Hunter Business School

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Hunter Business School ditubuhkan untuk memberikan latihan kerjaya yang berkualiti melalui program intensif dan inovatif. Kami memberi pelajar peluang untuk menerima pendidikan berkualiti tinggi untuk kerjaya yang paling sesuai dengan kebolehan, minat, dan cita-cita mereka dalam persekitaran pendidikan yang dicirikan oleh harapan tinggi dan dikendalikan oleh profesional yang berpengetahuan, penyayang, kreatif, menyokong, dan berkesan. Hasilnya, kami dapat memberikan latihan terbaik yang membolehkan pelajar kami memasuki atau meningkatkan karier mereka dalam masa terpendek tanpa mengorbankan kualiti dan kedalaman pengalaman latihan.

Program profesional kami yang berfokus pada kerjaya, dikembangkan dengan input industri dan disesuaikan dengan tempat kerja abad ke-21, memberikan pelajar kemahiran dan kebolehan teknikal yang mereka perlukan dalam profesi kesihatan, perniagaan, dan teknikal. Graduan dapat mencapai kerjaya yang mereka layak.

Pelajar mendapat latihan yang berharga dan praktikal di makmal kemahiran yang lengkap di sekolah. Pelajar Pembantu Perubatan, Kejururawatan Praktikal, Sonografi Perubatan Diagnostik, dan Teknologi Radiologi didedahkan kepada pengalaman kerja dunia nyata yang diawasi semasa penggiliran klinikal.

Kelas kecil Hunter Business School bermaksud nisbah fakulti-ke-pelajar yang tinggi yang memberikan lebih banyak masa satu-satu untuk setiap pelajar.

Oleh kerana ramai pelajar mungkin mempunyai pekerjaan harian, Hunter Business School juga menawarkan jadual kelas yang lengkap yang diajar pada waktu petang untuk membolehkan mereka bekerja atau meneruskan kerjaya profesional sambil melanjutkan pelajaran dan memungkinkan mereka untuk mencapai matlamat dengan syarat mereka sendiri .

Pelajar bersedia untuk kerjaya baru yang memuaskan di Hunter Business School dalam masa terpendek tanpa mengorbankan kualiti dan kedalaman pengalaman latihan.

Dengan kadar penempatan pekerjaan tertinggi di kawasan Long Island, Hunter Business School menawarkan bantuan kerjaya peribadi dan berterusan kepada pelajar dan siswazahnya untuk mendapatkan jawatan sepenuh masa yang paling sesuai dengan kepakaran, minat, dan kemampuan pendidikan mereka. Bantuan penempatan kerja adalah seumur hidup bagi graduan.

Lokasi

Levittown

Alamat
Hempstead Turnpike,3601
11756 Levittown, New York, Amerika Syarikat

Medford

Alamat
New York 112,3247
11763 Medford, New York, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Program-program

Pada masa ini tidak ada program untuk dipaparkan

Sila menapis carian di atas, lihat kategori popular kami di bawah atau melakukan carian kata kunci.


... or simply by choosing your degree: