IES Abroad

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Satu pasukan yang sangat bertanggungjawab yang akan menggerakkan dunia anda.

Semua yang kita lakukan adalah tentang IES Luar Negara pelajar. pasukan mendalam ghairah kami kajian profesional di luar negara percaya dalam mewujudkan sekali dalam seumur hidup pengembaraan pendidikan yang melampaui jangkaan. Matlamat kami adalah untuk rock dunia beberapa pelajar luar negara 6000 kajian setiap tahun.

Dari ibu pejabat kami di Chicago kepada program 125 + belajar di luar negara kami di lebih daripada 30 lokasi global di seluruh dunia, kita mewujudkan pendidikan global yang sahih dan pengalaman budaya hidup mengesahkan. Kami bekerja di IES Luar Negara kerana kami percaya bahawa setiap pelajar perlu mempunyai peluang untuk pergi ke luar negara - terutamanya dalam persekitaran akademik dan budaya yang menyeronokkan, selamat, dan unggul.

Kami percaya begitu kuat dalam kuasa program kita, supaya kita aktif merekrut pelajar dari pelbagai populasi dan menyediakan lebih daripada $ 4 juta pada tahun biasiswa demi tahun. Kami bangga bahawa pelajar-pelajar kita adalah seperti yang pelbagai dan menarik sebagai negara mereka belajar di.

Siapa kita

Institut Pendidikan Antarabangsa Pelajar ( "IES Luar Negara") mewakili sebuah konsortium lebih daripada 235 kolej dan universiti-universiti Amerika. Sebagai tidak untuk keuntungan 501 (c) (3) organisasi, IES Abroad mempunyai semua sukarelawan Lembaga Pengarah dan sistem tadbir urus akademik yang luas yang termasuk 5 jawatankuasa menampilkan perwakilan demokratik dari IES Abroad konsortium.

Sejak ditubuhkan pada tahun 1950, lebih 100,000 pelajar telah mengambil bahagian dalam kajian IES Abroad antarabangsa program luar negara. IES Abroad beroperasi 120+ program di lebih daripada 30 lokasi di Eropah, Afrika, Asia, Amerika Selatan, Australia dan New Zealand. Dengan 6,000+ pelajar yang mengikuti program Abroad IES setiap tahun, IES Luar Negara adalah kajian terbesar di luar negara pembekal di Amerika Syarikat dan peneraju inovatif dalam kajian di luar negara bidang.

Belajar

Misi Kita

IES Abroad mendidik pelajar untuk menjadi pemimpin global melalui kajian utama di luar negara dan program latihan, yang menawarkan pelajar peluang pembelajaran melalui pengalaman di seluruh dunia yang memenuhi standard kualiti akademik.

Visi Kami

Visi kami untuk masa depan kekal berhubung dengan asal Abroad program IES pada tahun 1950 ... dunia yang dipenuhi dengan pemimpin antara budaya yang berwibawa yang mempunyai kedua-dua pemahaman dan kemahiran untuk berkesan, berperikemanusiaan, dan positif mengemudi merentasi budaya yang berbeza, dalam politik, pendidikan, perniagaan , atau sektor bukan keuntungan.

FALSAFAH KAMI

Kami komited untuk meletakkan kepentingan pelajar-pelajar kita pertama, untuk penyampaian program akademik yang unggul, dan untuk menyediakan perkhidmatan yang cemerlang kepada pelajar dan rakan kongsi pendidikan di seluruh dunia. Ini adalah keutamaan kami.

Kami percaya ketelusan, amalan terbaik, dan mengekalkan integriti prinsip-prinsip perniagaan kami adalah demi kepentingan pelajar, rakan akademik global kami, dan organisasi kami. Struktur tadbir urus IES Luar Negara mempunyai sistem pengawasan dicirikan oleh ahli konsortium dan cek pihak ketiga didorong dan baki.

Pelajar

Apa yang kami tawarkan

A pasport kewarganegaraan global.

IES Abroad mewujudkan perjalanan-cabaran yang menyeronokkan ahli akademik dan keasyikan-pengalaman pendidikan global yang tidak dapat ditandingi budaya. fakulti bertaraf dunia dan mencabar, kursus yang sesuai melibatkan diri dan memberi inspirasi kepada pelajar kerana mereka menemui cara yang tidak dijangka pembelajaran di dalam dan di luar bilik darjah.

Tidak lama kemudian, pelajar-pelajar kita mendapati diri mereka di persimpangan kemahiran bahasa dan komunikasi antara budaya kerana mereka belajar untuk mengemudi dunia sebagai warga global abad ke-21. Berikut adalah bagaimana kita melakukannya:

 • Lebih daripada 125 program akademik
 • Program dalam 30 + bandar-bandar dan 21 buah negara
 • Satu rangkaian 600 + Ambassadors yang menawarkan diri untuk menjawab soalan-soalan
 • Lebih 1,200 IES kursus Abroad diajar oleh fakulti antarabangsa berkelayakan
 • pemindahan kredit, berdasarkan program-program yang telah pun diluluskan oleh sekolah-sekolah rumah pelajar atau melalui program-program yang diiktiraf oleh IES Luar Negara yang School of Record, Universiti Rochester
 • pilihan perumahan dilindungi dan disemak oleh IES Luar negara, termasuk inap desa, dewan kediaman dengan pelajar universiti tempatan, dan / atau pangsapuri (sering dengan pembantu penduduk tempatan)
 • Lebih daripada $ 4 juta dalam IES biasiswa Luar Negara dan membantu tersedia
 • Pilihan untuk mengambil kursus di salah sebuah universiti rakan kongsi antarabangsa kami bersama pelajar tempatan
 • Peribadi menasihati untuk membantu dengan soalan pra-berlepas, kebimbangan, dan proses
 • Bantuan proses permohonan visa
 • perkhidmatan kesihatan dan keselamatan yang menyeluruh, yang termasuk:
  • kakitangan 24/7 kecemasan di tapak di setiap lokasi untuk bertindak balas kepada keperluan kesihatan dan keselamatan segera pelajar
  • insurans kesihatan antarabangsa untuk tujuan kecemasan
  • berpangkalan di Amerika Syarikat Dekan Pelajar dan kakitangan sokongan yang mendirikan dan mengawasi kesihatan dan protokol keselamatan, berunding dengan IES Luar Negara Pusat untuk mengekalkan standard yang tinggi bagi keselamatan, dan berkhidmat sebagai hubungan kecemasan
  • Pelan dasar antarabangsa bagi pengurusan krisis dan prosedur kecemasan di semua lokasi untuk pemindahan sekiranya berlaku bencana alam, pergolakan politik, atau tindakan pengganas.
 • sumber predeparture menyeluruh, termasuk maklumat budaya dan akademik
 • Akses kepada Moodle, persekitaran pembelajaran dalam talian yang melibatkan para pelajar di luar bilik darjah
 • sokongan keluarga, termasuk IES Luar Negara Panduan keluarga
 • Berpengalaman dan berdedikasi kakitangan tempatan di lokasi
 • Makanan, bergantung kepada pilihan perumahan
 • Latihan dan penempatan lapangan di bidang-bidang seperti: / Teater, Perniagaan, Pendidikan, Kerajaan / Politik, Undang-undang, Sains / program berkaitan kesihatan Seni, Sosial / NGO Organizations
 • peluang pembelajaran perkhidmatan dan sukarelawan di pelbagai pertubuhan amal tempatan, nasional dan antarabangsa dalam bidang-bidang seperti: Kebajikan Haiwan, Pembangunan Masyarakat, Pembangunan Ekonomi, Pendidikan, Kesihatan, Hak Asasi Manusia, dan lain-lain
 • orientasi dan kemasukan semula komprehensif pengaturcaraan yang memberi tumpuan kepada pelarasan budaya, penetapan matlamat dan pencapaian, dan bersedia untuk pulang ke rumah
 • Akses ke lawatan lapangan teratur dan acara kebudayaan
 • transkrip
 • Akses kepada rangkaian kami 100,000+ alumni dan The Exchange surat berita dwi-tahunan
This school offers programs in:
 • English

Lihat Kursus musim panas » Lihat kursus » Lihat Health Kursus »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus

Amsterdam - Perniagaan

Campus Sepenuh masa Sambilan 1 - 2  January 2019 Belanda Amsterdam + 1 lagi

Dengan lokasi pusatnya di Eropah dan status penuh ahli di Kesatuan Eropah, Belanda adalah tempat yang sempurna untuk belajar di luar negeri dan memahami bukan sahaja perniagaan dan ekonomi di Belanda, tetapi di seluruh Eropah-rakan dagang pentingnya ialah Jerman, Belgium , Perancis, dan United Kingdom. [+]

Mengapa Amsterdam?

Bayangkan mengkaji perniagaan antarabangsa dan ekonomi global di Amsterdam yang indah, salah satu bandar terkemuka Eropah untuk perniagaan dan dasar sosial dan ekonomi progresif. Ia juga merupakan hab untuk keusahawanan dan permulaan. Dengan lokasi pusatnya di Eropah dan status penuh ahli di Kesatuan Eropah, Belanda adalah tempat yang sempurna untuk belajar di luar negeri dan memahami bukan sahaja perniagaan dan ekonomi di Belanda, tetapi di seluruh Eropah-rakan dagang pentingnya ialah Jerman, Belgium , Perancis, dan United Kingdom.

Apa yang akan anda pelajari

Dengan mendaftarkan diri dalam program ini, anda akan mempunyai peluang yang unik untuk memilih dari pelbagai kursus Perniagaan dan Ekonomi di Vrije Universiteit Amsterdam (VU). Terletak di daerah perniagaan Amsterdam, Sekolah Ekonomi... [-]


Amsterdam - Psikologi

Campus Sepenuh masa 1 - 2  January 2019 Belanda Amsterdam

Terangkan diri anda dalam makmal bio atau kuliah psikologi. Sekarang lihat-lihat anda-anda dikelilingi oleh pelajar Belanda dan antarabangsa. Kelas anda bukanlah salah satu daripada bangunan-bangunan lama yang ada di kampus rumah anda; ia terletak di salah satu bandar paling menarik dan unik di Eropah-Amsterdam-pada universiti penyelidikan yang diiktiraf di peringkat antarabangsa, Vrije Universiteit Amsterdam (VU). [+]

Gambaran keseluruhan

Terangkan diri anda dalam makmal bio atau kuliah psikologi. Sekarang lihat-lihat anda-anda dikelilingi oleh pelajar Belanda dan antarabangsa. Kelas anda bukanlah salah satu daripada bangunan-bangunan lama yang ada di kampus rumah anda; ia terletak di salah satu bandar paling menarik dan unik di Eropah-Amsterdam-pada universiti penyelidikan yang diiktiraf di peringkat antarabangsa, Vrije Universiteit Amsterdam (VU).

Dengan penawaran kursus yang kuat dalam psikologi dan sains, anda akan menemui kursus bahasa Inggeris yang diajar di VU untuk memohon utama anda, dari Biologi Sel Eksperimen ke Sejarah dan Falsafah Psikologi. Anda boleh menyelam jauh ke dalam utama anda, tetapi anda juga berpeluang untuk mengembangkan pengajian anda dengan pilihan kursus IES Abroad , seperti tawaran dalam bahasa dan budaya bahasa Belanda, seksualiti dan jantina, seni studio, dan sejarah seni.... [-]


Amsterdam - Sains Sosial

Campus Sepenuh masa 1 - 2  January 2019 Belanda Amsterdam

Kajian kami di Amsterdam Program mengambil kesempatan dari bandar

[+]

Gambaran keseluruhan

Adakah anda bersemangat untuk mengambil pandangan yang bebas dan segar di dunia-dan pada diri anda sendiri? Biarkan Amsterdam mentakrifkan perspektif anda. Bandar progresif ini terkenal dengan sumbangannya kepada seni, perniagaan, politik, dan dasar sosial, dan kepentingannya dalam sejarah Eropah dan dunia.

Kajian kami di Amsterdam Program mengambil kesempatan daripada keseimbangan unik sejarah dan budaya kontemporari di bandar ini, dan membolehkan anda menyusun pengajian di Universiteit van Amsterdam (UvA) yang berprestij dan di IES Abroad Centre.

Dengan tumpuan yang kuat terhadap internasionalisme, UvA menawarkan pelbagai kursus untuk anda mendaftar, termasuk Kepelbagaian Konflik dan Kebudayaan, Globalisasi dan Perhubungan Antarabangsa, dan Sosiologi. Anda juga boleh memilih tawaran kursus IES Abroad , dalam seni studio, bahasa Belanda, penyelidikan, dan mata pelajaran lain.... [-]


Amsterdam - Undang-undang

Campus Sepenuh masa 1 - 2  January 2019 Belanda Amsterdam

Anda sedang mempertimbangkan untuk menghadiri sekolah undang-undang selepas tamat pengajian-tidakkah anda dapat melihat sekilas sekolah undang-undang sebelum anda pergi dan juga mencari tahu jenis kerjaya undang-undang yang anda cari? Program ini menawarkan anda kesempatan itu. Ketahui tentang undang-undang perbandingan dalam konteks antarabangsa semasa belajar di luar negara dengan kami di Belanda, di mana pelajar tempatan memulakan ijazah undang-undang mereka di peringkat Sarjana Muda. [+]

Gambaran keseluruhan

Anda sedang mempertimbangkan untuk menghadiri sekolah undang-undang selepas tamat pengajian-tidakkah anda dapat melihat sekilas sekolah undang-undang sebelum anda pergi dan juga mencari tahu jenis kerjaya undang-undang yang anda cari? Program ini menawarkan anda kesempatan itu. Ketahui tentang undang-undang perbandingan dalam konteks antarabangsa semasa belajar di luar negara dengan kami di Belanda, di mana pelajar tempatan memulakan ijazah undang-undang mereka di peringkat Sarjana Muda.

Dengan mendaftarkan diri dalam program ini, anda menambah pengalaman undang-undang dan kriminologi antarabangsa ke transkrip anda-satu titik bercakap hebat ketika menemuramah sekolah undang-undang atau pekerjaan pertama anda. Mendaftar dalam kursus teras IES Abroad , dan tiga hingga empat kursus berkaitan undang-undang atau kriminologi di Vrije Universiteit Amsterdam (VU) yang terkenal. Dengan pelajar Belanda dan antarabangsa sebagai rakan sebaya anda dalam tugasan seperti seluar kes dan pengadilan, anda mendapat perspektif antarabangsa yang berharga yang hanya datang dengan belajar di luar negara.... [-]


Amsterdam Direct Enrollment - Conservatorium van Amsterdam

Campus Sepenuh masa 1 - 2  January 2019 Belanda Amsterdam

Sebagai pelajar Muzik, anda akan berkembang dalam persekitaran seni yang berkembang maju di Amsterdam, sebuah bandar yang dikenali kerana keupayaannya untuk merangkul ungkapan semangat manusia. [+]

Gambaran keseluruhan

Sebagai pelajar Muzik, anda akan berkembang dalam persekitaran seni yang berkembang maju di Amsterdam, sebuah bandar yang dikenali kerana keupayaannya untuk merangkul ungkapan semangat manusia.

Mendaftar di Conservatorium van Amsterdam, konservatori muzik terbesar dan paling beraneka di Belanda, mengintegrasikan anda sepenuhnya ke sebuah institusi khusus di mana anda belajar dengan pelajar lain yang berdedikasi untuk mempelajari muzik.

Konservatorium van Amsterdam memanfaatkan sepenuhnya reputasi Amsterdam dalam muzik untuk menawarkan arahan cemerlang dalam prestasi, teori, dan komposisi muzik klasik dan jazz. Konservatorium didedikasikan untuk menegakkan piawai pengajaran, persembahan, dan mencipta muzik melalui pengajian yang sangat individual. Jika anda ingin belajar di CvA, anda harus menjadi Prestasi, Komposisi, atau Teori yang kuat dan bebas dengan motivasi dan niat untuk menjadi ahli muzik profesional, sarjana muzik, atau komposer.... [-]


Auckland Direct Enrollment - Universiti Auckland

Campus Sepenuh masa 1 - 2  February 2019 New Zealand Auckland

Program pembelajaran luar negara kami di Auckland menawarkan anda peluang untuk mendaftarkan diri secara langsung di University of Auckland, universiti penyelidikan berprestij yang mempunyai kursus di lebih daripada 150 disiplin. [+]

Gambaran keseluruhan

The 2015 Mercer Quality of Living Survey menduduki ranking Auckland ketiga di dunia untuk kualiti hidup. Dengan gunung berapi dan arus lava yang indah, campuran Eropah, Asia dan Pasifik yang dinamik, penduduk yang mesra, dan pemandangan pesisir yang menarik, anda akan terjun ke daya tarikan unik Auckland.

Program pembelajaran luar negara kami di Auckland menawarkan anda peluang untuk mendaftarkan diri secara langsung di University of Auckland, universiti penyelidikan berprestij yang mempunyai kursus di lebih daripada 150 disiplin. Universiti ini mempunyai banyak pilihan dalam Pengajian Māori dan mempunyai marae (tanah suci Māori) di kampus, yang menunjukkan kepelbagaian Auckland dan warisan Māori New Zealand. Auckland akan menjadi kelas anda. Lawati Muzium Peringatan Perang Auckland untuk meneroka koleksinya dalam sejarah semula jadi dan manusia. Ketahui tentang geografi yang pelbagai di Auckland dari Lapangan Terbang Vulkanik ke Auckland yang terletak di Auckland. Semua yang anda lakukan dan lihat adalah sebahagian daripada pendidikan antarabangsa anda.... [-]


Auckland Summer Direct Enrollment – University of Auckland Film Production

Campus Sepenuh masa June 2019 New Zealand Auckland

[+]

Ketahui terlebih dahulu apa yang menarik industri filem global ke New Zealand dan buat episod drama pendek anda sendiri. Berstruktur di sekitar proses pengeluaran praktikal berdasarkan praktik industri televisyen profesional, program ini merupakan pengalaman praktis yang dirancang untuk menyiapkan alat-alat yang anda perlukan untuk melancarkan karier anda dalam industri film, televisi dan media digital. Oleh kerana saiz kecil dan sifat intensif program, kemasukan sangat selektif.

AKADEMIK

misi IES Luar Negara adalah mudah: untuk menyediakan anda dengan kajian yang terbaik di luar negara program mungkin-yang merangkumi pengalaman akademik dan kebudayaan yang berkualiti tinggi. Itulah sebabnya kami bekerjasama dengan University of Auckland.... [-]


Barcelona - Arts & Culture

Campus Sepenuh masa Sambilan 1 - 2  September 2019 Sepanyol Barcelona + 1 lagi

[+]

Mengapa Barcelona?

Barcelona akan menjadi kelas anda.

Meningkatkan apa yang anda pelajari di dalam bilik darjah dan menambah pengalaman kerja antarabangsa ke résumé anda dengan mengambil bahagian dalam latihan opsional atau tindakan pembelajaran sosial / perkhidmatan dan seminar yang disertai.

Barcelona akan menjadi kelas anda.

Meningkatkan apa yang anda pelajari di dalam bilik darjah dan menambah pengalaman kerja antarabangsa ke résumé anda dengan mengambil bahagian dalam latihan opsional atau tindakan pembelajaran sosial / perkhidmatan dan seminar yang disertai.

AKADEMIK

Misi kami adalah mudah: untuk menyediakan anda dengan kajian yang terbaik di luar negara program mungkin-yang merangkumi pengalaman akademik dan kebudayaan yang berkualiti tinggi. profesor bertaraf dunia dan pilihan kursus di universiti-universiti tempatan yang berprestij meningkatkan pengalaman akademik anda dan memberi anda perspektif baru setiap hari di dalam kelas.... [-]


Barcelona - Latihan Semester Penuh Sepenuh Masa

Campus Sepenuh masa September 2019 Sepanyol Barcelona

Program magang 12-minggu kami di Barcelona menjamin penempatan selama 30 hingga 40 jam seminggu dalam bidang pilihan anda. Membangunkan kemahiran profesional anda, keupayaan anda untuk berkomunikasi merentas budaya, dan mendapat pengalaman kerja yang sebenar yang akan melancarkan kerjaya anda di pasaran kerja kompetitif hari ini. [+]

Gambaran keseluruhan

Dapatkan permulaan dalam kerjayanya dengan mendapatkan pengalaman kerja antarabangsa dengan magang semester di Barcelona, ​​hab ekonomi dan budaya Semenanjung Iberia. Barcelona adalah pemain utama dalam banyak industri, termasuk perdagangan, pendidikan, permulaan teknologi, hiburan, media, dan fesyen. Terdapat juga peluang yang sangat baik dalam pertubuhan bukan untung penjagaan kesihatan antarabangsa, dan seni. Bina jaringan hubungan profesional global sambil mengambil segala yang indah di bandaraya Sepanyol yang terletak di antara laut biru terang dan gunung-gunung yang hebat.

Program magang 12-minggu kami di Barcelona menjamin penempatan selama 30 hingga 40 jam seminggu dalam bidang pilihan anda. Membangunkan kemahiran profesional anda, keupayaan anda untuk berkomunikasi merentas budaya, dan mendapat pengalaman kerja yang sebenar yang akan melancarkan kerjaya anda di pasaran kerja kompetitif hari ini.... [-]


Barcelona - Sains Politik

Campus Sepenuh masa Sambilan 1 - 2  September 2019 Sepanyol Barcelona + 1 lagi

Dalam program ini, anda boleh mengambil kursus dalam pelbagai topik termasuk politik, regionalisme, keselamatan antarabangsa, perniagaan dan hubungan antarabangsa, dan banyak lagi. [+]

Kenapa Barcelona?

Sebagai bandar paling ramai di Sepanyol, Barcelona adalah tempat penting untuk hubungan antarabangsa serta perniagaan dan perdagangan antarabangsa. Disebabkan campuran bandar Sepanyol, Inggeris, Perancis, dan banyak lagi, ia mempunyai hubungan politik yang kuat dengan seluruh Eropah dan seterusnya. Dan dengan gabungan budaya, Barcelona menawarkan peluang yang luar biasa untuk melihat bagaimana pandangan serantau, kebangsaan, dan antarabangsa saling berkaitan.

Apa yang akan anda pelajari

Dalam program ini, anda boleh mengambil kursus dalam pelbagai topik termasuk politik, regionalisme, keselamatan antarabangsa, perniagaan dan hubungan antarabangsa, dan banyak lagi. Bayangkan mengambil apa yang ditawarkan oleh Barcelona semasa mengambil kursus yang menarik, seperti Kempen di Eropah: Dari Propaganda ke Pemasaran Politik atau Ekonomi Global... [-]


Barcelona - Seni Liberal

Campus Sepenuh masa 1 - 2  September 2019 Sepanyol Barcelona

Terdapat pelbagai kursus IES Abroad tersedia, terutamanya yang diajar dalam bahasa Inggeris oleh fakulti kelas dunia kami. Anda dikelompokkan ke peringkat berasaskan kemahiran bahasa untuk memfokuskan pilihan pendaftaran kursus anda. Ini juga memberikan rasa masyarakat dengan rakan-rakan anda dan mencabar anda untuk memaksimumkan pembelajaran anda. [+]

Gambaran keseluruhan

Perjamikan pemandangan anda di banyak pemandangan Barcelona! Mengagumi senibina Modernis yang menakjubkan gereja Sagrada Familia Antoni Gaudí, berjalan-jalan melalui Park Güell yang aneh, membeli pasar dan penjual jalanan Las Ramblas, melawat pantai yang indah-jika kita teruskan? Anda boleh mengalami semuanya di sini.

Terdapat pelbagai kursus IES Abroad tersedia, terutamanya yang diajar dalam bahasa Inggeris oleh fakulti kelas dunia kami. Anda dikelompokkan ke peringkat berasaskan kemahiran bahasa untuk memfokuskan pilihan pendaftaran kursus anda. Ini juga memberikan rasa masyarakat dengan rakan-rakan anda dan mencabar anda untuk memaksimumkan pembelajaran anda.... [-]


Barcelona – Journalism & Communications

Campus Sepenuh masa Sambilan 1 - 2  September 2019 Sepanyol Barcelona + 1 lagi

[+]

Semasa di Barcelona, ​​anda mengambil 15-19 kredit setiap semester. Matlamat kami adalah untuk memastikan keperluan akademik anda dipenuhi. Anda boleh mencipta pengalaman akademik anda sendiri dengan memilih daripada jenis kursus berikut:

Kursus pengajian kawasan * (diperlukan, 3 kredit) ditawarkan di IES Abroad Centre dalam bahasa Inggeris dan Sepanyol dalam pelbagai bidang. (Peletakan Inggeris disediakan. Pengetahuan asas Bahasa Sepanyol diperlukan untuk sesetengah.) Kursus Sepanyol dan diajar dalam bahasa Inggeris boleh didapati di Universitat de Barcelona dan Universitat Pompeu Fabra, dan dalam pelbagai disiplin. ... [-]

Berlin - Bahasa

Campus Sepenuh masa 1 - 2  March 2019 Jerman Berlin

Direka khas untuk meningkatkan kemahiran bahasa Jerman anda, program ini menarik kepada budaya dan tradisi kaya Berlin untuk menghubungkan kursus dengan sejarah hidup kota. Kursus IES Abroad diajar di Jerman oleh fakulti tempatan, dan pelbagai pilihan akademik boleh didapati di universiti tempatan. [+]

Gambaran keseluruhan

Semenjak anda melepaskan pesawat di Berlin, anda akan merasakan tenaganya. Ini adalah tempat idea baru, di mana teknologi yang mapan dan reka bentuk moden adalah cara hidup, dan galeri seni boleh didapati di hampir setiap sudut. Tetapi jangan lupa, bandar dinamik ini juga merupakan pusat sejarah Eropah moden-ia tidak sama dengan meninggalkan jejaknya pada sejarah politik, sosial, dan budaya abad ke-20. Kami menjemput anda untuk belajar di Berlin dan menerokai salah satu daripada bandar-bandar yang paling meriah di dunia. Direka khas untuk meningkatkan kemahiran bahasa Jerman anda, program ini menarik kepada budaya dan tradisi kaya Berlin untuk menghubungkan kursus dengan sejarah hidup kota.... [-]


Berlin - Metropolitan

Campus Sepenuh masa September 2019 Jerman Berlin

Menggunakan Berlin sebagai kajian kes, program berbahasa Inggeris ini meneliti isu-isu yang berkaitan dengan bandar-bandar utama hari ini. Melalui kursus perbandingan dan interdisipliner, anda mempelajari topik seperti seni bina, identiti budaya, jantina dan politik seksual, budaya multikultural, budaya popular, dan kajian bandar untuk lebih memahami perkembangan bandar dan budayanya. [+]

Gambaran keseluruhan

Berjalan-jalan di jalan-jalan di Berlin dan sekitar satu sudut anda akan melihat bangunan moden yang melambung yang menggabungkan teknologi lestari yang canggih. Sekitar sudut seterusnya, anda akan melihat galeri seni, kafe, dan kedai-kedai yang berjajar di jalan-jalan batu lama. Sebagai sebuah bandar yang telah dibina dan dibina semula sejak abad yang lalu, Berlin tetap menjadi bandar kontras dan inovasi. Datang dan belajar di luar negara di Berlin, dan alami tenaga dan keseronokan bandar yang menakjubkan ini.

Menggunakan Berlin sebagai kajian kes, program berbahasa Inggeris ini meneliti isu-isu yang berkaitan dengan bandar-bandar utama hari ini. Melalui kursus perbandingan dan interdisipliner, anda mempelajari topik seperti seni bina, identiti budaya, jantina dan politik seksual, budaya multikultural, budaya popular, dan kajian bandar untuk lebih memahami perkembangan bandar dan budayanya.... [-]


Berlin - Pengajian Keselamatan

Campus Sepenuh masa 14  September 2019 Jerman Berlin

Kursus-kursus dalam program ini memanfaatkan kedudukan Berlin sebagai ibu negara Jerman dan kedudukan Jerman sebagai negara terkemuka di Kesatuan Eropah. Kursus berbahasa Inggeris membandingkan dan membezakan kebaikan dan keburukan sempadan terbuka Kesatuan Eropah, strategi untuk memerangi keganasan, dan cabaran dan faedah yang dibawa oleh migrasi. [+]

Gambaran keseluruhan

12 kredit. 12 minggu. $ 12,000.

Kami Berlin - Hal Ehwal Antarabangsa

Kursus-kursus dalam program ini memanfaatkan kedudukan Berlin sebagai ibu negara Jerman dan kedudukan Jerman sebagai negara terkemuka di Kesatuan Eropah. Kursus berbahasa Inggeris membandingkan dan membezakan kebaikan dan keburukan sempadan terbuka Kesatuan Eropah, strategi untuk memerangi keganasan, dan cabaran dan faedah yang dibawa oleh migrasi.

Berlin juga akan menjadi kelas anda. Bayangkan mengkaji cabaran-cabaran Eropah dan global yang dihadapi oleh Jerman dan kemudian berjalan di sepanjang sisa-sisa Tembok Berlin, satu peringatan yang menakjubkan mengenai masa lalu yang bergelora di bandar ini. Atau mengembara melalui Pasar Turki semasa belajar mengenai perpindahan di Jerman. Bolehkah anda meneroka meneroka kejiranan Berlin, mengambil seni bina yang menakjubkan, dan menikmati para penderma dan karier? Ini belajar di luar negara!... [-]


Buenos Aires - Advanced Immersion Sepanyol

Campus Sepenuh masa 1 - 2  February 2019 Argentina Buenos Aires

Direka khas untuk pelajar dengan kemahiran berbahasa Sepanyol yang maju, program kami membolehkan anda untuk membina kemahiran bahasa anda kerana anda melibatkan diri dalam budaya Argentina. Sebagai tambahan kepada pembelajaran bahasa lanjutan di Pusat Buenos Aires kami, anda memilih dari pelbagai kursus pengajian kawasan IES Abroad diajar oleh Sepanyol yang memberi tumpuan kepada bidang-bidang berikut: [+]

Gambaran keseluruhan

Anda membaca, menulis, dan bercakap bahasa Sepanyol dengan baik-jadi mengapa tidak mengambil pendidikan anda ke peringkat seterusnya? Hidup dan belajar di Buenos Aires, di mana orang tempatan terbuka dan berminat bercakap bahasa Sepanyol dengan anda dan membantu anda mempelajari bahasa, sejarah, dan budaya mereka.

Direka khas untuk pelajar dengan kemahiran berbahasa Sepanyol yang maju, program kami membolehkan anda untuk membina kemahiran bahasa anda kerana anda melibatkan diri dalam budaya Argentina. Sebagai tambahan kepada pembelajaran bahasa lanjutan di Pusat Buenos Aires kami, anda memilih dari pelbagai kursus pengajian kawasan IES Abroad diajar oleh Sepanyol yang memberi tumpuan kepada bidang-bidang berikut:... [-]


Buenos Aires - Pertubuhan Amerika Latin

Campus Sepenuh masa 1 - 2  February 2019 Argentina Buenos Aires

Terbuka kepada pelajar semua peringkat bahasa, Pertubuhan Amerika Latin [+]

Gambaran keseluruhan

Jika anda bersedia untuk pengembaraan bandar, Buenos Aires adalah bandar anda. Dengan daerah dan kawasan kejiranan yang tidak berkesudahan untuk diterokai, anda akan tersesat dalam pemandangan dan bunyi Buenos Aires. Tango malam ketika anda mempelajari tarian popular di negara ini, menghadiri salah satu daripada banyak permainan bola sepak, dan melayari pemandangan seni tempatan-semua ini dan lebih banyak menanti anda sebagai pelajar luar negeri di Buenos Aires.

Terbuka kepada pelajar semua peringkat bahasa, Pertubuhan Amerika Latin

Sekiranya anda mempunyai kemahiran bahasa permulaan atau pertengahan, anda boleh memilih dari pelbagai kursus IES Abroad diajar dalam bahasa Inggeris seperti bidang Sastera, Sejarah, Antropologi, Perniagaan Antarabangsa dan Sains Politik. Sekiranya anda mempunyai kemahiran bahasa Sepanyol peringkat lanjutan, anda mempunyai pilihan untuk memilih dari kursus-kursus dan kursus IES Abroad diajar oleh Sepanyol melalui Pontificia Universidad Católica Argentina yang berprestij. Anda juga boleh mengikuti kursus IES Abroad diajar bahasa Inggeris.... [-]


Cape Town - Health, Culture & Development

Campus Sepenuh masa Sambilan January 2019 Afrika Selatan Cape Town + 1 lagi

[+]

Mengapa Afrika Selatan?

Kursus-kursus ini akan merangkumi perspektif perbandingan berdasarkan contoh Afrika Selatan.

Semasa di Cape Town, anda mengambil kredit 15-17 setiap semester; semua kursus bernilai 3 kredit kecuali dinyatakan sebaliknya.

Kehidupan seharian

Sebahagian daripada membuat anda merasa di rumah di Cape Town melakukan yang terbaik untuk membantu anda berasa selamat dan peduli. Sama ada program orientasi yang membuat anda merasa siap, perumahan yang terletak dengan baik dan selesa, atau perjalanan lapangan dan lawatan berjalan kaki yang membawa anda ke tempat yang terpencil-kita semua tentang perkhidmatan pelajar kami.

[-]

Cape Town - Universiti Cape Town

Campus Sepenuh masa 1 - 2  July 2019 Afrika Selatan Cape Town

Apabila anda belajar bersama kami di Afrika Selatan, anda akan mendaftar tiga hingga lima kursus di universiti penyelidikan terkemuka Afrika Selatan, University of Cape Town (UCT), yang terletak di kawasan pinggiran bandar yang menyenangkan lima batu dari Pusat Bandaraya. [+]

Gambaran keseluruhan

Di Cape Town, setiap hari akan menjadi seperti buku petualangan sendiri: bayangkan pemandangan yang menakjubkan dari atas Gunung Table, mendaki Lion's Head pada waktu matahari terbenam, melawat pantai-bahkan ada pantai dengan penguin! -dan lebih banyak lagi.

Apabila anda belajar bersama kami di Afrika Selatan, anda akan mendaftar tiga hingga lima kursus di universiti penyelidikan terkemuka Afrika Selatan, University of Cape Town (UCT), yang terletak di kawasan pinggiran bandar yang menyenangkan lima batu dari Pusat Bandaraya. UCT adalah universiti tertua di Afrika Selatan dan telah mengalami perubahan luar biasa sejak pembukaannya, terutamanya sejak berakhirnya apartheid, berusaha untuk menjadikan pendidikan tinggi berkualiti tersedia untuk para pelajar tanpa mengira kaum. UCT diiktiraf secara rasmi untuk kekuatannya dalam Pengajian Afrika, Biologi, Botani, Perniagaan, Sains Alam Sekitar, Sejarah, Matematik, Kejuruteraan, Sosiologi, dan Antropologi.... [-]


Dublin - Keusahawanan

Campus Sepenuh masa 1 - 2  January 2019 Ireland Dublin

Keusahawanan kami [+]

Gambaran keseluruhan

Ada sebab mengapa Dublin kini berfungsi sebagai ibu pejabat Eropah untuk syarikat seperti Google, Facebook, dan Twitter. Sepanjang dekad yang lalu, persekitaran pro-perniagaan Ireland telah menjadi inkubator untuk permulaan, terutama dalam teknologi, dan reputasinya sebagai hab teknologi utama di Eropah adalah mantap.

Keusahawanan kami

Dublin adalah hab teknologi Eropah bagi syarikat-syarikat yang paling inovatif di dunia dengan 8 daripada 10 syarikat terkemuka di dunia, komunikasi dan teknologi di sini. Google, Facebook, Zynga, PayPal, LinkedIn, dan Salesforce sudah mantap dan dalam beberapa tahun yang lalu, Dropbox, AirBnB, Malwarebytes, SurveyMonkey, dan Yelp telah mendirikan pangkalan di Dublin.... [-]


Dublin - Latihan Semester Penuh Semester

Campus Sepenuh masa January 2019 Ireland Dublin

IES Internship di luar negara membangunkan kemahiran profesional anda, keupayaan anda untuk berkomunikasi merentasi budaya, dan memberikan pengalaman kerja substantif untuk memulakan kerjaya anda di pasaran kerja kompetitif hari ini. [+]

Gambaran keseluruhan

Dublin adalah pemimpin global dalam seni dan keusahawanan. Ia juga merupakan media utama dan pusat penerbitan dengan peluang yang sangat baik dalam perniagaan, kewangan, komunikasi, jangkauan sosial, dan banyak lagi. Industri keluasan ibu kota ini berkembang menjadi magang semester di Dublin pengalaman yang sempurna untuk pelbagai minat.

Ambil berjalan kaki yang indah, meminjam dari Dublinbikes, atau gunakan jalur DART untuk berulang-ulang ke magang anda. Untuk makan tengahari, nikmati makanan sandwic daging kornal tradisional atau rebus Ireland.

Bina rangkaian hubungan profesional global sambil mengambil semua yang ditawarkan bandar yang menakjubkan ini.... [-]


Dublin - Pengajian Ireland

Campus Sepenuh masa 1 - 2  January 2019 Ireland Dublin

Dalam program ini, anda belajar tentang kebudayaan Ireland melalui kursus dalam bidang kemanusiaan dan sains sosial yang menumpukan pada tema tradisi, perubahan, dan identiti di Ireland moden. Kursus penulisan dan kesusasteraan merangkumi sejarah seni rupa yang kaya di Ireland, dan anda juga boleh memilih untuk berpartisipasi dalam penempatan pembelajaran magang atau perkhidmatan untuk melengkapi pembelajaran kelas anda. [+]

Gambaran keseluruhan

Kaya dengan kebudayaan dan kebanggaan, Dublin moden adalah sebuah bandar yang penuh dengan lebih daripada separuh penduduknya di bawah umur 25 tahun. Kota yang berwarna-warni dan kosmopolitan ini adalah rumah bagi seni dunia bertaraf dunia dan terkenal dengan kesusasteraannya dan penulis terkenal, seperti seperti George Bernard Shaw, Oscar Wilde, dan Samuel Beckett.

Dalam program ini, anda belajar tentang kebudayaan Ireland melalui kursus dalam bidang kemanusiaan dan sains sosial yang menumpukan pada tema tradisi, perubahan, dan identiti di Ireland moden. Kursus penulisan dan kesusasteraan merangkumi sejarah seni rupa yang kaya di Ireland, dan anda juga boleh memilih untuk berpartisipasi dalam penempatan pembelajaran magang atau perkhidmatan untuk melengkapi pembelajaran kelas anda.... [-]


Dublin - Program Penulis

Campus Sepenuh masa 1 - 2  January 2019 Ireland Dublin

Sama ada anda mendekati menulis sebagai kerjaya masa depan atau sebagai outlet kreatif, kursus kami membantu anda menemui dan meneroka suara anda dan mengasah kraf anda. Dari penulisan cerita pendek dan novel grafik kepada komunikasi digital dan penulisan untuk skrin, kursus kami meliputi pelbagai gaya dan genre. [+]

Gambaran keseluruhan

Barisan WB Yeats yang terkenal, penciptaan "kota sejagat" James Joyce di Ulysses, pentas Biara Abbey, blog-penulis penulis Ireland The Times telah menggunakan kata-kata dan imej untuk memberi inspirasi, memaklumkan, memujuk dan menghiburkan pembaca mereka selama berabad-abad. Ketika mereka berpindah ke era digital, para penulis mencapai khalayak yang lebih besar dan lebih beragam melalui platform yang tidak ada bahkan sedekad yang lalu.

Melalui kajian pengarang Ireland kontemporari, serta masa lalu, Program Penulis kami direka untuk memberi inspirasi dan mencabar penulis untuk meningkatkan kemahiran mereka ke peringkat seterusnya.

Sama ada anda mendekati menulis sebagai kerjaya masa depan atau sebagai outlet kreatif, kursus kami membantu anda menemui dan meneroka suara anda dan mengasah kraf anda. Dari penulisan cerita pendek dan novel grafik kepada komunikasi digital dan penulisan untuk skrin, kursus kami meliputi pelbagai gaya dan genre. Pilih dari pelbagai kursus yang berkaitan dengan tulisan, kursus pengajian bahasa Ireland, atau penempatan pembelajaran magang atau khidmat untuk mencipta program 15 kredit anda.... [-]


Dublin Direct Enrollment - Trinity College Dublin

Campus Sepenuh masa 1 - 2  January 2019 Ireland Dublin

Trinity College Dublin menawarkan pelbagai kursus yang mencabar dan menarik terutamanya kepada pelajar yang bersedia menghadapi cabaran menyesuaikan diri dengan budaya akademik yang baru yang memerlukan kerja bebas yang penting. [+]

Gambaran keseluruhan

Anda tidak perlu nasib orang Ireland untuk belajar pengalaman di luar negeri yang tidak dapat dilupakan di Dublin. Dengan mendaftar secara langsung di Trinity College Dublin (TCD), anda akan mendapat kegembiraan untuk berkawan dengan orang Ireland, yang terkenal dengan keramahan mereka. Anda akan merasa lebih di rumah mengetahui bahawa Dublin mempunyai populasi muda (lebih daripada separuh bandar adalah kurang daripada 25).

Trinity College Dublin menawarkan pelbagai kursus yang mencabar dan menarik terutamanya kepada pelajar yang bersedia menghadapi cabaran menyesuaikan diri dengan budaya akademik yang baru yang memerlukan kerja bebas yang penting. Dublin juga akan menjadi kelas anda. Ambil bermain Ireland di Abbey Theater, teater kebangsaan negara. Belajar tentang sejarah Dublin dengan meneroka Istana Dublin yang dibina pada tahun 1204. Lawati Trinity College Dublin untuk melihat Buku Abad ke-7 Kells, contoh utama naskah yang diterangi, yang terletak di dalam arkib terkawal iklimnya di perpustakaan lama universiti .... [-]


Freiburg - Bahasa

Campus Sepenuh masa 1 - 2  February 2019 Jerman Freiburg

Sesuai untuk pelajar-pelajar yang berminat untuk meningkatkan kemahiran bahasa Jerman mereka dengan cepat, IES Abroad Freiburg Program menawarkan anda IES Abroad dan kursus universiti yang diajar di Jerman oleh fakulti tempatan yang terkenal. Anda juga boleh mengambil bahagian dalam latihan, yang termasuk masa yang digunakan untuk bekerja di penempatan anda dan seminar akademik yang membantu anda menjembatani apa yang anda sedang belajar. [+]

Gambaran keseluruhan

Terletak di kaki Hutan Hitam, Freiburg adalah bandar Jerman Selatan yang sangat klasik, dengan jalan berliku dan seni bina bersejarahnya. Ia juga merupakan rumah kepada Albert-Ludwigs-Universität Freiburg, secara konsisten menilai salah satu universiti terkemuka di Jerman. Kami menjemput anda untuk belajar di luar negara di Freiburg dan melibatkan diri dalam kehidupan pelajar dan bahasa Jerman di bandar universiti yang bersemangat ini.

Sesuai untuk pelajar-pelajar yang berminat untuk meningkatkan kemahiran bahasa Jerman mereka dengan cepat, IES Abroad Freiburg Program menawarkan anda IES Abroad dan kursus universiti yang diajar di Jerman oleh fakulti tempatan yang terkenal. Anda juga boleh mengambil bahagian dalam latihan, yang termasuk masa yang digunakan untuk bekerja di penempatan anda dan seminar akademik yang membantu anda menjembatani apa yang anda sedang belajar.... [-]


Freiburg - Kajian Alam Sekitar

Campus Sepenuh masa 1 - 2  February 2019 Jerman Freiburg

Program berbahasa Inggeris ini membolehkan anda meneroka topik dalam Pengajian Alam Sekitar, Ekologi Hutan, dan Kemampanan semasa tinggal di Freiburg, yang terletak berhampiran dengan Black Forest yang indah dan Lembah Sungai Rhine. [+]

Gambaran keseluruhan

Pergerakan alam sekitar telah berakar di Freiburg lama dahulu-dan sekarang ini cara hidup. Dikenali sebagai peneraju dalam pembangunan teknologi dan seni bina yang mesra alam, Freiburg juga menarik para penyelidik dan organisasi alam sekitar dari seluruh dunia. Datanglah belajar banyak sumbangan Freiburg yang unik untuk pergerakan penting ini.

Program berbahasa Inggeris ini membolehkan anda meneroka topik dalam Pengajian Alam Sekitar, Ekologi Hutan, dan Kemampanan semasa tinggal di Freiburg, yang terletak berhampiran dengan Black Forest yang indah dan Lembah Sungai Rhine.

Freiburg dan kawasan sekitarnya akan menjadi kelas anda. Bayangkan perjalanan ke Sungai Rhine untuk mengambil sampel dan memerhati ekologi tempatan, atau hutan Alp Alps untuk meneruskan perbincangan anda mengenai pengurusan hutan dan pelancongan. Di mana sahaja mungkin, kursus anda membawa anda ke luar bilik darjah untuk memberi anda pengalaman bersandar dan mengambil kesempatan daripada apa yang ditawarkan oleh universiti anda di luar negara.... [-]


Granada - Kajian di Granada

Campus Sepenuh masa 1 - 2  January 2019 Sepanyol Granada

Kurikulum kami mengambil kesempatan penuh dari Andalusia dan semua Sepanyol Selatan yang ditawarkan. Program ini menawarkan dua pilihan program unik yang direka untuk meningkatkan kecekapan bahasa Sepanyol anda: Program Bahasa Sepanyol Pertengahan dan Program Bahasa Sepanyol Lanjutan. [+]

Gambaran keseluruhan

Banyak pelancong yang melawat Granada menegaskan ia adalah kota yang mesti dilihat di seluruh Sepanyol. Dengan salah satu tingkap yang jelas ke dalam simbiosis sejarah yang unik di Sepanyol, Kristian, dan Judaisme, Granada juga merupakan sebuah bandar yang muda dengan kehidupan pelajar yang bersemangat yang akan membuat pertemuan sahabat-sahabat lebih mudah-Granada menanti!

Kurikulum kami mengambil kesempatan penuh dari Andalusia dan semua Sepanyol Selatan yang ditawarkan. Program ini menawarkan dua pilihan program unik yang direka untuk meningkatkan kecekapan bahasa Sepanyol anda: Program Bahasa Sepanyol Pertengahan dan Program Bahasa Sepanyol Lanjutan.

... [-]

Hong kong musim panas - magang

Campus Sepenuh masa Sambilan June 2019 Hong Kong

IES Internship di Hong Kong membangunkan kemahiran profesional anda, keupayaan anda untuk berkomunikasi merentas budaya, dan menyediakan pengalaman kerja substantif untuk melangkah semula kerjaya anda di pasaran kerja kompetitif hari ini. [+]

Mengapa Hong Kong?

Intern di metropolis yang unik, yang terletak di Delta Sungai Pearl. Hong Kong adalah perpaduan puncak alam semulajadi, pelabuhan, dan pulau-pulau dan seni bina. Sebagai bekas jajahan British dan sekarang Wilayah Pentadbiran Khas China, Hong Kong juga merupakan gabungan budaya, bahasa, dan masakan.

Internship anda

IES Internship di Hong Kong membangunkan kemahiran profesional anda, keupayaan anda untuk berkomunikasi merentas budaya, dan menyediakan pengalaman kerja substantif untuk melangkah semula kerjaya anda di pasaran kerja kompetitif hari ini.

Anda akan dijamin penempatan tidak dibayar di perniagaan atau organisasi tempatan, di mana anda akan bekerja sehingga 40 jam seminggu. Kami akan bekerjasama dengan anda untuk mencari perlawanan penempatan terdekat antara matlamat profesional dan peribadi anda dengan apa yang ada di Hong Kong.... [-]


Kemasukan Langsung Nice - SKEMA Business School

Campus Sepenuh masa 1 - 2  January 2019 Perancis Nice

Ini adalah peluang anda untuk hidup dan belajar bersama pelajar dari Perancis dan seluruh dunia dengan terus mendaftar di SKEMA Business School. Kampus perniagaan SKEMA terletak di tengah-tengah Sophia Antipolis, di mana anda akan mendaftar secara langsung dalam kursus anda. [+]

Gambaran keseluruhan

Terletak di antara Cannes dan Monaco, Nice terkenal dengan tepi laut yang menakjubkan dan gaya hidup yang indah di Riviera Perancis. Tetapi adakah anda tahu bahawa Nice juga dekat dengan Sophia Antipolis, taman sains terkenal di Eropah yang menempatkan lebih daripada 1,300 syarikat antarabangsa dalam teknologi maklumat dan komunikasi, bioteknologi, dan penyelidikan? Taman ini juga dikenali sebagai Lembah Silikon Perancis.

Ini adalah peluang anda untuk hidup dan belajar bersama pelajar dari Perancis dan seluruh dunia dengan terus mendaftar di SKEMA Business School. Kampus perniagaan SKEMA terletak di tengah-tengah Sophia Antipolis, di mana anda akan mendaftar secara langsung dalam kursus anda. SKEMA, yang mempunyai akreditasi AACSB dan EQUIS, secara konsisten menduduki ranking sebagai salah satu sekolah perniagaan Eropah terbaik oleh ranking tahunan Financial Times.... [-]


Kemasukan Langsung Nice - Université Nice Sophia Antipolis

Campus Sepenuh masa 1 - 2  January 2019 Perancis Nice

Adakah anda mempunyai kemahiran bahasa Perancis yang maju? Semak. Adakah anda berminat untuk hidup dan belajar di sebuah bandar pantai yang indah, di mana langit biru memenuhi Laut Mediterranean biru yang berkilauan, dan anda boleh menikmati budaya Perancis yang terbaik? Semak. Mahu belajar Kemanusiaan, Sains Politik, Sains atau Kejuruteraan bersama pelajar antarabangsa dan tempatan sambil belajar sepenuhnya dalam bahasa Perancis? Semak. Kemudian pek beg anda dan pergi ke Nice, di mana anda akan terus mendaftar di Université Nice Sophia Antipolis (UNS). [+]

Gambaran keseluruhan

Adakah anda mempunyai kemahiran bahasa Perancis yang maju? Semak. Adakah anda berminat untuk hidup dan belajar di sebuah bandar pantai yang indah, di mana langit biru memenuhi Laut Mediterranean biru yang berkilauan, dan anda boleh menikmati budaya Perancis yang terbaik? Semak. Mahu belajar Kemanusiaan, Sains Politik, Sains atau Kejuruteraan bersama pelajar antarabangsa dan tempatan sambil belajar sepenuhnya dalam bahasa Perancis? Semak. Kemudian pek beg anda dan pergi ke Nice, di mana anda akan terus mendaftar di Université Nice Sophia Antipolis (UNS).

Sejak tahun 1965, Université Nice Sophia Antipolis telah menjadi universiti latihan dan penyelidikan yang berprestij. UNS kini mendaftarkan lebih daripada 26,000 pelajar (lebih kurang 5,000 daripada mereka adalah pelajar antarabangsa). Anda akan mendaftar dalam kursus Seni dan Sains Liberal yang diajar Perancis di UNS.... [-]


Kepulauan Galápagos Januari Term - Ekosistem Laut

Campus Sepenuh masa January 2019 Ecuador Puerto Baquerizo Moreno

Tidak ada tempat di dunia seperti Kepulauan Galápagos. Terletak 600 batu dari pantai Ecuador, pulau-pulau 3.5 juta tahun ini adalah rumah kepada beberapa spesies paling jarang di planet ini, dan di mana Charles Darwin pertama kali merumuskan Teori Pilihan Alamnya. [+]

Mengapa Kepulauan Galápagos?

Tidak ada tempat di dunia seperti Kepulauan Galápagos. Terletak 600 batu dari pantai Ecuador, pulau-pulau 3.5 juta tahun ini adalah rumah kepada beberapa spesies paling jarang di planet ini, dan di mana Charles Darwin pertama kali merumuskan Teori Pilihan Alamnya. Belajar di luar negara di sini dengan kami membolehkan anda menemui keindahan dan keanekaragaman biodiversiti yang luar biasa di Kepulauan Galápagos yang telah menarik para saintis terkenal dan pelancong dunia selama beberapa dekad.

Apa yang akan anda pelajari?

Tempoh Tiga minggu ini sesuai untuk pelajar yang berminat dalam Ekologi Marin dan Pengajian Alam Sekitar. Anda akan belajar di Institut Akademik Galápagos untuk Seni dan Sains (GAIAS) di pulau San Cristóbal. Kampus terpencil Universidad San Francisco de Quito ini ditubuhkan untuk usaha selanjutnya dalam pemuliharaan dan pembangunan lestari di Kepulauan Galápagos.... [-]


Kesatuan Eropah

Campus Sepenuh masa January 2019 Jerman Freiburg

Mengapa belajar di luar negara di satu lokasi apabila anda boleh mengalami politik dan budaya lebih daripada 15 negara Eropah? Program Kesatuan Eropah kami membolehkan anda untuk hidup dan belajar tentang politik, ekonomi, perniagaan, dan hubungan antarabangsa seperti tidak pernah sebelum ini. [+]

Gambaran keseluruhan

Mengapa belajar di luar negara di satu lokasi apabila anda boleh mengalami politik dan budaya lebih daripada 15 negara Eropah? Program Kesatuan Eropah kami membolehkan anda untuk hidup dan belajar tentang politik, ekonomi, perniagaan, dan hubungan antarabangsa seperti tidak pernah sebelum ini. Bandar berpusat di bandar Freiburg, Jerman, akan menjadi pangkalan anda. Di sini anda akan mengambil kursus mengajar Bahasa Inggeris seperti Kepimpinan Global, Sains Politik, dan Jerman.

Sebagai sebahagian daripada Seminar Integratif yang diperlukan oleh program, anda akan melakukan perjalanan selama 22 hari untuk mendapatkan pendedahan kepada Kesatuan Eropah dan seterusnya. Bukan sahaja lawatan-lawatan yang berkaitan dengan kursus ini memberikan anda gambaran yang lebih baik mengenai kekuatan dan cabaran Kesatuan Eropah, tetapi mereka juga akan memberikan pengalaman yang anda perlukan untuk membina resume anda dan mempersiapkan anda untuk karier antarabangsa. Semasa anda melawat setiap negara baru, anda akan membangunkan pemahaman mengenai Kesatuan Eropah, sejarahnya, dan institusinya.... [-]


Kursus Pendaftaran Langsung Oxford - Kolej St. Catherine

Campus Sepenuh masa 1 - 2  January 2019 United Kingdom Oxford

Program kami menawarkan anda peluang untuk mendaftarkan diri secara langsung di St. Catherine's College, salah satu daripada 38 kolej diri sendiri yang bersama-sama membentuk University of Oxford. Pada tahun 2013, Universiti Oxford berada di peringkat universiti terbaik ke-4 di dunia, menurut Times Higher Education. [+]

Gambaran keseluruhan

Bayangkan diri anda duduk di kelas, mendengar profesor anda bercakap tentang drama Shakespeare atau Winston Churchill. Tetapi anda tidak berada di universiti rumah anda-anda belajar di England, di mana angka-angka terkenal ini hidup. Ini adalah peluang anda untuk belajar di salah satu universiti paling terkenal di dunia: Universiti Oxford.

Program kami menawarkan anda peluang untuk mendaftarkan diri secara langsung di St. Catherine's College, salah satu daripada 38 kolej diri sendiri yang bersama-sama membentuk University of Oxford. Pada tahun 2013, Universiti Oxford berada di peringkat universiti terbaik ke-4 di dunia, menurut Times Higher Education.

Nikmati belajar di salah satu universiti tertua dalam pengajaran dunia yang ada di sini dalam bentuk seawal 1096. Hari ini, Oxford mempunyai jumlah pelajar keseluruhan lebih daripada 21,000, dengan lebih daripada 140 kebangsaan diwakili dalam badan pelajarnya, dan merupakan tempat belajar dan tradisi terkenal. Badan pelajar di University of Oxford adalah pelbagai, serta profesornya - kira-kira 40% daripada staf akademik Universiti adalah warga negara selain daripada United Kingdom.... [-]


Kursus Pengajian Perancis - Paris

Campus Sepenuh masa 1 - 2  January 2019 Perancis Paris

Program ini menggabungkan pengajaran bahasa Perancis pada tahap lanjutan dengan pelbagai kelas yang diajar dalam bahasa Perancis oleh fakulti yang berjaya. Anda juga boleh mengalami kehidupan seperti mana untuk pelajar Perancis dengan mengambil satu atau lebih kursus di universiti tempatan [+]

Gambaran keseluruhan

Dengan bukit-bukit besarnya, monumen-monumen terkenal di dunia, sejarah sastera dan seni yang tiada tandingannya, dan joie de vivre yang mudah, Paris adalah bandar yang akan mengubah anda selamanya. Paris hari ini adalah metropolis yang pelbagai dan pelbagai budaya yang menawarkan pintu kepada budaya di dunia. Ia mengagumkan dengan penduduk dari bekas jajahan Perancis seperti Senegal dan Maghribi, dengan pendatang Asia dan Eropah, dan dengan orang-orang perniagaan dan saintis dari seluruh dunia.

Program ini menggabungkan kajian ketat bahasa Perancis di peringkat lanjutan dengan pelbagai kelas yang diajar dalam bahasa Perancis oleh fakulti yang dicapai. Anda juga boleh mengalami kehidupan seperti mana untuk pelajar Perancis dengan mengambil satu atau lebih kursus di universiti tempatan-kami mempunyai lima pilihan yang boleh anda pilih. Tutor percuma boleh didapati jika anda memerlukan bantuan dengan peralihan ke pendidikan tinggi di Perancis.... [-]


Kursus Pengajian Teater London

Campus Sepenuh masa January 2019 United Kingdom London

Terlibat dalam tradisi teater yang bersejarah dan kontemporari Britain melalui kursus teater dan drama. Dalam kurikulum teras anda, anda menganalisis struktur seni, kewangan, dan profesional yang mempengaruhi teater di Britain, dengan penekanan pada London. [+]

Gambaran keseluruhan

William Shakespeare berkata yang terbaik ketika dia menulis: "Seluruh dunia adalah satu panggung" - di mana lebih baik untuk belajar teater daripada rumah Shakespeare dan begitu banyak pemain drama dan penghibur cemerlang yang lain?

Terlibat dalam tradisi teater yang bersejarah dan kontemporari Britain melalui kursus teater dan drama. Dalam kurikulum teras anda, anda menganalisis struktur seni, kewangan, dan profesional yang mempengaruhi teater di Britain, dengan penekanan pada London. Anda juga meneliti teks dan persembahan utama dalam konteks sejarah dan budaya yang relevan dan menyelidiki kritikan teater, teori penerimaan, dramaturgy, dan reka bentuk peringkat.... [-]


London - Kajian London

Campus Sepenuh masa 1 - 2  January 2019 United Kingdom London

Pengembaraan bandar menanti anda di London, salah satu bandar terbesar dan paling menarik di Eropah. Dengan Program Kajian London kami, anda mendapat pendidikan tangan di bandar ikonik ini [+]

Gambaran keseluruhan

Pengembaraan bandar menanti anda di London, salah satu bandar terbesar dan paling menarik di Eropah. Dengan Program Pengajian London kami, anda mendapat pendidikan tangan di bandar ikonik ini - berfikir Big Ben, Parlimen, Buckingham Palace - dan semua yang ditawarkannya.

Matlamat program kami yang berumur 40 tahun adalah untuk membantu anda meneroka London kontemporari, baik dari segi fizikal dan budaya. Memperoleh pengetahuan lebih mendalam mengenai budaya Inggeris, termasuk kepentingan penting sejarah kepada Inggeris. Terokai kesan global Britain terhadap budaya Barat, termasuk seni, kesusasteraan, dan sistem kewangan dan politik.

Pilih daripada lebih daripada 40 kursus IES Abroad diajarkan oleh fakulti pakar tempatan di Pusat kami, serta kursus di salah satu universiti rakan kongsi berprestij kami-City University, Queen Mary, atau Sekolah Oriental... [-]


London - Latihan Semester Penuh Sepenuh Masa

Campus Sepenuh masa January 2019 United Kingdom London

IES Internship di luar negara membangunkan kemahiran profesional anda, keupayaan anda untuk berkomunikasi merentasi budaya, dan memberikan pengalaman kerja substantif untuk memulakan kerjaya anda di pasaran kerja kompetitif hari ini. [+]

Gambaran keseluruhan

London adalah bandar terkemuka dunia untuk kewangan antarabangsa dan pemacu utama ekonomi global. Jangan lupa bahawa ia juga merupakan pemain utama dalam bidang seni, perniagaan dan pemasaran, pendidikan, media dan komunikasi, politik, dan pertubuhan bukan keuntungan, menjadikan satu latihan semester di London peluang yang ideal. Ambil tiub untuk bekerja atau bas tingkat dua. Dapatkan beberapa ikan dan cip untuk makan tengahari. Membina rangkaian hubungan profesional global sambil mengambil apa sahaja yang ditawarkan oleh London.

IES Internship di luar negara membangunkan kemahiran profesional anda, keupayaan anda untuk berkomunikasi merentasi budaya, dan memberikan pengalaman kerja substantif untuk memulakan kerjaya anda di pasaran kerja kompetitif hari ini. Program 14 minggu kami di London menjamin penempatan magang, tanpa kredit untuk perniagaan atau organisasi tempatan, di mana anda akan bekerja selama 32-40 jam seminggu.... [-]


London Summer Direct Enrollment – University College London (Session I)

Campus Sepenuh masa June 2019 United Kingdom London

[+]

Ada sesuatu yang sangat menarik tentang London. Mungkin ia adalah dengan tempat seperti Big Ben atau Jambatan Tower yang sudah berasa biasa. Atau watak antarabangsa yang terbukti dalam setiap kejiranan, di mana orang yang mempunyai latar belakang budaya, etnik, dan sosio-ekonomi yang berbeza hidup dan bekerja bersama-sama. Apa sahaja yang ia yang telah menarik anda ke London, tidak menoleh ke belakang sekarang di London menanti!

Tinggal dan belajar seperti pelajar tempatan musim panas ini di London apabila anda mendaftar dan mengambil kelas di University College London (UCL) yang terkenal di dunia. Dari sains sosial untuk kesihatan, sains, dan banyak lagi, ada sesuatu untuk semua orang di UCL.... [-]


Madrid - Bahasa

Campus Sepenuh masa 1 - 2  January 2019 Sepanyol Madrid

Program kami direka untuk pelajar yang ingin merasai daya hidup Sepanyol dan persekitaran universiti bandar besar di Universidad Complutense de Madrid (UCM), salah satu universiti paling terkenal di negara yang terletak di Pusat kami. [+]

Gambaran keseluruhan

Ia tidak sukar untuk jatuh cinta dengan Madrid. Terletak di tengah-tengah Sepanyol, ibu kota ini sangat unik kerana ia mempunyai kadar bandar dan terkenal dengan budaya seni, politik, dan perniagaannya yang kaya.

Program kami direka untuk pelajar yang ingin merasai daya hidup Sepanyol dan persekitaran universiti bandar besar di Universidad Complutense de Madrid (UCM), salah satu universiti paling terkenal di negara yang terletak di Pusat kami.

Program ini berusaha untuk membenamkan anda dalam budaya Madrasah melalui pilihan akademik, aktiviti ekstrakurikuler dengan pelajar universiti, dan pilihan perumahan. Sebagai tambahan kepada kursus bahasa Sepanyol yang diperlukan, anda mempunyai pilihan untuk mengambil pelbagai kursus IES Abroad , serta kursus universiti tempatan. Anda juga boleh mengambil kursus persediaan untuk Diploma de español como lengua extranjera (DELE), yang membawa kepada sijil. Anugerah ini akan menjadi aset untuk resume anda dan boleh diperoleh tanpa sebarang kos tambahan. Beberapa perjalanan lapangan membawa anda ke luar batas bandar ke tapak yang bersejarah dan kepentingan kontemporari. Anda juga boleh menambah pengalaman kerja antarabangsa ke resume anda sambil memperoleh kredit dengan berpartisipasi dalam penempatan magang dan seminar akademik.... [-]


Madrid - Kejuruteraan, Senibina

Campus Sepenuh masa 1 - 2  January 2019 Sepanyol Madrid

Program ini direka untuk pelajar kejuruteraan, seni bina dan sains yang ingin mengambil kursus yang diajar dalam bahasa Inggeris atau Sepanyol di universiti yang berprestij dan akademik yang mencabar - Universidad Carlos III de Madrid. [+]

Gambaran keseluruhan

Sebagai pusat penyelidikan industri, perdagangan dan teknologi terkemuka di Sepanyol, Madrid adalah bandar yang ideal untuk mengkaji kejuruteraan, seni bina dan sains dan aplikasi mereka di dunia profesional.

Program ini direka untuk pelajar kejuruteraan, seni bina dan sains yang ingin mengambil kursus yang diajar dalam bahasa Inggeris atau Sepanyol di universiti yang berprestij dan akademik yang mencabar - Universidad Carlos III de Madrid.

Mengkhususkan pengajian anda dengan pelbagai kursus kejuruteraan, dari aeroangkasa hingga mekanikal. Kursus seni bina umum-termasuk pengenalan seni bina, penggubalan, dan kursus reka bentuk-menawarkan anda pandangan yang unik untuk bidang anda. Kursus-kursus sains memberikan peluang kepada anda untuk mempelajari sains farmaseutikal serta sains makanan, dengan kursus dalam bidang biologi dan kimia. Campurkan disiplin atau fokus pada satu bidang untuk kajian yang lebih tertumpu.... [-]


Milan - Itali Hari Ini

Campus Sepenuh masa 1 - 2  January 2019 Itali Milan

Ciao! Pek beg anda dan bersiap-siap untuk memanjakan bahagian kreatif anda di bandar moden ini yang terkenal dengan seni, seni bina, reka bentuk, perniagaan dan aktiviti bertaraf dunia, dan fesyen bertaraf dunia. Menyerap apa yang ditawarkan oleh Milan melalui pelbagai kursus, latihan, dan aktiviti budaya di IES Abroad . [+]

Gambaran keseluruhan

Ciao! Pek beg anda dan bersiap-siap untuk memanjakan bahagian kreatif anda di bandar moden ini yang terkenal dengan seni, seni bina, reka bentuk, perniagaan dan aktiviti bertaraf dunia, dan fesyen bertaraf dunia. Menyerap apa yang ditawarkan oleh Milan melalui pelbagai kursus, latihan, dan aktiviti budaya di IES Abroad .

Tidak kira apa tahap bahasa Itali yang anda bercakap, kami menjemput anda belajar di sini dan mengalami budaya kaya Milan. Anda akan diletakkan dalam kursus IES Abroad bahasa Itali yang direka untuk anda berdasarkan pada tahap bahasa anda.

Program Itali Hari Ini juga menawarkan kursus dalam bidang seni liberal dan sains sosial, yang semuanya menangani aspek masyarakat Itali kontemporari. Kursus diajar oleh pakar yang berkelayakan dalam bidang mereka. Anda juga berpeluang mengikuti kursus di salah satu daripada enam universiti tempatan. Dua kursus institusi rakan kongsi dimasukkan ke dalam kos Program Itali Hari Ini.... [-]


Milan - Latihan Semester Penuh Semester

Campus Sepenuh masa January 2019 Itali Milan

Bayangkan ada latihan di Milan [+]

Gambaran keseluruhan

Bayangkan mempunyai magang di Milan - pulang ke Borsa Italiana (bursa saham) dan Milan Fashion Week, dan reka bentuk dan modal perniagaan Itali. Di sini anda boleh menghabiskan semester mengasah kerajinan anda di atelier atau di perhubungan awam untuk rumah fesyen antarabangsa, belum lagi peluang magang dalam e-dagang, syarikat mewah, dan muzik.

Dengan lima stesen kereta api utama dan sambungan berkelajuan tinggi ke bandar-bandar lain di Itali, anda merasa seperti berada di pusat segala-galanya. Untuk perjalanan harian anda ke magang anda, gunakan Metro Milan, trem bandar, atau Il Passante, kereta api bawah tanah.

Semasa menjelajah bandar, pastikan untuk melakukan lawatan istimewa ke Milan - makanan! Pada rehat makan tengah hari anda, nikmati piring risotto alla milanese dan jika ia sekitar cuti musim sejuk, ikuti dengan sebilangan panettone - mangia! Faedah-faedah di luar negeri banyak. Latihan antarabangsa membangunkan kemahiran profesional anda, keupayaan anda untuk berkomunikasi merentasi budaya, dan menyediakan pengalaman kerja substantif untuk memulakan kerjaya anda di pasaran kerja kompetitif hari ini.... [-]


Milan - Muzik: Tradition

Campus Sepenuh masa 1 - 2  January 2019 Itali Milan

Dari lagu-lagu Ambrosian purba ke pemasangan multi-media canggih, Itali sentiasa berada di barisan hadapan inovasi muzik. Sebagai pelajar muzik di Milan, anda mempunyai peluang untuk bekerja dengan pemuzik bertaraf dunia, menyerikan pemandangan muzik tempatan, melakukan pelbagai acara, dan menghadiri pelbagai persembahan. [+]

Gambaran keseluruhan

Dari lagu-lagu Ambrosian purba ke pemasangan multi-media canggih, Itali sentiasa berada di barisan hadapan inovasi muzik. Sebagai pelajar muzik di Milan, anda mempunyai peluang untuk bekerja dengan pemuzik bertaraf dunia, menyerikan pemandangan muzik tempatan, melakukan pelbagai acara, dan menghadiri pelbagai persembahan.

Sama ada anda fasih berbahasa Itali atau anda hanya boleh mengatakan ciao, anda disambut dengan tangan terbuka oleh staf IES Abroad Milan Centre. Di Pusat ini, terdapat pelbagai peluang untuk pemain instrumentalis, vokalis, komposer, dan jurusan prestasi, dan perkongsian dengan Civica Scuola di Musica, Conservatorio G. Verdi, Milano Classica Orchestra (hanya musim bunga), dan La Verdi Symphonic Choir and Orchestra.... [-]


Milan - Pengajian Perniagaan

Campus Sepenuh masa 1 - 2  January 2019 Itali Milan

Program Pengajian Perniagaan kami membolehkan anda mengambil kursus dalam Perniagaan, Kewangan, Pemasaran, Ekonomi, dan Pengurusan yang diajarkan oleh fakulti dari Università Commerciale Luigi Bocconi dan Politecnico di Milano. [+]

Gambaran keseluruhan

Dikenali sebagai ibu kota perniagaan Itali, Milan adalah tempat untuk belajar di luar negeri untuk jurusan Perniagaan. Rumah ke bursa saham Itali, Borsa Italiana, dan syarikat-syarikat global yang terkenal seperti Giorgio Armani, Bugatti, dan Pirelli, Milan menawarkan suasana perniagaan antarabangsa yang dinamik.

Kami menyediakan kursus satu-of-a-jenis yang meneroka dunia perniagaan, serta pelbagai kursus yang memberi tumpuan kepada isu kontemporari di Itali. Semua kursus pengajian kawasan IES Abroad diajar oleh pakar dalam bidang mereka, dan dijalankan dalam bahasa Inggeris. Kami juga menawarkan siri siri tetamu dan senarai kursus yang berkaitan dengan kursus yang membantu anda mempelajari lebih lanjut mengenai budaya perniagaan Itali. Mengulangi pelajaran di luar negara pendidikan dengan kursus bahasa Itali yang diperlukan yang disesuaikan dengan tahap kemahiran anda.... [-]


Multi-Location - Emerging Economies: Buenos Aires

Campus Sepenuh masa February 2019 Argentina Buenos Aires Chile Santiago + 2 lagi

Direka untuk pelajar yang berminat dalam bidang perniagaan, ekonomi, sosiologi, dan sains politik, program interdisipliner pelbagai lokasi ini menawarkan perspektif unik perbandingan dua ekonomi baru yang menonjol di Amerika Selatan: Santiago, Chile, dan Buenos Aires, Argentina. [+]

Gambaran keseluruhan

Direka untuk pelajar yang berminat dalam bidang perniagaan, ekonomi, sosiologi, dan sains politik, program interdisipliner pelbagai lokasi ini menawarkan perspektif unik perbandingan dua ekonomi baru yang menonjol di Amerika Selatan: Santiago, Chile, dan Buenos Aires, Argentina.

Program ini bermula dengan orientasi di Buenos Aires, di mana separuh pertama program diadakan, diikuti oleh perjalanan yang berkaitan dengan kursus seminggu ke Peru, dan separuh kedua program di Santiago.

Ketahui mengenai kelajuan globalisasi dan pertumbuhan ekonomi yang pesat di pasaran ini semasa mengalami dua budaya yang sangat berbeza, lengkap dengan institusi, undang-undang, dan amalan dan budaya perniagaan mereka sendiri. Kedua-duanya berfungsi sebagai model bagi kedua-dua perangkap dan peluang-peluang di sekeliling ekonomi dalam peralihan dalam pasaran global.... [-]


Musim panas - kajian fesyen

Campus Sepenuh masa Sambilan May 2019 Itali Rome + 1 lagi

Rakan kongsi program musim panas kami dengan Accademia di Costume e Moda-pusat kecemerlangan yang diiktiraf dalam bidang fesyen dan pendidikan reka bentuk kostum-untuk menyediakan dua kursus fesyen asas. [+]

Mengapa Rom?

Terokai reka bentuk dan pengeluaran fesyen di salah satu bandar fesyen teratas dunia musim panas ini - Rom! Melalui pengalaman kerja kursus dan pengalaman, anda akan meneroka aspek teoritis dan praktikal dalam fesyen Itali kontemporari. Perjalanan lapangan ke muzium tempatan, pameran, dan tapak lain yang menarik memberikan konteks untuk apa yang anda sedang belajar di dalam bilik darjah.

Apa yang akan anda pelajari

Rakan kongsi program musim panas kami dengan Accademia di Costume e Moda-pusat kecemerlangan yang diiktiraf dalam bidang fesyen dan pendidikan reka bentuk kostum-untuk menyediakan dua kursus fesyen asas.

