IES Abroad

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Satu pasukan yang sangat bertanggungjawab yang akan menggerakkan dunia anda.

Semua yang kita lakukan adalah tentang IES Luar Negara pelajar. pasukan mendalam ghairah kami kajian profesional di luar negara percaya dalam mewujudkan sekali dalam seumur hidup pengembaraan pendidikan yang melampaui jangkaan. Matlamat kami adalah untuk rock dunia beberapa pelajar luar negara 6000 kajian setiap tahun.

Dari ibu pejabat kami di Chicago kepada program 125 + belajar di luar negara kami di lebih daripada 30 lokasi global di seluruh dunia, kita mewujudkan pendidikan global yang sahih dan pengalaman budaya hidup mengesahkan. Kami bekerja di IES Luar Negara kerana kami percaya bahawa setiap pelajar perlu mempunyai peluang untuk pergi ke luar negara - terutamanya dalam persekitaran akademik dan budaya yang menyeronokkan, selamat, dan unggul.

Kami percaya begitu kuat dalam kuasa program kita, supaya kita aktif merekrut pelajar dari pelbagai populasi dan menyediakan lebih daripada $ 4 juta pada tahun biasiswa demi tahun. Kami bangga bahawa pelajar-pelajar kita adalah seperti yang pelbagai dan menarik sebagai negara mereka belajar di.

Siapa kita

Institut Pendidikan Antarabangsa Pelajar ( "IES Luar Negara") mewakili sebuah konsortium lebih daripada 235 kolej dan universiti-universiti Amerika. Sebagai tidak untuk keuntungan 501 (c) (3) organisasi, IES Abroad mempunyai semua sukarelawan Lembaga Pengarah dan sistem tadbir urus akademik yang luas yang termasuk 5 jawatankuasa menampilkan perwakilan demokratik dari IES Abroad konsortium.

Sejak ditubuhkan pada tahun 1950, lebih 100,000 pelajar telah mengambil bahagian dalam kajian IES Abroad antarabangsa program luar negara. IES Abroad beroperasi 120+ program di lebih daripada 30 lokasi di Eropah, Afrika, Asia, Amerika Selatan, Australia dan New Zealand. Dengan 6,000+ pelajar yang mengikuti program Abroad IES setiap tahun, IES Luar Negara adalah kajian terbesar di luar negara pembekal di Amerika Syarikat dan peneraju inovatif dalam kajian di luar negara bidang.

Belajar

Misi Kita

IES Abroad mendidik pelajar untuk menjadi pemimpin global melalui kajian utama di luar negara dan program latihan, yang menawarkan pelajar peluang pembelajaran melalui pengalaman di seluruh dunia yang memenuhi standard kualiti akademik.

Visi Kami

Visi kami untuk masa depan kekal berhubung dengan asal Abroad program IES pada tahun 1950 ... dunia yang dipenuhi dengan pemimpin antara budaya yang berwibawa yang mempunyai kedua-dua pemahaman dan kemahiran untuk berkesan, berperikemanusiaan, dan positif mengemudi merentasi budaya yang berbeza, dalam politik, pendidikan, perniagaan , atau sektor bukan keuntungan.

FALSAFAH KAMI

Kami komited untuk meletakkan kepentingan pelajar-pelajar kita pertama, untuk penyampaian program akademik yang unggul, dan untuk menyediakan perkhidmatan yang cemerlang kepada pelajar dan rakan kongsi pendidikan di seluruh dunia. Ini adalah keutamaan kami.

Kami percaya ketelusan, amalan terbaik, dan mengekalkan integriti prinsip-prinsip perniagaan kami adalah demi kepentingan pelajar, rakan akademik global kami, dan organisasi kami. Struktur tadbir urus IES Luar Negara mempunyai sistem pengawasan dicirikan oleh ahli konsortium dan cek pihak ketiga didorong dan baki.

Pelajar

Apa yang kami tawarkan

A pasport kewarganegaraan global.

IES Abroad mewujudkan perjalanan-cabaran yang menyeronokkan ahli akademik dan keasyikan-pengalaman pendidikan global yang tidak dapat ditandingi budaya. fakulti bertaraf dunia dan mencabar, kursus yang sesuai melibatkan diri dan memberi inspirasi kepada pelajar kerana mereka menemui cara yang tidak dijangka pembelajaran di dalam dan di luar bilik darjah.

Tidak lama kemudian, pelajar-pelajar kita mendapati diri mereka di persimpangan kemahiran bahasa dan komunikasi antara budaya kerana mereka belajar untuk mengemudi dunia sebagai warga global abad ke-21. Berikut adalah bagaimana kita melakukannya:

 • Lebih daripada 125 program akademik
 • Program dalam 30 + bandar-bandar dan 21 buah negara
 • Satu rangkaian 600 + Ambassadors yang menawarkan diri untuk menjawab soalan-soalan
 • Lebih 1,200 IES kursus Abroad diajar oleh fakulti antarabangsa berkelayakan
 • pemindahan kredit, berdasarkan program-program yang telah pun diluluskan oleh sekolah-sekolah rumah pelajar atau melalui program-program yang diiktiraf oleh IES Luar Negara yang School of Record, Universiti Rochester
 • pilihan perumahan dilindungi dan disemak oleh IES Luar negara, termasuk inap desa, dewan kediaman dengan pelajar universiti tempatan, dan / atau pangsapuri (sering dengan pembantu penduduk tempatan)
 • Lebih daripada $ 4 juta dalam IES biasiswa Luar Negara dan membantu tersedia
 • Pilihan untuk mengambil kursus di salah sebuah universiti rakan kongsi antarabangsa kami bersama pelajar tempatan
 • Peribadi menasihati untuk membantu dengan soalan pra-berlepas, kebimbangan, dan proses
 • Bantuan proses permohonan visa
 • perkhidmatan kesihatan dan keselamatan yang menyeluruh, yang termasuk:
  • kakitangan 24/7 kecemasan di tapak di setiap lokasi untuk bertindak balas kepada keperluan kesihatan dan keselamatan segera pelajar
  • insurans kesihatan antarabangsa untuk tujuan kecemasan
  • berpangkalan di Amerika Syarikat Dekan Pelajar dan kakitangan sokongan yang mendirikan dan mengawasi kesihatan dan protokol keselamatan, berunding dengan IES Luar Negara Pusat untuk mengekalkan standard yang tinggi bagi keselamatan, dan berkhidmat sebagai hubungan kecemasan
  • Pelan dasar antarabangsa bagi pengurusan krisis dan prosedur kecemasan di semua lokasi untuk pemindahan sekiranya berlaku bencana alam, pergolakan politik, atau tindakan pengganas.
 • sumber predeparture menyeluruh, termasuk maklumat budaya dan akademik
 • Akses kepada Moodle, persekitaran pembelajaran dalam talian yang melibatkan para pelajar di luar bilik darjah
 • sokongan keluarga, termasuk IES Luar Negara Panduan keluarga
 • Berpengalaman dan berdedikasi kakitangan tempatan di lokasi
 • Makanan, bergantung kepada pilihan perumahan
 • Latihan dan penempatan lapangan di bidang-bidang seperti: / Teater, Perniagaan, Pendidikan, Kerajaan / Politik, Undang-undang, Sains / program berkaitan kesihatan Seni, Sosial / NGO Organizations
 • peluang pembelajaran perkhidmatan dan sukarelawan di pelbagai pertubuhan amal tempatan, nasional dan antarabangsa dalam bidang-bidang seperti: Kebajikan Haiwan, Pembangunan Masyarakat, Pembangunan Ekonomi, Pendidikan, Kesihatan, Hak Asasi Manusia, dan lain-lain
 • orientasi dan kemasukan semula komprehensif pengaturcaraan yang memberi tumpuan kepada pelarasan budaya, penetapan matlamat dan pencapaian, dan bersedia untuk pulang ke rumah
 • Akses ke lawatan lapangan teratur dan acara kebudayaan
 • transkrip
 • Akses kepada rangkaian kami 100,000+ alumni dan The Exchange surat berita dwi-tahunan
This school offers programs in:
 • English

Lihat Kursus musim panas » Lihat kursus » Lihat Kursus - HealthcareStudies »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus

Amsterdam - Belajar Di Amsterdam

Campus Sepenuh masa 1 - 2  January 2019 Belanda Amsterdam

Kajian kami di Amsterdam Program mengambil kesempatan dari bandar [+]

Gambaran keseluruhan

Adakah anda bersemangat untuk mengambil pandangan yang bebas dan segar di dunia-dan pada diri anda sendiri? Biarkan Amsterdam mentakrifkan perspektif anda. Bandar progresif ini terkenal dengan sumbangannya kepada seni, perniagaan, politik, dan dasar sosial, dan kepentingannya dalam sejarah Eropah dan dunia.

Kajian kami di Amsterdam Program mengambil kesempatan daripada keseimbangan unik sejarah dan budaya kontemporari di bandar ini, dan membolehkan anda menyusun pengajian di Universiteit van Amsterdam (UvA) yang berprestij dan di IES Abroad Centre.

Dengan tumpuan yang kuat terhadap internasionalisme, UvA menawarkan pelbagai kursus untuk anda mendaftar, termasuk Kepelbagaian Konflik dan Kebudayaan, Globalisasi dan Perhubungan Antarabangsa, dan Sosiologi. Anda juga boleh memilih tawaran kursus IES Abroad , dalam seni studio, bahasa Belanda, penyelidikan, dan mata pelajaran lain.... [-]


Amsterdam - Perniagaan

Campus Sepenuh masa Sambilan 1 - 2  January 2019 Belanda Amsterdam + 1 lagi

Dengan lokasi pusatnya di Eropah dan status penuh ahli di Kesatuan Eropah, Belanda adalah tempat yang sempurna untuk belajar di luar negeri dan memahami bukan sahaja perniagaan dan ekonomi di Belanda, tetapi di seluruh Eropah-rakan dagang pentingnya ialah Jerman, Belgium , Perancis, dan United Kingdom. [+]

Mengapa Amsterdam?

Bayangkan mengkaji perniagaan antarabangsa dan ekonomi global di Amsterdam yang indah, salah satu bandar terkemuka Eropah untuk perniagaan dan dasar sosial dan ekonomi progresif. Ia juga merupakan hab untuk keusahawanan dan permulaan. Dengan lokasi pusatnya di Eropah dan status penuh ahli di Kesatuan Eropah, Belanda adalah tempat yang sempurna untuk belajar di luar negeri dan memahami bukan sahaja perniagaan dan ekonomi di Belanda, tetapi di seluruh Eropah-rakan dagang pentingnya ialah Jerman, Belgium , Perancis, dan United Kingdom.

Apa yang akan anda pelajari

Dengan mendaftarkan diri dalam program ini, anda akan mempunyai peluang yang unik untuk memilih dari pelbagai kursus Perniagaan dan Ekonomi di Vrije Universiteit Amsterdam (VU). Terletak di daerah perniagaan Amsterdam, Sekolah Ekonomi... [-]


Amsterdam - Psikologi

Campus Sepenuh masa 1 - 2  January 2019 Belanda Amsterdam

Terangkan diri anda dalam makmal bio atau kuliah psikologi. Sekarang lihat-lihat anda-anda dikelilingi oleh pelajar Belanda dan antarabangsa. Kelas anda bukanlah salah satu daripada bangunan-bangunan lama yang ada di kampus rumah anda; ia terletak di salah satu bandar paling menarik dan unik di Eropah-Amsterdam-pada universiti penyelidikan yang diiktiraf di peringkat antarabangsa, Vrije Universiteit Amsterdam (VU). [+]

Gambaran keseluruhan

Terangkan diri anda dalam makmal bio atau kuliah psikologi. Sekarang lihat-lihat anda-anda dikelilingi oleh pelajar Belanda dan antarabangsa. Kelas anda bukanlah salah satu daripada bangunan-bangunan lama yang ada di kampus rumah anda; ia terletak di salah satu bandar paling menarik dan unik di Eropah-Amsterdam-pada universiti penyelidikan yang diiktiraf di peringkat antarabangsa, Vrije Universiteit Amsterdam (VU).

Dengan penawaran kursus yang kuat dalam psikologi dan sains, anda akan menemui kursus bahasa Inggeris yang diajar di VU untuk memohon utama anda, dari Biologi Sel Eksperimen ke Sejarah dan Falsafah Psikologi. Anda boleh menyelam jauh ke dalam utama anda, tetapi anda juga berpeluang untuk mengembangkan pengajian anda dengan pilihan kursus IES Abroad , seperti tawaran dalam bahasa dan budaya bahasa Belanda, seksualiti dan jantina, seni studio, dan sejarah seni.... [-]


Amsterdam - Undang-undang

Campus Sepenuh masa 1 - 2  January 2019 Belanda Amsterdam

Anda sedang mempertimbangkan untuk menghadiri sekolah undang-undang selepas tamat pengajian-tidakkah anda dapat melihat sekilas sekolah undang-undang sebelum anda pergi dan juga mencari tahu jenis kerjaya undang-undang yang anda cari? Program ini menawarkan anda kesempatan itu. Ketahui tentang undang-undang perbandingan dalam konteks antarabangsa semasa belajar di luar negara dengan kami di Belanda, di mana pelajar tempatan memulakan ijazah undang-undang mereka di peringkat Sarjana Muda. [+]

Gambaran keseluruhan

Anda sedang mempertimbangkan untuk menghadiri sekolah undang-undang selepas tamat pengajian-tidakkah anda dapat melihat sekilas sekolah undang-undang sebelum anda pergi dan juga mencari tahu jenis kerjaya undang-undang yang anda cari? Program ini menawarkan anda kesempatan itu. Ketahui tentang undang-undang perbandingan dalam konteks antarabangsa semasa belajar di luar negara dengan kami di Belanda, di mana pelajar tempatan memulakan ijazah undang-undang mereka di peringkat Sarjana Muda.

Dengan mendaftarkan diri dalam program ini, anda menambah pengalaman undang-undang dan kriminologi antarabangsa ke transkrip anda-satu titik bercakap hebat ketika menemuramah sekolah undang-undang atau pekerjaan pertama anda. Mendaftar dalam kursus teras IES Abroad , dan tiga hingga empat kursus berkaitan undang-undang atau kriminologi di Vrije Universiteit Amsterdam (VU) yang terkenal. Dengan pelajar Belanda dan antarabangsa sebagai rakan sebaya anda dalam tugasan seperti seluar kes dan pengadilan, anda mendapat perspektif antarabangsa yang berharga yang hanya datang dengan belajar di luar negara.... [-]


Amsterdam Direct Enrollment - Conservatorium Van Amsterdam

Campus Sepenuh masa 1 - 2  January 2019 Belanda Amsterdam

Sebagai pelajar Muzik, anda akan berkembang dalam persekitaran seni yang berkembang maju di Amsterdam, sebuah bandar yang dikenali kerana keupayaannya untuk merangkul ungkapan semangat manusia. [+]

Gambaran keseluruhan

Sebagai pelajar Muzik, anda akan berkembang dalam persekitaran seni yang berkembang maju di Amsterdam, sebuah bandar yang dikenali kerana keupayaannya untuk merangkul ungkapan semangat manusia.

Mendaftar di Conservatorium van Amsterdam, konservatori muzik terbesar dan paling beraneka di Belanda, mengintegrasikan anda sepenuhnya ke sebuah institusi khusus di mana anda belajar dengan pelajar lain yang berdedikasi untuk mempelajari muzik.

Konservatorium van Amsterdam memanfaatkan sepenuhnya reputasi Amsterdam dalam muzik untuk menawarkan arahan cemerlang dalam prestasi, teori, dan komposisi muzik klasik dan jazz. Konservatorium didedikasikan untuk menegakkan piawai pengajaran, persembahan, dan mencipta muzik melalui pengajian yang sangat individual. Jika anda ingin belajar di CvA, anda harus menjadi Prestasi, Komposisi, atau Teori yang kuat dan bebas dengan motivasi dan niat untuk menjadi ahli muzik profesional, sarjana muzik, atau komposer.... [-]


Auckland Direct Enrollment - Universiti Auckland

Campus Sepenuh masa 1 - 2  February 2019 New Zealand Auckland

Program pembelajaran luar negara kami di Auckland menawarkan anda peluang untuk mendaftarkan diri secara langsung di University of Auckland, universiti penyelidikan berprestij yang mempunyai kursus di lebih daripada 150 disiplin. [+]

Gambaran keseluruhan

The 2015 Mercer Quality of Living Survey menduduki ranking Auckland ketiga di dunia untuk kualiti hidup. Dengan gunung berapi dan arus lava yang indah, campuran Eropah, Asia dan Pasifik yang dinamik, penduduk yang mesra, dan pemandangan pesisir yang menarik, anda akan terjun ke daya tarikan unik Auckland.

Program pembelajaran luar negara kami di Auckland menawarkan anda peluang untuk mendaftarkan diri secara langsung di University of Auckland, universiti penyelidikan berprestij yang mempunyai kursus di lebih daripada 150 disiplin. Universiti ini mempunyai banyak pilihan dalam Pengajian Māori dan mempunyai marae (tanah suci Māori) di kampus, yang menunjukkan kepelbagaian Auckland dan warisan Māori New Zealand. Auckland akan menjadi kelas anda. Lawati Muzium Peringatan Perang Auckland untuk meneroka koleksinya dalam sejarah semula jadi dan manusia. Ketahui tentang geografi yang pelbagai di Auckland dari Lapangan Terbang Vulkanik ke Auckland yang terletak di Auckland. Semua yang anda lakukan dan lihat adalah sebahagian daripada pendidikan antarabangsa anda.... [-]


Auckland Summer Direct Enrollment – University of Auckland Film Production

Campus Sepenuh masa June 2018 New Zealand Auckland

[+]

Ketahui terlebih dahulu apa yang menarik industri filem global ke New Zealand dan buat episod drama pendek anda sendiri. Berstruktur di sekitar proses pengeluaran praktikal berdasarkan praktik industri televisyen profesional, program ini merupakan pengalaman praktis yang dirancang untuk menyiapkan alat-alat yang anda perlukan untuk melancarkan karier anda dalam industri film, televisi dan media digital. Oleh kerana saiz kecil dan sifat intensif program, kemasukan sangat selektif.

AKADEMIK

misi IES Luar Negara adalah mudah: untuk menyediakan anda dengan kajian yang terbaik di luar negara program mungkin-yang merangkumi pengalaman akademik dan kebudayaan yang berkualiti tinggi. Itulah sebabnya kami bekerjasama dengan University of Auckland.... [-]


Barcelona - Arts & Culture

Campus Sepenuh masa Sambilan 1 - 2  September 2018 Sepanyol Barcelona + 1 lagi

[+]

Mengapa Barcelona?

Barcelona akan menjadi kelas anda.

Meningkatkan apa yang anda pelajari di dalam bilik darjah dan menambah pengalaman kerja antarabangsa ke résumé anda dengan mengambil bahagian dalam latihan opsional atau tindakan pembelajaran sosial / perkhidmatan dan seminar yang disertai.

Barcelona akan menjadi kelas anda.

Meningkatkan apa yang anda pelajari di dalam bilik darjah dan menambah pengalaman kerja antarabangsa ke résumé anda dengan mengambil bahagian dalam latihan opsional atau tindakan pembelajaran sosial / perkhidmatan dan seminar yang disertai.

AKADEMIK

Misi kami adalah mudah: untuk menyediakan anda dengan kajian yang terbaik di luar negara program mungkin-yang merangkumi pengalaman akademik dan kebudayaan yang berkualiti tinggi. profesor bertaraf dunia dan pilihan kursus di universiti-universiti tempatan yang berprestij meningkatkan pengalaman akademik anda dan memberi anda perspektif baru setiap hari di dalam kelas.... [-]


Barcelona - Latihan Semester Penuh Sepenuh Masa

Campus Sepenuh masa September 2018 Sepanyol Barcelona

Program magang 12-minggu kami di Barcelona menjamin penempatan selama 30 hingga 40 jam seminggu dalam bidang pilihan anda. Membangunkan kemahiran profesional anda, keupayaan anda untuk berkomunikasi merentas budaya, dan mendapat pengalaman kerja yang sebenar yang akan melancarkan kerjaya anda di pasaran kerja kompetitif hari ini. [+]

Gambaran keseluruhan

Dapatkan permulaan dalam kerjayanya dengan mendapatkan pengalaman kerja antarabangsa dengan magang semester di Barcelona, ​​hab ekonomi dan budaya Semenanjung Iberia. Barcelona adalah pemain utama dalam banyak industri, termasuk perdagangan, pendidikan, permulaan teknologi, hiburan, media, dan fesyen. Terdapat juga peluang yang sangat baik dalam pertubuhan bukan untung penjagaan kesihatan antarabangsa, dan seni. Bina jaringan hubungan profesional global sambil mengambil segala yang indah di bandaraya Sepanyol yang terletak di antara laut biru terang dan gunung-gunung yang hebat.

Program magang 12-minggu kami di Barcelona menjamin penempatan selama 30 hingga 40 jam seminggu dalam bidang pilihan anda. Membangunkan kemahiran profesional anda, keupayaan anda untuk berkomunikasi merentas budaya, dan mendapat pengalaman kerja yang sebenar yang akan melancarkan kerjaya anda di pasaran kerja kompetitif hari ini.... [-]


Barcelona - Sains Politik

Campus Sepenuh masa Sambilan 1 - 2  September 2018 Sepanyol Barcelona + 1 lagi

Dalam program ini, anda boleh mengambil kursus dalam pelbagai topik termasuk politik, regionalisme, keselamatan antarabangsa, perniagaan dan hubungan antarabangsa, dan banyak lagi. [+]

Kenapa Barcelona?

Sebagai bandar paling ramai di Sepanyol, Barcelona adalah tempat penting untuk hubungan antarabangsa serta perniagaan dan perdagangan antarabangsa. Disebabkan campuran bandar Sepanyol, Inggeris, Perancis, dan banyak lagi, ia mempunyai hubungan politik yang kuat dengan seluruh Eropah dan seterusnya. Dan dengan gabungan budaya, Barcelona menawarkan peluang yang luar biasa untuk melihat bagaimana pandangan serantau, kebangsaan, dan antarabangsa saling berkaitan.

Apa yang akan anda pelajari

Dalam program ini, anda boleh mengambil kursus dalam pelbagai topik termasuk politik, regionalisme, keselamatan antarabangsa, perniagaan dan hubungan antarabangsa, dan banyak lagi. Bayangkan mengambil apa yang ditawarkan oleh Barcelona semasa mengambil kursus yang menarik, seperti Kempen di Eropah: Dari Propaganda ke Pemasaran Politik atau Ekonomi Global... [-]


Barcelona - Seni Liberal

Campus Sepenuh masa 1 - 2  September 2018 Sepanyol Barcelona

Terdapat pelbagai kursus IES Abroad tersedia, terutamanya yang diajar dalam bahasa Inggeris oleh fakulti kelas dunia kami. Anda dikelompokkan ke peringkat berasaskan kemahiran bahasa untuk memfokuskan pilihan pendaftaran kursus anda. Ini juga memberikan rasa masyarakat dengan rakan-rakan anda dan mencabar anda untuk memaksimumkan pembelajaran anda. [+]

Gambaran keseluruhan

Perjamikan pemandangan anda di banyak pemandangan Barcelona! Mengagumi senibina Modernis yang menakjubkan gereja Sagrada Familia Antoni Gaudí, berjalan-jalan melalui Park Güell yang aneh, membeli pasar dan penjual jalanan Las Ramblas, melawat pantai yang indah-jika kita teruskan? Anda boleh mengalami semuanya di sini.

Terdapat pelbagai kursus IES Abroad tersedia, terutamanya yang diajar dalam bahasa Inggeris oleh fakulti kelas dunia kami. Anda dikelompokkan ke peringkat berasaskan kemahiran bahasa untuk memfokuskan pilihan pendaftaran kursus anda. Ini juga memberikan rasa masyarakat dengan rakan-rakan anda dan mencabar anda untuk memaksimumkan pembelajaran anda.... [-]


Barcelona – Journalism & Communications

Campus Sepenuh masa Sambilan 1 - 2  September 2018 Sepanyol Barcelona + 1 lagi

[+]

Semasa di Barcelona, ​​anda mengambil 15-19 kredit setiap semester. Matlamat kami adalah untuk memastikan keperluan akademik anda dipenuhi. Anda boleh mencipta pengalaman akademik anda sendiri dengan memilih daripada jenis kursus berikut:

Kursus pengajian kawasan * (diperlukan, 3 kredit) ditawarkan di IES Abroad Centre dalam bahasa Inggeris dan Sepanyol dalam pelbagai bidang. (Peletakan Inggeris disediakan. Pengetahuan asas Bahasa Sepanyol diperlukan untuk sesetengah.) Kursus Sepanyol dan diajar dalam bahasa Inggeris boleh didapati di Universitat de Barcelona dan Universitat Pompeu Fabra, dan dalam pelbagai disiplin. ... [-]

Berlin - Bahasa

Campus Sepenuh masa 1 - 2  March 2019 Jerman Berlin

Direka khas untuk meningkatkan kemahiran bahasa Jerman anda, program ini menarik kepada budaya dan tradisi kaya Berlin untuk menghubungkan kursus dengan sejarah hidup kota. Kursus IES Abroad diajar di Jerman oleh fakulti tempatan, dan pelbagai pilihan akademik boleh didapati di universiti tempatan. [+]

Gambaran keseluruhan

Semenjak anda melepaskan pesawat di Berlin, anda akan merasakan tenaganya. Ini adalah tempat idea baru, di mana teknologi yang mapan dan reka bentuk moden adalah cara hidup, dan galeri seni boleh didapati di hampir setiap sudut. Tetapi jangan lupa, bandar dinamik ini juga merupakan pusat sejarah Eropah moden-ia tidak sama dengan meninggalkan jejaknya pada sejarah politik, sosial, dan budaya abad ke-20. Kami menjemput anda untuk belajar di Berlin dan menerokai salah satu daripada bandar-bandar yang paling meriah di dunia. Direka khas untuk meningkatkan kemahiran bahasa Jerman anda, program ini menarik kepada budaya dan tradisi kaya Berlin untuk menghubungkan kursus dengan sejarah hidup kota.... [-]


Berlin - Hal Ehwal Antarabangsa

Campus Sepenuh masa 12  September 2018 Jerman Berlin

Kursus-kursus dalam program ini memanfaatkan kedudukan Berlin sebagai ibu negara Jerman dan kedudukan Jerman sebagai negara terkemuka di Kesatuan Eropah. Kursus berbahasa Inggeris membandingkan dan membezakan kebaikan dan keburukan sempadan terbuka Kesatuan Eropah, strategi untuk memerangi keganasan, dan cabaran dan faedah yang dibawa oleh migrasi. [+]

Gambaran keseluruhan

12 kredit. 12 minggu. $ 12,000.

Kami Berlin - Hal Ehwal Antarabangsa

Kursus-kursus dalam program ini memanfaatkan kedudukan Berlin sebagai ibu negara Jerman dan kedudukan Jerman sebagai negara terkemuka di Kesatuan Eropah. Kursus berbahasa Inggeris membandingkan dan membezakan kebaikan dan keburukan sempadan terbuka Kesatuan Eropah, strategi untuk memerangi keganasan, dan cabaran dan faedah yang dibawa oleh migrasi.

Berlin juga akan menjadi kelas anda. Bayangkan mengkaji cabaran-cabaran Eropah dan global yang dihadapi oleh Jerman dan kemudian berjalan di sepanjang sisa-sisa Tembok Berlin, satu peringatan yang menakjubkan mengenai masa lalu yang bergelora di bandar ini. Atau mengembara melalui Pasar Turki semasa belajar mengenai perpindahan di Jerman. Bolehkah anda meneroka meneroka kejiranan Berlin, mengambil seni bina yang menakjubkan, dan menikmati para penderma dan karier? Ini belajar di luar negara!... [-]


Berlin - Pengajian Metropolitan

Campus Sepenuh masa September 2018 Jerman Berlin

Menggunakan Berlin sebagai kajian kes, program berbahasa Inggeris ini meneliti isu-isu yang berkaitan dengan bandar-bandar utama hari ini. Melalui kursus perbandingan dan interdisipliner, anda mempelajari topik seperti seni bina, identiti budaya, jantina dan politik seksual, budaya multikultural, budaya popular, dan kajian bandar untuk lebih memahami perkembangan bandar dan budayanya. [+]

Gambaran keseluruhan

Berjalan-jalan di jalan-jalan di Berlin dan sekitar satu sudut anda akan melihat bangunan moden yang melambung yang menggabungkan teknologi lestari yang canggih. Sekitar sudut seterusnya, anda akan melihat galeri seni, kafe, dan kedai-kedai yang berjajar di jalan-jalan batu lama. Sebagai sebuah bandar yang telah dibina dan dibina semula sejak abad yang lalu, Berlin tetap menjadi bandar kontras dan inovasi. Datang dan belajar di luar negara di Berlin, dan alami tenaga dan keseronokan bandar yang menakjubkan ini.

Menggunakan Berlin sebagai kajian kes, program berbahasa Inggeris ini meneliti isu-isu yang berkaitan dengan bandar-bandar utama hari ini. Melalui kursus perbandingan dan interdisipliner, anda mempelajari topik seperti seni bina, identiti budaya, jantina dan politik seksual, budaya multikultural, budaya popular, dan kajian bandar untuk lebih memahami perkembangan bandar dan budayanya.... [-]


Buenos Aires - Advanced Immersion Sepanyol

Campus Sepenuh masa 1 - 2  February 2019 Argentina Buenos Aires

Direka khas untuk pelajar dengan kemahiran berbahasa Sepanyol yang maju, program kami membolehkan anda untuk membina kemahiran bahasa anda kerana anda melibatkan diri dalam budaya Argentina. Sebagai tambahan kepada pembelajaran bahasa lanjutan di Pusat Buenos Aires kami, anda memilih dari pelbagai kursus pengajian kawasan IES Abroad diajar oleh Sepanyol yang memberi tumpuan kepada bidang-bidang berikut: [+]

Gambaran keseluruhan

Anda membaca, menulis, dan bercakap bahasa Sepanyol dengan baik-jadi mengapa tidak mengambil pendidikan anda ke peringkat seterusnya? Hidup dan belajar di Buenos Aires, di mana orang tempatan terbuka dan berminat bercakap bahasa Sepanyol dengan anda dan membantu anda mempelajari bahasa, sejarah, dan budaya mereka.

Direka khas untuk pelajar dengan kemahiran berbahasa Sepanyol yang maju, program kami membolehkan anda untuk membina kemahiran bahasa anda kerana anda melibatkan diri dalam budaya Argentina. Sebagai tambahan kepada pembelajaran bahasa lanjutan di Pusat Buenos Aires kami, anda memilih dari pelbagai kursus pengajian kawasan IES Abroad diajar oleh Sepanyol yang memberi tumpuan kepada bidang-bidang berikut:... [-]


Buenos Aires - Pertubuhan Amerika Latin

Campus Sepenuh masa 1 - 2  February 2019 Argentina Buenos Aires

Terbuka kepada pelajar semua peringkat bahasa, Pertubuhan Amerika Latin [+]

Gambaran keseluruhan

Jika anda bersedia untuk pengembaraan bandar, Buenos Aires adalah bandar anda. Dengan daerah dan kawasan kejiranan yang tidak berkesudahan untuk diterokai, anda akan tersesat dalam pemandangan dan bunyi Buenos Aires. Tango malam ketika anda mempelajari tarian popular di negara ini, menghadiri salah satu daripada banyak permainan bola sepak, dan melayari pemandangan seni tempatan-semua ini dan lebih banyak menanti anda sebagai pelajar luar negeri di Buenos Aires.

Terbuka kepada pelajar semua peringkat bahasa, Pertubuhan Amerika Latin

Sekiranya anda mempunyai kemahiran bahasa permulaan atau pertengahan, anda boleh memilih dari pelbagai kursus IES Abroad diajar dalam bahasa Inggeris seperti bidang Sastera, Sejarah, Antropologi, Perniagaan Antarabangsa dan Sains Politik. Sekiranya anda mempunyai kemahiran bahasa Sepanyol peringkat lanjutan, anda mempunyai pilihan untuk memilih dari kursus-kursus dan kursus IES Abroad diajar oleh Sepanyol melalui Pontificia Universidad Católica Argentina yang berprestij. Anda juga boleh mengikuti kursus IES Abroad diajar bahasa Inggeris.... [-]


Cape Town - Health, Culture & Development

Campus Sepenuh masa Sambilan January 2019 Afrika Selatan Cape Town + 1 lagi

[+]

Mengapa Afrika Selatan?

Kursus-kursus ini akan merangkumi perspektif perbandingan berdasarkan contoh Afrika Selatan.

Semasa di Cape Town, anda mengambil kredit 15-17 setiap semester; semua kursus bernilai 3 kredit kecuali dinyatakan sebaliknya.

Kehidupan seharian

Sebahagian daripada membuat anda merasa di rumah di Cape Town melakukan yang terbaik untuk membantu anda berasa selamat dan peduli. Sama ada program orientasi yang membuat anda merasa siap, perumahan yang terletak dengan baik dan selesa, atau perjalanan lapangan dan lawatan berjalan kaki yang membawa anda ke tempat yang terpencil-kita semua tentang perkhidmatan pelajar kami.

[-]

Cape Town - Universiti Cape Town

Campus Sepenuh masa 1 - 2  January 2019 Afrika Selatan Cape Town

Apabila anda belajar bersama kami di Afrika Selatan, anda akan mendaftar tiga hingga lima kursus di universiti penyelidikan terkemuka Afrika Selatan, University of Cape Town (UCT), yang terletak di kawasan pinggiran bandar yang menyenangkan lima batu dari Pusat Bandaraya. [+]

Gambaran keseluruhan

Di Cape Town, setiap hari akan menjadi seperti buku petualangan sendiri: bayangkan pemandangan yang menakjubkan dari atas Gunung Table, mendaki Lion's Head pada waktu matahari terbenam, melawat pantai-bahkan ada pantai dengan penguin! -dan lebih banyak lagi.

Apabila anda belajar bersama kami di Afrika Selatan, anda akan mendaftar tiga hingga lima kursus di universiti penyelidikan terkemuka Afrika Selatan, University of Cape Town (UCT), yang terletak di kawasan pinggiran bandar yang menyenangkan lima batu dari Pusat Bandaraya. UCT adalah universiti tertua di Afrika Selatan dan telah mengalami perubahan luar biasa sejak pembukaannya, terutamanya sejak berakhirnya apartheid, berusaha untuk menjadikan pendidikan tinggi berkualiti tersedia untuk para pelajar tanpa mengira kaum. UCT diiktiraf secara rasmi untuk kekuatannya dalam Pengajian Afrika, Biologi, Botani, Perniagaan, Sains Alam Sekitar, Sejarah, Matematik, Kejuruteraan, Sosiologi, dan Antropologi.... [-]


Dublin - Keusahawanan

Campus Sepenuh masa 1 - 2  January 2019 Ireland Dublin

Keusahawanan kami [+]

Gambaran keseluruhan

Ada sebab mengapa Dublin kini berfungsi sebagai ibu pejabat Eropah untuk syarikat seperti Google, Facebook, dan Twitter. Sepanjang dekad yang lalu, persekitaran pro-perniagaan Ireland telah menjadi inkubator untuk permulaan, terutama dalam teknologi, dan reputasinya sebagai hab teknologi utama di Eropah adalah mantap.

Keusahawanan kami

Dublin adalah hab teknologi Eropah bagi syarikat-syarikat yang paling inovatif di dunia dengan 8 daripada 10 syarikat terkemuka di dunia, komunikasi dan teknologi di sini. Google, Facebook, Zynga, PayPal, LinkedIn, dan Salesforce sudah mantap dan dalam beberapa tahun yang lalu, Dropbox, AirBnB, Malwarebytes, SurveyMonkey, dan Yelp telah mendirikan pangkalan di Dublin.... [-]


Dublin - Latihan Semester Penuh Semester

Campus Sepenuh masa January 2019 Ireland Dublin

IES Internship di luar negara membangunkan kemahiran profesional anda, keupayaan anda untuk berkomunikasi merentasi budaya, dan memberikan pengalaman kerja substantif untuk memulakan kerjaya anda di pasaran kerja kompetitif hari ini. [+]

Gambaran keseluruhan

Dublin adalah pemimpin global dalam seni dan keusahawanan. Ia juga merupakan media utama dan pusat penerbitan dengan peluang yang sangat baik dalam perniagaan, kewangan, komunikasi, jangkauan sosial, dan banyak lagi. Industri keluasan ibu kota ini berkembang menjadi magang semester di Dublin pengalaman yang sempurna untuk pelbagai minat.

Ambil berjalan kaki yang indah, meminjam dari Dublinbikes, atau gunakan jalur DART untuk berulang-ulang ke magang anda. Untuk makan tengahari, nikmati makanan sandwic daging kornal tradisional atau rebus Ireland.

Bina rangkaian hubungan profesional global sambil mengambil semua yang ditawarkan bandar yang menakjubkan ini.... [-]


Dublin - Pengajian Ireland

Campus Sepenuh masa 1 - 2  January 2019 Ireland Dublin

Dalam program ini, anda belajar tentang kebudayaan Ireland melalui kursus dalam bidang kemanusiaan dan sains sosial yang menumpukan pada tema tradisi, perubahan, dan identiti di Ireland moden. Kursus penulisan dan kesusasteraan merangkumi sejarah seni rupa yang kaya di Ireland, dan anda juga boleh memilih untuk berpartisipasi dalam penempatan pembelajaran magang atau perkhidmatan untuk melengkapi pembelajaran kelas anda. [+]

Gambaran keseluruhan

Kaya dengan kebudayaan dan kebanggaan, Dublin moden adalah sebuah bandar yang penuh dengan lebih daripada separuh penduduknya di bawah umur 25 tahun. Kota yang berwarna-warni dan kosmopolitan ini adalah rumah bagi seni dunia bertaraf dunia dan terkenal dengan kesusasteraannya dan penulis terkenal, seperti seperti George Bernard Shaw, Oscar Wilde, dan Samuel Beckett.

Dalam program ini, anda belajar tentang kebudayaan Ireland melalui kursus dalam bidang kemanusiaan dan sains sosial yang menumpukan pada tema tradisi, perubahan, dan identiti di Ireland moden. Kursus penulisan dan kesusasteraan merangkumi sejarah seni rupa yang kaya di Ireland, dan anda juga boleh memilih untuk berpartisipasi dalam penempatan pembelajaran magang atau perkhidmatan untuk melengkapi pembelajaran kelas anda.... [-]


Dublin - Program Penulis

Campus Sepenuh masa 1 - 2  January 2019 Ireland Dublin

Sama ada anda mendekati menulis sebagai kerjaya masa depan atau sebagai outlet kreatif, kursus kami membantu anda menemui dan meneroka suara anda dan mengasah kraf anda. Dari penulisan cerita pendek dan novel grafik kepada komunikasi digital dan penulisan untuk skrin, kursus kami meliputi pelbagai gaya dan genre. [+]

Gambaran keseluruhan

Barisan WB Yeats yang terkenal, penciptaan "kota sejagat" James Joyce di Ulysses, pentas Biara Abbey, blog-penulis penulis Ireland The Times telah menggunakan kata-kata dan imej untuk memberi inspirasi, memaklumkan, memujuk dan menghiburkan pembaca mereka selama berabad-abad. Ketika mereka berpindah ke era digital, para penulis mencapai khalayak yang lebih besar dan lebih beragam melalui platform yang tidak ada bahkan sedekad yang lalu.

Melalui kajian pengarang Ireland kontemporari, serta masa lalu, Program Penulis kami direka untuk memberi inspirasi dan mencabar penulis untuk meningkatkan kemahiran mereka ke peringkat seterusnya.

Sama ada anda mendekati menulis sebagai kerjaya masa depan atau sebagai outlet kreatif, kursus kami membantu anda menemui dan meneroka suara anda dan mengasah kraf anda. Dari penulisan cerita pendek dan novel grafik kepada komunikasi digital dan penulisan untuk skrin, kursus kami meliputi pelbagai gaya dan genre. Pilih dari pelbagai kursus yang berkaitan dengan tulisan, kursus pengajian bahasa Ireland, atau penempatan pembelajaran magang atau khidmat untuk mencipta program 15 kredit anda.... [-]


Dublin Direct Enrollment - Trinity College Dublin

Campus Sepenuh masa 1 - 2  January 2019 Ireland Dublin

Trinity College Dublin menawarkan pelbagai kursus yang mencabar dan menarik terutamanya kepada pelajar yang bersedia menghadapi cabaran menyesuaikan diri dengan budaya akademik yang baru yang memerlukan kerja bebas yang penting. [+]

Gambaran keseluruhan

Anda tidak perlu nasib orang Ireland untuk belajar pengalaman di luar negeri yang tidak dapat dilupakan di Dublin. Dengan mendaftar secara langsung di Trinity College Dublin (TCD), anda akan mendapat kegembiraan untuk berkawan dengan orang Ireland, yang terkenal dengan keramahan mereka. Anda akan merasa lebih di rumah mengetahui bahawa Dublin mempunyai populasi muda (lebih daripada separuh bandar adalah kurang daripada 25).

Trinity College Dublin menawarkan pelbagai kursus yang mencabar dan menarik terutamanya kepada pelajar yang bersedia menghadapi cabaran menyesuaikan diri dengan budaya akademik yang baru yang memerlukan kerja bebas yang penting. Dublin juga akan menjadi kelas anda. Ambil bermain Ireland di Abbey Theater, teater kebangsaan negara. Belajar tentang sejarah Dublin dengan meneroka Istana Dublin yang dibina pada tahun 1204. Lawati Trinity College Dublin untuk melihat Buku Abad ke-7 Kells, contoh utama naskah yang diterangi, yang terletak di dalam arkib terkawal iklimnya di perpustakaan lama universiti .... [-]


Freiburg - Bahasa

Campus Sepenuh masa 1 - 2  February 2019 Jerman Freiburg

Sesuai untuk pelajar-pelajar yang berminat untuk meningkatkan kemahiran bahasa Jerman mereka dengan cepat, IES Abroad Freiburg Program menawarkan anda IES Abroad dan kursus universiti yang diajar di Jerman oleh fakulti tempatan yang terkenal. Anda juga boleh mengambil bahagian dalam latihan, yang termasuk masa yang digunakan untuk bekerja di penempatan anda dan seminar akademik yang membantu anda menjembatani apa yang anda sedang belajar. [+]

Gambaran keseluruhan

Terletak di kaki Hutan Hitam, Freiburg adalah bandar Jerman Selatan yang sangat klasik, dengan jalan berliku dan seni bina bersejarahnya. Ia juga merupakan rumah kepada Albert-Ludwigs-Universität Freiburg, secara konsisten menilai salah satu universiti terkemuka di Jerman. Kami menjemput anda untuk belajar di luar negara di Freiburg dan melibatkan diri dalam kehidupan pelajar dan bahasa Jerman di bandar universiti yang bersemangat ini.

Sesuai untuk pelajar-pelajar yang berminat untuk meningkatkan kemahiran bahasa Jerman mereka dengan cepat, IES Abroad Freiburg Program menawarkan anda IES Abroad dan kursus universiti yang diajar di Jerman oleh fakulti tempatan yang terkenal. Anda juga boleh mengambil bahagian dalam latihan, yang termasuk masa yang digunakan untuk bekerja di penempatan anda dan seminar akademik yang membantu anda menjembatani apa yang anda sedang belajar.... [-]


Freiburg - Kajian Alam Sekitar

Campus Sepenuh masa 1 - 2  February 2019 Jerman Freiburg

Program berbahasa Inggeris ini membolehkan anda meneroka topik dalam Pengajian Alam Sekitar, Ekologi Hutan, dan Kemampanan semasa tinggal di Freiburg, yang terletak berhampiran dengan Black Forest yang indah dan Lembah Sungai Rhine. [+]

Gambaran keseluruhan

Pergerakan alam sekitar telah berakar di Freiburg lama dahulu-dan sekarang ini cara hidup. Dikenali sebagai peneraju dalam pembangunan teknologi dan seni bina yang mesra alam, Freiburg juga menarik para penyelidik dan organisasi alam sekitar dari seluruh dunia. Datanglah belajar banyak sumbangan Freiburg yang unik untuk pergerakan penting ini.

Program berbahasa Inggeris ini membolehkan anda meneroka topik dalam Pengajian Alam Sekitar, Ekologi Hutan, dan Kemampanan semasa tinggal di Freiburg, yang terletak berhampiran dengan Black Forest yang indah dan Lembah Sungai Rhine.

Freiburg dan kawasan sekitarnya akan menjadi kelas anda. Bayangkan perjalanan ke Sungai Rhine untuk mengambil sampel dan memerhati ekologi tempatan, atau hutan Alp Alps untuk meneruskan perbincangan anda mengenai pengurusan hutan dan pelancongan. Di mana sahaja mungkin, kursus anda membawa anda ke luar bilik darjah untuk memberi anda pengalaman bersandar dan mengambil kesempatan daripada apa yang ditawarkan oleh universiti anda di luar negara.... [-]


Granada - Kajian Di Granada

Campus Sepenuh masa 1 - 2  January 2019 Sepanyol Granada

Kurikulum kami mengambil kesempatan penuh dari Andalusia dan semua Sepanyol Selatan yang ditawarkan. Program ini menawarkan dua pilihan program unik yang direka untuk meningkatkan kecekapan bahasa Sepanyol anda: Program Bahasa Sepanyol Pertengahan dan Program Bahasa Sepanyol Lanjutan. [+]

Gambaran keseluruhan

Banyak pelancong yang melawat Granada menegaskan ia adalah kota yang mesti dilihat di seluruh Sepanyol. Dengan salah satu tingkap yang jelas ke dalam simbiosis sejarah yang unik di Sepanyol, Kristian, dan Judaisme, Granada juga merupakan sebuah bandar yang muda dengan kehidupan pelajar yang bersemangat yang akan membuat pertemuan sahabat-sahabat lebih mudah-Granada menanti!

Kurikulum kami mengambil kesempatan penuh dari Andalusia dan semua Sepanyol Selatan yang ditawarkan. Program ini menawarkan dua pilihan program unik yang direka untuk meningkatkan kecekapan bahasa Sepanyol anda: Program Bahasa Sepanyol Pertengahan dan Program Bahasa Sepanyol Lanjutan.

... [-]

Hong Kong Musim Panas - Magang

Campus Sepenuh masa Sambilan June 2018 Hong Kong

IES Internship di Hong Kong membangunkan kemahiran profesional anda, keupayaan anda untuk berkomunikasi merentas budaya, dan menyediakan pengalaman kerja substantif untuk melangkah semula kerjaya anda di pasaran kerja kompetitif hari ini. [+]

Mengapa Hong Kong?

Intern di metropolis yang unik, yang terletak di Delta Sungai Pearl. Hong Kong adalah perpaduan puncak alam semulajadi, pelabuhan, dan pulau-pulau dan seni bina. Sebagai bekas jajahan British dan sekarang Wilayah Pentadbiran Khas China, Hong Kong juga merupakan gabungan budaya, bahasa, dan masakan.

Internship anda

IES Internship di Hong Kong membangunkan kemahiran profesional anda, keupayaan anda untuk berkomunikasi merentas budaya, dan menyediakan pengalaman kerja substantif untuk melangkah semula kerjaya anda di pasaran kerja kompetitif hari ini.

Anda akan dijamin penempatan tidak dibayar di perniagaan atau organisasi tempatan, di mana anda akan bekerja sehingga 40 jam seminggu. Kami akan bekerjasama dengan anda untuk mencari perlawanan penempatan terdekat antara matlamat profesional dan peribadi anda dengan apa yang ada di Hong Kong.... [-]


Kemasukan Langsung Nice - SKEMA Business School

Campus Sepenuh masa 1 - 2  January 2019 Perancis Nice

Ini adalah peluang anda untuk hidup dan belajar bersama pelajar dari Perancis dan seluruh dunia dengan terus mendaftar di SKEMA Business School. Kampus perniagaan SKEMA terletak di tengah-tengah Sophia Antipolis, di mana anda akan mendaftar secara langsung dalam kursus anda. [+]

Gambaran keseluruhan

Terletak di antara Cannes dan Monaco, Nice terkenal dengan tepi laut yang menakjubkan dan gaya hidup yang indah di Riviera Perancis. Tetapi adakah anda tahu bahawa Nice juga dekat dengan Sophia Antipolis, taman sains terkenal di Eropah yang menempatkan lebih daripada 1,300 syarikat antarabangsa dalam teknologi maklumat dan komunikasi, bioteknologi, dan penyelidikan? Taman ini juga dikenali sebagai Lembah Silikon Perancis.

Ini adalah peluang anda untuk hidup dan belajar bersama pelajar dari Perancis dan seluruh dunia dengan terus mendaftar di SKEMA Business School. Kampus perniagaan SKEMA terletak di tengah-tengah Sophia Antipolis, di mana anda akan mendaftar secara langsung dalam kursus anda. SKEMA, yang mempunyai akreditasi AACSB dan EQUIS, secara konsisten menduduki ranking sebagai salah satu sekolah perniagaan Eropah terbaik oleh ranking tahunan Financial Times.... [-]


Kemasukan Langsung Nice - Université Nice Sophia Antipolis

Campus Sepenuh masa 1 - 2  January 2019 Perancis Nice

Adakah anda mempunyai kemahiran bahasa Perancis yang maju? Semak. Adakah anda berminat untuk hidup dan belajar di sebuah bandar pantai yang indah, di mana langit biru memenuhi Laut Mediterranean biru yang berkilauan, dan anda boleh menikmati budaya Perancis yang terbaik? Semak. Mahu belajar Kemanusiaan, Sains Politik, Sains atau Kejuruteraan bersama pelajar antarabangsa dan tempatan sambil belajar sepenuhnya dalam bahasa Perancis? Semak. Kemudian pek beg anda dan pergi ke Nice, di mana anda akan terus mendaftar di Université Nice Sophia Antipolis (UNS). [+]

Gambaran keseluruhan

Adakah anda mempunyai kemahiran bahasa Perancis yang maju? Semak. Adakah anda berminat untuk hidup dan belajar di sebuah bandar pantai yang indah, di mana langit biru memenuhi Laut Mediterranean biru yang berkilauan, dan anda boleh menikmati budaya Perancis yang terbaik? Semak. Mahu belajar Kemanusiaan, Sains Politik, Sains atau Kejuruteraan bersama pelajar antarabangsa dan tempatan sambil belajar sepenuhnya dalam bahasa Perancis? Semak. Kemudian pek beg anda dan pergi ke Nice, di mana anda akan terus mendaftar di Université Nice Sophia Antipolis (UNS).

Sejak tahun 1965, Université Nice Sophia Antipolis telah menjadi universiti latihan dan penyelidikan yang berprestij. UNS kini mendaftarkan lebih daripada 26,000 pelajar (lebih kurang 5,000 daripada mereka adalah pelajar antarabangsa). Anda akan mendaftar dalam kursus Seni dan Sains Liberal yang diajar Perancis di UNS.... [-]


Kesatuan Eropah

Campus Sepenuh masa January 2019 Jerman Freiburg

Mengapa belajar di luar negara di satu lokasi apabila anda boleh mengalami politik dan budaya lebih daripada 15 negara Eropah? Program Kesatuan Eropah kami membolehkan anda untuk hidup dan belajar tentang politik, ekonomi, perniagaan, dan hubungan antarabangsa seperti tidak pernah sebelum ini. [+]

Gambaran keseluruhan

Mengapa belajar di luar negara di satu lokasi apabila anda boleh mengalami politik dan budaya lebih daripada 15 negara Eropah? Program Kesatuan Eropah kami membolehkan anda untuk hidup dan belajar tentang politik, ekonomi, perniagaan, dan hubungan antarabangsa seperti tidak pernah sebelum ini. Bandar berpusat di bandar Freiburg, Jerman, akan menjadi pangkalan anda. Di sini anda akan mengambil kursus mengajar Bahasa Inggeris seperti Kepimpinan Global, Sains Politik, dan Jerman.

Sebagai sebahagian daripada Seminar Integratif yang diperlukan oleh program, anda akan melakukan perjalanan selama 22 hari untuk mendapatkan pendedahan kepada Kesatuan Eropah dan seterusnya. Bukan sahaja lawatan-lawatan yang berkaitan dengan kursus ini memberikan anda gambaran yang lebih baik mengenai kekuatan dan cabaran Kesatuan Eropah, tetapi mereka juga akan memberikan pengalaman yang anda perlukan untuk membina resume anda dan mempersiapkan anda untuk karier antarabangsa. Semasa anda melawat setiap negara baru, anda akan membangunkan pemahaman mengenai Kesatuan Eropah, sejarahnya, dan institusinya.... [-]


Kursus Pendaftaran Langsung Oxford - Kolej St. Catherine

Campus Sepenuh masa 1 - 2  January 2019 United Kingdom Oxford

Program kami menawarkan anda peluang untuk mendaftarkan diri secara langsung di St. Catherine's College, salah satu daripada 38 kolej diri sendiri yang bersama-sama membentuk University of Oxford. Pada tahun 2013, Universiti Oxford berada di peringkat universiti terbaik ke-4 di dunia, menurut Times Higher Education. [+]

Gambaran keseluruhan

Bayangkan diri anda duduk di kelas, mendengar profesor anda bercakap tentang drama Shakespeare atau Winston Churchill. Tetapi anda tidak berada di universiti rumah anda-anda belajar di England, di mana angka-angka terkenal ini hidup. Ini adalah peluang anda untuk belajar di salah satu universiti paling terkenal di dunia: Universiti Oxford.

Program kami menawarkan anda peluang untuk mendaftarkan diri secara langsung di St. Catherine's College, salah satu daripada 38 kolej diri sendiri yang bersama-sama membentuk University of Oxford. Pada tahun 2013, Universiti Oxford berada di peringkat universiti terbaik ke-4 di dunia, menurut Times Higher Education.

Nikmati belajar di salah satu universiti tertua dalam pengajaran dunia yang ada di sini dalam bentuk seawal 1096. Hari ini, Oxford mempunyai jumlah pelajar keseluruhan lebih daripada 21,000, dengan lebih daripada 140 kebangsaan diwakili dalam badan pelajarnya, dan merupakan tempat belajar dan tradisi terkenal. Badan pelajar di University of Oxford adalah pelbagai, serta profesornya - kira-kira 40% daripada staf akademik Universiti adalah warga negara selain daripada United Kingdom.... [-]


Kursus Pengajian Perancis - Paris

Campus Sepenuh masa 1 - 2  January 2019 Perancis Paris

Program ini menggabungkan pengajaran bahasa Perancis pada tahap lanjutan dengan pelbagai kelas yang diajar dalam bahasa Perancis oleh fakulti yang berjaya. Anda juga boleh mengalami kehidupan seperti mana untuk pelajar Perancis dengan mengambil satu atau lebih kursus di universiti tempatan [+]

Gambaran keseluruhan

Dengan bukit-bukit besarnya, monumen-monumen terkenal di dunia, sejarah sastera dan seni yang tiada tandingannya, dan joie de vivre yang mudah, Paris adalah bandar yang akan mengubah anda selamanya. Paris hari ini adalah metropolis yang pelbagai dan pelbagai budaya yang menawarkan pintu kepada budaya di dunia. Ia mengagumkan dengan penduduk dari bekas jajahan Perancis seperti Senegal dan Maghribi, dengan pendatang Asia dan Eropah, dan dengan orang-orang perniagaan dan saintis dari seluruh dunia.

Program ini menggabungkan kajian ketat bahasa Perancis di peringkat lanjutan dengan pelbagai kelas yang diajar dalam bahasa Perancis oleh fakulti yang dicapai. Anda juga boleh mengalami kehidupan seperti mana untuk pelajar Perancis dengan mengambil satu atau lebih kursus di universiti tempatan-kami mempunyai lima pilihan yang boleh anda pilih. Tutor percuma boleh didapati jika anda memerlukan bantuan dengan peralihan ke pendidikan tinggi di Perancis.... [-]


Kursus Pengajian Teater London

Campus Sepenuh masa January 2019 United Kingdom London

Terlibat dalam tradisi teater yang bersejarah dan kontemporari Britain melalui kursus teater dan drama. Dalam kurikulum teras anda, anda menganalisis struktur seni, kewangan, dan profesional yang mempengaruhi teater di Britain, dengan penekanan pada London. [+]

Gambaran keseluruhan

William Shakespeare berkata yang terbaik ketika dia menulis: "Seluruh dunia adalah satu panggung" - di mana lebih baik untuk belajar teater daripada rumah Shakespeare dan begitu banyak pemain drama dan penghibur cemerlang yang lain?

Terlibat dalam tradisi teater yang bersejarah dan kontemporari Britain melalui kursus teater dan drama. Dalam kurikulum teras anda, anda menganalisis struktur seni, kewangan, dan profesional yang mempengaruhi teater di Britain, dengan penekanan pada London. Anda juga meneliti teks dan persembahan utama dalam konteks sejarah dan budaya yang relevan dan menyelidiki kritikan teater, teori penerimaan, dramaturgy, dan reka bentuk peringkat.... [-]


London - Kajian London

Campus Sepenuh masa 1 - 2  January 2019 United Kingdom London

Pengembaraan bandar menanti anda di London, salah satu bandar terbesar dan paling menarik di Eropah. Dengan Program Kajian London kami, anda mendapat pendidikan tangan di bandar ikonik ini [+]

Gambaran keseluruhan

Pengembaraan bandar menanti anda di London, salah satu bandar terbesar dan paling menarik di Eropah. Dengan Program Pengajian London kami, anda mendapat pendidikan tangan di bandar ikonik ini - berfikir Big Ben, Parlimen, Buckingham Palace - dan semua yang ditawarkannya.

Matlamat program kami yang berumur 40 tahun adalah untuk membantu anda meneroka London kontemporari, baik dari segi fizikal dan budaya. Memperoleh pengetahuan lebih mendalam mengenai budaya Inggeris, termasuk kepentingan penting sejarah kepada Inggeris. Terokai kesan global Britain terhadap budaya Barat, termasuk seni, kesusasteraan, dan sistem kewangan dan politik.

Pilih daripada lebih daripada 40 kursus IES Abroad diajarkan oleh fakulti pakar tempatan di Pusat kami, serta kursus di salah satu universiti rakan kongsi berprestij kami-City University, Queen Mary, atau Sekolah Oriental... [-]


London - Latihan Semester Penuh Sepenuh Masa

Campus Sepenuh masa January 2019 United Kingdom London

IES Internship di luar negara membangunkan kemahiran profesional anda, keupayaan anda untuk berkomunikasi merentasi budaya, dan memberikan pengalaman kerja substantif untuk memulakan kerjaya anda di pasaran kerja kompetitif hari ini. [+]

Gambaran keseluruhan

London adalah bandar terkemuka dunia untuk kewangan antarabangsa dan pemacu utama ekonomi global. Jangan lupa bahawa ia juga merupakan pemain utama dalam bidang seni, perniagaan dan pemasaran, pendidikan, media dan komunikasi, politik, dan pertubuhan bukan keuntungan, menjadikan satu latihan semester di London peluang yang ideal. Ambil tiub untuk bekerja atau bas tingkat dua. Dapatkan beberapa ikan dan cip untuk makan tengahari. Membina rangkaian hubungan profesional global sambil mengambil apa sahaja yang ditawarkan oleh London.

IES Internship di luar negara membangunkan kemahiran profesional anda, keupayaan anda untuk berkomunikasi merentasi budaya, dan memberikan pengalaman kerja substantif untuk memulakan kerjaya anda di pasaran kerja kompetitif hari ini. Program 14 minggu kami di London menjamin penempatan magang, tanpa kredit untuk perniagaan atau organisasi tempatan, di mana anda akan bekerja selama 32-40 jam seminggu.... [-]


London Summer Direct Enrollment – University College London (Session I)

Campus Sepenuh masa June 2018 United Kingdom London

[+]

Ada sesuatu yang sangat menarik tentang London. Mungkin ia adalah dengan tempat seperti Big Ben atau Jambatan Tower yang sudah berasa biasa. Atau watak antarabangsa yang terbukti dalam setiap kejiranan, di mana orang yang mempunyai latar belakang budaya, etnik, dan sosio-ekonomi yang berbeza hidup dan bekerja bersama-sama. Apa sahaja yang ia yang telah menarik anda ke London, tidak menoleh ke belakang sekarang di London menanti!

Tinggal dan belajar seperti pelajar tempatan musim panas ini di London apabila anda mendaftar dan mengambil kelas di University College London (UCL) yang terkenal di dunia. Dari sains sosial untuk kesihatan, sains, dan banyak lagi, ada sesuatu untuk semua orang di UCL.... [-]


Madrid - Bahasa

Campus Sepenuh masa 1 - 2  January 2019 Sepanyol Madrid

Program kami direka untuk pelajar yang ingin merasai daya hidup Sepanyol dan persekitaran universiti bandar besar di Universidad Complutense de Madrid (UCM), salah satu universiti paling terkenal di negara yang terletak di Pusat kami. [+]

Gambaran keseluruhan

Ia tidak sukar untuk jatuh cinta dengan Madrid. Terletak di tengah-tengah Sepanyol, ibu kota ini sangat unik kerana ia mempunyai kadar bandar dan terkenal dengan budaya seni, politik, dan perniagaannya yang kaya.

Program kami direka untuk pelajar yang ingin merasai daya hidup Sepanyol dan persekitaran universiti bandar besar di Universidad Complutense de Madrid (UCM), salah satu universiti paling terkenal di negara yang terletak di Pusat kami.

Program ini berusaha untuk membenamkan anda dalam budaya Madrasah melalui pilihan akademik, aktiviti ekstrakurikuler dengan pelajar universiti, dan pilihan perumahan. Sebagai tambahan kepada kursus bahasa Sepanyol yang diperlukan, anda mempunyai pilihan untuk mengambil pelbagai kursus IES Abroad , serta kursus universiti tempatan. Anda juga boleh mengambil kursus persediaan untuk Diploma de español como lengua extranjera (DELE), yang membawa kepada sijil. Anugerah ini akan menjadi aset untuk resume anda dan boleh diperoleh tanpa sebarang kos tambahan. Beberapa perjalanan lapangan membawa anda ke luar batas bandar ke tapak yang bersejarah dan kepentingan kontemporari. Anda juga boleh menambah pengalaman kerja antarabangsa ke resume anda sambil memperoleh kredit dengan berpartisipasi dalam penempatan magang dan seminar akademik.... [-]


Madrid - Kejuruteraan, Senibina

Campus Sepenuh masa 1 - 2  January 2019 Sepanyol Madrid

Program ini direka untuk pelajar kejuruteraan, seni bina dan sains yang ingin mengambil kursus yang diajar dalam bahasa Inggeris atau Sepanyol di universiti yang berprestij dan akademik yang mencabar - Universidad Carlos III de Madrid. [+]

Gambaran keseluruhan

Sebagai pusat penyelidikan industri, perdagangan dan teknologi terkemuka di Sepanyol, Madrid adalah bandar yang ideal untuk mengkaji kejuruteraan, seni bina dan sains dan aplikasi mereka di dunia profesional.

Program ini direka untuk pelajar kejuruteraan, seni bina dan sains yang ingin mengambil kursus yang diajar dalam bahasa Inggeris atau Sepanyol di universiti yang berprestij dan akademik yang mencabar - Universidad Carlos III de Madrid.

Mengkhususkan pengajian anda dengan pelbagai kursus kejuruteraan, dari aeroangkasa hingga mekanikal. Kursus seni bina umum-termasuk pengenalan seni bina, penggubalan, dan kursus reka bentuk-menawarkan anda pandangan yang unik untuk bidang anda. Kursus-kursus sains memberikan peluang kepada anda untuk mempelajari sains farmaseutikal serta sains makanan, dengan kursus dalam bidang biologi dan kimia. Campurkan disiplin atau fokus pada satu bidang untuk kajian yang lebih tertumpu.... [-]


Milan - Itali Hari Ini

Campus Sepenuh masa 1 - 2  January 2019 Itali Milan

Ciao! Pek beg anda dan bersiap-siap untuk memanjakan bahagian kreatif anda di bandar moden ini yang terkenal dengan seni, seni bina, reka bentuk, perniagaan dan aktiviti bertaraf dunia, dan fesyen bertaraf dunia. Menyerap apa yang ditawarkan oleh Milan melalui pelbagai kursus, latihan, dan aktiviti budaya di IES Abroad . [+]

Gambaran keseluruhan

Ciao! Pek beg anda dan bersiap-siap untuk memanjakan bahagian kreatif anda di bandar moden ini yang terkenal dengan seni, seni bina, reka bentuk, perniagaan dan aktiviti bertaraf dunia, dan fesyen bertaraf dunia. Menyerap apa yang ditawarkan oleh Milan melalui pelbagai kursus, latihan, dan aktiviti budaya di IES Abroad .

Tidak kira apa tahap bahasa Itali yang anda bercakap, kami menjemput anda belajar di sini dan mengalami budaya kaya Milan. Anda akan diletakkan dalam kursus IES Abroad bahasa Itali yang direka untuk anda berdasarkan pada tahap bahasa anda.

Program Itali Hari Ini juga menawarkan kursus dalam bidang seni liberal dan sains sosial, yang semuanya menangani aspek masyarakat Itali kontemporari. Kursus diajar oleh pakar yang berkelayakan dalam bidang mereka. Anda juga berpeluang mengikuti kursus di salah satu daripada enam universiti tempatan. Dua kursus institusi rakan kongsi dimasukkan ke dalam kos Program Itali Hari Ini.... [-]


Milan - Latihan Semester Penuh Semester

Campus Sepenuh masa January 2019 Itali Milan

Bayangkan ada latihan di Milan [+]

Gambaran keseluruhan

Bayangkan mempunyai magang di Milan - pulang ke Borsa Italiana (bursa saham) dan Milan Fashion Week, dan reka bentuk dan modal perniagaan Itali. Di sini anda boleh menghabiskan semester mengasah kerajinan anda di atelier atau di perhubungan awam untuk rumah fesyen antarabangsa, belum lagi peluang magang dalam e-dagang, syarikat mewah, dan muzik.

Dengan lima stesen kereta api utama dan sambungan berkelajuan tinggi ke bandar-bandar lain di Itali, anda merasa seperti berada di pusat segala-galanya. Untuk perjalanan harian anda ke magang anda, gunakan Metro Milan, trem bandar, atau Il Passante, kereta api bawah tanah.

Semasa menjelajah bandar, pastikan untuk melakukan lawatan istimewa ke Milan - makanan! Pada rehat makan tengah hari anda, nikmati piring risotto alla milanese dan jika ia sekitar cuti musim sejuk, ikuti dengan sebilangan panettone - mangia! Faedah-faedah di luar negeri banyak. Latihan antarabangsa membangunkan kemahiran profesional anda, keupayaan anda untuk berkomunikasi merentasi budaya, dan menyediakan pengalaman kerja substantif untuk memulakan kerjaya anda di pasaran kerja kompetitif hari ini.... [-]


Milan - Muzik: Tradition

Campus Sepenuh masa 1 - 2  January 2019 Itali Milan

Dari lagu-lagu Ambrosian purba ke pemasangan multi-media canggih, Itali sentiasa berada di barisan hadapan inovasi muzik. Sebagai pelajar muzik di Milan, anda mempunyai peluang untuk bekerja dengan pemuzik bertaraf dunia, menyerikan pemandangan muzik tempatan, melakukan pelbagai acara, dan menghadiri pelbagai persembahan. [+]

Gambaran keseluruhan

Dari lagu-lagu Ambrosian purba ke pemasangan multi-media canggih, Itali sentiasa berada di barisan hadapan inovasi muzik. Sebagai pelajar muzik di Milan, anda mempunyai peluang untuk bekerja dengan pemuzik bertaraf dunia, menyerikan pemandangan muzik tempatan, melakukan pelbagai acara, dan menghadiri pelbagai persembahan.

Sama ada anda fasih berbahasa Itali atau anda hanya boleh mengatakan ciao, anda disambut dengan tangan terbuka oleh staf IES Abroad Milan Centre. Di Pusat ini, terdapat pelbagai peluang untuk pemain instrumentalis, vokalis, komposer, dan jurusan prestasi, dan perkongsian dengan Civica Scuola di Musica, Conservatorio G. Verdi, Milano Classica Orchestra (hanya musim bunga), dan La Verdi Symphonic Choir and Orchestra.... [-]


Milan - Pengajian Perniagaan

Campus Sepenuh masa 1 - 2  January 2019 Itali Milan

Program Pengajian Perniagaan kami membolehkan anda mengambil kursus dalam Perniagaan, Kewangan, Pemasaran, Ekonomi, dan Pengurusan yang diajarkan oleh fakulti dari Università Commerciale Luigi Bocconi dan Politecnico di Milano. [+]

Gambaran keseluruhan

Dikenali sebagai ibu kota perniagaan Itali, Milan adalah tempat untuk belajar di luar negeri untuk jurusan Perniagaan. Rumah ke bursa saham Itali, Borsa Italiana, dan syarikat-syarikat global yang terkenal seperti Giorgio Armani, Bugatti, dan Pirelli, Milan menawarkan suasana perniagaan antarabangsa yang dinamik.

Kami menyediakan kursus satu-of-a-jenis yang meneroka dunia perniagaan, serta pelbagai kursus yang memberi tumpuan kepada isu kontemporari di Itali. Semua kursus pengajian kawasan IES Abroad diajar oleh pakar dalam bidang mereka, dan dijalankan dalam bahasa Inggeris. Kami juga menawarkan siri siri tetamu dan senarai kursus yang berkaitan dengan kursus yang membantu anda mempelajari lebih lanjut mengenai budaya perniagaan Itali. Mengulangi pelajaran di luar negara pendidikan dengan kursus bahasa Itali yang diperlukan yang disesuaikan dengan tahap kemahiran anda.... [-]


Multi-Location - Emerging Economies: Buenos Aires

Campus Sepenuh masa February 2019 Argentina Buenos Aires Chile Santiago + 2 lagi

Direka untuk pelajar yang berminat dalam bidang perniagaan, ekonomi, sosiologi, dan sains politik, program interdisipliner pelbagai lokasi ini menawarkan perspektif unik perbandingan dua ekonomi baru yang menonjol di Amerika Selatan: Santiago, Chile, dan Buenos Aires, Argentina. [+]

Gambaran keseluruhan

Direka untuk pelajar yang berminat dalam bidang perniagaan, ekonomi, sosiologi, dan sains politik, program interdisipliner pelbagai lokasi ini menawarkan perspektif unik perbandingan dua ekonomi baru yang menonjol di Amerika Selatan: Santiago, Chile, dan Buenos Aires, Argentina.

Program ini bermula dengan orientasi di Buenos Aires, di mana separuh pertama program diadakan, diikuti oleh perjalanan yang berkaitan dengan kursus seminggu ke Peru, dan separuh kedua program di Santiago.

Ketahui mengenai kelajuan globalisasi dan pertumbuhan ekonomi yang pesat di pasaran ini semasa mengalami dua budaya yang sangat berbeza, lengkap dengan institusi, undang-undang, dan amalan dan budaya perniagaan mereka sendiri. Kedua-duanya berfungsi sebagai model bagi kedua-dua perangkap dan peluang-peluang di sekeliling ekonomi dalam peralihan dalam pasaran global.... [-]


Multi-Lokasi - Eropah

Campus Sepenuh masa 12  September 2018 Sepanyol Granada Maghribi Rabat + 2 lagi

Direka untuk pelajar mencari pemahaman yang lebih mendalam tentang hubungan antara Eropah Barat dengan dunia Islam, program ini mempunyai banyak peluang untuk melihat budaya, politik, sejarah, dan ekonomi Maghribi dan Sepanyol. [+]

Gambaran keseluruhan

12 kredit. 12 minggu. $ 12,000.

Multi-Lokasi kami - Eropah

Direka untuk pelajar mencari pemahaman yang lebih mendalam tentang hubungan antara Eropah Barat dengan dunia Islam, program ini mempunyai banyak peluang untuk melihat budaya, politik, sejarah, dan ekonomi Maghribi dan Sepanyol. Pengembaraan di luar negara anda bermula di ibu kota Maghribi, Rabat. Lawatan lapangan semalaman melalui Tangiers dan Chefchaouen dan di seluruh Mediterranean membawa anda ke Granada, ibukota terakhir Moorish Spain, di mana anda mula menjelajah penumpuan dunia Arab dan Barat. Di sini anda akan terus mengetahui bagaimana sejarah yang panjang dan terserlah telah menjejaskan kehidupan di kedua negara hari ini.... [-]


Musim Panas - Kajian Fesyen

Campus Sepenuh masa Sambilan May 2018 Itali Rome + 1 lagi

Rakan kongsi program musim panas kami dengan Accademia di Costume e Moda-pusat kecemerlangan yang diiktiraf dalam bidang fesyen dan pendidikan reka bentuk kostum-untuk menyediakan dua kursus fesyen asas. [+]

Mengapa Rom?

Terokai reka bentuk dan pengeluaran fesyen di salah satu bandar fesyen teratas dunia musim panas ini - Rom! Melalui pengalaman kerja kursus dan pengalaman, anda akan meneroka aspek teoritis dan praktikal dalam fesyen Itali kontemporari. Perjalanan lapangan ke muzium tempatan, pameran, dan tapak lain yang menarik memberikan konteks untuk apa yang anda sedang belajar di dalam bilik darjah.

Apa yang akan anda pelajari

Rakan kongsi program musim panas kami dengan Accademia di Costume e Moda-pusat kecemerlangan yang diiktiraf dalam bidang fesyen dan pendidikan reka bentuk kostum-untuk menyediakan dua kursus fesyen asas.

Anda akan mendaftar di kedua-dua fesyen dan kursus reka bentuk, dan kemudian anda akan mempunyai pilihan untuk mengambil kursus tambahan dalam Sejarah Seni di IES Abroad Centre. Kursus ini akan membantu anda menemui karya-karya di bandar, dan juga menganalisis bagaimana seni dan seni bina, gaya dan rekaan yang mendalam mencirikan tempoh sejarah yang berbeza.... [-]


Nantes - Immersion Bahasa Perancis

Campus Sepenuh masa 1 - 2  January 2019 Perancis Nantes

Penyebaran Bahasa Perancis kami [+]

Gambaran keseluruhan

Penyebaran Bahasa Perancis kami

Program ini mempunyai hubungan rapat dengan Université de Nantes, jadi anda akan mempunyai banyak peluang untuk mendaftar di kursus universiti tempatan. Kursus IES Abroad diajar dalam bahasa Perancis oleh fakulti asli Perancis, kebanyakannya adalah profesor di Université de Nantes. Anda juga mempunyai akses ke perpustakaan universiti, makmal komputer, kafetaria, dan kemudahan sukan, dan anda dialu-alukan untuk menyertai kelab pelajar dan organisasi sosial dan sukan lain. Anda juga boleh mendaftar dalam kursus seni di Ecole Superieure des Beaux-Arts (ESBA), atau belajar Perniagaan dan Komunikasi di Sekolah Perniagaan Audencia Business yang diiktiraf oleh AASCB- dan EQUIS.... [-]


Nice - Perniagaan, Kemampanan

Campus Sepenuh masa 1 - 2  January 2019 Perancis Nice

Nikmati semua yang ditawarkan oleh Côte d'Azur semasa mengkaji topik yang berkaitan dengan pantai Mediterranean, seperti Keberlanjutan dan Imigresen, meningkatkan kemahiran bahasa anda (tidak memerlukan pengalaman), dan belajar tentang perniagaan dengan pelajar antarabangsa yang lain. [+]

Gambaran keseluruhan

Terletak di pinggir Laut Mediterranean di Riviera Perancis yang glamor, Nice beckons dengan iklim yang sederhana dan langit yang jelas. Sama ada anda berjalan-jalan di jalan-jalan sempit Old Town atau melihat ke bawah dari Colline du Chateau (Castle Hill) di panorama menyapu bandar yang menakjubkan ini, Nice akan memikat kamu. Nikmati semua yang ditawarkan oleh Côte d'Azur semasa mengkaji topik yang berkaitan dengan pantai Mediterranean, seperti Keberlanjutan dan Imigresen, meningkatkan kemahiran bahasa anda (tidak memerlukan pengalaman), dan belajar tentang perniagaan dengan pelajar antarabangsa yang lain.

Anda akan mengambil kursus bahasa dan pengajian kawasan anda di IES Abroad Centre dan mempunyai pilihan untuk mengambil 6 kredit perniagaan di SKEMA, yang terletak di Sophia Antipolis dan dinamakan salah satu sekolah perniagaan Eropah terbaik oleh Financial Times.... [-]


Paris - Perniagaan

Campus Sepenuh masa 1 - 2  January 2019 Perancis Paris

Nikmatilah semua yang ditawarkan oleh Paris semasa mengkaji urusan perniagaan dan antarabangsa di City of Light. Anda juga boleh mendaftarkan diri dalam magang, yang termasuk masa yang digunakan untuk bekerja di penempatan anda dan seminar akademik yang membantu anda menjembatani apa yang anda sedang belajar. [+]

Gambaran keseluruhan

Apabila kebanyakan orang memikirkan Paris, mereka memikirkan pemandangan ikonik, seperti Menara Eiffel, Notre Dame, dan Arc de Triomphe. Laman-laman ini adalah lambang sejarah Perancis, tetapi hari ini Paris adalah salah satu pusat perniagaan, kewangan, dan politik yang paling penting di dunia. Ia mempunyai salah satu daripada KDNK tertinggi di mana-mana bandar dan merupakan rumah kepada Fortune Global 500 syarikat yang mengkhususkan diri dalam insurans, perbankan, dan tenaga. Sebagai lokasi penting di Kesatuan Eropah, Paris juga menjadi rumah kepada agensi-agensi antarabangsa seperti Institut Kajian Keselamatan Eropah, OECD, dan UNESCO.

Nikmatilah semua yang ditawarkan oleh Paris semasa mengkaji urusan perniagaan dan antarabangsa di City of Light. Anda juga boleh mendaftarkan diri dalam magang, yang termasuk masa yang digunakan untuk bekerja di penempatan anda dan seminar akademik yang membantu anda menjembatani apa yang anda sedang belajar.... [-]


Paris - Studio Art, Dance & Music

Campus Sepenuh masa 1 - 2  January 2019 Perancis Paris

[+]

Daripada perumahan untuk acara kebudayaan, tugas kami adalah untuk memastikan anda mempunyai kajian yang paling sahih di luar negara pengalaman mungkin. AKADEMIK Misi kami adalah mudah: untuk menyediakan anda dengan kajian yang terbaik di luar negara program mungkin-yang merangkumi pengalaman akademik dan kebudayaan yang berkualiti tinggi. Anda mengambil 15-19 kredit setiap semester. Semua kursus yang diajar dalam Bahasa Perancis. Mewujudkan pengalaman akademik anda sendiri dengan memilih daripada komponen yang diperlukan dan pilihan berikut: IES Luar Negara Kursus bahasa Perancis (diperlukan, 4 kredit) Kursus seni mengajar Perancis di universiti rakan kongsi (pilihan, kredit berbeza-beza) - École Normale de Musique de Paris / Alfred Cortot, Paris Marais Dance School, Studio Vermès (Fotografi) [-]

Pendaftaran Langsung Belanda - Gerrit Rietveld Academie

Campus Sepenuh masa 1 - 2  January 2019 Belanda Amsterdam

Sebagai pelajar Seni, anda akan berkembang dalam persekitaran seni yang berkembang maju di Amsterdam, sebuah bandar yang dikenali kerana keupayaannya untuk merangkul ungkapan semangat manusia. [+]

Gambaran keseluruhan

Sebagai pelajar Seni, anda akan berkembang dalam persekitaran seni yang berkembang maju di Amsterdam, sebuah bandar yang dikenali kerana keupayaannya untuk merangkul ungkapan semangat manusia.

Gerrit Rietveld Academie adalah sekolah seni dan reka bentuk yang progresif, inovatif yang menghargai interaksi yang produktif antara teori dan amalan, antara penyelidikan dan eksperimen. Dengan falsafah yang menonjolkan kemerdekaan dan kreativiti melalui kurikulum yang sangat individual, GRA mahu anda menjadi sifat yang berdikari dan bermotivasi tinggi yang anda perlukan untuk menjadi artis profesional yang berjaya.

Di dalam lingkungan studio kumpulan GRA yang tidak berstruktur, anda tidak diberikan tugasan atau syllabi, tetapi menerima bimbingan individu dari tutor Academie.... [-]


Pendaftaran Langsung Christchurch - University Of Canterbury

Campus Sepenuh masa 1 - 2  February 2019 New Zealand Christchurch

Semasa masa anda di Christchurch, anda terus mendaftarkan diri di University of Canterbury, salah satu daripada tiga universiti teratas di New Zealand, dan dalam 3% teratas universiti dunia. Anda juga mempunyai akses kepada lebih daripada 50 jabatan akademik dan lebih daripada 100 kelab dan organisasi di kampus-peluang yang ideal untuk berhubung dengan pelajar Kiwi (tempatan). [+]

Gambaran keseluruhan

Apabila anda melihat tingkap anda di Christchurch, anda tahu penjelajahan menanti anda-mendaki, memancing, berkayak, atau berenang-itu hanya hari biasa di sini. Nikmati gaya hidup yang menarik, namun santai, yang ditawarkan oleh Christchurch.

Semasa masa anda di Christchurch, anda terus mendaftarkan diri di University of Canterbury, salah satu daripada tiga universiti teratas di New Zealand, dan dalam 3% teratas universiti dunia. Anda juga mempunyai akses kepada lebih daripada 50 jabatan akademik dan lebih daripada 100 kelab dan organisasi di kampus-peluang yang ideal untuk berhubung dengan pelajar Kiwi (tempatan). Menyebarkan lebih 215 ekar dengan taman dan taman yang indah, kampus Universiti terletak hanya 15 minit dari bandar.... [-]


Pendaftaran Langsung Dublin - Sekolah Teater Kebangsaan Ireland-Gaiety School Of Acting

Campus Sepenuh masa January 2019 Ireland Dublin

Anda tidak perlu nasib orang Ireland untuk belajar pengalaman di luar negeri yang tidak dapat dilupakan di Dublin. Dengan terus mendaftar di Sekolah Kebangsaan Teater Ireland-Gaiety School of Acting (NTSI-GSA), anda akan mendapat kegembiraan untuk berkawan dengan orang Ireland, yang terkenal dengan keramahan mereka. [+]

Gambaran keseluruhan

Anda tidak perlu nasib orang Ireland untuk belajar pengalaman di luar negeri yang tidak dapat dilupakan di Dublin. Dengan terus mendaftar di Sekolah Kebangsaan Teater Ireland-Gaiety School of Acting (NTSI-GSA), anda akan mendapat kegembiraan untuk berkawan dengan orang Ireland, yang terkenal dengan keramahan mereka. Anda akan merasa lebih di rumah mengetahui bahawa Dublin mempunyai populasi muda (lebih daripada separuh bandar adalah kurang daripada 25).

Sekolah Teater Kebangsaan Ireland-Gaiety School of Acting mengkhususkan diri dalam bertindak konservatori. Program ini merayu terutamanya kepada pelajar-pelajar yang bersedia menghadapi cabaran menyesuaikan diri dengan budaya akademik yang baru yang memerlukan kerja bebas yang signifikan.... [-]


Pendaftaran Langsung Dublin - Universiti Dublin City

Campus Sepenuh masa 1 - 2  January 2019 Ireland Dublin

Anda tidak perlu nasib orang Ireland untuk belajar pengalaman di luar negeri yang tidak dapat dilupakan di Dublin. Dengan mendaftar secara langsung di Dublin City University (DCU), anda akan mendapat kegembiraan untuk berkawan dengan orang Ireland, yang dikenali dengan keramahan mereka. Anda akan merasa lebih di rumah mengetahui bahawa Dublin mempunyai populasi muda (lebih daripada separuh bandar adalah kurang daripada 25). [+]

Gambaran keseluruhan

Anda tidak perlu nasib orang Ireland untuk belajar pengalaman di luar negeri yang tidak dapat dilupakan di Dublin. Dengan mendaftar secara langsung di Dublin City University (DCU), anda akan mendapat kegembiraan untuk berkawan dengan orang Ireland, yang dikenali dengan keramahan mereka. Anda akan merasa lebih di rumah mengetahui bahawa Dublin mempunyai populasi muda (lebih daripada separuh bandar adalah kurang daripada 25). Dublin memberi semangat bebas dengan pelbagai budaya dan pelbagai peluang pendidikan.

Dublin City University (DCU) menawarkan pelbagai kursus yang mencabar. Program ini merayu terutamanya kepada pelajar-pelajar yang bersedia menghadapi cabaran menyesuaikan diri dengan budaya akademik yang baru yang memerlukan kerja bebas yang signifikan. Dublin juga akan menjadi kelas anda. Ambil bermain Ireland di Abbey Theater, teater kebangsaan negara. Belajar tentang sejarah Dublin dengan meneroka Istana Dublin yang dibina pada tahun 1204. Lawati Trinity College Dublin untuk melihat Buku Abad ke-7 Kells, contoh utama naskah yang diterangi, yang terletak di dalam arkib terkawal iklimnya di perpustakaan lama universiti .... [-]


Pendaftaran Langsung London - City, University Of London

Campus Sepenuh masa 1 - 2  January 2019 United Kingdom London

Ini adalah peluang anda untuk hidup dan belajar bersama pelajar dari UK dan seluruh dunia dengan terus mendaftar di City, University of London. [+]

Gambaran keseluruhan

Terdapat sesuatu yang tidak dapat dilupakan mengenai London. Mungkin pemandangan seperti Big Ben atau Jambatan Menara yang sudah biasa dikenali. Atau watak antarabangsa yang jelas di setiap kejiranan, di mana orang-orang latar belakang budaya, etnik, dan sosio-ekonomi yang berbeza hidup dan bekerjasama. Apapun yang membawa anda ke London, jangan lihat sekarang-London menanti!

Ini adalah peluang anda untuk hidup dan belajar bersama pelajar dari UK dan seluruh dunia dengan terus mendaftar di City, University of London.

IES Abroad London didedikasikan untuk meningkatkan pengalaman belajar di luar negara dengan perkhidmatan pelajar dan peluang untuk mengalami pengalaman hidup di London. Kakitangan kami di London membantu anda memanfaatkan pengalaman anda di luar negara.... [-]


Pendaftaran Langsung London - Institut Seni Courtauld

Campus Sepenuh masa 1 - 2  January 2019 United Kingdom London

Ini adalah peluang anda untuk hidup dan belajar bersama pelajar dari UK dan seluruh dunia dengan terus mendaftar di Institut Seni Courtauld. [+]

Gambaran keseluruhan

Terdapat sesuatu yang tidak dapat dilupakan mengenai London. Mungkin pemandangan seperti Big Ben atau Jambatan Menara yang sudah biasa dikenali. Atau watak antarabangsa yang jelas di setiap kejiranan, di mana orang-orang latar belakang budaya, etnik, dan sosio-ekonomi yang berbeza hidup dan bekerjasama. Apapun yang membawa anda ke London, jangan lihat sekarang-London menanti!

Ini adalah peluang anda untuk hidup dan belajar bersama pelajar dari UK dan seluruh dunia dengan terus mendaftar di Institut Seni Courtauld. IES Abroad London didedikasikan untuk meningkatkan pengalaman belajar di luar negara dengan perkhidmatan pelajar dan peluang untuk mengalami pengalaman hidup di London. Kakitangan kami di London membantu anda memanfaatkan pengalaman anda di luar negara.... [-]


Pendaftaran Langsung London - Queen Mary

Campus Sepenuh masa 1 - 2  January 2019 United Kingdom London

Inilah peluang anda untuk hidup dan belajar bersama pelajar dari UK dan seluruh dunia dengan mendaftar secara langsung di universiti London. Dengan tujuh institusi berprestij untuk dipilih, anda akan menemui sekolah dan program rakan kongsi yang sepadan dengan keperluan anda. [+]

Gambaran keseluruhan

Terdapat sesuatu yang tidak dapat dilupakan mengenai London. Mungkin pemandangan seperti Big Ben atau Jambatan Menara yang sudah biasa dikenali. Atau watak antarabangsa yang jelas di setiap kejiranan, di mana orang-orang latar belakang budaya, etnik, dan sosio-ekonomi yang berbeza hidup dan bekerjasama. Apapun yang membawa anda ke London, jangan lihat sekarang-London menanti!

Inilah peluang anda untuk hidup dan belajar bersama pelajar dari UK dan seluruh dunia dengan mendaftar secara langsung di universiti London. Dengan tujuh institusi berprestij untuk dipilih, anda akan menemui sekolah dan program rakan kongsi yang sepadan dengan keperluan anda.

IES Abroad London didedikasikan untuk meningkatkan pengalaman belajar di luar negara dengan perkhidmatan pelajar dan peluang untuk mengalami pengalaman hidup di London. Kakitangan kami di London akan membantu anda memanfaatkan pengalaman anda di luar negara.... [-]


Pendaftaran Langsung London - Slade School Of Fine Art

Campus Sepenuh masa 1 - 2  December 2018 United Kingdom London

Ini adalah peluang anda untuk hidup dan belajar bersama pelajar dari UK dan seluruh dunia dengan terus mendaftar di Sekolah Seni Halus Slade, University College London. [+]

Gambaran keseluruhan

Terdapat sesuatu yang tidak dapat dilupakan mengenai London. Mungkin pemandangan seperti Big Ben atau Jambatan Menara yang sudah biasa dikenali. Atau watak antarabangsa yang jelas di setiap kejiranan, di mana orang-orang latar belakang budaya, etnik, dan sosio-ekonomi yang berbeza hidup dan bekerjasama. Apapun yang membawa anda ke London, jangan lihat sekarang-London menanti!

Ini adalah peluang anda untuk hidup dan belajar bersama pelajar dari UK dan seluruh dunia dengan terus mendaftar di Sekolah Seni Halus Slade, University College London. IES Abroad London didedikasikan untuk meningkatkan pengalaman belajar di luar negara dengan perkhidmatan pelajar dan peluang untuk mengalami pengalaman hidup di London. Kakitangan kami di London membantu anda memanfaatkan pengalaman anda di luar negara. London akan menjadi kelas anda. Penglibatan dalam komuniti tempatan atau kelab pelajar memperkaya pengalaman pembelajaran anda dan memberikan peluang yang sangat baik untuk integrasi budaya.... [-]


Pendaftaran Langsung London - SOAS, University Of London

Campus Sepenuh masa 1 - 2  January 2019 United Kingdom London

Ini adalah peluang anda untuk hidup dan belajar bersama pelajar dari UK dan seluruh dunia dengan terus mendaftar di Pengajian Oriental dan Afrika, University of London (SOAS). [+]

Gambaran keseluruhan

Terdapat sesuatu yang tidak dapat dilupakan mengenai London. Mungkin pemandangan seperti Big Ben atau Jambatan Menara yang sudah biasa dikenali. Atau watak antarabangsa yang jelas di setiap kejiranan, di mana orang-orang latar belakang budaya, etnik, dan sosio-ekonomi yang berbeza hidup dan bekerjasama. Apapun yang membawa anda ke London, jangan lihat sekarang-London menanti!

Ini adalah peluang anda untuk hidup dan belajar bersama pelajar dari UK dan seluruh dunia dengan terus mendaftar di Pengajian Oriental dan Afrika, University of London (SOAS). IES Abroad London didedikasikan untuk meningkatkan pengalaman belajar di luar negara dengan perkhidmatan pelajar dan peluang untuk mengalami pengalaman hidup di London. Kakitangan kami di London akan membantu anda memanfaatkan pengalaman anda di luar negara.... [-]


Pendaftaran Langsung London - University College London

Campus Sepenuh masa 1 - 2  December 2018 United Kingdom London

Ini adalah peluang anda untuk hidup dan belajar bersama pelajar dari UK dan seluruh dunia dengan terus mendaftar di University College London. [+]

Gambaran keseluruhan

Terdapat sesuatu yang tidak dapat dilupakan mengenai London. Mungkin pemandangan seperti Big Ben atau Jambatan Menara yang sudah biasa dikenali. Atau watak antarabangsa yang jelas di setiap kejiranan, di mana orang-orang latar belakang budaya, etnik, dan sosio-ekonomi yang berbeza hidup dan bekerjasama. Apapun yang membawa anda ke London, jangan lihat sekarang-London menanti!

Ini adalah peluang anda untuk hidup dan belajar bersama pelajar dari UK dan seluruh dunia dengan terus mendaftar di University College London. IES Abroad London didedikasikan untuk meningkatkan pengalaman belajar di luar negara dengan perkhidmatan pelajar dan peluang untuk mengalami pengalaman hidup di London. Kakitangan kami di London akan membantu anda memanfaatkan pengalaman anda di luar negara. London akan menjadi kelas anda. Penglibatan dalam komuniti tempatan atau kelab pelajar memperkaya pengalaman pembelajaran anda dan memberikan peluang yang sangat baik untuk integrasi budaya. W... [-]


Pendaftaran Langsung Nagoya - Universiti Nanzan

Campus Sepenuh masa 1 - 2  January 2019 Jepun Nagoya

Melibatkan diri dalam budaya Jepun melalui pendaftaran sepenuh masa di Pusat Pengajian Jepun (CJS) di Universiti Nanzan. Sebagai sebuah universiti swasta yang terkenal, Nanzan University menawarkan peluang pembelajaran yang sangat baik. Sebagai tambahan kepada kelas bahasa Jepun yang intensif yang diperlukan, anda akan memilih dari pelbagai tawaran kursus berbahasa Inggeris CJS dalam Perniagaan, Kemanusiaan, dan Sains Sosial, [+]

Gambaran keseluruhan

Tradisi memenuhi kemodenan di kota Nagoya yang berkembang maju di Jepun. Tradisi-tradisi kebudayaan yang tidak terhitung bermula di Nagoya dan telah disebarkan melalui generasi-generasi-kota ini disebut sebagai Geidokoro, pusat seni dan budaya. Jangan lewatkan ritual dan perayaan yang berlaku di kuil dan kuil di seluruh kawasan Nagoya.

Bersama dengan tradisi kebudayaannya, Nagoya adalah bandar pelabuhan dan pusat perindustrian penting. Perniagaan utama utama mempunyai kehadiran di Nagoya, termasuk Toyota, Lexus, Mitsubishi Motors, Brother Industries, Boeing, dan Mitsubishi Heavy Industries.

Melibatkan diri dalam budaya Jepun melalui pendaftaran sepenuh masa di Pusat Pengajian Jepun (CJS) di Universiti Nanzan. Sebagai sebuah universiti swasta yang terkenal, Nanzan University menawarkan peluang pembelajaran yang sangat baik. Sebagai tambahan kepada kelas bahasa Jepun yang intensif diperlukan, anda akan memilih dari pelbagai tawaran kursus Bahasa Inggeris CJS dalam Perniagaan, Kemanusiaan, dan Sains Sosial, dan menikmati arahan tangan dalam seni Jepun, seperti ikebana, shodo, hanga, dan wang. Pelajar yang mempunyai kemahiran bahasa yang sangat maju digalakkan untuk mendaftarkan diri dalam seminar yang diajar dalam bahasa Jepun dengan pelajar tempatan.... [-]


Pendaftaran Langsung Pulau Galápagos - GAIAS

Campus Sepenuh masa January 2019 Ecuador Galapagos Islands

Terdapat sebab mengapa ramai saintis paling terkenal di dunia telah melawat Kepulauan Galápagos-kini giliran anda untuk mengetahui salah satu lokasi pulau yang paling indah dan biologi di dunia. Di sini anda akan mendapat pengalaman belajar seperti topik Biologi, Ekologi, Pengajian Alam Sekitar, Ekologi Marin, dan Sosiologi. [+]

Gambaran keseluruhan

Terdapat sebab mengapa ramai saintis paling terkenal di dunia telah melawat Kepulauan Galápagos-kini giliran anda untuk mengetahui salah satu lokasi pulau yang paling indah dan biologi di dunia. Di sini anda akan mendapat pengalaman belajar seperti topik Biologi, Ekologi, Pengajian Alam Sekitar, Ekologi Marin, dan Sosiologi. Program pendaftaran langsung ini dianjurkan menerusi Institut Akademik Seni dan Sains Galápagos (GAIAS), sebuah kampus terpencil di Universidad San Francisco de Quito (USFQ) yang terletak di pulau San Cristóbal. Sebelum anda menuju ke Galápagos, program ini akan bermula dengan sebulan di Quito, di mana anda berpartisipasi dalam orientasi, kursus di kampus USFQ Cumbayá, dan lawatan kursus yang berkaitan dengan kursus. Bulan yang tinggal dibelanjakan untuk San Cristóbal di Kepulauan Galápagos. Lawatan tambahan yang berkaitan dengan kursus membolehkan anda meluangkan masa di lokasi lain, berdasarkan pendaftaran kursus anda. Pilih dari kursus dalam tiga trek:... [-]


Quito - Area Studies & Language

Campus Sepenuh masa 1 - 2  January 2019 Ecuador Quito

[+]

SO / AN 301 - The Cultural Kepelbagaian Ecuador (Kejatuhan)

[-]

Quito Pendaftaran Langsung - Universidad San Francisco De Quito

Campus Sepenuh masa 1 - 2  January 2019 Ecuador Quito

Semasa di Quito, secara langsung mendaftar di Universidad San Francisco de Quito (USFQ) dan mengambil majoriti kursus anda di Universiti bersama pelajar tempatan. Kerana USFQ menawarkan hampir 1,500 kursus setiap semester dalam pelbagai disiplin, pelajar dengan hampir apa-apa kepentingan akademik boleh mencari pilihan pendaftaran yang menarik dan mencabar. [+]

gambaran Keseluruhan

Quito sesuai untuk jiwa yang sukakan cabaran. Dengan gunung sekitarnya, anda sentiasa hanya mendaki lagi pemandangan indah lembah dan dari pemandangan luas seni bina Sepanyol penjajah yang menjadikan bandar yang terkenal.

Mahasiswa tingkat kedua, junior, atau berdiri kanan apabila program bermula Mendaftar dalam kursus Sepanyol dalam tahun sebelum tarikh program permulaan [-]

Rabat - Study in Rabat

Campus Sepenuh masa 1 - 2  August 2018 Maghribi Rabat

[+]

Rabat akan menjadi kelas anda. Kaya dengan warisan budaya dan kepelbagaian, Morocco telah dipengaruhi oleh banyak kumpulan etnik, budaya dan agama yang berbeza yang telah menetap di negara ini sepanjang sejarah panjang. Lawati khazanah bersejarah seperti Muzium Arkeologi Rabat, Masjid Hassan, dan Makam Mohammed V untuk melihat artifak purba dan mengetahui lebih lanjut mengenai pengaruh budaya Islam. Anda juga boleh menambah pengalaman kerja lapangan Resume anda sementara mendapatkan kredit dengan mengambil bahagian dalam penempatan internship dan mengiringi seminar akademik.

Kami mahu anda berasa seperti di rumah di Maghribi supaya kita melakukan semua yang kita boleh untuk membantu anda mengintegrasikan ke dalam kehidupan di Rabat. Daripada perumahan untuk acara kebudayaan, tugas kami adalah untuk memastikan anda mempunyai kajian yang paling sahih di luar negara pengalaman mungkin. Sama ada ia mengambil bahagian dalam peluang sukarelawan, pelajaran tarian, atau kelas memasak, anda mempunyai banyak peluang untuk mendapatkan pemahaman yang lebih mendalam tentang budaya Maghribi.... [-]


Reka Bentuk Milan - Fesyen & Merchandising

Campus Sepenuh masa January 2019 Itali Milan

Mempelbagaikan kajian fesyen anda dengan kursus elektif dari Program Itali Hari Ini. Kursus termasuk Sejarah, Sains Politik, Sastera, Muzik, dan banyak lagi. [+]

Mengapa Milan?

Fesyen ada di udara di Milan. Sebagai salah satu daripada "fesyen besar" ibu kota (bersama dengan London, New York, dan Paris), Milan adalah rumah kepada banyak rumah fesyen mewah seperti Armani, Dolce & Gabbana, Miu Miu, dan banyak lagi; dan hampir semua "nama besar" diwakili. Bersiaplah untuk diilhami oleh piawai keanggunan Milan dan obsesi dengan gaya-dari landasan pacu ke jalan.

Program Reka Bentuk Fesyen & Merchandising kami menawarkan pengalaman fesyen holistik. Pertimbangkan sumber trend global dalam perniagaan, reka bentuk, jahitan, fabrik dan bahan, pemodelan, dan pemasaran. Ketahui tentang perniagaan fesyen dari pakar tempatan dan profesor dari universiti terbaik di Milan. Sertai reka bentuk Milan dan menyesuaikan pemandangan melalui kursus praktikum di institut fesyen profesional yang menawarkan pelajaran tangan dalam pakaian dan penciptaan aksesori.... [-]


Rome - Filem & Kajian Media

Campus Sepenuh masa 1 - 2  January 2019 Itali Rome

Direka untuk membawa anda ke dalam pawagam Itali, Program Pengajian Filem & Media kami menjadikan Rom sebagai set pengajian pembelajaran luar negara anda. Di sini anda akan menyambung semangat anda untuk pelajaran anda semasa mendaftar kursus yang membolehkan anda membuat dokumentari anda sendiri, meneroka etika bercerita, dan banyak lagi. [+]

Mengapa Rom?

IES Luar Negara Kursus bahasa Itali di peringkat kecekapan anda (diperlukan, 4 atau 8 kredit) Kursus Bahasa Inggeris di luar negara IES atau bahasa Itali (pilihan, 3 kredit setiap satu) Kursus bahasa IES di luar negara berbahasa Inggeris atau Itali yang diajar dari program Rom lain (pilihan, 3 kredit setiap satu) Kursus Bahasa Inggeris atau Itali yang diajar di universiti tempatan (pilihan, 3 kredit setiap) Pelayanan dan penempatan tindakan pembelajaran / sosial perkhidmatan (pilihan, 3 kredit) Peletakan Internship atau Social Action dan seminar yang menyertai (3 kredit masing-masing, pilihan) [-]

Rome - Full-Time Semester Internship

Campus Sepenuh masa 1 - 2  January 2019 Itali Rome

[+]

gambaran Keseluruhan

.

Bandar: Rome Negara: Itali Kredit Program: 3 kredit Bahasa Pengantar: Bahasa Inggeris, Itali Bahasa Prasyarat: Tiada Tarikh program

Selepas anda dimasukkan ke wad, merujuk kepada seksyen Tarikh Perjalanan Maklumat Predeparture dengan akaun MyIESabroad anda sebelum tempahan perjalanan.

jatuh 2017

Ketibaan: Isnin September 4, 2017 Berlepas: Jumaat Disember 15, 2017

Spring 2018

Ketibaan: Isnin 29 Jan, 2018 Berlepas: Khamis 10 Mei 2018 ahli akademik

Sebelum anda pergi, kita bekerjasama dengan anda untuk memperincikan Resume anda, menyempurnakan surat anda, dan mengasah kemahiran komunikasi dan temu duga anda kerana kami menyediakan anda untuk bekerja dalam persekitaran budaya yang baru. ... [-]


Rome - History & Classics

Campus Sepenuh masa 1 - 2  January 2019 Itali Rome

[+]

Dengan beribu-ribu tahun sejarah yang didokumentasikan dengan baik, termasuk tulisan yang tidak terkira banyaknya, tapak arkeologi yang menakjubkan, monumen, ukiran, dan artifak lain, tidak ada bandar yang lebih baik untuk mempelajari Sejarah dan Klasik daripada Rom.

Hari ini, di atas semua sejarah, Rom adalah modal Eropah yang berkembang maju, dengan peranan penting dalam politik dan perniagaan antarabangsa.

[-]

Rome - International Relations

Campus Sepenuh masa 1 - 2  January 2019 Itali Rome

[+]

Kursus Bahasa Inggeris di luar negara IES atau bahasa Itali (pilihan, 3 kredit setiap satu) Kursus bahasa IES di luar negara berbahasa Inggeris atau Itali yang diajar dari program Rom lain (pilihan, 3 kredit setiap satu) Kursus Bahasa Inggeris atau Itali yang diajar di universiti tempatan (pilihan, 3 kredit setiap) [-]

Rome - Language & Area Studies

Campus Sepenuh masa 1 - 2  January 2019 Itali Rome

[+]

PP / SO 240 - Menghargai Kepelbagaian? Itali Kontemporari Imigresen dan Polisi Integrasi (Spring)

Atas sebab ini, ia tidak akan mungkin bagi anda untuk mendaftar secara rasmi sehingga ketibaan anda di Rome; Walau bagaimanapun anda perlu merujuk kepada penawaran kursus semasa untuk pra-pendaftaran sebagai sebahagian daripada permohonan anda.

Università degli Studi Roma Tre

Ditubuhkan pada tahun 1992 sebagai universiti ketiga di Rom, Roma Tre telah menjadi bandar kedua terbesar, dengan lebih 35,000 pelajar, dan telah mendapat reputasi yang ketara dalam Itali dunia akademik terima kasih kepada program-program yang berkualiti dan fokus antarabangsa. Roma Tre menawarkan kursus-kursus Itali diajar maju kepada pelajar-pelajar yang mahir dalam Itali. Terdapat juga kemungkinan mengambil kursus diajar dalam bahasa Inggeris di jabatan Sains Politik. ... [-]


Rome - Pendidikan Awal Kanak-kanak

Campus Sepenuh masa 1 - 2  January 2019 Itali Rome

Semasa belajar di luar negara di Rom, anda mengambil kursus mengenai perkembangan kanak-kanak, psikologi budaya silang, sistem pendidikan Itali, dan banyak lagi. [+]

Mengapa Rom?

Ketika datang untuk mempelajari pendidikan di Itali, tidak ada tempat seperti Rom. Dari sekolah Montessori ke model pendidikan inklusif Itali, Rom telah menjadi tempat kelahiran pelbagai amalan pendidikan revolusioner. Ketahui mengenai sejarah persekolahan di Itali pada Program Pendidikan Awal Kanak-Kanak kami, dan dapatkan pengalaman bersuara di bilik darjah tempatan yang memberi anda gambaran dalam topik global yang memberi kesan kepada dunia pendidikan hari ini.

[-]

Rome - Sejarah Seni & Fesyen

Campus Sepenuh masa 1 - 2  January 2019 Itali Rome

Dalam Program Seni & Fesyen kami, anda boleh memilih dari beberapa siri kursus Sejarah Seni (dari Purba hingga Baroque), Pemuliharaan, dan banyak lagi. [+]

Mengapa Rom?

Apabila anda berfikir tentang seni atau fesyen, anda berfikir tentang Rom dan Itali. Dari kemajuan besar yang dicapai oleh Empayar Rom dalam seni dan seni bina, melalui karya-karya Renaissance Itali abad ke-15 (berfikir Michelangelo dan Raphael) hingga hari ini-dengan seni bina moden yang menarik oleh Renzo Piano dan fesyen yang berpandangan ke hadapan oleh Fendi, Gattinoni , Brioni, dan rumah-rumah lain yang berpangkalan di sini-Rom, secara harfiah, beribu-ribu khazanah artistik dan seni bina, kejayaan, dan trend untuk belajar.

Apa yang akan anda pelajari

Dalam Program Seni & Fesyen kami, anda boleh memilih dari beberapa siri kursus Sejarah Seni (dari Purba hingga Baroque), Pemuliharaan, dan banyak lagi. Anda juga mempunyai peluang sekali dalam seumur hidup untuk mengambil kursus berkaitan fesyen (termasuk reka bentuk dan gaya) di Accademia di Costume e Moda, salah satu akademi Fesyen terkenal di Rom, atau mengambil kelas seni di Rom Universiti Seni Halus (RUFA).... [-]


Rome - Sociology & Religion

Campus Sepenuh masa Sambilan 1 - 2  January 2019 Itali Rome + 1 lagi

[+]

Pelbagai jenis disiplin lain ditawarkan melalui program-program kami yang lain di Rom, jadi anda boleh menambah kajian Sosiologi dan Agama anda dengan kursus-kursus dalam bahasa Itali, Sejarah Seni, Sejarah, Klasik, dan banyak lagi.

Akademik [-]

Rome January Term Course - From Pontius Pilate to Theodosius: The Advent of Christianity

Campus Sepenuh masa January 2019 Itali Rome

[+]

Fakta cepat Center: IES Abroad Rome Bahasa Prasyarat: Tiada [-]

Salamanca - Belajar Di Salamanca

Campus Sepenuh masa 1 - 2  January 2019 Sepanyol Salamanca

Jika awak [+]

Gambaran keseluruhan

Gabungkan suasana sebuah bandar universiti dan hospitaliti yang menawan di sebuah bandar kecil, dan anda mempunyai Salamanca. Mengisytiharkan Tapak Warisan Dunia UNESCO pada tahun 1988, Salamanca adalah kota universiti yang paling penting di Sepanyol dan terkenal atas sumbangannya kepada pendidikan bahasa Sepanyol.

Jika anda sedang mencari program bahasa Sepanyol yang sangat mendalam, program kami di Salamanca adalah untuk anda. Sebagai tambahan kepada orientasi bahasa Sepanyol yang intensif dan kursus Bahasa Sepanyol semester yang panjang, terdapat bengkel bahasa bertutur, berbahasa, dan teater bahasa Sepanyol untuk membawa kursus ke kehidupan anda.

Program ini juga dikaitkan dengan kehidupan akademik dan sosial Universidad de Salamanca (USAL), universiti tertua di Sepanyol dan salah satu yang paling berprestij di Eropah. Belajar bersama rakan-rakan Sepanyol anda dengan mendaftarkan di USAL atau Universidad Pontificia de Salamanca (UPSA). Terlepas dari utama anda, anda boleh menggabungkan minat anda dalam penguasaan linguistik dan kebudayaan dengan usaha akademik anda. Anda boleh menyumbang kepada organisasi tempatan dengan mengambil bahagian dalam latihan pendidikan pada semester musim bunga atau pengalaman pembelajaran perkhidmatan di organisasi bukan untung tempatan pada semester kejatuhan.... [-]


Salamanca - Psychology

Campus Sepenuh masa 1 - 2  January 2019 Sepanyol Salamanca

[+]

Kenapa Salamanca?

Semasa anda mempelajari minda dan tingkah lakunya, apakah cara yang lebih baik untuk mengetahui lebih lanjut mengenai diri anda dan orang lain daripada hidup dan belajar di luar negara di Salamanca?

Kursus-kursus akan diambil di IEA Abroad Salamanca Centre dan Universidad Pontificia de Salamanca, dan akan diajar dalam bahasa Inggeris. Anda akan dapat mengamalkan kemahiran Sepanyol anda dengan kursus bahasa mandatori semasa di Salamanca.

Salamanca dan seterusnya akan menjadi kelas anda. Program ini juga menawarkan pelbagai aktiviti budaya dan perjalanan lapangan untuk meningkatkan pengalaman pelajar.

... [-]

Santiago - Course in Politics, Social Justice & Language

Campus Sepenuh masa 1 - 2  July 2019 Chile Santiago

[+]

jatuh 2017

Ketibaan: Isnin Julai 24, 2017 Berlepas: Jumaat November 10, 2017 - Jika mengambil hanya IES kursus Luar Negara; Jumaat Disember 1, 2017 - Bagi pelajar yang mengikuti kursus-kursus universiti rakan kongsi [-]

Santiago – Full-Time Semester Internship

Campus Sepenuh masa March 2019 Chile Santiago

[+]

Fakta cepat Center: IES Abroad Santiago Bandar: Santiago Negara: Chile Kredit Program: 3 setiap semester [-]

Shanghai - Ekonomi, Perniagaan & Masyarakat

Campus Sepenuh masa 1 - 2  February 2019 China Shanghai

Tidak ada tersilap pemandangan kaki langit di Shanghai. Dari Oriental Pearl Tower melonjak kepada Bund menyapu di Sungai Huangpu, Shanghai Kilauan dengan kemungkinan. Kami menjemput anda untuk mengalami sendiri semua yang bandar yang menarik ini boleh tawarkan. [+]

gambaran Keseluruhan

Tidak ada tersilap pemandangan kaki langit di Shanghai.

[-]

Shanghai - Kejuruteraan

Campus Sepenuh masa January 2019 China Shanghai

Tempat yang lebih baik untuk mengkaji kejuruteraan daripada dunia [+]

Gambaran keseluruhan

Apa tempat yang lebih baik untuk mengkaji kejuruteraan daripada ekonomi dan pusat perkilangan yang paling pesat berkembang di dunia? Anda berpeluang mempelajari Kejuruteraan Mekanik, Elektrik, atau Komputer dalam Bahasa Inggeris di salah satu universiti terkemuka di China, Shanghai Jiao Tong University (SJTU).

SJTU menduduki tangga kelima di China pada peringkat QS 2013 dan pertama dalam Kejuruteraan Mekanikal. Universiti ini mempunyai pelbagai pencapaian teknologi dan alumni terkenal dalam bidang kejuruteraan.

Anda belajar di Institut Bersama Universiti Michigan-SJTU, di mana anda akan mendapat akses kepada fakulti berkaliber tinggi, makmal penyelidikan, dan pelbagai kursus mengajar bahasa Inggeris seperti Fizik, Elektromagnetik, Struktur Data dan Algoritma, Pembakaran, dan Kaedah Probabilistik dalam Kejuruteraan.... [-]


Shanghai Summer Direct Enrollment - Business in Asia

Campus Sepenuh masa May 2018 China Shanghai

[+]

Ia menggalakkan inovasi saintifik dan akademik, untuk pembangunan ekonomi dan sosial, dan menyokong pertumbuhan perniagaan.

Sesi pembicara korporat oleh eksekutif industri dan pakar terkemuka Lawatan syarikat dalam pelbagai industri dan pelbagai jenis syarikat (syarikat multinasional, usahasama, perusahaan milik negara) Kehidupan seharian

Sebahagian daripada membuat anda merasa di rumah di Shanghai sedang melakukan yang terbaik untuk membantu anda berasa selamat dan dijaga. Sama ada program orientasi yang membuat anda merasa siap, perumahan yang terletak dengan baik dan selesa, atau perjalanan lapangan yang membawa anda keluar jalan yang dipukul-kita semua tentang perkhidmatan pelajar kami. Ini adalah salah satu perkara yang kita kenal.... [-]


Siena - Business & Economics of Italian Food & Wine

Campus Sepenuh masa 12  January 2019 Itali Siena

[+]

Berlepas: Rabu April 18, 2018 ahli akademik [-]

Siena - Study in Tuscany

Campus Sepenuh masa 1 - 2  January 2019 Itali Siena

[+]

A visa pelajar diperlukan untuk warganegara AS untuk memasuki Itali. Setelah masuk, anda akan menerima lebih banyak maklumat mengenai proses permohonan dan sebarang fi yang berkaitan. Proses permohonan untuk warganegara bukan AS boleh menjadi sangat panjang, sila hubungi kami untuk maklumat lanjut.

kos

jatuh 2017

Yuran Pengajian: $ 13.335 Perumahan: $ 3,765 Insurans: $ 230 Jumlah: $ 17.330

Tahun akademik

Yuran Pengajian: $ 23.990 Perumahan: $ 7,530 Insurans: $ 455 Jumlah: $ 31.975

Pertimbangkan harga ini sebagai satu titik permulaan. Kami menggalakkan anda untuk menghubungi pengajian di luar negara pejabat untuk menentukan kos sebenar kepada anda berdasarkan faktor dalam bantuan kewangan, biasiswa, dasar sekolah rumah anda, dan faktor-faktor lain. ... [-]


Sydney Direct Enrollment - Macquarie University

Campus Sepenuh masa 1 - 2  July 2019 Australia Sydney

[+]

Dengan tujuh bahagian yang mengandungi beratus-ratus disiplin, pengalaman akademik di Macquarie ditakrifkan oleh kepelbagaian dan keluasan.

Sains Marin Penulisan

Program Kepimpinan Global

Ini program bukan kredit-bearing membantu anda membina kemahiran kepimpinan, mendapat pengalaman silang budaya, dan meningkatkan resume anda. Program ini juga merupakan cara yang baik untuk membentuk persahabatan yang bermakna dengan pelajar Australia.

Dalam usaha untuk melengkapkan program sijil, anda mesti menghadiri lima colloquia (kuliah) sepanjang masa anda di Australia (dari pilihan 25-30 ditawarkan setiap semester) .Topics mungkin termasuk:... [-]


Sydney Direct Enrollment - University Of New South Wales

Campus Sepenuh masa 1 - 2  February 2019 Australia Sydney

[+]

Kita tahu belajar di luar negara adalah pengembaraan, dan, pada masa-masa, anda mungkin memerlukan bantuan atau hanya seseorang untuk bercakap dengan-itulah sebabnya kakitangan kami akan berada di sana untuk anda.

On-Site Kakitangan

Sama ada anda mempunyai soalan mengenai keperluan akademik, perumahan, atau kesejahteraan dan keselamatan, IES kami berpangkalan di Sydney kakitangan Luar Negara boleh didapati untuk menyokong sepenuhnya anda.

A visa pelajar diperlukan untuk memasuki Australia. Setelah masuk, anda akan menerima lebih banyak maklumat mengenai proses permohonan dan sebarang fi yang berkaitan. Proses permohonan untuk warganegara bukan AS boleh menjadi sangat panjang, sila hubungi kami untuk maklumat lanjut.... [-]


Sydney Direct Enrollment - University Of Sydney

Campus Sepenuh masa 1 - 2  February 2019 Australia Sydney

[+]

Pelajar yang bakal menjadi pelajar senior kedua semester apabila program bermula dan yang mempunyai dua semester penuh bernilai gred pada transkrip mereka pada masa permohonan boleh dipertimbangkan untuk kemasukan ke Spring semester US program. Perumahan: $ 6,150 Insurans: $ 475 Jumlah: $ 22,900

Tahun akademik

Yuran Pengajian: $ 29.280 Perumahan: $ 12,300 Insurans: $ 950 Jumlah: $ 42.530

Pertimbangkan harga ini sebagai satu titik permulaan. Kami menggalakkan anda untuk menghubungi pengajian di luar negara pejabat untuk menentukan kos sebenar kepada anda berdasarkan faktor dalam bantuan kewangan, biasiswa, dasar sekolah rumah anda, dan faktor-faktor lain. ... [-]


Tokyo - Language & Culture

Campus Sepenuh masa 1 - 2  March 2019 Jepun Tokyo

[+]

IES Abroad pelajar Tokyo adalah seorang pelajar yang terlibat dalam satu bentuk penyelidikan etnografi berterusan, fokus utama yang yang dimaksudkan dengan tindakan dan peristiwa kepada rakyat dalam suasana sosial pelajar bertujuan untuk difahami.

Matlamat Program Penempatan Field adalah seperti berikut:

Melalui seminar yang dipermudahkan, untuk menggalakkan pelajar untuk sama-sama berkongsi dan menggambarkan pengalaman penempatan bidang sebagai asas untuk mengiktiraf, memahami, dan untuk menerangkan organisasi sosial Jepun. Untuk mencari "dunia nyata" organisasi sosial Jepun kerana ia secara semula jadi dipamerkan, tanpa mengenakan satu rangka kerja tertentu atau andaian teori tentang apa yang akan atau harus ditemui. [-]

Vienna - European Society & Culture

Campus Sepenuh masa 1 - 2  January 2019 Austria Vienna

[+]

Pengajian kebudayaan

[-]

Vienna - Music

Campus Sepenuh masa 1 - 2  January 2019 Austria Vienna

[+]

[-]

Kursus musim panas

Amsterdam Summer - Masyarakat, Budaya

Campus Sepenuh masa June 2018 Belanda Amsterdam

Amsterdam, sebuah bandar yang panjangnya dikaitkan dengan tanggapan toleransi dan keterbukaan, adalah latar belakang yang sempurna untuk mempelajari Sejarah Seni, Kesusasteraan, dan Sosiologi melalui lensa Kajian Gender. Kami menjemput anda untuk meneroka sejarah Amsterdam dan hadir dan untuk mempertimbangkan bagaimana tanggapan ini [+]

Gambaran keseluruhan

Amsterdam, sebuah bandar yang panjangnya dikaitkan dengan tanggapan toleransi dan keterbukaan, adalah latar belakang yang sempurna untuk mempelajari Sejarah Seni, Kesusasteraan, dan Sosiologi melalui lensa Kajian Gender. Kami menjemput anda untuk meneroka sejarah Amsterdam dan hadir dan untuk mempertimbangkan bagaimana tanggapan ini-atau tidak berubah.

Amsterdam adalah kelas anda, dengan lawatan kursus yang berkaitan dengan muzium bertaraf dunia dan tapak Amsterdam terkenal memainkan peranan utama dalam setiap kursus. Sebagai contoh, anda akan mengkaji perwakilan jantina dan seksualiti dalam karya Rembrandt dan melawat muzium Anne Frank. Program ini juga termasuk lawatan berkaitan dengan kursus ke Berlin, untuk menyiasat topik pengajian anda.... [-]


Arles Summer - Kajian Di Provence

Campus Sepenuh masa June 2018 Perancis Arles

Anda akan melibatkan diri dalam kajian bahasa Perancis dan budaya wilayah Midi di Perancis. Sempadan program ini adalah makan tengah hari bahasa yang berlangsung di restoran tempatan, di mana anda mengamalkan Perancis anda dengan profesor dan kakitangan IES Abroad sambil menikmati masakan Provence yang indah. [+]

Gambaran keseluruhan

Pekan Provençal yang menawan, dengan arena Roman berusia 2,000 tahun di pusatnya, terkenal dengan seni bina yang indah dan hubungannya dengan Van Gogh, Gauguin, Cézanne, dan Picasso. Banyak perarakan tarian, muzik, fotografi, teater, dan festival cerita rakyat berlaku di dalam dan di sekitar bandar sepanjang musim panas, menjadikannya lokasi yang meriah untuk kajian musim panas di Perancis.

Anda akan melibatkan diri dalam kajian bahasa Perancis dan budaya wilayah Midi di Perancis. Sempadan program ini adalah makan tengah hari bahasa yang berlangsung di restoran tempatan, di mana anda mengamalkan Perancis anda dengan profesor dan kakitangan IES Abroad sambil menikmati masakan Provence yang indah. Hari Jumaat dikhaskan untuk aktiviti dan lawatan yang berkaitan dengan kursus, seperti kelas memasak, konsert di Arènes d'Arles, lawatan berjalan kaki Van Gogh, bengkel teater, dan banyak lagi.... [-]


Barcelona Musim Panas - Bahasa

Campus Sepenuh masa May 2018 Sepanyol Barcelona

IES Abroad Bahasa Barcelona [+]

Gambaran keseluruhan

IES Abroad Bahasa Barcelona

Kursus bahasa membangunkan kemahiran bertulis dan lisan anda dalam kursus bahasa Sepanyol dan pengajian kawasan menyediakan peluang yang sangat baik untuk belajar tentang Sepanyol moden dalam konteks yang lebih besar dari Kesatuan Eropah. Kursus disediakan dalam bahasa Sepanyol dan Inggeris.

Sepanjang musim panas, anda akan mengetahui plaza dan jalan-jalan yang berliku untuk diri anda. Bahasa Barcelona

Belajar di luar negara di Barcelona dan nikmati budaya unik dan meriah di bandar ini!

Fakta PantasPusat: IES Abroad BarcelonaBandar: BarcelonaNegara: SepanyolKredit Program: 6-7 kreditBahasa arahan: Bahasa Inggeris, Bahasa SepanyolPrasyarat Bahasa: TiadaTarikh Program... [-]

Barcelona Summer - Internship

Campus Sepenuh masa May 2018 Sepanyol Barcelona

IES Internship mengembangkan kemahiran profesional anda, keupayaan anda untuk berkomunikasi merentas budaya, dan memberikan pengalaman kerja substantif untuk memulakan kerjaya anda di pasaran kerja kompetitif hari ini. Kelas bahasa pilihan meningkatkan keahlian dan kelancaran bahasa Sepanyol anda. [+]

Gambaran keseluruhan

Dengan pengaruh yang besar dalam perdagangan, pendidikan, hiburan, media, fesyen, dan seni, Barcelona telah menjadikannya sebagai pemain utama di pasaran global. Berjalanlah untuk bekerja atau mengambil metro, bas, atau trem melalui bandar yang luar biasa ini keajaiban seni bina dan budaya. Makan tengah hari adalah peluang untuk mencuba makanan Mediterranean yang terbaik: tapas yang lazat, makanan laut segar, dan Crema Catalana untuk pencuci mulut!

IES Internship mengembangkan kemahiran profesional anda, keupayaan anda untuk berkomunikasi merentas budaya, dan memberikan pengalaman kerja substantif untuk memulakan kerjaya anda di pasaran kerja kompetitif hari ini. Kelas bahasa pilihan meningkatkan keahlian dan kelancaran bahasa Sepanyol anda. Anda akan dijamin * penempatan magang yang tidak dibayar di perniagaan atau organisasi tempatan, di mana anda akan bekerja sekurang-kurangnya 22 jam seminggu. Kami akan bekerjasama dengan anda untuk membantu mencari padanan paling dekat antara keistimewaan yang dinyatakan dan matlamat profesional dengan apa yang tersedia melalui IES Internships di Barcelona. Sebelum anda pergi, penyelaras latihan anda akan bekerja dengan anda untuk menyusun semula resume anda, menyempurnakan surat pelengkap anda, dan mengasah kemahiran komunikasi dan wawancara anda semasa kami menyediakan anda untuk bekerja dalam persekitaran budaya yang baru.... [-]


Berlin Summer - Internship

Campus Sepenuh masa May 2018 Jerman Berlin

IES Ijazah di Berlin mengembangkan kemahiran profesional anda dan keupayaan anda untuk berkomunikasi merentasi budaya dan menyediakan pengalaman kerja substantif untuk memulakan kerjaya anda pada hari ini [+]

Gambaran keseluruhan

Mengalami Berlin-pusat ekonomi dan politik Jerman. Ibu kota ini juga mempunyai pemandangan seni yang berkembang maju (dengan lebih daripada 175 muzium dan galeri) dan beberapa seni bina yang paling hebat di dunia. Apabila anda bekerja di Berlin, anda boleh berjalan, basikal, atau menggunakan bas, trem, atau kereta api untuk bekerja. Lebih makan tengah hari, berjalan-jalan di salah satu taman dan taman-taman di Berlin. Pada waktu malam, nikmati muzik atau teater secara langsung di Kulturhaupstadt (ibukota budaya) di Jerman. Beroperasi di Berlin akan meningkatkan kedua-dua kelayakan résumé anda dan kecekapan budaya anda.

Peluang IES di Berlin mengembangkan kemahiran profesional anda dan keupayaan anda untuk berkomunikasi merentasi budaya, dan menyediakan pengalaman kerja substantif untuk memulakan kerjaya anda di pasaran kerja kompetitif hari ini.... [-]


Berlin Summer - Language

Campus Sepenuh masa June 2018 Jerman Berlin

Program ini menggabungkan perkembangan kemahiran bahasa dengan kursus berbahasa Inggeris dan Jerman yang mendedahkan anda kepada sejarah Jerman dan budaya dan masyarakat masa kini yang menarik. Kursus bahasa Jerman boleh didapati di peringkat permulaan dan pertengahan. [+]

Gambaran keseluruhan

Program ini menggabungkan perkembangan kemahiran bahasa dengan kursus berbahasa Inggeris dan Jerman yang mendedahkan anda kepada sejarah Jerman dan budaya dan masyarakat masa kini yang menarik. Kursus bahasa Jerman boleh didapati di peringkat permulaan dan pertengahan. Kursus Sastera mengajar bahasa Jerman ditawarkan untuk pelajar peringkat lanjutan. Lawatan yang berkaitan dengan kursus memainkan peranan penting dalam program ini, membawa anda ke luar bilik darjah untuk menemui warisan yang kaya dan budaya kontemporari Berlin dan Jerman. Belajar di Berlin pada musim panas ini!

Sorotan Kurikulum

Meningkatkan kemahiran bahasa Jerman anda melalui kursus bahasa IES Abroad peringkat IES Abroad . Pengalaman bahasa Jerman tidak diperlukan untuk turut serta.Mendaftar di kursus pengajian kawasan yang menumpukan pada Sejarah Seni, Pengajian Filem, Bahasa dan Sastera Jerman, Pengajian Yahudi, dan Sains Politik.... [-]

Berlin Summer - Pengajian Metropolitan

Campus Sepenuh masa June 2018 Jerman Berlin

Program berbahasa Inggeris ini meneroka topik dalam Kajian Bandar, Seni Bina dan Pengajian Alam Sekitar di Berlin, sebuah bandar yang telah dibina semula dan direkabentuk semula sejak abad yang lalu. [+]

Gambaran keseluruhan

Program berbahasa Inggeris ini meneroka topik dalam Kajian Bandar, Seni Bina dan Pengajian Alam Sekitar di Berlin, sebuah bandar yang telah dibina semula dan direkabentuk semula sejak abad yang lalu. Lawatan yang berkaitan dengan kursus disepadukan untuk memberikan pandangan yang pertama dalam inovasi seni bina Berlin, kaedah untuk mengintegrasikan reka bentuk yang mampan, dan pelbagai pergerakan sejarah dan politik. Lawatan ke bandar-bandar lain di Jerman melengkapkan program, dan membolehkan anda meneroka budaya dan seni bina Jerman dalam konteks perbandingan.

Fakta PantasPusat: IES Abroad Pengajian Metropolitan BerlinBandar: BerlinNegara: JermanKredit Program: 6-9 kreditBahasa arahan: Bahasa InggerisPrasyarat Bahasa: TiadaTarikh Program... [-]

Buenos Aires Summer - Language

Campus Sepenuh masa June 2018 Argentina Buenos Aires

Menampung pelajar dari semua tahap kemahiran bahasa Sepanyol, program ini memberikan anda peluang untuk melibatkan diri dalam budaya Argentina dengan mengambil kursus Bahasa Sepanyol serta kursus dalam pelbagai topik semasa. [+]

Gambaran keseluruhan

Dengan sejarahnya yang berpengaruh, seni bina gaya Eropah yang indah, dan kehidupan budaya yang kaya, Buenos Aires menawarkan suasana yang mesra untuk hidup dan belajar di luar negara. Kaya dengan budaya-berfikir teater, tarian tango, muzium, sukan ... dan makanan! -Buenos Aires akan menjadi perayaan untuk deria anda dan pengembaraan pendidikan yang tidak dapat dilupakan.

Menampung pelajar dari semua tahap kemahiran bahasa Sepanyol, program ini memberikan anda peluang untuk melibatkan diri dalam budaya Argentina dengan mengambil kursus Bahasa Sepanyol serta kursus dalam pelbagai topik semasa. Anda juga akan menikmati acara kebudayaan dan lawatan berkaitan kursus untuk melengkapkan pengalaman akademik anda dan membawa pengajian anda ke kehidupan.... [-]


Buenos Aires Summer - Pertanian

Campus Sepenuh masa June 2018 Argentina Buenos Aires

Kajian Sains Pertanian dan Alam Sekitar di Argentina, sebuah negara yang pengeluaran pertaniannya memainkan peranan utama dalam kemakmuran sosial dan ekonomi. [+]

Gambaran keseluruhan

Kajian Sains Pertanian dan Alam Sekitar di Argentina, sebuah negara yang pengeluaran pertaniannya memainkan peranan utama dalam kemakmuran sosial dan ekonomi. Terbuka kepada pelajar semua jurusan, program musim panas ini amat menarik untuk pelajar dengan latar belakang akademik dalam Sains Pertanian, Alam Semulajadi dan Alam Sekitar. Dengan industri daging lembu yang kedua, wain dikenali sebagai beberapa yang terbaik di dunia, dan pengeluaran kacang soya, jagung, tebu, gandum, tenusu dan banyak lagi, Argentina telah membuktikan dirinya sebagai penyumbang utama global kepada dunia bakul makanan. Di mana lebih baik untuk mengkaji industri pertanian dan kesannya terhadap alam sekitar?... [-]


Cape Town Summer - Internship

Campus Sepenuh masa June 2018 Afrika Selatan Cape Town

Peluang IES di Cape Town mengembangkan kemahiran profesional anda, keupayaan anda untuk berkomunikasi merentasi budaya, dan memberikan pengalaman kerja substantif untuk memulakan kerjaya anda di pasaran kerja kompetitif hari ini. [+]

Gambaran keseluruhan

Berada di 3.7 juta penduduk di kawasan metropolitannya, Cape Town adalah gabungan bahasa, budaya dan agama serta hab ekonomi Cape Colony. Mengambil pemandangan indah gunung dan garis pantai pada perjalanan anda. Mulakan hari anda dengan kopi dan koeksister (donat Afrika Selatan). Untuk makan tengah hari, berkongsi sandwic Gatsby besar dengan rakan sekerja. Peluang IES di Cape Town mengembangkan kemahiran profesional anda, keupayaan anda untuk berkomunikasi merentasi budaya, dan memberikan pengalaman kerja substantif untuk memulakan kerjaya anda di pasaran kerja kompetitif hari ini.

Anda akan dijamin latihan musim panas yang tidak dibayar di Cape Town, di mana anda akan bekerja sehingga 32 jam seminggu di perniagaan atau organisasi tempatan. Kami akan bekerjasama dengan anda untuk mencari perlawanan penempatan terdekat antara matlamat profesional dan peribadi anda dengan apa yang tersedia untuk latihan di Cape Town.... [-]


Chicago Summer - Internship

Campus Sepenuh masa May 2018 Amerika Syarikat Chicago

IES Ijazah di Chicago mengembangkan kemahiran profesional anda, keupayaan anda untuk berkomunikasi merentas budaya, dan memberikan pengalaman kerja substantif untuk memulakan kerjaya anda di pasaran kerja kompetitif hari ini. [+]

Gambaran keseluruhan

Intern di bandar yang indah ini di pantai Tasik Michigan, rumah kepada syarikat dan syarikat global utama, dengan seni bina yang hebat, taman hijau, pantai berpasir, makanan yang hebat, dan hiburan malam yang menarik. Berjalan, basikal, atau mengambil "L" (sistem yang dinaik taraf dan kereta bawah tanah) untuk bekerja di pusat pencakar langit yang berani dan acara kebudayaan utama yang dinamik ini. Untuk makan tengahari, anda boleh mencuba makanan pokok seperti pizza dalam dan masakan panas gaya Chicago. Ambil beg jagung karamel dalam perjalanan pulang ke pejabat untuk pencuci mulut! IES Ijazah di Chicago mengembangkan kemahiran profesional anda, keupayaan anda untuk berkomunikasi merentas budaya, dan memberikan pengalaman kerja substantif untuk memulakan kerjaya anda di pasaran kerja kompetitif hari ini.... [-]


Dublin Musim Panas - Kajian Irish

Campus Sepenuh masa September 2018 Ireland Dublin Hong Kong + 1 lagi

Program ini dirancang untuk pelajar yang mendapatkan pendedahan intensif akademik kepada sejarah politik dan sosial Ireland, isu-isu ekonomi kontemporari, dan warisan sastera. Dengan menggabungkan kursus dengan kajian di luar bilik darjah, anda mempunyai peluang untuk melihat warisan yang kaya dengan Ireland, serta budaya kontemporari melalui seni, teater, dan filem. [+]

Gambaran Keseluruhan

Program ini dirancang untuk pelajar yang mendapatkan pendedahan intensif akademik kepada sejarah politik dan sosial Ireland, isu-isu ekonomi kontemporari, dan warisan sastera. Dengan menggabungkan kursus dengan kajian di luar bilik darjah, anda mempunyai peluang untuk melihat warisan yang kaya dengan Ireland, serta budaya kontemporari melalui seni, teater, dan filem.

Sepanjang musim panas, anda akan mengetahui di Dublin jalan-jalan berliku dan daya tarikan yang unik. Program Dublin Kajian Irish Summer menawarkan enrolmen dalam kursus Abroad IES, perumahan di apartmen pelajar serba lengkap, dan lawatan sambil belajar. Bermula di IES Luar Negara Pusat, berhampiran St Stephen Green, program ini akan membantu anda untuk mendapatkan pengalaman budaya bermakna dan pengetahuan yang lebih mendalam tentang apa yang dimaksudkan dengan menjadi warga dunia.... [-]


Dublin Summer - Internship

Campus Sepenuh masa May 2018 Ireland Dublin

IES Ijazah mengembangkan kemahiran profesional anda, memberikan anda keupayaan untuk berkomunikasi merentas budaya, dan memberikan pengalaman kerja substantif untuk memulakan kerjaya anda di pasaran kerja kompetitif hari ini. [+]

Gambaran keseluruhan

Mengalami persekitaran perniagaan yang meriah di bandar ini yang telah muncul sebagai sebahagian daripada pemulihan ekonomi Ireland. Berjalan untuk berjalan melalui jalan-jalan bersejarah Dublin atau mengambil bas dua tingkat, trem, Dart, atau Metro. Selesaikan makan tengah hari pai gembala atau salmon Ireland.

IES Ijazah mengembangkan kemahiran profesional anda, memberikan anda keupayaan untuk berkomunikasi merentas budaya, dan memberikan pengalaman kerja substantif untuk memulakan kerjaya anda di pasaran kerja kompetitif hari ini. Anda akan dijamin penempatan magang yang tidak dibayar di perniagaan atau organisasi tempatan, di mana anda akan bekerja sekurang-kurangnya 32 jam seminggu. Kami akan bekerjasama dengan anda untuk mencari perlawanan penempatan terdekat antara matlamat profesional dan peribadi anda dengan apa yang ada di Dublin. Sebelum anda berlepas, kami bekerjasama dengan anda untuk menyusun semula resume anda, menyempurnakan surat pelengkap anda, dan mengasah kemahiran komunikasi dan wawancara anda semasa kami menyediakan anda untuk bekerja dalam persekitaran budaya yang baru.... [-]


Dublin Summer - Pemangku Intensif

Campus Sepenuh masa June 2018 Ireland Dublin

Sepanjang musim panas, anda akan mengetahui jalan-jalan berliku Dublin dan daya tarikan yang unik melalui pelbagai peluang memperkayakan budaya. Program ini menawarkan pendaftaran di Sekolah Teater Nasional yang diiktiraf Sekolah Menengah Ireland-Gaiety, menampung pangsapuri pelajar yang dilengkapi sepenuhnya, dan lawatan lapangan di seluruh Republik Ireland dan Ireland Utara. [+]

Gambaran keseluruhan

Program Pemangkin Intensif IES Abroad memberi anda pendekatan intensif, praktikal terhadap prestasi. Sepanjang musim panas, anda akan mengetahui jalan-jalan berliku Dublin dan daya tarikan yang unik melalui pelbagai peluang memperkayakan budaya. Program ini menawarkan pendaftaran di Sekolah Teater Nasional yang diiktiraf Sekolah Menengah Ireland-Gaiety, menampung pangsapuri pelajar yang dilengkapi sepenuhnya, dan lawatan lapangan di seluruh Republik Ireland dan Ireland Utara.

Kursus-kursus yang diajar oleh The National Theatre School of Ireland-Gaiety School of Acting (NTSI-GSA) dan IES Abroad instructors. Kursus-kursus ini diadakan di Pusat NTSI-GSA dan IES Abroad , dan bernilai 6 jumlah kredit.... [-]


Kesatuan Eropah Musim Panas

Campus Sepenuh masa May 2018 Jerman Freiburg

Program Musim Panas EU memberi anda kesempatan untuk mempelajari secara intensif cabaran masa lalu, sekarang dan masa depan integrasi Eropah. Program ini bermula di tengah-tengah Eropah-Freiburg, Jerman-di mana anda akan memulakan kurikulum khusus yang akan membawa anda dalam perjalanan pengalaman selama 16 hari melalui Bosnia-Herzegovina, Greece dan Cyprus. [+]

Gambaran keseluruhan

Program Musim Panas EU memberi anda kesempatan untuk mempelajari secara intensif cabaran masa lalu, sekarang dan masa depan integrasi Eropah. Program ini bermula di tengah-tengah Eropah-Freiburg, Jerman-di mana anda akan memulakan kurikulum khusus yang akan membawa anda dalam perjalanan pengalaman selama 16 hari melalui Bosnia-Herzegovina, Greece dan Cyprus.

Di Bosnia-Herzegovina, anda akan pergi ke Sarajevo, yang dikenali sebagai "Yerusalem Eropah" kerana campuran Yahudi, Kristian dan umat Islam sekali bersejarah. Selepas Sarajevo, anda akan mempunyai perjalanan selama dua hari ke Republika Srpska yang termasuk lawatan ke tapak peringatan untuk mangsa Srebrenica, dan bermalam di Višegrad, diabadikan dalam jambatan klasik Nobel yang memenangi Hadiah Nobel Ivo Andrié di Drina.... [-]


London Summer - Internship

Campus Sepenuh masa May 2018 United Kingdom London

Latihan IES di London membina kemahiran profesional anda, keupayaan anda untuk berkomunikasi merentasi budaya, dan memberikan pengalaman kerja substantif untuk memulakan kerjaya anda di pasaran kerja kompetitif hari ini. [+]

Gambaran keseluruhan

Tidak syak lagi bahawa bandar yang sibuk ini, kaya dengan sejarah, budaya, dan kepelbagaian akan mengubah anda. Ambil Tube untuk bekerja atau bas tingkat dua. Dapatkan beberapa ikan dan cip untuk makan tengahari. Mengalami semua pusat perniagaan, budaya, seni bina, dan pembelajaran global yang ditawarkan.

Latihan IES di London membina kemahiran profesional anda, keupayaan anda untuk berkomunikasi merentasi budaya, dan memberikan pengalaman kerja substantif untuk memulakan kerjaya anda di pasaran kerja kompetitif hari ini. Anda akan dijamin penempatan tidak dibayar di perniagaan atau organisasi tempatan, di mana anda akan bekerja sekurang-kurangnya 32 jam seminggu. Kami akan bekerjasama dengan anda untuk membantu mencari padanan paling dekat antara keistimewaan yang dinyatakan dan matlamat profesional dengan apa yang tersedia melalui IES Internships di London.... [-]


London Summer - UK Today

Campus Sepenuh masa June 2018 United Kingdom London

Program UK Today kami memberikan anda peluang untuk menerokai budaya yang bertenaga dan warisan yang kaya dengan London kontemporari menerusi pelbagai kursus-semua yang digunakan untuk sejarah dan budaya Inggeris. [+]

Gambaran keseluruhan

Musim panas mungkin menjadi masa terbaik untuk hidup dan belajar di London. Siapa yang tidak mahu menghabiskan musim panas di sini, dengan masa untuk melawat semua muzium percuma, menonton filem di bawah bintang, dan meneroka 400 ruang hijau di bandar?

Program UK Today kami memberikan anda peluang untuk menerokai budaya yang bertenaga dan warisan yang kaya dengan London kontemporari menerusi pelbagai kursus-semua yang digunakan untuk sejarah dan budaya Inggeris.

Pengalaman akademik kami yang unik menggabungkan lawatan kursus yang berkaitan dengan kursus ke hampir semua kursus untuk memaksimumkan banyak peluang untuk pembelajaran yang disampaikan oleh London. Program ini merupakan peluang yang baik untuk meneruskan pengajian anda semasa menggunakan London sebagai bilik darjah anda.... [-]


Madrid Musim Panas

Campus Sepenuh masa May 2018 Sepanyol Madrid

Program ini menawarkan kursus Bahasa Sepanyol perantaraan dan lanjutan dan kursus pengajian kawasan yang diajar dalam bahasa Sepanyol. Kelas-kelas menggabungkan peluang terbaik bersejarah dan budaya Madrid, membolehkan anda meningkatkan kemahiran Sepanyol anda sambil juga menemui warisan artistik, teater dan filem Sepanyol yang kaya. [+]

Gambaran keseluruhan

Bayangkan diri anda belajar di luar negeri di ibukota Sepanyol dan bandar terbesar di Madrid. Malam-malam musim panas yang hangat menarik minat Madrileños ke jalan-jalan di bandar, di mana mereka menghirup kopi di terrazas dan menonton perbarisan orang Sepanyol yang bergaya - kini adalah peluang anda untuk merasainya juga. Madrid adalah pusat budaya terkemuka di Eropah dan rumah kepada banyak muzium terkenal di dunia termasuk Prado, Reina Sofia, dan Thyssen-Bornemisza.

Program ini menawarkan kursus Bahasa Sepanyol perantaraan dan lanjutan dan kursus pengajian kawasan yang diajar dalam bahasa Sepanyol. Kelas-kelas menggabungkan peluang terbaik bersejarah dan budaya Madrid, membolehkan anda meningkatkan kemahiran Sepanyol anda sambil juga menemui warisan artistik, teater dan filem Sepanyol yang kaya.... [-]


Milan Summer - Internship

Campus Sepenuh masa May 2018 Itali Milan

IES Internship mengembangkan kemahiran profesional anda, keupayaan anda untuk berkomunikasi merentas budaya, dan memberikan pengalaman kerja substantif untuk memulakan kerjaya anda di pasaran kerja kompetitif hari ini. Kelas bahasa pilihan meningkatkan kecekapan dan kecekapan bahasa Itali anda. [+]

Gambaran keseluruhan

Mengapa Milan?

Perniagaan, fesyen, dan reka bentuk semuanya berkumpul di Milan-bandar kedua terbesar di Itali-di mana tradisi Itali lama bercampur dengan inovasi moden. Diilhamkan oleh institusi terkenal di Milan, dari Teatro alla Scala ke Borsa Italiana, bursa utama Itali. Bagaimanakah program latihan sepenuh masa di ibu negara Itali mengubah anda?

Anda boleh merasakan denyutan Itali di Milan pantas. Mendapatkan bekerja adalah mudah dengan trem, kereta bawah tanah, dan sistem bas. Untuk makan tengah hari, dapatkan pasta al pesto cepat dengan rakan sekerja anda, mengisi risotto alla Milanese, atau ossobuco terkenal di rantau ini.

IES Internship mengembangkan kemahiran profesional anda, keupayaan anda untuk berkomunikasi merentas budaya, dan memberikan pengalaman kerja substantif untuk memulakan kerjaya anda di pasaran kerja kompetitif hari ini. Kelas bahasa pilihan meningkatkan kecekapan dan kecekapan bahasa Itali anda. Walaupun bahasa Itali tidak diperlukan, beberapa bidang mungkin memerlukan pemahaman asas tentang bahasa setempat. Bercakap dengan Penasihat IES Internships untuk mengetahui lebih lanjut.... [-]


Multi-Lokasi Musim Panas - Muzium

Campus Sepenuh masa May 2018 Sepanyol Madrid Perancis Paris Itali Rome + 4 lagi

Mengapa belajar di luar negara di satu bandar besar Eropah semasa musim panas apabila anda dapat meneroka warisan budaya Paris, Rom, dan Madrid? Dalam program tujuh minggu ini, anda akan meneroka bagaimana seni dan seni bina telah mempengaruhi perkembangan bandar, kehidupan, dan budaya di tiga ibu negara Eropah yang menarik, dan bagaimana muzium memelihara, membangun, mengkaji, dan mempamerkan koleksi mereka untuk kepentingan orang ramai. [+]

Gambaran keseluruhan

Mengapa belajar di luar negara di satu bandar besar Eropah semasa musim panas apabila anda dapat meneroka warisan budaya Paris, Rom, dan Madrid?

Dalam program tujuh minggu ini, anda akan meneroka bagaimana seni dan seni bina telah mempengaruhi perkembangan bandar, kehidupan, dan budaya di tiga ibu negara Eropah yang menarik, dan bagaimana muzium memelihara, membangun, mengkaji, dan mempamerkan koleksi mereka untuk kepentingan orang ramai. Mulakan program anda di Paris, di mana anda akan mula menghargai bagaimana bandar-bandar ini telah dibangunkan di sekitar idea pusat warisan budaya dan warisan. Di sini anda akan memulakan dua kursus lintas Pusat yang akan membawa anda ke Rom, dan akhirnya Madrid selama dua minggu di setiap bandar. Kursus anda akan menggabungkan masa kelas dengan lawatan kursus berkaitan dengan institusi pengurusan seni dan kebudayaan, termasuk lawatan ke muzium terkenal seperti Musée d'Orsay, Muzium Vatican, dan El Prado.... [-]


Nagoya Summer - Language

Campus Sepenuh masa June 2018 Jepun Nagoya

Program musim panas enam minggu ini menawarkan kursus bahasa Jepun yang intensif di The Center for Japanese Studies (CJS) di Universiti Nanzan, yang terkenal dalam bidang pendidikan bahasa Jepun. Anda akan melengkapkan pendidikan anda di Nagoya dengan mempelajari budaya Jepun, politik, dan seni. [+]

Gambaran keseluruhan

Apa cara yang lebih baik untuk mengamalkan kemahiran bahasa Jepun anda dan melibatkan diri dalam kehidupan dan budaya Jepun daripada belajar di Nagoya? Program musim panas enam minggu ini menawarkan kursus bahasa Jepun yang intensif di The Center for Japanese Studies (CJS) di Universiti Nanzan, yang terkenal dalam bidang pendidikan bahasa Jepun. Anda akan melengkapkan pendidikan anda di Nagoya dengan mempelajari budaya Jepun, politik, dan seni. Anda akan berpeluang untuk mengambil bahagian dalam dua lawatan lapangan dengan pelajar Jepun (dianjurkan oleh CJS). Di samping itu, kami akan menganjurkan lawatan satu hari ke Kyoto dan aktiviti kebudayaan secara eksklusif untuk pelajar IES Abroad .... [-]


New York Summer - Internship

Campus Sepenuh masa 8 - 10  June 2018 Amerika Syarikat Upper East Side

Intern di metropolis yang menakjubkan ini, pusat perbankan global [+]

Gambaran keseluruhan

Intern di metropolis yang menakjubkan ini, pusat perbankan global

Latihan IES di New York City mengembangkan kemahiran profesional anda, keupayaan anda untuk berkomunikasi merentasi budaya, dan menyediakan pengalaman kerja substantif untuk memulakan kerjaya anda di pasaran kerja kompetitif hari ini. Sama ada anda mendaftar dalam program 8- atau 10 minggu, anda akan dijamin penempatan magang yang tidak dibayar di perniagaan atau organisasi tempatan, di mana anda akan bekerja sekurang-kurangnya 32 jam seminggu. Kami akan bekerjasama dengan anda untuk membantu mencari padanan terdekat antara keistimewaan yang dinyatakan dan matlamat profesional dengan apa yang tersedia melalui IES Internships di New York.... [-]


Paris Summer - Advanced Language

Campus Sepenuh masa May 2018 Perancis Paris

Belajar tentang budaya dan sejarah Perancis sambil meningkatkan kebolehan bahasa Perancis anda [+]

Gambaran keseluruhan

Belajar mengenai budaya dan sejarah Perancis sambil meningkatkan kebolehan bahasa Perancis anda-semuanya ketika belajar di salah satu kota paling terkenal di dunia. Paris menjadi bilik darjah anda: melihat balets di opera, melawat pasar udara terbuka, melawat kawasan kejiranan tempatan dan banyak lagi.

Anda mendapat 6 kredit melalui kombinasi kursus bahasa Perancis dan kursus pengajian kawasan-bergantung kepada berapa pengalaman Perancis yang anda miliki. Kursus ini diajar dalam bahasa Perancis oleh penceramah asli Perancis, dan menggabungkan lawatan berkaitan kursus di Paris, termasuk lawatan ke muzium seni, dan mercu tanda seni bina dan sejarahnya.

Fakta PantasPusat: IES Abroad Pengajian Perancis ParisBandar: ParisNegara: PerancisKredit Program: 6 kreditBahasa arahan: PerancisPrasyarat Bahasa: 4 atau lebih semester Bahasa Perancis peringkat kolejTarikh Program... [-]

Paris Summer - Bahasa Awal

Campus Sepenuh masa May 2018 Perancis Paris

Belajar bahasa Perancis sambil belajar pengurusan pemasaran dan jenama antarabangsa di Paris, salah satu dunia [+]

Gambaran keseluruhan

Belajar Bahasa Perancis sambil belajar pengurusan pemasaran dan jenama antarabangsa di Paris, salah satu daripada bandar besar di dunia - rumah kepada syarikat Global Fortune 500 dan jenama mewah, serta kafe jalan kaki, taman-taman yang menakjubkan, pasar luar dan banyak lagi. Sebagai pusat perniagaan antarabangsa yang penting yang mempunyai salah satu daripada KDNK tertinggi di mana-mana bandar, Paris adalah bandar yang ideal untuk mempelajari pemasaran dan memulakan pengajian bahasa Perancis.

Fakta PantasPusat: IES Abroad Perniagaan dan Hal Ehwal Antarabangsa ParisBandar: ParisNegara: PerancisKredit Program: 6 atau 7 kreditBahasa arahan: PerancisPrasyarat Bahasa: TiadaTarikh Program... [-]

Paris Summer - Intermediate Language

Campus Sepenuh masa May 2018 Perancis Paris

Kursus bahasa Perancis kelas menengah 6-kredit intensif, yang diajarkan dalam bahasa Perancis oleh penceramah asli Perancis, menggabungkan lawatan berkaitan kursus di Paris, termasuk lawatan ke muzium seni dan landmark seni bina dan bersejarah [+]

Gambaran keseluruhan

Belajar tentang budaya dan sejarah Perancis sambil meningkatkan kemahiran bahasa Perancis anda di Paris, sebuah kota yang hidup di musim panas. Kursus bahasa Perancis kelas 6-kredit intensif, yang diajar dalam bahasa Perancis oleh penceramah asli Perancis, menggabungkan lawatan kursus yang berkaitan dengan kursus di Paris, termasuk lawatan ke muzium seni dan mercu tanda seni bina dan bersejarah.

Fakta PantasPusat: IES Abroad Pengajian Perancis ParisBandar: ParisNegara: PerancisKredit Program: 6 kreditBahasa arahan: PerancisPrasyarat Bahasa: 2-3 semester Bahasa Perancis (Pertengahan)Tarikh Program

Selepas anda dimasukkan, rujuk bahagian Perjalanan Tarikh Maklumat Predeparture di akaun MySpaceabroad anda sebelum membuat tempahan.... [-]


Paris Summer - Internship

Campus Sepenuh masa May 2018 Perancis Paris

IES Ijazah membina kemahiran profesional anda, keupayaan anda untuk berkomunikasi merentasi budaya, dan memberikan pengalaman kerja substantif untuk memulakan kerjaya anda di pasaran kerja kompetitif hari ini. [+]

Gambaran keseluruhan

Intern di salah satu bandar raya paling tinggi di dunia untuk budaya dan perniagaan antarabangsa. Berjalan atau naik bas melalui jalan-jalan yang meriah di bandar, atau naik ke Métro untuk bekerja. Makan tengah hari bermakna quiche atau sandwich au jambon di kafe berdekatan, diikuti dengan espresso atau teh santai. IES Ijazah membina kemahiran profesional anda, keupayaan anda untuk berkomunikasi merentasi budaya, dan memberikan pengalaman kerja substantif untuk memulakan kerjaya anda di pasaran kerja kompetitif hari ini.

Anda akan dijamin penempatan tidak dibayar di perniagaan atau organisasi tempatan, di mana anda akan bekerja sekurang-kurangnya 25 jam seminggu. Anda juga akan mendaftar dalam seminar magang akademik yang diperlukan 3- atau 6 kredit dengan IES IES yang lain, di mana anda akan belajar tentang pelbagai tetapan dan peluang perniagaan tempatan.... [-]


Quito Summer - Environmental Studies

Campus Sepenuh masa June 2018 Ecuador Quito

[+]

Mengkaji flora dan fauna di Ecuador melalui lawatan kursus-yang berkaitan dengan destinasi seperti Kepulauan Galapagos, kawasan Amazon, dan tanah tinggi. Mengambil bahagian dalam kursus-kursus Pengajian Alam Sekitar diajar dalam bahasa Inggeris dengan memberi tumpuan kepada Ecuador. Meningkatkan kemahiran Bahasa Sepanyol anda melalui kursus-kursus bahasa Abroad IES. kajian Sepanyol sebelum tidak diperlukan. Mengalami budaya Ecuador dengan tinggal di homestay yang. Fakta cepat Center: IES Abroad Quito Bandar: Quito Negara: Ecuador Kredit Program: 9 kredit Yuran Pengajian: $ 5,955 Perumahan: $ 1,900 [-]

Rabat Musim Panas - Bahasa Arab

Campus Sepenuh masa May 2018 Maghribi Rabat

Rabat mempunyai campuran kosmopolitan Modernisme Eropah dan Afrika Utara dan tradisi Islam. gabungan unik budaya, agama, bahasa dan identiti mewujudkan latar belakang yang sempurna untuk mengkaji isu-isu di dunia francophone dan untuk belajar bahasa Arab. [+]

gambaran Keseluruhan

Rabat mempunyai campuran kosmopolitan Modernisme Eropah dan Afrika Utara dan tradisi Islam. gabungan unik budaya, agama, bahasa dan identiti mewujudkan latar belakang yang sempurna untuk mengkaji isu-isu di dunia francophone dan untuk belajar bahasa Arab. lokasi Rabat pantai, sederhana cuaca sepanjang tahun, dan pergaulan yang lama dan baru menjadikannya sebuah bandar yang menarik untuk tinggal dan belajar di ketika musim panas. Sebagai ibu Morocco, Rabat adalah rumah kepada pelbagai pertubuhan bukan kerajaan dan antarabangsa, dan Universiti terkemuka Maghribi.

Pelajar dalam Program Bahasa Arab dikehendaki mengambil kursus 1 kredit dalam Colloquial Moroccan Arabic untuk membantu anda berkomunikasi dengan penduduk tempatan.... [-]


Rome Summer - Internship

Campus Sepenuh masa May 2018 Itali Rome

An IES Internship membangunkan kemahiran profesional anda, keupayaan anda untuk berkomunikasi merentasi budaya, dan menyediakan pengalaman kerja substantif untuk melompat-memulakan kerjaya anda dalam pasaran kerja yang kompetitif hari ini. Kelas bahasa pilihan meningkatkan penguasaan bahasa Itali anda dan kefasihan. [+]

Rome terpancar di dalam kedua-dua organisasi multinasional dan banyak yang lebih kecil, syarikat-syarikat milik keluarga.

.

Anda juga boleh mendaftar dalam pilihan 3 kredit kursus bahasa Itali mengajar di Center.

kursus

Kehidupan pelajar

orientasi

Kakitangan di Pusat Rome kami akan mengalu-alukan anda untuk orientasi. Orientasi 2 hari ini merangkumi pengenalan kepada bandar dan program, termasuk perumahan, berulang-alik, dan harapan profesional dan budaya. Rom Center adalah tempat di mana anda untuk arahan, sokongan, dan memenuhi pelatih lain.

Kurikulum Aktiviti & Acara Kebudayaan

Menghabiskan masa lapang anda meneroka Rome, salah satu bandar yang paling fotogenik di dunia, dengan piazza yang indah; patung-patung yang menakjubkan, taman-taman, katedral, dan mata air; dan jalan-jalan berliku bersejarah.... [-]


Rome Summer - Language & Culture

Campus Sepenuh masa May 2018 Itali Rome

[+]

IES kakitangan Luar Negara

musim panas 2017

Pertimbangkan harga ini sebagai satu titik permulaan. Kami menggalakkan anda untuk menghubungi pengajian di luar negara pejabat untuk menentukan kos sebenar kepada anda berdasarkan faktor dalam bantuan kewangan, biasiswa, dasar sekolah rumah anda, dan faktor-faktor lain.

[-]

Salamanca Musim Panas - Bahasa Dan Kebudayaan (sesi I)

Campus Sepenuh masa June 2018 Sepanyol Salamanca

Dalam program sepenuh rendaman ini, kelas yang ditawarkan oleh Cursos Internacionales dari Universidad de Salamanca, salah satu pusat cemerlang dalam pengajaran Sepanyol di dunia. Setiap program empat minggu adalah sama dengan seluruh semester pengajian bahasa Sepanyol, dengan pelbagai tahap bahasa yang ada. Anda mampu untuk mengambil bahagian dalam kedua-dua sesi program. [+]

Kurikulum Aktiviti & Acara Kebudayaan

Mentakrifkan semula cara hidup anda dan belajar dalam Madrid melalui aktiviti budaya kita, seperti:

Berjalan lawatan bandar perlawanan gastronomi tempatan [-]

Salamanca Summer - Language & Culture (Session II)

Campus Sepenuh masa July 2018 Sepanyol Salamanca

Dalam program sepenuh rendaman ini, kelas yang ditawarkan oleh Cursos Internacionales dari Universidad de Salamanca, salah satu pusat cemerlang dalam pengajaran Sepanyol di dunia. Setiap program empat minggu adalah sama dengan seluruh semester pengajian bahasa Sepanyol, dengan pelbagai tahap bahasa yang ada. [+]

gambaran Keseluruhan

kemasyhuran Salamanca terletak pada martabat universiti dan seni bina yang anggun daripada Plaza Mayor serta kawasan persekitaran. Universidad de Salamanca, universiti tertua di Sepanyol dan salah satu yang paling berprestij di Eropah, dibuka pada 1218. Tradisi dan sejarah meresap bandar, di mana pembinaan di "baru" Cathedral yang bermula pada tahun 1500-an.

Dalam program sepenuh rendaman ini, kelas yang ditawarkan oleh Cursos Internacionales dari Universidad de Salamanca, salah satu pusat cemerlang dalam pengajaran Sepanyol di dunia. Setiap program empat minggu adalah sama dengan seluruh semester pengajian bahasa Sepanyol, dengan pelbagai tahap bahasa yang ada. Anda mampu untuk mengambil bahagian dalam kedua-dua sesi program.... [-]


Santiago Summer - Internship

Campus Sepenuh masa May 2018 Chile Santiago

[+]

.

Topik-topik seperti ahli akademik, perumahan, pengangkutan dan kesihatan dan keselamatan adalah dilindungi pada masa ini.

Syarat kelayakan 18 tahun

Musim panas 2017 3 kredit

Yuran Pengajian: $ 3430 Perumahan: $ 1,630 Insurans: $ 135 Jumlah: $ 5,195 [-]

Shanghai Summer - Engineering

Campus Sepenuh masa May 2018 China Shanghai

[+]

CN201 Bahasa Cina di Context: Novice Luar Negara III CN301 Cina Bahasa dalam Konteks: Emerging bebas Abroad Saya

Institusi rakan kongsi (s)

Shanghai Jiao Tong University (SJTU) secara konsisten disenaraikan sebagai salah satu daripada lima universiti di China. program Kejuruteraan Mekanikal Its menduduki tempat pertama di seluruh negara. Program Kejuruteraan adalah berdasarkan di kampus kejuruteraan SJTU, di barat daya Shanghai.

Program ini dianjurkan dengan kerjasama University of Michigan-SJTU Institut Bersama. Ditubuhkan pada tahun 2006 sebagai suatu perkongsian global strategik antara kedua-dua universiti, objektif Institut Bersama adalah untuk membangunkan program-program pendidikan dan penyelidikan inovatif dan mempunyai reputasi baik dalam bidang kejuruteraan.... [-]


Shanghai Summer - Internship

Campus Sepenuh masa June 2018 China Shanghai

[+]

Apabila tiba anda akan menghabiskan dua minggu di Universiti Donghua mengambil kelas bahasa Mandarin, sebelum pergi ke laman web latihan selama enam minggu anda. Kursus bahasa juga boleh diteruskan sepanjang tempoh program.

CONTOH PENEMPATAN: Pelajar lalu telah menjalani latihan dalam bidang yang disenaraikan di bawah. Perlu diingat bahawa senarai ini adalah tidak bermaksud lengkap. .

[-]

Siena Summer - Tradition & Cuisine in Tuscany

Campus Sepenuh masa June 2018 Itali Siena

[+]

IT 401 - Itali Bahasa dalam Konteks: Emerging Kompeten Luar Negara I (musim panas)

sosiologi

SO / CU / HS 250 - Sejarah dan Kebudayaan Makanan di Itali dan Tuscany (musim panas)

keselamatan diri kehidupan di rumah Itali aspek-aspek praktikal hidup di Siena (pengangkutan, perbankan dan membeli-belah) Syarat kelayakan 18 tahun Dalam kedudukan yang baik di sekolah rumah anda [-]

Summer Nice - Multikulturalisme Di Perancis

Campus Sepenuh masa May 2018 Perancis Nice

Direka untuk pelajar yang berminat untuk belajar tentang kepelbagaian Perancis, Mediterranean, dan Eropah secara keseluruhan, program pengajian Multiculturalism kami di luar negara di Nice membolehkan anda mempelajari tentang migrasi migran yang telah berlaku selama bertahun-tahun dan meningkatkan pemahaman budaya. [+]

Gambaran keseluruhan

Terdapat banyak sebab mengapa orang dari seluruh dunia pergi ke Nice pada musim panas-cahaya matahari, garis pantai yang terkenal, dan pemandangan seni yang meriah. Nice adalah lokasi yang ideal di Mediterranean, yang juga telah menarik imigran dari pelbagai negara dan telah menjadikan rantau ini begitu hebat sekali.

Direka untuk pelajar yang berminat mempelajari tentang kepelbagaian Perancis, Mediterranean dan Eropah secara menyeluruh, program pengajian Multiculturalism kami di luar negara di Nice membolehkan anda mempelajari tentang penghijrahan imigran yang telah berlaku selama bertahun-tahun dan meningkatkan budaya anda pemahaman. Program ini mempunyai lawatan selama dua minggu ke Marseille dan Maghribi, di mana pelajar akan memperluas bahan-bahan kursus pengajian kawasan mereka dalam kajian berasaskan lapangan yang sebenar dari dua lokasi penting ini dalam solek multicultural Perancis.... [-]


Sydney Musim Panas - Mengkaji Australia

Campus Sepenuh masa June 2018 Australia Sydney

program ini akan memastikan anda tidak akan mempunyai untuk-dengan kursus menarik, peluang kajian lapangan, dan acara-acara kebudayaan yang dianjurkan, anda tidak akan mempunyai masa yang membosankan. Memenuhi keperluan bergraduat atau mencuba sesuatu yang baru, yang mana anda pilih, anda akan belajar lebih lanjut mengenai Australia, dan diri anda, daripada yang pernah anda dapat di rumah. [+]

gambaran Keseluruhan [-]

Sydney Summer - Internship

Campus Sepenuh masa June 2018 Australia Sydney

[+]

.

Setelah masuk, anda akan menerima lebih banyak maklumat mengenai proses permohonan dan sebarang fi yang berkaitan. Proses permohonan untuk warganegara bukan AS boleh menjadi sangat panjang, sila hubungi kami untuk maklumat lanjut.

kos

musim panas 2017

Yuran Pengajian: $ 4,450 Perumahan: $ 2,425 [-]

Tokyo Summer

Campus Sepenuh masa May 2018 Jepun Tokyo

[+]

Di mana boleh, pengajar kami mengalami mengintegrasikan lawatan kursus yang berkaitan dan aktiviti persembahan berasaskan projek dengan kursus biasa. Layari laman web kami untuk maklumat terkini mengenai sukatan pelajaran kursus.

kursus

Ini adalah senarai penawaran kursus yang berpotensi. Kursus-kursus yang muktamad dan penempatan tahap pelajar akan diputuskan selepas selesai ujian penempatan bahasa ditadbir semasa orientasi.

[-]

Vienna Musim Panas - Psikologi

Campus Sepenuh masa May 2018 Austria Vienna

Di Vienna, tempat kelahiran psikoanalisis dan rumah kepada Sigmund Freud dan banyak ahli psikologi legenda lain, anda boleh mengalami kedua-dua sejarah dan amalan psikologi dari sudut pandangan yang unik. Meneroka kekayaan sejarah ini bandar ini di dalam persekitaran akademik yang direka khusus untuk pelajar Psikologi. [+]

gambaran Keseluruhan

Sebagai ahli psikologi yang terkenal Carl Rogers pernah berkata, "Ini adalah di mana semua masalah itu bermula!" Di Vienna, tempat kelahiran psikoanalisis dan rumah kepada Sigmund Freud dan banyak ahli psikologi legenda lain, anda boleh mengalami kedua-dua sejarah dan amalan psikologi dari sudut pandangan yang unik. Meneroka kekayaan sejarah ini bandar ini di dalam persekitaran akademik yang direka khusus untuk pelajar Psikologi.

Program ini dibahagikan kepada dua topik: Psychology & Persatuan, dan Psikologi Kesihatan & Komunikasi. Pelajar memeriksa Psikologi & Persatuan belajar tentang kemunculan psikologi dalam Vienna dan mempertimbangkan dengan teliti bagaimana berbeza metodologi hari ini kedua-dua mencerminkan dan mencabar warisan Freud. Pelajar yang belajar Psikologi Kesihatan & Communication mengambil pendekatan yang lebih praktikal kerana mereka meneroka bidang kaunseling, dan membangunkan kemahiran mendengar dan empati.... [-]


Vienna Musim Panas - Sejarah Muzik & Prestasi

Campus Sepenuh masa May 2018 Austria Vienna

[+]

. [-]

Video

Study with IES Abroad

About IES Abroad

The Power of Cultural Immersion

Benefits of Study Abroad

Contact
Alamat lokasi
33 W. Monroe St.
Suite 2300

Chicago, Illinois, 60603-5405 US
Alamat lokasi
Amsterdam, NL
Alamat lokasi
Arles, Provence-Alpes-Cote d'Azur, FR
Alamat lokasi
Auckland, NZ
Alamat lokasi
Barcelona, ES
Alamat lokasi
Beijing, CN
Alamat lokasi
Berlin, Berlin Region, DE
Alamat lokasi
Buenos Aires, AR
Alamat lokasi
Cape Town, ZA
Alamat lokasi
Christchurch, NZ
Alamat lokasi
Dublin, IE
Alamat lokasi
Freiburg, Baden-Württemberg , DE
Alamat lokasi
Granada, ES
Alamat lokasi
London, England, GB
Alamat lokasi
Madrid, ES
Alamat lokasi
Milan, IT
Alamat lokasi
Nagoya, JP
Alamat lokasi
Nantes, Pays de la Loire, FR
Alamat lokasi
Upper East Side, New York, US
Alamat lokasi
Nice, Provence-Alpes-Cote d'Azur, FR
Alamat lokasi
Paris, Ile-de-France, FR
Alamat lokasi
Oxford, England, GB
Alamat lokasi
Quito, EC
Alamat lokasi
Rabat, MA
Alamat lokasi
Rome, IT
Alamat lokasi
Salamanca, ES
Alamat lokasi
Santiago, CL
Alamat lokasi
Shanghai, CN
Alamat lokasi
Siena, IT
Alamat lokasi
Sydney, New South Wales, AU
Alamat lokasi
Tokyo, JP
Alamat lokasi
Galapagos Islands, EC
Alamat lokasi
Vienna, AT
Alamat lokasi
Hong Kong, HK