Colorado State University

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Biarkan masyarakat CSU mengalu-alukan anda

Colorado State University akan membantu anda memanfaatkan peluang akademik, sosial dan kebudayaan anda di AS. Anda akan mendapat akses kepada tenaga pengajar yang berkelayakan, kemudahan dengan teknologi terkini, kelas kecil, perkhidmatan sokongan, aktiviti sosial dan komuniti universiti yang mengalu-alukan.

Mencari pendidikan yang hebat di salah sebuah universiti terkemuka di Amerika Syarikat? CSU adalah pilihan yang hebat dengan silsilah yang mengagumkan. Universiti bermula pada tahun 1870.

Hari ini kampus merangkumi lebih dari dua juta meter persegi dan menempatkan 27,500 pelajar, termasuk 4,580 pelajar siswazah. Di sini anda boleh mendapat ijazah yang berprestij dari institusi penyelidikan Kelas Carnegie I dengan perbelanjaan penyelidikan tahunan lebih dari $ 308 juta.

Cara yang unik untuk belajar

Apa yang membuat pendidikan Colorado State University unik? Program sarjana CSU direka untuk membawa anda bersama-sama dengan fakulti bertaraf dunia dalam nisbah pelajar-fakulti hanya 16: 1. Anda akan bekerjasama rapat dengan fakulti yang berkelayakan tinggi yang telah menerima pelbagai anugerah dan geran untuk penyelidikan mereka. Jangan ragu untuk memilih program CSU yang diiktiraf secara nasional dan antarabangsa yang akan memberi anda kuasa untuk berhubung dengan majikan. Mentor industri memastikan anda mempunyai peluang untuk meneroka kepentingan anda dan memperoleh pengalaman yang berharga.

Pejabat Program Antarabangsa akan menyelaraskan perkhidmatan untuk anda semasa anda berada di AS untuk membantu anda menyesuaikan diri dengan tinggal di sini. Anda boleh mendapatkan pengaturcaraan kebudayaan dan pendidikan, perkhidmatan imigresen dan jangkauan komuniti dari pejabat ini. Dengan sokongan mereka, anda akan mempunyai alat yang anda perlukan untuk memberi kesan dalam bidang ijazah anda dan berjaya dalam pasaran kerja global dan pelbagai.

Anda akan menyukai peluang yang akan diberikan oleh CSU kepada anda. Universiti akan menyediakan pengetahuan dan kemahiran yang anda perlukan untuk berjaya dalam kerjaya anda. Anda akan mempelajari maklumat dalam syarahan, dan kemudian anda akan mengambil bahagian dalam projek dan penyelidikan yang akan membawa pelajaran anda ke kehidupan. Apabila anda mempunyai soalan, profesor anda sentiasa bersedia untuk membantu anda memahami dan belajar.

Kemudahan yang canggih


Bilik darjah

Bilik kelas kami menawarkan anda internet tanpa wayar dan keupayaan multimedia yang membantu anda mempelajari Bahasa Inggeris. Bilik-bilik kelas kecil membolehkan anda mempunyai lebih banyak interaksi satu-satu dengan pengajar anda.


Pusat Sumber Pembelajaran (LRC)

Jika anda memerlukan bahan pelajaran, buku, DVD dan majalah untuk kelas, anda mempunyai akses kepada Pusat Sumber Pembelajaran. Anda boleh bekerja di komputer di LRC atau menyemak komputer riba untuk bekerja di rumah dengan internet wayarles percuma yang tersedia.


Kafe dan Lounge

Adakah anda lapar apabila anda belajar? Di Pusat CSU INTO, terdapat sebuah kafe dengan komputer yang tersedia untuk digunakan serta ruang santai untuk anda bertemu dengan kumpulan kelas atau pengajar anda.

INTO CSU untuk anda

INTO Colorado State University Centre berada di kampus, dan stafnya dapat membantu anda dengan sebarang pertanyaan atau masalah yang anda miliki. Datang ke sekolah di Spruce Hall, jika anda memerlukan nasihat atau tunjuk ajar. Jika anda ingin belajar bagaimana untuk melibatkan diri di kampus, fakulti ada di sana untuk membantu.

Semasa anda belajar dalam program Pathway dan Bahasa Inggeris, mereka akan membantu anda menyesuaikan diri dengan kehidupan universiti Amerika dan menyediakan anda untuk pengajian peringkat ijazah. Anda akan bertemu rakan dari seluruh AS dan dari seluruh dunia apabila anda mengambil bahagian dalam aktiviti di luar bilik darjah.

Dari saat anda mendaftar, anda mempunyai akses untuk menggunakan semua kemudahan dan sumber daya di seluruh kampus. INTO CSU mahu anda mempunyai pengalaman akademik yang terbaik sepanjang masa anda di CSU.

Kenyataan Misi

"Misi INTO Colorado State University adalah untuk menyediakan program Bahasa Inggeris yang berkualiti dan Pathway dan perkhidmatan sokongan yang komprehensif kepada para pelajar antarabangsa yang berminat untuk belajar bahasa Inggeris untuk tujuan peribadi, profesional, atau akademik, dan untuk melayani universiti dan badan pelajar secara keseluruhan."

Belajar untuk berjaya

Apabila memilih sebuah universiti Amerika, anda ingin memastikan anda memilih salah satu yang akan memberikan sokongan kepada keperluan akademik yang anda ada.

Colorado State University adalah komited untuk kejayaan anda. Program pengajaran, bimbingan dan bimbingan memastikan anda mempunyai alat yang anda perlukan untuk berkembang.

Kami ada di sini untuk anda

Dengan hampir satu dekad pengalaman, anda boleh mempercayai kami tahu bagaimana untuk menjaga anda sebagai pelajar antarabangsa. INTO CSU mempunyai kadar kepuasan 94% di kalangan bekas pelajar. Ini No 2 di AS dalam kepuasan pelajar keseluruhan dengan pengalaman pendidikan mereka.

Lokasi

Fort Collins

INTO Colorado State University

Alamat
Colorado State University
Office of Admissions
1062 Campus Delivery

80523 Fort Collins, Colorado, Amerika Syarikat

Program-program

Graduate Pathway