Baca keterangan rasmi

Biarkan masyarakat CSU mengalu-alukan anda

Colorado State University akan membantu anda memanfaatkan peluang akademik, sosial dan kebudayaan anda di AS. Anda akan mendapat akses kepada tenaga pengajar yang berkelayakan, kemudahan dengan teknologi terkini, kelas kecil, perkhidmatan sokongan, aktiviti sosial dan komuniti universiti yang mengalu-alukan.

Mencari pendidikan yang hebat di salah sebuah universiti terkemuka di Amerika Syarikat? CSU adalah pilihan yang hebat dengan silsilah yang mengagumkan. Universiti bermula pada tahun 1870.

Hari ini kampus merangkumi lebih dari dua juta meter persegi dan menempatkan 27,500 pelajar, termasuk 4,580 pelajar siswazah. Di sini anda boleh mendapat ijazah yang berprestij dari institusi penyelidikan Kelas Carnegie I dengan perbelanjaan penyelidikan tahunan lebih dari $ 308 juta.

Cara yang unik untuk belajar

Apa yang membuat pendidikan Colorado State University unik? Program sarjana CSU direka untuk membawa anda bersama-sama dengan fakulti bertaraf dunia dalam nisbah pelajar-fakulti hanya 16: 1. Anda akan bekerjasama rapat dengan fakulti yang berkelayakan tinggi yang telah menerima pelbagai anugerah dan geran untuk penyelidikan mereka. Jangan ragu untuk memilih program CSU yang diiktiraf secara nasional dan antarabangsa yang akan memberi anda kuasa untuk berhubung dengan majikan. Mentor industri memastikan anda mempunyai peluang untuk meneroka kepentingan anda dan memperoleh pengalaman yang berharga.

Pejabat Program Antarabangsa akan menyelaraskan perkhidmatan untuk anda semasa anda berada di AS untuk membantu anda menyesuaikan diri dengan tinggal di sini. Anda boleh mendapatkan pengaturcaraan kebudayaan dan pendidikan, perkhidmatan imigresen dan jangkauan komuniti dari pejabat ini. Dengan sokongan mereka, anda akan mempunyai alat yang anda perlukan untuk memberi kesan dalam bidang ijazah anda dan berjaya dalam pasaran kerja global dan pelbagai.

Anda akan menyukai peluang yang akan diberikan oleh CSU kepada anda. Universiti akan menyediakan pengetahuan dan kemahiran yang anda perlukan untuk berjaya dalam kerjaya anda. Anda akan mempelajari maklumat dalam syarahan, dan kemudian anda akan mengambil bahagian dalam projek dan penyelidikan yang akan membawa pelajaran anda ke kehidupan. Apabila anda mempunyai soalan, profesor anda sentiasa bersedia untuk membantu anda memahami dan belajar.

Kemudahan yang canggih


Bilik darjah

Bilik kelas kami menawarkan anda internet tanpa wayar dan keupayaan multimedia yang membantu anda mempelajari Bahasa Inggeris. Bilik-bilik kelas kecil membolehkan anda mempunyai lebih banyak interaksi satu-satu dengan pengajar anda.


Pusat Sumber Pembelajaran (LRC)

Jika anda memerlukan bahan pelajaran, buku, DVD dan majalah untuk kelas, anda mempunyai akses kepada Pusat Sumber Pembelajaran. Anda boleh bekerja di komputer di LRC atau menyemak komputer riba untuk bekerja di rumah dengan internet wayarles percuma yang tersedia.


Kafe dan Lounge

Adakah anda lapar apabila anda belajar? Di Pusat CSU INTO, terdapat sebuah kafe dengan komputer yang tersedia untuk digunakan serta ruang santai untuk anda bertemu dengan kumpulan kelas atau pengajar anda.

INTO CSU untuk anda

INTO Colorado State University Centre berada di kampus, dan stafnya dapat membantu anda dengan sebarang pertanyaan atau masalah yang anda miliki. Datang ke sekolah di Spruce Hall, jika anda memerlukan nasihat atau tunjuk ajar. Jika anda ingin belajar bagaimana untuk melibatkan diri di kampus, fakulti ada di sana untuk membantu.

Semasa anda belajar dalam program Pathway dan Bahasa Inggeris, mereka akan membantu anda menyesuaikan diri dengan kehidupan universiti Amerika dan menyediakan anda untuk pengajian peringkat ijazah. Anda akan bertemu rakan dari seluruh AS dan dari seluruh dunia apabila anda mengambil bahagian dalam aktiviti di luar bilik darjah.

Dari saat anda mendaftar, anda mempunyai akses untuk menggunakan semua kemudahan dan sumber daya di seluruh kampus. INTO CSU mahu anda mempunyai pengalaman akademik yang terbaik sepanjang masa anda di CSU.

Kenyataan Misi

"Misi INTO Colorado State University adalah untuk menyediakan program Bahasa Inggeris yang berkualiti dan Pathway dan perkhidmatan sokongan yang komprehensif kepada para pelajar antarabangsa yang berminat untuk belajar bahasa Inggeris untuk tujuan peribadi, profesional, atau akademik, dan untuk melayani universiti dan badan pelajar secara keseluruhan."

Belajar untuk berjaya

Apabila memilih sebuah universiti Amerika, anda ingin memastikan anda memilih salah satu yang akan memberikan sokongan kepada keperluan akademik yang anda ada.

Colorado State University adalah komited untuk kejayaan anda. Program pengajaran, bimbingan dan bimbingan memastikan anda mempunyai alat yang anda perlukan untuk berkembang.

Kami ada di sini untuk anda

Dengan hampir satu dekad pengalaman, anda boleh mempercayai kami tahu bagaimana untuk menjaga anda sebagai pelajar antarabangsa. INTO CSU mempunyai kadar kepuasan 94% di kalangan bekas pelajar. Ini No 2 di AS dalam kepuasan pelajar keseluruhan dengan pengalaman pendidikan mereka.

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

Graduate Pathway

Colorado State University

INTO Program Pathway Siswazah CSU dalam Bahasa, Sastera dan Budaya - Bahasa Sepanyol akan menyediakan anda untuk memasuki tahun kedua program ijazah sarjana di Colorado S ... [+]

INTO Program Pathway Siswazah CSU dalam Bahasa, Sastera dan Budaya - Bahasa Sepanyol akan menyediakan anda untuk memasuki tahun kedua program ijazah sarjana di Colorado State University .

Apabila berjaya menyelesaikan program Pathway Graduate dan memenuhi keperluan universiti untuk kemasukan siswazah, anda boleh memasuki semester berikutnya untuk pengajian siswazah di Colorado State University . Peralihan ini dari program Pathway Lulus INTO ke program ijazah universiti dipanggil perkembangan.

Komponen Program Ijazah

2-Semester:

120 jam kredit program25-32 jam kredit dikenakan dari Pathway88-95 kredit kekal ke tahap ijazah

1-Semester:

120 jam kredit program8-17 jam kredit dikenakan dari Pathway103-112 kredit baki ke tahap ijazahCiri-ciri kursusMembangunkan pengetahuan dan kemahiran anda melalui pembelajaran aktif di kawasan subjek yang anda pilih.Pelan universiti yang dijamin untuk semua pelajar yang berjaya.Menyesuaikan diri untuk belajar di Amerika Syarikat dengan tumpuan yang kuat terhadap kemahiran belajar dan penyelidikan.Tingkatkan tahap Bahasa Inggeris anda dan kembangkan perbendaharaan kata untuk mata pelajaran yang anda pilih.Pelajar berpeluang untuk menggunakan pengetahuan dan kemahiran mereka menerusi pelatih selepas menyelesaikan kursus.Fakta kursus utamaPanjang kursus: 1-2 SemesterTarikh mula: 2019: Januari, Ogos; 2020: JanuariYuran: Dari $ 17,060Waktu kelas: 9-12 jam semingguSaiz kelas: 14Anugerah: Program Pathway Graduate INTO CSU membawa kepada ijazah sarjana Sepanyol CSU di mana anda akan terus memperluaskan pengetahuan anda mengenai bahasa serta kesusasteraan dan budaya yang berkaitan dengan bahasa tersebut.Pilihan kursus:1-Semester2-SemesterSyarat kemasukan... [-]
Amerika Syarikat Fort Collins
Og 2019
English
Sepenuh masa
1 - 2 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Colorado State University

Adakah anda ingin belajar untuk ijazah di Amerika Syarikat tetapi perlu meningkatkan kemahiran bahasa Inggeris atau skor ujian? Program Pathway memberikan sokongan akadem ... [+]

Adakah anda ingin belajar untuk ijazah di Amerika Syarikat tetapi perlu meningkatkan kemahiran bahasa Inggeris atau skor ujian? Program Pathway memberikan sokongan akademik, bahasa dan budaya untuk berjaya di sebuah universiti di Amerika Syarikat. Pelajar dijanjikan kemajuan kepada program ijazah sarjana selepas program Pathway selesai. Kami menyediakan integrasi penuh dengan pelajar domestik dan antarabangsa di kampus dari pengajar dan tutor universiti yang terlatih sambil memberi anda sokongan akademik sepanjang program anda.

Ciri-ciri kursusMembangunkan pengetahuan dan kemahiran anda melalui pembelajaran aktif di kawasan subjek yang anda pilih.Pelan universiti yang dijamin untuk semua pelajar yang berjaya.Menyesuaikan diri untuk belajar di Amerika Syarikat dengan tumpuan yang kuat terhadap kemahiran belajar dan penyelidikan.Tingkatkan tahap Bahasa Inggeris anda dan kembangkan perbendaharaan kata untuk mata pelajaran yang anda pilih.Pelajar berpeluang untuk menggunakan pengetahuan dan kemahiran mereka menerusi pelatih selepas menyelesaikan kursus.Fakta kursus utamaPanjang kursus: 1 SemesterTarikh mula: 2019: OgosYuran: Harga untuk kursus yang bermula pada tahun akademik 2019-2020 masih belum disahkanWaktu kelas: 9-12 jam semingguSaiz kelas: 14Pilihan kursus: Pathway 1-Semester. Tahun Antarabangsa ini One 1 Semester Pathway berlangsung selama enam bulan dan dirancang untuk pelajar yang sudah mempunyai tahap yang lebih tinggi bahasa Inggeris.Syarat kemasukanKeperluan akademik: Ijazah Sarjana sebanding dengan Ijazah Sarjana Muda AS 4 tahun dengan 2.75 IPK.Keperluan bahasa Inggeris: TOEFL iBT 75, IELTS 6.5 (dengan sekurang-kurangnya 6.5 pada ujian menulis), PTEA 50, Kata Sandi 7, Penyelesaian Bahasa Inggeris Tahap Akademik 3 dengan minimum 85% dalam semua kursus yang dinilai, atau IELA 176.Keperluan umur: 16 tahun ke atas.... [-]
Amerika Syarikat Fort Collins
Og 2019
English
Sepenuh masa
1 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Colorado State University

INTO Program Pathway Siswazah CSU dalam Kejuruteraan Awam - Kejuruteraan Struktur akan menyediakan anda untuk memasuki tahun kedua program ijazah sarjana di Colorado Stat ... [+]

INTO Program Pathway Siswazah CSU dalam Kejuruteraan Awam - Kejuruteraan Struktur akan menyediakan anda untuk memasuki tahun kedua program ijazah sarjana di Colorado State University .

Apabila berjaya menyelesaikan program Pathway Graduate dan memenuhi keperluan universiti untuk kemasukan siswazah, anda boleh memasuki semester berikutnya untuk pengajian siswazah di Colorado State University . Peralihan ini dari program Pathway Lulus INTO ke program ijazah universiti dipanggil perkembangan.

Komponen Program Ijazah

30 program ijazah kredit kredit12 jam kredit dikenakan dari Pathway18 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazahCiri-ciri kursusMembangunkan pengetahuan dan kemahiran anda melalui pembelajaran aktif di kawasan subjek yang anda pilih.Pelan universiti yang dijamin untuk semua pelajar yang berjaya.Menyesuaikan diri untuk belajar di Amerika Syarikat dengan tumpuan yang kuat terhadap kemahiran belajar dan penyelidikan.Tingkatkan tahap Bahasa Inggeris anda dan kembangkan perbendaharaan kata untuk mata pelajaran yang anda pilih.Pelajar berpeluang untuk menggunakan pengetahuan dan kemahiran mereka menerusi pelatih selepas menyelesaikan kursus.Fakta kursus utamaPanjang kursus: 2 SemesterTarikh mula: 2019: Januari, Ogos; 2020: OgosYuran: Dari $ 29,680Waktu kelas: 9-12 jam semingguSaiz kelas: 14Anugerah: Program Pathway Siswazah CSU dalam Kejuruteraan Struktur Kejuruteraan Awam membawa kepada Kejuruteraan Awam Colorado State University Kejuruteraan Awam dengan pengkhususan dalam program kejuruteraan struktur.Pilihan kursus: 2-SemesterSyarat kemasukanKeperluan akademik: Ijazah Sarjana dalam Kejuruteraan Awam atau disiplin kejuruteraan yang berkait rapat. 2.75 IPK dalam mata pelajaran matematik, sains, dan teknikal.Keperluan bahasa Inggeris: TOEFL iBT 70, IELTS 6.0, PTEA 48, Password 6.5, Penyelesaian Bahasa Inggeris Akademik Tahap 3 dengan minima 75% dalam semua kursus yang dinilai, atau IELA 169.Keperluan umur: 16 tahun ke atas.... [-]
Amerika Syarikat Fort Collins
Og 2019
English
Sepenuh masa
2 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Colorado State University

INTO Program Pathway Siswazah CSU dalam Sumber Air Kejuruteraan Awam akan menyediakan anda untuk memasuki tahun kedua program ijazah sarjana di Colorado State University ... [+]

INTO Program Pathway Siswazah CSU dalam Sumber Air Kejuruteraan Awam akan menyediakan anda untuk memasuki tahun kedua program ijazah sarjana di Colorado State University .

Apabila berjaya menyelesaikan program Pathway Graduate dan memenuhi keperluan universiti untuk kemasukan siswazah, anda boleh memasuki semester berikutnya untuk pengajian siswazah di Colorado State University . Peralihan ini dari program Pathway Lulus INTO ke program ijazah universiti dipanggil perkembangan.

Komponen Program Ijazah

30 program ijazah kredit kredit12 jam kredit dikenakan dari Pathway18 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazahCiri-ciri kursusMembangunkan pengetahuan dan kemahiran anda melalui pembelajaran aktif di kawasan subjek yang anda pilih.Pelan universiti yang dijamin untuk semua pelajar yang berjaya.Menyesuaikan diri untuk belajar di Amerika Syarikat dengan tumpuan yang kuat terhadap kemahiran belajar dan penyelidikan.Tingkatkan tahap Bahasa Inggeris anda dan kembangkan perbendaharaan kata untuk mata pelajaran yang anda pilih.Pelajar berpeluang untuk menggunakan pengetahuan dan kemahiran mereka menerusi pelatih selepas menyelesaikan kursus.Fakta kursus utamaPanjang kursus: 2 SemesterTarikh mula: 2019: Januari, Ogos; 2020: OgosYuran: Dari $ 29,680Waktu kelas: 9-12 jam semingguSaiz kelas: 14Anugerah: Program Pathway Siswazah CSU di Sumber Air Kejuruteraan Awam membawa kepada Kejuruteraan Awam Colorado State University dengan pengkhususan dalam program sumber air.Pilihan kursus:1-Semester2-SemesterSyarat kemasukanKeperluan akademik: Ijazah Sarjana dalam Kejuruteraan Awam atau disiplin kejuruteraan yang berkait rapat. 2.75 IPK dalam mata pelajaran matematik, sains, dan teknikal.Keperluan bahasa Inggeris: TOEFL iBT 70, IELTS 6.0, PTEA 48, Password 6.5, Penyelesaian Bahasa Inggeris Akademik Tahap 3 dengan minima 75% dalam semua kursus yang dinilai, atau IELA 169.Keperluan umur: 16 tahun ke atas.... [-]
Amerika Syarikat Fort Collins
Og 2019
English
Sepenuh masa
2 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Colorado State University

INTO Program Pathway Siswazah CSU dalam Kejuruteraan Elektrik - Peralatan Semikonduktor dan Pemprosesan akan menyediakan anda untuk memasuki tahun kedua program ijazah sa ... [+]

INTO Program Pathway Siswazah CSU dalam Kejuruteraan Elektrik - Peranti dan Pemprosesan Semikonduktor akan menyediakan anda untuk memasuki tahun kedua program ijazah sarjana di Colorado State University .

Apabila berjaya menyelesaikan program Pathway Graduate dan memenuhi keperluan universiti untuk kemasukan siswazah, anda boleh memasuki semester berikutnya untuk pengajian siswazah di Colorado State University . Peralihan ini dari program Pathway Lulus INTO ke program ijazah universiti dipanggil perkembangan.

Komponen Program Ijazah

2-Semester:

30 program ijazah kredit kredit10 jam kredit boleh dikenakan dari Pathway20 jam kredit yang tersisa ke arah ijazah

1-Semester:... [-]

Amerika Syarikat Fort Collins
Og 2019
English
Sepenuh masa
1 - 2 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Colorado State University

INTO Program Pathway Siswazah CSU dalam Kejuruteraan Elektrik - Sistem Kawalan akan menyediakan anda untuk memasuki tahun kedua program ijazah sarjana di Colorado State U ... [+]

INTO Program Pathway Siswazah CSU dalam Kejuruteraan Elektrik - Sistem Kawalan akan menyediakan anda untuk memasuki tahun kedua program ijazah sarjana di Colorado State University .

Apabila berjaya menyelesaikan program Pathway Graduate dan memenuhi keperluan universiti untuk kemasukan siswazah, anda boleh memasuki semester berikutnya untuk pengajian siswazah di Colorado State University . Peralihan ini dari program Pathway Lulus INTO ke program ijazah universiti dipanggil perkembangan.

Komponen Program Ijazah

2-Semester:

30 program ijazah kredit kredit14 jam kredit mungkin dikenakan dari Pathway16 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazah

1-Semester:

30 program ijazah kredit kredit6-7 jam kredit mungkin dikenakan dari Pathway23-24 jam kredit yang tersisa ke arah ijazahCiri-ciri kursusMembangunkan pengetahuan dan kemahiran anda melalui pembelajaran aktif di kawasan subjek yang anda pilih.Pelan universiti yang dijamin untuk semua pelajar yang berjaya.Menyesuaikan diri untuk belajar di Amerika Syarikat dengan tumpuan yang kuat terhadap kemahiran belajar dan penyelidikan.Tingkatkan tahap Bahasa Inggeris anda dan kembangkan perbendaharaan kata untuk mata pelajaran yang anda pilih.Pelajar berpeluang untuk menggunakan pengetahuan dan kemahiran mereka menerusi pelatih selepas menyelesaikan kursus.Fakta kursus utamaPanjang kursus: 1-2 SemesterTarikh mula: 2019: Januari, Ogos; 2020: OgosYuran: Dari $ 17,060Waktu kelas: 9-12 jam semingguSaiz kelas: 14Anugerah: Program Pathway Siswazah CSU dalam Kejuruteraan Elektrik dan Komputer - Sistem Kawalan membawa kepada Sarjana Kejuruteraan Colorado State University atau Sarjana Sains dalam program Kejuruteraan Elektrik dan Komputer.Pilihan kursus:1-Semester2-SemesterSyarat kemasukan... [-]
Amerika Syarikat Fort Collins
Og 2019
English
Sepenuh masa
1 - 2 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Colorado State University

INTO Program Pathway Siswazah CSU dalam Kejuruteraan Kimia akan mempersiapkan anda untuk memasuki tahun kedua program ijazah sarjana di Colorado State University . Apabil ... [+]

INTO Program Pathway Siswazah CSU dalam Kejuruteraan Kimia akan mempersiapkan anda untuk memasuki tahun kedua program ijazah sarjana di Colorado State University .

Apabila berjaya menyelesaikan program Pathway Graduate dan memenuhi keperluan universiti untuk kemasukan siswazah, anda boleh memasuki semester berikutnya untuk pengajian siswazah di Colorado State University . Peralihan ini dari program Pathway Lulus INTO ke program ijazah universiti dipanggil perkembangan.

Komponen Program Ijazah

2-Semester:

30-32 program ijazah kredit kredit12 jam kredit boleh dikenakan dari Pathway18-20 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazah

1-Semester:

30-32 program ijazah kredit kredit9 jam kredit mungkin dikenakan dari Pathway21-23 jam kredit yang tersisa ke arah ijazahCiri-ciri kursusMembangunkan pengetahuan dan kemahiran anda melalui pembelajaran aktif di kawasan subjek yang anda pilih.Pelan universiti yang dijamin untuk semua pelajar yang berjaya.Menyesuaikan diri untuk belajar di Amerika Syarikat dengan tumpuan yang kuat terhadap kemahiran belajar dan penyelidikan.Tingkatkan tahap Bahasa Inggeris anda dan kembangkan perbendaharaan kata untuk mata pelajaran yang anda pilih.Pelajar berpeluang untuk menggunakan pengetahuan dan kemahiran mereka menerusi pelatih selepas menyelesaikan kursus.Fakta kursus utamaPanjang kursus: 1-2 SemesterTarikh mula: 2019: OgosYuran: Harga untuk kursus yang bermula pada tahun akademik 2019-2020 masih belum disahkanWaktu kelas: 9-12 jam semingguSaiz kelas: 14Anugerah: Program Pathway Siswazah CSU Pathway dalam Kejuruteraan Kimia membawa kepada ME Colorado State University dalam Kejuruteraan Kimia dan Biologi.Pilihan kursus:1-Semester2-SemesterSyarat kemasukan... [-]
Amerika Syarikat Fort Collins
Og 2019
English
Sepenuh masa
1 - 2 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Colorado State University

INTO Program Pathway Siswazah CSU dalam Kejuruteraan Komputer - Pengkomputeran Berprestasi Tinggi akan menyediakan anda untuk memasuki tahun kedua program ijazah sarjana ... [+]

INTO Program Pathway Siswazah CSU dalam Kejuruteraan Komputer - Pengkomputeran Berprestasi Tinggi akan menyediakan anda untuk memasuki tahun kedua program ijazah sarjana di Colorado State University . Apabila berjaya menyelesaikan program Pathway Graduate dan memenuhi keperluan universiti untuk kemasukan siswazah, anda boleh memasuki semester berikutnya untuk pengajian siswazah di Colorado State University . Peralihan ini dari program Pathway Lulus INTO ke program ijazah universiti dipanggil perkembangan.

Komponen Program Ijazah

2-Semester:

30 program ijazah kredit kredit13-14 jam kredit mungkin dikenakan dari Pathway16-17 jam kredit yang tersisa ke arah ijazah

1-Semester:... [-]

Amerika Syarikat Fort Collins
Og 2019
English
Sepenuh masa
1 - 2 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Colorado State University

INTO Program Pathway Graduate CSU dalam Kejuruteraan Komputer - Senibina Komputer / Sistem Embedded akan menyediakan anda untuk memasuki tahun kedua program sarjana di Co ... [+]

INTO Program Pathway Graduate CSU dalam Kejuruteraan Komputer - Senibina Komputer / Sistem Embedded akan menyediakan anda untuk memasuki tahun kedua program sarjana di Colorado State University .

Apabila berjaya menyelesaikan program Pathway Graduate dan memenuhi keperluan universiti untuk kemasukan siswazah, anda boleh memasuki semester berikutnya untuk pengajian siswazah di Colorado State University . Peralihan ini dari program Pathway Lulus INTO ke program ijazah universiti dipanggil perkembangan.

Komponen Program Ijazah

2-Semester:

30 program ijazah kredit kredit14 jam kredit mungkin dikenakan dari Pathway16 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazah

1-Semester:

30 program ijazah kredit kredit7 jam kredit mungkin dikenakan dari Pathway23 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazahCiri-ciri kursusMembangunkan pengetahuan dan kemahiran anda melalui pembelajaran aktif di kawasan subjek yang anda pilih.Pelan universiti yang dijamin untuk semua pelajar yang berjaya.Menyesuaikan diri untuk belajar di Amerika Syarikat dengan tumpuan yang kuat terhadap kemahiran belajar dan penyelidikan.Tingkatkan tahap Bahasa Inggeris anda dan kembangkan perbendaharaan kata untuk mata pelajaran yang anda pilih.Pelajar berpeluang untuk menggunakan pengetahuan dan kemahiran mereka menerusi pelatih selepas menyelesaikan kursus.Fakta kursus utamaPanjang kursus: 1-2 SemesterTarikh mula: 2019: Januari, Ogos; 2020: OgosYuran: Dari $ 17,060Waktu kelas: 9-12 jam semingguSaiz kelas: 14Anugerah: Program Pathway Siswazah CSU INTO dalam Kejuruteraan Elektrik dan Komputer - Senibina Komputer dan Sistem Terbenam membawa kepada Sarjana Kejuruteraan atau Sarjana Sains dalam Program Kejuruteraan Elektrik dan Komputer Colorado State University .Pilihan kursus:1-Semester2-SemesterSyarat kemasukan... [-]
Amerika Syarikat Fort Collins
Og 2019
English
Sepenuh masa
1 - 2 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Colorado State University

INTO Program Pathway Siswazah CSU dalam Kejuruteraan Komputer atau Kejuruteraan Elektrik - Robotik: Kawalan Robot akan menyediakan anda untuk memasuki tahun kedua program ... [+]

INTO Program Pathway Siswazah CSU dalam Kejuruteraan Komputer atau Kejuruteraan Elektrik - Robotik: Kawalan Robot akan menyediakan anda untuk memasuki tahun kedua program sarjana di Colorado State University . Apabila berjaya menyelesaikan program Pathway Graduate dan memenuhi keperluan universiti untuk kemasukan siswazah, anda boleh memasuki semester berikutnya untuk pengajian siswazah di Colorado State University . Peralihan ini dari program Pathway Lulus INTO ke program ijazah universiti dipanggil perkembangan.

Komponen Program Ijazah

2-Semester:

30 program ijazah kredit kredit12-13 jam kredit mungkin dikenakan dari Pathway17-18 jam kredit yang tersisa ke arah ijazah

1-Semester:... [-]

Amerika Syarikat Fort Collins
Og 2019
English
Sepenuh masa
1 - 2 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Colorado State University

INTO Program Pathway Siswazah CSU dalam Kejuruteraan Mekanikal akan menyediakan anda untuk memasuki tahun kedua program ijazah sarjana di Colorado State University . Apab ... [+]

INTO Program Pathway Siswazah CSU dalam Kejuruteraan Mekanikal akan menyediakan anda untuk memasuki tahun kedua program ijazah sarjana di Colorado State University .

Apabila berjaya menyelesaikan program Pathway Graduate dan memenuhi keperluan universiti untuk kemasukan siswazah, anda boleh memasuki semester berikutnya untuk pengajian siswazah di Colorado State University . Peralihan ini dari program Pathway Lulus INTO ke program ijazah universiti dipanggil perkembangan.

Komponen Program Ijazah

2-Semester:

30 program ijazah kredit kredit12-13 jam kredit mungkin dikenakan dari Pathway17-18 jam kredit yang tersisa ke arah ijazahCiri-ciri kursusMembangunkan pengetahuan dan kemahiran anda melalui pembelajaran aktif di kawasan subjek yang anda pilih.Pelan universiti yang dijamin untuk semua pelajar yang berjaya.Menyesuaikan diri untuk belajar di Amerika Syarikat dengan tumpuan yang kuat terhadap kemahiran belajar dan penyelidikan.Tingkatkan tahap Bahasa Inggeris anda dan kembangkan perbendaharaan kata untuk mata pelajaran yang anda pilih.Pelajar berpeluang untuk menggunakan pengetahuan dan kemahiran mereka menerusi pelatih selepas menyelesaikan kursus.Fakta kursus utamaPanjang kursus: 2 SemesterTarikh mula: 2019: OgosYuran: Harga yang akan bermula pada tahun akademik 2019-2020 belum lagi disahkan.Waktu kelas: 9-12 jam semingguSaiz kelas: 14Anugerah: Program Pathway Siswazah CSU Pathway dalam Kejuruteraan Mekanikal membawa kepada ijazah Kejuruteraan Mekanikal Colorado State University .Pilihan kursus: 2-Semester. Program Pathway Graduan membolehkan anda untuk memulakan kredit untuk memperoleh ijazah Sarjana walaupun anda tidak memenuhi keperluan kemasukan langsung.Syarat kemasukanKeperluan akademik: Ijazah Sarjana dalam Kejuruteraan Mekanikal atau disiplin kejuruteraan yang berkait rapat. 2.75 IPK.Keperluan bahasa Inggeris: TOEFL iBT 70, IELTS 6.0, PTEA 48, Password 6.5, Penyelesaian Bahasa Inggeris Akademik Tahap 3 dengan minima 75% dalam semua kursus yang dinilai, atau IELA 169.Keperluan umur:... [-]
Amerika Syarikat Fort Collins
Og 2019
English
Sepenuh masa
2 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Colorado State University

INTO Program Pathway Siswazah CSU dalam Kewangan akan menyediakan anda untuk memasuki tahun kedua program sarjana dalam Colorado State University . Apabila berjaya menyel ... [+]

INTO Program Pathway Siswazah CSU dalam Kewangan akan menyediakan anda untuk memasuki tahun kedua program sarjana dalam Colorado State University .

Apabila berjaya menyelesaikan program Pathway Graduate dan memenuhi keperluan universiti untuk kemasukan siswazah, anda boleh memasuki semester berikutnya untuk pengajian siswazah di Colorado State University . Peralihan ini dari program Pathway Lulus INTO ke program ijazah universiti dipanggil perkembangan.

Komponen Program Ijazah

1- dan 2-Semester:

30 program ijazah kredit kredit2 jam kredit dikenakan dari Pathway28 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazahCiri-ciri kursusMembangunkan pengetahuan dan kemahiran anda melalui pembelajaran aktif di kawasan subjek yang anda pilih.Pelan universiti yang dijamin untuk semua pelajar yang berjaya.Menyesuaikan diri untuk belajar di Amerika Syarikat dengan tumpuan yang kuat terhadap kemahiran belajar dan penyelidikan.Tingkatkan tahap Bahasa Inggeris anda dan kembangkan perbendaharaan kata untuk mata pelajaran yang anda pilih.Pelajar berpeluang untuk menggunakan pengetahuan dan kemahiran mereka menerusi pelatih selepas menyelesaikan kursus.Fakta kursus utamaPanjang kursus: 1-2 SemesterTarikh mula: 2019: Januari, Ogos; 2020: JanuariYuran: Dari $ 17,060Waktu kelas: 9-12 jam semingguSaiz kelas: 14Anugerah: Pathway Siswazah INTO CSU dalam Kewangan menyediakan anda untuk memasuki Master of Finance di Colorado State University .Pilihan kursus:1-Semester2-SemesterSyarat kemasukan... [-]
Amerika Syarikat Fort Collins
Og 2019
English
Sepenuh masa
1 - 2 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Colorado State University

INTO Program Pathway Graduan CSU dalam Matematik akan mempersiapkan anda untuk memasuki tahun kedua program ijazah sarjana di Colorado State University . Apabila berjaya ... [+]

INTO Program Pathway Graduan CSU dalam Matematik akan mempersiapkan anda untuk memasuki tahun kedua program ijazah sarjana di Colorado State University .

Apabila berjaya menyelesaikan program Pathway Graduate dan memenuhi keperluan universiti untuk kemasukan siswazah, anda boleh memasuki semester berikutnya untuk pengajian siswazah di Colorado State University . Peralihan ini dari program Pathway Lulus INTO ke program ijazah universiti dipanggil perkembangan.

Komponen Program Ijazah

2-Semester:

120 program ijazah kredit kredit27-33 jam kredit dikenakan dari Pathway87-93 kredit selebihnya ke tahap ijazah

1-Semester:

120 program ijazah kredit kredit13-18 jam kredit dikenakan dari Pathway102-107 kredit selebihnya ke tahap ijazahCiri-ciri kursusMembangunkan pengetahuan dan kemahiran anda melalui pembelajaran aktif di kawasan subjek yang anda pilih.Pelan universiti yang dijamin untuk semua pelajar yang berjaya.Menyesuaikan diri untuk belajar di Amerika Syarikat dengan tumpuan yang kuat terhadap kemahiran belajar dan penyelidikan.Tingkatkan tahap Bahasa Inggeris anda dan kembangkan perbendaharaan kata untuk mata pelajaran yang anda pilih.Pelajar berpeluang untuk menggunakan pengetahuan dan kemahiran mereka menerusi pelatih selepas menyelesaikan kursus.Fakta kursus utamaPanjang kursus: 1-2 SemesterTarikh mula: 2019: Januari, Ogos; 2020: JanuariYuran: Dari $ 17,060Waktu kelas: 9-12 jam semingguSaiz kelas: 14Anugerah: The INTO CSU Siswazah Pathway program dalam mata pelajaran Matematik direka untuk membantu pelajar bersedia untuk belajar di Master Sains dalam program ijazah Matematik.Pilihan kursus:Pathway 1-SemesterPathway 2-Semester1-Semester2-SemesterSyarat kemasukan... [-]
Amerika Syarikat Fort Collins
Og 2019
English
Sepenuh masa
1 - 2 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Colorado State University

INTO Program Pathway Siswazah CSU dalam Perusahaan Global, Sosial dan Lestari akan mempersiapkan anda untuk memasuki tahun kedua program ijazah sarjana di Colorado State ... [+]

INTO Program Pathway Siswazah CSU dalam Perusahaan Global, Sosial dan Lestari akan mempersiapkan anda untuk memasuki tahun kedua program ijazah sarjana di Colorado State University .

Apabila berjaya menyelesaikan program Pathway Graduate dan memenuhi keperluan universiti untuk kemasukan siswazah, anda boleh memasuki semester berikutnya untuk pengajian siswazah di Colorado State University . Peralihan ini dari program Pathway Lulus INTO ke program ijazah universiti dipanggil perkembangan.

Komponen Program Ijazah

40 program ijazah kredit kredit3 jam kredit dikenakan dari Pathway37 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazahCiri-ciri kursusMembangunkan pengetahuan dan kemahiran anda melalui pembelajaran aktif di kawasan subjek yang anda pilih.Pelan universiti yang dijamin untuk semua pelajar yang berjaya.Menyesuaikan diri untuk belajar di Amerika Syarikat dengan tumpuan yang kuat terhadap kemahiran belajar dan penyelidikan.Tingkatkan tahap Bahasa Inggeris anda dan kembangkan perbendaharaan kata untuk mata pelajaran yang anda pilih.Pelajar berpeluang untuk menggunakan pengetahuan dan kemahiran mereka menerusi pelatih selepas menyelesaikan kursus.Fakta kursus utamaPanjang kursus: 1-2 SemesterTarikh mula: 2019: Januari, Ogos; 2020: JanuariYuran: Dari $ 17,060Waktu kelas: 9-12 jam semingguSaiz kelas: 20Anugerah: Program Pathway Siswazah CSU dalam Program MBA Global, Sosial dan Lestari MBA direka untuk menyediakan pelajar memasuki program Sarjana Pentadbiran Perniagaan Colorado State University di Global Social and Mustain Enterprise (GSSE).Pilihan kursus:1-Semester2-SemesterSyarat kemasukan... [-]
Amerika Syarikat Fort Collins
Og 2019
English
Sepenuh masa
1 - 2 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Colorado State University

INTO Program Pathway Siswazah CSU dalam Pendidikan Tambahan akan menyediakan anda untuk memasuki tahun kedua program ijazah sarjana di Colorado State University . Apabila ... [+]

INTO Program Pathway Siswazah CSU dalam Pendidikan Tambahan akan menyediakan anda untuk memasuki tahun kedua program ijazah sarjana di Colorado State University .

Apabila berjaya menyelesaikan program Pathway Graduate dan memenuhi keperluan universiti untuk kemasukan siswazah, anda boleh memasuki semester berikutnya untuk pengajian siswazah di Colorado State University . Peralihan ini dari program Pathway Lulus INTO ke program ijazah universiti dipanggil perkembangan.

Komponen Program Ijazah

2-Semester: 37 program ijazah kredit kredit 13 jam kredit dikenakan dari Pathway 24 jam kredit ke tahap ijazah

Ciri-ciri kursusMembangunkan pengetahuan dan kemahiran anda melalui pembelajaran aktif di kawasan subjek yang anda pilih.Pelan universiti yang dijamin untuk semua pelajar yang berjaya.Menyesuaikan diri untuk belajar di Amerika Syarikat dengan tumpuan yang kuat terhadap kemahiran belajar dan penyelidikan.Tingkatkan tahap Bahasa Inggeris anda dan kembangkan perbendaharaan kata untuk mata pelajaran yang anda pilih.Pelajar berpeluang untuk menggunakan pengetahuan dan kemahiran mereka menerusi pelatih selepas menyelesaikan kursus.... [-]
Amerika Syarikat Fort Collins
Og 2019
English
Sepenuh masa
2 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Colorado State University

INTO Program Pathway Graduate CSU dalam Pengurusan Gas Rumah Hijau akan menyediakan anda untuk memasuki tahun kedua program ijazah sarjana di Colorado State University . ... [+]

INTO Program Pathway Graduate CSU dalam Pengurusan Gas Rumah Hijau akan menyediakan anda untuk memasuki tahun kedua program ijazah sarjana di Colorado State University .

Apabila berjaya menyelesaikan program Pathway Graduate dan memenuhi keperluan universiti untuk kemasukan siswazah, anda boleh memasuki semester berikutnya untuk pengajian siswazah di Colorado State University . Peralihan ini dari program Pathway Lulus INTO ke program ijazah universiti dipanggil perkembangan.

Komponen Program Ijazah

2-Semester:

37 program ijazah kredit kredit6 jam kredit dikenakan dari Pathway31 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazah

1-Semester:

37 program ijazah kredit kredit3 jam kredit dikenakan dari Pathway34 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazahCiri-ciri kursusMembangunkan pengetahuan dan kemahiran anda melalui pembelajaran aktif di kawasan subjek yang anda pilih.Pelan universiti yang dijamin untuk semua pelajar yang berjaya.Menyesuaikan diri untuk belajar di Amerika Syarikat dengan tumpuan yang kuat terhadap kemahiran belajar dan penyelidikan.Tingkatkan tahap Bahasa Inggeris anda dan kembangkan perbendaharaan kata untuk mata pelajaran yang anda pilih.Pelajar berpeluang untuk menggunakan pengetahuan dan kemahiran mereka menerusi pelatih selepas menyelesaikan kursus.Fakta kursus utamaPanjang kursus: 1-2 SemesterTarikh mula: 2019: Januari, Ogos; 2020: JanuariYuran: Dari $ 17,060Waktu kelas: 9-12 jam semingguSaiz kelas: 20Anugerah: Program Pathway Lulus INU CSU dalam Pengurusan Gas dan Perakaunan Rumah Hijau direka bentuk untuk menyediakan pelajar memasuki Master of Greenhouse Gas Management and Accounting di Colorado State University .Pilihan kursus:1-Semester2-SemesterSyarat kemasukan... [-]
Amerika Syarikat Fort Collins
Og 2019
English
Sepenuh masa
1 - 2 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Colorado State University

INTO Program Pathway Siswazah CSU dalam Pengurusan Pelancongan akan menyediakan anda untuk memasuki tahun kedua program ijazah sarjana di Colorado State University . Apab ... [+]

INTO Program Pathway Siswazah CSU dalam Pengurusan Pelancongan akan menyediakan anda untuk memasuki tahun kedua program ijazah sarjana di Colorado State University .

Apabila berjaya menyelesaikan program Pathway Graduate dan memenuhi keperluan universiti untuk kemasukan siswazah, anda boleh memasuki semester berikutnya untuk pengajian siswazah di Colorado State University . Peralihan ini dari program Pathway Lulus INTO ke program ijazah universiti dipanggil perkembangan.

Komponen Program Ijazah

2-Semester:

30 program ijazah kredit kredit8 jam kredit dikenakan dari Pathway22 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazah

1-Semester:

30 program ijazah kredit kredit4 jam kredit dikenakan dari Pathway26 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazahCiri-ciri kursusMembangunkan pengetahuan dan kemahiran anda melalui pembelajaran aktif di kawasan subjek yang anda pilih.Pelan universiti yang dijamin untuk semua pelajar yang berjaya.Menyesuaikan diri untuk belajar di Amerika Syarikat dengan tumpuan yang kuat terhadap kemahiran belajar dan penyelidikan.Tingkatkan tahap Bahasa Inggeris anda dan kembangkan perbendaharaan kata untuk mata pelajaran yang anda pilih.Pelajar berpeluang untuk menggunakan pengetahuan dan kemahiran mereka menerusi pelatih selepas menyelesaikan kursus.Fakta kursus utamaPanjang kursus: 1- 2 SemesterTarikh mula: 2019: Januari, Ogos; 2020: JanuariYuran: Dari $ 17,060Waktu kelas: 9-12 jam semingguSaiz kelas: 14Anugerah: The INTO CSU Siswazah Pathway Pengurusan Pelancongan direka untuk menyediakan pelajar yang khusus, sepenuh masa Program Sarjana Muda Pengurusan Pelancongan, yang ditawarkan oleh Dimensi Manusia Jabatan Sumber Asli.Pilihan kursus:1-Semester2-SemesterSyarat kemasukan... [-]
Amerika Syarikat Fort Collins
Januari 2020
English
Sepenuh masa
1 - 2 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Colorado State University

INTO Program Pathway Graduate CSU dalam Sains Komputer akan menyediakan anda untuk memasuki tahun kedua program ijazah sarjana di Colorado State University . Apabila berj ... [+]

INTO Program Pathway Graduate CSU dalam Sains Komputer akan menyediakan anda untuk memasuki tahun kedua program ijazah sarjana di Colorado State University .

Apabila berjaya menyelesaikan program Pathway Graduate dan memenuhi keperluan universiti untuk kemasukan siswazah, anda boleh memasuki semester berikutnya untuk pengajian siswazah di Colorado State University . Peralihan ini dari program Pathway Lulus INTO ke program ijazah universiti dipanggil perkembangan.

Komponen Program Ijazah

2-Semester:

35 program ijazah kredit kredit16 jam kredit dikenakan dari Pathway19 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazah

1-Semester:

35 program ijazah kredit kredit8 jam kredit dikenakan dari Pathway27 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazahCiri-ciri kursusMembangunkan pengetahuan dan kemahiran anda melalui pembelajaran aktif di kawasan subjek yang anda pilih.Pelan universiti yang dijamin untuk semua pelajar yang berjaya.Menyesuaikan diri untuk belajar di Amerika Syarikat dengan tumpuan yang kuat terhadap kemahiran belajar dan penyelidikan.Tingkatkan tahap Bahasa Inggeris anda dan kembangkan perbendaharaan kata untuk mata pelajaran yang anda pilih.Pelajar berpeluang untuk menggunakan pengetahuan dan kemahiran mereka menerusi pelatih selepas menyelesaikan kursus.Fakta kursus utamaPanjang kursus: 1-2 SemesterTarikh mula: 2019: Januari, Ogos; 2020: OgosYuran: Dari $ 17,060Waktu kelas: 9-12 jam semingguSaiz kelas: 20Anugerah: Pathway Siswazah dalam Sains Komputer membawa kepada ijazah Sarjana Sains Komputer Colorado State University .Pilihan kursus:1-Semester2-SemesterSyarat kemasukan... [-]
Amerika Syarikat Fort Collins
Og 2019
English
Sepenuh masa
1 - 2 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Colorado State University

Program Pathway Graduate NTO CSU dalam Sistem Maklumat Komputer akan menyediakan anda untuk memasuki tahun kedua program ijazah sarjana di Colorado State University . Apa ... [+]

INTO Program Pathway Siswazah CSU dalam Sistem Maklumat Komputer akan menyediakan anda untuk memasuki tahun kedua program ijazah sarjana di Colorado State University .

Apabila berjaya menyelesaikan program Pathway Graduate dan memenuhi keperluan universiti untuk kemasukan siswazah, anda boleh memasuki semester berikutnya untuk pengajian siswazah di Colorado State University . Peralihan ini dari program Pathway Lulus INTO ke program ijazah universiti dipanggil perkembangan.

Komponen Program Ijazah

2-Semester:

33 program ijazah kredit kredit6 jam kredit dikenakan dari Pathway27 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazahCiri-ciri kursusMembangunkan pengetahuan dan kemahiran anda melalui pembelajaran aktif di kawasan subjek yang anda pilih.Pelan universiti yang dijamin untuk semua pelajar yang berjaya.Menyesuaikan diri untuk belajar di Amerika Syarikat dengan tumpuan yang kuat terhadap kemahiran belajar dan penyelidikan.Tingkatkan tahap Bahasa Inggeris anda dan kembangkan perbendaharaan kata untuk mata pelajaran yang anda pilih.Pelajar berpeluang untuk menggunakan pengetahuan dan kemahiran mereka menerusi pelatih selepas menyelesaikan kursus.Fakta kursus utamaPanjang kursus: 1-2 SemesterTarikh mula: 2019: Januari, Ogos; 2020: OgosYuran: Dari $ 17,060Waktu kelas: 9-12 jam semingguSaiz kelas: 14Anugerah: Program Pathway Lulus INU CSU dalam Sistem Maklumat Komputer direka untuk menyediakan pelajar memasuki Sistem Maklumat Komputer Komputer (MCIS) Colorado State University .Pilihan kursus:1-Semester2-SemesterSyarat kemasukan... [-]
Amerika Syarikat Fort Collins
Og 2019
English
Sepenuh masa
1 - 2 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Colorado State University

Program Pathway memberikan sokongan akademik, bahasa dan budaya untuk berjaya di sebuah universiti di Amerika Syarikat. Pelajar dijanjikan kemajuan kepada program ijazah ... [+]

Program Pathway memberikan sokongan akademik, bahasa dan budaya untuk berjaya di sebuah universiti di Amerika Syarikat. Pelajar dijanjikan kemajuan kepada program ijazah sarjana selepas program Pathway selesai. Kami menyediakan integrasi penuh dengan pelajar domestik dan antarabangsa di kampus dari pengajar dan tutor universiti yang terlatih sambil memberi anda sokongan akademik sepanjang program anda. Ijazah ini akan membantu pelajar memajukan kerjaya mereka dengan mengajar mereka cara menerapkan prosedur statistik kepada industri seperti berteknologi tinggi, perubatan dan farmaseutikal, dan lain-lain.

Komponen Program Ijazah

1- dan 2-Semester:

31 program sarjana jam kredit2 jam kredit dikenakan dari Pathway29 jam kredit yang tersisa ke arah ijazahCiri-ciri kursusMembangunkan pengetahuan dan kemahiran anda melalui pembelajaran aktif di kawasan subjek yang anda pilih.Pelan universiti yang dijamin untuk semua pelajar yang berjaya.Menyesuaikan diri untuk belajar di Amerika Syarikat dengan tumpuan yang kuat terhadap kemahiran belajar dan penyelidikan.Tingkatkan tahap Bahasa Inggeris anda dan kembangkan perbendaharaan kata untuk mata pelajaran yang anda pilih.Pelajar berpeluang untuk menggunakan pengetahuan dan kemahiran mereka menerusi pelatih selepas menyelesaikan kursus.Fakta kursus utamaTempoh kursus: 1-22 SemesterTarikh mula: 2019: Januari, Ogos; 2020: OgosYuran: Dari $ 17,060Waktu kelas: 9-12 jam semingguSaiz kelas: 20Anugerah: The INTO CSU Siswazah Pathway program Statistik Gunaan direka untuk membantu pelajar bersedia untuk belajar di master statistik digunakan program ijazah (MAS).Pilihan kursus:Pathway 1-SemesterPathway 2-SemesterSyarat kemasukan... [-]
Amerika Syarikat Fort Collins
Og 2019
English
Sepenuh masa
1 - 2 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Colorado State University

INTO Program Pathway Siswazah CSU dalam Kejuruteraan Komputer akan menyediakan anda untuk memasuki tahun kedua program ijazah sarjana di Colorado State University . Apabi ... [+]

INTO Program Pathway Siswazah CSU dalam Kejuruteraan Komputer akan menyediakan anda untuk memasuki tahun kedua program ijazah sarjana di Colorado State University .

Apabila berjaya menyelesaikan program Pathway Graduate dan memenuhi keperluan universiti untuk kemasukan siswazah, anda boleh memasuki semester berikutnya untuk pengajian siswazah di Colorado State University . Peralihan ini dari program Pathway Lulus INTO ke program ijazah universiti dipanggil perkembangan.

Komponen Program Ijazah

2-Semester:

30 program ijazah kredit kredit14 jam kredit mungkin dikenakan dari Pathway16 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazah

1-Semester:

30 program ijazah kredit kredit7 jam kredit mungkin dikenakan dari Pathway23 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazahCiri-ciri kursusMembangunkan pengetahuan dan kemahiran anda melalui pembelajaran aktif di kawasan subjek yang anda pilih.Pelan universiti yang dijamin untuk semua pelajar yang berjaya.Menyesuaikan diri untuk belajar di Amerika Syarikat dengan tumpuan yang kuat terhadap kemahiran belajar dan penyelidikan.Tingkatkan tahap Bahasa Inggeris anda dan kembangkan perbendaharaan kata untuk mata pelajaran yang anda pilih.Pelajar berpeluang untuk menggunakan pengetahuan dan kemahiran mereka menerusi pelatih selepas menyelesaikan kursus.Fakta kursus utamaPanjang kursus: 1-2 SemesterTarikh mula: 2019: Januari, Ogos; 2020: OgosYuran: Dari $ 17,060Waktu kelas: 9-12 jam semingguSaiz kelas: 14Anugerah: The INTO CSU Siswazah Pathway program Kejuruteraan Elektrik dan Komputer - Kejuruteraan Komputer membawa kepada Colorado State University sarjana Kejuruteraan atau Sarjana Sains dalam program Kejuruteraan Elektrik dan Komputer.Pilihan kursus:1-Semester2-SemesterSyarat kemasukan... [-]
Amerika Syarikat Fort Collins
Og 2019
English
Sepenuh masa
1 - 2 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Colorado State University

INTO Program Pathway Siswazah CSU dalam Kejuruteraan Komputer atau Kejuruteraan Elektrik - Robotik akan menyediakan anda untuk memasuki tahun kedua program ijazah sarjana ... [+]

INTO Program Pathway Siswazah CSU dalam Kejuruteraan Komputer atau Kejuruteraan Elektrik - Robotik akan menyediakan anda untuk memasuki tahun kedua program ijazah sarjana di Colorado State University . Apabila berjaya menyelesaikan program Pathway Graduate dan memenuhi keperluan universiti untuk kemasukan siswazah, anda boleh memasuki semester berikutnya untuk pengajian siswazah di Colorado State University . Peralihan ini dari program Pathway Lulus INTO ke program ijazah universiti dipanggil perkembangan.

Komponen Program Ijazah

2-Semester:

30 program ijazah kredit kredit12-13 jam kredit mungkin dikenakan dari Pathway17-18 jam kredit yang tersisa ke arah ijazah

1-Semester:... [-]

Amerika Syarikat Fort Collins
Og 2019
English
Sepenuh masa
1 - 2 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Colorado State University

INTO Program Pathway Siswazah CSU dalam Kejuruteraan Komputer atau Kejuruteraan Elektrik - Bidang Pengajian Tambahan akan mempersiapkan anda untuk memasuki tahun kedua pr ... [+]

INTO Program Pathway Siswazah CSU dalam Kejuruteraan Komputer atau Kejuruteraan Elektrik - Bidang Pengajian Tambahan akan mempersiapkan anda untuk memasuki tahun kedua program sarjana di Colorado State University .

Apabila berjaya menyelesaikan program Pathway Graduate dan memenuhi keperluan universiti untuk kemasukan siswazah, anda boleh memasuki semester berikutnya untuk pengajian siswazah di Colorado State University . Peralihan ini dari program Pathway Lulus INTO ke program ijazah universiti dipanggil perkembangan.

Komponen Program Ijazah

2-Semester:

30 program ijazah kredit kredit14 jam kredit mungkin dikenakan dari Pathway16 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazah... [-]
Amerika Syarikat Fort Collins
Og 2019
English
Sepenuh masa
1 - 2 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Kursus

Colorado State University

Program Bahasa Inggeris Akademik di INTO Colorado State University diakreditasi oleh Suruhanjaya Akreditasi Program Bahasa Inggeris (CEA) dan menyediakan pelajar antaraba ... [+]

Program Bahasa Inggeris Akademik di INTO Colorado State University diakreditasi oleh Suruhanjaya Akreditasi Program Bahasa Inggeris (CEA) dan menyediakan pelajar antarabangsa untuk pengajian universiti di Amerika Syarikat. Program akademik yang ketat ini menyediakan pelajar antarabangsa dengan arahan bahasa Inggeris yang berkualiti tinggi dan kemahiran akademik untuk berjaya di CSU.

Ciri-ciri kursus

Apa yang anda akan pelajari:

Memperkenalkan idea-idea yang dituturkan dan ditulis secara tepat dan berkesan dalam bahasa Inggeris;Tulis kertas penyelidikan dengan menggunakan petikan dan rujukan yang sepatutnya;Baca, memahami dan kritikal menilai teks akademik;Memahami dan menggunakan perbendaharaan kata biasa untuk disiplin akademik;Ambil nota yang berguna dan tepat dalam kuliah dan persembahan akademik;Memahami nilai-nilai AS dalam suasana akademik.Fakta kursus utamaPanjang kursus: 1-3 SemesterTarikh mula: 2018: Oktober; 2019: Januari, Mac, Mei, Jun, Ogos, Oktober; 2020: Januari, Mac, Mei, JunYuran: Dari $ 4,265Saiz kelas: 14Anugerah: Apabila berjaya menamatkan Bahasa Akademik, pelajar boleh maju ke program Pathway INTO CSU atau memohon terus ke Colorado State University .Pilihan kursus:1-Semester2-Semester3 bulan3-SemesterSyarat kemasukanKeperluan akademik: Diploma sekolah menengah diperlukanKeperluan bahasa Inggeris: Tiada keperluan bahasa Inggeris; pelajar akan dinilai dan ditempatkan semasa ketibaan.Keperluan umur: 16 tahun ke atas.... [-]
Amerika Syarikat Fort Collins
Og 2019
English
Sepenuh masa
1 - 3 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Undergraduate Pathway

Colorado State University

Antarabangsa Tahun Satu dalam Bahasa, Sastera dan Budaya akan mempersiapkan anda memasuki semester berikutnya dalam program ijazah sarjana muda di Colorado State Universi ... [+]

Antarabangsa Tahun Satu dalam Bahasa, Sastera dan Budaya akan mempersiapkan anda memasuki semester berikutnya dalam program ijazah sarjana muda di Colorado State University .

Apabila berjaya menyelesaikan Tahun Satu Tahun dan memenuhi keperluan universiti untuk kemasukan siswazah, anda boleh memasukkan semester pengajian sarjana seterusnya di Colorado State University . Peralihan ini dari program INTO International Year One kepada program ijazah universiti dipanggil perkembangan.

Komponen Program Ijazah

120 jam kredit program8-32 jam kredit dikenakan dari Pathway88-112 kredit selebihnya ke tahap ijazahCiri-ciri kursusMulakan kredit untuk mendapatkan ijazah anda walaupun anda tidak memenuhi syarat akademik dan bahasa Inggeris untuk kemasukan langsung.Terima sokongan tambahan untuk memindahkan anda berjaya melalui tahun pertama anda di sebuah universiti di Amerika Syarikat.Siswazah dalam jumlah masa yang sama sebagai pelajar domestik.Saiz kelas yang lebih kecil membolehkan anda menghabiskan lebih banyak masa dengan guru anda.Membangunkan pengetahuan dan kemahiran untuk tahap anda melalui Pathway pilihan anda.Fakta kursus utamaPanjang kursus: 1-3 SemesterTarikh mula: 2019: Januari, Mei, Ogos; 2020: Januari, MeiYuran: Dari $ 18,510Jam kelas: 12-16 jam semingguSaiz kelas: 14Anugerah: Program ini membawa kepada program ijazah sarjana muda berikut di Colorado State University dalam Jabatan Bahasa Asing dan Literatur: Bahasa Sepanyol, BA atau Perancis, BA.Pilihan kursus:Pathway 1-SemesterPathway 2-SemesterPathway 3-SemesterSyarat kemasukanKeperluan akademik: Diploma sekolah tinggi; 2.3 GPA.Keperluan bahasa Inggeris: Dari IELTS 5.0 atau TOEFL 50 atau setarafKeperluan umur: 16 tahun ke atas.... [-]
Amerika Syarikat Fort Collins
Og 2019
English
Sepenuh masa
1 - 3 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Colorado State University

Antarabangsa Tahun Satu dalam Kejuruteraan akan mempersiapkan anda memasuki semester berikutnya dalam program ijazah sarjana muda di Colorado State University . Apabila b ... [+]

Antarabangsa Tahun Satu dalam Kejuruteraan akan mempersiapkan anda memasuki semester berikutnya dalam program ijazah sarjana muda di Colorado State University .

Apabila berjaya menyelesaikan Tahun Satu Tahun dan memenuhi keperluan universiti untuk kemasukan siswazah, anda boleh memasukkan semester pengajian sarjana seterusnya di Colorado State University . Peralihan ini dari program INTO International Year One kepada program ijazah universiti dipanggil perkembangan.

Komponen Program Ijazah

2-Semester:

125-159 program sarjana jam kredit18-22 jam kredit dikenakan dari Pathway103-141 kredit selebihnya ke tahap ijazah

1-Semester:

125-159 program sarjana jam kredit12 jam kredit dikenakan dari Pathway113-147 kredit selebihnya ke tahap ijazahCiri-ciri kursusMulakan kredit untuk mendapatkan ijazah anda walaupun anda tidak memenuhi syarat akademik dan bahasa Inggeris untuk kemasukan langsung.Terima sokongan tambahan untuk memindahkan anda berjaya melalui tahun pertama anda di sebuah universiti di Amerika Syarikat.Siswazah dalam jumlah masa yang sama sebagai pelajar domestik.Saiz kelas yang lebih kecil membolehkan anda menghabiskan lebih banyak masa dengan guru anda.Membangunkan pengetahuan dan kemahiran untuk tahap anda melalui Pathway pilihan anda.Fakta kursus utamaPanjang kursus: 1-3 SemesterTarikh mula: 2019: Januari, Mei, Ogos; 2020: Januari, MeiYuran: Dari $ 18,510Jam kelas: 12-16 jam semingguSaiz kelas: 14Anugerah: Program ini membawa kepada program sarjana muda di Colorado State University : Kejuruteraan Bioperubatan dan KimiaPilihan kursus:Pathway 1-SemesterPathway 2-SemesterPathway 3-SemesterSyarat kemasukanKeperluan akademik: Diploma sekolah menengah. 2.3 GPA (tidak lebih rendah daripada purata C dalam semua kursus Matematik).Keperluan bahasa Inggeris: Dari IELTS 5.0 atau TOEFL 50 atau setarafKeperluan umur: 16 tahun ke atas.... [-]
Amerika Syarikat Fort Collins
Og 2019
English
Sepenuh masa
1 - 3 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Colorado State University

Antarabangsa Tahun Satu dalam Pengajian Am akan menyediakan anda untuk memasuki semester berikutnya program ijazah sarjana muda di Colorado State University . Apabila ber ... [+]

Antarabangsa Tahun Satu dalam Pengajian Am akan menyediakan anda untuk memasuki semester berikutnya program ijazah sarjana muda di Colorado State University .

Apabila berjaya menyelesaikan Tahun Satu Tahun dan memenuhi keperluan universiti untuk kemasukan siswazah, anda boleh memasukkan semester pengajian sarjana seterusnya di Colorado State University . Peralihan ini dari program INTO International Year One kepada program ijazah universiti dipanggil perkembangan.

Komponen Program Ijazah

2-Semester:

120 jam kredit program29-35 jam kredit dikenakan dari Pathway85-91 baki ke tahap ijazah

1-Semester:

120 jam kredit program8-17 jam kredit dikenakan dari Pathway103-112 kredit baki ke tahap ijazahCiri-ciri kursusMulakan kredit untuk mendapatkan ijazah anda walaupun anda tidak memenuhi syarat akademik dan bahasa Inggeris untuk kemasukan langsung.Terima sokongan tambahan untuk memindahkan anda berjaya melalui tahun pertama anda di sebuah universiti di Amerika Syarikat.Siswazah dalam jumlah masa yang sama sebagai pelajar domestik.Saiz kelas yang lebih kecil membolehkan anda menghabiskan lebih banyak masa dengan guru anda.Membangunkan pengetahuan dan kemahiran untuk tahap anda melalui Pathway pilihan anda.Fakta kursus utamaPanjang kursus: 1-3 SemesterTarikh mula: 2019: Januari, Mei, Ogos; 2020: Januari, MeiYuran: Dari $ 18,420Jam kelas: 12-16 jam semingguSaiz kelas: 14Anugerah: Setelah program Pathway General Pathway berjaya disiapkan, anda akan bersedia untuk memulakan tahun kedua anda dalam pelbagai program ijazah CSU yang sangat berharga.Pilihan kursus:Pathway 1-SemesterPathway 2-SemesterPathway 3-SemesterSyarat kemasukanKeperluan akademik: Diploma sekolah tinggi; 2.3 GPA.Keperluan bahasa Inggeris: Dari IELTS 5.0 atau TOEFL 50 atau setarafKeperluan umur: 16 tahun ke atas.... [-]
Amerika Syarikat Fort Collins
Og 2019
English
Sepenuh masa
1 - 3 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Colorado State University

Antarabangsa Tahun Satu dalam Sains akan menyediakan anda untuk memasuki semester berikutnya program sarjana muda di Colorado State University . Apabila berjaya menyelesa ... [+]

Antarabangsa Tahun Satu dalam Sains akan menyediakan anda untuk memasuki semester berikutnya program sarjana muda di Colorado State University .

Apabila berjaya menyelesaikan Tahun Satu Tahun dan memenuhi keperluan universiti untuk kemasukan siswazah, anda boleh memasukkan semester pengajian sarjana seterusnya di Colorado State University . Peralihan ini dari program INTO International Year One kepada program ijazah universiti dipanggil perkembangan.

Komponen Program Ijazah

2-Semester:

120 program ijazah kredit kredit26-32 jam kredit dikenakan dari Pathway88-94 kredit ke arah ijazah

1-Semester:

120 program ijazah kredit kredit13-15 jam kredit dikenakan dari Pathway105-107 kredit selebihnya ke tahap ijazahCiri-ciri kursusMulakan kredit untuk mendapatkan ijazah anda walaupun anda tidak memenuhi syarat akademik dan bahasa Inggeris untuk kemasukan langsung.Terima sokongan tambahan untuk memindahkan anda berjaya melalui tahun pertama anda di sebuah universiti di Amerika Syarikat.Siswazah dalam jumlah masa yang sama sebagai pelajar domestik.Saiz kelas yang lebih kecil membolehkan anda menghabiskan lebih banyak masa dengan guru anda.Membangunkan pengetahuan dan kemahiran untuk tahap anda melalui Pathway pilihan anda.Fakta kursus utamaPanjang kursus: 1-3 SemesterTarikh mula: 2019: Januari, Mei, Ogos; 2020: Januari, MeiYuran: Dari $ 18,510Waktu kelas: 12-14 jam semingguSaiz kelas: 14Anugerah: Program Pathway membawa kepada pelbagai program ijazah sarjana muda di Colorado State University dengan kolej Sains Semulajadi, Sains Manusia dan Kesihatan, Selular MolekulPilihan kursus:Pathway 1-SemesterPathway 2-SemesterPathway 3-SemesterSyarat kemasukanKeperluan akademik: Diploma sekolah tinggi; 2.3 GPA (tidak lebih rendah daripada purata C dalam semua kursus Matematik).Keperluan bahasa Inggeris: Dari IELTS 5.0 atau TOEFL 50 atau setarafKeperluan umur: 16 tahun ke atas.... [-]
Amerika Syarikat Fort Collins
Og 2019
English
Sepenuh masa
1 - 3 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Colorado State University

Antarabangsa Tahun Satu dalam Tarian akan menyediakan anda untuk memasuki semester berikutnya program ijazah sarjana muda di Colorado State University . Apabila berjaya m ... [+]

Antarabangsa Tahun Satu dalam Tarian akan menyediakan anda untuk memasuki semester berikutnya program ijazah sarjana muda di Colorado State University .

Apabila berjaya menyelesaikan Tahun Satu Tahun dan memenuhi keperluan universiti untuk kemasukan siswazah, anda boleh memasukkan semester pengajian sarjana seterusnya di Colorado State University . Peralihan ini dari program INTO International Year One kepada program ijazah universiti dipanggil perkembangan.

Komponen Program Ijazah

2-Semester:

120 program ijazah kredit kredit30-34 jam kredit dikenakan dari Pathway86-90 kredit yang tersisa ke tahap ijazah

1-Semester:

120 program ijazah kredit kredit15-17 jam kredit dikenakan dari Pathway103-105 kredit selebihnya ke tahap ijazahCiri-ciri kursusMulakan kredit untuk mendapatkan ijazah anda walaupun anda tidak memenuhi syarat akademik dan bahasa Inggeris untuk kemasukan langsung.Terima sokongan tambahan untuk memindahkan anda berjaya melalui tahun pertama anda di sebuah universiti di Amerika Syarikat.Siswazah dalam jumlah masa yang sama sebagai pelajar domestik.Saiz kelas yang lebih kecil membolehkan anda menghabiskan lebih banyak masa dengan guru anda.Membangunkan pengetahuan dan kemahiran untuk tahap anda melalui Pathway pilihan anda.Fakta kursus utamaPanjang kursus: 1-3 SemesterTarikh mula: 2019: Januari, Mei, Ogos; 2020: Januari, MeiYuran: Dari $ 18,510Jam kelas: 12-16 jam semingguSaiz kelas: 14Anugerah: Program ini membawa kepada gelaran sarjana dalam Tarian di Colorado State University .Pilihan kursus:Pathway 1-SemesterPathway 2-SemesterPathway 3-SemesterSyarat kemasukanKeperluan akademik: Diploma sekolah tinggi; 2.3 GPA. Audition diperlukan.Keperluan bahasa Inggeris: Dari IELTS 5.0 atau TOEFL 50 atau setarafKeperluan umur: 16 tahun ke atas.... [-]
Amerika Syarikat Fort Collins
Og 2019
English
Sepenuh masa
1 - 3 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Colorado State University

Sekiranya anda sudah menamatkan kursus kolej atau universiti dan mahu pindah ke Colorado State University , Program Pemindahan Sarjana Muda 1-Semester (UTP) kami adalah u ... [+]

Sekiranya anda sudah menamatkan kursus kolej atau universiti dan mahu pindah ke Colorado State University , Program Pemindahan Sarjana Muda 1-Semester (UTP) kami adalah untuk anda. Anda akan menerima anggaran kredit yang boleh dipindahkan ke ijazah anda sebelum memulakan program anda.

Komponen Program Ijazah

1-Semester:

Program jam kredit 120-1598-17 jam kredit dikenakan dari UTPKredit yang tinggal kepada ijazah bergantung pada kredit transfer yang digunakanCiri-ciri kursusPemindahan kredit dari peringkat kolej atau universiti ke peringkat anda.Satu kurikulum khusus kursus kredit yang mengandungi universiti.Pelaksanaan yang dijanjikan kepada mana-mana program sarjana apabila berjaya menyelesaikan UTP anda di George Mason University, Drew University, Colorado State University atau Oregon State University.Mengajar akademik sepanjang program termasuk perkembangan dan penasihat kejayaan pelajar.Biasiswa antara $ 1,000- $ 15,000 dianugerahkan setiap tahun kepada pelajar yang layak. Hubungi wakil INTO anda untuk butirannya.Fakta kursus utamaPanjang kursus: 1 SemesterTarikh mula: 2019: Januari, Ogos; 2020: JanuariYuran: Dari $ 18,420Jam kelas: 12-16 jam semingguSaiz kelas: 14Anugerah: Program Pathway ini membawa kepada pelbagai gelaran sarjana muda di Colorado State University .Pilihan kursus: Pathway 1-Semester. Tahun Antarabangsa ini One 1 Semester Pathway berlangsung selama enam bulan dan dirancang untuk pelajar yang sudah mempunyai tahap yang lebih tinggi bahasa Inggeris.Syarat kemasukanKeperluan akademik: Minimum 30 kredit kolej / universiti Minimum IPad / universiti GPA 2.5Keperluan bahasa Inggeris: TOEFL iBT 75-79, IELTS 6.0-6.5, PTEA 50-53, Penyelesaian Bahasa Inggeris Tahap Akademik 3 dengan minimum 80% dalam semua kelas, atau IELA 176.Keperluan umur: 16 tahun ke atas.... [-]
Amerika Syarikat Fort Collins
Og 2019
English
Sepenuh masa
1 - 2 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Colorado State University

Tahun Satu Antarabangsa dalam Matematik akan mempersiapkan anda memasuki semester berikutnya dalam program ijazah sarjana muda di Colorado State University . Apabila berj ... [+]

Tahun Satu Antarabangsa dalam Matematik akan mempersiapkan anda memasuki semester berikutnya dalam program ijazah sarjana muda di Colorado State University .

Apabila berjaya menyelesaikan Tahun Satu Tahun dan memenuhi keperluan universiti untuk kemasukan siswazah, anda boleh memasukkan semester pengajian sarjana seterusnya di Colorado State University . Peralihan ini dari program INTO International Year One kepada program ijazah universiti dipanggil perkembangan.

Komponen Program Ijazah

2-Semester:

120 program ijazah kredit kredit13-33 jam kredit dikenakan dari Pathway87-107 kredit selebihnya ke tahap ijazah

1-Semester:

120 program ijazah kredit kredit13-18 jam kredit dikenakan dari Pathway102-107 kredit selebihnya ke tahap ijazahCiri-ciri kursusMulakan kredit untuk mendapatkan ijazah anda walaupun anda tidak memenuhi syarat akademik dan bahasa Inggeris untuk kemasukan langsung.Terima sokongan tambahan untuk memindahkan anda berjaya melalui tahun pertama anda di sebuah universiti di Amerika Syarikat.Siswazah dalam jumlah masa yang sama sebagai pelajar domestik.Saiz kelas yang lebih kecil membolehkan anda menghabiskan lebih banyak masa dengan guru anda.Membangunkan pengetahuan dan kemahiran untuk tahap anda melalui Pathway pilihan anda.Fakta kursus utamaPanjang kursus: 1-3 SemesterTarikh mula: 2019: Januari, Mei, Ogos; 2020: Januari, MeiYuran: Dari $ 18,510Jam kelas: 12-16 jam semingguSaiz kelas: 14Anugerah: Jabatan Matematik menawarkan 6 kepekatan untuk ijazah sarjana muda dalam matematik: Matematik Am, Pendidikan Matematik, Sains Aktuari, Matematik Gunaan, Matematik Komputasi atau Matematik Maklumat.Pilihan kursus:Pathway 1-SemesterPathway 2-SemesterPathway 3-SemesterSyarat kemasukanKeperluan akademik: Diploma sekolah menengah. 2.3 GPA (tidak lebih rendah daripada purata C dalam semua kursus Matematik).Keperluan bahasa Inggeris: Dari IELTS 5.0 atau TOEFL 50 atau setarafKeperluan umur: 16 tahun ke atas.... [-]
Amerika Syarikat Fort Collins
Og 2019
English
Sepenuh masa
1 - 3 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Colorado State University

Antarabangsa Tahun Satu dalam Pentadbiran Perniagaan akan menyediakan anda untuk memasuki semester berikutnya program sarjana muda di Colorado State University . Apabila ... [+]

Antarabangsa Tahun Satu dalam Pentadbiran Perniagaan akan menyediakan anda untuk memasuki semester berikutnya program sarjana muda di Colorado State University .

Apabila berjaya menyelesaikan Tahun Satu Tahun dan memenuhi keperluan universiti untuk kemasukan siswazah, anda boleh memasukkan semester pengajian sarjana seterusnya di Colorado State University . Peralihan ini dari program INTO International Year One kepada program ijazah universiti dipanggil perkembangan.

Komponen Program Ijazah

2-Semester:

120 jam kredit program30-32 jam kredit dikenakan dari Pathway88-90 kredit selebihnya ke tahap ijazah

1-Semester:

120 jam kredit program16 jam kredit dikenakan dari Pathway104 kredit kekal ke tahap ijazahCiri-ciri kursusMulakan kredit untuk mendapatkan ijazah anda walaupun anda tidak memenuhi syarat akademik dan bahasa Inggeris untuk kemasukan langsung.Terima sokongan tambahan untuk memindahkan anda berjaya melalui tahun pertama anda di sebuah universiti di Amerika Syarikat.Siswazah dalam jumlah masa yang sama sebagai pelajar domestik.Saiz kelas yang lebih kecil membolehkan anda menghabiskan lebih banyak masa dengan guru anda.Membangunkan pengetahuan dan kemahiran untuk tahap anda melalui Pathway pilihan anda.Fakta kursus utamaPanjang kursus: 1-3 SemesterTarikh mula: 2019: Januari, Mei, Ogos; 2020: Januari, MeiYuran: Dari $ 18,510Jam kelas: 12-16 jam semingguSaiz kelas: 14Anugerah: Program ini membawa kepada program ijazah sarjana muda di Colorado State University : Konsentrasi Perakaunan, Konsentrasi Sistem Maklumat, Konsentrasi Kewangan, Konsentrasi Pengurusan Sumber Manusia, Konsentrasi Pemasaran, Konsentrasi Pengurusan, Konsentrasi Harta Tanah, Konsentrasi Pengurusan Rantaian Bekalan, Konsentrasi Perancangan Kewangan, Teknologi Pengkomputeran Gunaan (BS) atau Ekonomi (BA).Pilihan kursus:Pathway 1-SemesterPathway 2-SemesterPathway 3-SemesterSyarat kemasukanKeperluan akademik: Diploma sekolah menengah. 2.3 GPA (tidak lebih rendah daripada purata C dalam semua kursus Matematik).Keperluan bahasa Inggeris: Dari IELTS 5.0 atau TOEFL 50 atau setarafKeperluan... [-]
Amerika Syarikat Fort Collins
Og 2019
English
Sepenuh masa
1 - 3 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Colorado State University

Tahun Satu Antarabangsa dalam Sains Komputer akan menyediakan anda untuk memasuki semester berikutnya dalam program ijazah sarjana muda di Colorado State University . Apa ... [+]

Tahun Satu Antarabangsa dalam Sains Komputer akan menyediakan anda untuk memasuki semester berikutnya dalam program ijazah sarjana muda di Colorado State University .

Apabila berjaya menyelesaikan Tahun Satu Tahun dan memenuhi keperluan universiti untuk kemasukan siswazah, anda boleh memasukkan semester pengajian sarjana seterusnya di Colorado State University . Peralihan ini dari program INTO International Year One kepada program ijazah universiti dipanggil perkembangan.

Komponen Program Ijazah

2-Semester:

120 program ijazah kredit kredit26-30 jam kredit dikenakan dari Pathway90-94 kredit yang tersisa ke arah ijazah

1-Semester:

120 program ijazah kredit kredit16 jam kredit dikenakan dari Pathway104 kredit kekal ke tahap ijazahCiri-ciri kursusMulakan kredit untuk mendapatkan ijazah anda walaupun anda tidak memenuhi syarat akademik dan bahasa Inggeris untuk kemasukan langsung.Terima sokongan tambahan untuk memindahkan anda berjaya melalui tahun pertama anda di sebuah universiti di Amerika Syarikat.Siswazah dalam jumlah masa yang sama sebagai pelajar domestik.Saiz kelas yang lebih kecil membolehkan anda menghabiskan lebih banyak masa dengan guru anda.Membangunkan pengetahuan dan kemahiran untuk tahap anda melalui Pathway pilihan anda.Fakta kursus utamaPanjang kursus: 1-3 SemesterTarikh mula: 2019: Januari, Mei, Ogos; 2020: Januari, MeiYuran: Dari $ 18,510Jam kelas: 12-16 jam semingguSaiz kelas: 14Anugerah: Program ini membawa kepada sarjana muda dalam program ijazah Sains Komputer di Colorado State University .Pilihan kursus:Pathway 1-SemesterPathway 2-SemesterPathway 3-SemesterSyarat kemasukanKeperluan akademik: Diploma sekolah tinggi; 2.3 GPA (tidak lebih rendah daripada purata C dalam semua kursus Matematik).Keperluan bahasa Inggeris: Dari IELTS 5.0 atau TOEFL 50 atau setarafKeperluan umur: 16 tahun ke atas.... [-]
Amerika Syarikat Fort Collins
Og 2019
English
Sepenuh masa
1 - 3 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Colorado State University

Antarabangsa Tahun Satu dalam Sains Pertanian akan menyediakan anda untuk memasuki semester berikutnya dalam program ijazah sarjana muda di Colorado State University . Ap ... [+]

Antarabangsa Tahun Satu dalam Sains Pertanian akan menyediakan anda untuk memasuki semester berikutnya dalam program ijazah sarjana muda di Colorado State University .

Apabila berjaya menyelesaikan Tahun Satu Tahun dan memenuhi keperluan universiti untuk kemasukan siswazah, anda boleh memasukkan semester pengajian sarjana seterusnya di Colorado State University . Peralihan ini dari program INTO International Year One kepada program ijazah universiti dipanggil perkembangan.

Komponen Program Ijazah

2-Semester:

120 jam kredit program25-32 jam kredit dikenakan dari Pathway88-95 kredit kekal ke tahap ijazah

1-Semester:

120 jam kredit program13-16 jam kredit dikenakan dari Pathway104-107 kredit selebihnya ke tahap ijazahCiri-ciri kursusMulakan kredit untuk mendapatkan ijazah anda walaupun anda tidak memenuhi syarat akademik dan bahasa Inggeris untuk kemasukan langsung.Terima sokongan tambahan untuk memindahkan anda berjaya melalui tahun pertama anda di sebuah universiti di Amerika Syarikat.Siswazah dalam jumlah masa yang sama sebagai pelajar domestik.Saiz kelas yang lebih kecil membolehkan anda menghabiskan lebih banyak masa dengan guru anda.Membangunkan pengetahuan dan kemahiran untuk tahap anda melalui Pathway pilihan anda.Fakta kursus utamaPanjang kursus: 1-3 SemesterTarikh mula: 2019: Januari, Mei, Ogos; 2020: Januari, MeiYuran: Dari $ 18,510Jam kelas: 12-16 jam semingguSaiz kelas: 14Anugerah: The Sains Pertanian Prasiswazah Pathway program membawa kepada darjah berikut ijazah pertama di Colorado State University : Perniagaan Pertanian, Pendidikan Pertanian, Sains Haiwan, Hortikultur Alam Sekitar, Sains Equine, Hortikultur, atau tanah dan tanaman sains.Pilihan kursus:Pathway 1-SemesterPathway 2-SemesterPathway 3-SemesterSyarat kemasukanKeperluan akademik: Diploma sekolah tinggi; 2.3 GPA.Keperluan bahasa Inggeris: Dari IELTS 5.0 atau TOEFL 50 atau setarafKeperluan umur: 16 tahun ke atas.... [-]
Amerika Syarikat Fort Collins
Og 2019
English
Sepenuh masa
1 - 3 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu