Drew University

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Tempat yang ramah dan selamat untuk belajar

INTO Drew University adalah pilihan yang popular untuk pelajar antarabangsa yang ingin menjadi sebahagian daripada persekitaran intim dan memupuk. Pendekatan satu sama lain untuk pembelajaran memastikan anda tidak pernah hilang dalam keramaian. Mereka akan memastikan anda mendapat perhatian peribadi yang anda perlukan untuk berjaya. Mereka berada di sini untuk membantu anda!

Tempat istimewa untuk belajar

Memilih universiti adalah mengenai keseluruhan pengalaman dan INTO Drew mempunyai segala-galanya. Sebaik sahaja anda mendaftar, mereka akan mendorong anda untuk mengambil langkah-langkah ke arah aspirasi kerjaya anda. Mereka akan membantu anda memanfaatkan sepenuhnya peluang akademik dan sosial yang berpandangan ke hadapan, satu-of-a-jenis. Sebagai keperluan pengijazahan, anda akan mempunyai sekurang-kurangnya satu pengalaman di luar kelas. Ini boleh termasuk latihan dengan salah satu daripada banyak syarikat Fortune 500 di New York City, satu daripada empat Semester dalam program City atau penyelidikan dalam program RISE mereka. Program RISE memberi anda kesempatan untuk bekerja bersama dengan orang-orang seperti pemenang Hadiah Nobel 2016 dalam bidang perubatan dan rakan Drew RISE, Dr. William Campbell.

Anda akan mendapat akses kepada semua kemudahan hebat Drew University . Biologi jenama baru dan makmal program RISE menyerlahkan Dewan Sains. Dorothy Young Centre for the Arts adalah dewan persembahan 400-seat dan teater kotak hitam. The Simon Forum menawarkan kolam renang 8-lorong, bilik berat dan kemudahan sukan dalaman.

Rumah anda jauh dari rumah

INTO Drew akan menjadi rumah anda jauh dari rumah. Kampus Drew adalah sebuah perkampungan global. Dengan perayaan Tahun Baru Cina di dewan kediaman, aktiviti-aktiviti Minggu Antarabangsa di University Commons dan makan malam antarabangsa di bangunan pejabat presiden universiti, anda akan merasa di rumah di mana sahaja di kampus.

Pilihan pembelajaran

Pembelajaran Experiential - Fikirkan di luar kotak

Di Drew, mereka percaya bahawa pembelajaran tidak hanya berlaku di dalam kelas. Mereka menawarkan satu siri semester di New York City di mana anda belajar langsung dari orang yang bekerja di bidang pengajian yang anda inginkan. Wall Street, Pertubuhan Bangsa-Bangsa Bersatu, adegan seni kontemporari di New York dan industri media di Madison Avenue semuanya tersedia untuk anda.


Sokongan Perkhidmatan Pelajar - Membantu anda di sepanjang jalan

Sebagai tambahan kepada sumber universiti, INTO Drew menyampaikan pelbagai perkhidmatan peribadi untuk memastikan anda selamat, disokong dan berjaya dalam matlamat akademik dan peribadi anda. Pasukan perkhidmatan pelajar mereka menawarkan sokongan dan pelbagai perkhidmatan yang mempromosikan kesejahteraan sosial, peribadi dan akademik. Mereka membuat tempoh penyesuaian anda cepat, mudah dan menyeronokkan. Pusat mereka menawarkan program orientasi antarabangsa yang berasingan diikuti dengan orientasi Drew University , bimbingan akademik, tutor Pathway dan rakan perbualan atau keluarga Madison tempatan untuk meningkatkan bahasa Inggeris anda di luar bilik darjah.

Lokasi

Madison

INTO Drew University

Alamat
Madison Avenue,36
07940 Madison, Jersi baru, Amerika Syarikat