program ijazah sarjana d ... [+]

An INTO Hofstra Siswazah Pathway program Sains Sukan - Fisiologi Senaman akan menyediakan anda untuk memasuki semester anda yang seterusnya untuk program ijazah sarjana di Hofstra University .

Apabila berjaya menyelesaikan program Pathway dan memenuhi keperluan universiti untuk kemasukan siswazah, anda boleh memasuki semester pengajian peringkat semester berikutnya di Hofstra University . Peralihan ini dari program INST Hofstra kepada program ijazah universiti dipanggil perkembangan.

Komponen Program Ijazah

2-Semester

34 program jam kredit12 jam kredit dikenakan dari Pathway22 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazah

1-Semester

34 program jam kredit9 jam kredit dikenakan dari Pathway25 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazahCiri-ciri kursusMembangunkan pengetahuan dan kemahiran anda melalui pembelajaran aktif di kawasan subjek yang anda pilih.Pelan universiti yang dijamin untuk semua pelajar yang berjaya.Menyesuaikan diri untuk belajar di Amerika Syarikat dengan tumpuan yang kuat terhadap kemahiran belajar dan penyelidikan.Tingkatkan tahap Bahasa Inggeris anda dan kembangkan perbendaharaan kata untuk mata pelajaran yang anda pilih.Pelajar berpeluang untuk menggunakan pengetahuan dan kemahiran mereka menerusi latihan latihan setelah menyelesaikan kursus.Fakta UtamaTempoh kursus: 1 - 2 SemesterTarikh mula: 2019: Ogos; 2020: Januari, Ogos; 2021: JanuariYuran: Dari $ 20,400Keperluan Akademik: IPK Minimum 2.5. Ijazah Sarjana Muda atau bersamaan dalam sains senaman, kesihatan, dan kecergasan, pendidikan jasmani, atau bidang lain yang berkaitan.Keperluan Bahasa Inggeris: Dari IELTS 5.5 atau TOEFL 65 atau setarafAnugerah: Program Pathway ini membawa kepada Sarjana Sains dalam Sains Sukan dalam Fisiologi Latihan di Hofstra University .Pilihan Kursus: 2-Semester, 1-SemesterPilihan kursus anda2-Semester... [-]
Amerika Syarikat New York
Januari 2020
English
Sepenuh masa
1 - 2 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Hofstra University

Program Pathway Graduate INST Hofstra dalam Sistem Maklumat akan menyediakan anda untuk memasuki semester berikutnya dalam program ijazah sarjana di Hofstra University . ... [+]

Program Pathway Graduate INST Hofstra dalam Sistem Maklumat akan menyediakan anda untuk memasuki semester berikutnya dalam program ijazah sarjana di Hofstra University .

Apabila berjaya menyelesaikan program Pathway dan memenuhi keperluan universiti untuk kemasukan siswazah, anda boleh memasuki semester pengajian peringkat semester berikutnya di Hofstra University . Peralihan ini dari program INST Hofstra kepada program ijazah universiti dipanggil perkembangan.

Komponen Program Ijazah

2-Semester

30 jam program kredit9 jam kredit dikenakan dari Pathway21 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazah

1-Semester

30 jam program kredit9 jam kredit dikenakan dari Pathway21 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazahCiri-ciri kursusMembangunkan pengetahuan dan kemahiran anda melalui pembelajaran aktif di kawasan subjek yang anda pilih.Pelan universiti yang dijamin untuk semua pelajar yang berjaya.Menyesuaikan diri untuk belajar di Amerika Syarikat dengan tumpuan yang kuat terhadap kemahiran belajar dan penyelidikan.Tingkatkan tahap Bahasa Inggeris anda dan kembangkan perbendaharaan kata untuk mata pelajaran yang anda pilih.Pelajar berpeluang untuk menggunakan pengetahuan dan kemahiran mereka menerusi latihan latihan setelah menyelesaikan kursus.Fakta UtamaTempoh kursus: 1 - 2 SemesterTarikh mula: 2019: Ogos; 2020: Januari, Ogos; 2021: JanuariYuran: Dari $ 20,400Keperluan Akademik: IPK Minimum 2.5. Ijazah Sarjana Muda atau setaraf.Keperluan Bahasa Inggeris: Dari IELTS 5.5 atau TOEFL 65 atau setarafAnugerah: Program Pathway ini membawa kepada Sarjana Sains dalam Sistem Maklumat di Hofstra University .Pilihan Kursus: 2-Semester, 1-SemesterPilihan kursus anda2-Semester... [-]
Amerika Syarikat New York
Januari 2020
English
Sepenuh masa
1 - 2 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Hofstra University

Program INTI Hofstra Graduate Pathway di MBA akan mempersiapkan anda memasuki semester berikutnya dalam program ijazah sarjana di Hofstra University . ... [+]

Program INTI Hofstra Graduate Pathway di MBA akan mempersiapkan anda memasuki semester berikutnya dalam program ijazah sarjana di Hofstra University .

Apabila berjaya menyelesaikan program Pathway dan memenuhi keperluan universiti untuk kemasukan siswazah, anda boleh memasuki semester pengajian peringkat semester berikutnya di Hofstra University . Peralihan ini dari program INST Hofstra kepada program ijazah universiti dipanggil perkembangan.

Komponen Program Ijazah

2-Semester

Program jam kredit 38-4512 jam kredit dikenakan dari Pathway26-33 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazah

1-Semester

Program jam kredit 38-4512 jam kredit dikenakan dari Pathway26-33 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazahCiri-ciri kursusMembangunkan pengetahuan dan kemahiran anda melalui pembelajaran aktif di kawasan subjek yang anda pilih.Pelan universiti yang dijamin untuk semua pelajar yang berjaya.Menyesuaikan diri untuk belajar di Amerika Syarikat dengan tumpuan yang kuat terhadap kemahiran belajar dan penyelidikan.Tingkatkan tahap Bahasa Inggeris anda dan kembangkan perbendaharaan kata untuk mata pelajaran yang anda pilih.Pelajar berpeluang untuk menggunakan pengetahuan dan kemahiran mereka menerusi latihan latihan setelah menyelesaikan kursus.Fakta UtamaTempoh kursus: 1 - 2 SemesterTarikh mula: 2019: Ogos; 2020: Januari, Ogos; 2021: JanuariYuran: Dari $ 20,400Keperluan Akademik: IPK Minimum 2.5. Ijazah Sarjana Muda atau setaraf.Keperluan Bahasa Inggeris: Dari IELTS 5.5 atau TOEFL 65 atau setarafAnugerah: Program Pathway ini membawa kepada MBA dalam Perakaunan, Analisis Perniagaan, Kewangan, Pengurusan Perkhidmatan Kesihatan, Sistem Maklumat, Perniagaan Antarabangsa, Pengurusan, Pemasaran, Pengurusan Kualiti dan Percukaian di Hofstra University .Pilihan Kursus: 2-Semester, 1-SemesterPilihan kursus anda2-Semester... [-]
Amerika Syarikat New York
Januari 2020
English
Sepenuh masa
1 - 2 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Hofstra University

Program Pathway Graduate Into Hofstra dalam Perakaunan akan menyediakan anda untuk memasuki semester berikutnya program ijazah sarjana di Hofstra University . ... [+]

Program Pathway Graduate Into Hofstra dalam Perakaunan akan menyediakan anda untuk memasuki semester berikutnya program ijazah sarjana di Hofstra University .

Apabila berjaya menyelesaikan program Pathway dan memenuhi keperluan universiti untuk kemasukan siswazah, anda boleh memasuki semester pengajian peringkat semester berikutnya di Hofstra University . Peralihan ini dari program INST Hofstra kepada program ijazah universiti dipanggil perkembangan.

Komponen Program Ijazah

2-Semester

30 jam program kredit9 jam kredit dikenakan dari Pathway21 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazah

1-Semester

30 jam program kredit9 jam kredit dikenakan dari Pathway21 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazahCiri-ciri kursusMembangunkan pengetahuan dan kemahiran anda melalui pembelajaran aktif di kawasan subjek yang anda pilih.Pelan universiti yang dijamin untuk semua pelajar yang berjaya.Menyesuaikan diri untuk belajar di Amerika Syarikat dengan tumpuan yang kuat terhadap kemahiran belajar dan penyelidikan.Tingkatkan tahap Bahasa Inggeris anda dan kembangkan perbendaharaan kata untuk mata pelajaran yang anda pilih.Pelajar berpeluang untuk menggunakan pengetahuan dan kemahiran mereka menerusi latihan latihan setelah menyelesaikan kursus.Fakta UtamaTempoh kursus: 1 - 2 SemesterTarikh mula: 2019: Ogos; 2020: Januari, Ogos; 2021: JanuariYuran: Dari $ 20,400Keperluan Akademik: IPK Minimum 2.5. Ijazah Sarjana Muda atau bersamaan dalam perniagaan dengan sekurang-kurangnya dua kursus dalam perakaunanKeperluan Bahasa Inggeris: Dari TOEFL 65 atau IELTS 5.5 atau setarafAnugerah: Program Pathway ini membawa kepada Sarjana Sains dalam Perakaunan di Hofstra University .Pilihan Kursus: 2-Semester, 1-SemesterPilihan kursus anda2-Semester... [-]
Amerika Syarikat New York
Januari 2020
English
Sepenuh masa
1 - 2 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Kursus

Hofstra University

Program Bahasa Inggeris Akademik menyediakan anda untuk belajar universiti di Amerika Syarikat. ... [+]

Ciri-ciri kursus

Apa yang anda akan pelajari:

Idea lisan dan bertulis yang hadir dengan tepat dan berkesan dalam bahasa InggerisTulis kertas penyelidikan dengan menggunakan petikan dan rujukan yang sesuaiBaca, memahami dan kritikal menilai teks akademikMemahami dan menggunakan perbendaharaan kata biasa untuk disiplin akademikAmbil nota yang berguna dan tepat dalam kuliah dan persembahan akademikMemahami nilai-nilai AS dalam suasana akademikFakta UtamaTempoh kursus: 1 - 3 SemesterTarikh mula: 2019: Ogos; 2020: Januari, Mei, Ogos; 2021: Januari, MeiYuran: Dari $ 7,400Keperluan Akademik: Diploma sekolah menengah diperlukan.Syarat Bahasa Inggeris: Dari IELTS 0.0 atau TOEFL 00 atau setarafAnugerah: Anda boleh maju ke program Pathway atau program sarjana universiti setelah mencapai tahap bahasa yang diperlukan dan memenuhi semua keperluan lain.Pilihan kursus: 1-Semester, 2-Semester, 3-Semester.... [-]
Amerika Syarikat New York
Januari 2020
English
Sepenuh masa
1 - 3 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Undergraduate Pathway

Hofstra University

Tahun Satu Antarabangsa dalam Kejuruteraan akan mempersiapkan anda memasuki semester berikutnya dalam program ijazah sarjana muda di Hofstra University . ... [+]

Tahun Satu Antarabangsa dalam Kejuruteraan akan mempersiapkan anda memasuki semester berikutnya dalam program ijazah sarjana muda di Hofstra University .

Setelah selesai Tahun Antarabangsa Satu dan memenuhi syarat universiti untuk kemasukan siswazah, anda boleh memasukkan semester pengajian sarjana seterusnya di Hofstra University . Program ini berpasangan dengan fakulti khusus yang membantu anda berjaya dalam tahun pertama anda di Hofstra University .

Komponen Program Ijazah

2-Semester

128 - 133 program jam kredit32 jam kredit dikenakan dari Pathway112 - 117 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazah

1-Semester

128 - 133 program jam kredit16 jam kredit dikenakan dari Pathway108 jam kredit yang tersisa ke arah ijazahCiri-ciri kursusMulakan kredit untuk mendapatkan ijazah anda walaupun anda tidak memenuhi syarat akademik dan bahasa Inggeris untuk kemasukan langsung.Terima sokongan tambahan untuk memindahkan anda berjaya melalui tahun pertama anda di sebuah universiti di Amerika Syarikat.Siswazah dalam jumlah masa yang sama sebagai pelajar domestik.Saiz kelas yang lebih kecil membolehkan anda menghabiskan lebih banyak masa dengan guru anda.Membangunkan pengetahuan dan kemahiran untuk tahap anda melalui Pathway pilihan anda.Fakta UtamaTempoh kursus: 1 - 3 SemesterTarikh mula: 2019: Ogos; 2020: Januari, Ogos; 2021: JanuariYuran: Dari $ 27,400Keperluan Akademik: IPK Minimum 2.5. Diploma sekolah tinggi.Keperluan Bahasa Inggeris: Dari IELTS 5.0 atau TOEFL 50 atau setarafAnugerah: Program Pathway ini membawa kepada pelbagai gelaran sarjana muda di Hofstra University .Pilihan Kursus: 1 Semester Pathway , 2 Semester Pathway , 3 Semester PathwayPilihan kursus andaPathway 1-Semester... [-]
Amerika Syarikat New York
Januari 2020
English
Sepenuh masa
1 - 3 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Hofstra University

Antarabangsa Tahun Satu dalam Komunikasi akan menyediakan anda untuk memasuki semester berikutnya program ijazah sarjana muda di Hofstra University . ... [+]

Antarabangsa Tahun Satu dalam Komunikasi akan menyediakan anda untuk memasuki semester berikutnya program ijazah sarjana muda di Hofstra University .

Setelah selesai Tahun Antarabangsa Satu dan memenuhi syarat universiti untuk kemasukan siswazah, anda boleh memasukkan semester pengajian sarjana seterusnya di Hofstra University . Program ini berpasangan dengan fakulti khusus yang membantu anda berjaya dalam tahun pertama anda di Hofstra University .

Komponen Program Ijazah

2-Semester

124 jam kredit program30-31 jam kredit dikenakan dari Pathway93-94 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazah

1-Semester

124 jam kredit program15 jam kredit dikenakan dari Pathway109 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazahCiri-ciri kursusMulakan kredit untuk mendapatkan ijazah anda walaupun anda tidak memenuhi syarat akademik dan bahasa Inggeris untuk kemasukan langsung.Terima sokongan tambahan untuk memindahkan anda berjaya melalui tahun pertama anda di sebuah universiti di Amerika Syarikat.Siswazah dalam jumlah masa yang sama sebagai pelajar domestik.Saiz kelas yang lebih kecil membolehkan anda menghabiskan lebih banyak masa dengan guru anda.Membangunkan pengetahuan dan kemahiran untuk tahap anda melalui Pathway pilihan anda.Fakta UtamaTempoh kursus: 1 - 3 SemesterTarikh mula: 2019: Ogos; 2020: Januari, Ogos; 2021: JanuariYuran: Dari $ 27,400Keperluan Akademik: IPK Minimum 2.5. Diploma sekolah tinggi.Keperluan Bahasa Inggeris: Dari IELTS 5.0 atau TOEFL 50 atau setarafAnugerah: Program Pathway ini membawa kepada pelbagai gelaran sarjana muda di Hofstra University .Pilihan Kursus: 1 Semester Pathway , 2 Semester Pathway , 3 Semester PathwayPilihan kursus andaPathway 1-Semester... [-]
Amerika Syarikat New York
Januari 2020
English
Sepenuh masa
1 - 3 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Hofstra University

Antarabangsa Tahun Satu dalam Perniagaan akan menyediakan anda untuk memasuki semester berikutnya program ijazah sarjana muda di Hofstra University . ... [+]

Antarabangsa Tahun Satu dalam Perniagaan akan menyediakan anda untuk memasuki semester berikutnya program ijazah sarjana muda di Hofstra University .

Setelah selesai Tahun Antarabangsa Satu dan memenuhi syarat universiti untuk kemasukan siswazah, anda boleh memasukkan semester pengajian sarjana seterusnya di Hofstra University . Program ini berpasangan dengan fakulti khusus yang membantu anda berjaya dalam tahun pertama anda di Hofstra University .

Komponen Program Ijazah

2-Semester

128 jam kredit jam31 jam kredit dikenakan dari Pathway97 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazah

1-Semester

128 jam kredit jam15 jam kredit dikenakan dari Pathway113 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazahCiri-ciri kursusMulakan kredit untuk mendapatkan ijazah anda walaupun anda tidak memenuhi syarat akademik dan bahasa Inggeris untuk kemasukan langsung.Terima sokongan tambahan untuk memindahkan anda berjaya melalui tahun pertama anda di sebuah universiti di Amerika Syarikat.Siswazah dalam jumlah masa yang sama sebagai pelajar domestik.Saiz kelas yang lebih kecil membolehkan anda menghabiskan lebih banyak masa dengan guru anda.Membangunkan pengetahuan dan kemahiran untuk tahap anda melalui Pathway pilihan anda.Fakta UtamaTempoh kursus: 1 - 3 SemesterTarikh mula: 2019: Ogos; 2020: Januari, Ogos; 2021: JanuariYuran: Dari $ 27,400Keperluan Akademik: IPK Minimum 2.5. Diploma sekolah tinggi.Keperluan Bahasa Inggeris: Dari IELTS 5.0 atau TOEFL 50 atau setarafAnugerah: Program Pathway ini membawa kepada pelbagai gelaran sarjana muda di Hofstra University .Pilihan Kursus: 1 Semester Pathway , 2 Semester Pathway , 3 Semester PathwayPilihan kursus andaPathway 1-Semester... [-]
Amerika Syarikat New York
Januari 2020
English
Sepenuh masa
1 - 3 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Hofstra University

Antarabangsa Tahun Satu dalam Sains Kesihatan / Sains Latihan akan menyediakan anda untuk memasuki semester berikutnya program ijazah sarjana muda di Hofstra University . ... [+]

Antarabangsa Tahun Satu dalam Sains Kesihatan / Sains Latihan akan menyediakan anda untuk memasuki semester berikutnya program ijazah sarjana muda di Hofstra University .

Setelah selesai Tahun Antarabangsa Satu dan memenuhi syarat universiti untuk kemasukan siswazah, anda boleh memasukkan semester pengajian sarjana seterusnya di Hofstra University . Peralihan ini dari program INST Hofstra kepada program ijazah universiti dipanggil perkembangan.

Komponen Program Ijazah

2-Semester

127 jam kredit program32 jam kredit dikenakan dari Pathway95 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazah

1-Semester

127 jam kredit program16 jam kredit dikenakan dari Pathway111 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazahCiri-ciri kursusMulakan kredit untuk mendapatkan ijazah anda walaupun anda tidak memenuhi syarat akademik dan bahasa Inggeris untuk kemasukan langsung.Terima sokongan tambahan untuk memindahkan anda berjaya melalui tahun pertama anda di sebuah universiti di Amerika Syarikat.Siswazah dalam jumlah masa yang sama sebagai pelajar domestik.Saiz kelas yang lebih kecil membolehkan anda menghabiskan lebih banyak masa dengan guru anda.Membangunkan pengetahuan dan kemahiran untuk tahap anda melalui Pathway pilihan anda.Fakta UtamaTempoh kursus: 1 - 3 SemesterTarikh mula: 2019: Ogos; 2020: Januari, Ogos; 2021: JanuariYuran: Dari $ 27,400Keperluan Akademik: IPK Minimum 2.5. Diploma sekolah tinggi.Keperluan Bahasa Inggeris: Dari IELTS 5.0 atau TOEFL 50 atau setarafAnugerah: Program Pathway ini membawa kepada pelbagai gelaran sarjana muda di Hofstra University .Pilihan Kursus: 1 Semester Pathway , 2 Semester Pathway , 3 Semester PathwayPilihan kursus andaPathway 1-Semester... [-]
Amerika Syarikat New York
Januari 2020
English
Sepenuh masa
1 - 3 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Hofstra University

Antarabangsa Tahun Satu dalam Seni Halus dan Persembahan akan mempersiapkan anda memasuki semester berikutnya dalam program ijazah sarjana muda di Hofstra University . ... [+]

Antarabangsa Tahun Satu dalam Seni Halus dan Persembahan akan mempersiapkan anda memasuki semester berikutnya dalam program ijazah sarjana muda di Hofstra University .

Setelah selesai Tahun Antarabangsa Satu dan memenuhi syarat universiti untuk kemasukan siswazah, anda boleh memasukkan semester pengajian sarjana seterusnya di Hofstra University . Program ini berpasangan dengan fakulti khusus yang membantu anda berjaya dalam tahun pertama anda di Hofstra University .

Komponen Program Ijazah

2-Semester

124 jam kredit program30 jam kredit dikenakan dari Pathway94 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazah

1-Semester

124 jam kredit program15 jam kredit dikenakan dari Pathway109 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazahCiri-ciri kursusMulakan kredit untuk mendapatkan ijazah anda walaupun anda tidak memenuhi syarat akademik dan bahasa Inggeris untuk kemasukan langsung.Terima sokongan tambahan untuk memindahkan anda berjaya melalui tahun pertama anda di sebuah universiti di Amerika Syarikat.Siswazah dalam jumlah masa yang sama sebagai pelajar domestik.Saiz kelas yang lebih kecil membolehkan anda menghabiskan lebih banyak masa dengan guru anda.Membangunkan pengetahuan dan kemahiran untuk tahap anda melalui Pathway pilihan anda.Fakta UtamaTempoh kursus: 1 - 3 SemesterTarikh mula: 2019: Ogos; 2020: Januari, Ogos; 2021: JanuariYuran: Dari $ 27,400Keperluan Akademik: IPK Minimum 2.5. Diploma sekolah tinggi.Keperluan Bahasa Inggeris: Dari IELTS 5.0 atau TOEFL 50 atau setarafAnugerah: Program Pathway ini membawa kepada pelbagai gelaran sarjana muda di Hofstra University .Pilihan Kursus: 1 Semester Pathway , 2 Semester Pathway , 3 Semester PathwayPilihan kursus andaPathway 1-Semester... [-]
Amerika Syarikat New York
Januari 2020
English
Sepenuh masa
1 - 3 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Hofstra University

Sekiranya anda sudah menamatkan kursus kolej atau universiti dan ingin memindahkan ke Hofstra University , Program Pemindahan Sarjana Muda 2-Semester / 1 Semester (UTP) a ... [+]

Sekiranya anda sudah menamatkan kursus kolej atau universiti dan ingin memindahkan ke Hofstra University , Program Pemindahan Sarjana Muda 2-Semester / 1 Semester (UTP) adalah untuk anda. Anda akan menerima anggaran kredit yang boleh dipindah milik ke peringkat sebelum anda memulakan program anda.

Komponen Program Ijazah124 - 128 program jam kredit1-Semester: 15 jam kredit dikenakan dari UTP2-Semester: 31 jam kredit dikenakan dari UTPKredit yang tinggal kepada ijazah bergantung pada kredit transfer yang digunakanCiri-ciri kursusPemindahan kredit dari peringkat kolej atau universiti ke peringkat andaKurikulum kursus kredit yang diberikan oleh universitiPelaksanaan yang dijanjikan kepada mana-mana program sarjana apabila berjaya menyelesaikan UTP andaMengajar akademik sepanjang program termasuk perkembangan dan penasihat kejayaan pelajarFakta UtamaTempoh kursus: 1 - 2 SemesterTarikh mula: 2019: Ogos; 2020: Januari, Ogos; 2021: JanuariYuran: Dari $ 27,400Keperluan Akademik: IPK Minimum 2.5. Diploma sekolah tinggi. Pelajar mesti mempunyai sekurang-kurangnya 24 kredit pemindahan kolej / universiti.Keperluan Bahasa Inggeris: Dari IELTS 5.5 atau TOEFL 60 atau setarafAnugerah: Program Pathway ini membawa kepada pelbagai gelaran sarjana muda di Hofstra University .Pilihan Kursus: 1 Semester Pathway , 2 Semester PathwayPilihan kursus andaPathway 1-Semester... [-]
Amerika Syarikat New York
Januari 2020
English
Sepenuh masa
1 - 2 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Hofstra University

Antarabangsa Tahun Satu dalam Umum akan menyediakan anda untuk memasuki semester berikutnya program ijazah sarjana muda di Hofstra University . ... [+]

Antarabangsa Tahun Satu dalam Umum akan menyediakan anda untuk memasuki semester berikutnya program ijazah sarjana muda di Hofstra University .

Setelah selesai Tahun Antarabangsa Satu dan memenuhi syarat universiti untuk kemasukan siswazah, anda boleh memasukkan semester pengajian sarjana seterusnya di Hofstra University . Program ini berpasangan dengan fakulti khusus yang membantu anda berjaya dalam tahun pertama anda di Hofstra University .

Komponen Program Ijazah

2-Semester

124 jam kredit program30 jam kredit dikenakan dari Pathway94 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazah

1-Semester

124 jam kredit program15 jam kredit dikenakan dari Pathway109 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazahCiri-ciri kursusMulakan kredit untuk mendapatkan ijazah anda walaupun anda tidak memenuhi syarat akademik dan bahasa Inggeris untuk kemasukan langsung.Terima sokongan tambahan untuk memindahkan anda berjaya melalui tahun pertama anda di sebuah universiti di Amerika Syarikat.Siswazah dalam jumlah masa yang sama sebagai pelajar domestik.Saiz kelas yang lebih kecil membolehkan anda menghabiskan lebih banyak masa dengan guru anda.Membangunkan pengetahuan dan kemahiran untuk tahap anda melalui Pathway pilihan anda.Fakta UtamaTempoh kursus: 1 - 3 SemesterTarikh mula: 2019: Ogos; 2020: Januari, Ogos; 2021: JanuariYuran: Dari $ 27,400Keperluan Akademik: IPK Minimum 2.5. Diploma sekolah tinggi.Keperluan Bahasa Inggeris: Dari IELTS 5.0 atau TOEFL 50 atau setarafAnugerah: Program Pathway ini membawa kepada pelbagai gelaran sarjana muda di Hofstra University .Pilihan Kursus: 1 Semester Pathway , 2 Semester Pathway , 3 Semester PathwayPilihan kursus andaPathway 1-Semester... [-]
Amerika Syarikat New York
Januari 2020
English
Sepenuh masa
1 - 3 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Hofstra University

Tahun Satu Antarabangsa dalam Sains Komputer akan mempersiapkan anda memasuki semester berikutnya dalam program ijazah sarjana muda di Hofstra University . ... [+]

Tahun Satu Antarabangsa dalam Sains Komputer akan mempersiapkan anda memasuki semester berikutnya dalam program ijazah sarjana muda di Hofstra University .

Setelah selesai Tahun Antarabangsa Satu dan memenuhi syarat universiti untuk kemasukan siswazah, anda boleh memasukkan semester pengajian sarjana seterusnya di Hofstra University . Program ini berpasangan dengan fakulti khusus yang membantu anda berjaya dalam tahun pertama anda di Hofstra University .

Komponen Program Ijazah

2-Semester

124 jam kredit program33 jam kredit dikenakan dari Pathway91 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazah

1-Semester

124 jam kredit program16 jam kredit dikenakan dari Pathway108 jam kredit yang tersisa ke arah ijazahCiri-ciri kursusMulakan kredit untuk mendapatkan ijazah anda walaupun anda tidak memenuhi syarat akademik dan bahasa Inggeris untuk kemasukan langsung.Terima sokongan tambahan untuk memindahkan anda berjaya melalui tahun pertama anda di sebuah universiti di Amerika Syarikat.Siswazah dalam jumlah masa yang sama sebagai pelajar domestik.Saiz kelas yang lebih kecil membolehkan anda menghabiskan lebih banyak masa dengan guru anda.Membangunkan pengetahuan dan kemahiran untuk tahap anda melalui Pathway pilihan anda.Fakta UtamaTempoh kursus: 1 - 3 SemesterTarikh mula: 2019: Ogos; 2020: Januari, Ogos; 2021: JanuariYuran: Dari $ 27,400Keperluan Akademik: IPK Minimum 2.5. Diploma sekolah tinggi.Keperluan Bahasa Inggeris: Dari IELTS 5.0 atau TOEFL 50 atau setarafAnugerah: Program Pathway ini membawa kepada pelbagai gelaran sarjana muda di Hofstra University .Pilihan Kursus: 1 Semester Pathway , 2 Semester Pathway , 3 Semester PathwayPilihan kursus andaPathway 1-Semester... [-]
Amerika Syarikat New York
Januari 2020
English
Sepenuh masa
1 - 3 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Hofstra University

Tahun Satu Antarabangsa dalam Sains Semulajadi akan mempersiapkan anda memasuki semester berikutnya dalam program ijazah sarjana muda di Hofstra University . ... [+]

Tahun Satu Antarabangsa dalam Sains Semulajadi akan mempersiapkan anda memasuki semester berikutnya dalam program ijazah sarjana muda di Hofstra University .

Setelah selesai Tahun Antarabangsa Satu dan memenuhi syarat universiti untuk kemasukan siswazah, anda boleh memasukkan semester pengajian sarjana seterusnya di Hofstra University . Peralihan ini dari program INST Hofstra kepada program ijazah universiti dipanggil perkembangan.

Komponen Program Ijazah

2-Semester

124 jam kredit program33 jam kredit dikenakan dari Pathway91 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazah

1-Semester

124 jam kredit program17 jam kredit dikenakan dari Pathway107 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazahCiri-ciri kursusMulakan kredit untuk mendapatkan ijazah anda walaupun anda tidak memenuhi syarat akademik dan bahasa Inggeris untuk kemasukan langsung.Terima sokongan tambahan untuk memindahkan anda berjaya melalui tahun pertama anda di sebuah universiti di Amerika Syarikat.Siswazah dalam jumlah masa yang sama sebagai pelajar domestik.Saiz kelas yang lebih kecil membolehkan anda menghabiskan lebih banyak masa dengan guru anda.Membangunkan pengetahuan dan kemahiran untuk tahap anda melalui Pathway pilihan anda.Fakta UtamaTempoh kursus: 1 - 3 SemesterTarikh mula: 2019: Ogos; 2020: Januari, Ogos; 2021: JanuariYuran: Dari $ 27,400Keperluan Akademik: IPK Minimum 2.5. Diploma sekolah tinggi.Keperluan Bahasa Inggeris: Dari IELTS 5.0 atau TOEFL 50 atau setarafAnugerah: Program Pathway ini membawa kepada pelbagai gelaran sarjana muda di Hofstra University .Pilihan Kursus: 1 Semester Pathway , 2 Semester Pathway , 3 Semester PathwayPilihan kursus andaPathway 1-Semester... [-]
Amerika Syarikat New York
Januari 2020
English
Sepenuh masa
1 - 3 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Welcome to our new partner: Hofstra University