International Mid Pac College (IMPAC)

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Antarabangsa Mid Pac College mengambil kesempatan daripada lokasi yang strategik di Pasifik di mana Timur bertemu Barat, dan menjemput individu yang mempunyai perspektif budaya yang berbeza ke dalam bilik darjah untuk perbincangan. Oleh itu, program IMPAC bertujuan untuk meningkatkan bukan sahaja kemahiran komunikasi perlu, tetapi juga keyakinan untuk menggunakannya dengan sewajarnya dalam tetapan profesional, akademik dan sosial. Selain itu, IMPAC memberi tumpuan kepada pembangunan kemahiran komunikasi silang budaya. Untuk mencapai ini, IMPAC menawarkan kelas untuk kumpulan kecil dan kurikulum diselaraskan dengan berhati-hati yang komunikatif, realistik, interaktif dan praktikal. IMPAC komited untuk kecemerlangan dan menetapkan standard yang tinggi untuk pelajar.

IMPAC Sekilas Pandang

IMPAC, yang ditubuhkan pada tahun 1991, menawarkan latihan intensif bahasa Inggeris kepada pelbagai kumpulan pelajar bahasa dalam bidang berikut:

Intensif Kemahiran Bahasa Inggeris Program-IEPP (visa Pelajar, 12 minggu ~) Intensif Perbualan Bahasa Inggeris Program-IECP (Pelancong, Program Pengecualian Visa, penduduk, 1 minggu ~) Pelajaran swasta (jadual fleksibel) Program Bahasa Inggeris Khas (Custom Direka Program Bahasa Inggeris, fleksibel)

Sebab Top Kaji di IMPAC

Lebih 20 tahun dalam perniagaan Diiktiraf oleh CEA, Suruhanjaya Bahasa Inggeris Program Akreditasi Berkualiti pengajaran Bahasa Inggeris dengan menarik, tenaga pengajar yang berpengalaman Memberikan nilai / tuisyen berpatutan Pelawat yang berhampiran laluan bas dan Ala Moana Center (Pusat membeli-belah) Bahasa Inggeris sahaja dasar Kakitangan ceria dan berguna Program Universiti Bridge *

  • IMPAC menawarkan jalan / pilihan untuk pelajar yang ingin memasuki kolej dan / atau universiti di Hawaii. Pada masa ini, IMPAC mempunyai perjanjian dengan Kolej Kapiolani Masyarakat (KCC), University of Hawaii sekolah sistem, atas kejayaan menyiapkan tahap Advanced. Untuk maklumat lanjut, sila layari laman web kami.

Misi Sekolah

Misi untuk Antarabangsa Mid Pac College adalah untuk menyediakan pelajar dengan asas yang kukuh English kemahiran komunikasi dan akademik sebagai bahasa kedua bersama-sama dengan kemahiran silang budaya untuk memenuhi pelbagai keperluan pelajar untuk menjadi berjaya dalam pasaran global hari ini.

IMPAC komited untuk:

Memberi arahan bunyi menggunakan kaedah yang pelbagai untuk memenuhi keperluan pelajar. Menyediakan pengalaman pendidikan yang mencabar yang menggalakkan melanjutkan pelajaran dan integrasi ke dalam masyarakat global. Mengekalkan suasana yang menyeronokkan di dalam bilik darjah untuk menggalakkan motivasi pelajar. Menggalakkan pemahaman pelbagai budaya melalui aktiviti kebudayaan.

Pembelajaran Secara Peribadi

IMPAC mengatur pelajaran swasta bagi mereka yang ingin untuk mempunyai satu-satu pengajaran mengikut jadual masa yang fleksibel. Penjadualan adalah fleksibel bergantung kepada ketersediaan pengajar. Pelajaran swasta adalah $ 40 / jam. Pelajaran separa swasta juga disediakan atas permintaan.

PROGRAM KHAS

Program-program ini direka untuk menampung kumpulan saiz yang berbeza-beza dan umur, untuk tempoh sehingga tiga bulan. Program-program ini disesuaikan menggabungkan kurikulum khusus memberi tumpuan kepada keperluan dan minat pelajar. Untuk yuran dan jadual, sila hubungi Pejabat Kemasukan di info@impachawaii.edu.

Lokasi

Honolulu

International Mid Pac College

Alamat
1311 Kapiolani Blvd.,
Honolulu,

96814 Honolulu, Hawaii, Amerika Syarikat
Telefon
+1 808-593-9388