Independence Community College

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Kolej Komuniti Independence (ICC) adalah sebuah institusi pendidikan dua tahun diiktiraf oleh Suruhanjaya Pengajian Tinggi. Ia telah ditubuhkan pada tahun 1925 sebagai gred 13 dan 14 Kemerdekaan sistem sekolah awam. Pada tahun 1967, Kemerdekaan Kolej Komuniti secara sah dipisahkan daripada daerah sekolah. Pembinaan kolej komuniti baru di kampus 68 ekar, yang sebelum Kemerdekaan Country Club, bermula pada tahun 1969. Kelas bermula di tapak baru pada bulan September 1970. ICC kampus kini rumah ke Bangunan Akademik, Arts Building Halus, Student Union, Pusat Pembelajaran Cessna, Field House, Bangunan Pentadbiran, William Inge Pusat Seni, pusat kecergasan, padang amalan olahraga, cakera padang golf 96-katil pelbagai struktur kompleks tamu, dan 200 katil dewan kediaman.

Dengan banyak kerja-kerja pengubahsuaian kepada bangunan yang didermakan, pada tahun 2010, kami telah meluaskan kolej kami untuk memasukkan ICC Barat (2615 West Main Street). Kampus ini terletak di sebelah barat Kemerdekaan dan rumah kepada program teknikal kami: Kesihatan Bersekutu, EMS, Kosmetologi, dan GED / ABE. Pengubahsuaian tambahan telah siap pada tahun 2012 untuk menampung program terbaru kami, Teknologi Veterinar. Ini state-of-the-art kemudahan termasuk wad haiwan, bilik darjah, makmal, pembedahan, farmasi, bilik prep, rawatan haiwan kecil, persediaan makanan, dandanan, dan radiologi.

ICC juga mempunyai pusat bandar hadapan dengan ICC Pejabat Yayasan dan perkongsian dengan Kemerdekaan Perniagaan Pusat Sumber.

Pada masa ini, program pendidikan dan sokongan kami termasuk 46 program pengajian bagi Associates Sastera dan / atau ijazah Sains, 22 program pengajian siap Sijil, Student Support Services, program olahraga lelaki dan wanita, dan pelbagai organisasi kampus dan aktiviti.

KENYATAAN MISI: Kemerdekaan Kolej Komuniti berfungsi kepentingan pelajar dan masyarakat dengan menyediakan kecemerlangan akademik di samping menggalakkan pengayaan budaya dan pembangunan ekonomi.

VISI: Untuk menjadi sebuah kolej komuniti yang menyediakan pengalaman pendidikan yang luar biasa dengan memupuk akal, menggalakkan kreativiti, dan meningkatkan watak dalam persekitaran pelajar dan masyarakat yang berpusat.

Lokasi

Kemerdekaan

Alamat
Independence Community College,
1057 W. College Ave.

KS 67301 Kemerdekaan, Kansas, Amerika Syarikat