Hollywood College

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Hollywood College memberikan arahan dalam semua aspek bahasa Inggeris, termasuk mendengar, bertutur, membaca, menulis, perbendaharaan kata, tatabahasa, dan pengucapan. Pelajar baru diberi ujian penempatan semasa ketibaan dan kemudian dimasukkan ke tahap kemahiran mereka yang betul: Pemula, Menengah Rendah, Menengah Atas, atau Lanjutan. Pelajar akan maju melalui tahap berdasarkan pelbagai penilaian, termasuk peperiksaan, demonstrasi kemahiran semasa kelas, dan tugas kerja rumah. Setiap tahap terdiri daripada 20-30 jam setiap minggu arahan yang dipimpin oleh guru.

Pelajar di Hollywood College dapat membimbing pendidikan mereka dengan Penilaian Pengajar dan Bilik Darjah setiap suku tahun kami. Penilaian ini membolehkan pelajar mengatakan bagaimana mereka mahu pengajar menyusun pengalaman kelas mereka.

Program Hollywood College memenuhi keperluan sesiapa sahaja yang ingin meningkatkan Bahasa Inggerisnya. Mereka yang ingin belajar di universiti atau kolej setelah mengikuti pendidikan di Hollywood College boleh mengambil Program TOEFL untuk meningkatkan skor peperiksaan TOEFL pelajar. Mereka yang ingin meningkatkan Bahasa Inggeris mereka untuk tujuan peribadi atau profesional akan mendapat manfaat daripada program Bahasa Inggeris Umum Intensif Bahasa Inggeris. Mereka yang mempunyai sedikit masa untuk belajar boleh mengikuti Program Bahasa Inggeris Standard kami yang ditawarkan pada sesi pagi dan sesi petang.

Kurikulum Hollywood College diperbaharui dan diperbaiki secara berkala melalui cadangan dan maklum balas daripada tenaga pengajar kami yang paling berpengalaman, pelajar kami, dan penyelidikan mengenai teknik dan penyesuaian kurikulum yang terbaik dan paling berjaya.

Semua tenaga pengajar Hollywood College adalah pendidik profesional yang berpengalaman dalam Pengajaran Bahasa Inggeris. Tenaga pengajar kami semua berkelayakan tinggi, dan majoriti mempunyai pengalaman mengajar di luar negara.

Lokasi

Los Angeles

Alamat
Wilshire Boulevard,3470
90010 Los Angeles, California, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Program-program

Pada masa ini tidak ada program untuk dipaparkan

Sila menapis carian di atas, lihat kategori popular kami di bawah atau melakukan carian kata kunci.


... or simply by choosing your degree: