IES Abroad

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Satu pasukan yang sangat bertanggungjawab yang akan menggerakkan dunia anda.

Semua yang kita lakukan adalah tentang IES Luar Negara pelajar. pasukan mendalam ghairah kami kajian profesional di luar negara percaya dalam mewujudkan sekali dalam seumur hidup pengembaraan pendidikan yang melampaui jangkaan. Matlamat kami adalah untuk rock dunia beberapa pelajar luar negara 6000 kajian setiap tahun.

Dari ibu pejabat kami di Chicago kepada program 125 + belajar di luar negara kami di lebih daripada 30 lokasi global di seluruh dunia, kita mewujudkan pendidikan global yang sahih dan pengalaman budaya hidup mengesahkan. Kami bekerja di IES Luar Negara kerana kami percaya bahawa setiap pelajar perlu mempunyai peluang untuk pergi ke luar negara - terutamanya dalam persekitaran akademik dan budaya yang menyeronokkan, selamat, dan unggul.

Kami percaya begitu kuat dalam kuasa program kita, supaya kita aktif merekrut pelajar dari pelbagai populasi dan menyediakan lebih daripada $ 4 juta pada tahun biasiswa demi tahun. Kami bangga bahawa pelajar-pelajar kita adalah seperti yang pelbagai dan menarik sebagai negara mereka belajar di.

Siapa kita

Institut Pendidikan Antarabangsa Pelajar ( "IES Luar Negara") mewakili sebuah konsortium lebih daripada 235 kolej dan universiti-universiti Amerika. Sebagai tidak untuk keuntungan 501 (c) (3) organisasi, IES Abroad mempunyai semua sukarelawan Lembaga Pengarah dan sistem tadbir urus akademik yang luas yang termasuk 5 jawatankuasa menampilkan perwakilan demokratik dari IES Abroad konsortium.

Sejak ditubuhkan pada tahun 1950, lebih 100,000 pelajar telah mengambil bahagian dalam kajian IES Abroad antarabangsa program luar negara. IES Abroad beroperasi 120+ program di lebih daripada 30 lokasi di Eropah, Afrika, Asia, Amerika Selatan, Australia dan New Zealand. Dengan 6,000+ pelajar yang mengikuti program Abroad IES setiap tahun, IES Luar Negara adalah kajian terbesar di luar negara pembekal di Amerika Syarikat dan peneraju inovatif dalam kajian di luar negara bidang.

Belajar

Misi Kita

IES Abroad mendidik pelajar untuk menjadi pemimpin global melalui kajian utama di luar negara dan program latihan, yang menawarkan pelajar peluang pembelajaran melalui pengalaman di seluruh dunia yang memenuhi standard kualiti akademik.

Visi Kami

Visi kami untuk masa depan kekal berhubung dengan asal Abroad program IES pada tahun 1950 ... dunia yang dipenuhi dengan pemimpin antara budaya yang berwibawa yang mempunyai kedua-dua pemahaman dan kemahiran untuk berkesan, berperikemanusiaan, dan positif mengemudi merentasi budaya yang berbeza, dalam politik, pendidikan, perniagaan , atau sektor bukan keuntungan.

FALSAFAH KAMI

Kami komited untuk meletakkan kepentingan pelajar-pelajar kita pertama, untuk penyampaian program akademik yang unggul, dan untuk menyediakan perkhidmatan yang cemerlang kepada pelajar dan rakan kongsi pendidikan di seluruh dunia. Ini adalah keutamaan kami.

Kami percaya ketelusan, amalan terbaik, dan mengekalkan integriti prinsip-prinsip perniagaan kami adalah demi kepentingan pelajar, rakan akademik global kami, dan organisasi kami. Struktur tadbir urus IES Luar Negara mempunyai sistem pengawasan dicirikan oleh ahli konsortium dan cek pihak ketiga didorong dan baki.

Pelajar

Apa yang kami tawarkan

A pasport kewarganegaraan global.

IES Abroad mewujudkan perjalanan-cabaran yang menyeronokkan ahli akademik dan keasyikan-pengalaman pendidikan global yang tidak dapat ditandingi budaya. fakulti bertaraf dunia dan mencabar, kursus yang sesuai melibatkan diri dan memberi inspirasi kepada pelajar kerana mereka menemui cara yang tidak dijangka pembelajaran di dalam dan di luar bilik darjah.

Tidak lama kemudian, pelajar-pelajar kita mendapati diri mereka di persimpangan kemahiran bahasa dan komunikasi antara budaya kerana mereka belajar untuk mengemudi dunia sebagai warga global abad ke-21. Berikut adalah bagaimana kita melakukannya:

 • Lebih daripada 125 program akademik
 • Program dalam 30 + bandar-bandar dan 21 buah negara
 • Satu rangkaian 600 + Ambassadors yang menawarkan diri untuk menjawab soalan-soalan
 • Lebih 1,200 IES kursus Abroad diajar oleh fakulti antarabangsa berkelayakan
 • pemindahan kredit, berdasarkan program-program yang telah pun diluluskan oleh sekolah-sekolah rumah pelajar atau melalui program-program yang diiktiraf oleh IES Luar Negara yang School of Record, Universiti Rochester
 • pilihan perumahan dilindungi dan disemak oleh IES Luar negara, termasuk inap desa, dewan kediaman dengan pelajar universiti tempatan, dan / atau pangsapuri (sering dengan pembantu penduduk tempatan)
 • Lebih daripada $ 4 juta dalam IES biasiswa Luar Negara dan membantu tersedia
 • Pilihan untuk mengambil kursus di salah sebuah universiti rakan kongsi antarabangsa kami bersama pelajar tempatan
 • Peribadi menasihati untuk membantu dengan soalan pra-berlepas, kebimbangan, dan proses
 • Bantuan proses permohonan visa
 • perkhidmatan kesihatan dan keselamatan yang menyeluruh, yang termasuk:
  • kakitangan 24/7 kecemasan di tapak di setiap lokasi untuk bertindak balas kepada keperluan kesihatan dan keselamatan segera pelajar
  • insurans kesihatan antarabangsa untuk tujuan kecemasan
  • berpangkalan di Amerika Syarikat Dekan Pelajar dan kakitangan sokongan yang mendirikan dan mengawasi kesihatan dan protokol keselamatan, berunding dengan IES Luar Negara Pusat untuk mengekalkan standard yang tinggi bagi keselamatan, dan berkhidmat sebagai hubungan kecemasan
  • Pelan dasar antarabangsa bagi pengurusan krisis dan prosedur kecemasan di semua lokasi untuk pemindahan sekiranya berlaku bencana alam, pergolakan politik, atau tindakan pengganas.
 • sumber predeparture menyeluruh, termasuk maklumat budaya dan akademik
 • Akses kepada Moodle, persekitaran pembelajaran dalam talian yang melibatkan para pelajar di luar bilik darjah
 • sokongan keluarga, termasuk IES Luar Negara Panduan keluarga
 • Berpengalaman dan berdedikasi kakitangan tempatan di lokasi
 • Makanan, bergantung kepada pilihan perumahan
 • Latihan dan penempatan lapangan di bidang-bidang seperti: / Teater, Perniagaan, Pendidikan, Kerajaan / Politik, Undang-undang, Sains / program berkaitan kesihatan Seni, Sosial / NGO Organizations
 • peluang pembelajaran perkhidmatan dan sukarelawan di pelbagai pertubuhan amal tempatan, nasional dan antarabangsa dalam bidang-bidang seperti: Kebajikan Haiwan, Pembangunan Masyarakat, Pembangunan Ekonomi, Pendidikan, Kesihatan, Hak Asasi Manusia, dan lain-lain
 • orientasi dan kemasukan semula komprehensif pengaturcaraan yang memberi tumpuan kepada pelarasan budaya, penetapan matlamat dan pencapaian, dan bersedia untuk pulang ke rumah
 • Akses ke lawatan lapangan teratur dan acara kebudayaan
 • transkrip
 • Akses kepada rangkaian kami 100,000+ alumni dan The Exchange surat berita dwi-tahunan
This school offers programs in:
 • English

Lihat Kursus musim panas » Lihat kursus » Lihat Kursus - HealthcareStudies »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus

Amsterdam - Kajian Di Amsterdam

Campus Sepenuh masa 1 - 2  August 2018 Belanda Amsterdam Hong Kong + 1 lagi

Kajian kami dalam Program Amsterdam mengambil kesempatan daripada baki unik bandar sejarah dan budaya kontemporari, dan membolehkan anda menstrukturkan pengajian pada majlis berprestij Universiteit van Amsterdam (UVA) dan pada IES Abroad Center. [+]

Gambaran Keseluruhan

Adakah anda tidak sabar-sabar untuk mengambil bebas, kelihatan segar di dunia dan pada diri sendiri? Biarkan Amsterdam mentakrifkan semula perspektif anda. bandar progresif ini terkenal dengan sumbangan canggih untuk seni, perniagaan, politik, dan dasar sosial, dan untuk kepentingannya dalam sejarah Eropah dan dunia.

Kajian kami dalam Program Amsterdam mengambil kesempatan daripada baki unik bandar sejarah dan budaya kontemporari, dan membolehkan anda menstrukturkan pengajian pada majlis berprestij Universiteit van Amsterdam (UVA) dan pada IES Abroad Center.

Dengan tumpuan kepada internasionalisme, UVA menawarkan pelbagai kursus untuk anda untuk mendaftar dalam, termasuk Konflik dan Kepelbagaian Budaya, Globalisasi dan Perhubungan Antarabangsa, dan Sosiologi. Anda juga boleh memilih daripada IES Luar Negara adalah penawaran kursus, dalam seni studio, bahasa Belanda, penyelidikan, dan mata pelajaran lain.... [-]


Amsterdam - Psikologi & Sains

Campus Sepenuh masa 1 - 2  August 2018 Belanda Amsterdam Hong Kong + 1 lagi

Membayangkan diri anda dalam makmal bio atau syarahan psikologi. Sekarang lihat di sekeliling anda-you're dikelilingi oleh pelajar Belanda dan antarabangsa. bilik darjah anda tidak dalam salah satu bangunan biasa lama di kampus utama anda; ia di salah satu yang paling menarik dan unik di Eropah bandar-Amsterdam-di sebuah universiti penyelidikan diiktiraf di peringkat antarabangsa, Vrije Universiteit Amsterdam (VU). [+]

Gambaran Keseluruhan

Membayangkan diri anda dalam makmal bio atau syarahan psikologi. Sekarang lihat di sekeliling anda-you're dikelilingi oleh pelajar Belanda dan antarabangsa. bilik darjah anda tidak dalam salah satu bangunan biasa lama di kampus utama anda; ia di salah satu yang paling menarik dan unik di Eropah bandar-Amsterdam-di sebuah universiti penyelidikan diiktiraf di peringkat antarabangsa, Vrije Universiteit Amsterdam (VU).

Dengan penawaran kursus yang kukuh dalam bidang psikologi dan sains, anda akan mendapati kursus Bahasa Inggeris-mengajar di VU untuk memohon kepada utama anda, dari Biologi Sel Eksperimen untuk Sejarah dan Falsafah Psikologi. Anda boleh menyelam jauh ke dalam utama anda, tetapi anda juga mempunyai peluang untuk mengembangkan pengajian dengan IES Abroad kursus pilihan, seperti persembahan dalam bahasa Belanda dan budaya, seksualiti dan gender, seni studio, dan sejarah seni.... [-]


Amsterdam - Undang-undang & Kriminologi

Campus Sepenuh masa 1 - 2  August 2018 Belanda Amsterdam Hong Kong + 1 lagi

Anda sedang mempertimbangkan menghadiri sekolah undang-undang selepas tamat pengajian-would not ia membantu untuk mendapatkan gambaran tentang apa sekolah undang-undang adalah seperti sebelum anda pergi dan juga memikirkan anda cari apa jenis kerjaya undang-undang kedua? Program ini menawarkan anda peluang itu. Belajar tentang undang-undang perbandingan dalam konteks antarabangsa semasa belajar di luar negara dengan kami di Belanda, di mana pelajar tempatan mula ijazah undang-undang mereka di peringkat Sarjana Muda. [+]

Gambaran Keseluruhan

Anda sedang mempertimbangkan menghadiri sekolah undang-undang selepas tamat pengajian-would not ia membantu untuk mendapatkan gambaran tentang apa sekolah undang-undang adalah seperti sebelum anda pergi dan juga memikirkan anda cari apa jenis kerjaya undang-undang kedua? Program ini menawarkan anda peluang itu. Belajar tentang undang-undang perbandingan dalam konteks antarabangsa semasa belajar di luar negara dengan kami di Belanda, di mana pelajar tempatan mula ijazah undang-undang mereka di peringkat Sarjana Muda.

Dengan mendaftar dalam program ini, anda menambah undang-undang antarabangsa dan pengalaman kriminologi transkrip-titik bercakap besar anda apabila menemuramah untuk sekolah undang-undang atau pekerjaan pertama anda. Mendaftar di IES Abroad-kerja kursus penting mengenai undang-undang, dan tiga hingga empat kursus undang-undang- atau kriminologi berkaitan di terkenal Vrije Universiteit Amsterdam (VU). Dengan pelajar Belanda dan antarabangsa sebagai rakan-rakan anda pada tugasan seperti seluar kes dan mahkamah moot, anda boleh mendapat perspektif antarabangsa yang berharga yang hanya datang dengan belajar di luar negara.... [-]


Amsterdam Pendaftaran Langsung - Conservatorium Van Amsterdam

Campus Sepenuh masa 1 - 2  August 2018 Belanda Amsterdam Hong Kong + 1 lagi

Sebagai pelajar Muzik, anda akan berkembang dalam persekitaran seni yang berkembang maju di Amsterdam, sebuah bandar yang terkenal dengan keupayaan untuk memeluk ungkapan semangat manusia. [+]

Gambaran Keseluruhan

Sebagai pelajar Muzik, anda akan berkembang dalam persekitaran seni yang berkembang maju di Amsterdam, sebuah bandar yang terkenal dengan keupayaan untuk memeluk ungkapan semangat manusia.

Mendaftar dalam Conservatorium van Amsterdam, terbesar dan paling pelbagai konservatori muzik dalam Belanda, mengintegrasikan anda sepenuhnya ke dalam sebuah institusi khusus di mana anda belajar dengan pelajar-pelajar lain yang khusus untuk kajian muzik.

The Conservatorium van Amsterdam mengambil kesempatan penuh daripada reputasi Amsterdam ditubuhkan pada muzik untuk menawarkan arahan cemerlang dalam prestasi klasik dan jazz muzik, teori, dan komposisi. The Conservatorium adalah khusus untuk mendukung piawaian yang unggul pengajaran, melaksanakan, dan mencipta muzik melalui kursus yang sangat-individu pengajian. Jika anda mahu untuk belajar di CVA, anda akan Prestasi, Komposisi, atau Teori utama yang kuat dan bebas dengan motivasi dan niat untuk menjadi seorang ahli muzik profesional, muzik ulama, atau komposer.... [-]


Amsterdam Terus Pendaftaran - Gerrit Rietveld Academie

Campus Sepenuh masa 1 - 2  August 2018 Belanda Amsterdam Hong Kong + 1 lagi

Sebagai pelajar Art, anda akan berkembang dalam persekitaran seni yang berkembang maju di Amsterdam, sebuah bandar yang terkenal dengan keupayaan untuk memeluk ungkapan semangat manusia. [+]

Gambaran Keseluruhan

Sebagai pelajar Art, anda akan berkembang dalam persekitaran seni yang berkembang maju di Amsterdam, sebuah bandar yang terkenal dengan keupayaan untuk memeluk ungkapan semangat manusia.

The Gerrit Rietveld Academie adalah progresif, inovatif seni dan reka bentuk sekolah yang menghargai interaksi produktif antara teori dan amalan, antara penyelidikan dan kajian. Dengan falsafah yang menekankan kebebasan dan kreativiti melalui kurikulum yang sangat individu, GRA mahu anda untuk menjadi berdikari dan bermotivasi tinggi-kualiti yang anda perlu menjadi seorang artis profesional yang berjaya. Dalam persekitaran studio kumpulan tidak berstruktur yang GRA, anda tidak diberi tugasan atau sukatan pelajaran, tetapi menerima bimbingan individu daripada tutor Academie.... [-]


Amsterdam – Business & Economics

Campus Sepenuh masa Sambilan October 2018 Belanda Amsterdam Hong Kong + 1 lagi

[+]

Kami mahu anda berasa seperti di rumah di Amsterdam, jadi kita melakukan semua yang kita boleh untuk membantu anda mengintegrasikan ke dalam hidup di bandar.

Mewujudkan pengalaman akademik anda sendiri dengan memilih daripada komponen yang diperlukan dan pilihan berikut:

Kursus

Ini adalah senarai penawaran kursus yang dirancang. Selepas anda diterima, anda akan melihat senarai penawaran kursus terakhir dalam akaun MyIESabroad anda.

[-]

Auckland Pendaftaran Langsung - Universiti Auckland

Campus Sepenuh masa 1 - 2  Pendaftaran Terbuka New Zealand Auckland Hong Kong + 1 lagi

program luar negara kajian kami di Auckland menawarkan anda peluang untuk terus mendaftar di Universiti Auckland, sebuah universiti penyelidikan berprestij yang mempunyai kursus di lebih 150 disiplin. [+]

Gambaran Keseluruhan

2015 Mercer Kualiti Ukur Living kedudukan Auckland ketiga di dunia untuk kualiti hidup. Dengan gunung berapi cantik dan aliran lava, campuran dinamik Eropah, Asia, dan pengaruh Pacific, penduduk yang ramah, dan pemandangan pantai yang menakjubkan, anda akan jatuh untuk daya tarikan yang unik di Auckland.

program luar negara kajian kami di Auckland menawarkan anda peluang untuk terus mendaftar di Universiti Auckland, sebuah universiti penyelidikan berprestij yang mempunyai kursus di lebih 150 disiplin. Pihak Universiti mempunyai banyak pilihan dalam Pengajian Māori dan mempunyai marae (Māori tanah suci) di kampus, menunjukkan kepelbagaian Auckland dan warisan Maori New Zealand.... [-]


Auckland Summer Direct Enrollment – University of Auckland Film Production

Campus Sepenuh masa Sambilan June 2018 New Zealand Auckland Hong Kong + 1 lagi

[+]

Ketahui terlebih dahulu apa yang menarik industri filem global ke New Zealand dan buat episod drama pendek anda sendiri. Berstruktur di sekitar proses pengeluaran praktikal berdasarkan praktik industri televisyen profesional, program ini merupakan pengalaman praktis yang dirancang untuk menyiapkan alat-alat yang anda perlukan untuk melancarkan karier anda dalam industri film, televisi dan media digital. Oleh kerana saiz kecil dan sifat intensif program, kemasukan sangat selektif.

AKADEMIK

misi IES Luar Negara adalah mudah: untuk menyediakan anda dengan kajian yang terbaik di luar negara program mungkin-yang merangkumi pengalaman akademik dan kebudayaan yang berkualiti tinggi. Itulah sebabnya kami bekerjasama dengan University of Auckland.... [-]


Barcelona - Arts & Culture

Campus Sepenuh masa Sambilan October 2018 Sepanyol Barcelona Hong Kong + 1 lagi

[+]

Mengapa Barcelona?

Barcelona akan menjadi kelas anda.

Meningkatkan apa yang anda pelajari di dalam bilik darjah dan menambah pengalaman kerja antarabangsa ke résumé anda dengan mengambil bahagian dalam latihan opsional atau tindakan pembelajaran sosial / perkhidmatan dan seminar yang disertai.

Barcelona akan menjadi kelas anda.

Meningkatkan apa yang anda pelajari di dalam bilik darjah dan menambah pengalaman kerja antarabangsa ke résumé anda dengan mengambil bahagian dalam latihan opsional atau tindakan pembelajaran sosial / perkhidmatan dan seminar yang disertai.

AKADEMIK

Misi kami adalah mudah: untuk menyediakan anda dengan kajian yang terbaik di luar negara program mungkin-yang merangkumi pengalaman akademik dan kebudayaan yang berkualiti tinggi. profesor bertaraf dunia dan pilihan kursus di universiti-universiti tempatan yang berprestij meningkatkan pengalaman akademik anda dan memberi anda perspektif baru setiap hari di dalam kelas.... [-]


Barcelona - Kajian Bahasa Sepanyol Maju

Campus Sepenuh masa 1 - 2  August 2018 Sepanyol Barcelona Hong Kong + 1 lagi

Program ini direka untuk meningkatkan kemahiran bahasa Bahasa Sepanyol anda. Selain IES Sepanyol-mengajar lain kursus Abroad kursus maju dan, anda juga boleh terus mendaftar di sebuah universiti tempatan: Universitat Pompeu Fabra (UPF) atau Universitat Ramon Llul (URL). [+]

Gambaran Keseluruhan

Program ini direka untuk meningkatkan kemahiran bahasa Bahasa Sepanyol anda. Selain IES Sepanyol-mengajar lain kursus Abroad kursus maju dan, anda juga boleh terus mendaftar di sebuah universiti tempatan: Universitat Pompeu Fabra (UPF) atau Universitat Ramon Llul (URL). Di sini anda boleh membuat beberapa rakan-rakan Sepanyol sebagai anda belajar bersama pelajar tempatan. peluang latihan juga disediakan untuk sepenuhnya mengalami semua Barcelona ini boleh tawarkan.

Barcelona juga akan menjadi kelas anda. Kekuatan pengalaman akademik dan kebudayaan yang ditawarkan melalui IES Luar Negara Pusat adalah antara ciri-ciri yang membezakan mereka. Melawat salah satu pasaran luar bandar untuk belajar bahasa Sepanyol dengan pemilik kedai, memerintahkan tapas manakala keluar untuk makan malam dengan kawan-kawan baru, atau menikmati opera Sepanyol di Gran Teatre del Liceu Opera House yang terkenal di dunia. Semua perkara-perkara ini (dan banyak lagi!) Akan membantu anda mengambil Bahasa Sepanyol anda ke tahap yang baru.... [-]


Barcelona - Political Science & International Relations

Campus Sepenuh masa Sambilan September 2018 Hong Kong

[+]

Mengapa Barcelona?

AKADEMIK

Misi kami adalah mudah: untuk menyediakan anda dengan kajian yang terbaik di luar negara program mungkin-yang merangkumi pengalaman akademik dan kebudayaan yang berkualiti tinggi. profesor bertaraf dunia dan pilihan kursus di universiti-universiti tempatan yang berprestij meningkatkan pengalaman akademik anda dan memberi anda perspektif baru setiap hari di dalam kelas.

Semasa di Barcelona, ​​anda mengambil 15-19 kredit setiap semester. Matlamat kami adalah untuk memastikan keperluan akademik anda dipenuhi. Anda boleh mencipta pengalaman akademik anda sendiri dengan memilih daripada jenis kursus berikut:... [-]


Barcelona - Seni Liberal Dan Perniagaan

Campus Sepenuh masa 1 - 2  August 2018 Sepanyol Barcelona Hong Kong + 1 lagi

Terdapat pelbagai kursus Abroad IES ada, terutamanya diajar dalam bahasa Inggeris oleh fakulti bertaraf dunia kami. Anda dikumpulkan ke peringkat berdasarkan penguasaan bahasa untuk menumpukan pilihan pendaftaran kursus anda. Ini juga menyediakan rasa masyarakat dengan rakan-rakan pelajar anda dan cabaran anda untuk memaksimumkan pembelajaran anda. [+]

Gambaran Keseluruhan

Perayaan mata anda pada banyak tempat di Barcelona! Mengagumi seni bina Modernist yang menakjubkan dari Sagrada Familia gereja Antoni Gaudi, berjalan-jalan melalui aneh Park Güell, membeli-belah pasaran dan penjaja Las Ramblas, lawati indah pantai-patut kita teruskan? Anda boleh mengalaminya semua di sini.

Terdapat pelbagai kursus Abroad IES ada, terutamanya diajar dalam bahasa Inggeris oleh fakulti bertaraf dunia kami. Anda dikumpulkan ke peringkat berdasarkan penguasaan bahasa untuk menumpukan pilihan pendaftaran kursus anda. Ini juga menyediakan rasa masyarakat dengan rakan-rakan pelajar anda dan cabaran anda untuk memaksimumkan pembelajaran anda.

Selain kursus Bahasa Sepanyol anda, anda memilih daripada pelbagai Inggeris dan IES Sepanyol-mengajar Abroad kursus pengajian kawasan, dan juga Bahasa Sepanyol- dan kursus universiti tempatan diajar dalam bahasa Inggeris untuk mengisi semester anda. Semua kursus Abroad IES termasuk aktiviti kursus berkaitan yang membantu anda menyambung kursus dengan persekitaran anda. Anda juga boleh menambah pengalaman kerja lapangan Resume anda sementara mendapatkan kredit dengan mengambil bahagian dalam penempatan internship dan mengiringi seminar akademik.... [-]


Barcelona - Sepenuh Masa Semester Latihan

Campus Sepenuh masa August 2018 Sepanyol Barcelona Hong Kong + 1 lagi

program internship 12 minggu kami di Barcelona menjamin tidak dibayar, untuk kredit, penempatan internship 30 hingga 40 jam seminggu dalam bidang pilihan anda. Membangunkan kemahiran profesional anda, keupayaan anda untuk berkomunikasi merentasi budaya, dan mendapat pengalaman kerja sebenar yang akan melompat-memulakan kerjaya anda dalam pasaran kerja yang kompetitif hari ini. [+]

Gambaran Keseluruhan

Bermula awal pada kerjaya anda dengan mendapatkan pengalaman kerja antarabangsa dengan latihan semester di Barcelona, ​​hab ekonomi dan budaya Semenanjung Iberia. Barcelona merupakan pemain utama dalam pelbagai industri, termasuk perdagangan, pendidikan, startups teknologi, hiburan, media, dan fesyen. Terdapat juga peluang yang sangat baik dalam penjagaan kesihatan antarabangsa bukan untuk keuntungan organisasi, dan seni. Membina rangkaian global kenalan profesional sambil menikmati segala-galanya indah Sepanyol bandar yang terletak antara laut biru yang cerah dan megah ini gunung-ini boleh tawarkan.

program internship 12 minggu kami di Barcelona menjamin tidak dibayar, untuk kredit, penempatan internship 30 hingga 40 jam seminggu dalam bidang pilihan anda. Membangunkan kemahiran profesional anda, keupayaan anda untuk berkomunikasi merentasi budaya, dan mendapat pengalaman kerja sebenar yang akan melompat-memulakan kerjaya anda dalam pasaran kerja yang kompetitif hari ini.... [-]


Barcelona – Journalism & Communications

Campus Sepenuh masa Sambilan October 2018 Sepanyol Barcelona Hong Kong + 1 lagi

[+]

Semasa di Barcelona, ​​anda mengambil 15-19 kredit setiap semester. Matlamat kami adalah untuk memastikan keperluan akademik anda dipenuhi. Anda boleh mencipta pengalaman akademik anda sendiri dengan memilih daripada jenis kursus berikut:

Kursus pengajian kawasan * (diperlukan, 3 kredit) ditawarkan di IES Abroad Centre dalam bahasa Inggeris dan Sepanyol dalam pelbagai bidang. (Peletakan Inggeris disediakan. Pengetahuan asas Bahasa Sepanyol diperlukan untuk sesetengah.) Kursus Sepanyol dan diajar dalam bahasa Inggeris boleh didapati di Universitat de Barcelona dan Universitat Pompeu Fabra, dan dalam pelbagai disiplin. ... [-]

Beijing - China Kontemporari & Bahasa Cina

Campus Sepenuh masa 1 - 2  August 2018 China Beijing Hong Kong + 1 lagi

program Bahasa Kontemporari China & Chinese kami menawarkan pelajar pelbagai kursus bahasa Cina, termasuk tahap atas, elektif bahasa Cina berasaskan topik, dan kawasan kajian kursus yang diajar dalam bahasa Inggeris. [+]

Gambaran Keseluruhan

Beijing dianggap tempat untuk belajar Cina di China-ia menetapkan sebutan yang standard bagi seluruh negara. Sebagai modal politik, intelektual dan budaya China, ia juga merupakan tempat yang ideal untuk mengkaji kontemporari China. Penduduk Beijing yang ramah dan bangga menjadi dari bandar-apa persekitaran ini menarik yang sempurna untuk belajar di luar negara.

Kami China kontemporari & Bahasa Cina program menawarkan pelajar pelbagai kursus bahasa Cina, termasuk tahap atas, elektif bahasa Cina berasaskan topik, dan kawasan kajian kursus yang diajar dalam bahasa Inggeris. Program ini akan memberi manfaat kepada pelajar yang ingin berkembang dengan pesat pengetahuan mereka Cina bertulis dan lisan, dan pengetahuan mereka tentang China secara amnya.... [-]


Berlin - Bahasa & Kawasan Kajian

Campus Sepenuh masa 1 - 2  March 2018 Jerman Berlin Hong Kong + 1 lagi

direka khas untuk meningkatkan kemahiran bahasa Jerman anda, program ini mengacu pada budaya dan tradisi yang kaya Berlin untuk menyambung kerja kursus anda dengan sejarah hidup bandar. IES kursus Abroad diajar dalam German oleh fakulti tempatan, dan pelbagai pilihan akademik yang ada di universiti-universiti tempatan. [+]

Gambaran Keseluruhan

Sebaik sahaja anda melangkah turun dari pesawat di Berlin, anda akan merasa tenaga. Ia adalah tempat idea-idea baru, di mana teknologi lestari dan reka bentuk moden adalah cara hidup, dan galeri seni boleh didapati di hampir setiap sudut. Tetapi jangan lupa, kota yang dinamik ini juga merupakan pusat moden Eropah sejarah ia tidak sama kerana meninggalkan kesan mendalam terhadap sejarah politik, sosial, dan budaya abad ke-20. Kami menjemput anda untuk belajar di Berlin dan untuk meneroka salah satu bandar yang paling bersemangat di dunia.

direka khas untuk meningkatkan kemahiran bahasa Jerman anda, program ini mengacu pada budaya dan tradisi yang kaya Berlin untuk menyambung kerja kursus anda dengan sejarah hidup bandar. IES kursus Abroad diajar dalam German oleh fakulti tempatan, dan pelbagai pilihan akademik yang ada di universiti-universiti tempatan. Anda juga boleh menambah pengalaman kerja lapangan Resume anda sementara mendapatkan kredit dengan mengambil bahagian dalam penempatan internship dan mengiringi seminar akademik.... [-]


Berlin - Hal Ehwal Antarabangsa & Kajian Keselamatan

Campus Sepenuh masa 12  September 2018 Jerman Berlin Hong Kong + 1 lagi

Kursus dalam program ini mengambil kesempatan daripada kedudukan Berlin sebagai modal Jerman dan kedudukan Jerman sebagai negara terkemuka di Kesatuan Eropah. Kursus-kursus yang diajar dalam bahasa Inggeris membanding dan membezakan kebaikan dan keburukan sempadan terbuka Kesatuan Eropah, strategi untuk memerangi keganasan, dan cabaran dan manfaat yang penghijrahan membawa. [+]

Gambaran Keseluruhan

12 kredit. 12 minggu. $ 12,000.

Berlin kami - Hal Ehwal Antarabangsa & Security Program Pengajian adalah sebahagian daripada 12 kami untuk 12 untuk 12 program.

Bandar Berlin mempunyai geo-politik sejarah yang menarik: kemusnahan dalam Perang Dunia II, bahagian yang bermusuhan dalam Perang Dingin, kejatuhan Wall, penyatuan semula Jerman, dan pertumbuhan Jerman sebagai utama budaya, ekonomi, dan kuasa politik pada abad ke-21. sejarah ini dan kepentingan sekarang membuat Berlin tempat yang ideal untuk mengkaji Hubungan Antarabangsa, Pengajian Keselamatan, Sosiologi, Perniagaan, dan Ekonomi, serta Kebudayaan, Filem, Seni, dan Jerman Bahasa.

Kursus dalam program ini mengambil kesempatan daripada kedudukan Berlin sebagai modal Jerman dan kedudukan Jerman sebagai negara terkemuka di Kesatuan Eropah. Kursus-kursus yang diajar dalam bahasa Inggeris membanding dan membezakan kebaikan dan keburukan sempadan terbuka Kesatuan Eropah, strategi untuk memerangi keganasan, dan cabaran dan manfaat yang penghijrahan membawa.... [-]


Berlin - Kajian Metropolitan

Campus Sepenuh masa September 2018 Jerman Berlin Hong Kong + 1 lagi

Menggunakan Berlin sebagai kajian kes, program ini diajar dalam bahasa Inggeris mengkaji isu yang berkaitan dengan bandar-bandar utama hari ini. Melalui kursus-kursus perbandingan dan antara disiplin, anda mengkaji topik-topik seperti seni bina, identiti budaya, jantina dan politik seksual, kepelbagaian budaya, budaya popular, dan kajian bandar untuk lebih memahami pembangunan bandar dan budaya. [+]

Gambaran Keseluruhan

Berjalan-jalan melalui jalan-jalan di Berlin dan sekitar satu sudut anda akan melihat melambung tinggi bangunan-bangunan moden yang menggabungkan teknologi canggih mampan. Lama lagi akan datang, anda akan melihat galeri seni, kafe dan kedai lapisan jalan-jalan batu buntar lama. Sebagai sebuah bandar yang telah dibina dan dibina semula sejak abad yang lalu, Berlin kekal sebuah bandar yang berbeza dan inovasi. Datang dan belajar di luar negara di Berlin, dan pengalaman tenaga dan pusat bandar yang menakjubkan ini.

Menggunakan Berlin sebagai kajian kes, program ini diajar dalam bahasa Inggeris mengkaji isu yang berkaitan dengan bandar-bandar utama hari ini. Melalui kursus-kursus perbandingan dan antara disiplin, anda mengkaji topik-topik seperti seni bina, identiti budaya, jantina dan politik seksual, kepelbagaian budaya, budaya popular, dan kajian bandar untuk lebih memahami pembangunan bandar dan budaya.... [-]


Buenos Aires - Latin American Masyarakat & Budaya

Campus Sepenuh masa 1 - 2  September 2018 Argentina Buenos Aires Hong Kong + 1 lagi

Terbuka kepada pelajar semua peringkat bahasa, Latin Societies & Cultures American Program membolehkan anda untuk meningkatkan kemahiran bahasa Bahasa Sepanyol anda semasa mengambil kursus di perniagaan, Kemanusiaan dan Sains Sosial, semua yang mempunyai penekanan akademik di Amerika Latin. [+]

Gambaran Keseluruhan

Jika anda sudah bersedia untuk pengembaraan bandar, Buenos Aires adalah bandar anda. Dengan daerah bandar yang tidak berkesudahan dan kejiranan untuk meneroka, anda akan hilang dalam kawasan kerana kerja Buenos Aires. Tango sepanjang malam kerana anda belajar tarian popular di negara ini, menghadiri salah satu permainan bola sepak yang banyak, dan melayari seni tempatan adegan-semua ini dan banyak lagi menanti anda sebagai belajar di luar negara pelajar di Buenos Aires.

Terbuka kepada pelajar semua peringkat bahasa, Latin Societies & Cultures American Program membolehkan anda untuk meningkatkan kemahiran bahasa Bahasa Sepanyol anda semasa mengambil kursus di perniagaan, Kemanusiaan dan Sains Sosial, semua yang mempunyai penekanan akademik di Amerika Latin.... [-]


Buenos Aires - Rendaman Bahasa Sepanyol Maju

Campus Sepenuh masa 1 - 2  September 2018 Argentina Buenos Aires Hong Kong + 1 lagi

direka khas untuk pelajar dengan maju penguasaan bahasa Sepanyol, program kami membolehkan anda untuk membina kemahiran bahasa anda sebagai anda melibatkan diri dalam budaya Argentina. Selain kajian bahasa maju di Aires Pusat Buenos kami, anda memilih daripada pelbagai IES Sepanyol-kursus dalam kajian kawasan Luar Negara memberi tumpuan kepada bidang-bidang berikut: [+]

Gambaran Keseluruhan

Kamu baca, menulis dan bertutur dalam bahasa Sepanyol yang jadi mengapa tidak mengambil pendidikan anda ke peringkat seterusnya? Tinggal dan belajar di Buenos Aires, di mana rakyat tempatan dibuka dan berminat untuk bercakap Sepanyol dengan anda dan membantu anda belajar bahasa mereka, sejarah dan budaya.

direka khas untuk pelajar dengan maju penguasaan bahasa Sepanyol, program kami membolehkan anda untuk membina kemahiran bahasa anda sebagai anda melibatkan diri dalam budaya Argentina. Selain kajian bahasa maju di Aires Pusat Buenos kami, anda memilih daripada pelbagai IES Sepanyol-kursus dalam kajian kawasan Luar Negara memberi tumpuan kepada bidang-bidang berikut:... [-]


Cape Town - Health, Culture & Development

Campus Sepenuh masa Sambilan October 2018 Afrika Selatan Cape Town Hong Kong + 1 lagi

[+]

Mengapa Afrika Selatan?

Kursus-kursus ini akan merangkumi perspektif perbandingan berdasarkan contoh Afrika Selatan.

Semasa di Cape Town, anda mengambil kredit 15-17 setiap semester; semua kursus bernilai 3 kredit kecuali dinyatakan sebaliknya.

Kehidupan seharian

Sebahagian daripada membuat anda merasa di rumah di Cape Town melakukan yang terbaik untuk membantu anda berasa selamat dan peduli. Sama ada program orientasi yang membuat anda merasa siap, perumahan yang terletak dengan baik dan selesa, atau perjalanan lapangan dan lawatan berjalan kaki yang membawa anda ke tempat yang terpencil-kita semua tentang perkhidmatan pelajar kami.

[-]

Cape Town - Universiti Cape Town

Campus Sepenuh masa 1 - 2  September 2018 Afrika Selatan Cape Town Hong Kong + 1 lagi

Apabila anda belajar dengan kami di Afrika Selatan, anda akan mendaftar untuk tiga hingga lima kursus di universiti penyelidikan terkemuka Afrika Selatan, University of Cape Town (UCT), yang terletak di kawasan pinggir bandar yang menyeronokkan lima batu dari Pusat Bandar Raya. [+]

Gambaran Keseluruhan

Di Cape Town, setiap hari akan menjadi seperti sebuah buku yang pilih-anda-sendiri-pengembaraan anda: bayangkan pemandangan dari atas Table Mountain, mendaki Ketua Lion pada waktu matahari terbenam, melawat pantai-ada juga pantai dengan penguin -dan banyak lagi!.

Apabila anda belajar dengan kami di Afrika Selatan, anda akan mendaftar untuk tiga hingga lima kursus di universiti penyelidikan terkemuka Afrika Selatan, University of Cape Town (UCT), yang terletak di kawasan pinggir bandar yang menyeronokkan lima batu dari Pusat Bandar Raya. UCT adalah universiti tertua Afrika Selatan dan telah mengalami perubahan yang luar biasa sejak dibuka, terutamanya sejak akhir apartheid, berusaha untuk menjadikan kualiti pendidikan tinggi disediakan untuk pelajar tanpa mengira kaum. UCT diiktiraf secara rasmi untuk kekuatannya dalam Pengajian Afrika, Biologi, Botani, Perniagaan, Sains Alam Sekitar, Sejarah, Matematik, Kejuruteraan, Sosiologi dan Antropologi. ... [-]


Christchurch Pendaftaran Langsung - Universiti Canterbury

Campus Sepenuh masa 1 - 2  September 2018 New Zealand Christchurch Hong Kong + 1 lagi

Semasa masa anda di Christchurch, anda boleh terus mendaftar di Universiti Canterbury, salah satu daripada tiga universiti terkemuka di New Zealand, dan dalam bahagian 3% daripada universiti di dunia. Anda juga mempunyai akses kepada lebih daripada 50 jabatan akademik dan lebih 100 kelab di kampus dan organisasi-ideal peluang untuk berhubung dengan Kiwi (tempatan) pelajar. [+]

Gambaran Keseluruhan

Apabila anda melihat di luar tingkap anda di Christchurch, anda tahu penerokaan menanti anda-mendaki, memancing, berkayak, berenang-itu hanya hari biasa di sini. Nikmati sukakan cabaran, namun santai, gaya hidup yang Christchurch ini boleh tawarkan.

Semasa masa anda di Christchurch, anda boleh terus mendaftar di Universiti Canterbury, salah satu daripada tiga universiti terkemuka di New Zealand, dan dalam bahagian 3% daripada universiti di dunia. Anda juga mempunyai akses kepada lebih daripada 50 jabatan akademik dan lebih 100 kelab di kampus dan organisasi-ideal peluang untuk berhubung dengan Kiwi (tempatan) pelajar.

Tersebar di 215 ekar kawasan berlandskap yang indah dan taman-taman, kampus Universiti ini terletak hanya 15 minit dari bandar. lereng ski, gunung, belukar asli, sungai, tasik, mata air panas dan pantai semuanya berada dalam 1.5 jam Christchurch, menjadikannya tempat ideal untuk mengkaji dan mengalami gaya hidup luar New Zealand.... [-]


Course: Milan - Italy Today

Campus Sepenuh masa 1 - 2  August 2018 Itali Milan Hong Kong + 1 lagi

[+]

.

AR / CM 260 - Multimedia dan Interaktif Komunikasi Seni: Itali Kajian Kes (Musim Luruh, Spring)

FI 356 - Pasaran Kewangan Antarabangsa dan Pelaburan (Musim Luruh, Spring) Design Fashion - Jewelry Design, pakaian lelaki, Pakaian Wanita, Pakaian Kanak-Kanak, Beach Wear, Pakaian, Teater Kostum, Accessories and Design Kasut

Bekerjasama dengan orang-orang tempatan ke arah matlamat yang sama, anda mengalami sendiri sebahagian daripada isu-isu sosial yang memberi kesan kepada Milan, di samping menyumbang kemahiran anda ke arah penyelesaian yang didorong oleh masyarakat.

Mendapatkan pemahaman yang lebih baik daripada kehidupan sebenar, budaya sehari-hari negara tuan rumah anda Menambah pengalaman kerja global kepada resume anda atau aplikasi anda untuk sekolah siswazah Meningkatkan keyakinan anda Dalam kedudukan yang baik di sekolah rumah anda ... [-]

Course: Paris - Business & International Affairs

Campus Sepenuh masa 1 - 2  August 2018 Perancis Paris Hong Kong + 1 lagi

[+]

Semasa di Paris, anda juga boleh mendapat IES Sijil Kepimpinan Abroad Global tiada y pengalaman kami di luar negara. Selain IES kursus Abroad anda, anda boleh mengambil kursus diajar dalam bahasa Inggeris dengan pelajar Perancis dan antarabangsa di Novancia, sekolah perniagaan utama yang diasaskan oleh Paris Dewan Perniagaan dan Industri. Menikmati lawatan kursus-yang berkaitan dengan bandar-bandar seperti Geneva dan Brussels.

Paris juga akan menjadi kelas anda. Bayangkan belajar untuk peperiksaan di sebuah kafe berhampiran dengan Menara Eiffel, mengambil dalam keindahan seni di Muzium Orsay, atau berjalan-jalan di sepanjang Sungai Seine, sebuah Tapak Warisan Dunia UNESCO. Semua yang anda lakukan akan menjadi sebahagian daripada pengalaman pembelajaran anda.... [-]


Course: Shanghai - Engineering

Campus Sepenuh masa September 2018 China Shanghai Hong Kong + 1 lagi

[+]

Semasa di Shanghai, anda boleh mengambil kesempatan daripada aktiviti yang disediakan di kampus. Kelab-kelab adalah pelajar jangka dan menyediakan satu peluang yang baik untuk meningkatkan integrasi kampus. kelab-kelab yang lalu telah termasuk:

Persatuan Sukarelawan Explorer (Memberi bantuan kepada golongan kurang bernasib baik di kawasan luar bandar) Air & Kesihatan (Persatuan Perlindungan Alam Sekitar) [-]

Dublin - Kajian Irish

Campus Sepenuh masa 1 - 2  September 2018 Ireland Dublin Hong Kong + 1 lagi

Dalam program ini, anda belajar tentang budaya Ireland melalui kursus-kursus dalam bidang kemanusiaan dan sains sosial yang memberi tumpuan kepada tema tradisi, perubahan, dan identiti di Ireland moden. Penulisan dan kesusasteraan kursus meneroka sejarah seni yang kaya dengan Ireland, dan anda juga boleh memilih untuk mengambil bahagian dalam penempatan pembelajaran amali atau perkhidmatan untuk melengkapkan pembelajaran bilik darjah anda. [+]

Gambaran Keseluruhan

Kaya dengan budaya dan kebanggaan, Dublin moden ialah bandar meriah dengan lebih separuh daripada penduduk di bawah umur 25 tahun. Ini berwarna-warni, kota kosmopolitan adalah rumah kepada dunia seni bertaraf dunia dan terkenal dengan kesusasteraan dan terkenal penulis, yang seperti George Bernard Shaw, Oscar Wilde, dan Samuel Beckett.

Dalam program ini, anda belajar tentang budaya Ireland melalui kursus-kursus dalam bidang kemanusiaan dan sains sosial yang memberi tumpuan kepada tema tradisi, perubahan, dan identiti di Ireland moden. Penulisan dan kesusasteraan kursus meneroka sejarah seni yang kaya dengan Ireland, dan anda juga boleh memilih untuk mengambil bahagian dalam penempatan pembelajaran amali atau perkhidmatan untuk melengkapkan pembelajaran bilik darjah anda.... [-]


Dublin - Keusahawanan Dan Teknologi

Campus Sepenuh masa 1 - 2  September 2018 Ireland Dublin Hong Kong + 1 lagi

Program Keusahawanan & Teknologi kami telah direka untuk menyediakan anda dengan kepimpinan, keusahawanan, dan kemahiran digital dalam persekitaran yang mendalam supaya anda boleh mengambil kesempatan daripada tenaga mesra perniagaan di bandar ini. [+]

Gambaran Keseluruhan

Ada sebab mengapa Dublin kini berkhidmat sebagai ibu pejabat Eropah untuk syarikat-syarikat seperti Google, Facebook, dan Twitter. Untuk dekad yang lalu, persekitaran yang mesra perniagaan Ireland telah menjadi inkubator untuk start-up, terutamanya dalam teknologi, dan reputasinya sebagai hab teknologi utama Eropah yang mantap.

Program Keusahawanan & Teknologi kami telah direka untuk menyediakan anda dengan kepimpinan, keusahawanan, dan kemahiran digital dalam persekitaran yang mendalam supaya anda boleh mengambil kesempatan daripada tenaga mesra perniagaan di bandar ini.

Dublin merupakan pusat teknologi Eropah untuk syarikat-syarikat yang paling inovatif di dunia dengan 8 daripada firma 10 Maklumat Global, komunikasi dan teknologi terbaik di sini. Google, Facebook, Zynga, PayPal, LinkedIn, dan Salesforce telah teguh dan pada tahun-tahun kebelakangan ini, Dropbox, Airbnb, Malwarebytes, SurveyMonkey, dan Yelp telah menubuhkan pangkalan di Dublin.... [-]


Dublin - Program Penulis

Campus Sepenuh masa 1 - 2  September 2018 Ireland Dublin Hong Kong + 1 lagi

Sama ada anda menghampiri menulis sebagai kerjaya masa depan atau sebagai pusat rangkaian kreatif, kursus kami membantu anda menemui dan meneroka suara anda dan mengasah kemahiran anda. Dari menulis cerpen dan novel grafik untuk komunikasi digital dan menulis untuk skrin, kursus kami meliputi pelbagai gaya dan genre. [+]

Gambaran Keseluruhan

Garis diraikan WB Yeats, penciptaan "bandar universal" James Joyce dalam Ulysses, pentas Panggung Abbey, blog The Irish Times-penulis di Ireland telah menggunakan perkataan dan imej untuk memberi inspirasi, memaklumkan, memujuk, dan melayan pembaca mereka selama berabad-abad. Kerana mereka berpindah ke era digital, penulis mencapai khalayak yang lebih besar dan lebih pelbagai melalui platform yang tidak wujud sedekad yang lalu. Melalui kajian penulis Ireland kontemporari, serta orang-orang yang telah lalu, Program Writer kami direka untuk memberi inspirasi dan penulis cabaran untuk meningkatkan kemahiran mereka ke tahap yang seterusnya.

Sama ada anda menghampiri menulis sebagai kerjaya masa depan atau sebagai pusat rangkaian kreatif, kursus kami membantu anda menemui dan meneroka suara anda dan mengasah kemahiran anda. Dari menulis cerpen dan novel grafik untuk komunikasi digital dan menulis untuk skrin, kursus kami meliputi pelbagai gaya dan genre. Pilih daripada pelbagai kursus berkaitan penulisan, kursus kajian Ireland, atau penempatan pembelajaran amali atau perkhidmatan untuk mewujudkan program 15 kredit anda.... [-]


Dublin - Sepenuh Masa Semester Latihan

Campus Sepenuh masa September 2018 Ireland Dublin Hong Kong + 1 lagi

An IES Internship luar negara membangunkan kemahiran profesional anda, keupayaan anda untuk berkomunikasi merentasi budaya, dan menyediakan pengalaman kerja substantif untuk melompat-memulakan kerjaya anda dalam pasaran kerja yang kompetitif hari ini. [+]

Gambaran Keseluruhan

Dublin adalah pemimpin global dalam bidang seni dan keusahawanan. Ia juga merupakan media dan penerbitan pusat utama dengan peluang yang sangat baik dalam perniagaan, kewangan, komunikasi, jangkauan sosial dan banyak lagi.

keluasan modal ini bandar industri yang semakin meningkat membuat latihan semester di Dublin pengalaman yang sempurna untuk pelbagai kepentingan. Berjalan-jalan indah, meminjam dari Dublinbikes, atau menggunakan talian DART untuk berulang-alik ke latihan anda. Untuk makan tengah hari, menikmati sandwic daging masin tradisional atau stew Ireland. Membina rangkaian global kenalan profesional sambil menikmati segala-galanya bandar yang menakjubkan ini boleh tawarkan.... [-]


Dublin Pendaftaran Langsung - Kolej Trinity Dublin

Campus Sepenuh masa 1 - 2  August 2018 Ireland Dublin Hong Kong + 1 lagi

Trinity College Dublin menawarkan pelbagai kursus yang mencabar dan rayuan terutamanya kepada pelajar yang bersedia untuk cabaran menyesuaikan diri dengan budaya akademik yang sama sekali baru yang memerlukan kerja bebas yang ketara. [+]

Gambaran Keseluruhan

Anda tidak perlu nasib Ireland untuk mempunyai kajian pengalaman di luar negeri tidak dapat dilupakan di Dublin. Dengan terus mendaftar di Trinity College Dublin (TCD), anda akan mempunyai kegembiraan berkawan Ireland, yang terkenal dengan keramahan mereka. Anda akan merasa lebih di rumah mengetahui bahawa Dublin mempunyai penduduk kecil (lebih separuh daripada bandar adalah di bawah 25).

Trinity College Dublin menawarkan pelbagai kursus yang mencabar dan rayuan terutamanya kepada pelajar yang bersedia untuk cabaran menyesuaikan diri dengan budaya akademik yang sama sekali baru yang memerlukan kerja bebas yang ketara.

Dublin juga akan menjadi kelas anda. Mengambil dalam play Ireland di Panggung Abbey, teater kebangsaan negara. Belajar tentang sejarah Dublin dengan meneroka Dublin Castle yang dibina pada tahun 1204. Lawati Trinity College Dublin untuk melihat-7 Century Book of Kells, satu contoh yang menguasai manuskrip yang diterangi, yang ditempatkan dalam iklim sendiri arkibnya dikawal dalam perpustakaan lama universiti itu. Dialu-alukan untuk belajar di luar negara!... [-]


Dublin Pendaftaran Langsung - Sekolah Teater Kebangsaan Sekolah Ireland-keriangan Lakonan

Campus Sepenuh masa September 2018 Ireland Dublin Hong Kong + 1 lagi

Anda tidak perlu nasib Ireland untuk mempunyai kajian pengalaman di luar negeri tidak dapat dilupakan di Dublin. Dengan terus mendaftar di Teater Sekolah Kebangsaan Ireland-Gaiety Sekolah Pemangku (NTSI-GSA), anda akan mempunyai kegembiraan berkawan Ireland, yang terkenal dengan keramahan mereka. [+]

Gambaran Keseluruhan

Anda tidak perlu nasib Ireland untuk mempunyai kajian pengalaman di luar negeri tidak dapat dilupakan di Dublin. Dengan terus mendaftar di Teater Sekolah Kebangsaan Ireland-Gaiety Sekolah Pemangku (NTSI-GSA), anda akan mempunyai kegembiraan berkawan Ireland, yang terkenal dengan keramahan mereka. Anda akan merasa lebih di rumah mengetahui bahawa Dublin mempunyai penduduk kecil (lebih separuh daripada bandar adalah di bawah 25).

National Theatre School of Ireland-Gaiety Sekolah Pemangku khusus dalam bidang lakonan konservatori. program ini rayuan terutamanya kepada pelajar yang bersedia untuk cabaran menyesuaikan diri dengan budaya akademik yang sama sekali baru yang memerlukan kerja bebas yang ketara.... [-]


Dublin Pendaftaran Terus - Bandar Dublin Universiti

Campus Sepenuh masa 1 - 2  September 2018 Ireland Dublin Hong Kong + 1 lagi

Anda tidak perlu nasib Ireland untuk mempunyai kajian pengalaman di luar negeri tidak dapat dilupakan di Dublin. Dengan terus mendaftar di Dublin City University (DCU), anda akan mempunyai kegembiraan berkawan Ireland, yang terkenal dengan keramahan mereka. Anda akan merasa lebih di rumah mengetahui bahawa Dublin mempunyai penduduk kecil (lebih separuh daripada bandar adalah di bawah 25). [+]

Gambaran Keseluruhan

Anda tidak perlu nasib Ireland untuk mempunyai kajian pengalaman di luar negeri tidak dapat dilupakan di Dublin. Dengan terus mendaftar di Dublin City University (DCU), anda akan mempunyai kegembiraan berkawan Ireland, yang terkenal dengan keramahan mereka. Anda akan merasa lebih di rumah mengetahui bahawa Dublin mempunyai penduduk kecil (lebih separuh daripada bandar adalah di bawah 25).

Dublin ganjaran semangat bebas dengan budaya yang pelbagai dan pelbagai peluang pendidikan.

Dublin City University (DCU) menawarkan pelbagai kursus mencabar. program ini rayuan terutamanya kepada pelajar yang bersedia untuk cabaran menyesuaikan diri dengan budaya akademik yang sama sekali baru yang memerlukan kerja bebas yang ketara.... [-]


Freiburg - Bahasa & Kawasan Kajian

Campus Sepenuh masa 1 - 2  August 2018 Jerman Freiburg Hong Kong + 1 lagi

Sesuai untuk pelajar yang berminat dalam pesat meningkatkan kemahiran bahasa Jerman mereka, IES Luar Negara Program Freiburg menawarkan anda IES Luar Negara dan kursus universiti diajar dalam German oleh fakulti tempatan dibezakan. Anda juga boleh mengambil bahagian dalam latihan, termasuk masa yang dihabiskan bekerja di penempatan anda dan seminar akademik yang membantu anda contextualize apa yang anda sedang belajar. [+]

Gambaran Keseluruhan

Terletak di kaki Black Forest, Freiburg adalah quintessential selatan Jerman bandar, dengan jalan-jalan berliku-liku dan seni bina bersejarah. Ia juga merupakan rumah kepada Albert-Ludwigs-Universität Freiburg, konsisten undian salah satu universiti terkemuka di Jerman. Kami menjemput anda untuk belajar di luar negara di Freiburg dan untuk melibatkan diri dalam kehidupan pelajar dan bahasa Jerman di bandar universiti bertenaga ini.

Sesuai untuk pelajar yang berminat dalam pesat meningkatkan kemahiran bahasa Jerman mereka, IES Luar Negara Program Freiburg menawarkan anda IES Luar Negara dan kursus universiti diajar dalam German oleh fakulti tempatan dibezakan. Anda juga boleh mengambil bahagian dalam latihan, termasuk masa yang dihabiskan bekerja di penempatan anda dan seminar akademik yang membantu anda contextualize apa yang anda sedang belajar.... [-]


Freiburg - Kajian Alam Sekitar & Kemampanan

Campus Sepenuh masa 1 - 2  February 2018 Jerman Freiburg Hong Kong + 1 lagi

Program Bahasa Inggeris-mengajar membolehkan anda untuk memulakan topik dalam Kajian Alam Sekitar, Ekologi Hutan, dan Kelestarian ketika tinggal di Freiburg, yang terletak berhampiran Black Forest yang indah dan Rhine River Valley. [+]

Gambaran Keseluruhan

Pergerakan alam sekitar telah berakar umbi di Freiburg lama dahulu dan kini ia adalah satu cara hidup. Terkenal dengan menerajui pembangunan teknologi mesra alam dan seni bina, Freiburg juga menarik penyelidik dan pertubuhan alam sekitar dari seluruh dunia. Datang belajar banyak sumbangan unik Freiburg kepada gerakan penting ini.

Program Bahasa Inggeris-mengajar membolehkan anda untuk memulakan topik dalam Kajian Alam Sekitar, Ekologi Hutan, dan Kelestarian ketika tinggal di Freiburg, yang terletak berhampiran Black Forest yang indah dan Rhine River Valley.

Freiburg dan kawasan-kawasan sekitar akan menjadi kelas anda. Bayangkan perjalanan ke Sungai Rhine untuk mengambil sampel dan memerhati ekologi tempatan, atau hutan di Swiss Alps untuk melanjutkan perbincangan anda mengenai pengurusan hutan dan pelancongan. Di mana boleh, kursus-kursus anda membawa anda di luar bilik darjah untuk memberi anda pengalaman praktikal dan mengambil kesempatan daripada semua bahawa kajian anda di luar negara lokasi ini boleh tawarkan.... [-]


Galapagos Pulau Pendaftaran Langsung - Gaias

Campus Sepenuh masa September 2018 Ecuador Galapagos Islands Hong Kong + 1 lagi

Ada sebab mengapa ramai saintis yang paling terkenal di dunia telah melawat Galapagos Islands-kini giliran anda untuk mencari salah satu lokasi pulau yang paling indah dan kaya dengan kepelbagaian biologi di dunia. Ia adalah di sini bahawa anda akan mendapat pengalaman hands-on belajar topik seperti Biologi, Ekologi, Pengajian Alam Sekitar, Ekologi Marin dan Sosiologi. [+]

Gambaran Keseluruhan

Ada sebab mengapa ramai saintis yang paling terkenal di dunia telah melawat Galapagos Islands-kini giliran anda untuk mencari salah satu lokasi pulau yang paling indah dan kaya dengan kepelbagaian biologi di dunia. Ia adalah di sini bahawa anda akan mendapat pengalaman hands-on belajar topik seperti Biologi, Ekologi, Pengajian Alam Sekitar, Ekologi Marin dan Sosiologi.

Program pendaftaran terus dianjurkan melalui Galapagos Akademik Institut Kesenian dan Sains (GAIAS), sebuah kampus terpencil di Universidad San Francisco de Quito (USFQ) terletak di pulau San Cristóbal.

Sebelum anda menuju ke Galapagos, program akan bermula dengan sebulan di Quito, di mana anda mengambil bahagian dalam orientasi, kursus di kampus USFQ Cumbaya, dan lawatan kursus yang berkaitan. Bulan-bulan selebihnya dibelanjakan untuk San Cristóbal di Kepulauan Galapagos. lawatan tambahan kursus yang berkaitan dengan membolehkan anda untuk menghabiskan masa di lokasi lain, berdasarkan pendaftaran kursus anda.... [-]


Granada - Study in Granada

Campus Sepenuh masa 1 - 2  September 2018 Sepanyol Granada Hong Kong + 1 lagi

[+]

Program Kredit: 15-19 per semester (4-5 kursus)

Seminar latihan

IN 395 - Internship Seminar (Musim Luruh, Spring)

Hubungan antarabangsa

ekonomi Pembelajaran persekitaran geografi Sains Kesihatan Sejarah Psikologi sosiologi latihan

Magang di luar negara sebagai sebahagian daripada kajian anda di luar negara pengalaman akan membantu membezakan permohonan anda untuk sekolah siswazah atau peluang pekerjaan dalam pasaran yang kompetitif hari ini. Ia merupakan satu cabaran menyeronokkan, dan kami di sini untuk membantu membimbing anda dalam mendapatkan penempatan anda dan berjaya dalam latihan anda.

Mengambil bahagian dalam latihan di luar negara membantu anda:... [-]


Hong Kong Musim Panas - Magang

Campus Sepenuh masa Sambilan June 2018 Hong Kong

IES Internship di Hong Kong membangunkan kemahiran profesional anda, keupayaan anda untuk berkomunikasi merentas budaya, dan menyediakan pengalaman kerja substantif untuk melangkah semula kerjaya anda di pasaran kerja kompetitif hari ini. [+]

Mengapa Hong Kong?

Intern di metropolis yang unik, yang terletak di Delta Sungai Pearl. Hong Kong adalah perpaduan puncak alam semulajadi, pelabuhan, dan pulau-pulau dan seni bina. Sebagai bekas jajahan British dan sekarang Wilayah Pentadbiran Khas China, Hong Kong juga merupakan gabungan budaya, bahasa, dan masakan.

Internship anda

IES Internship di Hong Kong membangunkan kemahiran profesional anda, keupayaan anda untuk berkomunikasi merentas budaya, dan menyediakan pengalaman kerja substantif untuk melangkah semula kerjaya anda di pasaran kerja kompetitif hari ini.

Anda akan dijamin penempatan tidak dibayar di perniagaan atau organisasi tempatan, di mana anda akan bekerja sehingga 40 jam seminggu. Kami akan bekerjasama dengan anda untuk mencari perlawanan penempatan terdekat antara matlamat profesional dan peribadi anda dengan apa yang ada di Hong Kong.... [-]


Kesatuan Eropah

Campus Sepenuh masa August 2018 Jerman Freiburg Hong Kong + 1 lagi

Mengapa belajar di luar negara di satu lokasi apabila anda boleh mengalami politik dan budaya lebih daripada 15 negara-negara Eropah? Union Program Eropah kami membolehkan anda untuk hidup dan belajar tentang politik Eropah, ekonomi, perniagaan, dan hubungan antarabangsa seperti tidak pernah sebelum ini. [+]

Gambaran Keseluruhan

Mengapa belajar di luar negara di satu lokasi apabila anda boleh mengalami politik dan budaya lebih daripada 15 negara-negara Eropah? Union Program Eropah kami membolehkan anda untuk hidup dan belajar tentang politik Eropah, ekonomi, perniagaan, dan hubungan antarabangsa seperti tidak pernah sebelum ini.

Bandar berpusat bertempat Freiburg, Jerman, akan menjadi asas rumah anda. Ia adalah di sini bahawa anda akan mengambil kursus diajar dalam bahasa Inggeris seperti Kepimpinan Global, Sains Politik, dan Jerman. Sebagai sebahagian daripada Seminar Integrative diperlukan program ini, anda akan melakukan perjalanan selama 22 hari untuk mendapat pendedahan kepada Kesatuan Eropah dan seterusnya. Bukan sahaja ini lawatan kursus yang berkaitan dengan memberi anda wawasan yang lebih baik kepada kekuatan dan cabaran Kesatuan Eropah, mereka juga akan memberi anda pengalaman yang anda perlukan untuk membina resume anda dan menyediakan anda untuk kerjaya antarabangsa. Seperti yang anda melawat setiap negara baru, anda mengembangkan pemahaman Kesatuan Eropah, sejarah, dan institusinya.... [-]


London - Kajian London

Campus Sepenuh masa 1 - 2  September 2018 United Kingdom London Hong Kong + 1 lagi

Pengembaraan bandar menanti anda di London, salah satu bandar yang terbesar dan paling menarik di Eropah. Dengan Program London Kajian kami, anda akan mendapat hands-on pendidikan ini ikonik bandar-fikir: Big Ben, Parlimen, Buckingham Palace dan semua ia tawarkan. [+]

Gambaran Keseluruhan

Pengembaraan bandar menanti anda di London, salah satu bandar yang terbesar dan paling menarik di Eropah. Dengan Program London Kajian kami, anda akan mendapat hands-on pendidikan ini ikonik bandar-fikir: Big Ben, Parlimen, Buckingham Palace - dan semua ia tawarkan.

Matlamat program 40 + tahun kanak-lama kami adalah untuk membantu anda meneroka kontemporari London, kedua-dua fizikal dan budaya. Menimba ilmu pengetahuan yang lebih mendalam tentang budaya British, termasuk kepentingan pusat sejarah kepada British. Meninjau kesan global Britain pada budaya Barat, termasuk seni, sastera, dan sistem kewangan dan politik.

Pilih dari lebih daripada 40 IES Abroad-mengajar kursus yang diajar oleh fakulti tempatan pakar di Pusat kami, dan juga sebagai kursus di salah sebuah berprestij kami tempatan rakan kongsi universiti-City University, Queen Mary, atau Pusat Pengajian Oriental & African Studies. Bukan sahaja terdapat beratus-ratus kursus dan disiplin didapati melalui universiti rakan kongsi kami, tetapi anda juga mempunyai peluang untuk membuat rakan-rakan tempatan British dan antarabangsa. menawarkan tambahan unik termasuk Sijil Kepimpinan Global kami untuk pelajar yang berminat dalam kajian kepimpinan (lihat halaman 14) dan kursus bengkel kreatif kami yang memberi tumpuan kepada pengeluaran sekeping kerja kreatif (penulisan, filem, atau seni halus).... [-]


London - Kajian Teater

Campus Sepenuh masa September 2018 United Kingdom London Hong Kong + 1 lagi

Melibatkan diri dalam kaya sejarah dan kontemporari tradisi teater Britain melalui kursus teater dan drama. Dalam kurikulum teras anda, anda menganalisis struktur seni, kewangan, dan profesional yang mempengaruhi teater di Britain, dengan penekanan kepada London. [+]

Gambaran Keseluruhan

William Shakespeare berkata ia terbaik apabila dia menulis "Dunia ini pentas" - mana yang lebih baik untuk mengkaji teater daripada rumah Shakespeare dan banyak playwrights dan penghibur cemerlang yang lain?

Melibatkan diri dalam kaya sejarah dan kontemporari tradisi teater Britain melalui kursus teater dan drama. Dalam kurikulum teras anda, anda menganalisis struktur seni, kewangan, dan profesional yang mempengaruhi teater di Britain, dengan penekanan kepada London. Anda juga memeriksa teks utama dan persembahan dalam konteks sejarah dan budaya yang berkaitan dan menyelidiki kritikan teater, teori penerimaan, dramaturgi, dan reka bentuk pentas.

London akan menjadi kelas anda. Bayangkan semua rancangan yang anda akan melihat sekurang-kurangnya sembilan dengan IES Abroad sahaja-kerana anda menyaksikan persembahan di tempat-tempat teater pinggir kecil dan syarikat-syarikat, serta persembahan yang lebih besar untuk belajar tangan pertama mengenai industri teater London. Mengembangkan kesenian anda dengan mengambil bengkel kreatif dalam Playwriting. Pelatih sebagai pembantu teater di tempat-tempat tempatan untuk mendapatkan pandangan dalaman di tempat kejadian teater London. London dan semua ia tawarkan akan menjadi sebahagian daripada pengalaman pembelajaran anda.... [-]


London - Sepenuh Masa Semester Latihan

Campus Sepenuh masa September 2018 United Kingdom London Hong Kong + 1 lagi

An IES Internship luar negara membangunkan kemahiran profesional anda, keupayaan anda untuk berkomunikasi merentasi budaya, dan menyediakan pengalaman kerja substantif untuk melompat-memulakan kerjaya anda dalam pasaran kerja yang kompetitif hari ini. [+]

Gambaran Keseluruhan

London adalah bandar utama di dunia bagi kewangan antarabangsa dan pemacu utama ekonomi global. Jangan lupa bahawa ia juga satu pemain utama dalam seni, perniagaan dan pemasaran, pendidikan, media dan komunikasi, politik, dan bukan untuk keuntungan organisasi, membuat latihan semester di London peluang yang ideal. Mengambil Tube untuk bekerja atau bas dua tingkat. Merebut beberapa ikan dan cip untuk makan tengah hari. Membina rangkaian global kenalan profesional sambil menikmati segala yang London ini boleh tawarkan.

An IES Internship luar negara membangunkan kemahiran profesional anda, keupayaan anda untuk berkomunikasi merentasi budaya, dan menyediakan pengalaman kerja substantif untuk melompat-memulakan kerjaya anda dalam pasaran kerja yang kompetitif hari ini. program 14-minggu kami di London menjamin tidak dibayar, untuk kredit penempatan internship di perniagaan tempatan atau organisasi, di mana anda akan bekerja untuk 32-40 jam seminggu.... [-]


London Direct Enrollment - City, University of London

Campus Sepenuh masa 1 - 2  September 2018 United Kingdom London Hong Kong + 1 lagi

[+]

Matematik * Politik Psikologi [-]

London Pendaftaran Langsung - Institut Courtauld Seni

Campus Sepenuh masa 1 - 2  September 2018 United Kingdom London Hong Kong + 1 lagi

Ini adalah peluang anda untuk hidup dan belajar bersama pelajar dari UK dan di seluruh dunia dengan terus mendaftar di Courtauld Institute of Art. [+]

Gambaran Keseluruhan

Ada sesuatu yang sangat menarik tentang London. Mungkin ia adalah dengan tempat seperti Big Ben atau Jambatan Tower yang sudah berasa biasa. Atau watak antarabangsa yang terbukti dalam setiap kejiranan, di mana orang yang mempunyai latar belakang budaya, etnik, dan sosio-ekonomi yang berbeza hidup dan bekerja bersama-sama. Apa sahaja yang ia yang telah menarik anda ke London, tidak menoleh ke belakang sekarang di London menanti!

Ini adalah peluang anda untuk hidup dan belajar bersama pelajar dari UK dan di seluruh dunia dengan terus mendaftar di Courtauld Institute of Art.

IES Abroad London adalah khusus untuk meningkatkan kajian anda di luar negara pengalaman dengan perkhidmatan pelajar yang cemerlang dan peluang untuk sepenuhnya mengalami kehidupan di London. Kakitangan kami dalam bantuan London anda membuat sebahagian besar pengalaman anda di luar negara.... [-]


London Pendaftaran Langsung - Queen Mary

Campus Sepenuh masa 1 - 2  September 2018 United Kingdom London Hong Kong + 1 lagi

Ini adalah peluang anda untuk hidup dan belajar bersama pelajar dari UK dan di seluruh dunia dengan terus mendaftar di universiti London. Dengan tujuh institusi berprestij untuk dipilih, anda akan mendapati sebuah sekolah rakan kongsi dan program yang sepadan dengan keperluan anda. [+]

Gambaran Keseluruhan

Ada sesuatu yang sangat menarik tentang London. Mungkin ia adalah dengan tempat seperti Big Ben atau Jambatan Tower yang sudah berasa biasa. Atau watak antarabangsa yang terbukti dalam setiap kejiranan, di mana orang yang mempunyai latar belakang budaya, etnik, dan sosio-ekonomi yang berbeza hidup dan bekerja bersama-sama. Apa sahaja yang ia yang telah menarik anda ke London, tidak menoleh ke belakang sekarang di London menanti!

Ini adalah peluang anda untuk hidup dan belajar bersama pelajar dari UK dan di seluruh dunia dengan terus mendaftar di universiti London. Dengan tujuh institusi berprestij untuk dipilih, anda akan mendapati sebuah sekolah rakan kongsi dan program yang sepadan dengan keperluan anda.... [-]


London Pendaftaran Langsung - Sekolah Slade Seni Halus

Campus Sepenuh masa 1 - 2  September 2018 United Kingdom London Hong Kong + 1 lagi

Ini adalah peluang anda untuk hidup dan belajar bersama pelajar dari UK dan di seluruh dunia dengan terus mendaftar di Slade School of Fine Art, University College London. [+]

Gambaran Keseluruhan

Ada sesuatu yang sangat menarik tentang London. Mungkin ia adalah dengan tempat seperti Big Ben atau Jambatan Tower yang sudah berasa biasa. Atau watak antarabangsa yang terbukti dalam setiap kejiranan, di mana orang yang mempunyai latar belakang budaya, etnik, dan sosio-ekonomi yang berbeza hidup dan bekerja bersama-sama. Apa sahaja yang ia yang telah menarik anda ke London, tidak menoleh ke belakang sekarang di London menanti!

Ini adalah peluang anda untuk hidup dan belajar bersama pelajar dari UK dan di seluruh dunia dengan terus mendaftar di Slade School of Fine Art, University College London.

IES Abroad London adalah khusus untuk meningkatkan kajian anda di luar negara pengalaman dengan perkhidmatan pelajar yang cemerlang dan peluang untuk sepenuhnya mengalami kehidupan di London. Kakitangan kami dalam bantuan London anda membuat sebahagian besar pengalaman anda di luar negara.... [-]


London Pendaftaran Langsung - SOAS, University Of London

Campus Sepenuh masa 1 - 2  September 2018 United Kingdom London Hong Kong + 1 lagi

Ini adalah peluang anda untuk hidup dan belajar bersama pelajar dari UK dan di seluruh dunia dengan terus mendaftar di Pusat Pengajian Oriental dan Afrika Studies, University of London (SOAS). [+]

Gambaran Keseluruhan

Ada sesuatu yang sangat menarik tentang London. Mungkin ia adalah dengan tempat seperti Big Ben atau Jambatan Tower yang sudah berasa biasa. Atau watak antarabangsa yang terbukti dalam setiap kejiranan, di mana orang yang mempunyai latar belakang budaya, etnik, dan sosio-ekonomi yang berbeza hidup dan bekerja bersama-sama. Apa sahaja yang ia yang telah menarik anda ke London, tidak menoleh ke belakang sekarang di London menanti!

Ini adalah peluang anda untuk hidup dan belajar bersama pelajar dari UK dan di seluruh dunia dengan terus mendaftar di Pusat Pengajian Oriental dan Afrika Studies, University of London (SOAS).

IES Abroad London adalah khusus untuk meningkatkan kajian anda di luar negara pengalaman dengan perkhidmatan pelajar yang cemerlang dan peluang untuk sepenuhnya mengalami kehidupan di London. Kakitangan kami di London akan membantu anda membuat sebahagian besar pengalaman anda di luar negara.... [-]


London Summer Direct Enrollment – University College London (Session I)

Campus Sepenuh masa Sambilan June 2018 United Kingdom London

[+]

Ada sesuatu yang sangat menarik tentang London. Mungkin ia adalah dengan tempat seperti Big Ben atau Jambatan Tower yang sudah berasa biasa. Atau watak antarabangsa yang terbukti dalam setiap kejiranan, di mana orang yang mempunyai latar belakang budaya, etnik, dan sosio-ekonomi yang berbeza hidup dan bekerja bersama-sama. Apa sahaja yang ia yang telah menarik anda ke London, tidak menoleh ke belakang sekarang di London menanti!

Tinggal dan belajar seperti pelajar tempatan musim panas ini di London apabila anda mendaftar dan mengambil kelas di University College London (UCL) yang terkenal di dunia. Dari sains sosial untuk kesihatan, sains, dan banyak lagi, ada sesuatu untuk semua orang di UCL.... [-]


London Terus Pendaftaran - Universiti London Kolej

Campus Sepenuh masa 1 - 2  September 2018 United Kingdom London Hong Kong + 1 lagi

Ini adalah peluang anda untuk hidup dan belajar bersama pelajar dari UK dan di seluruh dunia dengan terus mendaftar di Universiti Kolej London. [+]

Gambaran Keseluruhan

Ada sesuatu yang sangat menarik tentang London. Mungkin ia adalah dengan tempat seperti Big Ben atau Jambatan Tower yang sudah berasa biasa. Atau watak antarabangsa yang terbukti dalam setiap kejiranan, di mana orang yang mempunyai latar belakang budaya, etnik, dan sosio-ekonomi yang berbeza hidup dan bekerja bersama-sama. Apa sahaja yang ia yang telah menarik anda ke London, tidak menoleh ke belakang sekarang di London menanti!

Ini adalah peluang anda untuk hidup dan belajar bersama pelajar dari UK dan di seluruh dunia dengan terus mendaftar di Universiti Kolej London.

IES Abroad London adalah khusus untuk meningkatkan kajian anda di luar negara pengalaman dengan perkhidmatan pelajar yang cemerlang dan peluang untuk sepenuhnya mengalami kehidupan di London. Kakitangan kami di London akan membantu anda membuat sebahagian besar pengalaman anda di luar negara.... [-]


Madrid - Kejuruteraan, Seni Bina & Sains

Campus Sepenuh masa 1 - 2  September 2018 Sepanyol Madrid Hong Kong + 1 lagi

Program ini dirancang untuk pelajar kejuruteraan, seni bina, dan sains yang ingin mengambil kursus yang diajar dalam bahasa Inggeris atau Sepanyol di universiti yang berprestij dan akademik mencabar - Universidad Carlos III de Madrid. [+]

Gambaran Keseluruhan

Sebagai pusat utama industri, perdagangan, dan penyelidikan teknologi di Sepanyol, Madrid merupakan sebuah bandar yang ideal untuk belajar kejuruteraan, seni bina, dan sains dan aplikasinya dalam dunia profesional.

Program ini dirancang untuk pelajar kejuruteraan, seni bina, dan sains yang ingin mengambil kursus yang diajar dalam bahasa Inggeris atau Sepanyol di universiti yang berprestij dan akademik mencabar - Universidad Carlos III de Madrid.

Pakar kajian anda dengan pelbagai kursus kejuruteraan, aeroangkasa kepada mekanikal. seni bina umum kursus-termasuk pengenalan kepada seni bina, penggubalan, dan reka bentuk kursus-tawaran anda pandangan yang unik untuk bidang anda. kursus sains menyediakan anda dengan peluang untuk belajar sains farmaseutikal serta sains makanan, dengan kursus dalam biologi dan kimia, juga. Campurkan disiplin atau memberi tumpuan kepada satu medan untuk kajian lebih pekat.... [-]


Madrid - Language & Area Studies Course

Campus Sepenuh masa 1 - 2  September 2018 Sepanyol Madrid Hong Kong + 1 lagi

[+]

Gambaran Keseluruhan

program ini berusaha untuk membenamkan anda dalam budaya Madrileños melalui pilihan akademik, aktiviti kurikulum dengan pelajar universiti, dan pilihan perumahan. Anda juga boleh mengambil kursus persediaan bagi Diploma de español como lengua extranjera (DELE), yang membawa kepada sijil. Anugerah ini akan menjadi aset kepada Resume anda dan boleh diperolehi tanpa sebarang kos tambahan. Beberapa lawatan lapangan membawa anda di luar had bandar tapak yang mempunyai kepentingan sejarah dan kontemporari. Anda juga boleh menambah pengalaman kerja lapangan Resume anda sementara mendapatkan kredit dengan mengambil bahagian dalam penempatan internship dan mengiringi seminar akademik.... [-]


Milan - Business Studies

Campus Sepenuh masa 1 - 2  August 2018 Itali Milan Hong Kong + 1 lagi

[+]

Università Bocconi menawarkan pelbagai Inggeris dan perniagaan, ekonomi, kewangan dan pengurusan kursus Itali-mengajar, yang diajar secara semester Selepas penerimaan untuk IES Luar Negara, anda mesti melengkapkan langkah-langkah tambahan untuk layak untuk kemasukan ke Bocconi:

[-]

Milan - Music: Tradition & Innovation Course

Campus Sepenuh masa 1 - 2  August 2018 Itali Milan Hong Kong + 1 lagi

[+]

bilik bujang di sebuah apartmen membawa bayaran tambahan.

life Apartment dipertingkatkan dengan rakan sebilik Itali tinggal bersama dipanggil Penolong Masyarakat (CA).

Syarat kelayakan [-]

Milan - Sepenuh Masa Semester Latihan

Campus Sepenuh masa August 2018 Itali Milan Hong Kong + 1 lagi

Bayangkan mempunyai magang di Milan - rumah kepada Borsa Italiana (pertukaran saham) dan Minggu Fesyen Milan, dan reka bentuk dan perniagaan di ibu Itali. Di sini anda boleh menghabiskan semester mengasah kerajinan anda di atelier atau dalam perhubungan awam untuk rumah fesyen antarabangsa, apatah lagi peluang latihan dalam e-dagang, syarikat-syarikat mewah, dan muzik. [+]

gambaran Keseluruhan

Bayangkan mempunyai magang di Milan - rumah kepada Borsa Italiana (pertukaran saham) dan Minggu Fesyen Milan, dan reka bentuk dan perniagaan di ibu Itali. Di sini anda boleh menghabiskan semester mengasah kerajinan anda di atelier atau dalam perhubungan awam untuk rumah fesyen antarabangsa, apatah lagi peluang latihan dalam e-dagang, syarikat-syarikat mewah, dan muzik.

Dengan lima stesen kereta api utama dan rangkaian berkelajuan tinggi ke bandar-bandar Itali yang lain, anda berasa seperti anda berada di tengah-tengah segala-galanya. Untuk perjalanan harian anda untuk latihan anda, menggunakan Metro Milan, trem bandar, atau Il Passante, kereta api bawah tanah. Walaupun meneroka bandar, pastikan untuk melakukan lawatan khas yang lain Milan - makanan! Pada rehat tengah hari anda, menikmati sepinggan risotto alla milanese dan jika ia sekitar cuti musim sejuk, mengikutinya dengan sebahagian daripada panettone - Mangia!... [-]


Multi-Location - Emerging Economies: Buenos Aires & Santiago

Campus Sepenuh masa September 2018 Argentina Buenos Aires Chile Santiago Hong Kong + 3 lagi

[+]

Fakta cepat Center: IES Abroad Santiago Bandar: Santiago, Buenos Aires Negara: Chile, Argentina Kredit Program: 16-18 per semester Bahasa Pengantar: Bahasa Inggeris Tarikh program

Selepas anda dimasukkan ke wad, merujuk kepada seksyen Tarikh Perjalanan Maklumat Predeparture dengan akaun MyIESabroad anda sebelum tempahan perjalanan.

Ketibaan: Isnin Ogos 28, 2017 - di Buenos Aires Berlepas: Sabtu Disember 9, 2017 - dari Santiago

Spring 2018

Ketibaan: Isnin Februari 19, 2018 - di Buenos Aires [-]

Multi-Location – Europe & the Muslim World: Granada & Rabat

Campus Sepenuh masa 12  March 2018 Sepanyol Granada Maghribi Rabat Hong Kong + 3 lagi

[+]

Bayangkan melawat pertubuhan bukan kerajaan dan institusi lain yang memainkan peranan penting dalam bidang politik, ekonomi, dan budaya kontemporari Maghribi. Atau sekitar kawasan Alhambra di Granada sebagai sebahagian daripada kajian anda pada seni dan seni bina Islam.

Kami mahu anda berasa seperti di rumah di kedua-dua Granada dan Rabat, jadi kita melakukan semua yang kita boleh untuk membantu anda mengintegrasikan ke dalam hidup di bandar-bandar. Daripada perumahan untuk acara kebudayaan, tugas kami adalah untuk memastikan anda mempunyai kajian yang paling menarik dan sahih di luar negara pengalaman mungkin.

Fakta cepat Center: IES Abroad Granada Bandar: Rabat, Granada Negara: Maghribi, Sepanyol Kredit Program: 12 kredit PO / IR 383 - Isu-isu Kontemporari dalam Arab-Western Persimpangan (Musim Luruh, Spring) ... [-]

Musim Panas - Kajian Fesyen

Campus Sepenuh masa Sambilan May 2018 Itali Rome

Rakan kongsi program musim panas kami dengan Accademia di Costume e Moda-pusat kecemerlangan yang diiktiraf dalam bidang fesyen dan pendidikan reka bentuk kostum-untuk menyediakan dua kursus fesyen asas. [+]

Mengapa Rom?

Terokai reka bentuk dan pengeluaran fesyen di salah satu bandar fesyen teratas dunia musim panas ini - Rom! Melalui pengalaman kerja kursus dan pengalaman, anda akan meneroka aspek teoritis dan praktikal dalam fesyen Itali kontemporari. Perjalanan lapangan ke muzium tempatan, pameran, dan tapak lain yang menarik memberikan konteks untuk apa yang anda sedang belajar di dalam bilik darjah.

Apa yang akan anda pelajari

Rakan kongsi program musim panas kami dengan Accademia di Costume e Moda-pusat kecemerlangan yang diiktiraf dalam bidang fesyen dan pendidikan reka bentuk kostum-untuk menyediakan dua kursus fesyen asas.

Anda akan mendaftar di kedua-dua fesyen dan kursus reka bentuk, dan kemudian anda akan mempunyai pilihan untuk mengambil kursus tambahan dalam Sejarah Seni di IES Abroad Centre. Kursus ini akan membantu anda menemui karya-karya di bandar, dan juga menganalisis bagaimana seni dan seni bina, gaya dan rekaan yang mendalam mencirikan tempoh sejarah yang berbeza.... [-]


Nagoya Direct Enrollment - Nanzan University

Campus Sepenuh masa 1 - 2  September 2018 Jepun Nagoya Hong Kong + 1 lagi

[+]

perniagaan Jepun klasik Jepun Persediaan Universiti Jepun

Disiplin Course tambahan

Pada semester musim gugur, kursus-kursus tambahan tertentu di Universiti Nanzan terbuka kepada pelajar Abroad IES. Kursus 2 kredit adalah sebahagian daripada program ijazah biasa di Universiti dan boleh didapati dalam beberapa bidang. Dalam tahun-tahun kebelakangan ini, kursus merangkumi:

Debat Politik Jepun dan Amerika Syarikat Linguistik Jepun Undang-undang Warganegara Jepun Pemerhatian dan Analisis Aktiviti Bahasa Jepun Prinsip Pendidikan Bahasa Seminar di Amerika Hubungan Luar: A View dari Jepun Seminar dalam Perang dan Damai: Perspektif Transnational Kajian dalam Pedagogi Bahasa Jepun ... [-]

Nantes - French Language Immersion & Area Studies

Campus Sepenuh masa 1 - 2  August 2018 Perancis Nantes Hong Kong + 1 lagi

[+]

Kehidupan pelajar Insurans: $ 230 Jumlah: $ 17.990

Tahun akademik

Yuran Pengajian: $ 24.825 Perumahan: $ 7920 Insurans: $ 455 Jumlah: $ 33,200 [-]

Nice - Business, Sustainability & Immigration Course

Campus Sepenuh masa 1 - 2  August 2018 Perancis Nice Hong Kong + 1 lagi

[+]

SO / PO 380 - Imigresen di Lembangan Mediterranean (Musim Luruh, Spring)

sosiologi

Penyertaan adalah berdasarkan pendaftaran kursus. Pelajar tidak mendaftar dalam kelas ini boleh mengambil bahagian, secara ada ruang, dengan bayaran tambahan.

kelas masakan serantau [-]

Nice Direct Enrollment - SKEMA Business School

Campus Sepenuh masa 1 - 2  August 2018 Perancis Nice Hong Kong + 1 lagi

[+]

kursus

Anda mengambil 15-19 kredit setiap semester. Kelas berkisar 1-4 kredit, dengan kebanyakan kursus yang 3 kredit setiap satu.

Menasihati & Sokongan

Dalam program pendaftaran langsung, anda mendaftar sebagai pelajar sepenuh masa di salah sebuah institusi rakan kongsi antarabangsa kami. Walaupun institusi tuan rumah tempatan anda adalah di mana anda akan mengambil kelas anda, kami masih di sini untuk menyokong sepenuhnya anda.

Kurikulum Aktiviti & Acara Kebudayaan

Mentakrifkan semula cara hidup anda dan belajar di Nice melalui acara budaya kita, seperti:

Lawatan ke muzium seni tempatan Lawatan daripada minyak wangi kelas masakan serantau Insurans: $ 455 [-]

Nice Direct Enrollment – Université Nice Sophia Antipolis

Campus Sepenuh masa 1 - 2  August 2018 Perancis Nice Hong Kong + 1 lagi

[+]

Pelajar yang berminat dalam kursus kejuruteraan akan menghadiri kelas di Polytech Nice Sophia, bertempat di Sophia Antipolis, yang dikenali di peringkat antarabangsa sebagai Perancis Silicon Valley.

Manakala di luar negara, IES Abroad Nice adalah khusus untuk meningkatkan kajian anda di luar negara pengalaman dengan perkhidmatan dan peluang untuk sepenuhnya mengalami kehidupan di Riviera Perancis. Kakitangan kami di Nice membantu anda membuat sebahagian besar pengalaman anda di luar negara.

Nice dan Riviera Perancis akan menjadi kelas anda. Penglibatan dalam masyarakat tempatan memperkaya pengalaman pembelajaran anda dan menyediakan peluang yang sangat baik untuk integrasi budaya.... [-]


Oxford Direct Enrollment Course - St. Catherine's College

Campus Sepenuh masa 1 - 2  September 2018 United Kingdom Oxford Hong Kong + 1 lagi

[+]

Kerana kerapian akademik yang tinggi program ini, 3.85 GPA (daripada 4.0) diperlukan untuk mengambil bahagian.

Perkhidmatan sokongan kami menawarkan IES Abroad pelajar kemasukan terus direka khusus untuk membantu anda mencapai kajian anda di luar negara matlamat dengan berkesan dan lancar. Kita tahu belajar di luar negara adalah pengembaraan, dan, pada masa-masa, anda mungkin memerlukan bantuan atau hanya seseorang untuk bercakap dengan-itulah sebabnya kakitangan kami akan berada di sana untuk anda.

St. Catherine adalah khusus untuk mencari anda tutor yang dapat memenuhi matlamat tertentu akademik dan peribadi, dan ini merupakan satu pengalaman pembelajaran yang unik dan tiada tandingan. ... [-]


Paris - French Studies Course

Campus Sepenuh masa 1 - 2  September 2018 Perancis Paris Hong Kong + 1 lagi

[+]

kajian muzik di Paris melalui IES Luar Negara adalah terhad kepada Ecole Normale; IES Luar Negara tidak boleh menyesuaikan kajian muzik di institusi lain di Paris.

Pelajar yang layak boleh mengambil masa sehingga empat kursus 3 kredit di École Normale, selain daripada bahasa Perancis dan kursus-kursus lain di IES Abroad Paris Center. Instrumentalists boleh belajar mengajar atau prestasi, manakala penyanyi menumpukan kepada prestasi sahaja. penawaran kursus adalah terhad dalam semester musim bunga, dan kepakaran tertentu, seperti perkusi, tidak diajar di École Normale. Kemasukan keputusan dibuat oleh École Normale de Musique.

Instrumen mengajar di École Normale termasuk:... [-]


Paris - Studio Art, Dance & Music

Campus Sepenuh masa Sambilan October 2018 Perancis Paris Hong Kong + 1 lagi

[+]

Daripada perumahan untuk acara kebudayaan, tugas kami adalah untuk memastikan anda mempunyai kajian yang paling sahih di luar negara pengalaman mungkin. AKADEMIK Misi kami adalah mudah: untuk menyediakan anda dengan kajian yang terbaik di luar negara program mungkin-yang merangkumi pengalaman akademik dan kebudayaan yang berkualiti tinggi. Anda mengambil 15-19 kredit setiap semester. Semua kursus yang diajar dalam Bahasa Perancis. Mewujudkan pengalaman akademik anda sendiri dengan memilih daripada komponen yang diperlukan dan pilihan berikut: IES Luar Negara Kursus bahasa Perancis (diperlukan, 4 kredit) Kursus seni mengajar Perancis di universiti rakan kongsi (pilihan, kredit berbeza-beza) - École Normale de Musique de Paris / Alfred Cortot, Paris Marais Dance School, Studio Vermès (Fotografi) [-]

Quito - Area Studies & Language

Campus Sepenuh masa 1 - 2  August 2018 Ecuador Quito Hong Kong + 1 lagi

[+]

SO / AN 301 - The Cultural Kepelbagaian Ecuador (Kejatuhan)

[-]

Quito Pendaftaran Langsung - Universidad San Francisco De Quito

Campus Sepenuh masa 1 - 2  August 2018 Ecuador Quito Hong Kong + 1 lagi

Semasa di Quito, secara langsung mendaftar di Universidad San Francisco de Quito (USFQ) dan mengambil majoriti kursus anda di Universiti bersama pelajar tempatan. Kerana USFQ menawarkan hampir 1,500 kursus setiap semester dalam pelbagai disiplin, pelajar dengan hampir apa-apa kepentingan akademik boleh mencari pilihan pendaftaran yang menarik dan mencabar. [+]

gambaran Keseluruhan

Quito sesuai untuk jiwa yang sukakan cabaran. Dengan gunung sekitarnya, anda sentiasa hanya mendaki lagi pemandangan indah lembah dan dari pemandangan luas seni bina Sepanyol penjajah yang menjadikan bandar yang terkenal.

Mahasiswa tingkat kedua, junior, atau berdiri kanan apabila program bermula Mendaftar dalam kursus Sepanyol dalam tahun sebelum tarikh program permulaan [-]

Rabat - Study in Rabat

Campus Sepenuh masa 1 - 2  August 2018 Maghribi Rabat Hong Kong + 1 lagi

[+]

Rabat akan menjadi kelas anda. Kaya dengan warisan budaya dan kepelbagaian, Morocco telah dipengaruhi oleh banyak kumpulan etnik, budaya dan agama yang berbeza yang telah menetap di negara ini sepanjang sejarah panjang. Lawati khazanah bersejarah seperti Muzium Arkeologi Rabat, Masjid Hassan, dan Makam Mohammed V untuk melihat artifak purba dan mengetahui lebih lanjut mengenai pengaruh budaya Islam. Anda juga boleh menambah pengalaman kerja lapangan Resume anda sementara mendapatkan kredit dengan mengambil bahagian dalam penempatan internship dan mengiringi seminar akademik.

Kami mahu anda berasa seperti di rumah di Maghribi supaya kita melakukan semua yang kita boleh untuk membantu anda mengintegrasikan ke dalam kehidupan di Rabat. Daripada perumahan untuk acara kebudayaan, tugas kami adalah untuk memastikan anda mempunyai kajian yang paling sahih di luar negara pengalaman mungkin. Sama ada ia mengambil bahagian dalam peluang sukarelawan, pelajaran tarian, atau kelas memasak, anda mempunyai banyak peluang untuk mendapatkan pemahaman yang lebih mendalam tentang budaya Maghribi.... [-]


Reka Bentuk Milan - Fesyen & Merchandising

Campus Sepenuh masa Sambilan October 2018 Itali Milan Hong Kong + 1 lagi

Mempelbagaikan kajian fesyen anda dengan kursus elektif dari Program Itali Hari Ini. Kursus termasuk Sejarah, Sains Politik, Sastera, Muzik, dan banyak lagi. [+]

Mengapa Milan?

Fesyen ada di udara di Milan. Sebagai salah satu daripada "fesyen besar" ibu kota (bersama dengan London, New York, dan Paris), Milan adalah rumah kepada banyak rumah fesyen mewah seperti Armani, Dolce & Gabbana, Miu Miu, dan banyak lagi; dan hampir semua "nama besar" diwakili. Bersiaplah untuk diilhami oleh piawai keanggunan Milan dan obsesi dengan gaya-dari landasan pacu ke jalan.

Program Reka Bentuk Fesyen & Merchandising kami menawarkan pengalaman fesyen holistik. Pertimbangkan sumber trend global dalam perniagaan, reka bentuk, jahitan, fabrik dan bahan, pemodelan, dan pemasaran. Ketahui tentang perniagaan fesyen dari pakar tempatan dan profesor dari universiti terbaik di Milan. Sertai reka bentuk Milan dan menyesuaikan pemandangan melalui kursus praktikum di institut fesyen profesional yang menawarkan pelajaran tangan dalam pakaian dan penciptaan aksesori.... [-]


Rome - Filem & Kajian Media

Campus Sepenuh masa Sambilan October 2018 Itali Rome Hong Kong + 1 lagi

Direka untuk membawa anda ke dalam pawagam Itali, Program Pengajian Filem & Media kami menjadikan Rom sebagai set pengajian pembelajaran luar negara anda. Di sini anda akan menyambung semangat anda untuk pelajaran anda semasa mendaftar kursus yang membolehkan anda membuat dokumentari anda sendiri, meneroka etika bercerita, dan banyak lagi. [+]

Mengapa Rom?

IES Luar Negara Kursus bahasa Itali di peringkat kecekapan anda (diperlukan, 4 atau 8 kredit) Kursus Bahasa Inggeris di luar negara IES atau bahasa Itali (pilihan, 3 kredit setiap satu) Kursus bahasa IES di luar negara berbahasa Inggeris atau Itali yang diajar dari program Rom lain (pilihan, 3 kredit setiap satu) Kursus Bahasa Inggeris atau Itali yang diajar di universiti tempatan (pilihan, 3 kredit setiap) Pelayanan dan penempatan tindakan pembelajaran / sosial perkhidmatan (pilihan, 3 kredit) Peletakan Internship atau Social Action dan seminar yang menyertai (3 kredit masing-masing, pilihan) [-]

Rome - Full-Time Semester Internship

Campus Sepenuh masa September 2018 Itali Rome Hong Kong + 1 lagi

[+]

gambaran Keseluruhan

.

Bandar: Rome Negara: Itali Kredit Program: 3 kredit Bahasa Pengantar: Bahasa Inggeris, Itali Bahasa Prasyarat: Tiada Tarikh program

Selepas anda dimasukkan ke wad, merujuk kepada seksyen Tarikh Perjalanan Maklumat Predeparture dengan akaun MyIESabroad anda sebelum tempahan perjalanan.

jatuh 2017

Ketibaan: Isnin September 4, 2017 Berlepas: Jumaat Disember 15, 2017

Spring 2018

Ketibaan: Isnin 29 Jan, 2018 Berlepas: Khamis 10 Mei 2018 ahli akademik

Sebelum anda pergi, kita bekerjasama dengan anda untuk memperincikan Resume anda, menyempurnakan surat anda, dan mengasah kemahiran komunikasi dan temu duga anda kerana kami menyediakan anda untuk bekerja dalam persekitaran budaya yang baru. ... [-]


Rome - History & Classics

Campus Sepenuh masa Sambilan October 2018 Itali Rome Hong Kong + 1 lagi

[+]

Dengan beribu-ribu tahun sejarah yang didokumentasikan dengan baik, termasuk tulisan yang tidak terkira banyaknya, tapak arkeologi yang menakjubkan, monumen, ukiran, dan artifak lain, tidak ada bandar yang lebih baik untuk mempelajari Sejarah dan Klasik daripada Rom.

Hari ini, di atas semua sejarah, Rom adalah modal Eropah yang berkembang maju, dengan peranan penting dalam politik dan perniagaan antarabangsa.

[-]

Rome - International Relations

Campus Sepenuh masa Sambilan October 2018 Itali Rome Hong Kong + 1 lagi

[+]

Kursus Bahasa Inggeris di luar negara IES atau bahasa Itali (pilihan, 3 kredit setiap satu) Kursus bahasa IES di luar negara berbahasa Inggeris atau Itali yang diajar dari program Rom lain (pilihan, 3 kredit setiap satu) Kursus Bahasa Inggeris atau Itali yang diajar di universiti tempatan (pilihan, 3 kredit setiap) [-]

Rome - Language & Area Studies

Campus Sepenuh masa 1 - 2  September 2018 Itali Rome Hong Kong + 1 lagi

[+]

PP / SO 240 - Menghargai Kepelbagaian? Itali Kontemporari Imigresen dan Polisi Integrasi (Spring)

Atas sebab ini, ia tidak akan mungkin bagi anda untuk mendaftar secara rasmi sehingga ketibaan anda di Rome; Walau bagaimanapun anda perlu merujuk kepada penawaran kursus semasa untuk pra-pendaftaran sebagai sebahagian daripada permohonan anda.

Università degli Studi Roma Tre

Ditubuhkan pada tahun 1992 sebagai universiti ketiga di Rom, Roma Tre telah menjadi bandar kedua terbesar, dengan lebih 35,000 pelajar, dan telah mendapat reputasi yang ketara dalam Itali dunia akademik terima kasih kepada program-program yang berkualiti dan fokus antarabangsa. Roma Tre menawarkan kursus-kursus Itali diajar maju kepada pelajar-pelajar yang mahir dalam Itali. Terdapat juga kemungkinan mengambil kursus diajar dalam bahasa Inggeris di jabatan Sains Politik. ... [-]


Rome - Pendidikan Awal Kanak-kanak

Campus Sepenuh masa Sambilan October 2018 Itali Rome Hong Kong + 1 lagi

Semasa belajar di luar negara di Rom, anda mengambil kursus mengenai perkembangan kanak-kanak, psikologi budaya silang, sistem pendidikan Itali, dan banyak lagi. [+]

Mengapa Rom?

Ketika datang untuk mempelajari pendidikan di Itali, tidak ada tempat seperti Rom. Dari sekolah Montessori ke model pendidikan inklusif Itali, Rom telah menjadi tempat kelahiran pelbagai amalan pendidikan revolusioner. Ketahui mengenai sejarah persekolahan di Itali pada Program Pendidikan Awal Kanak-Kanak kami, dan dapatkan pengalaman bersuara di bilik darjah tempatan yang memberi anda gambaran dalam topik global yang memberi kesan kepada dunia pendidikan hari ini.

[-]

Rome - Sejarah Seni & Fesyen

Campus Sepenuh masa Sambilan October 2018 Itali Rome Hong Kong + 1 lagi

Dalam Program Seni & Fesyen kami, anda boleh memilih dari beberapa siri kursus Sejarah Seni (dari Purba hingga Baroque), Pemuliharaan, dan banyak lagi. [+]

Mengapa Rom?

Apabila anda berfikir tentang seni atau fesyen, anda berfikir tentang Rom dan Itali. Dari kemajuan besar yang dicapai oleh Empayar Rom dalam seni dan seni bina, melalui karya-karya Renaissance Itali abad ke-15 (berfikir Michelangelo dan Raphael) hingga hari ini-dengan seni bina moden yang menarik oleh Renzo Piano dan fesyen yang berpandangan ke hadapan oleh Fendi, Gattinoni , Brioni, dan rumah-rumah lain yang berpangkalan di sini-Rom, secara harfiah, beribu-ribu khazanah artistik dan seni bina, kejayaan, dan trend untuk belajar.

Apa yang akan anda pelajari

Dalam Program Seni & Fesyen kami, anda boleh memilih dari beberapa siri kursus Sejarah Seni (dari Purba hingga Baroque), Pemuliharaan, dan banyak lagi. Anda juga mempunyai peluang sekali dalam seumur hidup untuk mengambil kursus berkaitan fesyen (termasuk reka bentuk dan gaya) di Accademia di Costume e Moda, salah satu akademi Fesyen terkenal di Rom, atau mengambil kelas seni di Rom Universiti Seni Halus (RUFA).... [-]


Rome - Sociology & Religion

Campus Sepenuh masa Sambilan October 2018 Itali Rome Hong Kong + 1 lagi

[+]

Pelbagai jenis disiplin lain ditawarkan melalui program-program kami yang lain di Rom, jadi anda boleh menambah kajian Sosiologi dan Agama anda dengan kursus-kursus dalam bahasa Itali, Sejarah Seni, Sejarah, Klasik, dan banyak lagi.

Akademik [-]

Rome January Term Course - From Pontius Pilate to Theodosius: The Advent of Christianity

Campus Sepenuh masa January 2019 Itali Rome Hong Kong + 1 lagi

[+]

Fakta cepat Center: IES Abroad Rome Bahasa Prasyarat: Tiada [-]

Salamanca - Kajian Di Salamanca

Campus Sepenuh masa 1 - 2  September 2018 Sepanyol Salamanca Hong Kong + 1 lagi

Jika anda sedang mencari program Sepanyol yang mengasyikkan, program kami di Salamanca adalah untuk anda. [+]

LT / AH 358 - Membaca Bandar: Sastera dan Seni di Salamanca (Kejatuhan)

Facultad de Informática

jatuh Hanya

Ia merupakan satu cabaran menyeronokkan, dan kami di sini untuk membantu membimbing anda dalam mendapatkan penempatan anda dan berjaya dalam latihan anda.

Mengambil bahagian dalam latihan di luar negara membantu anda:

Menambah pengalaman lapangan Resume anda Menimba pengalaman kerja yang sebenar dan kemahiran

aktiviti orientasi masa lalu telah merangkumkan kelas tarian, kejohanan bola sepak dengan pelajar Sepanyol, dan lawatan ke Segovia, terkenal dengan seni bina Romanesque dan Gothic dan untuk mempunyai salah satu daripada saluran air Roman terbaik dipelihara di seluruh Eropah. Anda juga melawat bandar Romanesque yang menawan Zamora dan rantau wain yang terkenal Toro. Program ini direka untuk mengintegrasikan anda ke dalam setiap aspek kehidupan di Salamanca.... [-]


Salamanca - Psychology

Campus Sepenuh masa Sambilan October 2018 Sepanyol Salamanca Hong Kong + 1 lagi

[+]

Kenapa Salamanca?

Semasa anda mempelajari minda dan tingkah lakunya, apakah cara yang lebih baik untuk mengetahui lebih lanjut mengenai diri anda dan orang lain daripada hidup dan belajar di luar negara di Salamanca?

Kursus-kursus akan diambil di IEA Abroad Salamanca Centre dan Universidad Pontificia de Salamanca, dan akan diajar dalam bahasa Inggeris. Anda akan dapat mengamalkan kemahiran Sepanyol anda dengan kursus bahasa mandatori semasa di Salamanca.

Salamanca dan seterusnya akan menjadi kelas anda. Program ini juga menawarkan pelbagai aktiviti budaya dan perjalanan lapangan untuk meningkatkan pengalaman pelajar.

... [-]

Santiago - Course in Politics, Social Justice & Language

Campus Sepenuh masa 1 - 2  February 2018 Chile Santiago Hong Kong + 1 lagi

[+]

jatuh 2017

Ketibaan: Isnin Julai 24, 2017 Berlepas: Jumaat November 10, 2017 - Jika mengambil hanya IES kursus Luar Negara; Jumaat Disember 1, 2017 - Bagi pelajar yang mengikuti kursus-kursus universiti rakan kongsi [-]

Santiago – Full-Time Semester Internship

Campus Sepenuh masa March 2018 Chile Santiago Hong Kong + 1 lagi

[+]

Fakta cepat Center: IES Abroad Santiago Bandar: Santiago Negara: Chile Kredit Program: 3 setiap semester [-]

Shanghai - Ekonomi, Perniagaan & Masyarakat

Campus Sepenuh masa 1 - 2  February 2018 China Shanghai Hong Kong + 1 lagi

Tidak ada tersilap pemandangan kaki langit di Shanghai. Dari Oriental Pearl Tower melonjak kepada Bund menyapu di Sungai Huangpu, Shanghai Kilauan dengan kemungkinan. Kami menjemput anda untuk mengalami sendiri semua yang bandar yang menarik ini boleh tawarkan. [+]

gambaran Keseluruhan

Tidak ada tersilap pemandangan kaki langit di Shanghai.

[-]

Shanghai Summer Direct Enrollment - Business in Asia

Campus Sepenuh masa Sambilan May 2018 China Shanghai

[+]

Ia menggalakkan inovasi saintifik dan akademik, untuk pembangunan ekonomi dan sosial, dan menyokong pertumbuhan perniagaan.

Sesi pembicara korporat oleh eksekutif industri dan pakar terkemuka Lawatan syarikat dalam pelbagai industri dan pelbagai jenis syarikat (syarikat multinasional, usahasama, perusahaan milik negara) Kehidupan seharian

Sebahagian daripada membuat anda merasa di rumah di Shanghai sedang melakukan yang terbaik untuk membantu anda berasa selamat dan dijaga. Sama ada program orientasi yang membuat anda merasa siap, perumahan yang terletak dengan baik dan selesa, atau perjalanan lapangan yang membawa anda keluar jalan yang dipukul-kita semua tentang perkhidmatan pelajar kami. Ini adalah salah satu perkara yang kita kenal.... [-]


Siena - Business & Economics of Italian Food & Wine

Campus Sepenuh masa 12  August 2018 Itali Siena Hong Kong + 1 lagi

[+]

Berlepas: Rabu April 18, 2018 ahli akademik [-]

Siena - Study in Tuscany

Campus Sepenuh masa 1 - 2  August 2018 Itali Siena Hong Kong + 1 lagi

[+]

A visa pelajar diperlukan untuk warganegara AS untuk memasuki Itali. Setelah masuk, anda akan menerima lebih banyak maklumat mengenai proses permohonan dan sebarang fi yang berkaitan. Proses permohonan untuk warganegara bukan AS boleh menjadi sangat panjang, sila hubungi kami untuk maklumat lanjut.

kos

jatuh 2017

Yuran Pengajian: $ 13.335 Perumahan: $ 3,765 Insurans: $ 230 Jumlah: $ 17.330

Tahun akademik

Yuran Pengajian: $ 23.990 Perumahan: $ 7,530 Insurans: $ 455 Jumlah: $ 31.975

Pertimbangkan harga ini sebagai satu titik permulaan. Kami menggalakkan anda untuk menghubungi pengajian di luar negara pejabat untuk menentukan kos sebenar kepada anda berdasarkan faktor dalam bantuan kewangan, biasiswa, dasar sekolah rumah anda, dan faktor-faktor lain. ... [-]


Sydney Direct Enrollment

Campus Sepenuh masa 1 - 2  July 2018 Australia Sydney Hong Kong + 1 lagi

[+]

Kita tahu belajar di luar negara adalah pengembaraan, dan, pada masa-masa, anda mungkin memerlukan bantuan atau hanya seseorang untuk bercakap dengan-itulah sebabnya kakitangan kami akan berada di sana untuk anda.

On-Site Kakitangan

Sama ada anda mempunyai soalan mengenai keperluan akademik, perumahan, atau kesejahteraan dan keselamatan, IES kami berpangkalan di Sydney kakitangan Luar Negara boleh didapati untuk menyokong sepenuhnya anda.

A visa pelajar diperlukan untuk memasuki Australia. Setelah masuk, anda akan menerima lebih banyak maklumat mengenai proses permohonan dan sebarang fi yang berkaitan. Proses permohonan untuk warganegara bukan AS boleh menjadi sangat panjang, sila hubungi kami untuk maklumat lanjut.... [-]


Sydney Direct Enrollment

Campus Sepenuh masa 1 - 2  July 2018 Australia Sydney Hong Kong + 1 lagi

[+]

Pelajar yang bakal menjadi pelajar senior kedua semester apabila program bermula dan yang mempunyai dua semester penuh bernilai gred pada transkrip mereka pada masa permohonan boleh dipertimbangkan untuk kemasukan ke Spring semester US program. Perumahan: $ 6,150 Insurans: $ 475 Jumlah: $ 22,900

Tahun akademik

Yuran Pengajian: $ 29.280 Perumahan: $ 12,300 Insurans: $ 950 Jumlah: $ 42.530

Pertimbangkan harga ini sebagai satu titik permulaan. Kami menggalakkan anda untuk menghubungi pengajian di luar negara pejabat untuk menentukan kos sebenar kepada anda berdasarkan faktor dalam bantuan kewangan, biasiswa, dasar sekolah rumah anda, dan faktor-faktor lain. ... [-]


Sydney Direct Enrollment - Macquarie University

Campus Sepenuh masa 1 - 2  July 2018 Australia Sydney Hong Kong + 1 lagi

[+]

Dengan tujuh bahagian yang mengandungi beratus-ratus disiplin, pengalaman akademik di Macquarie ditakrifkan oleh kepelbagaian dan keluasan.

Sains Marin Penulisan

Program Kepimpinan Global

Ini program bukan kredit-bearing membantu anda membina kemahiran kepimpinan, mendapat pengalaman silang budaya, dan meningkatkan resume anda. Program ini juga merupakan cara yang baik untuk membentuk persahabatan yang bermakna dengan pelajar Australia.

Dalam usaha untuk melengkapkan program sijil, anda mesti menghadiri lima colloquia (kuliah) sepanjang masa anda di Australia (dari pilihan 25-30 ditawarkan setiap semester) .Topics mungkin termasuk:... [-]


Tokyo - Language & Culture

Campus Sepenuh masa 1 - 2  March 2018 Jepun Tokyo Hong Kong + 1 lagi

[+]

IES Abroad pelajar Tokyo adalah seorang pelajar yang terlibat dalam satu bentuk penyelidikan etnografi berterusan, fokus utama yang yang dimaksudkan dengan tindakan dan peristiwa kepada rakyat dalam suasana sosial pelajar bertujuan untuk difahami.

Matlamat Program Penempatan Field adalah seperti berikut:

Melalui seminar yang dipermudahkan, untuk menggalakkan pelajar untuk sama-sama berkongsi dan menggambarkan pengalaman penempatan bidang sebagai asas untuk mengiktiraf, memahami, dan untuk menerangkan organisasi sosial Jepun. Untuk mencari "dunia nyata" organisasi sosial Jepun kerana ia secara semula jadi dipamerkan, tanpa mengenakan satu rangka kerja tertentu atau andaian teori tentang apa yang akan atau harus ditemui. [-]

Vienna - European Society & Culture

Campus Sepenuh masa 1 - 2  August 2018 Austria Vienna Hong Kong + 1 lagi

[+]

Pengajian kebudayaan

[-]

Vienna - Music

Campus Sepenuh masa 1 - 2  August 2018 Austria Vienna Hong Kong + 1 lagi

[+]

[-]

Kursus musim panas

Amsterdam Musim Panas - Masyarakat, Budaya & Gender Di Amsterdam

Campus Sepenuh masa Pendaftaran Terbuka Belanda Amsterdam Hong Kong + 1 lagi

Amsterdam, sebuah bandar lama yang berkaitan dengan tanggapan toleransi dan keterbukaan, adalah latar belakang yang sempurna terhadap untuk belajar Sejarah Seni, Kesusasteraan dan Sosiologi melalui kanta Pengajian Gender. Kami menjemput anda untuk menerokai sejarah Amsterdam dan sekarang, dan mempertimbangkan bagaimana tanggapan ini adalah-atau tidak berubah. [+]

Gambaran Keseluruhan

Amsterdam, sebuah bandar lama yang berkaitan dengan tanggapan toleransi dan keterbukaan, adalah latar belakang yang sempurna terhadap untuk belajar Sejarah Seni, Kesusasteraan dan Sosiologi melalui kanta Pengajian Gender. Kami menjemput anda untuk menerokai sejarah Amsterdam dan sekarang, dan mempertimbangkan bagaimana tanggapan ini adalah-atau tidak berubah.

Amsterdam adalah kelas anda, dengan lawatan kursus-yang berkaitan dengan muzium bertaraf dunia dan tapak Amsterdam ketara memainkan peranan utama dalam setiap kursus. Sebagai contoh, anda akan mengkaji perwakilan gender dan seksualiti dalam kerja Rembrandt dan melawat muzium Anne Frank. program ini juga termasuk lawatan kursus yang berkaitan ke Berlin, untuk menyiasat dengan lebih lanjut topik pengajian anda.... [-]


Arles Musim Panas - Kajian Provence

Campus Sepenuh masa Pendaftaran Terbuka Perancis Arles Hong Kong + 1 lagi

Anda akan melibatkan diri dalam kajian bahasa Perancis dan budaya rantau Midi di Perancis. Kemuncak program ini adalah makan tengahari bahasa intensif yang berlaku di restoran tempatan, di mana anda mengamalkan Perancis anda dengan IES Abroad profesor dan kakitangan sambil menikmati masakan indah Provence. [+]

Gambaran Keseluruhan

Bandar Provençal menawan Arles, dengan arena Roman yang berusia 2,000 tahun di tengah-tengahnya, terkenal dengan seni bina indah dan kaitannya dengan Van Gogh, Gauguin, Cézanne, dan Picasso. Banyak tarian, muzik, fotografi, teater, dan cerita rakyat perayaan dilakukan di dalam dan sekitar bandar sepanjang musim panas, menjadikannya lokasi yang bertenaga untuk kajian musim panas di Perancis.

Anda akan melibatkan diri dalam kajian bahasa Perancis dan budaya rantau Midi di Perancis. Kemuncak program ini adalah makan tengahari bahasa intensif yang berlaku di restoran tempatan, di mana anda mengamalkan Perancis anda dengan IES Abroad profesor dan kakitangan sambil menikmati masakan indah Provence. Jumaat dikhaskan untuk aktiviti kursus yang berkaitan dan lawatan seperti kelas memasak, konsert di Arènes d'Arles, Van Gogh lawatan berjalan kaki, bengkel teater, dan banyak lagi.... [-]


Barcelona Musim Panas - Bahasa & Kawasan Kajian

Campus Sepenuh masa September 2018 Sepanyol Barcelona Hong Kong + 1 lagi

IES Abroad Barcelona Bahasa & kawasan Pengajian Program Summer direka untuk pelajar yang ingin belajar di luar negara di Sepanyol dan mengalami budaya Sepanyol kontemporari dari perspektif Catalonian dalam persekitaran akademik yang mencabar. [+]

Gambaran Keseluruhan

IES Abroad Barcelona Bahasa & kawasan Pengajian Program Summer direka untuk pelajar yang ingin belajar di luar negara di Sepanyol dan mengalami budaya Sepanyol kontemporari dari perspektif Catalonian dalam persekitaran akademik yang mencabar. kursus bahasa membangunkan kemahiran bertulis dan lisan dalam pengajian Sepanyol dan kawasan kursus menyediakan satu peluang yang baik untuk belajar tentang Sepanyol moden dalam konteks yang lebih besar Kesatuan Eropah. Kursus boleh didapati dalam kedua-dua Sepanyol dan Inggeris.

Sepanjang musim panas, anda akan mengetahui plaza meriah dan jalan-jalan berliku untuk diri sendiri. Barcelona Bahasa & kawasan Program Pengajian menawarkan enrolmen dalam kursus Abroad IES, perumahan di inap desa dengan penduduk tempatan atau apartmen pelajar dengan tinggal bersama sahabat Barcelona Cultural untuk memudahkan keasyikan budaya anda, dan penemuan (lawatan kursus yang berkaitan & lawatan lapangan). Anda akan mempunyai peluang untuk bertemu pelajar Sepanyol dan antarabangsa sama. Bermula di IES Luar Negara Pusat di pusat Barcelona berhampiran Plaza Catalunya, kajian ini di luar negara program akan membantu anda untuk mendapatkan pengalaman budaya yang bermakna dan pengetahuan yang lebih mendalam tentang apa yang dimaksudkan dengan menjadi warga dunia.... [-]


Barcelona Musim Panas - Bahasa Secara Intensif

Campus Sepenuh masa September 2018 Sepanyol Barcelona Hong Kong + 1 lagi

IES Abroad Barcelona Summer Bahasa Program Intensive dirancang untuk pelajar yang ingin melibatkan diri dalam bahasa Sepanyol intensif dan pembelajaran budaya dalam kajian empat minggu di luar negara program. Program ini adalah sama dengan seluruh semester pengajian bahasa Sepanyol dan terbuka kepada semua peringkat bahasa. [+]

Gambaran Keseluruhan

IES Abroad Barcelona Summer Bahasa Program Intensive dirancang untuk pelajar yang ingin melibatkan diri dalam bahasa Sepanyol intensif dan pembelajaran budaya dalam kajian empat minggu di luar negara program. Program ini adalah sama dengan seluruh semester pengajian bahasa Sepanyol dan terbuka kepada semua peringkat bahasa.

Sepanjang musim panas, anda akan mengetahui Barcelona plaza bertenaga dan jalan-jalan berliku melalui peluang memperkayakan budaya. Barcelona Summer Bahasa Program Intensive menawarkan pendaftaran di IES Sepanyol intensif kursus Abroad, perumahan di homestay dengan keluarga tempatan, dan penemuan (lawatan kursus yang berkaitan & lawatan lapangan); anda akan mempunyai peluang untuk bertemu pelajar Sepanyol dan antarabangsa sama. Bermula di IES Luar Negara Pusat di pusat Barcelona berhampiran Plaza Catalunya, program ini akan membantu anda untuk mendapatkan pengalaman budaya bermakna dan pengetahuan yang lebih mendalam tentang apa yang dimaksudkan dengan menjadi warga dunia.... [-]


Barcelona Musim Panas - Internship

Campus Sepenuh masa September 2018 Sepanyol Barcelona Hong Kong + 1 lagi

An IES Internship membangunkan kemahiran profesional anda, keupayaan anda untuk berkomunikasi merentasi budaya, dan menyediakan pengalaman kerja substantif untuk melompat-memulakan kerjaya anda dalam pasaran kerja yang kompetitif hari ini. Kelas bahasa pilihan meningkatkan penguasaan bahasa Bahasa Sepanyol anda dan kefasihan. [+]

Gambaran Keseluruhan

Dengan pengaruh yang besar dalam perdagangan, pendidikan, hiburan, media, fesyen, dan seni, Barcelona telah mencipta nama sebagai pemain utama dalam pasaran global. Berjalan ke tempat kerja atau mengambil metro, bas, trem atau melalui bandar ini luar biasa keajaiban senibina dan budaya. Makan tengah hari sentiasa ada peluang untuk mencuba yang terbaik dalam makanan Mediterranean: tapas lazat, makanan laut yang segar, dan Crema Catalana untuk pencuci mulut!

An IES Internship membangunkan kemahiran profesional anda, keupayaan anda untuk berkomunikasi merentasi budaya, dan menyediakan pengalaman kerja substantif untuk melompat-memulakan kerjaya anda dalam pasaran kerja yang kompetitif hari ini. Kelas bahasa pilihan meningkatkan penguasaan bahasa Bahasa Sepanyol anda dan kefasihan.... [-]


Beijing Musim Panas - Bahasa Secara Intensif

Campus Sepenuh masa September 2018 China Beijing Hong Kong + 1 lagi

Direka untuk membantu anda memperoleh atau meningkatkan kemahiran bahasa Cina melalui pengajaran bahasa secara intensif, tahun keseluruhan peringkat kolej Cina dilindungi semasa program ini. saiz kelas kecil dan satu-satu arahan dengan fakulti bahasa Cina merupakan program ini sesuai untuk jauh meningkatkan kemahiran bahasa anda. [+]

Gambaran Keseluruhan

Di Beijing, bangunan pencakar langit bersaing untuk ruang dengan kuil-kuil bersejarah dan rumah halaman sesak, manakala basikal telah memberi laluan kepada kereta yang tidak terkira banyaknya. Walaupun Bahasa Mandarin digunakan dalam beberapa bentuk oleh majoriti penduduk China, bentuk Cina yang ditutur di Beijing dianggap standard, menjadikannya lokasi yang ideal untuk belajar sebutan yang betul. Menawarkan persekitaran yang sesuai untuk mendapatkan dan meningkatkan kemahiran bahasa Cina, IES Abroad program musim panas Beijing menyediakan pemula intensif, pertengahan, maju pertengahan, dan kursus bahasa Cina peringkat lanjutan.

IES Luar Negara yang Beijing kajian Summer di luar negara program menawarkan pendaftaran di IES Abroad kursus, perumahan di pelajar dewan kediaman atau homestay melalui Pemimpin Global Future (lihat di bawah), mesyuarat tetap dengan pelajar tempatan sebagai bahasa dan budaya rakan-rakan, dan lawatan di Beijing dan di seluruh China ; anda akan mempunyai peluang untuk bertemu pelajar Cina dan antarabangsa sama. Bermula di IES Luar Negara Pusat di kampus barat Beijing Foreign Studies University, anda akan mendapat pengalaman budaya yang bermakna dan pengetahuan yang lebih mendalam tentang apa yang dimaksudkan dengan menjadi warga dunia.... [-]


Berlin Musim Panas - Bahasa & Budaya

Campus Sepenuh masa September 2018 Jerman Berlin Hong Kong + 1 lagi

Program ini menggabungkan pembangunan kemahiran bahasa dengan Inggeris dan kursus Jerman-mengajar yang mendedahkan anda kepada menarik sejarah dan masa kini budaya dan masyarakat Jerman. kursus bahasa Jerman yang ada pada permulaan dan peringkat pertengahan. [+]

Gambaran Keseluruhan

Program ini menggabungkan pembangunan kemahiran bahasa dengan Inggeris dan kursus Jerman-mengajar yang mendedahkan anda kepada menarik sejarah dan masa kini budaya dan masyarakat Jerman. kursus bahasa Jerman yang ada pada permulaan dan peringkat pertengahan. Kursus Kesusasteraan Jerman-mengajar ditawarkan untuk pelajar tahap lanjutan. lawatan kursus berkaitan memainkan peranan penting dalam program ini, yang membawa anda di luar bilik darjah untuk melihat warisan yang kaya dan budaya kontemporari Berlin dan Jerman.

Belajar di Berlin musim panas ini!

Sorotan kurikulum

Meningkatkan kemahiran bahasa Jerman anda melalui beginning- dan pertengahan peringkat IES kursus bahasa di luar negara. pengalaman bahasa Jerman tidak diperlukan untuk mengambil bahagian. Mendaftar dalam kajian kawasan kursus memberi tumpuan kepada Sejarah Seni, Pengajian Filem, Jerman Bahasa dan Sastera, Pengajian Yahudi dan Sains Politik. ... [-]

Berlin Musim Panas - Internship

Campus Sepenuh masa September 2018 Jerman Berlin Hong Kong + 1 lagi

Magang IES di Berlin membangunkan kemahiran profesional anda dan keupayaan anda untuk berkomunikasi merentasi budaya, dan menyediakan pengalaman kerja substantif untuk melompat-memulakan kerjaya anda dalam pasaran kerja yang kompetitif hari ini. [+]

Gambaran Keseluruhan

Alami Berlin-pusat ekonomi dan politik Jerman. Ini ibu kota juga mempunyai suasana seni yang berkembang maju (dengan lebih daripada 175 muzium dan galeri) dan beberapa seni bina yang paling hebat di dunia. Apabila anda pelatih di Berlin, anda akan dapat untuk berjalan, berbasikal atau menaiki bas, trem, atau kereta api untuk bekerja. Semasa makan tengah hari, berjalan-jalan melalui salah satu daripada taman-taman dan taman-taman yang tidak terkira banyaknya di Berlin. Pada waktu malam, menikmati muzik live atau teater di Kulturhaupstadt (modal budaya) ini Jerman. Magang di Berlin akan meningkatkan kedua-dua kelayakan Resume anda dan kecekapan budaya anda.

Magang IES di Berlin membangunkan kemahiran profesional anda dan keupayaan anda untuk berkomunikasi merentasi budaya, dan menyediakan pengalaman kerja substantif untuk melompat-memulakan kerjaya anda dalam pasaran kerja yang kompetitif hari ini.... [-]


Berlin Musim Panas - Kajian Metropolitan & Seni Bina

Campus Sepenuh masa September 2018 Jerman Berlin Hong Kong + 1 lagi

Program diajar dalam bahasa Inggeris meneroka topik Pengajian Urban, Seni Bina, dan Pengajian Alam Sekitar di Berlin, sebuah bandar yang telah kedua-dua dibina semula dan direka semula dirinya sepanjang abad yang lalu. [+]

Gambaran Keseluruhan

Program diajar dalam bahasa Inggeris meneroka topik Pengajian Urban, Seni Bina, dan Pengajian Alam Sekitar di Berlin, sebuah bandar yang telah kedua-dua dibina semula dan direka semula dirinya sepanjang abad yang lalu.

lawatan kursus berkaitan disepadukan untuk menyediakan melihat sendiri di inovasi seni bina di Berlin, kaedah untuk mengintegrasikan reka bentuk yang mampan, dan pelbagai pergerakan sejarah dan politik. Lawatan ke bandar-bandar lain di Jerman mengisi program ini, dan membolehkan anda untuk meneroka budaya dan seni bina Jerman dalam konteks perbandingan.

Fakta Cepat Center: IES Luar Negara Kajian Metropolitan Berlin Bandar: Berlin Negara: Jerman Kredit Program: 6-9 kredit Bahasa Pengantar: Bahasa Inggeris Bahasa Prasyarat: Tiada Tarikh program ... [-]

Buenos Aires Musim Panas - Kajian Bahasa & Argentina

Campus Sepenuh masa September 2018 Argentina Buenos Aires Hong Kong + 1 lagi

Menampung kepada pelajar-pelajar di semua peringkat kemahiran Bahasa Sepanyol, program ini memberikan anda peluang untuk melibatkan diri dalam budaya Argentina dengan mengambil kursus bahasa Sepanyol serta kursus dalam pelbagai topik semasa. [+]

Gambaran Keseluruhan

Dengan sejarahnya berpengaruh, seni bina gaya-Eropah yang indah, dan kehidupan budaya yang kaya, Buenos Aires menawarkan suasana yang mesra untuk hidup dan belajar di luar negara. Kaya dengan teater budaya berfikir, menari tango, muzium, sukan ... dan makanan! -Buenos Aires akan menjadi pesta untuk deria anda dan pengembaraan pendidikan tidak dapat dilupakan.

Menampung kepada pelajar-pelajar di semua peringkat kemahiran Bahasa Sepanyol, program ini memberikan anda peluang untuk melibatkan diri dalam budaya Argentina dengan mengambil kursus bahasa Sepanyol serta kursus dalam pelbagai topik semasa. Anda juga akan menikmati acara kebudayaan dan lawatan kursus yang berkaitan untuk mengisi pengalaman akademik anda dan membawa kajian anda kepada kehidupan.... [-]


Buenos Aires Musim Panas - Sains Pertanian & Alam Sekitar

Campus Sepenuh masa September 2018 Argentina Buenos Aires Hong Kong + 1 lagi

Kajian Pertanian dan Sains Alam Sekitar di Argentina, sebuah negara yang pengeluaran pertanian memainkan peranan penting dalam kemakmuran sosial dan ekonomi. [+]

Gambaran Keseluruhan

Kajian Pertanian dan Sains Alam Sekitar di Argentina, sebuah negara yang pengeluaran pertanian memainkan peranan penting dalam kemakmuran sosial dan ekonomi.

Terbuka kepada pelajar dari semua jurusan, program musim panas ini amat menarik kepada pelajar-pelajar yang mempunyai latar belakang akademik dalam Pertanian, Semula Jadi dan Sains Alam Sekitar.

Dengan industri daging lembu yang terbaik, wain dikenali sebagai antara yang terbaik di dunia, dan pengeluaran besar kacang soya, jagung, tebu, gandum, susu, dan banyak lagi, Argentina telah membuktikan dirinya sebagai penyumbang global utama kepada dunia yang bakul makanan. Mana yang lebih baik untuk mengkaji industri pertanian dan kesannya terhadap alam sekitar?... [-]


Cape Town Musim Panas - Internship

Campus Sepenuh masa September 2018 Afrika Selatan Cape Town Hong Kong + 1 lagi

Magang IES di Cape Town membangunkan kemahiran profesional anda, keupayaan anda untuk berkomunikasi merentasi budaya, dan menyediakan pengalaman kerja substantif untuk melompat-memulakan kerjaya anda dalam pasaran kerja yang kompetitif hari ini. [+]

Gambaran Keseluruhan

Rumah kepada 3.7 juta penduduk di kawasan metropolitan, Cape Town adalah gabungan bahasa, budaya dan agama dan hab ekonomi Cape Colony. Kecapi pemandangan pergunungan dan pantai dalam perjalanan anda. Mulakan hari anda dengan kopi dan Koeksister (donut Afrika Selatan). Untuk makan tengah hari, berkongsi sandwich Gatsby yang besar dengan rakan sekerja.

Magang IES di Cape Town membangunkan kemahiran profesional anda, keupayaan anda untuk berkomunikasi merentasi budaya, dan menyediakan pengalaman kerja substantif untuk melompat-memulakan kerjaya anda dalam pasaran kerja yang kompetitif hari ini.

Anda akan dijamin magang musim panas belum dibayar dalam Cape Town, di mana anda akan bekerja sehingga 32 jam seminggu di perniagaan atau organisasi tempatan. Kami akan bekerjasama dengan anda untuk mencari padanan penempatan yang paling dekat antara matlamat profesional dan peribadi anda dengan apa yang ada untuk latihan di Cape Town.... [-]


Chicago Musim Panas - Internship

Campus Sepenuh masa September 2018 Amerika Syarikat Chicago Hong Kong + 1 lagi

Magang IES di Chicago membangunkan kemahiran profesional anda, keupayaan anda untuk berkomunikasi merentasi budaya, dan menyediakan pengalaman kerja substantif untuk melompat-memulakan kerjaya anda dalam pasaran kerja yang kompetitif hari ini. [+]

Gambaran Keseluruhan

Pelatih di bandar yang indah di tepi Lake Michigan, rumah kepada syarikat-syarikat global utama dan syarikat-syarikat, dengan seni bina yang hebat, taman-taman hijau, pantai berpasir, makanan yang enak, dan kehidupan malam yang menarik. Berjalan, berbasikal atau mengambil "L" (sistem kereta bawah tanah bertingkat dan bawah tanah) untuk bekerja di bandar ini dinamik bangunan pencakar langit yang berani dan acara kebudayaan utama. Untuk makan tengah hari, anda boleh merasa kokot seperti pizza dalam-hidangan dan gaya Chicago anjing panas. Dapatkan beg jagung karamel dalam perjalanan pulang ke pejabat untuk pencuci mulut!

Magang IES di Chicago membangunkan kemahiran profesional anda, keupayaan anda untuk berkomunikasi merentasi budaya, dan menyediakan pengalaman kerja substantif untuk melompat-memulakan kerjaya anda dalam pasaran kerja yang kompetitif hari ini. Anda akan dijamin penempatan belum dibayar pada perniagaan tempatan atau organisasi, di mana anda akan bekerja untuk sekurang-kurangnya 32 jam seminggu. Kami akan bekerjasama dengan anda untuk membantu mencari padanan yang paling hampir antara keutamaan anda dinyatakan dan matlamat profesional dengan apa yang didapati melalui IES amali di Chicago. ... [-]


Dublin Musim Panas - Bertindak Intensif

Campus Sepenuh masa September 2018 Ireland Dublin Hong Kong + 1 lagi

Sepanjang musim panas, anda akan mengetahui jalan-jalan berliku Dublin dan daya tarikan yang unik melalui pelbagai peluang yang memperkayakan budaya. Program ini menawarkan enrolmen di terkenal Teater Sekolah Kebangsaan di Ireland-Gaiety Sekolah Pemangku, perumahan di apartmen pelajar serba lengkap, dan lawatan sambil belajar di Republik Ireland dan Ireland Utara. [+]

Gambaran Keseluruhan

IES Abroad Intensive Pemangku Program memberikan anda intensif, pendekatan praktikal untuk prestasi.

Sepanjang musim panas, anda akan mengetahui jalan-jalan berliku Dublin dan daya tarikan yang unik melalui pelbagai peluang yang memperkayakan budaya. Program ini menawarkan enrolmen di terkenal Teater Sekolah Kebangsaan di Ireland-Gaiety Sekolah Pemangku, perumahan di apartmen pelajar serba lengkap, dan lawatan sambil belajar di Republik Ireland dan Ireland Utara.

Kursus diajar oleh The National Theatre School of Ireland-Gaiety Sekolah Pemangku (NTSI-GSA) dan IES pengajar di Luar Negeri. Kursus-kursus ini diadakan di NTSI-GSA dan IES Abroad Center, dan bernilai 6 kredit total.... [-]


Dublin Musim Panas - Internship

Campus Sepenuh masa September 2018 Ireland Dublin Hong Kong + 1 lagi

Magang IES membangunkan kemahiran profesional anda, memberi anda keupayaan untuk berkomunikasi merentasi budaya, dan menyediakan pengalaman kerja substantif untuk melompat-memulakan kerjaya anda dalam pasaran kerja yang kompetitif hari ini. [+]

Gambaran Keseluruhan

Mengalami persekitaran perniagaan yang meriah ini bandar ini yang telah muncul sebagai sebahagian daripada pemulihan ekonomi Ireland. Berjalan untuk bekerja melalui jalan-jalan bersejarah Dublin atau mengambil bas dua tingkat, trem, Dart, atau Metro. Masih tinggal di makan tengah hari pai gembala atau salmon Ireland.

Magang IES membangunkan kemahiran profesional anda, memberi anda keupayaan untuk berkomunikasi merentasi budaya, dan menyediakan pengalaman kerja substantif untuk melompat-memulakan kerjaya anda dalam pasaran kerja yang kompetitif hari ini.

Anda akan dijamin penempatan internship belum dibayar pada perniagaan tempatan atau organisasi, di mana anda akan bekerja untuk sekurang-kurangnya 32 jam seminggu. Kami akan bekerjasama dengan anda untuk mencari padanan penempatan yang paling dekat antara matlamat profesional dan peribadi anda dengan apa yang ada di Dublin.... [-]


Dublin Musim Panas - Kajian Irish

Campus Sepenuh masa September 2018 Ireland Dublin Hong Kong + 1 lagi

Program ini dirancang untuk pelajar yang mendapatkan pendedahan intensif akademik kepada sejarah politik dan sosial Ireland, isu-isu ekonomi kontemporari, dan warisan sastera. Dengan menggabungkan kursus dengan kajian di luar bilik darjah, anda mempunyai peluang untuk melihat warisan yang kaya dengan Ireland, serta budaya kontemporari melalui seni, teater, dan filem. [+]

Gambaran Keseluruhan

Program ini dirancang untuk pelajar yang mendapatkan pendedahan intensif akademik kepada sejarah politik dan sosial Ireland, isu-isu ekonomi kontemporari, dan warisan sastera. Dengan menggabungkan kursus dengan kajian di luar bilik darjah, anda mempunyai peluang untuk melihat warisan yang kaya dengan Ireland, serta budaya kontemporari melalui seni, teater, dan filem.

Sepanjang musim panas, anda akan mengetahui di Dublin jalan-jalan berliku dan daya tarikan yang unik. Program Dublin Kajian Irish Summer menawarkan enrolmen dalam kursus Abroad IES, perumahan di apartmen pelajar serba lengkap, dan lawatan sambil belajar. Bermula di IES Luar Negara Pusat, berhampiran St Stephen Green, program ini akan membantu anda untuk mendapatkan pengalaman budaya bermakna dan pengetahuan yang lebih mendalam tentang apa yang dimaksudkan dengan menjadi warga dunia.... [-]


European Kesatuan Musim Panas

Campus Sepenuh masa September 2018 Jerman Freiburg Hong Kong + 1 lagi

EU Program Summer memberikan anda peluang untuk intensif mengkaji masa lalu, masa kini dan cabaran masa depan integrasi Eropah. Program ini bermula di tengah-tengah Eropah-Freiburg, Jerman-mana anda akan mula kurikulum khusus yang akan membawa anda pada perjalanan pengalaman 16 hari melalui Bosnia-Herzegovina, Greece dan Cyprus. [+]

Gambaran Keseluruhan

EU Program Summer memberikan anda peluang untuk intensif mengkaji masa lalu, masa kini dan cabaran masa depan integrasi Eropah. Program ini bermula di tengah-tengah Eropah-Freiburg, Jerman-mana anda akan mula kurikulum khusus yang akan membawa anda pada perjalanan pengalaman 16 hari melalui Bosnia-Herzegovina, Greece dan Cyprus.

Di Bosnia-Herzegovina, anda akan melakukan perjalanan ke Sarajevo, yang dipanggil "Jerusalem Eropah" kerana campuran sekali bersejarah Yahudi, Kristian, dan umat Islam. Selepas Sarajevo, anda akan mempunyai perjalanan dua hari ke Republika Srpska yang termasuk lawatan ke tapak peringatan bagi mangsa Srebrenica, dan bermalam di Višegrad, diabadikan dalam Nobel yang memenangi Hadiah Bridge klasik Ivo Andrie mengenai Drina.... [-]


London Musim Panas - Internship

Campus Sepenuh masa September 2018 United Kingdom London Hong Kong + 1 lagi

Magang IES di London membangunkan kemahiran profesional anda, keupayaan anda untuk berkomunikasi merentasi budaya, dan menyediakan pengalaman kerja substantif untuk melompat-memulakan kerjaya anda dalam pasaran kerja yang kompetitif hari ini. [+]

Gambaran Keseluruhan

Tidak ada keraguan bahawa bandar yang sibuk ini, kaya dengan sejarah, budaya, dan kepelbagaian akan mengubah you.Take Tube untuk bekerja atau bas dua tingkat. Merebut beberapa ikan dan cip untuk makan tengah hari. Mengalami semua pusat global ini perniagaan, budaya, seni bina, dan pembelajaran ini boleh tawarkan.

Magang IES di London membangunkan kemahiran profesional anda, keupayaan anda untuk berkomunikasi merentasi budaya, dan menyediakan pengalaman kerja substantif untuk melompat-memulakan kerjaya anda dalam pasaran kerja yang kompetitif hari ini. Anda akan dijamin penempatan belum dibayar pada perniagaan tempatan atau organisasi, di mana anda akan bekerja untuk sekurang-kurangnya 32 jam seminggu. Kami akan bekerjasama dengan anda untuk membantu mencari padanan yang paling hampir antara keutamaan anda dinyatakan dan matlamat profesional dengan apa yang didapati melalui IES amali di London. Anda juga akan mendaftar dalam 3- atau 6 kredit seminar latihan akademik yang diperlukan dengan pelatih IES lain, di mana anda akan belajar tentang pelbagai tetapan perniagaan tempatan dan peluang pekerjaan.... [-]


London Musim Panas - Uk Hari Ini

Campus Sepenuh masa September 2018 United Kingdom London Hong Kong + 1 lagi

Program Hari UK kami menyediakan anda dengan peluang untuk meneroka budaya yang meriah dan warisan kontemporari London melalui pelbagai kursus-semuanya yang akan dikenakan kepada sejarah British dan budaya. [+]

Gambaran Keseluruhan

Musim panas hanya boleh menjadi masa terbaik untuk hidup dan belajar di London. Siapa yang tidak mahu untuk menghabiskan musim panas di sini, dengan masa juga melawat semua muzium percuma, menonton filem di bawah bintang-bintang, dan meneroka 400+ kawasan hijau di bandar?

Program Hari UK kami menyediakan anda dengan peluang untuk meneroka budaya yang meriah dan warisan kontemporari London melalui pelbagai kursus-semuanya yang akan dikenakan kepada sejarah British dan budaya.

pengalaman akademik kami yang unik mengintegrasikan lawatan kursus yang berkaitan ke dalam hampir semua kursus untuk memaksimumkan banyak peluang untuk belajar bahawa London membentangkan. Program ini adalah peluang yang baik untuk meneruskan pengajian anda semasa menggunakan London sebagai bilik darjah anda.... [-]


Madrid Musim Panas

Campus Sepenuh masa September 2018 Sepanyol Madrid Hong Kong + 1 lagi

Program ini menawarkan kursus-kursus pertengahan dan lanjutan bahasa Sepanyol dan kawasan kursus pengajian yang diajar dalam Bahasa Sepanyol. Kelas mengintegrasikan terbaik peluang bersejarah dan kebudayaan Madrid, membolehkan anda untuk meningkatkan kemahiran Bahasa Sepanyol anda semasa juga menemui seni, teater, dan warisan filem kaya Sepanyol. [+]

Gambaran Keseluruhan

Bayangkan diri anda belajar di luar negara di ibu negara Sepanyol dan terbesar bandar Madrid. petang musim panas menarik kerumunan Madrileños ke jalan-jalan di bandar, di mana mereka menghirup kopi di Terrazas dan menonton perarakan bergaya Spaniards- kini adalah peluang anda untuk mengalami ia juga. Madrid adalah pusat kebudayaan terkemuka di Eropah dan rumah kepada banyak muzium yang terkenal di dunia termasuk Prado, Reina Sofia dan Thyssen-Bornemisza.

Program ini menawarkan kursus-kursus pertengahan dan lanjutan bahasa Sepanyol dan kawasan kursus pengajian yang diajar dalam Bahasa Sepanyol. Kelas mengintegrasikan terbaik peluang bersejarah dan kebudayaan Madrid, membolehkan anda untuk meningkatkan kemahiran Bahasa Sepanyol anda semasa juga menemui seni, teater, dan warisan filem kaya Sepanyol.... [-]


Milan Musim Panas - Internship

Campus Sepenuh masa September 2018 Itali Milan Hong Kong + 1 lagi

An IES Internship membangunkan kemahiran profesional anda, keupayaan anda untuk berkomunikasi merentasi budaya, dan menyediakan pengalaman kerja substantif untuk melompat-memulakan kerjaya anda dalam pasaran kerja yang kompetitif hari ini. Kelas bahasa pilihan meningkatkan penguasaan bahasa Itali anda dan kefasihan. [+]

Gambaran Keseluruhan

Mengapa Milan?

Perniagaan, fesyen, dan reka bentuk semua berkumpul dalam tradisi bandar-mana kedua terbesar Milan- Itali lama Itali menggabungkan dengan inovasi moden. Terinspirasi oleh institusi terkenal di Milan, dari Teatro alla Scala kepada Borsa Italiana, bursa saham utama Itali. Bagaimana program latihan sepenuh masa dalam modal perniagaan Itali akan mengubah anda?

Anda boleh dikatakan boleh rasa nadi Itali di Milan pantas. Cukup mudah untuk bekerja, adalah mudah dengan sistem trem, kereta bawah tanah, dan bas. Untuk makan tengah hari, merebut cepat pasta al pesto dengan rakan sekerja anda, kenyang dengan Milanese risotto alla, atau ossobuco terkenal di rantau ini.... [-]


Nagoya Summer - Language

Campus Sepenuh masa September 2018 Jepun Nagoya Hong Kong + 1 lagi

Program musim panas enam minggu ini menawarkan kursus bahasa Jepun yang intensif di The Center for Japanese Studies (CJS) di Universiti Nanzan, yang terkenal dalam bidang pendidikan bahasa Jepun. Anda akan melengkapkan pendidikan anda di Nagoya dengan mempelajari budaya Jepun, politik, dan seni. [+]

Gambaran keseluruhan

Apa cara yang lebih baik untuk mengamalkan kemahiran bahasa Jepun anda dan melibatkan diri dalam kehidupan dan budaya Jepun daripada belajar di Nagoya? Program musim panas enam minggu ini menawarkan kursus bahasa Jepun yang intensif di The Center for Japanese Studies (CJS) di Universiti Nanzan, yang terkenal dalam bidang pendidikan bahasa Jepun. Anda akan melengkapkan pendidikan anda di Nagoya dengan mempelajari budaya Jepun, politik, dan seni. Anda akan berpeluang untuk mengambil bahagian dalam dua lawatan lapangan dengan pelajar Jepun (dianjurkan oleh CJS). Di samping itu, kami akan menganjurkan lawatan satu hari ke Kyoto dan aktiviti kebudayaan secara eksklusif untuk pelajar IES Abroad .... [-]


New York Musim Panas - Internship

Campus Sepenuh masa 8 - 10  September 2018 Amerika Syarikat Upper East Side Hong Kong + 1 lagi

Pelatih di metropolis yang hebat ini, pusat perbankan dan perniagaan global, dan seni dan budaya. Mengambil New York Subway City untuk bekerja (, terbesar, dan yang selalu digunakan sistem transit awam tertua di dunia) di bandar ini amat pelbagai dan menarik, di mana segala-galanya adalah di hujung jari anda. [+]

gambaran Keseluruhan

Pelatih di metropolis yang hebat ini, pusat perbankan dan perniagaan global, dan seni dan budaya. Mengambil New York Subway City untuk bekerja (, terbesar, dan yang selalu digunakan sistem transit awam tertua di dunia) di bandar ini amat pelbagai dan menarik, di mana segala-galanya adalah di hujung jari anda. Makan tengah hari mungkin menjadi sandwich pastrami atau knish dari deli Yahudi tradisional, sepotong klasik pizza gaya New York, atau ramuan segar dan eksotik dari bar jus bergaya.

Magang IES di New York City membangunkan kemahiran profesional anda, keupayaan anda untuk berkomunikasi merentasi budaya, dan menyediakan pengalaman kerja substantif untuk melompat-memulakan kerjaya anda dalam pasaran kerja yang kompetitif hari ini.... [-]


Nice Summer – Multiculturalism in France

Campus Sepenuh masa September 2018 Perancis Nice Hong Kong + 1 lagi

[+]

Program ini bermula dengan orientasi 3 hari yang memperkenalkan anda ke IES kakitangan Abroad Nice, rakan-rakan pelajar anda, dan bandar dan budaya Nice. Orientasi ini merangkumi topik penting seperti ahli akademik, perumahan, pengangkutan dan kesihatan dan keselamatan.

TERAS ™, IES Luar Negara yang Komprehensif Orientation & Pengalaman Re-entry, bermula semasa orientasi dan berterusan sepanjang program ini dengan memberi tumpuan kepada aktiviti pelarasan budaya, pencapaian matlamat, dan bersedia untuk pulang ke rumah.

Kurikulum Aktiviti & Acara Kebudayaan

Mentakrifkan semula cara hidup anda dan belajar di Nice melalui acara budaya kita, seperti:

Lawatan ke seni dan sejarah muzium tempatan peluang komuniti sukarela lawatan seni bina Syarat kelayakan 18 tahun Dalam kedudukan yang baik di sekolah rumah anda 2.5 GPA atau lebih baik pada skala 4.0 (GPAs bawah 2.5 dianggap berdasarkan kes demi kes) No sebelum kursus bahasa Perancis dikehendaki Pasport & Visa Keperluan ... [-]

Paris Musim Panas - Bermula Bahasa Dan Pemasaran

Campus Sepenuh masa September 2018 Perancis Paris Hong Kong + 1 lagi

Belajar Bahasa Perancis semasa belajar pemasaran antarabangsa dan pengurusan jenama di Paris, salah satu daripada bandar-bandar besar-rumah di dunia untuk Global Fortune 500 syarikat dan jenama mewah, serta kafe kaki lima, taman-taman yang menakjubkan, pasaran luar, dan banyak lagi. [+]

[-]

Paris Summer - Advanced Language

Campus Sepenuh masa September 2018 Perancis Paris Hong Kong + 1 lagi

[+]

Destinasi mungkin termasuk:

Ile-Saint-Louis The Sénat Musée d'Orsay lawatan kejiranan perumahan

Kami ingin memastikan bahawa cabaran terbesar anda adalah memutuskan tanda untuk melihat atau menemui kafe-bukan yang terbaik mencari tempat untuk hidup di mana anda berasa selesa.

[-]

Paris Summer - Intermediate Language

Campus Sepenuh masa September 2018 Perancis Paris Hong Kong + 1 lagi

[+]

[-]

Paris Summer - Internship

Campus Sepenuh masa September 2018 Perancis Paris Hong Kong + 1 lagi

[+]

.

2 atau lebih semester peringkat kolej Perancis Mendaftar dalam kursus Perancis dalam tahun sebelum tarikh program permulaan Pasport & Visa Keperluan

Pasport yang sah untuk sekurang-kurangnya enam bulan selepas tarikh tamat program ini, dengan sekurang-kurangnya dua muka surat kosong diperlukan.

rakyat Amerika Syarikat memiliki pasport yang sah tidak perlu untuk mendapatkan visa untuk memasuki, belajar, atau pelatih di Perancis bagi penangguhan di bawah 90 hari. rakyat bukan AS yang dikehendaki untuk mendapatkan visa pelajar sebelum ketibaan.

kos

Musim panas 2017 3 kredit

Yuran Pengajian: $ 3,790 [-]

Pelbagai Lokasi Musim Panas - Muzium & Luar: Seni & Budaya Di Paris, Rome & Madrid

Campus Sepenuh masa September 2018 Sepanyol Madrid Perancis Paris Itali Rome Hong Kong + 5 lagi

[+]

gambaran Keseluruhan

Mengapa belajar di luar negara dalam satu bandar Eropah yang besar pada musim panas apabila anda boleh menerokai warisan budaya Paris, Rome, dan Madrid? Dalam program selama tujuh minggu ini, anda akan meneroka bagaimana seni dan seni bina telah menjejaskan pembangunan bandar, kehidupan, dan budaya dalam tiga ibu Eropah menarik, dan bagaimana muzium memelihara, membangun, belajar, dan memaparkan koleksi mereka untuk manfaat orang ramai.

Memulakan program anda di Paris, di mana anda akan mula menghargai bagaimana bandar-bandar ini telah dibangunkan di sekitar idea pusat warisan budaya dan warisan. Ia adalah di sini anda akan mula dua kursus-Center salib yang akan membawa anda ke Rom, dan akhirnya Madrid selama dua minggu di setiap bandar. kursus-kursus anda akan mengintegrasikan masa kelas dengan lawatan kursus-yang berkaitan dengan seni dan institusi pengurusan budaya, termasuk lawatan ke muzium terkenal seperti Musée d'Orsay, Muzium Vatican, dan El Prado.... [-]


Quito Summer - Environmental Studies

Campus Sepenuh masa February 2018 Ecuador Quito Hong Kong + 1 lagi

[+]

Mengkaji flora dan fauna di Ecuador melalui lawatan kursus-yang berkaitan dengan destinasi seperti Kepulauan Galapagos, kawasan Amazon, dan tanah tinggi. Mengambil bahagian dalam kursus-kursus Pengajian Alam Sekitar diajar dalam bahasa Inggeris dengan memberi tumpuan kepada Ecuador. Meningkatkan kemahiran Bahasa Sepanyol anda melalui kursus-kursus bahasa Abroad IES. kajian Sepanyol sebelum tidak diperlukan. Mengalami budaya Ecuador dengan tinggal di homestay yang. Fakta cepat Center: IES Abroad Quito Bandar: Quito Negara: Ecuador Kredit Program: 9 kredit Yuran Pengajian: $ 5,955 Perumahan: $ 1,900 [-]

Rabat Musim Panas - Bahasa Arab

Campus Sepenuh masa August 2018 Maghribi Rabat Hong Kong + 1 lagi

Rabat mempunyai campuran kosmopolitan Modernisme Eropah dan Afrika Utara dan tradisi Islam. gabungan unik budaya, agama, bahasa dan identiti mewujudkan latar belakang yang sempurna untuk mengkaji isu-isu di dunia francophone dan untuk belajar bahasa Arab. [+]

gambaran Keseluruhan

Rabat mempunyai campuran kosmopolitan Modernisme Eropah dan Afrika Utara dan tradisi Islam. gabungan unik budaya, agama, bahasa dan identiti mewujudkan latar belakang yang sempurna untuk mengkaji isu-isu di dunia francophone dan untuk belajar bahasa Arab. lokasi Rabat pantai, sederhana cuaca sepanjang tahun, dan pergaulan yang lama dan baru menjadikannya sebuah bandar yang menarik untuk tinggal dan belajar di ketika musim panas. Sebagai ibu Morocco, Rabat adalah rumah kepada pelbagai pertubuhan bukan kerajaan dan antarabangsa, dan Universiti terkemuka Maghribi.

Pelajar dalam Program Bahasa Arab dikehendaki mengambil kursus 1 kredit dalam Colloquial Moroccan Arabic untuk membantu anda berkomunikasi dengan penduduk tempatan.... [-]


Rome Summer - Internship

Campus Sepenuh masa October 2018 Itali Rome Hong Kong + 1 lagi

An IES Internship membangunkan kemahiran profesional anda, keupayaan anda untuk berkomunikasi merentasi budaya, dan menyediakan pengalaman kerja substantif untuk melompat-memulakan kerjaya anda dalam pasaran kerja yang kompetitif hari ini. Kelas bahasa pilihan meningkatkan penguasaan bahasa Itali anda dan kefasihan. [+]

Rome terpancar di dalam kedua-dua organisasi multinasional dan banyak yang lebih kecil, syarikat-syarikat milik keluarga.

.

Anda juga boleh mendaftar dalam pilihan 3 kredit kursus bahasa Itali mengajar di Center.

kursus

Kehidupan pelajar

orientasi

Kakitangan di Pusat Rome kami akan mengalu-alukan anda untuk orientasi. Orientasi 2 hari ini merangkumi pengenalan kepada bandar dan program, termasuk perumahan, berulang-alik, dan harapan profesional dan budaya. Rom Center adalah tempat di mana anda untuk arahan, sokongan, dan memenuhi pelatih lain.

Kurikulum Aktiviti & Acara Kebudayaan

Menghabiskan masa lapang anda meneroka Rome, salah satu bandar yang paling fotogenik di dunia, dengan piazza yang indah; patung-patung yang menakjubkan, taman-taman, katedral, dan mata air; dan jalan-jalan berliku bersejarah.... [-]


Rome Summer - Language & Culture

Campus Sepenuh masa October 2018 Itali Rome Hong Kong + 1 lagi

[+]

IES kakitangan Luar Negara

musim panas 2017

Pertimbangkan harga ini sebagai satu titik permulaan. Kami menggalakkan anda untuk menghubungi pengajian di luar negara pejabat untuk menentukan kos sebenar kepada anda berdasarkan faktor dalam bantuan kewangan, biasiswa, dasar sekolah rumah anda, dan faktor-faktor lain.

[-]

Salamanca Musim Panas - Bahasa Dan Kebudayaan (sesi I)

Campus Sepenuh masa September 2018 Sepanyol Salamanca Hong Kong + 1 lagi

Dalam program sepenuh rendaman ini, kelas yang ditawarkan oleh Cursos Internacionales dari Universidad de Salamanca, salah satu pusat cemerlang dalam pengajaran Sepanyol di dunia. Setiap program empat minggu adalah sama dengan seluruh semester pengajian bahasa Sepanyol, dengan pelbagai tahap bahasa yang ada. Anda mampu untuk mengambil bahagian dalam kedua-dua sesi program. [+]

Kurikulum Aktiviti & Acara Kebudayaan

Mentakrifkan semula cara hidup anda dan belajar dalam Madrid melalui aktiviti budaya kita, seperti:

Berjalan lawatan bandar perlawanan gastronomi tempatan [-]

Salamanca Summer - Language & Culture (Session II)

Campus Sepenuh masa September 2018 Sepanyol Salamanca Hong Kong + 1 lagi

Dalam program sepenuh rendaman ini, kelas yang ditawarkan oleh Cursos Internacionales dari Universidad de Salamanca, salah satu pusat cemerlang dalam pengajaran Sepanyol di dunia. Setiap program empat minggu adalah sama dengan seluruh semester pengajian bahasa Sepanyol, dengan pelbagai tahap bahasa yang ada. [+]

gambaran Keseluruhan

kemasyhuran Salamanca terletak pada martabat universiti dan seni bina yang anggun daripada Plaza Mayor serta kawasan persekitaran. Universidad de Salamanca, universiti tertua di Sepanyol dan salah satu yang paling berprestij di Eropah, dibuka pada 1218. Tradisi dan sejarah meresap bandar, di mana pembinaan di "baru" Cathedral yang bermula pada tahun 1500-an.

Dalam program sepenuh rendaman ini, kelas yang ditawarkan oleh Cursos Internacionales dari Universidad de Salamanca, salah satu pusat cemerlang dalam pengajaran Sepanyol di dunia. Setiap program empat minggu adalah sama dengan seluruh semester pengajian bahasa Sepanyol, dengan pelbagai tahap bahasa yang ada. Anda mampu untuk mengambil bahagian dalam kedua-dua sesi program.... [-]


Santiago Summer - Internship

Campus Sepenuh masa February 2018 Chile Santiago Hong Kong + 1 lagi

[+]

.

Topik-topik seperti ahli akademik, perumahan, pengangkutan dan kesihatan dan keselamatan adalah dilindungi pada masa ini.

Syarat kelayakan 18 tahun

Musim panas 2017 3 kredit

Yuran Pengajian: $ 3430 Perumahan: $ 1,630 Insurans: $ 135 Jumlah: $ 5,195 [-]

Shanghai Summer - Engineering

Campus Sepenuh masa February 2018 Chile Santiago Hong Kong + 1 lagi

[+]

CN201 Bahasa Cina di Context: Novice Luar Negara III CN301 Cina Bahasa dalam Konteks: Emerging bebas Abroad Saya

Institusi rakan kongsi (s)

Shanghai Jiao Tong University (SJTU) secara konsisten disenaraikan sebagai salah satu daripada lima universiti di China. program Kejuruteraan Mekanikal Its menduduki tempat pertama di seluruh negara. Program Kejuruteraan adalah berdasarkan di kampus kejuruteraan SJTU, di barat daya Shanghai.

Program ini dianjurkan dengan kerjasama University of Michigan-SJTU Institut Bersama. Ditubuhkan pada tahun 2006 sebagai suatu perkongsian global strategik antara kedua-dua universiti, objektif Institut Bersama adalah untuk membangunkan program-program pendidikan dan penyelidikan inovatif dan mempunyai reputasi baik dalam bidang kejuruteraan.... [-]


Shanghai Summer - Internship

Campus Sepenuh masa September 2018 China Shanghai Hong Kong + 1 lagi

[+]

Apabila tiba anda akan menghabiskan dua minggu di Universiti Donghua mengambil kelas bahasa Mandarin, sebelum pergi ke laman web latihan selama enam minggu anda. Kursus bahasa juga boleh diteruskan sepanjang tempoh program.

CONTOH PENEMPATAN: Pelajar lalu telah menjalani latihan dalam bidang yang disenaraikan di bawah. Perlu diingat bahawa senarai ini adalah tidak bermaksud lengkap. .

[-]

Siena Summer - Tradition & Cuisine in Tuscany

Campus Sepenuh masa October 2018 Itali Siena Hong Kong + 1 lagi

[+]

IT 401 - Itali Bahasa dalam Konteks: Emerging Kompeten Luar Negara I (musim panas)

sosiologi

SO / CU / HS 250 - Sejarah dan Kebudayaan Makanan di Itali dan Tuscany (musim panas)

keselamatan diri kehidupan di rumah Itali aspek-aspek praktikal hidup di Siena (pengangkutan, perbankan dan membeli-belah) Syarat kelayakan 18 tahun Dalam kedudukan yang baik di sekolah rumah anda [-]

Sydney Musim Panas - Mengkaji Australia

Campus Sepenuh masa January 2019 Australia Sydney Hong Kong + 1 lagi

program ini akan memastikan anda tidak akan mempunyai untuk-dengan kursus menarik, peluang kajian lapangan, dan acara-acara kebudayaan yang dianjurkan, anda tidak akan mempunyai masa yang membosankan. Memenuhi keperluan bergraduat atau mencuba sesuatu yang baru, yang mana anda pilih, anda akan belajar lebih lanjut mengenai Australia, dan diri anda, daripada yang pernah anda dapat di rumah. [+]

gambaran Keseluruhan [-]

Sydney Summer - Internship

Campus Sepenuh masa January 2019 Australia Sydney Hong Kong + 1 lagi

[+]

.

Setelah masuk, anda akan menerima lebih banyak maklumat mengenai proses permohonan dan sebarang fi yang berkaitan. Proses permohonan untuk warganegara bukan AS boleh menjadi sangat panjang, sila hubungi kami untuk maklumat lanjut.

kos

musim panas 2017

Yuran Pengajian: $ 4,450 Perumahan: $ 2,425 [-]

Tokyo Summer

Campus Sepenuh masa April 2018 Jepun Tokyo Hong Kong + 1 lagi

[+]

Di mana boleh, pengajar kami mengalami mengintegrasikan lawatan kursus yang berkaitan dan aktiviti persembahan berasaskan projek dengan kursus biasa. Layari laman web kami untuk maklumat terkini mengenai sukatan pelajaran kursus.

kursus

Ini adalah senarai penawaran kursus yang berpotensi. Kursus-kursus yang muktamad dan penempatan tahap pelajar akan diputuskan selepas selesai ujian penempatan bahasa ditadbir semasa orientasi.

[-]

Vienna Musim Panas - Psikologi

Campus Sepenuh masa October 2018 Austria Vienna Hong Kong + 1 lagi

Di Vienna, tempat kelahiran psikoanalisis dan rumah kepada Sigmund Freud dan banyak ahli psikologi legenda lain, anda boleh mengalami kedua-dua sejarah dan amalan psikologi dari sudut pandangan yang unik. Meneroka kekayaan sejarah ini bandar ini di dalam persekitaran akademik yang direka khusus untuk pelajar Psikologi. [+]

gambaran Keseluruhan

Sebagai ahli psikologi yang terkenal Carl Rogers pernah berkata, "Ini adalah di mana semua masalah itu bermula!" Di Vienna, tempat kelahiran psikoanalisis dan rumah kepada Sigmund Freud dan banyak ahli psikologi legenda lain, anda boleh mengalami kedua-dua sejarah dan amalan psikologi dari sudut pandangan yang unik. Meneroka kekayaan sejarah ini bandar ini di dalam persekitaran akademik yang direka khusus untuk pelajar Psikologi.

Program ini dibahagikan kepada dua topik: Psychology & Persatuan, dan Psikologi Kesihatan & Komunikasi. Pelajar memeriksa Psikologi & Persatuan belajar tentang kemunculan psikologi dalam Vienna dan mempertimbangkan dengan teliti bagaimana berbeza metodologi hari ini kedua-dua mencerminkan dan mencabar warisan Freud. Pelajar yang belajar Psikologi Kesihatan & Communication mengambil pendekatan yang lebih praktikal kerana mereka meneroka bidang kaunseling, dan membangunkan kemahiran mendengar dan empati.... [-]


Vienna Musim Panas - Sejarah Muzik & Prestasi

Campus Sepenuh masa October 2018 Austria Vienna Hong Kong + 1 lagi

[+]

. [-]

Video

Study with IES Abroad

About IES Abroad

The Power of Cultural Immersion

Benefits of Study Abroad

Contact
Alamat lokasi
33 W. Monroe St.
Suite 2300

Chicago, Illinois, 60603-5405 US
Alamat lokasi
Amsterdam, NL
Alamat lokasi
Arles, Provence-Alpes-Cote d'Azur, FR
Alamat lokasi
Auckland, NZ
Alamat lokasi
Barcelona, ES
Alamat lokasi
Beijing, CN
Alamat lokasi
Berlin, Berlin Region, DE
Alamat lokasi
Buenos Aires, AR
Alamat lokasi
Cape Town, ZA
Alamat lokasi
Christchurch, NZ
Alamat lokasi
Dublin, IE
Alamat lokasi
Freiburg, Baden-Württemberg , DE
Alamat lokasi
Granada, ES
Alamat lokasi
London, England, GB
Alamat lokasi
Madrid, ES
Alamat lokasi
Milan, IT
Alamat lokasi
Nagoya, JP
Alamat lokasi
Nantes, Pays de la Loire, FR
Alamat lokasi
Upper East Side, New York, US
Alamat lokasi
Nice, Provence-Alpes-Cote d'Azur, FR
Alamat lokasi
Paris, Ile-de-France, FR
Alamat lokasi
Oxford, England, GB
Alamat lokasi
Quito, EC
Alamat lokasi
Rabat, MA
Alamat lokasi
Rome, IT
Alamat lokasi
Salamanca, ES
Alamat lokasi
Santiago, CL
Alamat lokasi
Shanghai, CN
Alamat lokasi
Siena, IT
Alamat lokasi
Sydney, New South Wales, AU
Alamat lokasi
Tokyo, JP
Alamat lokasi
Galapagos Islands, EC
Alamat lokasi
Vienna, AT
Alamat lokasi
Hong Kong, HK