Anda akan mendaftar di kedua-dua fesyen dan kursus reka bentuk, dan kemudian anda akan mempunyai pilihan untuk mengambil kursus tambahan dalam Sejarah Seni di IES Abroad Centre. Kursus ini akan membantu anda menemui karya-karya di bandar, dan juga menganalisis bagaimana seni dan seni bina, gaya dan rekaan yang mendalam mencirikan tempoh sejarah yang berbeza.... [-]


Nantes - Immersion Bahasa Perancis

Campus Sepenuh masa 1 - 2  January 2019 Perancis Nantes

Penyebaran Bahasa Perancis kami [+]

Gambaran keseluruhan

Penyebaran Bahasa Perancis kami

Program ini mempunyai hubungan rapat dengan Université de Nantes, jadi anda akan mempunyai banyak peluang untuk mendaftar di kursus universiti tempatan. Kursus IES Abroad diajar dalam bahasa Perancis oleh fakulti asli Perancis, kebanyakannya adalah profesor di Université de Nantes. Anda juga mempunyai akses ke perpustakaan universiti, makmal komputer, kafetaria, dan kemudahan sukan, dan anda dialu-alukan untuk menyertai kelab pelajar dan organisasi sosial dan sukan lain. Anda juga boleh mendaftar dalam kursus seni di Ecole Superieure des Beaux-Arts (ESBA), atau belajar Perniagaan dan Komunikasi di Sekolah Perniagaan Audencia Business yang diiktiraf oleh AASCB- dan EQUIS.... [-]


Nice - Perniagaan, Kemampanan

Campus Sepenuh masa 1 - 2  January 2019 Perancis Nice

Nikmati semua yang ditawarkan oleh Côte d'Azur semasa mengkaji topik yang berkaitan dengan pantai Mediterranean, seperti Keberlanjutan dan Imigresen, meningkatkan kemahiran bahasa anda (tidak memerlukan pengalaman), dan belajar tentang perniagaan dengan pelajar antarabangsa yang lain. [+]

Gambaran keseluruhan

Terletak di pinggir Laut Mediterranean di Riviera Perancis yang glamor, Nice beckons dengan iklim yang sederhana dan langit yang jelas. Sama ada anda berjalan-jalan di jalan-jalan sempit Old Town atau melihat ke bawah dari Colline du Chateau (Castle Hill) di panorama menyapu bandar yang menakjubkan ini, Nice akan memikat kamu. Nikmati semua yang ditawarkan oleh Côte d'Azur semasa mengkaji topik yang berkaitan dengan pantai Mediterranean, seperti Keberlanjutan dan Imigresen, meningkatkan kemahiran bahasa anda (tidak memerlukan pengalaman), dan belajar tentang perniagaan dengan pelajar antarabangsa yang lain.

Anda akan mengambil kursus bahasa dan pengajian kawasan anda di IES Abroad Centre dan mempunyai pilihan untuk mengambil 6 kredit perniagaan di SKEMA, yang terletak di Sophia Antipolis dan dinamakan salah satu sekolah perniagaan Eropah terbaik oleh Financial Times.... [-]


Paris - Perniagaan

Campus Sepenuh masa 1 - 2  January 2019 Perancis Paris

Nikmatilah semua yang ditawarkan oleh Paris semasa mengkaji urusan perniagaan dan antarabangsa di City of Light. Anda juga boleh mendaftarkan diri dalam magang, yang termasuk masa yang digunakan untuk bekerja di penempatan anda dan seminar akademik yang membantu anda menjembatani apa yang anda sedang belajar. [+]

Gambaran keseluruhan

Apabila kebanyakan orang memikirkan Paris, mereka memikirkan pemandangan ikonik, seperti Menara Eiffel, Notre Dame, dan Arc de Triomphe. Laman-laman ini adalah lambang sejarah Perancis, tetapi hari ini Paris adalah salah satu pusat perniagaan, kewangan, dan politik yang paling penting di dunia. Ia mempunyai salah satu daripada KDNK tertinggi di mana-mana bandar dan merupakan rumah kepada Fortune Global 500 syarikat yang mengkhususkan diri dalam insurans, perbankan, dan tenaga. Sebagai lokasi penting di Kesatuan Eropah, Paris juga menjadi rumah kepada agensi-agensi antarabangsa seperti Institut Kajian Keselamatan Eropah, OECD, dan UNESCO.

Nikmatilah semua yang ditawarkan oleh Paris semasa mengkaji urusan perniagaan dan antarabangsa di City of Light. Anda juga boleh mendaftarkan diri dalam magang, yang termasuk masa yang digunakan untuk bekerja di penempatan anda dan seminar akademik yang membantu anda menjembatani apa yang anda sedang belajar.... [-]


Paris - Studio Art, Dance & Music

Campus Sepenuh masa 1 - 2  January 2019 Perancis Paris

[+]

Daripada perumahan untuk acara kebudayaan, tugas kami adalah untuk memastikan anda mempunyai kajian yang paling sahih di luar negara pengalaman mungkin. AKADEMIK Misi kami adalah mudah: untuk menyediakan anda dengan kajian yang terbaik di luar negara program mungkin-yang merangkumi pengalaman akademik dan kebudayaan yang berkualiti tinggi. Anda mengambil 15-19 kredit setiap semester. Semua kursus yang diajar dalam Bahasa Perancis. Mewujudkan pengalaman akademik anda sendiri dengan memilih daripada komponen yang diperlukan dan pilihan berikut: IES Luar Negara Kursus bahasa Perancis (diperlukan, 4 kredit) Kursus seni mengajar Perancis di universiti rakan kongsi (pilihan, kredit berbeza-beza) - École Normale de Musique de Paris / Alfred Cortot, Paris Marais Dance School, Studio Vermès (Fotografi) [-]

Pendaftaran Langsung Christchurch - University Of Canterbury

Campus Sepenuh masa 1 - 2  February 2019 New Zealand Christchurch

Semasa masa anda di Christchurch, anda terus mendaftarkan diri di University of Canterbury, salah satu daripada tiga universiti teratas di New Zealand, dan dalam 3% teratas universiti dunia. Anda juga mempunyai akses kepada lebih daripada 50 jabatan akademik dan lebih daripada 100 kelab dan organisasi di kampus-peluang yang ideal untuk berhubung dengan pelajar Kiwi (tempatan). [+]

Gambaran keseluruhan

Apabila anda melihat tingkap anda di Christchurch, anda tahu penjelajahan menanti anda-mendaki, memancing, berkayak, atau berenang-itu hanya hari biasa di sini. Nikmati gaya hidup yang menarik, namun santai, yang ditawarkan oleh Christchurch.

Semasa masa anda di Christchurch, anda terus mendaftarkan diri di University of Canterbury, salah satu daripada tiga universiti teratas di New Zealand, dan dalam 3% teratas universiti dunia. Anda juga mempunyai akses kepada lebih daripada 50 jabatan akademik dan lebih daripada 100 kelab dan organisasi di kampus-peluang yang ideal untuk berhubung dengan pelajar Kiwi (tempatan). Menyebarkan lebih 215 ekar dengan taman dan taman yang indah, kampus Universiti terletak hanya 15 minit dari bandar.... [-]


Pendaftaran Langsung Dublin - Kolej Universiti Dublin

Campus Sepenuh masa September 2019 Ireland Dublin

Ditubuhkan pada tahun 1854, University College Dublin (UCD) mempunyai lebih daripada 160 tahun tradisi. Antara alumninya ialah para revolusioner yang mengambil bahagian dalam perjuangan untuk kemerdekaan Ireland, novelis terkenal James Joyce, dan banyak Presiden Ireland dan Taoiseach (Perdana Menteri). [+]

Mengapa Dublin?

Ditubuhkan pada tahun 1854, University College Dublin (UCD) mempunyai lebih daripada 160 tahun tradisi. Antara alumninya ialah para revolusioner yang mengambil bahagian dalam perjuangan untuk kemerdekaan Ireland, novelis terkenal James Joyce, dan banyak Presiden Ireland dan Taoiseach (Perdana Menteri).

Hari ini UCD adalah universiti terbesar di Ireland. Dikenali dengan sekolah perniagaan peringkat tinggi mereka, sekolah kemanusiaan mereka yang terkenal, dan kepimpinan mereka dalam inovasi sains dan teknologi, ada sesuatu untuk semua orang di UCD.

Kampus UCD di Belfield terletak di pinggir selatan Dublin, hanya lima belas minit dari pantai dan tiga puluh minit ke Dublin / Wicklow Mountains yang indah. Kampus ini membentang lebih daripada 300 ekar dan termasuk kemudahan terkini, muzium, dan laluan hutan di sekitar tasik kampus. Menghadiri kelas bersama-sama pelajar Ireland dan memanfaatkan semua bandar Dublin untuk menawarkan orang dewasa muda kerana lebih separuh daripada bandar adalah kurang dari 25 tahun.... [-]


Pendaftaran Langsung Dublin - Sekolah Teater Kebangsaan Ireland-Gaiety School of Acting

Campus Sepenuh masa January 2019 Ireland Dublin

Anda tidak perlu nasib orang Ireland untuk belajar pengalaman di luar negeri yang tidak dapat dilupakan di Dublin. Dengan terus mendaftar di Sekolah Kebangsaan Teater Ireland-Gaiety School of Acting (NTSI-GSA), anda akan mendapat kegembiraan untuk berkawan dengan orang Ireland, yang terkenal dengan keramahan mereka. [+]

Gambaran keseluruhan

Anda tidak perlu nasib orang Ireland untuk belajar pengalaman di luar negeri yang tidak dapat dilupakan di Dublin. Dengan terus mendaftar di Sekolah Kebangsaan Teater Ireland-Gaiety School of Acting (NTSI-GSA), anda akan mendapat kegembiraan untuk berkawan dengan orang Ireland, yang terkenal dengan keramahan mereka. Anda akan merasa lebih di rumah mengetahui bahawa Dublin mempunyai populasi muda (lebih daripada separuh bandar adalah kurang daripada 25).

Sekolah Teater Kebangsaan Ireland-Gaiety School of Acting mengkhususkan diri dalam bertindak konservatori. Program ini merayu terutamanya kepada pelajar-pelajar yang bersedia menghadapi cabaran menyesuaikan diri dengan budaya akademik yang baru yang memerlukan kerja bebas yang signifikan.... [-]


Pendaftaran Langsung Dublin - Universiti Dublin City

Campus Sepenuh masa 1 - 2  January 2019 Ireland Dublin

Anda tidak perlu nasib orang Ireland untuk belajar pengalaman di luar negeri yang tidak dapat dilupakan di Dublin. Dengan mendaftar secara langsung di Dublin City University (DCU), anda akan mendapat kegembiraan untuk berkawan dengan orang Ireland, yang dikenali dengan keramahan mereka. Anda akan merasa lebih di rumah mengetahui bahawa Dublin mempunyai populasi muda (lebih daripada separuh bandar adalah kurang daripada 25). [+]

Gambaran keseluruhan

Anda tidak perlu nasib orang Ireland untuk belajar pengalaman di luar negeri yang tidak dapat dilupakan di Dublin. Dengan mendaftar secara langsung di Dublin City University (DCU), anda akan mendapat kegembiraan untuk berkawan dengan orang Ireland, yang dikenali dengan keramahan mereka. Anda akan merasa lebih di rumah mengetahui bahawa Dublin mempunyai populasi muda (lebih daripada separuh bandar adalah kurang daripada 25). Dublin memberi semangat bebas dengan pelbagai budaya dan pelbagai peluang pendidikan.

Dublin City University (DCU) menawarkan pelbagai kursus yang mencabar. Program ini merayu terutamanya kepada pelajar-pelajar yang bersedia menghadapi cabaran menyesuaikan diri dengan budaya akademik yang baru yang memerlukan kerja bebas yang signifikan. Dublin juga akan menjadi kelas anda. Ambil bermain Ireland di Abbey Theater, teater kebangsaan negara. Belajar tentang sejarah Dublin dengan meneroka Istana Dublin yang dibina pada tahun 1204. Lawati Trinity College Dublin untuk melihat Buku Abad ke-7 Kells, contoh utama naskah yang diterangi, yang terletak di dalam arkib terkawal iklimnya di perpustakaan lama universiti .... [-]


Pendaftaran Langsung London - City, University of London

Campus Sepenuh masa 1 - 2  January 2019 United Kingdom London

Ini adalah peluang anda untuk hidup dan belajar bersama pelajar dari UK dan seluruh dunia dengan terus mendaftar di City, University of London. [+]

Gambaran keseluruhan

Terdapat sesuatu yang tidak dapat dilupakan mengenai London. Mungkin pemandangan seperti Big Ben atau Jambatan Menara yang sudah biasa dikenali. Atau watak antarabangsa yang jelas di setiap kejiranan, di mana orang-orang latar belakang budaya, etnik, dan sosio-ekonomi yang berbeza hidup dan bekerjasama. Apapun yang membawa anda ke London, jangan lihat sekarang-London menanti!

Ini adalah peluang anda untuk hidup dan belajar bersama pelajar dari UK dan seluruh dunia dengan terus mendaftar di City, University of London.

IES Abroad London didedikasikan untuk meningkatkan pengalaman belajar di luar negara dengan perkhidmatan pelajar dan peluang untuk mengalami pengalaman hidup di London. Kakitangan kami di London membantu anda memanfaatkan pengalaman anda di luar negara.... [-]


Pendaftaran Langsung London - Queen Mary

Campus Sepenuh masa 1 - 2  January 2019 United Kingdom London

Inilah peluang anda untuk hidup dan belajar bersama pelajar dari UK dan seluruh dunia dengan mendaftar secara langsung di universiti London. Dengan tujuh institusi berprestij untuk dipilih, anda akan menemui sekolah dan program rakan kongsi yang sepadan dengan keperluan anda. [+]

Gambaran keseluruhan

Terdapat sesuatu yang tidak dapat dilupakan mengenai London. Mungkin pemandangan seperti Big Ben atau Jambatan Menara yang sudah biasa dikenali. Atau watak antarabangsa yang jelas di setiap kejiranan, di mana orang-orang latar belakang budaya, etnik, dan sosio-ekonomi yang berbeza hidup dan bekerjasama. Apapun yang membawa anda ke London, jangan lihat sekarang-London menanti!

Inilah peluang anda untuk hidup dan belajar bersama pelajar dari UK dan seluruh dunia dengan mendaftar secara langsung di universiti London. Dengan tujuh institusi berprestij untuk dipilih, anda akan menemui sekolah dan program rakan kongsi yang sepadan dengan keperluan anda.

IES Abroad London didedikasikan untuk meningkatkan pengalaman belajar di luar negara dengan perkhidmatan pelajar dan peluang untuk mengalami pengalaman hidup di London. Kakitangan kami di London akan membantu anda memanfaatkan pengalaman anda di luar negara.... [-]


Pendaftaran Langsung London - University College London

Campus Sepenuh masa 1 - 2  December 2019 United Kingdom London

Ini adalah peluang anda untuk hidup dan belajar bersama pelajar dari UK dan seluruh dunia dengan terus mendaftar di University College London. [+]

Gambaran keseluruhan

Terdapat sesuatu yang tidak dapat dilupakan mengenai London. Mungkin pemandangan seperti Big Ben atau Jambatan Menara yang sudah biasa dikenali. Atau watak antarabangsa yang jelas di setiap kejiranan, di mana orang-orang latar belakang budaya, etnik, dan sosio-ekonomi yang berbeza hidup dan bekerjasama. Apapun yang membawa anda ke London, jangan lihat sekarang-London menanti!

Ini adalah peluang anda untuk hidup dan belajar bersama pelajar dari UK dan seluruh dunia dengan terus mendaftar di University College London. IES Abroad London didedikasikan untuk meningkatkan pengalaman belajar di luar negara dengan perkhidmatan pelajar dan peluang untuk mengalami pengalaman hidup di London. Kakitangan kami di London akan membantu anda memanfaatkan pengalaman anda di luar negara. London akan menjadi kelas anda. Penglibatan dalam komuniti tempatan atau kelab pelajar memperkaya pengalaman pembelajaran anda dan memberikan peluang yang sangat baik untuk integrasi budaya. W... [-]


Pendaftaran Langsung Nagoya - Universiti Nanzan

Campus Sepenuh masa 1 - 2  January 2019 Jepun Nagoya

Melibatkan diri dalam budaya Jepun melalui pendaftaran sepenuh masa di Pusat Pengajian Jepun (CJS) di Universiti Nanzan. Sebagai sebuah universiti swasta yang terkenal, Nanzan University menawarkan peluang pembelajaran yang sangat baik. Sebagai tambahan kepada kelas bahasa Jepun yang intensif yang diperlukan, anda akan memilih dari pelbagai tawaran kursus berbahasa Inggeris CJS dalam Perniagaan, Kemanusiaan, dan Sains Sosial, [+]

Gambaran keseluruhan

Tradisi memenuhi kemodenan di kota Nagoya yang berkembang maju di Jepun. Tradisi-tradisi kebudayaan yang tidak terhitung bermula di Nagoya dan telah disebarkan melalui generasi-generasi-kota ini disebut sebagai Geidokoro, pusat seni dan budaya. Jangan lewatkan ritual dan perayaan yang berlaku di kuil dan kuil di seluruh kawasan Nagoya.

Bersama dengan tradisi kebudayaannya, Nagoya adalah bandar pelabuhan dan pusat perindustrian penting. Perniagaan utama utama mempunyai kehadiran di Nagoya, termasuk Toyota, Lexus, Mitsubishi Motors, Brother Industries, Boeing, dan Mitsubishi Heavy Industries.

Melibatkan diri dalam budaya Jepun melalui pendaftaran sepenuh masa di Pusat Pengajian Jepun (CJS) di Universiti Nanzan. Sebagai sebuah universiti swasta yang terkenal, Nanzan University menawarkan peluang pembelajaran yang sangat baik. Sebagai tambahan kepada kelas bahasa Jepun yang intensif diperlukan, anda akan memilih dari pelbagai tawaran kursus Bahasa Inggeris CJS dalam Perniagaan, Kemanusiaan, dan Sains Sosial, dan menikmati arahan tangan dalam seni Jepun, seperti ikebana, shodo, hanga, dan wang. Pelajar yang mempunyai kemahiran bahasa yang sangat maju digalakkan untuk mendaftarkan diri dalam seminar yang diajar dalam bahasa Jepun dengan pelajar tempatan.... [-]


Pendaftaran Langsung Pulau Galápagos - GAIAS

Campus Sepenuh masa January 2019 Ecuador Puerto Ayora

Terdapat sebab mengapa ramai saintis paling terkenal di dunia telah melawat Kepulauan Galápagos-kini giliran anda untuk mengetahui salah satu lokasi pulau yang paling indah dan biologi di dunia. Di sini anda akan mendapat pengalaman belajar seperti topik Biologi, Ekologi, Pengajian Alam Sekitar, Ekologi Marin, dan Sosiologi. [+]

Gambaran keseluruhan

Terdapat sebab mengapa ramai saintis paling terkenal di dunia telah melawat Kepulauan Galápagos-kini giliran anda untuk mengetahui salah satu lokasi pulau yang paling indah dan biologi di dunia. Di sini anda akan mendapat pengalaman belajar seperti topik Biologi, Ekologi, Pengajian Alam Sekitar, Ekologi Marin, dan Sosiologi. Program pendaftaran langsung ini dianjurkan menerusi Institut Akademik Seni dan Sains Galápagos (GAIAS), sebuah kampus terpencil di Universidad San Francisco de Quito (USFQ) yang terletak di pulau San Cristóbal. Sebelum anda menuju ke Galápagos, program ini akan bermula dengan sebulan di Quito, di mana anda berpartisipasi dalam orientasi, kursus di kampus USFQ Cumbayá, dan lawatan kursus yang berkaitan dengan kursus. Bulan yang tinggal dibelanjakan untuk San Cristóbal di Kepulauan Galápagos. Lawatan tambahan yang berkaitan dengan kursus membolehkan anda meluangkan masa di lokasi lain, berdasarkan pendaftaran kursus anda. Pilih dari kursus dalam tiga trek:... [-]


Pendaftaran Langsung Quito - Universidad San Francisco de Quito

Campus Sepenuh masa 1 - 2  January 2019 Ecuador Quito

Semasa di Quito, terus mendaftar di Universidad San Francisco de Quito (USFQ) dan mengambil majoriti kursus anda di Universiti bersama pelajar tempatan. Kerana USFQ menawarkan hampir 1,500 kursus setiap semester dalam pelbagai disiplin, pelajar dengan hampir apa-apa kepentingan akademik dapat mencari pilihan enrolmen yang menarik dan mencabar. [+]

Gambaran keseluruhan

Quito sempurna untuk jiwa yang mencabar. Dengan gunung-gunung sekitarnya, anda selalu hanya memanjat dari pemandangan lembah dan dari pemandangan mata seni senibina kolonial Sepanyol yang membuat bandar terkenal. Plus, Quito adalah pangkalan yang sangat baik untuk perjalanan ke hutan hujan dan habitat laut yang menjadikan Ecuador terkenal di seluruh dunia. Kami menjemput anda ke Ecuador untuk meningkatkan bahasa Sepanyol anda sambil menikmati semua yang ditawarkan oleh negara yang luar biasa ini.

Semasa di Quito, terus mendaftar di Universidad San Francisco de Quito (USFQ) dan mengambil majoriti kursus anda di Universiti bersama pelajar tempatan. Kerana USFQ menawarkan hampir 1,500 kursus setiap semester dalam pelbagai disiplin, pelajar dengan hampir apa-apa kepentingan akademik dapat mencari pilihan enrolmen yang menarik dan mencabar.... [-]


Pendaftaran Langsung Sydney - Universiti Macquarie

Campus Sepenuh masa 1 - 2  July 2019 Australia Sydney

Program pengajian di luar negara di Sydney menawarkan anda peluang untuk mendaftar langsung di Universiti Macquarie yang berprestij dengan akses kepada pelbagai kursus yang ditawarkan di seluruh beratus-ratus disiplin. [+]

Gambaran keseluruhan

Mengambil kesempatan daripada peluang anda untuk hidup dan belajar di salah satu daripada bandar-bandar yang paling indah dan boleh didiami di dunia-Sydney! Nikmati suasana yang selesa di Sydney (musim panas dan musim sejuk yang hangat), pantai-pantai yang terkenal di dunia (fikir: Bondi, Manly, dan Coogee), dan tempat ikonik di sekitar bandar raya (Rocks, Harbour Bridge dan Royal Botanical Gardens).

Program pengajian di luar negara di Sydney menawarkan anda peluang untuk mendaftar langsung di Universiti Macquarie yang berprestij dengan akses kepada pelbagai kursus yang ditawarkan di seluruh beratus-ratus disiplin.

Sydney juga akan menjadi kelas anda. Nikmati pemandangan muzik bandar yang hebat dengan persembahan di Sydney Opera House yang terkenal di dunia. Lawati salah satu daripada banyak muzium, seperti Muzium Seni Kontemporari atau Galeri Seni New South Wales untuk melihat beberapa karya seni hebat di negara ini. Rendam dalam keindahan landskap Sydney dengan berjalan kaki dari Coogee ke Bondi Beach-atau, lebih baik lagi, naik ke puncak Pelabuhan Harbour. Perjalanan lapangan ke destinasi ikonik seperti Blue Mountains, Royal National Park, dan Great Barrier Reef sepanjang pengalaman belajar di luar negara.... [-]


Pendaftaran Langsung Sydney - Universiti New South Wales

Campus Sepenuh masa 1 - 2  February 2019 Australia Sydney

Program pengajian di luar negara kami di Sydney menawarkan anda peluang untuk mendaftarkan diri langsung ke University of New South Wales yang berprestij dengan akses kepada pelbagai kursus yang ditawarkan di seluruh beratus-ratus disiplin. [+]

Gambaran keseluruhan

Mengambil kesempatan daripada peluang anda untuk hidup dan belajar di salah satu daripada bandar-bandar yang paling indah dan boleh didiami di dunia-Sydney! Nikmati suasana yang selesa di Sydney (musim panas dan musim sejuk yang hangat), pantai-pantai yang terkenal di dunia (fikir: Bondi, Manly, dan Coogee), dan tempat ikonik di sekitar bandar raya (Rocks, Harbour Bridge dan Royal Botanical Gardens).

Program pengajian di luar negara kami di Sydney menawarkan anda peluang untuk mendaftarkan diri langsung ke University of New South Wales yang berprestij dengan akses kepada pelbagai kursus yang ditawarkan di seluruh beratus-ratus disiplin.

Sydney juga akan menjadi kelas anda. Nikmati pemandangan muzik bandar yang hebat dengan persembahan di Sydney Opera House yang terkenal di dunia. Lawati salah satu daripada banyak muzium, seperti Muzium Seni Kontemporari atau Galeri Seni New South Wales untuk melihat beberapa karya seni hebat di negara ini. Rendam dalam keindahan landskap Sydney dengan berjalan kaki dari Coogee ke Bondi Beach-atau, lebih baik lagi, naik ke puncak Pelabuhan Harbour. Perjalanan lapangan ke destinasi ikonik seperti Blue Mountains, Royal National Park, dan Great Barrier Reef sepanjang pengalaman belajar di luar negara.... [-]


Pendaftaran Langsung Sydney - University Of Sydney

Campus Sepenuh masa 1 - 2  February 2019 Australia Sydney

Program pengajian di luar negara kami di Sydney menawarkan anda peluang untuk mendaftarkan diri secara langsung di University of Sydney yang berprestij dengan akses kepada pelbagai kursus yang ditawarkan di seluruh beratus-ratus disiplin. [+]

Gambaran keseluruhan

Mengambil kesempatan daripada peluang anda untuk hidup dan belajar di salah satu daripada bandar-bandar yang paling indah dan boleh didiami di dunia-Sydney! Nikmati suasana yang selesa di Sydney (musim panas dan musim sejuk yang hangat), pantai-pantai yang terkenal di dunia (fikir: Bondi, Manly, dan Coogee), dan tempat ikonik di sekitar bandar raya (Rocks, Harbour Bridge dan Royal Botanical Gardens). Program pengajian di luar negara kami di Sydney menawarkan anda peluang untuk mendaftarkan diri secara langsung di University of Sydney yang berprestij dengan akses kepada pelbagai kursus yang ditawarkan di seluruh beratus-ratus disiplin.

Sydney juga akan menjadi kelas anda. Nikmati pemandangan muzik bandar yang hebat dengan persembahan di Sydney Opera House yang terkenal di dunia. Lawati salah satu daripada banyak muzium, seperti Muzium Seni Kontemporari atau Galeri Seni New South Wales untuk melihat beberapa karya seni hebat di negara ini. Rendam dalam keindahan landskap Sydney dengan berjalan kaki dari Coogee ke Bondi Beach-atau, lebih baik lagi, naik ke puncak Pelabuhan Harbour. Perjalanan lapangan ke destinasi ikonik seperti Blue Mountains, Royal National Park, dan Great Barrier Reef sepanjang pengalaman belajar di luar negara.... [-]


Quito - Pengajian Kawasan

Campus Sepenuh masa 1 - 2  January 2019 Ecuador Quito

Jika anda berminat untuk meningkatkan kemahiran bahasa Sepanyol anda, program ini menawarkan anda peluang untuk mengukuhkan Bahasa Sepanyol dengan cepat melalui kursus bahasa yang ketat yang diajar oleh IES Abroad . Anda memilih baki kursus anda dari pilihan yang tersedia di IES Abroad dan salah satu universiti paling terkenal di Ecuador, Universidad San Francisco de Quito (USFQ). [+]

Gambaran keseluruhan

Dengan penduduk hampir 1.6 juta orang, Quito adalah sebuah kota yang bertenaga dan moden yang terkenal dengan senibina Sepanyol yang indah. Ia juga merupakan ibu kota Ecuador-salah satu negara yang paling banyak biologi di dunia. Datang ke Quito dan melibatkan diri dalam bahasa dan budaya tempatan sambil anda menumpukan pengajian anda mengenai kepelbagaian ekologi dan etnik Ecuador dan cabaran pembangunan.

Jika anda berminat untuk meningkatkan kemahiran bahasa Sepanyol anda, program ini menawarkan anda peluang untuk mengukuhkan Bahasa Sepanyol dengan cepat melalui kursus bahasa yang ketat yang diajar oleh IES Abroad . Anda memilih baki kursus anda dari pilihan yang tersedia di IES Abroad dan salah satu universiti paling terkenal di Ecuador, Universidad San Francisco de Quito (USFQ). Anda juga boleh mendaftar dalam penempatan pembelajaran perkhidmatan semasa anda di Quito, yang akan membantu anda memahami isu sosial bandar secara langsung.... [-]


Rabat - Belajar di Rabat

Campus Sepenuh masa 1 - 2  January 2019 Maghribi Rabat

Menyelam budaya yang menarik di negara Afrika Utara ini semasa anda belajar Bahasa Arab Moden Moden dengan kursus pada peringkat permulaan, pertengahan, dan peringkat lanjutan. Belajar Arab Maghribi Kolokular untuk berkomunikasi dengan Maghribi, dan jika anda telah mengambil bahasa Perancis lanjutan, anda boleh mengikuti kursus pengajian kawasan pengajaran bahasa Perancis di Pusat IES Abroad atau di institusi rakan kongsi kami, Université Mohammed V. [+]

Gambaran keseluruhan

Semasa anda berjalan-jalan di rabat Rabat, sukar untuk tidak terpesona dengan misteri dan tradisi kota yang abadi ini. Dari souqs yang sibuk (pasar udara terbuka) dan suasana kota yang bertenaga untuk ketenangan pergunungan dan laut sekitarnya, Rabat adalah tempat yang ideal untuk belajar tentang bahasa, budaya, dan agama Afrika Utara dan Timur Tengah.

Menyelam budaya yang menarik di negara Afrika Utara ini semasa anda belajar Bahasa Arab Moden Moden dengan kursus pada peringkat permulaan, pertengahan, dan peringkat lanjutan. Belajar bahasa Arab Maghribi untuk berkomunikasi dengan Maghribi, dan jika anda telah mengambil bahasa Perancis yang lanjutan, anda boleh mengikuti kursus pengajian kawasan pengajaran bahasa Perancis di IES Abroad Centre atau di institusi rakan kami, Université Mohammed V. Kurikulum kami memberi tumpuan kepada Afrika Utara, Tengah Kursus Timur, dan Pengajian Islam, dan IES Abroad memperkenalkan anda kepada banyak kuasa berpengaruh yang membentuk sejarah dan budaya Maghribi.... [-]


Reka bentuk milan - fesyen & merchandising

Campus Sepenuh masa January 2019 Itali Milan

Mempelbagaikan kajian fesyen anda dengan kursus elektif dari Program Itali Hari Ini. Kursus termasuk Sejarah, Sains Politik, Sastera, Muzik, dan banyak lagi. [+]

Mengapa Milan?

Fesyen ada di udara di Milan. Sebagai salah satu daripada "fesyen besar" ibu kota (bersama dengan London, New York, dan Paris), Milan adalah rumah kepada banyak rumah fesyen mewah seperti Armani, Dolce & Gabbana, Miu Miu, dan banyak lagi; dan hampir semua "nama besar" diwakili. Bersiaplah untuk diilhami oleh piawai keanggunan Milan dan obsesi dengan gaya-dari landasan pacu ke jalan.

Program Reka Bentuk Fesyen & Merchandising kami menawarkan pengalaman fesyen holistik. Pertimbangkan sumber trend global dalam perniagaan, reka bentuk, jahitan, fabrik dan bahan, pemodelan, dan pemasaran. Ketahui tentang perniagaan fesyen dari pakar tempatan dan profesor dari universiti terbaik di Milan. Sertai reka bentuk Milan dan menyesuaikan pemandangan melalui kursus praktikum di institut fesyen profesional yang menawarkan pelajaran tangan dalam pakaian dan penciptaan aksesori.... [-]


Rom - Bahasa

Campus Sepenuh masa 1 - 2  January 2019 Itali Rome

Sama ada anda mengambil semua kursus pengajian kawasan anda dalam satu tema atau campuran dan perlawanan kursus dari pelbagai, Rom akan menjadi kelas anda. Bolehkah anda membayangkan tempat-tempat seperti Vatican, Pantheon, Forum, atau Colosseum menjadi sebahagian daripada pendidikan anda? [+]

Gambaran keseluruhan

Terokai bahasa, sejarah, dan budaya bahasa Itali apabila anda belajar di luar negara di Rom. Sesuaikan pengalaman anda dengan memilih kursus dari enam tema akademik kami:

Sejarah SeniPembelajaran awal kanak-kanakPengajian FilemSejarahHubungan antarabangsaSosiologi

Sama ada anda mengambil semua kursus pengajian kawasan anda dalam satu tema atau campuran dan perlawanan kursus dari pelbagai, Rom akan menjadi kelas anda. Bolehkah anda membayangkan tempat-tempat seperti Vatican, Pantheon, Forum, atau Colosseum menjadi sebahagian daripada pendidikan anda? Kursus kami bersifat pengalaman, dan kami menganjurkan lebih daripada 150 lawatan kursus berkaitan setiap semester ke tapak bersejarah, seni, dan kebudayaan yang mengambil kesempatan daripada banyak peluang di bandar ini.... [-]


Roma Kursus Jangka Januari - Dari Pontius Pilate ke Theodosius: Kedatangan Kristian

Campus Sepenuh masa January 2019 Itali Rome

Perhatikan gereja Kristian awal dari peranan Pontius Pilate yang dimainkan dalam penyaliban Yesus Kristus, kepada permulaan dan penggunaan Kekristianan Nicene sepanjang Empayar Rom pada abad ke-4. [+]

Gambaran keseluruhan

Rom, bandar abadi, menawarkan pelbagai pengalaman menarik untuk pelajar di luar negara. Lebih dari 2,500 tahun sejarah telah membentuk watak unik di bandar ini, dan berjalan di Rom adalah pelayaran tetap penemuan. Walaupun masa lalu tidak dapat dielakkan di Rom, bandar kontemporari adalah metropolis yang ramai, 3 juta orang yang sibuk. Di rumah ke Vatikan, Rom menyediakan suasana yang sempurna untuk mempelajari gereja Kristen awal.

Perhatikan gereja Kristian awal dari peranan Pontius Pilate yang dimainkan dalam penyaliban Yesus Kristus, kepada permulaan dan penggunaan Kekristianan Nicene sepanjang Empayar Rom pada abad ke-4. Rumah untuk Vatikan, Rom menyediakan suasana yang sempurna untuk mempelajari gereja Kristian awal dan mengunjungi banyak tapak arkeologi yang berkaitan dengan abad-abad awal Kekristenan.... [-]


Rome - filem & kajian media

Campus Sepenuh masa 1 - 2  January 2019 Itali Rome

Direka untuk membawa anda ke dalam pawagam Itali, Program Pengajian Filem & Media kami menjadikan Rom sebagai set pengajian pembelajaran luar negara anda. Di sini anda akan menyambung semangat anda untuk pelajaran anda semasa mendaftar kursus yang membolehkan anda membuat dokumentari anda sendiri, meneroka etika bercerita, dan banyak lagi. [+]

Mengapa Rom?

IES Luar Negara Kursus bahasa Itali di peringkat kecekapan anda (diperlukan, 4 atau 8 kredit) Kursus Bahasa Inggeris di luar negara IES atau bahasa Itali (pilihan, 3 kredit setiap satu) Kursus bahasa IES di luar negara berbahasa Inggeris atau Itali yang diajar dari program Rom lain (pilihan, 3 kredit setiap satu) Kursus Bahasa Inggeris atau Itali yang diajar di universiti tempatan (pilihan, 3 kredit setiap) Pelayanan dan penempatan tindakan pembelajaran / sosial perkhidmatan (pilihan, 3 kredit) Peletakan Internship atau Social Action dan seminar yang menyertai (3 kredit masing-masing, pilihan) [-]

Rome - History & Classics

Campus Sepenuh masa 1 - 2  January 2019 Itali Rome

[+]

Dengan beribu-ribu tahun sejarah yang didokumentasikan dengan baik, termasuk tulisan yang tidak terkira banyaknya, tapak arkeologi yang menakjubkan, monumen, ukiran, dan artifak lain, tidak ada bandar yang lebih baik untuk mempelajari Sejarah dan Klasik daripada Rom.

Hari ini, di atas semua sejarah, Rom adalah modal Eropah yang berkembang maju, dengan peranan penting dalam politik dan perniagaan antarabangsa.

[-]

Rome - International Relations

Campus Sepenuh masa 1 - 2  January 2019 Itali Rome

[+]

Kursus Bahasa Inggeris di luar negara IES atau bahasa Itali (pilihan, 3 kredit setiap satu) Kursus bahasa IES di luar negara berbahasa Inggeris atau Itali yang diajar dari program Rom lain (pilihan, 3 kredit setiap satu) Kursus Bahasa Inggeris atau Itali yang diajar di universiti tempatan (pilihan, 3 kredit setiap) [-]

Rome - Latihan Semester Penuh Sepenuh Masa

Campus Sepenuh masa 1 - 2  January 2019 Itali Rome

IES Internship di luar negara membangunkan kemahiran profesional anda, keupayaan anda untuk berkomunikasi merentasi budaya, dan memberikan pengalaman kerja substantif untuk memulakan kerjaya anda di pasaran kerja kompetitif hari ini. Program 14-minggu kami di Rom menjamin penempatan magang, tanpa kredit untuk perniagaan atau organisasi tempatan, di mana anda akan bekerja sekurang-kurangnya 25 jam seminggu. [+]

Gambaran keseluruhan

Hidup dan tenteram di Rom-ibu kota dan bandar terbesar di Itali. Dibina pada hampir 3,000 tahun sejarah, Rom menjadi rumah kepada hampir 3 juta penduduk. Sebagai tambahan kepada seni, seni bina, makanan, dan fesyen terkenal di dunia, anda akan dapat melihat kewangan, permulaan dan pemandangan teknologi yang ramai.

Berjuang dengan magang di Roma melalui Metropolitana (kereta api), bas, trem, atau berjalan kaki untuk berjalan-jalan yang indah. Untuk makan tengahari, berhenti ke calava tavola untuk menikmati makanan segar, panas dan kopi, diikuti oleh sudu gelato pada perjalanan anda kembali ke tempat kerja.

IES Internship di luar negara membangunkan kemahiran profesional anda, keupayaan anda untuk berkomunikasi merentasi budaya, dan memberikan pengalaman kerja substantif untuk memulakan kerjaya anda di pasaran kerja kompetitif hari ini. Program 14-minggu kami di Rom menjamin penempatan magang, tanpa kredit untuk perniagaan atau organisasi tempatan, di mana anda akan bekerja sekurang-kurangnya 25 jam seminggu.... [-]


Rome - pendidikan awal kanak-kanak

Campus Sepenuh masa 1 - 2  January 2019 Itali Rome

Semasa belajar di luar negara di Rom, anda mengambil kursus mengenai perkembangan kanak-kanak, psikologi budaya silang, sistem pendidikan Itali, dan banyak lagi. [+]

Mengapa Rom?

Ketika datang untuk mempelajari pendidikan di Itali, tidak ada tempat seperti Rom. Dari sekolah Montessori ke model pendidikan inklusif Itali, Rom telah menjadi tempat kelahiran pelbagai amalan pendidikan revolusioner. Ketahui mengenai sejarah persekolahan di Itali pada Program Pendidikan Awal Kanak-Kanak kami, dan dapatkan pengalaman bersuara di bilik darjah tempatan yang memberi anda gambaran dalam topik global yang memberi kesan kepada dunia pendidikan hari ini.

[-]

Rome - sejarah seni & fesyen

Campus Sepenuh masa 1 - 2  January 2019 Itali Rome

Dalam Program Seni & Fesyen kami, anda boleh memilih dari beberapa siri kursus Sejarah Seni (dari Purba hingga Baroque), Pemuliharaan, dan banyak lagi. [+]

Mengapa Rom?

Apabila anda berfikir tentang seni atau fesyen, anda berfikir tentang Rom dan Itali. Dari kemajuan besar yang dicapai oleh Empayar Rom dalam seni dan seni bina, melalui karya-karya Renaissance Itali abad ke-15 (berfikir Michelangelo dan Raphael) hingga hari ini-dengan seni bina moden yang menarik oleh Renzo Piano dan fesyen yang berpandangan ke hadapan oleh Fendi, Gattinoni , Brioni, dan rumah-rumah lain yang berpangkalan di sini-Rom, secara harfiah, beribu-ribu khazanah artistik dan seni bina, kejayaan, dan trend untuk belajar.

Apa yang akan anda pelajari

Dalam Program Seni & Fesyen kami, anda boleh memilih dari beberapa siri kursus Sejarah Seni (dari Purba hingga Baroque), Pemuliharaan, dan banyak lagi. Anda juga mempunyai peluang sekali dalam seumur hidup untuk mengambil kursus berkaitan fesyen (termasuk reka bentuk dan gaya) di Accademia di Costume e Moda, salah satu akademi Fesyen terkenal di Rom, atau mengambil kelas seni di Rom Universiti Seni Halus (RUFA).... [-]


Rome - Sociology & Religion

Campus Sepenuh masa Sambilan 1 - 2  January 2019 Itali Rome + 1 lagi

[+]

Pelbagai jenis disiplin lain ditawarkan melalui program-program kami yang lain di Rom, jadi anda boleh menambah kajian Sosiologi dan Agama anda dengan kursus-kursus dalam bahasa Itali, Sejarah Seni, Sejarah, Klasik, dan banyak lagi.

Akademik [-]

Salamanca - Belajar di Salamanca

Campus Sepenuh masa 1 - 2  January 2019 Sepanyol Salamanca

Jika awak [+]

Gambaran keseluruhan

Gabungkan suasana sebuah bandar universiti dan hospitaliti yang menawan di sebuah bandar kecil, dan anda mempunyai Salamanca. Mengisytiharkan Tapak Warisan Dunia UNESCO pada tahun 1988, Salamanca adalah kota universiti yang paling penting di Sepanyol dan terkenal atas sumbangannya kepada pendidikan bahasa Sepanyol.

Jika anda sedang mencari program bahasa Sepanyol yang sangat mendalam, program kami di Salamanca adalah untuk anda. Sebagai tambahan kepada orientasi bahasa Sepanyol yang intensif dan kursus Bahasa Sepanyol semester yang panjang, terdapat bengkel bahasa bertutur, berbahasa, dan teater bahasa Sepanyol untuk membawa kursus ke kehidupan anda.

Program ini juga dikaitkan dengan kehidupan akademik dan sosial Universidad de Salamanca (USAL), universiti tertua di Sepanyol dan salah satu yang paling berprestij di Eropah. Belajar bersama rakan-rakan Sepanyol anda dengan mendaftarkan di USAL atau Universidad Pontificia de Salamanca (UPSA). Terlepas dari utama anda, anda boleh menggabungkan minat anda dalam penguasaan linguistik dan kebudayaan dengan usaha akademik anda. Anda boleh menyumbang kepada organisasi tempatan dengan mengambil bahagian dalam latihan pendidikan pada semester musim bunga atau pengalaman pembelajaran perkhidmatan di organisasi bukan untung tempatan pada semester kejatuhan.... [-]


Salamanca - Psychology

Campus Sepenuh masa 1 - 2  January 2019 Sepanyol Salamanca

[+]

Kenapa Salamanca?

Semasa anda mempelajari minda dan tingkah lakunya, apakah cara yang lebih baik untuk mengetahui lebih lanjut mengenai diri anda dan orang lain daripada hidup dan belajar di luar negara di Salamanca?

Kursus-kursus akan diambil di IEA Abroad Salamanca Centre dan Universidad Pontificia de Salamanca, dan akan diajar dalam bahasa Inggeris. Anda akan dapat mengamalkan kemahiran Sepanyol anda dengan kursus bahasa mandatori semasa di Salamanca.

Salamanca dan seterusnya akan menjadi kelas anda. Program ini juga menawarkan pelbagai aktiviti budaya dan perjalanan lapangan untuk meningkatkan pengalaman pelajar.

... [-]

Santiago - Kursus Politik, Keadilan Sosial

Campus Sepenuh masa 1 - 2  July 2019 Chile Santiago

Politik, Keadilan Sosial [+]

Gambaran keseluruhan

Politik, Keadilan Sosial

Kursus diajarkan dalam bahasa Sepanyol oleh para profesor yang terkenal, kebanyakannya dengan janji temu utama di salah satu universiti rakan kongsi IES Abroad . Anda juga boleh mendaftar dalam penempatan pembelajaran magang atau perkhidmatan semasa anda di Santiago, yang akan membantu anda menambah pengalaman kerja antarabangsa ke résumé anda atau membantu anda memahami isu sosial kota "Santiag pertama" akan menjadi kelas anda.

Bayangkan mengamalkan bahasa Sepanyol anda semasa anda melawat kejiranan tempatan atau melawat organisasi perniagaan tempatan sebagai sebahagian daripada kajian anda mengenai perdagangan serantau dan global Chile. Di mana saja, kursus kami memanfaatkan banyak tapak bersejarah, seni, dan kebudayaan di bandar ini, dan beberapa kursus juga termasuk komponen praktikal, praktikal. Anda boleh mendaftar kursus di universiti tempatan, termasuk Pontificia Universidad Católica de Chile dan Universidad de... [-]


Santiago - Latihan Semester Penuh Sepenuh Masa

Campus Sepenuh masa March 2019 Chile Santiago

IES Internship di luar negara membangunkan kemahiran profesional anda, keupayaan anda untuk berkomunikasi merentasi budaya, dan memberikan pengalaman kerja substantif untuk memulakan kerjaya anda di pasaran kerja kompetitif hari ini. [+]

Gambaran keseluruhan

Di luar negeri semester ini di Santiago - modal ekonomi, politik, dan budaya Chile. Di luar pusat bandar yang sibuk, Santiago dikelilingi oleh julat gunung di kedua-dua sisi dan merupakan pemanduan yang mudah ke pantai Pasifik. Latihan musim panas di Santiago adalah cara terbaik untuk menerokai metropolis Amerika Selatan ini dan keajaiban semula jadinya yang berdekatan, meningkatkan kemahiran bahasa Sepanyol anda, dan mendapat pengalaman dalam pendidikan, kesihatan, perniagaan, dan kerajaan, untuk menamakan beberapa.

Berjuang dengan latihan magang anda melalui Santiago Metro, sistem metro terbesar Amerika Selatan. Berjarak untuk bersiar-siar ketika tengah hari dan melawat Mercado Central untuk menikmati beberapa buah frito congrio (ikan Chile tempatan yang goreng) dan puree de papas (kentang tumbuk).... [-]


Shanghai - Ekonomi, Perniagaan

Campus Sepenuh masa 1 - 2  February 2019 China Shanghai

Tidak ada kekeliruan latar langit Shanghai. Dari Menara Oriental Pearl melonjak ke Bund menyapu di seluruh Sungai Huangpu, shimmers Shanghai dengan kemungkinan. Kami menjemput anda untuk mengejar semua yang bandar yang menarik ini ditawarkan. [+]

Gambaran keseluruhan

Tidak ada kekeliruan latar langit Shanghai. Dari Menara Oriental Pearl melonjak ke Bund menyapu di seluruh Sungai Huangpu, shimmers Shanghai dengan kemungkinan. Kami menjemput anda untuk mengejar semua yang bandar yang menarik ini ditawarkan.

Shanghai adalah hab ekonomi dan budaya lebih daripada 22 juta orang. Anda akan belajar dan berkomunikasi dalam bahasa Mandarin dan Bahasa Inggeris, semasa didedahkan kepada dialek Shanghai tempatan-hanya satu contoh dari banyak bahasa dan budaya yang unik yang ada di berbagai kawasan di seluruh negara.

Semasa di Shanghai, mengkaji kepelbagaian dan impak yang pengaruh antarabangsa dari seluruh dunia mempunyai budaya Cina. Saksikan bagaimana globalisasi mempengaruhi Shanghai dan mengembangkan pemahaman yang lebih besar tentang bagaimana pengaruh China semakin menjejaskan dunia.... [-]


Shanghai - Kejuruteraan

Campus Sepenuh masa January 2019 China Shanghai

Tempat yang lebih baik untuk mengkaji kejuruteraan daripada dunia [+]

Gambaran keseluruhan

Apa tempat yang lebih baik untuk mengkaji kejuruteraan daripada ekonomi dan pusat perkilangan yang paling pesat berkembang di dunia? Anda berpeluang mempelajari Kejuruteraan Mekanik, Elektrik, atau Komputer dalam Bahasa Inggeris di salah satu universiti terkemuka di China, Shanghai Jiao Tong University (SJTU).

SJTU menduduki tangga kelima di China pada peringkat QS 2013 dan pertama dalam Kejuruteraan Mekanikal. Universiti ini mempunyai pelbagai pencapaian teknologi dan alumni terkenal dalam bidang kejuruteraan.

Anda belajar di Institut Bersama Universiti Michigan-SJTU, di mana anda akan mendapat akses kepada fakulti berkaliber tinggi, makmal penyelidikan, dan pelbagai kursus mengajar bahasa Inggeris seperti Fizik, Elektromagnetik, Struktur Data dan Algoritma, Pembakaran, dan Kaedah Probabilistik dalam Kejuruteraan.... [-]


Shanghai Summer Direct Enrollment - Business in Asia

Campus Sepenuh masa May 2019 China Shanghai

[+]

Ia menggalakkan inovasi saintifik dan akademik, untuk pembangunan ekonomi dan sosial, dan menyokong pertumbuhan perniagaan.

Sesi pembicara korporat oleh eksekutif industri dan pakar terkemuka Lawatan syarikat dalam pelbagai industri dan pelbagai jenis syarikat (syarikat multinasional, usahasama, perusahaan milik negara) Kehidupan seharian

Sebahagian daripada membuat anda merasa di rumah di Shanghai sedang melakukan yang terbaik untuk membantu anda berasa selamat dan dijaga. Sama ada program orientasi yang membuat anda merasa siap, perumahan yang terletak dengan baik dan selesa, atau perjalanan lapangan yang membawa anda keluar jalan yang dipukul-kita semua tentang perkhidmatan pelajar kami. Ini adalah salah satu perkara yang kita kenal.... [-]


Siena - Kajian di Tuscany

Campus Sepenuh masa 1 - 2  January 2019 Itali Siena

Kursus teras yang diperlukan oleh program ini, Keadaan Masa Lalu, menjadikan Siena dan Tuscany kelas anda melalui aktiviti-aktiviti yang meneroka tapak-tapak penting di dalam dan di sekitar bandar, memperkenalkan anda keindahan warisan budaya dan artistik Siena. [+]

Gambaran keseluruhan

Bersiaplah untuk dikagumi oleh sejarah zaman pertengahan Siena dan budaya kaya. Terletak di tiga bukit di tengah-tengah kawasan desa Tuscan yang mempesonakan, pusat sejarah bandar purba ini telah dinamakan Tapak Warisan Dunia UNESCO. Sebaik sahaja anda tiba, mudah untuk melihat mengapa.

Kursus teras yang diperlukan oleh program ini, Keadaan Masa Lalu, menjadikan Siena dan Tuscany kelas anda melalui aktiviti-aktiviti yang meneroka tapak-tapak penting di dalam dan di sekitar bandar, memperkenalkan anda keindahan warisan budaya dan artistik Siena. Terokai banyak piazzas, katedral, dan dataran di dalam dinding kota Siena yang kembali ke Zaman Pertengahan. Ini bukan sekadar pameran di muzium-di mana anda tinggal. Semasa anda berada di Siena, anda tidak hanya mempunyai masa untuk melihat tapak, tetapi juga untuk berinteraksi dengan orang Itali dan melibatkan diri dalam budaya tempatan.... [-]


Siena - Perniagaan

Campus Sepenuh masa 12  January 2019 Itali Siena

Perniagaan kami [+]

Gambaran keseluruhan

12 kredit. 12 minggu. $ 12,750.

Siena - Perniagaan kami

Persimpangan budaya dan masakan dibawa ke peringkat seterusnya di Tuscany, di mana makanan dan wain tradisional bukan hanya sebahagian besar dari identiti budaya, tetapi juga penyumbang ekonomi utama.

Perniagaan kami

Anda akan tinggal di bandar Siena yang mengalu-alukan, banyak makanan istimewa, termasuk pasta pici tangan, crostini dengan hati ayam, dan kacang panforte dan kek buah yang dihasilkan oleh pengeluar tempatan dan berkualiti. Di sini anda akan mendaftar dalam empat kursus untuk sejumlah 12 kredit di mana anda akan meneroka bagaimana konsep perniagaan dan ekonomi ditenun ke dalam industri makanan Itali. Bayangkan meneroka strategi pemasaran global satu hari dan melawat pengeluar wain Brunello tempatan dengan pengedaran antarabangsa seterusnya. Bagaimana dengan mengkaji dasar pertanian EU dan kemudian bercakap dengan pemilik ladang agriturismo tentang bagaimana dasar-dasar ini memberi kesan kepada perniagaannya? Selamat datang untuk belajar di luar negara!... [-]


Tokyo - Bahasa

Campus Sepenuh masa 1 - 2  March 2019 Jepun Tokyo

Memperluaskan kefahaman anda tentang Jepun dengan menenggelamkan diri anda di Jepun kontemporari dan budayanya-dan apakah cara yang lebih baik untuk mempelajari bahasa Jepun? Di Kanda University of International Studies (KUIS), anda mengambil kursus Bahasa 6 kredit yang direka khas untuk pelajar IES Abroad (dengan pilihan untuk mengambil 12 kredit bahasa), serta kursus pengajian kawasan yang diajar dalam bahasa Inggeris. [+]

Gambaran keseluruhan

Upacara teh, kaligrafi, muzik, tarian, dan seni mempertahankan diri-Jepun adalah medley budaya, lama dan baru, yang dapat anda pelajari sepanjang masa di Tokyo. Tinggal dan belajar di bandar yang menarik ini di mana masa lalu bercampur dengan masa depan, dan ultra-moden berdiri berdampingan dengan tradisional.

Memperluaskan kefahaman anda tentang Jepun dengan menenggelamkan diri anda di Jepun kontemporari dan budayanya-dan apakah cara yang lebih baik untuk mempelajari bahasa Jepun? Di Kanda University of International Studies (KUIS), anda mengambil kursus Bahasa 6 kredit yang direka khas untuk pelajar IES Abroad (dengan pilihan untuk mengambil 12 kredit bahasa), serta kursus pengajian kawasan yang diajar dalam bahasa Inggeris. Tawaran kursus bahasa Inggeris melihat Jepun dari sudut pandang budaya, sejarah, politik, dan seni popular. Ditubuhkan pada tahun 1987, KUIS adalah sebuah universiti swasta yang berdedikasi untuk mengejar kecemerlangan dalam Pengajian Antarabangsa, Bahasa Asing, Komunikasi Antara Budaya, Budaya Jepun, dan Linguistik.... [-]


Vienna - Muzik

Campus Sepenuh masa 1 - 2  January 2019 Austria Vienna

The IES Abroad Vienna Music Program sangat sesuai untuk pelajar jurusan atau menari dalam Muzik, dan menawarkan anda peluang untuk berpartisipasi dalam pelbagai pilihan kursus yang berfokus pada Budaya Muzik dan Eropah dan masyarakat. Program ini dianjurkan sempena Persatuan Eropah Eropah [+]

Gambaran keseluruhan

Rumah kepada beberapa komposer legenda yang mengagumkan - dari Haydn, Mozart, dan Beethoven ke Brahms, Mahler, dan Schoenberg-Vienna mengekalkan kekayaan budaya muzik yang luar biasa hingga ke hari ini. Orchestra Vienna Philharmonic yang terkenal di dunia, Musikverein, dan Staatsoper hanyalah beberapa dari banyak institusi terkemuka yang membantu menjadikan Vienna sebagai "kota muzik" yang benar-dan menjadikannya lokasi yang sempurna untuk kajian menarik Sejarah Muzik dan Pencapaian .

The IES Abroad Vienna Music Program sangat sesuai untuk pelajar jurusan atau menari dalam Muzik, dan menawarkan anda peluang untuk berpartisipasi dalam pelbagai pilihan kursus yang berfokus pada Budaya Muzik dan Eropah dan masyarakat. Program ini dianjurkan sempena Persatuan Eropah Eropah... [-]


Vienna - Perniagaan, Ekonomi

Campus Sepenuh masa September 2019 Austria Vienna

Pilih dari pelbagai pilihan kursus dalam bidang disiplin seperti Ekonomi, Kewangan, Perniagaan Antarabangsa, Pengurusan, Pemasaran, dan Sains Politik. Anda juga boleh meningkatkan pengalaman anda dengan mengambil kursus dalam Sejarah Seni, Sejarah, Kemanusiaan, Psikologi, dan banyak lagi. [+]

Kenapa Vienna?

Sebuah bandar yang mempesona, Vienna menduduki kedudukan yang unik di persimpangan antara timur dan barat, utara dan selatan, lama menjadikan bandar itu tempat pertemuan utama untuk perdagangan dan politik antarabangsa, serta seni dan budaya. Bayangkan belajar Perniagaan Antarabangsa di tempat kelahiran Peter Drucker, atau belajar tentang politik dan organisasi antarabangsa dan kemudian melawat PBB, OSCE, OPEC. Ini belajar di luar negara!

Apa yang akan anda pelajari

Pilih dari pelbagai pilihan kursus dalam bidang disiplin seperti Ekonomi, Kewangan, Perniagaan Antarabangsa, Pengurusan, Pemasaran, dan Sains Politik. Anda juga boleh meningkatkan pengalaman anda dengan mengambil kursus dalam Sejarah Seni, Sejarah, Kemanusiaan, Psikologi, dan banyak lagi.... [-]


Vienna - Persatuan Eropah

Campus Sepenuh masa 1 - 2  January 2019 Austria Vienna

Menawarkan kursus Bahasa Inggeris dan Jerman, IES Abroad Vienna European Society [+]

Gambaran keseluruhan

Menawarkan kursus Bahasa Inggeris dan Jerman, IES Abroad Vienna European Society

Bahasa JermanPerniagaan Eropah, Ekonomi dan PolitikMasyarakat dan DiriSeni

Dengan latar belakang yang mencukupi di Jerman, anda juga boleh mendaftar dalam kursus di Universität Wien yang berprestij, di mana anda mengalami sistem pendidikan Austria dan mempunyai pilihan untuk menyertai aktiviti pelajar. Mungkin anda juga akan membuat beberapa rakan Austria semasa anda berada di situ.

Vienna akan menjadi kelas anda. Bolehkah anda bayangkan pembelajaran tentang teori psikoanalisis Freud dan kemudian melawat rumahnya dan pejabat di mana dia diamalkan? Atau belajar politik dan organisasi antarabangsa dan melawat PBB, OSCE, atau OPEC? Bagaimana pula dengan meneroka sejarah seni di galeri dan muzium terkenal di dunia di Vienna? Selamat datang untuk belajar di luar negara! Di mana mungkin kursus kami mengambil kesempatan dari tapak bersejarah, seni, dan kebudayaan di bandar ini dan termasuk komponen praktikal, praktikal. Kami mahu anda merasa di rumah di Vienna, jadi kami akan melakukan segala yang kami dapat untuk membantu anda mengintegrasikan ke dalam kehidupan di bandar. Dari perumahan ke acara kebudayaan, tugas kami adalah untuk memastikan anda mempunyai pengalaman yang paling sahih di luar negara yang mungkin pengalaman.... [-]


Vienna - Psikologi

Campus Sepenuh masa September 2019 Austria Vienna

Mengalami kehidupan di Vienna sebagai pelajar Psikologi dan Sains Sosial. Kursus kami memberikan anda kesempatan untuk meneroka budaya belia, pembangunan zaman kanak-kanak, identiti maya di web, pengalaman pendatang, dan dimensi sosial dan psikologi diskriminasi. [+]

Kenapa Vienna?

Vienna penuh dengan orang-orang dari seluruh dunia yang menjadikan bandar ini sebagai rumah mereka.

Terletak di tengah-tengah Eropah dan kaya dengan kebudayaan, ini adalah tempat di mana orang-orang dari semua lapisan masyarakat berkembang maju. Mungkin tidak menghairankan, ia juga merupakan sebuah bandar di mana kajian masyarakat mempunyai sejarah yang panjang dan di mana psikologi moden mendakwa tempat kelahirannya. Ramai pemikir terkemuka menjadikan Vienna sebagai rumah mereka-Alfred Adler, Max Wertheimer, Helene Deutsch, Erwin Ringel, Viktor Frankl (yang mengajar di IES Abroad ), dan sememangnya, Sigmund Freud.

Apa yang akan anda pelajari

Mengalami kehidupan di Vienna sebagai pelajar Psikologi dan Sains Sosial. Kursus kami memberikan anda kesempatan untuk meneroka budaya belia, pembangunan zaman kanak-kanak, identiti maya di web, pengalaman pendatang, dan dimensi sosial dan psikologi diskriminasi. Memperbaiki pengalaman pembelajaran anda dengan perjalanan yang berkaitan dengan program ke destinasi di seluruh Austria, Hungary, dan Jerman untuk meneroka isu-isu ini dalam konteks budaya dan geografi yang lebih luas.... [-]


Kursus musim panas

Amsterdam Summer - Masyarakat, Budaya

Campus Sepenuh masa June 2019 Belanda Amsterdam

Amsterdam, sebuah bandar yang panjangnya dikaitkan dengan tanggapan toleransi dan keterbukaan, adalah latar belakang yang sempurna untuk mempelajari Sejarah Seni, Kesusasteraan, dan Sosiologi melalui lensa Kajian Gender. Kami menjemput anda untuk meneroka sejarah Amsterdam dan hadir dan untuk mempertimbangkan bagaimana tanggapan ini [+]

Gambaran keseluruhan

Amsterdam, sebuah bandar yang panjangnya dikaitkan dengan tanggapan toleransi dan keterbukaan, adalah latar belakang yang sempurna untuk mempelajari Sejarah Seni, Kesusasteraan, dan Sosiologi melalui lensa Kajian Gender. Kami menjemput anda untuk meneroka sejarah Amsterdam dan hadir dan untuk mempertimbangkan bagaimana tanggapan ini-atau tidak berubah.

Amsterdam adalah kelas anda, dengan lawatan kursus yang berkaitan dengan muzium bertaraf dunia dan tapak Amsterdam terkenal memainkan peranan utama dalam setiap kursus. Sebagai contoh, anda akan mengkaji perwakilan jantina dan seksualiti dalam karya Rembrandt dan melawat muzium Anne Frank. Program ini juga termasuk lawatan berkaitan dengan kursus ke Berlin, untuk menyiasat topik pengajian anda.... [-]


Arles Summer - Kajian di Provence

Campus Sepenuh masa June 2019 Perancis Arles

Anda akan melibatkan diri dalam kajian bahasa Perancis dan budaya wilayah Midi di Perancis. Sempadan program ini adalah makan tengah hari bahasa yang berlangsung di restoran tempatan, di mana anda mengamalkan Perancis anda dengan profesor dan kakitangan IES Abroad sambil menikmati masakan Provence yang indah. [+]

Gambaran keseluruhan

Pekan Provençal yang menawan, dengan arena Roman berusia 2,000 tahun di pusatnya, terkenal dengan seni bina yang indah dan hubungannya dengan Van Gogh, Gauguin, Cézanne, dan Picasso. Banyak perarakan tarian, muzik, fotografi, teater, dan festival cerita rakyat berlaku di dalam dan di sekitar bandar sepanjang musim panas, menjadikannya lokasi yang meriah untuk kajian musim panas di Perancis.

Anda akan melibatkan diri dalam kajian bahasa Perancis dan budaya wilayah Midi di Perancis. Sempadan program ini adalah makan tengah hari bahasa yang berlangsung di restoran tempatan, di mana anda mengamalkan Perancis anda dengan profesor dan kakitangan IES Abroad sambil menikmati masakan Provence yang indah. Hari Jumaat dikhaskan untuk aktiviti dan lawatan yang berkaitan dengan kursus, seperti kelas memasak, konsert di Arènes d'Arles, lawatan berjalan kaki Van Gogh, bengkel teater, dan banyak lagi.... [-]


Barcelona Musim Panas - Bahasa

Campus Sepenuh masa May 2019 Sepanyol Barcelona

IES Abroad Bahasa Barcelona [+]

Gambaran keseluruhan

IES Abroad Bahasa Barcelona

Kursus bahasa membangunkan kemahiran bertulis dan lisan anda dalam kursus bahasa Sepanyol dan pengajian kawasan menyediakan peluang yang sangat baik untuk belajar tentang Sepanyol moden dalam konteks yang lebih besar dari Kesatuan Eropah. Kursus disediakan dalam bahasa Sepanyol dan Inggeris.

Sepanjang musim panas, anda akan mengetahui plaza dan jalan-jalan yang berliku untuk diri anda. Bahasa Barcelona

Belajar di luar negara di Barcelona dan nikmati budaya unik dan meriah di bandar ini!

Fakta PantasPusat: IES Abroad BarcelonaBandar: BarcelonaNegara: SepanyolKredit Program: 6-7 kreditBahasa arahan: Bahasa Inggeris, Bahasa SepanyolPrasyarat Bahasa: TiadaTarikh Program... [-]

Barcelona Summer - Internship

Campus Sepenuh masa May 2019 Sepanyol Barcelona

IES Internship mengembangkan kemahiran profesional anda, keupayaan anda untuk berkomunikasi merentas budaya, dan memberikan pengalaman kerja substantif untuk memulakan kerjaya anda di pasaran kerja kompetitif hari ini. Kelas bahasa pilihan meningkatkan keahlian dan kelancaran bahasa Sepanyol anda. [+]

Gambaran keseluruhan

Dengan pengaruh yang besar dalam perdagangan, pendidikan, hiburan, media, fesyen, dan seni, Barcelona telah menjadikannya sebagai pemain utama di pasaran global. Berjalanlah untuk bekerja atau mengambil metro, bas, atau trem melalui bandar yang luar biasa ini keajaiban seni bina dan budaya. Makan tengah hari adalah peluang untuk mencuba makanan Mediterranean yang terbaik: tapas yang lazat, makanan laut segar, dan Crema Catalana untuk pencuci mulut!

IES Internship mengembangkan kemahiran profesional anda, keupayaan anda untuk berkomunikasi merentas budaya, dan memberikan pengalaman kerja substantif untuk memulakan kerjaya anda di pasaran kerja kompetitif hari ini. Kelas bahasa pilihan meningkatkan keahlian dan kelancaran bahasa Sepanyol anda. Anda akan dijamin * penempatan magang yang tidak dibayar di perniagaan atau organisasi tempatan, di mana anda akan bekerja sekurang-kurangnya 22 jam seminggu. Kami akan bekerjasama dengan anda untuk membantu mencari padanan paling dekat antara keistimewaan yang dinyatakan dan matlamat profesional dengan apa yang tersedia melalui IES Internships di Barcelona. Sebelum anda pergi, penyelaras latihan anda akan bekerja dengan anda untuk menyusun semula resume anda, menyempurnakan surat pelengkap anda, dan mengasah kemahiran komunikasi dan wawancara anda semasa kami menyediakan anda untuk bekerja dalam persekitaran budaya yang baru.... [-]


Berlin Summer - Internship

Campus Sepenuh masa May 2019 Jerman Berlin

IES Ijazah di Berlin mengembangkan kemahiran profesional anda dan keupayaan anda untuk berkomunikasi merentasi budaya dan menyediakan pengalaman kerja substantif untuk memulakan kerjaya anda pada hari ini [+]

Gambaran keseluruhan

Mengalami Berlin-pusat ekonomi dan politik Jerman. Ibu kota ini juga mempunyai pemandangan seni yang berkembang maju (dengan lebih daripada 175 muzium dan galeri) dan beberapa seni bina yang paling hebat di dunia. Apabila anda bekerja di Berlin, anda boleh berjalan, basikal, atau menggunakan bas, trem, atau kereta api untuk bekerja. Lebih makan tengah hari, berjalan-jalan di salah satu taman dan taman-taman di Berlin. Pada waktu malam, nikmati muzik atau teater secara langsung di Kulturhaupstadt (ibukota budaya) di Jerman. Beroperasi di Berlin akan meningkatkan kedua-dua kelayakan résumé anda dan kecekapan budaya anda.

Peluang IES di Berlin mengembangkan kemahiran profesional anda dan keupayaan anda untuk berkomunikasi merentasi budaya, dan menyediakan pengalaman kerja substantif untuk memulakan kerjaya anda di pasaran kerja kompetitif hari ini.... [-]


Berlin Summer - Language

Campus Sepenuh masa June 2019 Jerman Berlin

Program ini menggabungkan perkembangan kemahiran bahasa dengan kursus berbahasa Inggeris dan Jerman yang mendedahkan anda kepada sejarah Jerman dan budaya dan masyarakat masa kini yang menarik. Kursus bahasa Jerman boleh didapati di peringkat permulaan dan pertengahan. [+]

Gambaran keseluruhan

Program ini menggabungkan perkembangan kemahiran bahasa dengan kursus berbahasa Inggeris dan Jerman yang mendedahkan anda kepada sejarah Jerman dan budaya dan masyarakat masa kini yang menarik. Kursus bahasa Jerman boleh didapati di peringkat permulaan dan pertengahan. Kursus Sastera mengajar bahasa Jerman ditawarkan untuk pelajar peringkat lanjutan. Lawatan yang berkaitan dengan kursus memainkan peranan penting dalam program ini, membawa anda ke luar bilik darjah untuk menemui warisan yang kaya dan budaya kontemporari Berlin dan Jerman. Belajar di Berlin pada musim panas ini!

Sorotan Kurikulum

Meningkatkan kemahiran bahasa Jerman anda melalui kursus bahasa IES Abroad peringkat IES Abroad . Pengalaman bahasa Jerman tidak diperlukan untuk turut serta.Mendaftar di kursus pengajian kawasan yang menumpukan pada Sejarah Seni, Pengajian Filem, Bahasa dan Sastera Jerman, Pengajian Yahudi, dan Sains Politik.... [-]

Berlin Summer - Metropolitan

Campus Sepenuh masa June 2019 Jerman Berlin

Program berbahasa Inggeris ini meneroka topik dalam Kajian Bandar, Seni Bina dan Pengajian Alam Sekitar di Berlin, sebuah bandar yang telah dibina semula dan direkabentuk semula sejak abad yang lalu. [+]

Gambaran keseluruhan

Program berbahasa Inggeris ini meneroka topik dalam Kajian Bandar, Seni Bina dan Pengajian Alam Sekitar di Berlin, sebuah bandar yang telah dibina semula dan direkabentuk semula sejak abad yang lalu. Lawatan yang berkaitan dengan kursus disepadukan untuk memberikan pandangan yang pertama dalam inovasi seni bina Berlin, kaedah untuk mengintegrasikan reka bentuk yang mampan, dan pelbagai pergerakan sejarah dan politik. Lawatan ke bandar-bandar lain di Jerman melengkapkan program, dan membolehkan anda meneroka budaya dan seni bina Jerman dalam konteks perbandingan.

Fakta PantasPusat: IES Abroad Pengajian Metropolitan BerlinBandar: BerlinNegara: JermanKredit Program: 6-9 kreditBahasa arahan: Bahasa InggerisPrasyarat Bahasa: TiadaTarikh Program... [-]

Buenos Aires Summer - Language

Campus Sepenuh masa June 2019 Argentina Buenos Aires

Menampung pelajar dari semua tahap kemahiran bahasa Sepanyol, program ini memberikan anda peluang untuk melibatkan diri dalam budaya Argentina dengan mengambil kursus Bahasa Sepanyol serta kursus dalam pelbagai topik semasa. [+]

Gambaran keseluruhan

Dengan sejarahnya yang berpengaruh, seni bina gaya Eropah yang indah, dan kehidupan budaya yang kaya, Buenos Aires menawarkan suasana yang mesra untuk hidup dan belajar di luar negara. Kaya dengan budaya-berfikir teater, tarian tango, muzium, sukan ... dan makanan! -Buenos Aires akan menjadi perayaan untuk deria anda dan pengembaraan pendidikan yang tidak dapat dilupakan.

Menampung pelajar dari semua tahap kemahiran bahasa Sepanyol, program ini memberikan anda peluang untuk melibatkan diri dalam budaya Argentina dengan mengambil kursus Bahasa Sepanyol serta kursus dalam pelbagai topik semasa. Anda juga akan menikmati acara kebudayaan dan lawatan berkaitan kursus untuk melengkapkan pengalaman akademik anda dan membawa pengajian anda ke kehidupan.... [-]


Cambridge Summer - Pembroke-King's Program

Campus Sepenuh masa July 2019 United Kingdom Cambridge

Tinggal enam minggu di salah satu universiti tertua di dunia membolehkan anda mengalami pembelajaran gaya Cambridge yang unik dengan saiz kelas kecil dengan fokus pada perbincangan kelas yang sengit dan maklum balas dan sokongan individu. [+]

Mengapa Cambridge?

Luangkan masa belajar musim panas anda di University of Cambridge, alma mater Isaac Newton, Stephen Hawking, dan Jane Goodall, untuk menamakan beberapa orang. Dihoskan oleh King's College dan Pembroke College, dua daripada 31 universiti autonomi universiti, musim panas anda di Cambridge bersejarah akan melibatkan anda secara akademik dan budaya.

Ambil kursus dalam bidang pengajian anda, atau cawangan dan kelas dalam disiplin baru. Tidak kira subjek, anda akan menerima interaksi langsung dengan pensyarah anda dalam kelas berasaskan perbincangan kecil. Semasa masa lapang anda, jelajahi taman yang indah, restoran tepi sungai, dan muzium berprestij di bandar Cambridge yang menawan.... [-]


Cape Town Summer - Internship

Campus Sepenuh masa June 2019 Afrika Selatan Cape Town

Peluang IES di Cape Town mengembangkan kemahiran profesional anda, keupayaan anda untuk berkomunikasi merentasi budaya, dan memberikan pengalaman kerja substantif untuk memulakan kerjaya anda di pasaran kerja kompetitif hari ini. [+]

Gambaran keseluruhan

Berada di 3.7 juta penduduk di kawasan metropolitannya, Cape Town adalah gabungan bahasa, budaya dan agama serta hab ekonomi Cape Colony. Mengambil pemandangan indah gunung dan garis pantai pada perjalanan anda. Mulakan hari anda dengan kopi dan koeksister (donat Afrika Selatan). Untuk makan tengah hari, berkongsi sandwic Gatsby besar dengan rakan sekerja. Peluang IES di Cape Town mengembangkan kemahiran profesional anda, keupayaan anda untuk berkomunikasi merentasi budaya, dan memberikan pengalaman kerja substantif untuk memulakan kerjaya anda di pasaran kerja kompetitif hari ini.

Anda akan dijamin latihan musim panas yang tidak dibayar di Cape Town, di mana anda akan bekerja sehingga 32 jam seminggu di perniagaan atau organisasi tempatan. Kami akan bekerjasama dengan anda untuk mencari perlawanan penempatan terdekat antara matlamat profesional dan peribadi anda dengan apa yang tersedia untuk latihan di Cape Town.... [-]


Chicago Summer - Internship

Campus Sepenuh masa May 2019 Amerika Syarikat Chicago

IES Ijazah di Chicago mengembangkan kemahiran profesional anda, keupayaan anda untuk berkomunikasi merentas budaya, dan memberikan pengalaman kerja substantif untuk memulakan kerjaya anda di pasaran kerja kompetitif hari ini. [+]

Gambaran keseluruhan

Intern di bandar yang indah ini di pantai Tasik Michigan, rumah kepada syarikat dan syarikat global utama, dengan seni bina yang hebat, taman hijau, pantai berpasir, makanan yang hebat, dan hiburan malam yang menarik. Berjalan, basikal, atau mengambil "L" (sistem yang dinaik taraf dan kereta bawah tanah) untuk bekerja di pusat pencakar langit yang berani dan acara kebudayaan utama yang dinamik ini. Untuk makan tengahari, anda boleh mencuba makanan pokok seperti pizza dalam dan masakan panas gaya Chicago. Ambil beg jagung karamel dalam perjalanan pulang ke pejabat untuk pencuci mulut! IES Ijazah di Chicago mengembangkan kemahiran profesional anda, keupayaan anda untuk berkomunikasi merentas budaya, dan memberikan pengalaman kerja substantif untuk memulakan kerjaya anda di pasaran kerja kompetitif hari ini.... [-]


Dublin musim panas - Kajian irish

Campus Sepenuh masa September 2019 Ireland Dublin Hong Kong + 1 lagi

Program ini dirancang untuk pelajar yang mendapatkan pendedahan intensif akademik kepada sejarah politik dan sosial Ireland, isu-isu ekonomi kontemporari, dan warisan sastera. Dengan menggabungkan kursus dengan kajian di luar bilik darjah, anda mempunyai peluang untuk melihat warisan yang kaya dengan Ireland, serta budaya kontemporari melalui seni, teater, dan filem. [+]

Gambaran Keseluruhan

Program ini dirancang untuk pelajar yang mendapatkan pendedahan intensif akademik kepada sejarah politik dan sosial Ireland, isu-isu ekonomi kontemporari, dan warisan sastera. Dengan menggabungkan kursus dengan kajian di luar bilik darjah, anda mempunyai peluang untuk melihat warisan yang kaya dengan Ireland, serta budaya kontemporari melalui seni, teater, dan filem.

Sepanjang musim panas, anda akan mengetahui di Dublin jalan-jalan berliku dan daya tarikan yang unik. Program Dublin Kajian Irish Summer menawarkan enrolmen dalam kursus Abroad IES, perumahan di apartmen pelajar serba lengkap, dan lawatan sambil belajar. Bermula di IES Luar Negara Pusat, berhampiran St Stephen Green, program ini akan membantu anda untuk mendapatkan pengalaman budaya bermakna dan pengetahuan yang lebih mendalam tentang apa yang dimaksudkan dengan menjadi warga dunia.... [-]


Dublin Summer - Internship

Campus Sepenuh masa May 2019 Ireland Dublin

IES Ijazah mengembangkan kemahiran profesional anda, memberikan anda keupayaan untuk berkomunikasi merentas budaya, dan memberikan pengalaman kerja substantif untuk memulakan kerjaya anda di pasaran kerja kompetitif hari ini. [+]

Gambaran keseluruhan

Mengalami persekitaran perniagaan yang meriah di bandar ini yang telah muncul sebagai sebahagian daripada pemulihan ekonomi Ireland. Berjalan untuk berjalan melalui jalan-jalan bersejarah Dublin atau mengambil bas dua tingkat, trem, Dart, atau Metro. Selesaikan makan tengah hari pai gembala atau salmon Ireland.

IES Ijazah mengembangkan kemahiran profesional anda, memberikan anda keupayaan untuk berkomunikasi merentas budaya, dan memberikan pengalaman kerja substantif untuk memulakan kerjaya anda di pasaran kerja kompetitif hari ini. Anda akan dijamin penempatan magang yang tidak dibayar di perniagaan atau organisasi tempatan, di mana anda akan bekerja sekurang-kurangnya 32 jam seminggu. Kami akan bekerjasama dengan anda untuk mencari perlawanan penempatan terdekat antara matlamat profesional dan peribadi anda dengan apa yang ada di Dublin. Sebelum anda berlepas, kami bekerjasama dengan anda untuk menyusun semula resume anda, menyempurnakan surat pelengkap anda, dan mengasah kemahiran komunikasi dan wawancara anda semasa kami menyediakan anda untuk bekerja dalam persekitaran budaya yang baru.... [-]


Dublin Summer - Pemangku Intensif

Campus Sepenuh masa June 2019 Ireland Dublin

Sepanjang musim panas, anda akan mengetahui jalan-jalan berliku Dublin dan daya tarikan yang unik melalui pelbagai peluang memperkayakan budaya. Program ini menawarkan pendaftaran di Sekolah Teater Nasional yang diiktiraf Sekolah Menengah Ireland-Gaiety, menampung pangsapuri pelajar yang dilengkapi sepenuhnya, dan lawatan lapangan di seluruh Republik Ireland dan Ireland Utara. [+]

Gambaran keseluruhan

Program Pemangkin Intensif IES Abroad memberi anda pendekatan intensif, praktikal terhadap prestasi. Sepanjang musim panas, anda akan mengetahui jalan-jalan berliku Dublin dan daya tarikan yang unik melalui pelbagai peluang memperkayakan budaya. Program ini menawarkan pendaftaran di Sekolah Teater Nasional yang diiktiraf Sekolah Menengah Ireland-Gaiety, menampung pangsapuri pelajar yang dilengkapi sepenuhnya, dan lawatan lapangan di seluruh Republik Ireland dan Ireland Utara.

Kursus-kursus yang diajar oleh The National Theatre School of Ireland-Gaiety School of Acting (NTSI-GSA) dan IES Abroad instructors. Kursus-kursus ini diadakan di Pusat NTSI-GSA dan IES Abroad , dan bernilai 6 jumlah kredit.... [-]


Kesatuan Eropah Musim Panas

Campus Sepenuh masa May 2019 Jerman Freiburg

Program Musim Panas EU memberi anda kesempatan untuk mempelajari secara intensif cabaran masa lalu, sekarang dan masa depan integrasi Eropah. Program ini bermula di tengah-tengah Eropah-Freiburg, Jerman-di mana anda akan memulakan kurikulum khusus yang akan membawa anda dalam perjalanan pengalaman selama 16 hari melalui Bosnia-Herzegovina, Greece dan Cyprus. [+]

Gambaran keseluruhan

Program Musim Panas EU memberi anda kesempatan untuk mempelajari secara intensif cabaran masa lalu, sekarang dan masa depan integrasi Eropah. Program ini bermula di tengah-tengah Eropah-Freiburg, Jerman-di mana anda akan memulakan kurikulum khusus yang akan membawa anda dalam perjalanan pengalaman selama 16 hari melalui Bosnia-Herzegovina, Greece dan Cyprus.

Di Bosnia-Herzegovina, anda akan pergi ke Sarajevo, yang dikenali sebagai "Yerusalem Eropah" kerana campuran Yahudi, Kristian dan umat Islam sekali bersejarah. Selepas Sarajevo, anda akan mempunyai perjalanan selama dua hari ke Republika Srpska yang termasuk lawatan ke tapak peringatan untuk mangsa Srebrenica, dan bermalam di Višegrad, diabadikan dalam jambatan klasik Nobel yang memenangi Hadiah Nobel Ivo Andrié di Drina.... [-]


London Summer - Internship

Campus Sepenuh masa May 2019 United Kingdom London

Latihan IES di London membina kemahiran profesional anda, keupayaan anda untuk berkomunikasi merentasi budaya, dan memberikan pengalaman kerja substantif untuk memulakan kerjaya anda di pasaran kerja kompetitif hari ini. [+]

Gambaran keseluruhan

Tidak syak lagi bahawa bandar yang sibuk ini, kaya dengan sejarah, budaya, dan kepelbagaian akan mengubah anda. Ambil Tube untuk bekerja atau bas tingkat dua. Dapatkan beberapa ikan dan cip untuk makan tengahari. Mengalami semua pusat perniagaan, budaya, seni bina, dan pembelajaran global yang ditawarkan.

Latihan IES di London membina kemahiran profesional anda, keupayaan anda untuk berkomunikasi merentasi budaya, dan memberikan pengalaman kerja substantif untuk memulakan kerjaya anda di pasaran kerja kompetitif hari ini. Anda akan dijamin penempatan tidak dibayar di perniagaan atau organisasi tempatan, di mana anda akan bekerja sekurang-kurangnya 32 jam seminggu. Kami akan bekerjasama dengan anda untuk membantu mencari padanan paling dekat antara keistimewaan yang dinyatakan dan matlamat profesional dengan apa yang tersedia melalui IES Internships di London.... [-]


London Summer - UK Today

Campus Sepenuh masa June 2019 United Kingdom London

Program UK Today kami memberikan anda peluang untuk menerokai budaya yang bertenaga dan warisan yang kaya dengan London kontemporari menerusi pelbagai kursus-semua yang digunakan untuk sejarah dan budaya Inggeris. [+]

Gambaran keseluruhan

Musim panas mungkin menjadi masa terbaik untuk hidup dan belajar di London. Siapa yang tidak mahu menghabiskan musim panas di sini, dengan masa untuk melawat semua muzium percuma, menonton filem di bawah bintang, dan meneroka 400 ruang hijau di bandar?

Program UK Today kami memberikan anda peluang untuk menerokai budaya yang bertenaga dan warisan yang kaya dengan London kontemporari menerusi pelbagai kursus-semua yang digunakan untuk sejarah dan budaya Inggeris.

Pengalaman akademik kami yang unik menggabungkan lawatan kursus yang berkaitan dengan kursus ke hampir semua kursus untuk memaksimumkan banyak peluang untuk pembelajaran yang disampaikan oleh London. Program ini merupakan peluang yang baik untuk meneruskan pengajian anda semasa menggunakan London sebagai bilik darjah anda.... [-]


Madrid musim panas

Campus Sepenuh masa May 2019 Sepanyol Madrid

Program ini menawarkan kursus Bahasa Sepanyol perantaraan dan lanjutan dan kursus pengajian kawasan yang diajar dalam bahasa Sepanyol. Kelas-kelas menggabungkan peluang terbaik bersejarah dan budaya Madrid, membolehkan anda meningkatkan kemahiran Sepanyol anda sambil juga menemui warisan artistik, teater dan filem Sepanyol yang kaya. [+]

Gambaran keseluruhan

Bayangkan diri anda belajar di luar negeri di ibukota Sepanyol dan bandar terbesar di Madrid. Malam-malam musim panas yang hangat menarik minat Madrileños ke jalan-jalan di bandar, di mana mereka menghirup kopi di terrazas dan menonton perbarisan orang Sepanyol yang bergaya - kini adalah peluang anda untuk merasainya juga. Madrid adalah pusat budaya terkemuka di Eropah dan rumah kepada banyak muzium terkenal di dunia termasuk Prado, Reina Sofia, dan Thyssen-Bornemisza.

Program ini menawarkan kursus Bahasa Sepanyol perantaraan dan lanjutan dan kursus pengajian kawasan yang diajar dalam bahasa Sepanyol. Kelas-kelas menggabungkan peluang terbaik bersejarah dan budaya Madrid, membolehkan anda meningkatkan kemahiran Sepanyol anda sambil juga menemui warisan artistik, teater dan filem Sepanyol yang kaya.... [-]


Milan Summer - Internship

Campus Sepenuh masa May 2019 Itali Milan

IES Internship mengembangkan kemahiran profesional anda, keupayaan anda untuk berkomunikasi merentas budaya, dan memberikan pengalaman kerja substantif untuk memulakan kerjaya anda di pasaran kerja kompetitif hari ini. Kelas bahasa pilihan meningkatkan kecekapan dan kecekapan bahasa Itali anda. [+]

Gambaran keseluruhan

Mengapa Milan?

Perniagaan, fesyen, dan reka bentuk semuanya berkumpul di Milan-bandar kedua terbesar di Itali-di mana tradisi Itali lama bercampur dengan inovasi moden. Diilhamkan oleh institusi terkenal di Milan, dari Teatro alla Scala ke Borsa Italiana, bursa utama Itali. Bagaimanakah program latihan sepenuh masa di ibu negara Itali mengubah anda?

Anda boleh merasakan denyutan Itali di Milan pantas. Mendapatkan bekerja adalah mudah dengan trem, kereta bawah tanah, dan sistem bas. Untuk makan tengah hari, dapatkan pasta al pesto cepat dengan rakan sekerja anda, mengisi risotto alla Milanese, atau ossobuco terkenal di rantau ini.

IES Internship mengembangkan kemahiran profesional anda, keupayaan anda untuk berkomunikasi merentas budaya, dan memberikan pengalaman kerja substantif untuk memulakan kerjaya anda di pasaran kerja kompetitif hari ini. Kelas bahasa pilihan meningkatkan kecekapan dan kecekapan bahasa Itali anda. Walaupun bahasa Itali tidak diperlukan, beberapa bidang mungkin memerlukan pemahaman asas tentang bahasa setempat. Bercakap dengan Penasihat IES Internships untuk mengetahui lebih lanjut.... [-]


Multi-Lokasi Musim Panas - Muzium

Campus Sepenuh masa May 2019 Sepanyol Madrid Perancis Paris Itali Rome + 4 lagi

Mengapa belajar di luar negara di satu bandar besar Eropah semasa musim panas apabila anda dapat meneroka warisan budaya Paris, Rom, dan Madrid? Dalam program tujuh minggu ini, anda akan meneroka bagaimana seni dan seni bina telah mempengaruhi perkembangan bandar, kehidupan, dan budaya di tiga ibu negara Eropah yang menarik, dan bagaimana muzium memelihara, membangun, mengkaji, dan mempamerkan koleksi mereka untuk kepentingan orang ramai. [+]

Gambaran keseluruhan

Mengapa belajar di luar negara di satu bandar besar Eropah semasa musim panas apabila anda dapat meneroka warisan budaya Paris, Rom, dan Madrid?

Dalam program tujuh minggu ini, anda akan meneroka bagaimana seni dan seni bina telah mempengaruhi perkembangan bandar, kehidupan, dan budaya di tiga ibu negara Eropah yang menarik, dan bagaimana muzium memelihara, membangun, mengkaji, dan mempamerkan koleksi mereka untuk kepentingan orang ramai. Mulakan program anda di Paris, di mana anda akan mula menghargai bagaimana bandar-bandar ini telah dibangunkan di sekitar idea pusat warisan budaya dan warisan. Di sini anda akan memulakan dua kursus lintas Pusat yang akan membawa anda ke Rom, dan akhirnya Madrid selama dua minggu di setiap bandar. Kursus anda akan menggabungkan masa kelas dengan lawatan kursus berkaitan dengan institusi pengurusan seni dan kebudayaan, termasuk lawatan ke muzium terkenal seperti Musée d'Orsay, Muzium Vatican, dan El Prado.... [-]


Nagoya Summer - Language

Campus Sepenuh masa June 2019 Jepun Nagoya

Program musim panas enam minggu ini menawarkan kursus bahasa Jepun yang intensif di The Center for Japanese Studies (CJS) di Universiti Nanzan, yang terkenal dalam bidang pendidikan bahasa Jepun. Anda akan melengkapkan pendidikan anda di Nagoya dengan mempelajari budaya Jepun, politik, dan seni. [+]

Gambaran keseluruhan

Apa cara yang lebih baik untuk mengamalkan kemahiran bahasa Jepun anda dan melibatkan diri dalam kehidupan dan budaya Jepun daripada belajar di Nagoya? Program musim panas enam minggu ini menawarkan kursus bahasa Jepun yang intensif di The Center for Japanese Studies (CJS) di Universiti Nanzan, yang terkenal dalam bidang pendidikan bahasa Jepun. Anda akan melengkapkan pendidikan anda di Nagoya dengan mempelajari budaya Jepun, politik, dan seni. Anda akan berpeluang untuk mengambil bahagian dalam dua lawatan lapangan dengan pelajar Jepun (dianjurkan oleh CJS). Di samping itu, kami akan menganjurkan lawatan satu hari ke Kyoto dan aktiviti kebudayaan secara eksklusif untuk pelajar IES Abroad .... [-]


New York Summer - Internship

Campus Sepenuh masa 8 - 10  June 2019 Amerika Syarikat New York

Intern di metropolis yang menakjubkan ini, pusat perbankan global [+]

Gambaran keseluruhan

Intern di metropolis yang menakjubkan ini, pusat perbankan global

Latihan IES di New York City mengembangkan kemahiran profesional anda, keupayaan anda untuk berkomunikasi merentasi budaya, dan menyediakan pengalaman kerja substantif untuk memulakan kerjaya anda di pasaran kerja kompetitif hari ini. Sama ada anda mendaftar dalam program 8- atau 10 minggu, anda akan dijamin penempatan magang yang tidak dibayar di perniagaan atau organisasi tempatan, di mana anda akan bekerja sekurang-kurangnya 32 jam seminggu. Kami akan bekerjasama dengan anda untuk membantu mencari padanan terdekat antara keistimewaan yang dinyatakan dan matlamat profesional dengan apa yang tersedia melalui IES Internships di New York.... [-]


Paris Summer - Bahasa Awal

Campus Sepenuh masa May 2019 Perancis Paris

Belajar bahasa Perancis sambil belajar pengurusan pemasaran dan jenama antarabangsa di Paris, salah satu dunia [+]

Gambaran keseluruhan

Belajar Bahasa Perancis sambil belajar pengurusan pemasaran dan jenama antarabangsa di Paris, salah satu daripada bandar besar di dunia - rumah kepada syarikat Global Fortune 500 dan jenama mewah, serta kafe jalan kaki, taman-taman yang menakjubkan, pasar luar dan banyak lagi. Sebagai pusat perniagaan antarabangsa yang penting yang mempunyai salah satu daripada KDNK tertinggi di mana-mana bandar, Paris adalah bandar yang ideal untuk mempelajari pemasaran dan memulakan pengajian bahasa Perancis.

Fakta PantasPusat: IES Abroad Perniagaan dan Hal Ehwal Antarabangsa ParisBandar: ParisNegara: PerancisKredit Program: 6 atau 7 kreditBahasa arahan: PerancisPrasyarat Bahasa: TiadaTarikh Program... [-]

Paris Summer- Immersion Language

Campus Sepenuh masa May 2019 Perancis Paris

Bermula pada Musim Panas 2019, program bahasa musim panas dan pertengahan kami di Paris akan bergabung menjadi satu program perendaman bahasa untuk pelajar dengan sekurang-kurangnya dua semester Perancis peringkat kolej. [+]

Bermula pada Musim Panas 2019, program bahasa musim panas dan pertengahan kami di Paris akan bergabung menjadi satu program perendaman bahasa untuk pelajar dengan sekurang-kurangnya dua semester Perancis peringkat kolej.

Kenapa Paris?

Dengan bukit-bukit besarnya, monumen-monumen terkenal di dunia, sejarah sastera dan seni yang tiada tandingannya, dan joie de vivre yang mudah, Paris adalah bandar yang akan mengubah anda selamanya.

Paris hari ini adalah metropolis yang pelbagai dan pelbagai budaya yang menawarkan pintu kepada budaya di dunia. Ketahui mengenai budaya dan sejarah Perancis sambil meningkatkan kemahiran bahasa Perancis anda di Paris, sebuah kota yang hidup pada musim panas.... [-]


Paris Summer - Internship

Campus Sepenuh masa May 2019 Perancis Paris

IES Ijazah membina kemahiran profesional anda, keupayaan anda untuk berkomunikasi merentasi budaya, dan memberikan pengalaman kerja substantif untuk memulakan kerjaya anda di pasaran kerja kompetitif hari ini. [+]

Gambaran keseluruhan

Intern di salah satu bandar raya paling tinggi di dunia untuk budaya dan perniagaan antarabangsa. Berjalan atau naik bas melalui jalan-jalan yang meriah di bandar, atau naik ke Métro untuk bekerja. Makan tengah hari bermakna quiche atau sandwich au jambon di kafe berdekatan, diikuti dengan espresso atau teh santai. IES Ijazah membina kemahiran profesional anda, keupayaan anda untuk berkomunikasi merentasi budaya, dan memberikan pengalaman kerja substantif untuk memulakan kerjaya anda di pasaran kerja kompetitif hari ini.

Anda akan dijamin penempatan tidak dibayar di perniagaan atau organisasi tempatan, di mana anda akan bekerja sekurang-kurangnya 25 jam seminggu. Anda juga akan mendaftar dalam seminar magang akademik yang diperlukan 3- atau 6 kredit dengan IES IES yang lain, di mana anda akan belajar tentang pelbagai tetapan dan peluang perniagaan tempatan.... [-]


Quito Summer - Pengajian Alam Sekitar

Campus Sepenuh masa June 2019 Ecuador Quito

Berasaskan di Quito dan memaparkan lawatan tiga minggu yang berkaitan dengan kursus di Kepulauan Galápagos, program ini membolehkan anda mempelajari isu-isu pengurusan dan pemeliharaan alam sekitar, sambil meneroka ekologi kaya Ecuador. Program ini dianjurkan dengan kerjasama Institut Akademik Seni dan Sains Galápagos (GAIAS) dan Universidad San Francisco de Quito (USFQ). Semua kursus Pengajian Alam Sekitar diajar dalam Bahasa Inggeris, dan kajian bahasa Sepanyol sebelumnya tidak diperlukan. [+]

Gambaran keseluruhan

Walaupun Ecuador hanya kira-kira saiz Colorado, ia adalah salah satu negara yang paling ekologi di planet ini. Empat kawasan eko-lembangan Amazon, dataran tinggi Andes, dataran pantai, dan Kepulauan Galápagos-menawarkan banyak flora dan fauna yang menarik ahli biologi, ahli botani, dan ahli alam sekitar dari seluruh dunia. Sebagai tambahan kepada kekayaan semula jadi negara, Quito adalah permata seni bina yang terkenal dengan kehangatan dan keramahan penduduknya.

Berasaskan di Quito dan memaparkan lawatan tiga minggu yang berkaitan dengan kursus di Kepulauan Galápagos, program ini membolehkan anda mempelajari isu-isu pengurusan dan pemeliharaan alam sekitar, sambil meneroka ekologi kaya Ecuador. Program ini dianjurkan dengan kerjasama Institut Akademik Seni dan Sains Galápagos (GAIAS) dan Universidad San Francisco de Quito (USFQ). Semua kursus Pengajian Alam Sekitar diajar dalam Bahasa Inggeris, dan kajian bahasa Sepanyol sebelumnya tidak diperlukan.... [-]


Rabat Summer - Bahasa Arab

Campus Sepenuh masa May 2019 Maghribi Rabat

Rabat mempunyai gabungan kosmopolitan Modernisme Eropah dan tradisi Islam Afrika Utara dan Utara. Gabungan kebudayaan, agama, bahasa, dan identiti uniknya menciptakan latar belakang yang sempurna untuk mempelajari isu-isu di dunia francophone dan untuk mempelajari bahasa Arab. [+]

Gambaran keseluruhan

Rabat mempunyai gabungan kosmopolitan Modernisme Eropah dan tradisi Islam Afrika Utara dan Utara. Gabungan kebudayaan, agama, bahasa, dan identiti uniknya mewujudkan latar belakang yang sempurna untuk mengkaji isu-isu di dunia francophone dan untuk belajar bahasa Arab. Lokasi pesisir Rabat, cuaca sederhana sepanjang tahun, dan intermingling lama dan baru membuat bandar yang menarik untuk hidup dan belajar pada musim panas. Sebagai ibu kota Maghribi, Rabat adalah rumah kepada banyak pertubuhan bukan kerajaan dan antarabangsa, dan Universiti terkemuka Maghribi.

Pelajar dalam Program Bahasa Arab dikehendaki mengambil kursus 1 kredit di Bahasa Arab Magellan Kolokular untuk membantu anda berkomunikasi dengan penduduk tempatan.... [-]


Rome Summer - Internship

Campus Sepenuh masa May 2019 Itali Rome

IES Internship mengembangkan kemahiran profesional anda, keupayaan anda untuk berkomunikasi merentas budaya, dan memberikan pengalaman kerja substantif untuk memulakan kerjaya anda di pasaran kerja kompetitif hari ini. Kelas bahasa pilihan meningkatkan kecekapan dan kecekapan bahasa Itali anda. [+]

Gambaran keseluruhan

Mengapa Rom?

Bandar ini adalah muzium luar dan pelajaran sejarah dengan jalan-jalan yang penuh dengan bangunan kuno, patung, dan monumen: Colosseum, Trevi Fountain, dan Vatican. Rom adalah rumah kepada kedua-dua organisasi pelbagai negara dan banyak syarikat milik keluarga yang lebih kecil.

Rom, dengan 2,500 tahun sejarah, adalah puncak arkeologi, seni, dan muzium di Itali. Berjalan untuk bekerja atau mengambil Metropolitana (kereta bawah tanah), bas, atau trem. Makan tengah hari adalah pemakanan kuliner pasta segar, makanan laut, dan, tentu saja, pizza.

IES Internship mengembangkan kemahiran profesional anda, keupayaan anda untuk berkomunikasi merentas budaya, dan memberikan pengalaman kerja substantif untuk memulakan kerjaya anda di pasaran kerja kompetitif hari ini. Kelas bahasa pilihan meningkatkan kecekapan dan kecekapan bahasa Itali anda. Walaupun bahasa Itali tidak diperlukan, beberapa bidang mungkin memerlukan pemahaman asas tentang bahasa setempat.... [-]


Rom Summer - Bahasa

Campus Sepenuh masa May 2019 Itali Rome

Musim panas adalah masa yang tepat untuk menerokai bandar Rome sambil mengamalkan kemahiran bahasa Itali anda. Bahasa Rom Summer kami [+]

Gambaran keseluruhan

Musim panas adalah masa yang tepat untuk menerokai bandar Rome sambil mengamalkan kemahiran bahasa Itali anda. Bahasa Rom Summer kami

Fakta PantasPusat: IES Abroad RomaBandar: RomNegara: ItaliKredit Program: 6 kreditBahasa arahan: Bahasa Inggeris, Bahasa ItaliPrasyarat Bahasa: TiadaTarikh Program

Selepas anda dimasukkan, rujuk bahagian Perjalanan Tarikh Maklumat Predeparture di akaun MySpaceabroad anda sebelum membuat tempahan.

Summer 2018

23 Mei-6 Julai

Masa Depan Aplikasi yang Akan Datang:

Tarikh tutup permohonan telah berlalu

Akademik

Misi kami adalah mudah: untuk menyediakan anda program pengajian terbaik di luar negara yang mungkin-termasuk pengalaman akademik dan budaya yang berkualiti tinggi. Anda akan mendaftar dalam kursus bahasa Itali yang diperlukan dan kursus pengajian kawasan pengajian Bahasa Inggeris, untuk sejumlah 6 kredit. Penempatan dalam kursus bahasa IES Abroad ditentukan oleh penilaian bahasa predepartur dalam talian dan wawancara di tempat yang dijalankan semasa orientasi. Bersama dengan kursus bahasa Itali anda, anda akan memilih kursus pengajian kawasan pengajaran bahasa Inggeris. Kursus-kursus ini menggalakkan pembelajaran pengalaman dengan menjadikan sejarah, seni dan kekayaan seni bina bandar anda kelas. Kursus pengajian kawasan yang ditawarkan telah dimasukkan:... [-]


Salamanca Summer - Language

Campus Sepenuh masa June 2019 Sepanyol Salamanca

Dalam program rendang penuh ini, kelas ditawarkan oleh Cursos Internacionales Universidad de Salamanca, salah satu pusat yang terpenting dalam pengajaran bahasa Sepanyol di dunia. Setiap program empat minggu adalah sama dengan keseluruhan semester pengajian bahasa Sepanyol, dengan pelbagai tahap bahasa yang tersedia. Anda boleh menyertai sesi kedua-dua program. [+]

Gambaran keseluruhan

Ketenaran Salamanca terletak pada prestij universiti dan seni bina anggun Plaza Mayor dan persekitaran sekitarnya. Universidad de Salamanca, universiti tertua di Sepanyol dan salah satu yang paling berprestij di Eropah, dibuka pada tahun 1218. Tradisi dan sejarah meresap bandar, di mana pembinaan "Katedral" yang baru bermula pada tahun 1500-an.

Dalam program rendang penuh ini, kelas ditawarkan oleh Cursos Internacionales Universidad de Salamanca, salah satu pusat yang terpenting dalam pengajaran bahasa Sepanyol di dunia. Setiap program empat minggu adalah sama dengan keseluruhan semester pengajian bahasa Sepanyol, dengan pelbagai tahap bahasa yang tersedia. Anda boleh menyertai sesi kedua-dua program.... [-]


Salamanca Summer - Language

Campus Sepenuh masa July 2019 Sepanyol Salamanca

Dalam program rendang penuh ini, kelas ditawarkan oleh Cursos Internacionales Universidad de Salamanca, salah satu pusat yang terpenting dalam pengajaran bahasa Sepanyol di dunia. Setiap program empat minggu adalah sama dengan keseluruhan semester pengajian bahasa Sepanyol, dengan pelbagai tahap bahasa yang tersedia. [+]

Gambaran keseluruhan

Ketenaran Salamanca terletak pada prestij universiti dan seni bina anggun Plaza Mayor dan persekitaran sekitarnya. Universidad de Salamanca, universiti tertua di Sepanyol dan salah satu yang paling berprestij di Eropah, dibuka pada tahun 1218. Tradisi dan sejarah meresap bandar, di mana pembinaan "Katedral" yang baru bermula pada tahun 1500-an.

Dalam program rendang penuh ini, kelas ditawarkan oleh Cursos Internacionales Universidad de Salamanca, salah satu pusat yang terpenting dalam pengajaran bahasa Sepanyol di dunia. Setiap program empat minggu adalah sama dengan keseluruhan semester pengajian bahasa Sepanyol, dengan pelbagai tahap bahasa yang tersedia. Anda boleh mengambil bahagian dalam kedua-dua sesi program. Anda juga mempunyai peluang untuk mencipta pengalaman bahasa dan budaya yang unik dengan menggabungkan dua sesi musim panas empat minggu. Jika pilihan ini dipilih, perjalanan lapangan tiga hari tambahan ke Seville dan Granada dimasukkan semasa Sesi Musim Panas II.... [-]


Santiago Summer - Internship

Campus Sepenuh masa May 2019 Chile Santiago

IES Internship mengembangkan kemahiran profesional anda, keupayaan anda untuk berkomunikasi merentas budaya, dan memberikan pengalaman kerja substantif untuk memulakan kerjaya anda di pasaran kerja kompetitif hari ini. Kelas bahasa pilihan meningkatkan keahlian dan kelancaran bahasa Sepanyol anda. [+]

Gambaran keseluruhan

Saksikan pertumbuhan ekonomi yang berterusan yang telah mengubah ibu kota ini menjadi hab kewangan, politik, dan budaya untuk Chile dan Amerika Selatan. Berada di lebih dari lima juta orang, Santiago adalah pusat perindustrian dan kewangan Chile, dan mempunyai sektor perniagaan yang dinamis.

Bersiaplah untuk bekerja melalui bas atau metro, dan melangkah keluar untuk makan tengah hari caldillo de congrio (sup ikan tradisional) atau empanadas di Mercado Central.

IES Internship mengembangkan kemahiran profesional anda, keupayaan anda untuk berkomunikasi merentas budaya, dan memberikan pengalaman kerja substantif untuk memulakan kerjaya anda di pasaran kerja kompetitif hari ini. Kelas bahasa pilihan meningkatkan keahlian dan kelancaran bahasa Sepanyol anda.... [-]


Shanghai Summer - Bahasa Intensif

Campus Sepenuh masa June 2019 China Shanghai

Direka untuk membantu anda memperoleh atau meningkatkan kemahiran bahasa Cina menerusi arahan bahasa yang intensif, seluruh tahun Cina peringkat kolej dilindungi semasa program ini. Saiz kelas kecil dan arahan satu-satu dengan fakulti bahasa Cina menjadikan program ini sesuai untuk meningkatkan kemahiran bahasa anda. [+]

Mengapa Shanghai?

Bermula pada Musim Panas 2018, Program Bahasa Intensif Summer Summer akan diadakan di Shanghai.

Melibatkan diri dalam bahasa dan budaya kota terbesar di China ketika anda belajar di luar negeri di Shanghai. Dalam lapan minggu, dengan cepat meningkatkan kemahiran bahasa anda di dalam kelas dan dalam aktiviti harian anda semasa anda berinteraksi dengan penduduk Shanghai dari seluruh China dan seluruh dunia. Program musim panas IES Abroad Shanghai menyediakan kursus pemula intensif, pertengahan, lanjutan, dan peringkat lanjutan bahasa Cina.

Apa yang akan anda pelajari

Direka untuk membantu anda memperoleh atau meningkatkan kemahiran bahasa Cina menerusi arahan bahasa yang intensif, seluruh tahun Cina peringkat kolej dilindungi semasa program ini. Saiz kelas kecil dan arahan satu-satu dengan fakulti bahasa Cina menjadikan program ini sesuai untuk meningkatkan kemahiran bahasa anda. Anda akan belajar dengan fakulti IES Abroad Shanghai dan mengikuti ikrar bahasa Pusat untuk memaksimumkan pembelajaran bahasa.... [-]


Shanghai Summer - Internship

Campus Sepenuh masa June 2019 China Shanghai

Intern di pusat kewangan dan bandar terbesar di China-Shanghai. Bandar ini sangat moden, yang diberi nama "Paris of the East", mempunyai pengaruh besar dari perniagaan, budaya, dan seni bina Barat. Sebagai seorang pelatih IES di Shanghai, anda akan sepenuhnya tenggelam dalam kehidupan multikultural metropolis ini. [+]

Gambaran keseluruhan

Intern di pusat kewangan dan bandar terbesar di China-Shanghai. Bandar ini sangat moden, yang diberi nama "Paris of the East", mempunyai pengaruh besar dari perniagaan, budaya, dan seni bina Barat. Sebagai seorang pelatih IES di Shanghai, anda akan sepenuhnya tenggelam dalam kehidupan multikultural metropolis ini. Bayangkan menuju ke tempat kerja dengan feri, kereta bawah tanah, bas atau kaki. Kemudian kemudian menikmati makan tengah hari dari mana-mana satu daripada 23 wilayah China atau masakan dari lebih 20 negara.

IES Internship di Shanghai mengembangkan kemahiran profesional anda, keupayaan anda untuk berkomunikasi merentasi budaya, dan menyediakan pengalaman kerja substantif untuk memulakan kerjaya anda di pasaran kerja kompetitif hari ini. Anda akan dijamin penempatan tidak dibayar di perniagaan atau organisasi tempatan, di mana anda akan bekerja sekurang-kurangnya 32 jam seminggu. Kami akan bekerjasama dengan anda untuk mencari perlawanan penempatan terdekat antara matlamat profesional dan peribadi anda dengan apa yang ada di Shanghai.... [-]


Shanghai Summer - Kejuruteraan

Campus Sepenuh masa May 2019 China Shanghai

Siapa kata jurusan Kejuruteraan boleh [+]

Gambaran keseluruhan

Siapa kata jurusan kejuruteraan tidak boleh belajar di luar negara? Dalam program ini, anda akan menghabiskan 13 minggu belajar Kejuruteraan Mekanikal atau Kejuruteraan Elektrik dan Komputer dalam Bahasa Inggeris di salah satu universiti terkemuka di China, Shanghai Jiao Tong University (SJTU). Sebagai pelajar di University of Michigan - Institut Bersama SJTU, anda akan belajar bersama pelajar lain dari universiti terkemuka AS dalam program Sarjana Muda Sains dalam Kejuruteraan. Jangan terlepas peluang untuk menyaksikan dan mengalami bandar yang mempercepatkan pembangunan ekonomi dan globalisasi!

Fakta PantasPusat: IES Abroad ShanghaiBandar: ShanghaiNegara: ChinaKredit Program: 12 kreditBahasa arahan: Bahasa InggerisPrasyarat Bahasa: TiadaTarikh Program... [-]

Shanghai Summer - Kejuruteraan Internship

Campus Sepenuh masa September 2019 China Shanghai

Program kami menjamin penempatan magang untuk membantu anda mengembangkan kemahiran profesional yang akan memulakan kerjaya kejuruteraan anda dan menjadikan anda lebih menarik kepada majikan dalam pasaran kerja kompetitif hari ini. [+]

Mengapa Shanghai?

Bermula pada Musim Panas 2019, anda boleh mendapatkan latihan praktikal di denyut nadi China dengan program Summer Internship - Kejuruteraan Shanghai. Program ini direka khusus untuk pelajar yang mengikuti bidang kejuruteraan atau bidang STEM lain dan mencari latihan praktikal di luar negara.

Shanghai menyediakan latar belakang dan rangkaian yang sempurna untuk latihan magang dalam bidang kejuruteraan. Sebagai bandar terbesar di, bukan sahaja China, tetapi dunia, Shanghai adalah rumah kepada beberapa 'zon' perindustrian yang memberi tumpuan kepada pembangunan teknologi. Ia juga merupakan hub untuk pengangkutan dan teknologi, dan rumah kepada ibu pejabat syarikat multinasional China dan multinasional.... [-]


Siena Summer - Tradisi

Campus Sepenuh masa June 2019 Itali Siena

Mendaftar dalam kursus mengenai sejarah dan tradisi Palio dan Contrade Siena atau belajar budaya dan masakan Tuscan. Dengan menggabungkan kerja kursus dengan belajar di luar bilik darjah, anda akan mengalami warisan kebudayaan Tuscany yang kaya. [+]

Gambaran keseluruhan

Terletak di kawasan pedalaman Tuscan, Siena adalah sebuah kota zaman pertengahan yang indah yang terletak 35 kilometer barat daya Florence. Melibatkan diri dalam masyarakat Itali, masakan, dan budaya, sambil menikmati akses mudah ke ibukota Tuscan, laut, dan landskap Tuscan yang terkenal.

Mendaftar dalam kursus mengenai sejarah dan tradisi Palio dan Contrade Siena atau belajar budaya dan masakan Tuscan. Dengan menggabungkan kerja kursus dengan belajar di luar bilik darjah, anda akan mengalami warisan kebudayaan Tuscany yang kaya.

Program ini menawarkan anda peluang untuk mendapatkan pandangan orang dalam Palio-perlumbaan kuda terkenal yang berlaku setiap musim panas di salah satu piazzas yang paling terkenal di dunia, Piazza del Campo. Setiap kuda lumba mewakili salah satu daripada 17 kejiranan bersejarah, atau kontrade, dari Siena, yang mana identiti Siena pada dasarnya terikat.... [-]


Summer Nice - Multikulturalisme di Perancis

Campus Sepenuh masa May 2019 Perancis Nice

Direka untuk pelajar yang berminat untuk belajar tentang kepelbagaian Perancis, Mediterranean, dan Eropah secara keseluruhan, program pengajian Multiculturalism kami di luar negara di Nice membolehkan anda mempelajari tentang migrasi migran yang telah berlaku selama bertahun-tahun dan meningkatkan pemahaman budaya. [+]

Gambaran keseluruhan

Terdapat banyak sebab mengapa orang dari seluruh dunia pergi ke Nice pada musim panas-cahaya matahari, garis pantai yang terkenal, dan pemandangan seni yang meriah. Nice adalah lokasi yang ideal di Mediterranean, yang juga telah menarik imigran dari pelbagai negara dan telah menjadikan rantau ini begitu hebat sekali.

Direka untuk pelajar yang berminat mempelajari tentang kepelbagaian Perancis, Mediterranean dan Eropah secara menyeluruh, program pengajian Multiculturalism kami di luar negara di Nice membolehkan anda mempelajari tentang penghijrahan imigran yang telah berlaku selama bertahun-tahun dan meningkatkan budaya anda pemahaman. Program ini mempunyai lawatan selama dua minggu ke Marseille dan Maghribi, di mana pelajar akan memperluas bahan-bahan kursus pengajian kawasan mereka dalam kajian berasaskan lapangan yang sebenar dari dua lokasi penting ini dalam solek multicultural Perancis.... [-]


Sydney Summer - Internship

Campus Sepenuh masa June 2019 Australia Sydney

IES Ijazah membina kemahiran profesional anda, keupayaan anda untuk berkomunikasi merentasi budaya, dan memberikan pengalaman kerja substantif untuk memulakan kerjaya anda di pasaran kerja kompetitif hari ini. [+]

Gambaran keseluruhan

Lebih banyak daripada lokasi yang menakjubkan, Sydney adalah salah satu daripada bandar-bandar paling budaya di dunia - gabungan budaya, bahasa, dan idea antarabangsa dengan hampir lima juta penduduk. Sydney adalah kedua-dua bertenaga dan menarik, hub untuk inovasi merentasi beberapa industri.

Luangkan waktu yang tak berkesudahan menjelajah pantai-pantai dan jalan-jalan pantai yang terkenal di Sydney. Perairan Sydney Haram yang bersinar menunggu, taman bermain untuk pengunjung Sydney dan pengunjung. Bersempadan dengan pelabuhan Sydney, anda akan menemui taman negara, tapak Warisan Dunia, pantai tersembunyi, dan warisan asli Aborigin. Pada waktu malam, beri pertunjukan di Sydney Opera House yang ikonik, nikmati hidangan di pub Sydney yang bersejarah, atau menyelidiki pemandangan muzik langsung Sydney.... [-]


Sydney Summer - Kajian Australia

Campus Sepenuh masa June 2019 Australia Sydney

Program ini memastikan anda menang [+]

Gambaran keseluruhan

Sukar untuk duduk diam semasa anda belajar di luar negara di Sydney pada musim panas ini! Program ini memastikan anda tidak perlu mengadakan kursus, peluang belajar lapangan, dan acara budaya yang teratur, anda tidak akan mempunyai masa yang membosankan. Memenuhi keperluan pengijazahan atau mencuba sesuatu yang baru, mengikut mana yang anda pilih, anda akan belajar lebih banyak mengenai Australia, dan diri anda, daripada yang anda boleh di rumah. Sebagai tambahan kepada kursus anda, anda akan mengambil perjalanan belajar lapangan empat hari ke Central Australia (Uluru dan Alice Springs), yang termasuk dalam yuran program anda.

Kami mahu anda berasa di rumah di Sydney, jadi kami melakukan segala yang kami dapat untuk membantu anda mengintegrasikan ke dalam kehidupan di bandar. Di luar kelas, kami menawarkan pelbagai peluang budaya untuk membantu anda mengetahui budaya tempatan. Selamat datang untuk belajar di luar negara!... [-]


Tokyo Summer

Campus Sepenuh masa May 2019 Jepun Tokyo

Program ini sangat baik untuk pelajar-pelajar yang serius di semua peringkat yang berusaha mempelajari bahasa Jepun dalam kursus 6 kredit yang intensif. Lawatan yang berkaitan dengan kursus di dan sekitar Tokyo melengkapkan apa yang anda pelajari di dalam kelas, dan membantu anda memperoleh pengetahuan tentang budaya Jepun dan masyarakat. [+]

Gambaran keseluruhan

Tokyo akan mencabar anda untuk mengalami dunia dengan cara yang baru, dan melibatkan diri dalam budaya yang menggabungkan kemodenan moden dengan tradisi lama.

Program ini sangat baik untuk pelajar-pelajar yang serius di semua peringkat yang berusaha mempelajari bahasa Jepun dalam kursus 6 kredit yang intensif. Lawatan yang berkaitan dengan kursus di dan sekitar Tokyo melengkapkan apa yang anda pelajari di dalam kelas, dan membantu anda memperoleh pengetahuan tentang budaya Jepun dan masyarakat.

Anda tinggal di Pusat Belia Memorial Sukan Olimpik Nasional, yang terletak di tengah-tengah Tokyo, lokasi utama untuk menerokai bandar besar. Semasa anda tinggal di bangunan dewan kediaman dengan pelajar IES Abroad lain, anda akan berpeluang untuk mengamalkan kemahiran bahasa Jepun anda dan pengalaman kehidupan dan budaya keluarga Jepun semasa hujung minggu pilihan di homestay di bandar luar bandar. IES Abroad menganjurkan lawatan lapangan semalaman untuk semua pelajar ke Nikko, serta lawatan sehari ke Kamakura.... [-]


Vienna Summer - Internship

Campus Sepenuh masa May 2019 Austria Vienna

Program kami menjamin anda sebagai magang di Austria yang akan membantu anda mengembangkan kemahiran profesional untuk memulakan kerjaya anda dan menjadikan anda lebih menarik kepada majikan dalam pasaran kerja kompetitif hari ini. [+]

Kenapa Vienna?

Bermula Musim Panas 2019, IES Internships akan mula menawarkan penempatan sepenuh masa di Vienna-rumah IES Abroad Centre yang pertama kami.

Sebagai pelatih IES, anda akan menikmati sejarah, budaya kaya, dan peluang profesional yang ditawarkan oleh modal politik dan ekonomi Austria. Baru-baru ini menduduki tempat pertama dalam kajian Mercer Quality of Living , ada tempat dan tidak ada cara yang lebih baik untuk menghabiskan musim panas anda daripada dengan latihan sepenuh masa di Vienna.

Internship anda

Program kami menjamin anda sebagai magang di Austria yang akan membantu anda mengembangkan kemahiran profesional untuk memulakan kerjaya anda dan menjadikan anda lebih menarik kepada majikan dalam pasaran kerja kompetitif hari ini.... [-]


Vienna Summer - Psikologi

Campus Sepenuh masa May 2019 Austria Vienna

Di Vienna, tempat kelahiran psikoanalisis dan rumah kepada Sigmund Freud dan banyak ahli psikologi legenda lain, anda boleh mengalami sejarah dan amalan psikologi dari sudut pandang yang unik. Terokai kekayaan masa lalu dan masa kini bandar ini dalam persekitaran akademik yang direka khas untuk pelajar Psikologi. [+]

Gambaran keseluruhan

Sebagai ahli psikologi terkenal Carl Rogers pernah berkata, "Ini adalah tempat semua masalah bermula!" Di Vienna, tempat kelahiran psikoanalisis dan rumah kepada Sigmund Freud dan banyak ahli psikologi legenda lain, anda boleh mengalami sejarah dan amalan psikologi dari sudut pandang yang unik. Terokai kekayaan masa lalu dan masa kini bandar ini dalam persekitaran akademik yang direka khas untuk pelajar Psikologi.

Program ini disusun menjadi dua topik: Psikologi

Fakta PantasPusat: IES Abroad ViennaBandar: ViennaNegara: AustriaKredit Program: 6-9 kreditBahasa arahan: Bahasa InggerisPrasyarat Bahasa: TiadaTarikh Program

Selepas anda dimasukkan, rujuk bahagian Perjalanan Tarikh Maklumat Predeparture di akaun MySpaceabroad anda sebelum membuat tempahan.... [-]


Vienna Summer - Sejarah Muzik

Campus Sepenuh masa May 2019 Austria Vienna

Kajian Muzik dan Kinerja di Vienna, sebuah bandar yang diiktiraf di seluruh dunia kerana pengaruhnya terhadap pembangunan muzik klasik. [+]

Gambaran keseluruhan

Terletak di tengah-tengah Eropah, Vienna adalah sebuah kota yang mempunyai kira-kira 1.8 juta penduduk yang telah, sejak penubuhannya pada abad ke-3, berfungsi sebagai jambatan antara banyak budaya. Sebagai persimpangan penting di antara Utara dan Selatan, Timur dan Barat, bandar ini menjadi periuk asli bagi idea-idea baru. Daripada kekayaan budaya ini telah muncul banyak pencapaian seni dan pemikiran inovatif-warisan yang kita pelajari dalam program musim panas kami.

Vienna telah menjadi rumah kepada banyak komposer terbesar sejarah, dari Haydn, Mozart, dan Beethoven kepada Brahms, Mahler, dan Schoenberg. Sehingga hari ini, Vienna Philharmonic Orchestra yang terkenal di dunia, Musikverein, dan Staatsoper terus membantu menjadikan Vienna sebagai "kota muzik" yang benar. Kajian Muzik dan Kinerja di Vienna, sebuah bandar yang diiktiraf di seluruh dunia kerana pengaruhnya terhadap pembangunan muzik klasik.... [-]


Video

Study with IES Abroad

About IES Abroad

The Power of Cultural Immersion

Benefits of Study Abroad

Contact
Alamat lokasi
33 W. Monroe St.
Suite 2300

Chicago, Illinois, 60603-5405 US
Alamat lokasi
Amsterdam, North Holland, NL
Alamat lokasi
Arles, Provence-Alpes-Côte d'Azur, FR
Alamat lokasi
Auckland, Auckland, NZ
Alamat lokasi
Barcelona, Catalonia, ES
Alamat lokasi
Beijing, Beijing, CN
Alamat lokasi
Berlin, Berlin, DE
Alamat lokasi
Buenos Aires, Buenos Aires, AR
Alamat lokasi
Cape Town, Western Cape, ZA
Alamat lokasi
Christchurch, Canterbury, NZ
Alamat lokasi
Dublin, County Dublin, IE
Alamat lokasi
Freiburg, Baden-Württemberg, DE
Alamat lokasi
Granada, Andalusia, ES
Alamat lokasi
London, England, GB
Alamat lokasi
Madrid, Community of Madrid, ES
Alamat lokasi
Milan, Lombardy, IT
Alamat lokasi
Nagoya, Aichi Prefecture, JP
Alamat lokasi
Nantes, Pays de la Loire, FR
Alamat lokasi
New York, New York, US
Alamat lokasi
Nice, Provence-Alpes-Côte d'Azur, FR
Alamat lokasi
Paris, Île-de-France, FR
Alamat lokasi
Oxford, England, GB
Alamat lokasi
Quito, Pichincha, EC
Alamat lokasi
Rabat, Rabat-Salé-Kénitra, MA
Alamat lokasi
Rome, Lazio, IT
Alamat lokasi
Salamanca, Castile and León, ES
Alamat lokasi
Santiago, Santiago Metropolitan Region, CL
Alamat lokasi
Shanghai, Shanghai, CN
Alamat lokasi
Siena, Tuscany, IT
Alamat lokasi
Sydney, New South Wales, AU
Alamat lokasi
Tokyo, JP
Alamat lokasi
Puerto Ayora, Galápagos Islands, EC
Alamat lokasi
Vienna, Vienna, AT
Alamat lokasi
Hong Kong, HK