Interactive College of Technology

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Interactive College of Technology ( ICT ) terdiri daripada 7 kampus yang terletak di Georgia, Texas, dan Kentucky. Kolej ini menawarkan Ijazah Bersekutu, Ijazah Diploma, dan Bahasa Inggeris sebagai Persijilan Bahasa Kedua. Institusi ini diakreditasi oleh Majlis Pendidikan Pekerjaan (COE).

Institusi ini memberi peluang latihan dan pensijilan untuk pekerjaan dalam permintaan yang mengarah ke posisi dengan gaji yang baik. Matlamat kami adalah untuk mendidik dan melatih lelaki dan wanita yang didorong oleh kejayaan untuk mencari, memperoleh, dan mengekalkan pekerjaan yang lebih baik, mencapai kehidupan yang lebih baik, dan menjadi warga negara yang produktif.

Kami adalah organisasi pendidikan yang berusaha untuk memberikan produk dan perkhidmatan yang membantu setiap pelajar untuk merealisasikan potensi individu dan membuat perbezaan positif dalam hidupnya.

Fakulti, kakitangan, dan jawatankuasa penasihat terlibat secara aktif dalam penilaian dan penilaian program untuk memastikan program pengajian terus mengikuti teknologi yang terus berubah dan berkembang. Pada tahun 2014, institusi ini menambahkan sistem penyampaian untuk programnya yang disebut Synchronous On-Line Learning, yang membolehkan kelas diajar di semua kampus dari satu lokasi pusat. Sistem Hibrid ini unik kerana ia menggunakan gabungan teknologi dalam talian dan kehadiran di kelas.

Lokasi

Chamblee

Alamat
New Peachtree Road,5303
30341 Chamblee, Georgia, Amerika Syarikat

Houston

Alamat
South Gessner Road,2950
77063 Houston, Texas, Amerika Syarikat

Gainesville

Alamat
Browns Bridge Road,2323
30504 Gainesville, Georgia, Amerika Syarikat

Houston

Alamat
Greenspoint Park Drive,16801
77060 Houston, Texas, Amerika Syarikat

Pasadena

Alamat
West Southmore Avenue,213
77502 Pasadena, Texas, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Program-program

Pada masa ini tidak ada program untuk dipaparkan

Sila menapis carian di atas, lihat kategori popular kami di bawah atau melakukan carian kata kunci.


... or simply by choosing your degree: