Hofstra University

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Selamat datang ke INTO Hofstra University

Belajar di kampus yang indah dan indah sambil tinggal hanya beberapa minit dari semua kelebihan New York City. Belajar dengan fakulti terkemuka di industri kami yang berdedikasi untuk matlamat akademik dan profesional anda. Mula bekerja ke arah ijazah anda pada hari salah satu program Pathway anda.

Dengan nisbah pelajar-fakulti 13: 1, Hofstra memberi penekanan kepada penyelidikan, pengalaman belajar di luar kelas dan satu-satu perhatian peribadi dengan fakulti dan kakitangan. Fakulti bekerjasama dengan eksekutif tertinggi dalam setiap industri untuk membina program yang kukuh dan memastikan pelajar Hofstra memenuhi keperluan pasaran pekerjaan. Dapatkan sokongan mendapatkan peluang penyelidikan dan latihan di kampus atau di bandar. Ambil apa yang anda pelajari ke dunia mengetahui bahawa anda telah bersedia sepenuhnya.

Tinggal di dalam keselesaan kejiranan yang selamat dan indah, dengan salah sebuah bandar raya yang paling dekat di sini. Manfaatkan manfaat kebudayaan, perniagaan dan pendidikan di New York City. Tinggal di perumahan di kampus yang berpatutan, nikmati faedah Hofstra University dan sekitar Long Island, kemudian buat perjalanan singkat ke bandar untuk lebih.

Memperoleh manfaat dari bandar besar dan komuniti kecil

Apabila anda belajar dalam bahasa Inggeris dan program Pathway kami, kami membantu anda menyesuaikan diri dengan kehidupan universiti Amerika dan menyediakan anda bukan sahaja untuk pengajian ijazah tetapi juga usaha kerjaya anda. Anda akan bertemu rakan-rakan dari seluruh AS dan dari seluruh dunia apabila anda mengambil bahagian dalam aktiviti dan mendapat kemahiran yang boleh dipindah milik di dalam dan di luar bilik darjah.128663_brooke-cagle--uHVRvDr7pg-unsplash.jpg

Kemudahan pembelajaran

Memilih universiti adalah keputusan yang besar, sebab itu INTO Hofstra berada di sini untuk menyokong anda. Sebaik sahaja anda mengesahkan tawaran anda, kami membantu anda dengan penyesuaian hidup dan belajar di luar negara. Dari membantu anda dengan pra-ketibaan perlu menonton anda berjalan di peringkat graduasi, kami menyediakan sokongan yang anda perlukan untuk berjaya.

Kami akan membantu anda mengambil kesempatan penuh peluang akademik, profesional dan sosial kami. Pelajari praktik perniagaan terbaik di Frank G. Zarb School of Business, sebuah bangunan 52,000 kaki persegi yang baru dengan fakulti yang terkemuka di industri. Meneliti dan meneliti tingkah laku fizikal dan fisiologi pengguna dengan teknologi terkini dalam Sains Kelakuan dan Makmal Penyelidikan Pasaran. Bilik Perdagangan Martin B. Greenberg menawarkan salah satu bilik perdagangan akademik terbesar di negara ini, sama dengan yang digunakan oleh institusi kewangan utama, dan dilengkapi dengan 34 terminal Bloomberg Professional.

Apa sahaja minat anda, anda akan mendapat akses ke semua kemudahan luar biasa Hofstra University . Setiap sumber dan kelas akan menyediakan anda untuk meneroka dan mengejar peluang di kampus dan di New York. Pilih dari penyelidikan canggih, magang dengan organisasi global, dan banyak lagi. 99% pelajar lulus bekerja, menghadiri atau merancang untuk menghadiri sekolah siswazah (Hasil Alumni, 2016-17).

INTO Hofstra Advantage

Hofstra bermitra dengan INTO untuk mewujudkan sistem sokongan untuk pelajar antarabangsa. Akademik Bahasa Inggeris, Tahun Antarabangsa Satu dan Graduan Kami Pathway program membantu anda beralih kepada program ijazah Amerika Syarikat. Anda akan memasuki program yang terintegrasi di mana anda akan belajar bersama rakan-rakan Amerika anda untuk mendapatkan kredit akademik ke arah gelar Hofstra anda sambil membangunkan kemahiran bahasa Inggeris dan akademik anda. Apabila berjaya melengkapkan program Pathway anda, anda akan terus bekerja untuk melengkapkan tahap Hofstra anda.

Peralihan Amerika yang lancar

Dari saat anda mendaftar dalam program akademik, anda mempunyai akses untuk menggunakan semua kemudahan dan sumber daya di seluruh kampus. Manfaatkan teknologi terkini dan selesa di penginapan kampus yang sesuai dengan keperluan anda. Kami mahu anda mempunyai pengalaman akademik terbaik sepanjang masa anda di Hofstra.

Sumber-sumber kampus

Hofstra dipenuhi dengan sumber yang anda perlukan untuk berjaya. Cari sokongan di INTO Hofstra Centre, menyelidiki di perpustakaan, dan terlibat dalam organisasi pelajar yang mengembangkan pembelajaran anda. INTO Hofstra fakulti boleh membantu anda dengan segala-galanya dari tugasan kerja rumah untuk kemahiran yang dapat dipindah milik untuk kerjaya anda.

Perkhidmatan sokongan pra-ketibaan

Sokongan dari INTO Hofstra bermula pada hari anda mengesahkan tawaran anda. Kami menyediakan pelbagai perkhidmatan sokongan pra-kedatangan seperti membantu anda memahami proses visa, memilih anda dari lapangan terbang dan memberi anda orientasi terperinci sebelum permulaan sekolah.

Saiz Kelas Kecil

Mengambil kelas dengan pelajar antarabangsa dan Amerika dan membantu membina kemahiran bahasa Inggeris anda. Saiz kelas kecil membolehkan anda mempunyai lebih banyak interaksi satu-satu dengan pengajar dan kolaborasi dengan pelajar lain.

Lokasi

New York

Alamat
1000 Hempstead Turnpike, Hempstead, NY 11549
New York, New York, Amerika Syarikat

Program-program

Graduate Pathway