Baca keterangan rasmi

Kampus Mason datang untuk hidup

Anda akan mendapat manfaat daripada komitmen George Mason University untuk menyediakan pelajar antarabangsa seperti anda dengan pengalaman universiti yang cemerlang. Program Mason menekankan peluang di luar kelas; jadi anda akan berpeluang untuk meneroka peluang latihan dan rekreasi yang hanya boleh ditawarkan oleh Washington, DC. Anda juga akan mempunyai peluang untuk melakukan penyelidikan tangan dengan fakulti yang memperoleh universiti lebih daripada $ 101 juta dalam dana penyelidikan yang kompetitif.

Pernah mahu mencuba pencetak 3D pada malam Jumaat? Menghadiri ucapan yang diberikan oleh presiden Amerika Syarikat pada masa akan datang? Peringkat di antara universiti penyelidikan tertinggi di Amerika Syarikat oleh Carnegie Classification of Institutions of Higher Education, Mason adalah universiti penyelidikan awam terbesar di Virginia dengan empat kampus di Virginia dan satu di Songdo, Korea.

Dan mereka tidak berkembang. Apabila badan fakulti dan badan belajar mereka berkembang, anda akan melihat kemajuan dalam kemudahan akademik dan teknologi terkini.

Universiti Amerika yang terkemuka

Sebagai pelajar di George Mason University , anda akan mendapat akses kepada beberapa peluang kebudayaan, perniagaan dan penyelidikan yang terbaik di AS. Anda akan menikmati pengalaman pembelajaran secara langsung di dalam dan di luar kelas dengan profesor yang pakar dalam bidang mereka.

Pelajar Universiti Mason datang dahulu. Di sana, anda akan mendapat akses kepada beberapa peluang budaya, perniagaan dan penyelidikan terbaik di AS. Mason menyediakan persekitaran akademik yang hebat di mana anda akan berinteraksi dengan pelajar dari 130 negara dan semua 50 negeri. Semasa di Mason, anda akan menikmati pembelajaran secara langsung dengan profesor yang pakar dalam bidangnya. Ahli fakulti, penasihat dan kakitangan bekerja keras untuk memberikan pengalaman pembelajaran transformasi supaya apabila anda menamatkan pengajian, anda akan bersedia untuk berfikir secara kritis mengenai isu global dan mendapatkan pekerjaan dengan kesan.

Perkhidmatan Mason Career menawarkan acara, bengkel, kursus dan satu-satu nasihat di mana anda boleh mengamalkan temuduga dan kemahiran memburu pekerjaan. Setiap semester anda boleh menghadiri pameran kerja dan latihan magang untuk berhubung dengan lebih daripada 170 majikan seperti The Washington Post, Institusi Smithsonian, dan banyak syarikat Fortune 500.

INTO Mason

INTO Mason tahu anda berfokus untuk meningkatkan kemahiran bahasa anda, membuat kawan-kawan baru dan beradaptasi dengan budaya pendidikan AS dan mereka berada di sana untuk membantu. DALAM pasukan sokongan kakitangan yang berdedikasi Mason akan bersama anda setiap langkah untuk memastikan tahun pertama pembelajaran anda semudah mungkin. Sebagai pelajar yang belajar di Pusat Mason Global, anda akan menikmati semua kemudahan kemudahan akademik canggih kami yang direka khusus untuk pelajar antarabangsa seperti anda. Bangunan ini adalah hab kehidupan kampus dan dibuka 365 hari setahun. Semua yang anda perlukan untuk memulakan perjalanan akademik di Mason adalah di bawah satu bumbung!

Rumah anda jauh dari rumah

INTO Mason terletak di Pusat Mason Global. Di sinilah anda akan mengambil banyak kelas Bahasa Inggeris atau Pathway Akademik anda. Dewan kediaman 7 tingkat yang luas ini adalah rumah kepada lebih daripada 270 pelajar Mason. Apabila anda memerlukan seseorang untuk membantu anda, anda boleh mencari wajah mesra di meja selamat datang 24 jam sehari. Kakitangan perkhidmatan pelajar boleh menjawab soalan anda dan membuat anda berhubung dengan penasihat akademik. Nikmatilah makanan anda dari menu antarabangsa balai makan The Globe setiap hari sepanjang tahun.

Hidup dan belajar bersama

Pusat Mason Global adalah kemudahan berkaliber yang luas dan pusat pengalaman pertama tahun anda di Mason. Asalnya direka sebagai hotel, kemudahan yang indah ini mempunyai dinding tingkap yang membawa cahaya semulajadi ke ruang tamu yang mewah. Bertemu dengan kawan dan profesor anda atau menghadiri acara di lobi kami yang berkembang maju. Daftar untuk rakan kongsi perbualan atau tutor di Pusat Sumber Pembelajaran. Mencari lebih banyak? Mereka menganjurkan beberapa perayaan yang cukup hebat, malam filem dan acara sosial untuk anda sepanjang tahun.

Lebih banyak mengenai kampus

Makanan

Mencari cita rasa? Anda boleh menemuinya di The Globe, salah satu daripada tiga dewan makan di kampus, yang menyajikan menu masakan antarabangsa yang selalu berubah. Ia dibuka setiap hari sepanjang tahun, dan anda sentiasa dapat mencari pilihan halal, vegetarian dan bebas gluten di sana. Dan jika anda ingin hidangan khas, anda boleh membuat permintaan untuk memilikinya di menu. Sila bawa kami resipi dari rumah!


Pusat Sumber Pembelajaran

Tertanya-tanya di mana hendak pergi apabila anda memerlukan tutor? Pusat Sumber Pembelajaran (LRC) adalah tempat untuk pergi apabila anda mahu bantuan satu sama lain dengan menulis atau matematik. Anda akan mempunyai akses kepada tutor khusus yang berpengalaman dalam membantu pelajar bahasa Inggeris. LRC juga merupakan makmal komputer dan ruang belajar yang tenang di mana anda boleh meminjam komputer riba dan bekerja di projek kumpulan.

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

Graduate Pathway

George Mason University

Pelajar yang berjaya melengkapkan program Pathway Graduate Mason di dalam Kerja Sosial menjamin perkembangan kepada program ijazah sarjana Mason apabila mengemukakan baha ... [+]

Pelajar yang berjaya melengkapkan program Pathway Graduate Mason di dalam Kerja Sosial menjamin perkembangan kepada program ijazah sarjana Mason apabila mengemukakan bahan permohonan tambahan yang diperlukan.

Setelah menyelesaikan program INTO Mason Pathway dan memenuhi syarat universiti untuk kemasukan siswazah, anda boleh memasukkan semester kedua kajian pascasiswazah di George Mason University . Peralihan ini dari program Pathway Mason ke program gelar universiti dipanggil perkembangan.

Komponen Program Ijazah

2-Semester:

60 jam kredit program6 jam kredit dikenakan dari Pathway54 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazahCiri-ciri kursusMembangunkan pengetahuan dan kemahiran anda melalui pembelajaran aktif di kawasan subjek yang anda pilih.Pelan universiti yang dijamin untuk semua pelajar yang berjaya.Menyesuaikan diri untuk belajar di Amerika Syarikat dengan tumpuan yang kuat terhadap kemahiran belajar dan penyelidikan.Tingkatkan tahap Bahasa Inggeris anda dan kembangkan perbendaharaan kata untuk mata pelajaran yang anda pilih.Siswazah dalam jumlah masa yang sama sebagai pelajar domestik.Fakta kursus utamaPanjang kursus: 2 SemesterTarikh mula: 2019: OgosYuran: Harga untuk kursus yang bermula pada tahun akademik 2019-2020 masih belum disahkanWaktu kelas: 9-13 jam semingguSaiz kelas: 15Anugerah: Program ini membawa kepada Sarjana Pekerjaan Sosial di George Mason University .Pilihan kursus: 2-SemesterSyarat kemasukanKeperluan akademik: Ijazah sarjana empat tahun atau setaraf dengan 30 kredit pengajian am atau kerja kursus seni liberal. 2.75 sarjana GPA bersamaan.Keperluan bahasa Inggeris: TOEFL iBT 75 (17 subscores dalam membaca dan menulis), IELTS 6.5 (6.0 subscores dalam membaca dan menulis), PTEA 52, Password 7.0 Pengetahuan dan 6.0 Penulisan, Penyempurnaan AE Core dan OCS Level 5, atau IELA 176 ( 169 membaca dan menulis subscores).Keperluan umur: 17 tahun ke atas.... [-]
Amerika Syarikat Fairfax
Og 2019
English
Sepenuh masa
1 - 2 semester
Kampus
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
George Mason University

Pelajar yang berjaya melengkapkan program Pathway Graduate Mason dalam Penyelidikan Operasi menjamin perkembangan kepada program ijazah sarjana Mason apabila mengemukakan ... [+]

Pelajar yang berjaya melengkapkan program Pathway Graduate Mason dalam Penyelidikan Operasi menjamin perkembangan kepada program ijazah sarjana Mason apabila mengemukakan bahan permohonan tambahan yang diperlukan.

Setelah menyelesaikan program INTO Mason Pathway dan memenuhi syarat universiti untuk kemasukan siswazah, anda boleh memasukkan semester kedua kajian pascasiswazah di George Mason University . Peralihan dari program INTO Mason Pathway ke program sarjana universiti dipanggil 'kemajuan'.

Komponen Program Ijazah

2-Semester:

30 jam program kredit0-9 jam kredit dikenakan dari Pathway21-30 jam kredit yang tersisa ke arah ijazah

1-Semester:

30 jam program kredit0-3 jam kredit dikenakan dari Pathway27-30 jam kredit yang tersisa ke arah ijazahCiri-ciri kursusMembangunkan pengetahuan dan kemahiran anda melalui pembelajaran aktif di kawasan subjek yang anda pilih.Pelan universiti yang dijamin untuk semua pelajar yang berjaya.Menyesuaikan diri untuk belajar di Amerika Syarikat dengan tumpuan yang kuat terhadap kemahiran belajar dan penyelidikan.Tingkatkan tahap Bahasa Inggeris anda dan kembangkan perbendaharaan kata untuk mata pelajaran yang anda pilih.Siswazah dalam jumlah masa yang sama sebagai pelajar domestik.Fakta kursus utamaPanjang kursus: 1-2 SemesterTarikh mula: 2019: Januari, Ogos; 2020: JanuariYuran: Dari $ 21,150Waktu kelas: 9-13 jam semingguSaiz kelas: 15Anugerah: Program ini membawa kepada Sarjana Sains dalam Penyelidikan Operasi di George Mason University .Pilihan kursus:1-Semester2-SemesterSyarat kemasukan... [-]
Amerika Syarikat Fairfax
Og 2019
English
Sepenuh masa
1 - 2 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
George Mason University

Pelajar yang berjaya melengkapkan program Pathway Lulus Mason Mason dalam Bahasa Inggeris - Linguistik, yakin dengan program sarjana pascasarjana Mason setelah mengemukak ... [+]

Pelajar yang berjaya melengkapkan program Pathway Lulus Mason Mason dalam Bahasa Inggeris - Linguistik, yakin dengan program sarjana pascasarjana Mason setelah mengemukakan bahan tambahan yang diperlukan.

Setelah menyelesaikan program INTO Mason Pathway dan memenuhi syarat universiti untuk kemasukan siswazah, anda boleh memasukkan semester kedua kajian pascasiswazah di George Mason University . Peralihan dari program INTO Mason Pathway ke program sarjana universiti dipanggil 'kemajuan'.

Komponen Program Ijazah

2-Semester:

30 jam program kredit9 jam kredit dikenakan dari Pathway21 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazahCiri-ciri kursusMembangunkan pengetahuan dan kemahiran anda melalui pembelajaran aktif di kawasan subjek yang anda pilih.Pelan universiti yang dijamin untuk semua pelajar yang berjaya.Menyesuaikan diri untuk belajar di Amerika Syarikat dengan tumpuan yang kuat terhadap kemahiran belajar dan penyelidikan.Tingkatkan tahap Bahasa Inggeris anda dan kembangkan perbendaharaan kata untuk mata pelajaran yang anda pilih.Siswazah dalam jumlah masa yang sama sebagai pelajar domestik.Fakta kursus utamaPanjang kursus: 2 SemesterTarikh mula: 2019: Januari, Ogos; 2020: JanuariYuran: Dari $ 36,800Waktu kelas: 9-13 jam semingguSaiz kelas: 15Anugerah: Program ini membawa kepada Sarjana Sastera dalam Bahasa Inggeris Linguistik di George Mason University .Pilihan kursus: 2-SemesterSyarat kemasukanKeperluan akademik: Ijazah sarjana empat tahun atau setaraf dalam bidang berkaitan. Bidang yang berkaitan termasuk bahasa Inggeris, ESL, linguistik dan pemerolehan bahasa. 2.75 sarjana GPA bersamaan.Keperluan bahasa Inggeris: TOEFL iBT 75 (17 subscores dalam membaca dan menulis), IELTS 6.5 (6.0 subscores dalam membaca dan menulis), PTEA 52, Password 7.0 Pengetahuan dan 6.0 Penulisan, Penyempurnaan AE Core dan OCS Level 5, atau IELA 176 ( 169 membaca dan menulis subscores).Keperluan umur: 17 tahun ke atas.... [-]
Amerika Syarikat Fairfax
Og 2019
English
Sepenuh masa
1 - 2 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
George Mason University

Pelajar yang berjaya melengkapkan program Pathway Graduate Mason dalam Analisis Konflik dan Penyelesaian, yakin akan perkembangan kepada program ijazah sarjana Mason apab ... [+]

Pelajar yang berjaya melengkapkan program Pathway Graduate Mason dalam Analisis Konflik dan Penyelesaian, yakin akan perkembangan kepada program ijazah sarjana Mason apabila mengemukakan bahan permohonan tambahan yang diperlukan.

Setelah menyelesaikan program INTO Mason Pathway dan memenuhi syarat universiti untuk kemasukan siswazah, anda boleh memasukkan semester kedua kajian pascasiswazah di George Mason University . Peralihan dari program INTO Mason Pathway ke program sarjana universiti dipanggil 'kemajuan'.

Komponen Program Ijazah

2-Semester:

42 jam program kredit12 jam kredit dikenakan dari Pathway30 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazah

1-Semester:

42 jam program kredit6 jam kredit dikenakan dari Pathway36 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazahCiri-ciri kursusMembangunkan pengetahuan dan kemahiran anda melalui pembelajaran aktif di kawasan subjek yang anda pilih.Pelan universiti yang dijamin untuk semua pelajar yang berjaya.Menyesuaikan diri untuk belajar di Amerika Syarikat dengan tumpuan yang kuat terhadap kemahiran belajar dan penyelidikan.Tingkatkan tahap Bahasa Inggeris anda dan kembangkan perbendaharaan kata untuk mata pelajaran yang anda pilih.Siswazah dalam jumlah masa yang sama sebagai pelajar domestik.Fakta kursus utamaPanjang kursus: 1-2 SemesterTarikh mula: 2019: Januari, Ogos; 2020: JanuariYuran: Dari $ 21,150Waktu kelas: 9-13 jam semingguSaiz kelas: 15Anugerah: Program ini membawa kepada Sarjana Sains dalam Analisis Konflik dan Penyelesaian di George Mason University .Pilihan kursus:1-Semester2-SemesterSyarat kemasukan... [-]
Amerika Syarikat Fairfax
Og 2019
English
Sepenuh masa
1 - 2 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
George Mason University

Pelajar yang berjaya melengkapkan program Pathway Graduate Mason dalam Bioinformatika dan Biologi Pengkomputeran, yakin dengan program sarjana sarjana Mason apabila menge ... [+]

Pelajar yang berjaya melengkapkan program Pathway Graduate Mason dalam Bioinformatika dan Biologi Pengkomputeran, yakin dengan program sarjana sarjana Mason apabila mengemukakan bahan tambahan yang diperlukan.

Setelah menyelesaikan program INTO Mason Pathway dan memenuhi syarat universiti untuk kemasukan siswazah, anda boleh memasukkan semester kedua kajian pascasiswazah di George Mason University . Peralihan dari program INTO Mason Pathway ke program sarjana universiti dipanggil 'kemajuan'.

Komponen Program Ijazah:

2-Semester:

30-31 program jam kredit16 jam kredit dikenakan dari Pathway24-25 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazah

1-Semester:

31 jam program kredit6 jam kredit dikenakan dari Pathway25 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazahCiri-ciri kursusMembangunkan pengetahuan dan kemahiran anda melalui pembelajaran aktif di kawasan subjek yang anda pilih.Pelan universiti yang dijamin untuk semua pelajar yang berjaya.Menyesuaikan diri untuk belajar di Amerika Syarikat dengan tumpuan yang kuat terhadap kemahiran belajar dan penyelidikan.Tingkatkan tahap Bahasa Inggeris anda dan kembangkan perbendaharaan kata untuk mata pelajaran yang anda pilih.Siswazah dalam jumlah masa yang sama sebagai pelajar domestik.Fakta kursus utamaPanjang kursus: 1-2 SemesterTarikh mula: 2019: Januari, Ogos; 2020: JanuariYuran: Dari $ 21,150Waktu kelas: 9-13 jam semingguSaiz kelas: 15Anugerah: Program ini membawa kepada Sarjana Sains Bioinformatik dan Biologi Pengkomputeran di George Mason University .Pilihan kursus:1-Semester2-SemesterSyarat kemasukan... [-]
Amerika Syarikat Fairfax
Og 2019
English
Sepenuh masa
1 - 2 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
George Mason University

Pelajar yang berjaya melengkapkan program Pathway Graduate Mason di Biostatistics, menjamin kemajuan kepada program ijazah sarjana Mason apabila mengemukakan bahan permoh ... [+]

Pelajar yang berjaya melengkapkan program Pathway Graduate Mason di Biostatistics, menjamin kemajuan kepada program ijazah sarjana Mason apabila mengemukakan bahan permohonan tambahan yang diperlukan.

Setelah menyelesaikan program INTO Mason Pathway dan memenuhi syarat universiti untuk kemasukan siswazah, anda boleh memasukkan semester kedua kajian pascasiswazah di George Mason University . Peralihan dari program INTO Mason Pathway ke program sarjana universiti dipanggil 'kemajuan'.

Komponen Program Ijazah:

2-Semester:

36 program jam kredit9 jam kredit dikenakan dari Pathway27 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazah

1-Semester:

36 program jam kredit6 jam kredit dikenakan dari Pathway30 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazahCiri-ciri kursusMembangunkan pengetahuan dan kemahiran anda melalui pembelajaran aktif di kawasan subjek yang anda pilih.Pelan universiti yang dijamin untuk semua pelajar yang berjaya.Menyesuaikan diri untuk belajar di Amerika Syarikat dengan tumpuan yang kuat terhadap kemahiran belajar dan penyelidikan.Tingkatkan tahap Bahasa Inggeris anda dan kembangkan perbendaharaan kata untuk mata pelajaran yang anda pilih.Siswazah dalam jumlah masa yang sama sebagai pelajar domestik.Fakta kursus utamaPanjang kursus: 1-2 SemesterTarikh mula: 2019: Januari, Ogos; 2020: JanuariYuran: Dari $ 21,150Waktu kelas: 9-13 jam semingguSaiz kelas: 15Anugerah: Program ini membawa kepada Sarjana Sains dalam Biostatistik di George Mason University .Pilihan kursus:1-Semester2-SemesterSyarat kemasukan... [-]
Amerika Syarikat Fairfax
Og 2019
English
Sepenuh masa
1 - 2 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
George Mason University

Pelajar yang berjaya melengkapkan program Pathway Graduate Mason di dalam Dasar Awam adalah menjamin perkembangan kepada program ijazah sarjana Mason apabila mengemukakan ... [+]

Pelajar yang berjaya melengkapkan program Pathway Graduate Mason di dalam Dasar Awam adalah menjamin perkembangan kepada program ijazah sarjana Mason apabila mengemukakan bahan permohonan tambahan yang diperlukan.

Setelah menyelesaikan program INTO Mason Pathway dan memenuhi syarat universiti untuk kemasukan siswazah, anda boleh memasukkan semester kedua kajian pascasiswazah di George Mason University . Peralihan dari program INTO Mason Pathway ke program sarjana universiti dipanggil 'kemajuan'.

Komponen Program Ijazah

2-Semester:

36-39 program jam kredit (berubah kerana kredit magang)9 jam kredit dikenakan dari Pathway27-30 jam kredit yang tersisa ke arah ijazahCiri-ciri kursusMembangunkan pengetahuan dan kemahiran anda melalui pembelajaran aktif di kawasan subjek yang anda pilih.Pelan universiti yang dijamin untuk semua pelajar yang berjaya.Menyesuaikan diri untuk belajar di Amerika Syarikat dengan tumpuan yang kuat terhadap kemahiran belajar dan penyelidikan.Tingkatkan tahap Bahasa Inggeris anda dan kembangkan perbendaharaan kata untuk mata pelajaran yang anda pilih.Siswazah dalam jumlah masa yang sama sebagai pelajar domestik.... [-]
Amerika Syarikat Fairfax
Og 2019
English
Sepenuh masa
2 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
George Mason University

Pelajar yang berjaya melengkapkan program Pathway Graduate Mason dalam Fizik Gunaan dan Kejuruteraan, yakin dengan perkembangan program ijazah sarjana Mason apabila menge ... [+]

Pelajar yang berjaya melengkapkan program Pathway Graduate Mason dalam Fizik Gunaan dan Kejuruteraan, yakin dengan perkembangan program ijazah sarjana Mason apabila mengemukakan bahan permohonan tambahan yang diperlukan.

Setelah menyelesaikan program INTO Mason Pathway dan memenuhi syarat universiti untuk kemasukan siswazah, anda boleh memasukkan semester kedua kajian pascasiswazah di George Mason University . Peralihan dari program INTO Mason Pathway ke program sarjana universiti dipanggil 'kemajuan'.

Komponen Program Ijazah

2-Semester:

30 jam program kredit6 jam kredit dikenakan dari Pathway24 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazah

1-Semester:

30 jam program kredit6 jam kredit dikenakan dari Pathway24 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazahCiri-ciri kursusMembangunkan pengetahuan dan kemahiran anda melalui pembelajaran aktif di kawasan subjek yang anda pilih.Pelan universiti yang dijamin untuk semua pelajar yang berjaya.Menyesuaikan diri untuk belajar di Amerika Syarikat dengan tumpuan yang kuat terhadap kemahiran belajar dan penyelidikan.Tingkatkan tahap Bahasa Inggeris anda dan kembangkan perbendaharaan kata untuk mata pelajaran yang anda pilih.Siswazah dalam jumlah masa yang sama sebagai pelajar domestik.Fakta kursus utamaPanjang kursus: 2 SemesterTarikh mula: 2019: Januari, Ogos; 2020: JanuariYuran: Dari $ 36,800Waktu kelas: 9-13 jam semingguSaiz kelas: 15Anugerah: Program ini membawa kepada Sarjana Sains dalam Fizik Gunaan dan Kejuruteraan di George Mason University .Pilihan kursus:1-Semester2-SemesterSyarat kemasukanKeperluan akademik: ijazah sarjana empat tahun atau setara dalam fizik atau fizik yang digunakan. 2.75 sarjana GPA bersamaan.Keperluan bahasa Inggeris: TOEFL iBT 70 (13 subscores dalam membaca dan mendengar), IELTS 6.0 (5.5 subscores dalam membaca dan mendengar), PTEA 47, Password 6.0 Pengetahuan dan 6.0 Penulisan, Penyempurnaan AE Core dan OCS Level 5, atau IELA 169 ( 162 subscores dalam... [-]
Amerika Syarikat Fairfax
Og 2019
English
Sepenuh masa
2 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
George Mason University

Pelajar yang berjaya melengkapkan program Pathway Lulus Mason Mason dalam Digital Forensics dan Analisis Siber, memberi jaminan perkembangan kepada program ijazah sarjana ... [+]

Pelajar yang berjaya melengkapkan program Pathway Lulus Mason Mason dalam Digital Forensics dan Analisis Siber, memberi jaminan perkembangan kepada program ijazah sarjana Mason apabila mengemukakan bahan permohonan tambahan yang diperlukan.

Setelah menyelesaikan program INTO Mason Pathway dan memenuhi syarat universiti untuk kemasukan siswazah, anda boleh memasukkan semester kedua kajian pascasiswazah di George Mason University . Peralihan dari program INTO Mason Pathway ke program sarjana universiti dipanggil 'kemajuan'.

Komponen Program Ijazah

1-Semester:

30 jam program kredit6 jam kredit dikenakan dari Pathway24 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazahCiri-ciri kursusMembangunkan pengetahuan dan kemahiran anda melalui pembelajaran aktif di kawasan subjek yang anda pilih.Pelan universiti yang dijamin untuk semua pelajar yang berjaya.Menyesuaikan diri untuk belajar di Amerika Syarikat dengan tumpuan yang kuat terhadap kemahiran belajar dan penyelidikan.Tingkatkan tahap Bahasa Inggeris anda dan kembangkan perbendaharaan kata untuk mata pelajaran yang anda pilih.Siswazah dalam jumlah masa yang sama sebagai pelajar domestik.Fakta kursus utamaPanjang kursus: 1 SemesterTarikh mula: 2019: Januari, Ogos; 2020: JanuariYuran: Dari $ 21,150Waktu kelas: 9-13 jam semingguSaiz kelas: 15Anugerah: Program ini membawa kepada Sarjana Sains dalam Forensik Digital dan Analisis Siber di George Mason University .Pilihan kursus: 1-SemesterSyarat kemasukanKeperluan akademik: ijazah sarjana empat tahun atau setaraf dalam bidang sains komputer, kejuruteraan komputer, teknologi maklumat, perniagaan, ekonomi atau disiplin yang berkaitan. Pelajar mestilah menyelesaikan kerja kursus yang bersamaan dalam mata pelajaran berikut: TCP / IP, Sistem Pengendalian Komputer, Rangkaian Komputer dan Rangkaian Rangkaian. 2.75 sarjana GPA bersamaan.Keperluan bahasa Inggeris: TOEFL iBT 80 (17 subscores dalam membaca dan menulis), IELTS 6.5 (6.0 subscores dalam membaca dan menulis), PTEA 53,... [-]
Amerika Syarikat Fairfax
Og 2019
English
Sepenuh masa
1 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
George Mason University

Pelajar yang berjaya melengkapkan program Pathway Graduate Mason dalam Sains Geografi dan Kartografi, yakin dengan perkembangan program ijazah sarjana Mason apabila menge ... [+]

Pelajar yang berjaya melengkapkan program Pathway Graduate Mason dalam Sains Geografi dan Kartografi, yakin dengan perkembangan program ijazah sarjana Mason apabila mengemukakan bahan tambahan yang diperlukan.

Setelah menyelesaikan program INTO Mason Pathway dan memenuhi syarat universiti untuk kemasukan siswazah, anda boleh memasukkan semester kedua kajian pascasiswazah di George Mason University . Peralihan dari program INTO Mason Pathway ke program sarjana universiti dipanggil 'kemajuan'.

Komponen Program Ijazah

2-Semester:

30 (opsyen tesis) atau 36 (bukan tesis) program jam kredit6 jam kredit dikenakan dari Pathway24 hingga 30 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazah... [-]
Amerika Syarikat Fairfax
Og 2019
English
Sepenuh masa
1 - 2 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
George Mason University

Pelajar yang berjaya melengkapkan program Pathway Graduate Mason dalam Hal Ehwal Global, menjamin perkembangan kepada program ijazah sarjana Mason apabila mengemukakan ba ... [+]

Pelajar yang berjaya melengkapkan program Pathway Graduate Mason dalam Hal Ehwal Global, menjamin perkembangan kepada program ijazah sarjana Mason apabila mengemukakan bahan permohonan tambahan yang diperlukan.

Setelah menyelesaikan program INTO Mason Pathway dan memenuhi syarat universiti untuk kemasukan siswazah, anda boleh memasukkan semester kedua kajian pascasiswazah di George Mason University . Peralihan dari program INTO Mason Pathway ke program sarjana universiti dipanggil 'kemajuan'.

Komponen Program Ijazah

2-Semester:

30 jam program kredit9 jam kredit dikenakan dari Pathway21 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazahCiri-ciri kursusMembangunkan pengetahuan dan kemahiran anda melalui pembelajaran aktif di kawasan subjek yang anda pilih.Pelan universiti yang dijamin untuk semua pelajar yang berjaya.Menyesuaikan diri untuk belajar di Amerika Syarikat dengan tumpuan yang kuat terhadap kemahiran belajar dan penyelidikan.Tingkatkan tahap Bahasa Inggeris anda dan kembangkan perbendaharaan kata untuk mata pelajaran yang anda pilih.Siswazah dalam jumlah masa yang sama sebagai pelajar domestik.Fakta kursus utamaPanjang kursus: 2 SemesterTarikh mula: 2019: OgosYuran: Harga untuk kursus yang bermula pada tahun akademik 2019-2020 masih belum disahkanWaktu kelas: 9-13 jam semingguSaiz kelas: 15Anugerah: Program ini membawa kepada Sarjana Sastera dalam Hal Ehwal Global di George Mason UniversityPilihan kursus: 2-SemesterSyarat kemasukanKeperluan akademik: ijazah sarjana empat tahun atau setaraf. 2.75 sarjana GPA bersamaan.Keperluan bahasa Inggeris: TOEFL iBT 70 (13 subscores dalam membaca dan mendengar), IELTS 6.0 (5.5 subscores dalam membaca dan mendengar), PTEA 47, Password 6.0 Pengetahuan dan 6.0 Penulisan, Penyempurnaan AE Core dan OCS Level 5, atau IELA 169 ( 162 subscores dalam membaca dan mendengar).Keperluan umur: 17 tahun ke atas.... [-]
Amerika Syarikat Fairfax
Og 2019
English
Sepenuh masa
2 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
George Mason University

Pelajar yang berjaya melengkapkan program Pathway Graduate Mason dalam Program Sukan dan Rekreasi memberi jaminan perkembangan kepada program ijazah sarjana Mason apabila ... [+]

Pelajar yang berjaya melengkapkan program Pathway Graduate Mason dalam Program Sukan dan Rekreasi memberi jaminan perkembangan kepada program ijazah sarjana Mason apabila mengemukakan bahan permohonan tambahan yang diperlukan.

Setelah menyelesaikan program INTO Mason Pathway dan memenuhi syarat universiti untuk kemasukan siswazah, anda boleh memasukkan semester kedua kajian pascasiswazah di George Mason University . Peralihan dari program INTO Mason Pathway ke program sarjana universiti dipanggil 'kemajuan'.

Komponen Program Ijazah

2-Semester:

30 jam program kredit9 jam kredit dikenakan dari Pathway21 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazah

1-Semester:

30 jam program kredit6 jam kredit dikenakan dari Pathway24 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazahCiri-ciri kursusMembangunkan pengetahuan dan kemahiran anda melalui pembelajaran aktif di kawasan subjek yang anda pilih.Pelan universiti yang dijamin untuk semua pelajar yang berjaya.Menyesuaikan diri untuk belajar di Amerika Syarikat dengan tumpuan yang kuat terhadap kemahiran belajar dan penyelidikan.Tingkatkan tahap Bahasa Inggeris anda dan kembangkan perbendaharaan kata untuk mata pelajaran yang anda pilih.Siswazah dalam jumlah masa yang sama sebagai pelajar domestik.Fakta kursus utamaPanjang kursus: 2 SemesterTarikh mula: 2019: OgosYuran: Harga untuk kursus yang bermula pada tahun akademik 2019-2020 masih belum disahkan.Waktu kelas: 9-13 jam semingguSaiz kelas: 15Anugerah: Program ini mengarah kepada Sarjana Sains dalam Kajian Sukan dan Rekreasi dengan salah satu daripada kepekatan berikut di George Mason University : Pengurusan Sukan Antarabangsa, Pentadbiran Rekreasi, Sukan, dan Pengajian Riadah, Kejurulatihan Sukan atau Pengurusan Sukan.Pilihan kursus:1-Semester2-SemesterSyarat kemasukanKeperluan akademik: ijazah sarjana empat tahun atau setaraf. 2.75 sarjana GPA bersamaan.Keperluan bahasa Inggeris: TOEFL iBT 75 (17 subscores dalam membaca dan mendengar), IELTS 6.5 (6.0 subscores dalam membaca dan mendengar), PTEA... [-]
Amerika Syarikat Fairfax
Og 2019
English
Sepenuh masa
2 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
George Mason University

Pelajar yang berjaya melengkapkan program Pathway Graduate Mason dalam Kejuruteraan Awam dan Infrastruktur, yakin dengan kemajuan program ijazah sarjana Mason apabila men ... [+]

Pelajar yang berjaya melengkapkan program Pathway Graduate Mason dalam Kejuruteraan Awam dan Infrastruktur, yakin dengan kemajuan program ijazah sarjana Mason apabila mengemukakan bahan permohonan tambahan yang diperlukan.

Setelah menyelesaikan program INTO Mason Pathway dan memenuhi syarat universiti untuk kemasukan siswazah, anda boleh memasukkan semester kedua kajian pascasiswazah di George Mason University . Peralihan ini dari program Pathway Mason ke program gelar universiti dipanggil perkembangan.

Komponen Program Ijazah

2-Semester:

30 jam program kredit9 jam kredit dikenakan dari Pathway21 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazah

1-Semester:

30 jam program kredit6 jam kredit dikenakan dari Pathway24 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazahCiri-ciri kursusMembangunkan pengetahuan dan kemahiran anda melalui pembelajaran aktif di kawasan subjek yang anda pilih.Pelan universiti yang dijamin untuk semua pelajar yang berjaya.Menyesuaikan diri untuk belajar di Amerika Syarikat dengan tumpuan yang kuat terhadap kemahiran belajar dan penyelidikan.Tingkatkan tahap Bahasa Inggeris anda dan kembangkan perbendaharaan kata untuk mata pelajaran yang anda pilih.Pelajar berpeluang untuk menggunakan pengetahuan dan kemahiran mereka menerusi pelatih selepas menyelesaikan kursus.Fakta kursus utamaPanjang kursus: 1-2 SemesterTarikh mula: 2019: Januari, Ogos; 2020: JanuariYuran: Dari $ 21,150Waktu kelas: 9-13 jam semingguSaiz kelas: 15Anugerah: Program ini membawa kepada Sarjana Sains Kejuruteraan Awam dan Infrastruktur di George Mason University .Pilihan kursus:1-Semester2-SemesterSyarat kemasukan... [-]
Amerika Syarikat Fairfax
Og 2019
English
Sepenuh masa
1 - 2 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
George Mason University

Pelajar yang berjaya melengkapkan program Pathway Graduate Mason di dalam Data Analytics, yakin dengan program sarjana sarjana Mason setelah mengemukakan bahan tambahan y ... [+]

Pelajar yang berjaya melengkapkan program Pathway Graduate Mason di dalam Data Analytics, yakin dengan program sarjana sarjana Mason setelah mengemukakan bahan tambahan yang diperlukan.

Setelah menyelesaikan program INTO Mason Pathway dan memenuhi syarat universiti untuk kemasukan siswazah, anda boleh memasukkan semester kedua kajian pascasiswazah di George Mason University . Peralihan dari program INTO Mason Pathway ke program sarjana universiti dipanggil 'kemajuan'.

Komponen Program Ijazah

2-Semester:

30 jam program kredit9 jam kredit dikenakan dari Pathway21 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazah

1-Semester:

30 jam program kredit6 jam kredit dikenakan dari Pathway24 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazahCiri-ciri kursusMembangunkan pengetahuan dan kemahiran anda melalui pembelajaran aktif di kawasan subjek yang anda pilih.Pelan universiti yang dijamin untuk semua pelajar yang berjaya.Menyesuaikan diri untuk belajar di Amerika Syarikat dengan tumpuan yang kuat terhadap kemahiran belajar dan penyelidikan.Tingkatkan tahap Bahasa Inggeris anda dan kembangkan perbendaharaan kata untuk mata pelajaran yang anda pilih.Siswazah dalam jumlah masa yang sama sebagai pelajar domestik.Fakta kursus utamaPanjang kursus: 1-2 SemesterTarikh mula: 2019: Januari, Ogos; 2020: JanuariYuran: Dari $ 21,150Waktu kelas: 9-13 jam semingguSaiz kelas: 15Anugerah: Program ini membawa kepada Sarjana Sains dalam Kejuruteraan Data Analytics di George Mason University .Pilihan kursus:1-Semester2-SemesterSyarat kemasukan... [-]
Amerika Syarikat Fairfax
Og 2019
English
Sepenuh masa
1 - 2 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
George Mason University

Pelajar yang berjaya melengkapkan program Pathway Graduate Mason dalam Kejuruteraan Elektrik, yakin dengan kemajuan program ijazah sarjana Mason apabila mengemukakan baha ... [+]

Pelajar yang berjaya melengkapkan program Pathway Graduate Mason dalam Kejuruteraan Elektrik, yakin dengan kemajuan program ijazah sarjana Mason apabila mengemukakan bahan tambahan yang diperlukan.

Setelah menyelesaikan program INTO Mason Pathway dan memenuhi syarat universiti untuk kemasukan siswazah, anda boleh memasukkan semester kedua kajian pascasiswazah di George Mason University . Peralihan dari program INTO Mason Pathway ke program sarjana universiti dipanggil 'kemajuan'.

Komponen Program Ijazah

2-Semester:

30-36 program jam kredit0-9 jam kredit dikenakan dari Pathway21-36 jam kredit yang tersisa ke arah ijazah

1-Semester:

30-36 program jam kredit0-6 jam kredit dikenakan dari Pathway24-36 jam kredit kekal pada tahap ijazahCiri-ciri kursusMembangunkan pengetahuan dan kemahiran anda melalui pembelajaran aktif di kawasan subjek yang anda pilih.Pelan universiti yang dijamin untuk semua pelajar yang berjaya.Menyesuaikan diri untuk belajar di Amerika Syarikat dengan tumpuan yang kuat terhadap kemahiran belajar dan penyelidikan.Tingkatkan tahap Bahasa Inggeris anda dan kembangkan perbendaharaan kata untuk mata pelajaran yang anda pilih.Siswazah dalam jumlah masa yang sama sebagai pelajar domestik.Fakta kursus utamaPanjang kursus: 1-2 SemesterTarikh mula: 2019: Januari, Ogos; 2020: JanuariYuran: Dari $ 21,150Waktu kelas: 9-13 jam semingguSaiz kelas: 15Anugerah: Program ini membawa kepada Sarjana Sains dalam Kejuruteraan Elektrik di George Mason University .Pilihan kursus:1-Semester2-SemesterSyarat kemasukan... [-]
Amerika Syarikat Fairfax
Og 2019
English
Sepenuh masa
1 - 2 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
George Mason University

Pelajar yang berjaya melengkapkan program Pathway Graduate Mason di Kejuruteraan Komputer, yakin dengan perkembangan program ijazah sarjana Mason apabila mengemukakan bah ... [+]

Pelajar yang berjaya melengkapkan program Pathway Graduate Mason di Kejuruteraan Komputer, yakin dengan perkembangan program ijazah sarjana Mason apabila mengemukakan bahan tambahan yang diperlukan.

Setelah menyelesaikan program INTO Mason Pathway dan memenuhi syarat universiti untuk kemasukan siswazah, anda boleh memasukkan semester kedua kajian pascasiswazah di George Mason University . Peralihan dari program INTO Mason Pathway ke program sarjana universiti dipanggil 'kemajuan'.

Komponen Program Ijazah

2-Semester:

30 jam program kredit0-9 jam kredit dikenakan dari Pathway21-30 jam kredit yang tersisa ke arah ijazah

1-Semester:

30 jam program kredit0-6 jam kredit dikenakan dari Pathway24-30 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazahCiri-ciri kursusMembangunkan pengetahuan dan kemahiran anda melalui pembelajaran aktif di kawasan subjek yang anda pilih.Pelan universiti yang dijamin untuk semua pelajar yang berjaya.Menyesuaikan diri untuk belajar di Amerika Syarikat dengan tumpuan yang kuat terhadap kemahiran belajar dan penyelidikan.Tingkatkan tahap Bahasa Inggeris anda dan kembangkan perbendaharaan kata untuk mata pelajaran yang anda pilih.Siswazah dalam jumlah masa yang sama sebagai pelajar domestik.Fakta kursus utamaPanjang kursus: 1-2 SemesterTarikh mula: 2019: Januari, Ogos; 2020: JanuariYuran: Dari $ 21,150Waktu kelas: 9-13 jam semingguSaiz kelas: 15Anugerah: Program ini membawa kepada Sarjana Sains Kejuruteraan Komputer di George Mason University .Pilihan kursus:1-Semester2-SemesterSyarat kemasukan... [-]
Amerika Syarikat Fairfax
Og 2019
English
Sepenuh masa
1 - 2 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
George Mason University

Pelajar yang berjaya melengkapkan program Pathway Graduate Mason dalam Kejuruteraan Perisian memastikan kemajuan kepada program ijazah sarjana Mason apabila mengemukakan ... [+]

Pelajar yang berjaya melengkapkan program Pathway Graduate Mason dalam Kejuruteraan Perisian memastikan kemajuan kepada program ijazah sarjana Mason apabila mengemukakan bahan permohonan tambahan yang diperlukan.

Setelah menyelesaikan program INTO Mason Pathway dan memenuhi syarat universiti untuk kemasukan siswazah, anda boleh memasukkan semester kedua kajian pascasiswazah di George Mason University . Peralihan ini dari program Pathway Mason ke program gelar universiti dipanggil perkembangan.

Komponen Program Ijazah

2-Semester:

30 jam program kredit6-9 jam kredit dikenakan dari Pathway21-24 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazah

1-Semester:

30 jam program kredit3-6 jam kredit dikenakan dari Pathway24-27 jam kredit yang tersisa ke arah ijazahCiri-ciri kursusMembangunkan pengetahuan dan kemahiran anda melalui pembelajaran aktif di kawasan subjek yang anda pilih.Pelan universiti yang dijamin untuk semua pelajar yang berjaya.Menyesuaikan diri untuk belajar di Amerika Syarikat dengan tumpuan yang kuat terhadap kemahiran belajar dan penyelidikan.Tingkatkan tahap Bahasa Inggeris anda dan kembangkan perbendaharaan kata untuk mata pelajaran yang anda pilih.Siswazah dalam jumlah masa yang sama sebagai pelajar domestik.Fakta kursus utamaPanjang kursus: 1-2 SemesterTarikh mula: 2019: Januari, Ogos; 2020: JanuariYuran: Dari $ 21,150Waktu kelas: 9-13 jam semingguSaiz kelas: 15Anugerah: Program ini membawa kepada Sarjana Sains Kejuruteraan Perisian di George Mason University .Pilihan kursus:1-Semester2-SemesterSyarat kemasukan... [-]
Amerika Syarikat Fairfax
Og 2019
English
Sepenuh masa
1 - 2 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
George Mason University

Pelajar yang berjaya melengkapkan program Pathway Graduate Mason Pathway dalam Kejuruteraan Sistem menjamin kemajuan kepada program ijazah sarjana Mason apabila mengemuka ... [+]

Pelajar yang berjaya melengkapkan program Pathway Graduate Mason Pathway dalam Kejuruteraan Sistem menjamin kemajuan kepada program ijazah sarjana Mason apabila mengemukakan bahan permohonan tambahan yang diperlukan.

Setelah menyelesaikan program INTO Mason Pathway dan memenuhi syarat universiti untuk kemasukan siswazah, anda boleh memasukkan semester kedua kajian pascasiswazah di George Mason University . Peralihan dari program INTO Mason Pathway ke program sarjana universiti dipanggil 'kemajuan'.

Komponen Program Ijazah

2-Semester:

30 jam program kredit0-9 jam kredit dikenakan dari Pathway21-30 jam kredit yang tersisa ke arah ijazah

1-Semester:

30 jam program kredit0-3 jam kredit dikenakan dari Pathway27-30 jam kredit (minimum) yang tinggal ke tahap ijazahCiri-ciri kursusMembangunkan pengetahuan dan kemahiran anda melalui pembelajaran aktif di kawasan subjek yang anda pilih.Pelan universiti yang dijamin untuk semua pelajar yang berjaya.Menyesuaikan diri untuk belajar di Amerika Syarikat dengan tumpuan yang kuat terhadap kemahiran belajar dan penyelidikan.Tingkatkan tahap Bahasa Inggeris anda dan kembangkan perbendaharaan kata untuk mata pelajaran yang anda pilih.Siswazah dalam jumlah masa yang sama sebagai pelajar domestik.Fakta kursus utamaPanjang kursus: 1-2 SemesterTarikh mula: 2019: Januari, Ogos; 2020: JanuariYuran: Dari $ 21,150Waktu kelas: 9-13 jam semingguSaiz kelas: 15Anugerah: Program ini membawa kepada Sarjana Sains Kejuruteraan Sistem di George Mason University .Pilihan kursus:1-Semester2-SemesterSyarat kemasukan... [-]
Amerika Syarikat Fairfax
Og 2019
English
Sepenuh masa
1 - 2 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
George Mason University

Pelajar yang berjaya melengkapkan program Pathway Graduate Mason dalam Keselamatan dan Jaminan Maklumat, yakin dengan kemajuan program ijazah sarjana Mason apabila mengem ... [+]

Pelajar yang berjaya melengkapkan program Pathway Graduate Mason dalam Keselamatan dan Jaminan Maklumat, yakin dengan kemajuan program ijazah sarjana Mason apabila mengemukakan bahan permohonan tambahan yang diperlukan.

Setelah menyelesaikan program INTO Mason Pathway dan memenuhi syarat universiti untuk kemasukan siswazah, anda boleh memasukkan semester kedua kajian pascasiswazah di George Mason University . Peralihan dari program INTO Mason Pathway ke program sarjana universiti dipanggil 'kemajuan'.

Komponen Program Ijazah

2-Semester:

30 jam program kredit9 jam kredit dikenakan dari Pathway21 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazah

1-Semester:

30 jam program kredit6 jam kredit dikenakan dari Pathway24 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazahCiri-ciri kursusMembangunkan pengetahuan dan kemahiran anda melalui pembelajaran aktif di kawasan subjek yang anda pilih.Pelan universiti yang dijamin untuk semua pelajar yang berjaya.Menyesuaikan diri untuk belajar di Amerika Syarikat dengan tumpuan yang kuat terhadap kemahiran belajar dan penyelidikan.Tingkatkan tahap Bahasa Inggeris anda dan kembangkan perbendaharaan kata untuk mata pelajaran yang anda pilih.Siswazah dalam jumlah masa yang sama sebagai pelajar domestik.Fakta kursus utamaPanjang kursus: 1-2 SemesterTarikh mula: 2019: Januari, Ogos; 2020: JanuariYuran: Dari $ 21,150Waktu kelas: 9-13 jam semingguSaiz kelas: 15Anugerah: Program ini membawa kepada Sarjana Sains dalam Keselamatan dan Jaminan Maklumat di George Mason University .Pilihan kursus:1-Semester2-SemesterSyarat kemasukan... [-]
Amerika Syarikat Fairfax
Januari 2020
English
Sepenuh masa
1 - 2 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
George Mason University

Pelajar yang berjaya melengkapkan program Pathway Graduate Mason di dalam Kurikulum dan Instruction / Pendidikan Khas, dijanjikan kemajuan kepada program ijazah sarjana M ... [+]

Pelajar yang berjaya melengkapkan program Pathway Graduate Mason di dalam Kurikulum dan Instruction / Pendidikan Khas, dijanjikan kemajuan kepada program ijazah sarjana Mason apabila mengemukakan bahan permohonan tambahan yang diperlukan.

Setelah menyelesaikan program INTO Mason Pathway dan memenuhi syarat universiti untuk kemasukan siswazah, anda boleh memasukkan semester kedua kajian pascasiswazah di George Mason University . Peralihan dari program INTO Mason Pathway ke program sarjana universiti dipanggil 'kemajuan'.

Komponen Program Ijazah

2-Semester:

30 jam program kredit9 jam kredit dikenakan dari Pathway21 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazah

1-Semester:

30 jam program kredit6 jam kredit dikenakan dari Pathway24 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazahCiri-ciri kursusMembangunkan pengetahuan dan kemahiran anda melalui pembelajaran aktif di kawasan subjek yang anda pilih.Pelan universiti yang dijamin untuk semua pelajar yang berjaya.Menyesuaikan diri untuk belajar di Amerika Syarikat dengan tumpuan yang kuat terhadap kemahiran belajar dan penyelidikan.Tingkatkan tahap Bahasa Inggeris anda dan kembangkan perbendaharaan kata untuk mata pelajaran yang anda pilih.Siswazah dalam jumlah masa yang sama sebagai pelajar domestik.Fakta kursus utamaPanjang kursus: 1-2 SemesterTarikh mula: 2019: OgosYuran: Dari $ 21,150Waktu kelas: 9-13 jam semingguSaiz kelas: 15Anugerah: Program ini membawa kepada Sarjana Pendidikan dalam Kurikulum dan Arahan dengan kepekatan dalam Pendidikan Awal Kanak-Kanak bagi Pelajar Pelbagai di George Mason University .Pilihan kursus:1-Semester2-SemesterSyarat kemasukan... [-]
Amerika Syarikat Fairfax
Og 2019
English
Sepenuh masa
1 - 2 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
George Mason University

Pelajar yang berjaya melengkapkan program Pathway Graduate Mason dalam Matematik adalah memberi jaminan perkembangan kepada program ijazah sarjana Mason apabila mengemuka ... [+]

Pelajar yang berjaya melengkapkan program Pathway Graduate Mason dalam Matematik adalah memberi jaminan perkembangan kepada program ijazah sarjana Mason apabila mengemukakan bahan tambahan yang diperlukan.

Setelah menyelesaikan program INTO Mason Pathway dan memenuhi syarat universiti untuk kemasukan siswazah, anda boleh memasukkan semester kedua kajian pascasiswazah di George Mason University . Peralihan dari program INTO Mason Pathway ke program sarjana universiti dipanggil 'kemajuan'.

Komponen Program Ijazah

2-Semester:

30 jam program kredit0-6 jam kredit dikenakan dari Pathway24-30 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazahCiri-ciri kursusMembangunkan pengetahuan dan kemahiran anda melalui pembelajaran aktif di kawasan subjek yang anda pilih.Pelan universiti yang dijamin untuk semua pelajar yang berjaya.Menyesuaikan diri untuk belajar di Amerika Syarikat dengan tumpuan yang kuat terhadap kemahiran belajar dan penyelidikan.Tingkatkan tahap Bahasa Inggeris anda dan kembangkan perbendaharaan kata untuk mata pelajaran yang anda pilih.Siswazah dalam jumlah masa yang sama sebagai pelajar domestik.Fakta kursus utamaPanjang kursus: 2 SemesterTarikh mula: 2019: Januari, Ogos; 2020: JanuariYuran: Dari $ 36,800Waktu kelas: 9-13 jam semingguSaiz kelas: 15Anugerah: Program ini membawa kepada Sarjana Sains dalam Matematik di George Mason University .Pilihan kursus: 2-SemesterSyarat kemasukanKeperluan akademik: ijazah sarjana empat tahun atau setara dalam matematik atau statistik. 2.75 sarjana GPA bersamaan.Keperluan bahasa Inggeris: TOEFL iBT 70 (13 subscores dalam membaca dan mendengar), IELTS 6.0 (5.5 subscores dalam membaca dan mendengar), PTEA 47, Password 6.0 Pengetahuan dan 6.0 Penulisan, Penyempurnaan AE Core dan OCS Level 5, atau IELA 169 ( 162 subscores dalam membaca dan mendengar).Keperluan umur: 17 tahun ke atas.... [-]
Amerika Syarikat Fairfax
Og 2019
English
Sepenuh masa
2 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
George Mason University

Pelajar yang berjaya melengkapkan program Pathway Graduate Mason di Music di dalam Pathway adalah jaminan yang berterusan kepada program ijazah sarjana Mason apabila meng ... [+]

Pelajar yang berjaya melengkapkan program Pathway Graduate Mason di Music di dalam Pathway adalah jaminan yang berterusan kepada program ijazah sarjana Mason apabila mengemukakan bahan permohonan tambahan yang diperlukan.

Setelah menyelesaikan program INTO Mason Pathway dan memenuhi syarat universiti untuk kemasukan siswazah, anda boleh memasukkan semester kedua kajian pascasiswazah di George Mason University . Peralihan dari program INTO Mason Pathway ke program sarjana universiti dipanggil 'kemajuan'.

Komponen Program Ijazah

2-Semester:

30 program jam kredit10 jam kredit dikenakan dari Pathway20 jam kredit yang tersisa ke arah ijazah

1-Semester:

30 jam program kredit8 jam kredit dikenakan dari Pathway22 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazahCiri-ciri kursusMembangunkan pengetahuan dan kemahiran anda melalui pembelajaran aktif di kawasan subjek yang anda pilih.Pelan universiti yang dijamin untuk semua pelajar yang berjaya.Menyesuaikan diri untuk belajar di Amerika Syarikat dengan tumpuan yang kuat terhadap kemahiran belajar dan penyelidikan.Tingkatkan tahap Bahasa Inggeris anda dan kembangkan perbendaharaan kata untuk mata pelajaran yang anda pilih.Siswazah dalam jumlah masa yang sama sebagai pelajar domestik.Fakta kursus utamaPanjang kursus: 2 SemesterTarikh mula: 2019: Januari; 2020: JanuariYuran: $ 36,800Waktu kelas: 9-13 jam semingguSaiz kelas: 15Anugerah: Program ini mengetuai Master of Music di George Mason University dengan kepekatan dalam Komposisi, Pengajian, Pengajian Jazz, Pendidikan Muzik, Prestasi dan Pedagogi berikut.Pilihan kursus:1-Semester2-SemesterSyarat kemasukanKeperluan akademik: ijazah sarjana empat tahun atau bersamaan dengan prestasi muzik, pendidikan muzik, teori muzik, komposisi atau kajian jazz. 2.75 sarjana muda IPK. Rekod-rekod audion mesti dihantar pada masa permohonan sebagai DVD atau fail berasaskan web.Keperluan bahasa Inggeris: TOEFL iBT 70 (13 subscores dalam membaca dan mendengar), IELTS 6.0 (5.5 subscores dalam... [-]
Amerika Syarikat Fairfax
Januari 2020
English
Sepenuh masa
2 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
George Mason University

Pelajar yang berjaya melengkapkan program Pathway Graduate Mason di Nutrition, mendapat jaminan untuk melanjutkan program ijazah sarjana Mason apabila mengemukakan bahan ... [+]

Pelajar yang berjaya melengkapkan program Pathway Graduate Mason di Nutrition, mendapat jaminan untuk melanjutkan program ijazah sarjana Mason apabila mengemukakan bahan tambahan yang diperlukan.

Setelah menyelesaikan program INTO Mason Pathway dan memenuhi syarat universiti untuk kemasukan siswazah, anda boleh memasukkan semester kedua kajian pascasiswazah di George Mason University . Peralihan dari program INTO Mason Pathway ke program sarjana universiti dipanggil 'kemajuan'.

Komponen Program Ijazah:

2-Semester:

39 program jam kredit6 jam kredit dikenakan dari Pathway33 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazah

1-Semester:

39 program jam kredit3 jam kredit dikenakan dari Pathway36 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazahCiri-ciri kursusMembangunkan pengetahuan dan kemahiran anda melalui pembelajaran aktif di kawasan subjek yang anda pilih.Pelan universiti yang dijamin untuk semua pelajar yang berjaya.Menyesuaikan diri untuk belajar di Amerika Syarikat dengan tumpuan yang kuat terhadap kemahiran belajar dan penyelidikan.Tingkatkan tahap Bahasa Inggeris anda dan kembangkan perbendaharaan kata untuk mata pelajaran yang anda pilih.Siswazah dalam jumlah masa yang sama sebagai pelajar domestik.Fakta kursus utamaPanjang kursus: 1-2 SemesterTarikh mula: 2019: Januari, Ogos; 2020: JanuariYuran: Dari $ 21,150Waktu kelas: 9-13 jam semingguSaiz kelas: 15Anugerah: Program ini membawa kepada Sarjana Sains dalam Pemakanan di George Mason University .Pilihan kursus:1-Semester2-SemesterSyarat kemasukan... [-]
Amerika Syarikat Fairfax
Og 2019
English
Sepenuh masa
1 - 2 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
George Mason University

Pelajar yang berjaya melengkapkan program Pathway Graduate Mason dalam Pembangunan Harta Tanah menjamin perkembangan kepada program ijazah sarjana Mason apabila mengemuka ... [+]

Pelajar yang berjaya melengkapkan program Pathway Graduate Mason dalam Pembangunan Harta Tanah menjamin perkembangan kepada program ijazah sarjana Mason apabila mengemukakan bahan permohonan tambahan yang diperlukan.

Setelah menyelesaikan program INTO Mason Pathway dan memenuhi syarat universiti untuk kemasukan siswazah, anda boleh memasukkan semester kedua kajian pascasiswazah di George Mason University . Peralihan dari program INTO Mason Pathway ke program sarjana universiti dipanggil 'kemajuan'.

Komponen Program Ijazah

2-Semester:

36 program jam kredit6 jam kredit dikenakan dari Pathway30 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazah

1-Semester:

36 program jam kredit3 jam kredit dikenakan dari Pathway33 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazahCiri-ciri kursusMembangunkan pengetahuan dan kemahiran anda melalui pembelajaran aktif di kawasan subjek yang anda pilih.Pelan universiti yang dijamin untuk semua pelajar yang berjaya.Menyesuaikan diri untuk belajar di Amerika Syarikat dengan tumpuan yang kuat terhadap kemahiran belajar dan penyelidikan.Tingkatkan tahap Bahasa Inggeris anda dan kembangkan perbendaharaan kata untuk mata pelajaran yang anda pilih.Siswazah dalam jumlah masa yang sama sebagai pelajar domestik.Fakta kursus utamaPanjang kursus: 1-2 SemesterTarikh mula: 2019: Januari, Ogos; 2020: JanuariYuran: Dari $ 21,150Waktu kelas: 9-13 jam semingguSaiz kelas: 15Anugerah: Program ini membawa kepada Sarjana Sains dalam Pembangunan Harta Tanah di George Mason University .Pilihan kursus:1-Semester2-SemesterSyarat kemasukan... [-]
Amerika Syarikat Fairfax
Og 2019
English
Sepenuh masa
1 - 2 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
George Mason University

Pelajar yang berjaya melengkapkan program Pathway Graduate Mason dalam Pendidikan Khas menjamin perkembangan kepada program ijazah sarjana Mason apabila mengemukakan baha ... [+]

Pelajar yang berjaya melengkapkan program Pathway Graduate Mason dalam Pendidikan Khas menjamin perkembangan kepada program ijazah sarjana Mason apabila mengemukakan bahan permohonan tambahan yang diperlukan.

Setelah menyelesaikan program INTO Mason Pathway dan memenuhi syarat universiti untuk kemasukan siswazah, anda boleh memasukkan semester kedua kajian pascasiswazah di George Mason University . Peralihan dari program INTO Mason Pathway ke program sarjana universiti dipanggil 'kemajuan'.

Komponen Program Ijazah

2-Semester:

30 jam program kredit9 jam kredit dikenakan dari Pathway21 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazah

1-Semester:

30 jam program kredit6 jam kredit dikenakan dari Pathway24 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazahCiri-ciri kursusMembangunkan pengetahuan dan kemahiran anda melalui pembelajaran aktif di kawasan subjek yang anda pilih.Pelan universiti yang dijamin untuk semua pelajar yang berjaya.Menyesuaikan diri untuk belajar di Amerika Syarikat dengan tumpuan yang kuat terhadap kemahiran belajar dan penyelidikan.Tingkatkan tahap Bahasa Inggeris anda dan kembangkan perbendaharaan kata untuk mata pelajaran yang anda pilih.Siswazah dalam jumlah masa yang sama sebagai pelajar domestik.Fakta kursus utamaPanjang kursus: 1-2 SemesterTarikh mula: 2019: OgosYuran: Harga untuk kursus yang bermula pada tahun akademik 2019-2020 masih belum disahkan.Waktu kelas: 9-13 jam semingguSaiz kelas: 15Anugerah: Program ini membawa kepada Sarjana Pendidikan dalam Pendidikan Khas, tanpa tumpuan di George Mason University .Pilihan kursus:1-Semester2-SemesterSyarat kemasukan... [-]
Amerika Syarikat Fairfax
Og 2019
English
Sepenuh masa
1 - 2 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
George Mason University

Pelajar yang berjaya melengkapkan program Pathway Graduate Mason di Bioinformatics Management, menjamin perkembangan kepada program ijazah sarjana Mason apabila mengemuka ... [+]

Pelajar yang berjaya melengkapkan program Pathway Graduate Mason di Bioinformatics Management, menjamin perkembangan kepada program ijazah sarjana Mason apabila mengemukakan bahan permohonan tambahan yang diperlukan.

Setelah menyelesaikan program INTO Mason Pathway dan memenuhi syarat universiti untuk kemasukan siswazah, anda boleh memasukkan semester kedua kajian pascasiswazah di George Mason University . Peralihan ini dari program Pathway INTO Mason ke program ijazah universiti dipanggil 'kemajuan'.

Komponen Program Ijazah:

2-Semester:

30-31 program jam kredit16 jam kredit dikenakan dari Pathway24-25 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazah

1-Semester:

31 jam program kredit6 jam kredit dikenakan dari Pathway25 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazahCiri-ciri kursusMembangunkan pengetahuan dan kemahiran anda melalui pembelajaran aktif di kawasan subjek yang anda pilih.Pelan universiti yang dijamin untuk semua pelajar yang berjaya.Menyesuaikan diri untuk belajar di Amerika Syarikat dengan tumpuan yang kuat terhadap kemahiran belajar dan penyelidikan.Tingkatkan tahap Bahasa Inggeris anda dan kembangkan perbendaharaan kata untuk mata pelajaran yang anda pilih.Siswazah dalam jumlah masa yang sama sebagai pelajar domestik.Fakta kursus utamaPanjang kursus: 1-2 SemesterTarikh mula: 2019: Januari, OgosYuran: Dari $ 21,150Waktu kelas: 9-13 jam semingguSaiz kelas: 15Anugerah: Program ini membawa kepada Sarjana Sains Bioinformatik dan Biologi Pengkomputeran di George Mason University .Pilihan kursus:1-Semester2-SemesterSyarat kemasukan... [-]
Amerika Syarikat Fairfax
Og 2019
English
Sepenuh masa
1 - 2 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
George Mason University

Pelajar yang berjaya melengkapkan program Pathway Graduate Mason di dalam Pengurusan Seni, yakin dengan kemajuan program ijazah sarjana Mason apabila mengemukakan bahan t ... [+]

Pelajar yang berjaya melengkapkan program Pathway Graduate Mason di dalam Pengurusan Seni, yakin dengan kemajuan program ijazah sarjana Mason apabila mengemukakan bahan tambahan yang diperlukan.

Setelah menyelesaikan program INTO Mason Pathway dan memenuhi syarat universiti untuk kemasukan siswazah, anda boleh memasukkan semester kedua kajian pascasiswazah di George Mason University . Peralihan dari program INTO Mason Pathway ke program sarjana universiti dipanggil 'kemajuan'.

Komponen Program Ijazah

2-Semester:

36 program jam kredit8 jam kredit dikenakan dari Pathway28 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazahCiri-ciri kursusMembangunkan pengetahuan dan kemahiran anda melalui pembelajaran aktif di kawasan subjek yang anda pilih.Pelan universiti yang dijamin untuk semua pelajar yang berjaya.Menyesuaikan diri untuk belajar di Amerika Syarikat dengan tumpuan yang kuat terhadap kemahiran belajar dan penyelidikan.Tingkatkan tahap Bahasa Inggeris anda dan kembangkan perbendaharaan kata untuk mata pelajaran yang anda pilih.Siswazah dalam jumlah masa yang sama sebagai pelajar domestik.Fakta kursus utamaPanjang kursus: 1-2 SemesterTarikh mula: 2019: Januari, Ogos; 2020: JanuariYuran: Dari $ 21,150Waktu kelas: 9-13 jam semingguSaiz kelas: 15Anugerah: Program ini membawa kepada Sarjana Sastera dalam Pengurusan Seni di George Mason University .Pilihan kursus: 2-SemesterSyarat kemasukanKeperluan akademik: Ijazah sarjana empat tahun atau setaraf dalam bidang berkaitan. Bidang yang berkaitan termasuk teater, persembahan muzik, kesusasteraan, tarian, sejarah seni, kajian filem, seni studio, dan reka bentuk grafik, pengurusan seni, pengurusan kebudayaan, pemasaran / komunikasi, dan pengurusan / perniagaan. 2.75 sarjana GPA bersamaan. Disyorkan: Satu tahun pengalaman kerja (mesti dengan organisasi seni, tetapi tidak perlu sepenuh masa).Keperluan bahasa Inggeris: TOEFL iBT 75 (17 subscores dalam membaca dan mendengar), IELTS 6.5 (6.0 subscores dalam membaca dan... [-]
Amerika Syarikat Fairfax
Og 2019
English
Sepenuh masa
1 - 2 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
George Mason University

Pelajar yang berjaya melengkapkan program Pathway Graduate Mason dalam bidang Pentadbiran Perniagaan (MBA), menjamin perkembangan kepada program ijazah sarjana Mason apab ... [+]

Pelajar yang berjaya melengkapkan program Pathway Graduate Mason dalam bidang Pentadbiran Perniagaan (MBA), menjamin perkembangan kepada program ijazah sarjana Mason apabila mengemukakan bahan permohonan tambahan yang diperlukan.

Setelah menyelesaikan program INTO Mason Pathway dan memenuhi syarat universiti untuk kemasukan siswazah, anda boleh memasukkan semester kedua kajian pascasiswazah di George Mason University . Peralihan dari program INTO Mason Pathway ke program sarjana universiti dipanggil 'kemajuan'.

Komponen Program Ijazah

2-Semester:

48 jam kredit program6 jam kredit dikenakan dari Pathway42 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazah

1-Semester:

48 jam kredit program3 jam kredit dikenakan dari Pathway45 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazahCiri-ciri kursusMembangunkan pengetahuan dan kemahiran anda melalui pembelajaran aktif di kawasan subjek yang anda pilih.Pelan universiti yang dijamin untuk semua pelajar yang berjaya.Menyesuaikan diri untuk belajar di Amerika Syarikat dengan tumpuan yang kuat terhadap kemahiran belajar dan penyelidikan.Tingkatkan tahap Bahasa Inggeris anda dan kembangkan perbendaharaan kata untuk mata pelajaran yang anda pilih.Siswazah dalam jumlah masa yang sama sebagai pelajar domestik.Fakta kursus utamaPanjang kursus: 1-2 SemesterTarikh mula: 2019: Januari, Ogos; 2020: JanuariYuran: Dari $ 21,150Waktu kelas: 9-13 jam semingguSaiz kelas: 15Anugerah: Program ini membawa kepada ijazah Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MBA) di George Mason University .Pilihan kursus:1-Semester2-SemesterSyarat kemasukan... [-]
Amerika Syarikat Fairfax
Og 2019
English
Sepenuh masa
1 - 2 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
George Mason University

Pelajar yang berjaya melengkapkan program Pathway Lulus Mason Pathway dalam Perdagangan dan Dasar Antarabangsa adalah jaminan yang berterusan kepada program ijazah sarjan ... [+]

Pelajar yang berjaya melengkapkan program Pathway Lulus Mason Pathway dalam Perdagangan dan Dasar Antarabangsa adalah jaminan yang berterusan kepada program ijazah sarjana Mason apabila mengemukakan bahan permohonan tambahan yang diperlukan.

Setelah menyelesaikan program INTO Mason Pathway dan memenuhi syarat universiti untuk kemasukan siswazah, anda boleh memasukkan semester kedua kajian pascasiswazah di George Mason University . Peralihan dari program INTO Mason Pathway ke program sarjana universiti dipanggil 'kemajuan'.

Komponen Program Ijazah

2-Semester:

36 program jam kredit9 jam kredit dikenakan dari Pathway27 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazahCiri-ciri kursusMembangunkan pengetahuan dan kemahiran anda melalui pembelajaran aktif di kawasan subjek yang anda pilih.Pelan universiti yang dijamin untuk semua pelajar yang berjaya.Menyesuaikan diri untuk belajar di Amerika Syarikat dengan tumpuan yang kuat terhadap kemahiran belajar dan penyelidikan.Tingkatkan tahap Bahasa Inggeris anda dan kembangkan perbendaharaan kata untuk mata pelajaran yang anda pilih.Siswazah dalam jumlah masa yang sama sebagai pelajar domestik.Fakta kursus utamaPanjang kursus: 2 SemesterTarikh mula: 2019: Januari, Ogos; 2020: JanuariYuran: Dari $ 36,800Waktu kelas: 9-13 jam semingguSaiz kelas: 15Anugerah: Program ini membawa kepada Sarjana Sastera dalam Perdagangan dan Dasar Antarabangsa di George Mason University .Pilihan kursus: 2-SemesterSyarat kemasukanKeperluan akademik: ijazah sarjana empat tahun atau setaraf. 2.75 sarjana GPA bersamaan.Keperluan bahasa Inggeris: TOEFL iBT 75 (17 subscores dalam membaca dan menulis), IELTS 6.5 (6.0 subscores dalam membaca dan menulis), PTEA 52, Password 7.0 Pengetahuan dan 6.0 Penulisan, Penyempurnaan AE Core dan OCS Level 5, atau IELA 176 ( 169 membaca dan menulis subscores).Keperluan umur: 17 tahun ke atas.... [-]
Amerika Syarikat Fairfax
Og 2019
English
Sepenuh masa
2 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
George Mason University

Satu Pathway Graduate di Psikologi Mason akan mempersiapkan anda memasuki semester berikutnya dalam program ijazah sarjana muda di George Mason University . Setelah seles ... [+]

Satu Pathway Graduate di Psikologi Mason akan mempersiapkan anda memasuki semester berikutnya dalam program ijazah sarjana muda di George Mason University .

Setelah selesai program INTO Mason Graduate Pathway dan memenuhi syarat universiti untuk kemasukan siswazah, anda boleh memasukkan semester berikutnya dalam kajian sarjana muda di George Mason University . Peralihan ini dari program Pathway graduan INTO ke program sarjana universiti dipanggil perkembangan.

Komponen Program Ijazah

2-Semester:

32 jam program kredit10-11 jam kredit dikenakan dari Pathway21-22 jam kredit yang tersisa ke arah ijazah

1-Semester:

32 jam program kredit7 jam kredit dikenakan dari Pathway25 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazahCiri-ciri kursusMembangunkan pengetahuan dan kemahiran anda melalui pembelajaran aktif di kawasan subjek yang anda pilih.Pelan universiti yang dijamin untuk semua pelajar yang berjaya.Menyesuaikan diri untuk belajar di Amerika Syarikat dengan tumpuan yang kuat terhadap kemahiran belajar dan penyelidikan.Tingkatkan tahap Bahasa Inggeris anda dan kembangkan perbendaharaan kata untuk mata pelajaran yang anda pilih.Siswazah dalam jumlah masa yang sama sebagai pelajar domestik.Fakta kursus utamaPanjang kursus: 1-2 SemesterTarikh mula: 2019: OgosYuran: Harga untuk kursus yang bermula pada tahun akademik 2019-2020 masih belum disahkanWaktu kelas: 9-13 jam semingguSaiz kelas: 15Anugerah: Program ini membawa kepada Sarjana Sastera dalam Psikologi di George Mason University .Pilihan kursus:1-Semester2-SemesterSyarat kemasukan... [-]
Amerika Syarikat Fairfax
Og 2019
English
Sepenuh masa
1 - 2 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
George Mason University

Pelajar yang berjaya melengkapkan program Pathway Graduate Mason dalam Psikologi Pendidikan, yakin dengan perkembangan program ijazah sarjana Mason apabila mengemukakan b ... [+]

Pelajar yang berjaya melengkapkan program Pathway Graduate Mason dalam Psikologi Pendidikan, yakin dengan perkembangan program ijazah sarjana Mason apabila mengemukakan bahan tambahan yang diperlukan.

Setelah menyelesaikan program INTO Mason Pathway dan memenuhi syarat universiti untuk kemasukan siswazah, anda boleh memasukkan semester kedua kajian pascasiswazah di George Mason University . Peralihan dari program INTO Mason Pathway ke program sarjana universiti dipanggil 'kemajuan'.

Komponen Program Ijazah

2-Semester:

30 jam program kredit9 jam kredit dikenakan dari Pathway21 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazah

1-Semester:

30 jam program kredit6 jam kredit dikenakan dari Pathway24 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazahCiri-ciri kursusMembangunkan pengetahuan dan kemahiran anda melalui pembelajaran aktif di kawasan subjek yang anda pilih.Pelan universiti yang dijamin untuk semua pelajar yang berjaya.Menyesuaikan diri untuk belajar di Amerika Syarikat dengan tumpuan yang kuat terhadap kemahiran belajar dan penyelidikan.Tingkatkan tahap Bahasa Inggeris anda dan kembangkan perbendaharaan kata untuk mata pelajaran yang anda pilih.Siswazah dalam jumlah masa yang sama sebagai pelajar domestik.Fakta kursus utamaPanjang kursus: 1-2 SemesterTarikh mula: 2019: Januari, Ogos; 2020: JanuariYuran: Dari $ 36,800Waktu kelas: 9-13 jam semingguSaiz kelas: 15Anugerah: Program ini membawa kepada Sarjana Sains dalam Psikologi Pendidikan di George Mason University .Pilihan kursus:1-Semester2-SemesterSyarat kemasukan... [-]
Amerika Syarikat Fairfax
Og 2019
English
Sepenuh masa
1 - 2 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
George Mason University

Pelajar yang berjaya melengkapkan program Pathway Graduate Mason dalam Reka Bentuk Grafik, memberi jaminan perkembangan kepada program ijazah sarjana Mason apabila mengem ... [+]

Pelajar yang berjaya melengkapkan program Pathway Graduate Mason dalam Reka Bentuk Grafik, memberi jaminan perkembangan kepada program ijazah sarjana Mason apabila mengemukakan bahan tambahan yang diperlukan.

Setelah menyelesaikan program INTO Mason Pathway dan memenuhi syarat universiti untuk kemasukan siswazah, anda boleh memasukkan semester kedua kajian pascasiswazah di George Mason University . Peralihan dari program INTO Mason Pathway ke program sarjana universiti dipanggil 'kemajuan'.

Komponen Program Ijazah

2-Semester:

36 program jam kredit14 jam kredit dikenakan dari Pathway22 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazah

1-Semester:

36 program jam kredit9 jam kredit dikenakan dari Pathway27 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazahCiri-ciri kursusMembangunkan pengetahuan dan kemahiran anda melalui pembelajaran aktif di kawasan subjek yang anda pilih.Pelan universiti yang dijamin untuk semua pelajar yang berjaya.Menyesuaikan diri untuk belajar di Amerika Syarikat dengan tumpuan yang kuat terhadap kemahiran belajar dan penyelidikan.Tingkatkan tahap Bahasa Inggeris anda dan kembangkan perbendaharaan kata untuk mata pelajaran yang anda pilih.Siswazah dalam jumlah masa yang sama sebagai pelajar domestik.Fakta kursus utamaPanjang kursus: 1-2 SemesterTarikh mula: 2019: OgosYuran: Harga untuk kursus yang bermula pada tahun akademik 2019-2020 masih belum disahkanWaktu kelas: 9-13 jam semingguSaiz kelas: 15Anugerah: Program ini membawa kepada Sarjana Sastera dalam Reka Bentuk Grafik di George Mason University .Pilihan kursus:1-Semester2-SemesterSyarat kemasukan... [-]
Amerika Syarikat Fairfax
Og 2019
English
Sepenuh masa
1 - 2 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
George Mason University

Pelajar yang berjaya melengkapkan program Pathway Graduate Mason dalam Sains dan Dasar Alam Sekitar, menjamin perkembangan kepada program ijazah sarjana Mason apabila men ... [+]

Pelajar yang berjaya melengkapkan program Pathway Graduate Mason dalam Sains dan Dasar Alam Sekitar, menjamin perkembangan kepada program ijazah sarjana Mason apabila mengemukakan bahan permohonan tambahan yang diperlukan.

Setelah menyelesaikan program INTO Mason Pathway dan memenuhi syarat universiti untuk kemasukan siswazah, anda boleh memasukkan semester kedua kajian pascasiswazah di George Mason University . Peralihan dari program INTO Mason Pathway ke program sarjana universiti dipanggil 'kemajuan'.

Komponen Program Ijazah

2-Semester:

37 program jam kredit0 jam kredit dikenakan dari Pathway37 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazah

1-Semester:

37 program jam kredit6 jam kredit dikenakan dari Pathway31 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazahCiri-ciri kursusMembangunkan pengetahuan dan kemahiran anda melalui pembelajaran aktif di kawasan subjek yang anda pilih.Pelan universiti yang dijamin untuk semua pelajar yang berjaya.Menyesuaikan diri untuk belajar di Amerika Syarikat dengan tumpuan yang kuat terhadap kemahiran belajar dan penyelidikan.Tingkatkan tahap Bahasa Inggeris anda dan kembangkan perbendaharaan kata untuk mata pelajaran yang anda pilih.Siswazah dalam jumlah masa yang sama sebagai pelajar domestik.Fakta kursus utamaPanjang kursus: 1-2 SemesterTarikh mula: 2019: Januari, Ogos; 2020: JanuariYuran: Dari $ 21,150Waktu kelas: 9-13 jam semingguSaiz kelas: 15Anugerah: Program ini membawa kepada Sarjana Sains dalam Sains dan Dasar Alam Sekitar dengan tumpuan dalam Pengurusan Alam Sekitar di George Mason University .Pilihan kursus:1-Semester2-SemesterSyarat kemasukan... [-]
Amerika Syarikat Fairfax
Og 2019
English
Sepenuh masa
1 - 2 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
George Mason University

Pelajar yang berjaya melengkapkan program Pathway Graduate Mason dalam Sains Forensik, menjamin perkembangan kepada program ijazah sarjana Mason apabila mengemukakan baha ... [+]

Pelajar yang berjaya melengkapkan program Pathway Graduate Mason dalam Sains Forensik, menjamin perkembangan kepada program ijazah sarjana Mason apabila mengemukakan bahan permohonan tambahan yang diperlukan.

Setelah menyelesaikan program INTO Mason Pathway dan memenuhi syarat universiti untuk kemasukan siswazah, anda boleh memasukkan semester kedua kajian pascasiswazah di George Mason University . Peralihan dari program INTO Mason Pathway ke program sarjana universiti dipanggil 'kemajuan'.

Komponen Program Ijazah

2-Semester:

33 jam kredit jam9 jam kredit dikenakan dari Pathway24 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazah

1-Semester:

33 jam kredit jam6 jam kredit dikenakan dari Pathway27 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazahCiri-ciri kursusMembangunkan pengetahuan dan kemahiran anda melalui pembelajaran aktif di kawasan subjek yang anda pilih.Pelan universiti yang dijamin untuk semua pelajar yang berjaya.Menyesuaikan diri untuk belajar di Amerika Syarikat dengan tumpuan yang kuat terhadap kemahiran belajar dan penyelidikan.Tingkatkan tahap Bahasa Inggeris anda dan kembangkan perbendaharaan kata untuk mata pelajaran yang anda pilih.Siswazah dalam jumlah masa yang sama sebagai pelajar domestik.Fakta kursus utamaPanjang kursus: 1-2 SemesterTarikh mula: 2019: Januari, Ogos; 2020: JanuariYuran: Dari $ 21,150Waktu kelas: 9-13 jam semingguSaiz kelas: 15Anugerah: Program ini membawa kepada Sarjana Sains dalam Sains Forensik di George Mason University .Pilihan kursus:1-Semester2-SemesterSyarat kemasukan... [-]
Amerika Syarikat Fairfax
Og 2019
English
Sepenuh masa
1 - 2 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
George Mason University

Pelajar yang berjaya melengkapkan program Pathway Graduate Mason dalam Sains Komputasi, yakin dengan perkembangan program ijazah sarjana Mason apabila mengemukakan bahan ... [+]

Pelajar yang berjaya melengkapkan program Pathway Graduate Mason dalam Sains Komputasi, yakin dengan perkembangan program ijazah sarjana Mason apabila mengemukakan bahan tambahan yang diperlukan.

Setelah menyelesaikan program INTO Mason Pathway dan memenuhi syarat universiti untuk kemasukan siswazah, anda boleh memasukkan semester kedua kajian pascasiswazah di George Mason University . Peralihan dari program INTO Mason Pathway ke program sarjana universiti dipanggil 'kemajuan'.

Komponen Program Ijazah

2-Semester:

30 jam program kredit6 jam kredit dikenakan dari Pathway24 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazah

1-Semester:

30 jam program kredit6 jam kredit dikenakan dari Pathway24 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazahCiri-ciri kursusMembangunkan pengetahuan dan kemahiran anda melalui pembelajaran aktif di kawasan subjek yang anda pilih.Pelan universiti yang dijamin untuk semua pelajar yang berjaya.Menyesuaikan diri untuk belajar di Amerika Syarikat dengan tumpuan yang kuat terhadap kemahiran belajar dan penyelidikan.Tingkatkan tahap Bahasa Inggeris anda dan kembangkan perbendaharaan kata untuk mata pelajaran yang anda pilih.Siswazah dalam jumlah masa yang sama sebagai pelajar domestik.Fakta kursus utamaPanjang kursus: 2 SemesterTarikh mula: 2019: Januari, Ogos; 2020: JanuariYuran: Dari $ 36,800Waktu kelas: 9-13 jam semingguSaiz kelas: 15Anugerah: Program ini membawa kepada Sarjana Sains dalam Sains Komputasi di George Mason University .Pilihan kursus:1-Semester2-SemesterSyarat kemasukanKeperluan akademik: ijazah sarjana empat tahun atau setara dalam matematik atau statistik. 2.75 sarjana GPA bersamaan.Keperluan bahasa Inggeris: TOEFL iBT 70 (13 subscores dalam membaca dan mendengar), IELTS 6.0 (5.5 subscores dalam membaca dan mendengar), PTEA 47, Password 6.0 Pengetahuan dan 6.0 Penulisan, Penyempurnaan AE Core dan OCS Level 5, atau IELA 169 ( 162 subscores dalam membaca dan mendengar).Keperluan umur: 17 tahun ke... [-]
Amerika Syarikat Fairfax
Og 2019
English
Sepenuh masa
2 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
George Mason University

Pelajar yang berjaya melengkapkan program Pathway Graduate Mason dalam Sains Komputer, yakin dengan kemajuan program ijazah sarjana Mason apabila mengemukakan bahan tamba ... [+]

Pelajar yang berjaya melengkapkan program Pathway Graduate Mason dalam Sains Komputer, yakin dengan kemajuan program ijazah sarjana Mason apabila mengemukakan bahan tambahan yang diperlukan.

Setelah menyelesaikan program INTO Mason Pathway dan memenuhi syarat universiti untuk kemasukan siswazah, anda boleh memasukkan semester kedua kajian pascasiswazah di George Mason University . Peralihan ini dari program Pathway INTO Mason ke program ijazah universiti dipanggil 'kemajuan'.

Komponen Program Ijazah

2-Semester:

30 jam program kredit6-9 jam kredit dikenakan dari Pathway21-24 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazah

1-Semester:

30 jam program kredit3-6 jam kredit dikenakan dari Pathway24-27 jam kredit yang tersisa ke arah ijazahCiri-ciri kursusMembangunkan pengetahuan dan kemahiran anda melalui pembelajaran aktif di kawasan subjek yang anda pilih.Pelan universiti yang dijamin untuk semua pelajar yang berjaya.Menyesuaikan diri untuk belajar di Amerika Syarikat dengan tumpuan yang kuat terhadap kemahiran belajar dan penyelidikan.Tingkatkan tahap Bahasa Inggeris anda dan kembangkan perbendaharaan kata untuk mata pelajaran yang anda pilih.Siswazah dalam jumlah masa yang sama sebagai pelajar domestik.Fakta kursus utamaPanjang kursus: 1-2 SemesterTarikh mula: 2019: Januari, Ogos; 2020: JanuariYuran: Dari $ 21,150Waktu kelas: 9-13 jam semingguSaiz kelas: 15Anugerah: Program ini membawa kepada Sarjana Sains dalam Sains Komputer di George Mason University .Pilihan kursus:1-Semester2-SemesterSyarat kemasukan... [-]
Amerika Syarikat Fairfax
Og 2019
English
Sepenuh masa
1 - 2 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
George Mason University

Pelajar yang berjaya melengkapkan program Pathway Graduate Mason dalam Sains Sistem Bumi, yakin dengan perkembangan program ijazah sarjana Mason apabila mengemukakan baha ... [+]

Pelajar yang berjaya melengkapkan program Pathway Graduate Mason dalam Sains Sistem Bumi, yakin dengan perkembangan program ijazah sarjana Mason apabila mengemukakan bahan tambahan yang diperlukan.

Setelah menyelesaikan program INTO Mason Pathway dan memenuhi syarat universiti untuk kemasukan siswazah, anda boleh memasukkan semester kedua kajian pascasiswazah di George Mason University . Peralihan dari program INTO Mason Pathway ke program sarjana universiti dipanggil 'kemajuan'.

Komponen Program Ijazah

2-Semester:

30 jam program kredit10 jam kredit dikenakan dari Pathway20 jam kredit yang tersisa ke arah ijazah

1-Semester:

30 jam program kredit6 jam kredit dikenakan dari Pathway24 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazahCiri-ciri kursusMembangunkan pengetahuan dan kemahiran anda melalui pembelajaran aktif di kawasan subjek yang anda pilih.Pelan universiti yang dijamin untuk semua pelajar yang berjaya.Menyesuaikan diri untuk belajar di Amerika Syarikat dengan tumpuan yang kuat terhadap kemahiran belajar dan penyelidikan.Tingkatkan tahap Bahasa Inggeris anda dan kembangkan perbendaharaan kata untuk mata pelajaran yang anda pilih.Siswazah dalam jumlah masa yang sama sebagai pelajar domestik.Fakta kursus utamaPanjang kursus: 1-2 SemesterTarikh mula: 2019: Januari, Ogos; 2020: JanuariYuran: Dari $ 21,150Waktu kelas: 9-13 jam semingguSaiz kelas: 15Anugerah: Program ini membawa kepada Sarjana Sains dalam Sains Sistem Bumi di George Mason University .Pilihan kursus:1-Semester2-SemesterSyarat kemasukan... [-]
Amerika Syarikat Fairfax
Og 2019
English
Sepenuh masa
1 - 2 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
George Mason University

Pelajar yang berjaya melengkapkan program Pathway Graduate Mason dalam Sains Statistik menjamin perkembangan kepada program ijazah sarjana Mason apabila mengemukakan baha ... [+]

Pelajar yang berjaya melengkapkan program Pathway Graduate Mason dalam Sains Statistik menjamin perkembangan kepada program ijazah sarjana Mason apabila mengemukakan bahan tambahan yang diperlukan.

Setelah menyelesaikan program INTO Mason Pathway dan memenuhi syarat universiti untuk kemasukan siswazah, anda boleh memasukkan semester kedua kajian pascasiswazah di George Mason University . Peralihan dari program INTO Mason Pathway ke program sarjana universiti dipanggil 'kemajuan'.

Komponen Program Ijazah

2-Semester:

30 jam program kredit9 jam kredit dikenakan dari Pathway21 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazah

1-Semester:

30 jam program kredit6 jam kredit dikenakan dari Pathway24 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazahCiri-ciri kursusMembangunkan pengetahuan dan kemahiran anda melalui pembelajaran aktif di kawasan subjek yang anda pilih.Pelan universiti yang dijamin untuk semua pelajar yang berjaya.Menyesuaikan diri untuk belajar di Amerika Syarikat dengan tumpuan yang kuat terhadap kemahiran belajar dan penyelidikan.Tingkatkan tahap Bahasa Inggeris anda dan kembangkan perbendaharaan kata untuk mata pelajaran yang anda pilih.Siswazah dalam jumlah masa yang sama sebagai pelajar domestik.Fakta kursus utamaPanjang kursus: 1-2 SemesterTarikh mula: 2019: Januari, Ogos; 2020: JanuariYuran: Dari $ 21,150Waktu kelas: 9-13 jam semingguSaiz kelas: 15Anugerah: Program ini membawa kepada Sarjana Sains dalam Sains Statistik di George Mason University .Pilihan kursus:1-Semester2-SemesterSyarat kemasukan... [-]
Amerika Syarikat Fairfax
Og 2019
English
Sepenuh masa
1 - 2 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
George Mason University

Pelajar yang berjaya melengkapkan program Pathway Graduate Mason dalam Sistem Maklumat, yakin dengan kemajuan kepada program ijazah sarjana Mason apabila mengemukakan bah ... [+]

Pelajar yang berjaya melengkapkan program Pathway Graduate Mason dalam Sistem Maklumat, yakin dengan kemajuan kepada program ijazah sarjana Mason apabila mengemukakan bahan permohonan tambahan yang diperlukan.

Setelah menyelesaikan program INTO Mason Pathway dan memenuhi syarat universiti untuk kemasukan siswazah, anda boleh memasukkan semester kedua kajian pascasiswazah di George Mason University . Peralihan dari program INTO Mason Pathway ke program sarjana universiti dipanggil 'kemajuan'.

Komponen Program Ijazah

2-Semester:

30 jam program kredit6-9 jam kredit dikenakan dari Pathway21-24 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazah

1-Semester:

30 jam program kredit3-6 jam kredit dikenakan dari Pathway24-27 jam kredit yang tersisa ke arah ijazahCiri-ciri kursusMembangunkan pengetahuan dan kemahiran anda melalui pembelajaran aktif di kawasan subjek yang anda pilih.Pelan universiti yang dijamin untuk semua pelajar yang berjaya.Menyesuaikan diri untuk belajar di Amerika Syarikat dengan tumpuan yang kuat terhadap kemahiran belajar dan penyelidikan.Tingkatkan tahap Bahasa Inggeris anda dan kembangkan perbendaharaan kata untuk mata pelajaran yang anda pilih.Siswazah dalam jumlah masa yang sama sebagai pelajar domestik.Fakta kursus utamaPanjang kursus: 1-2 SemesterTarikh mula: 2019: Januari, Ogos; 2020: JanuariYuran: Dari $ 21,150Waktu kelas: 9-13 jam semingguSaiz kelas: 15Anugerah: Program ini membawa kepada Sarjana Sains dalam Sistem Maklumat di George Mason University .Pilihan kursus:1-Semester2-SemesterSyarat kemasukan... [-]
Amerika Syarikat Fairfax
Og 2019
English
Sepenuh masa
1 - 2 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
George Mason University

Pelajar yang berjaya melengkapkan program Pathway Graduate Mason di Teknologi Maklumat Gunaan, mendapat jaminan untuk melanjutkan program ijazah sarjana Mason apabila men ... [+]

Pelajar yang berjaya melengkapkan program Pathway Graduate Mason di Teknologi Maklumat Gunaan, mendapat jaminan untuk melanjutkan program ijazah sarjana Mason apabila mengemukakan bahan tambahan yang diperlukan.

Setelah menyelesaikan program INTO Mason Pathway dan memenuhi syarat universiti untuk kemasukan siswazah, anda boleh memasukkan semester kedua kajian pascasiswazah di George Mason University . Peralihan dari program INTO Mason Pathway ke program sarjana universiti dipanggil 'kemajuan'.

Komponen Program Ijazah

2-Semester:

30 jam program kredit9 jam kredit dikenakan dari Pathway21 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazah

1-Semester:

30 jam program kredit6 jam kredit dikenakan dari Pathway24 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazahCiri-ciri kursusMembangunkan pengetahuan dan kemahiran anda melalui pembelajaran aktif di kawasan subjek yang anda pilih.Pelan universiti yang dijamin untuk semua pelajar yang berjaya.Menyesuaikan diri untuk belajar di Amerika Syarikat dengan tumpuan yang kuat terhadap kemahiran belajar dan penyelidikan.Tingkatkan tahap Bahasa Inggeris anda dan kembangkan perbendaharaan kata untuk mata pelajaran yang anda pilih.Siswazah dalam jumlah masa yang sama sebagai pelajar domestik.Fakta kursus utamaPanjang kursus: 1-2 SemesterTarikh mula: 2019: Januari, Ogos; 2020: JanuariYuran: Dari $ 21,150Waktu kelas: 9-13 jam semingguSaiz kelas: 15Anugerah: Program ini membawa kepada Sarjana Sains dalam Teknologi Maklumat Gunaan di George Mason University .Pilihan kursus:1-Semester2-SemesterSyarat kemasukan... [-]
Amerika Syarikat Fairfax
Og 2019
English
Sepenuh masa
1 - 2 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
George Mason University

Pelajar yang berjaya melengkapkan program Pathway Graduate Mason dalam Telekom telah menjamin perkembangan kepada program ijazah sarjana Mason apabila mengemukakan bahan ... [+]

Pelajar yang berjaya melengkapkan program Pathway Graduate Mason dalam Telekom telah menjamin perkembangan kepada program ijazah sarjana Mason apabila mengemukakan bahan tambahan yang diperlukan.

Setelah menyelesaikan program INTO Mason Pathway dan memenuhi syarat universiti untuk kemasukan siswazah, anda boleh memasukkan semester kedua kajian pascasiswazah di George Mason University . Peralihan ini dari program Pathway Mason ke program gelar universiti dipanggil perkembangan.

Komponen Program Ijazah

2-Semester:

30 jam program kredit9 jam kredit dikenakan dari Pathway21 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazah

1-Semester:

30 jam program kredit6 jam kredit dikenakan dari Pathway24 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazahCiri-ciri kursusMembangunkan pengetahuan dan kemahiran anda melalui pembelajaran aktif di kawasan subjek yang anda pilih.Pelan universiti yang dijamin untuk semua pelajar yang berjaya.Menyesuaikan diri untuk belajar di Amerika Syarikat dengan tumpuan yang kuat terhadap kemahiran belajar dan penyelidikan.Tingkatkan tahap Bahasa Inggeris anda dan kembangkan perbendaharaan kata untuk mata pelajaran yang anda pilih.Siswazah dalam jumlah masa yang sama sebagai pelajar domestik.Fakta kursus utamaPanjang kursus: 1-2 SemesterTarikh mula: 2019: Januari, Ogos; 2020: JanuariYuran: Dari $ 21,150Waktu kelas: 9-13 jam semingguSaiz kelas: 15Anugerah: Program ini membawa kepada Sarjana Sains dalam Telekomunikasi di George Mason University .Pilihan kursus:1-Semester2-SemesterSyarat kemasukan... [-]
Amerika Syarikat Fairfax
Og 2019
English
Sepenuh masa
1 - 2 cari doktor jurisprudens anda
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
George Mason University

Pelajar yang berjaya melengkapkan program Pathway Graduate Mason di dalam Pengurusan adalah jaminan yang berterusan untuk program ijazah sarjana Mason apabila mengemukaka ... [+]

Pelajar yang berjaya melengkapkan program Pathway Graduate Mason di dalam Pengurusan adalah jaminan yang berterusan untuk program ijazah sarjana Mason apabila mengemukakan bahan tambahan yang diperlukan.

Setelah menyelesaikan program INTO Mason Pathway dan memenuhi syarat universiti untuk kemasukan siswazah, anda boleh memasukkan semester kedua kajian pascasiswazah di George Mason University . Peralihan dari program INTO Mason Pathway ke program sarjana universiti dipanggil 'kemajuan'.

Komponen Program Ijazah

2-Semester:

36 program jam kredit6 jam kredit dikenakan dari Pathway30 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazah

1-Semester:

36 program jam kredit3 jam kredit dikenakan dari Pathway33 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazahCiri-ciri kursusMembangunkan pengetahuan dan kemahiran anda melalui pembelajaran aktif di kawasan subjek yang anda pilih.Pelan universiti yang dijamin untuk semua pelajar yang berjaya.Menyesuaikan diri untuk belajar di Amerika Syarikat dengan tumpuan yang kuat terhadap kemahiran belajar dan penyelidikan.Tingkatkan tahap Bahasa Inggeris anda dan kembangkan perbendaharaan kata untuk mata pelajaran yang anda pilih.Siswazah dalam jumlah masa yang sama sebagai pelajar domestik.Fakta kursus utamaPanjang kursus: 1-2 SemesterTarikh mula: 2019: Januari, Ogos; 2020: JanuariYuran: Dari $ 21,150Waktu kelas: 9-13 jam semingguSaiz kelas: 15Anugerah: Program ini membawa kepada Sarjana Sains dalam Pengurusan di George Mason University .Pilihan kursus:1-Semester2-SemesterSyarat kemasukan... [-]
Amerika Syarikat Fairfax
Og 2019
English
Sepenuh masa
1 - 2 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
George Mason University

Pelajar yang berjaya melengkapkan program Pathway Graduate Mason dalam Perakaunan, mendapat jaminan untuk melanjutkan program ijazah sarjana Mason apabila mengemukakan ba ... [+]

Pelajar yang berjaya melengkapkan program Pathway Graduate Mason dalam Perakaunan, mendapat jaminan untuk melanjutkan program ijazah sarjana Mason apabila mengemukakan bahan tambahan yang diperlukan.

Setelah menyelesaikan program INTO Mason Pathway dan memenuhi syarat universiti untuk kemasukan siswazah, anda boleh memasukkan semester kedua kajian pascasiswazah di George Mason University . Peralihan dari program INTO Mason Pathway ke program sarjana universiti dipanggil 'kemajuan'.

Komponen Program Ijazah

2-Semester:

30 jam program kredit0 jam kredit dikenakan dari Pathway30 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazah

1-Semester:

30 jam program kredit0 jam kredit dikenakan dari Pathway30 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazahCiri-ciri kursusMembangunkan pengetahuan dan kemahiran anda melalui pembelajaran aktif di kawasan subjek yang anda pilih.Pelan universiti yang dijamin untuk semua pelajar yang berjaya.Menyesuaikan diri untuk belajar di Amerika Syarikat dengan tumpuan yang kuat terhadap kemahiran belajar dan penyelidikan.Tingkatkan tahap Bahasa Inggeris anda dan kembangkan perbendaharaan kata untuk mata pelajaran yang anda pilih.Siswazah dalam jumlah masa yang sama sebagai pelajar domestik.Fakta kursus utamaPanjang kursus: 2-3 SemesterTarikh mula: 2019: Januari, Ogos; 2020: JanuariYuran: Dari $ 46,150Waktu kelas: 9-13 jam semingguSaiz kelas: 15Anugerah: Program ini membawa kepada Sarjana Sains dalam Perakaunan di George Mason University .Pilihan kursus:1-Semester2-SemesterSyarat kemasukan... [-]
Amerika Syarikat Fairfax
Og 2019
English
Sepenuh masa
2 - 3 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
George Mason University

Sama seperti program "Top-Up", INTO Program Pathway Jambatan Mason menyediakan tahun tambahan bagi persediaan siswazah lanjutan untuk pelajar dengan darjah bachelor antar ... [+]

Sama seperti program "Top-Up", INTO Program Pathway Jambatan Mason menyediakan tahun tambahan bagi persediaan siswazah lanjutan untuk pelajar dengan darjah bachelor antarabangsa pilihan yang bersamaan dengan tiga tahun atau 90 kredit.

Pathway dua semester ini termasuk:

Kursus kursus siswazah diperlukan untuk program ijazah khusus;Kelas pendidikan am;Penyediaan peralihan siswazah;Pembangunan penulisan bahasa Inggeris.Ciri-ciri kursusMembangunkan pengetahuan dan kemahiran anda melalui pembelajaran aktif di kawasan subjek yang anda pilih.Pelan universiti yang dijamin untuk semua pelajar yang berjaya.Menyesuaikan diri untuk belajar di Amerika Syarikat dengan tumpuan yang kuat terhadap kemahiran belajar dan penyelidikan.Tingkatkan tahap Bahasa Inggeris anda dan kembangkan perbendaharaan kata untuk mata pelajaran yang anda pilih.Siswazah dalam jumlah masa yang sama sebagai pelajar domestik.Fakta kursus utamaPanjang kursus: 2 SemesterTarikh mula: 2019: Januari, Ogos; 2020: JanuariYuran: Dari $ 36,800Anugerah: Program ini mengetuai ijazah Sarjana dari mana-mana program siswazah yang berpartisipasi dalam George Mason University .Pilihan kursus: JambatanSyarat kemasukanKeperluan akademik: Ijazah Sarjana Muda atau setaraf dengan minimum 2,75 setara GPA, dengan keperluan yang berbeza mengikut program Pathway .Keperluan bahasa Inggeris: Dari IELTS 6.5 atau TOEFL 85 atau setaraf... [-]
Amerika Syarikat Fairfax
Og 2019
English
Sepenuh masa
2 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Kursus

George Mason University

Program Bahasa Inggeris Akademik menyediakan anda dengan arahan bahasa Inggeris peringkat tertinggi dan kemahiran akademik untuk berjaya di Mason. ... [+]

Program Bahasa Inggeris Akademik menyediakan anda dengan arahan bahasa Inggeris peringkat tertinggi dan kemahiran akademik untuk berjaya di Mason.

Ciri-ciri kursus

Apa yang anda akan pelajari:

Memperkenalkan idea-idea yang dituturkan dan ditulis secara tepat dan berkesan dalam bahasa Inggeris;Tulis kertas penyelidikan dengan menggunakan petikan dan rujukan yang sepatutnya;Baca, memahami dan kritikal menilai teks akademik;Memahami dan menggunakan perbendaharaan kata biasa untuk disiplin akademik;Ambil nota yang berguna dan tepat dalam kuliah dan persembahan akademik;Memahami nilai-nilai AS dalam suasana akademik.Fakta kursus utamaPanjang kursus: 1-3 SemesterTarikh mula: 2019: Januari, Mei, Ogos; 2020: Januari, MeiYuran: Dari $ 8,610Waktu kelas: 18-22 jam semingguSaiz kelas: 20Anugerah: Setelah menyelesaikan program intensif ini, pelajar yang berjaya akan dapat maju ke program ijazah atau siswazah di George Mason University .Pilihan kursus:1-Semester2-SemesterSyarat kemasukanKeperluan akademik: Diploma sekolah menengah diperlukan.Keperluan bahasa Inggeris: Tiada keperluan bahasa Inggeris; pelajar akan dinilai dan ditempatkan semasa ketibaanKeperluan umur: 17 tahun ke atas.... [-]
Amerika Syarikat Fairfax
Og 2019
English
Sepenuh masa
1 - 3 semester
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Undergraduate Pathway

George Mason University

Antarabangsa Tahun Satu dalam Kejuruteraan, Pengkomputeran dan Statistik akan menyediakan anda untuk memasuki semester berikutnya program ijazah sarjana muda di George Ma ... [+]

Antarabangsa Tahun Satu dalam Kejuruteraan, Pengkomputeran dan Statistik akan menyediakan anda untuk memasuki semester berikutnya program ijazah sarjana muda di George Mason University . Setelah selesai Tahun Antarabangsa Satu dan memenuhi syarat universiti untuk kemasukan siswazah, anda boleh memasukkan semester pengajian sarjana seterusnya di George Mason University . Peralihan ini dari program INTO Mason ke program sarjana universiti dipanggil perkembangan.

Komponen Program Ijazah

2-Semester:

120 jam kredit program23-31 jam kredit dikenakan dari Pathway89-97 jam kredit yang tersisa ke arah ijazahCiri-ciri kursusMulakan kredit untuk mendapatkan ijazah anda walaupun anda tidak memenuhi syarat akademik dan bahasa Inggeris untuk kemasukan langsung.Terima sokongan tambahan untuk memindahkan anda berjaya melalui tahun pertama anda di sebuah universiti di Amerika Syarikat.Siswazah dalam jumlah masa yang sama sebagai pelajar domestik.Saiz kelas yang lebih kecil membolehkan anda menghabiskan lebih banyak masa dengan guru anda.Membangunkan pengetahuan dan kemahiran untuk tahap anda melalui Pathway pilihan anda.Fakta kursus utamaPanjang kursus: 1-3 SemesterTarikh mula: 2019: Januari, Ogos; 2020: JanuariYuran: Dari $ 21,150Waktu kelas: 17-21 jam semingguSaiz kelas: 20Anugerah: Program Pathway ini membawa kepada Sarjana Muda Sains dalam Sains Komputer Gunaan, Bioengineering, Awam dan Infrastruktur, Kejuruteraan, Kejuruteraan Komputer, Sains Komputer, Kejuruteraan Keselamatan Siber, Kejuruteraan Elektrik, Teknologi Maklumat, Kejuruteraan Mekanikal atau Kejuruteraan Sistem.Pilihan kursus:Pathway 2-SemesterPathway 3-SemesterSyarat kemasukan... [-]
Amerika Syarikat Fairfax
Og 2019
English
Sepenuh masa
1 - 3 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
George Mason University

Antarabangsa Tahun Satu dalam Kemanusiaan dan Sains Sosial akan menyediakan anda untuk memasuki semester berikutnya program sarjana muda di George Mason University . Sete ... [+]

Antarabangsa Tahun Satu dalam Kemanusiaan dan Sains Sosial akan menyediakan anda untuk memasuki semester berikutnya program sarjana muda di George Mason University . Setelah selesai Tahun Antarabangsa Satu dan memenuhi syarat universiti untuk kemasukan siswazah, anda boleh memasukkan semester pengajian sarjana seterusnya di George Mason University . Peralihan ini dari program INTO Mason ke program sarjana universiti dipanggil perkembangan.

Komponen Program Ijazah

2-Semester:

120 jam kredit program27-31 jam kredit dikenakan dari Pathway89-93 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazah

1-Semester:

120 jam kredit program15-16 jam kredit dikenakan dari Pathway104-105 jam kredit yang tersisa ke arah ijazahCiri-ciri kursusMulakan kredit untuk mendapatkan ijazah anda walaupun anda tidak memenuhi syarat akademik dan bahasa Inggeris untuk kemasukan langsung.Terima sokongan tambahan untuk memindahkan anda berjaya melalui tahun pertama anda di sebuah universiti di Amerika Syarikat.Siswazah dalam jumlah masa yang sama sebagai pelajar domestik.Saiz kelas yang lebih kecil membolehkan anda menghabiskan lebih banyak masa dengan guru anda.Membangunkan pengetahuan dan kemahiran untuk tahap anda melalui Pathway pilihan anda.Fakta kursus utamaPanjang kursus: 1-3 SemesterTarikh mula: 2019: Januari, Ogos; 2020: JanuariYuran: Dari $ 21,150Waktu kelas: 17-21 jam semingguSaiz kelas: 20Anugerah: Mengarah ke Sarjana Muda dalam Antropologi, Sejarah Seni, Komunikasi, Bahasa Inggeris, Pengajian Alam Sekitar dan Kemampanan, Bahasa Asing, Hal Ehwal Global, Kerajaan dan Politik Antarabangsa, Sejarah, Pengajian Amerika Latin, Muzik, Falsafah, Pengajian Agama, Rusia dan Eurasia Kajian, Sosiologi; Sarjana Muda Sains atau Sarjana Muda dalam Kriminologi, Undang-undang, dan Masyarakat; Ekonomi; Kajian Integratif; Psikologi; Sarjana Muda Sains dalam Neurosains; Sarjana Muda Muzik; Sarjana Muda Sains dalam Pentadbiran Awam.Pilihan kursus:Pathway 1-SemesterPathway 2-SemesterPathway 3-SemesterSyarat kemasukan... [-]
Amerika Syarikat Fairfax
Og 2019
English
Sepenuh masa
1 - 3 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
George Mason University

Antarabangsa Tahun Satu dalam Pembangunan Manusia dan Sosial akan menyediakan anda untuk memasuki semester berikutnya program sarjana muda di George Mason University . Se ... [+]

Antarabangsa Tahun Satu dalam Pembangunan Manusia dan Sosial akan menyediakan anda untuk memasuki semester berikutnya program sarjana muda di George Mason University . Setelah selesai Tahun Antarabangsa Satu dan memenuhi syarat universiti untuk kemasukan siswazah, anda boleh memasukkan semester pengajian sarjana seterusnya di George Mason University . Peralihan ini dari program INTO Mason ke program sarjana universiti dipanggil perkembangan.

Komponen Program Ijazah

2-Semester:

120 jam kredit program27-31 jam kredit dikenakan dari Pathway89-93 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazah

1-Semester:

120 jam kredit program15-16 jam kredit dikenakan dari Pathway104-105 jam kredit yang tersisa ke arah ijazahCiri-ciri kursusMulakan kredit untuk mendapatkan ijazah anda walaupun anda tidak memenuhi syarat akademik dan bahasa Inggeris untuk kemasukan langsung.Terima sokongan tambahan untuk memindahkan anda berjaya melalui tahun pertama anda di sebuah universiti di Amerika Syarikat.Siswazah dalam jumlah masa yang sama sebagai pelajar domestik.Saiz kelas yang lebih kecil membolehkan anda menghabiskan lebih banyak masa dengan guru anda.Membangunkan pengetahuan dan kemahiran untuk tahap anda melalui Pathway pilihan anda.Fakta kursus utamaPanjang kursus: 1-3 SemesterTarikh mula: 2019: Januari, Ogos; 2020: JanuariYuran: Dari $ 21,150Waktu kelas: 17-21 jam semingguSaiz kelas: 20Anugerah: Program Pathway ini membawa kepada salah satu program ijazah berikut di George Mason University Community Health, BS; Analisis dan Penyelesaian Konflik, BA atau BS; Kesihatan, Kecergasan dan Sumber Rekreasi, BS; Pentadbiran Kesihatan, BS; Pengurusan Hospitaliti, Pelancongan dan Acara, BS; Kinesiology, BS; atau Kerja Sosial, BSW.Pilihan kursus:Pathway 1-SemesterPathway 2-SemesterPathway 3-SemesterSyarat kemasukan... [-]
Amerika Syarikat Fairfax
Og 2019
English
Sepenuh masa
1 - 3 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
George Mason University

Antarabangsa Tahun Satu dalam Perniagaan akan menyediakan anda untuk memasuki semester berikutnya program ijazah sarjana muda di George Mason University . Setelah selesai ... [+]

Antarabangsa Tahun Satu dalam Perniagaan akan menyediakan anda untuk memasuki semester berikutnya program ijazah sarjana muda di George Mason University . Setelah selesai Tahun Antarabangsa Satu dan memenuhi syarat universiti untuk kemasukan siswazah, anda boleh memasukkan semester pengajian sarjana seterusnya di George Mason University . Peralihan ini dari program INTO Mason ke program sarjana universiti dipanggil perkembangan.

Komponen Program Ijazah

2-Semester:

120 jam kredit program26-29 jam kredit dikenakan dari Pathway91-94 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazah

1-Semester:

120 jam kredit program15 jam kredit dikenakan dari Pathway105 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazahCiri-ciri kursusMulakan kredit untuk mendapatkan ijazah anda walaupun anda tidak memenuhi syarat akademik dan bahasa Inggeris untuk kemasukan langsung.Terima sokongan tambahan untuk memindahkan anda berjaya melalui tahun pertama anda di sebuah universiti di Amerika Syarikat.Siswazah dalam jumlah masa yang sama sebagai pelajar domestik.Saiz kelas yang lebih kecil membolehkan anda menghabiskan lebih banyak masa dengan guru anda.Membangunkan pengetahuan dan kemahiran untuk tahap anda melalui Pathway pilihan anda.Fakta kursus utamaPanjang kursus: 1-3 SemesterTarikh mula: 2019: Januari, Ogos; 2020: JanuariYuran: Dari $ 21,150Waktu kelas: 17-21 jam semingguSaiz kelas: 20Anugerah: Program Pathway ini membawa kepada Sarjana Muda Sains dalam Perakaunan, Kewangan, Sistem Maklumat dan Pengurusan Operasi, Pengurusan atau Pemasaran.Pilihan kursus:Pathway 1-SemesterPathway 2-SemesterSyarat kemasukan... [-]
Amerika Syarikat Fairfax
Og 2019
English
Sepenuh masa
1 - 3 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
George Mason University

Antarabangsa Tahun Satu dalam Sains akan menyediakan anda untuk memasuki semester berikutnya dalam program ijazah sarjana muda di George Mason University . Setelah selesa ... [+]

Antarabangsa Tahun Satu dalam Sains akan menyediakan anda untuk memasuki semester berikutnya dalam program ijazah sarjana muda di George Mason University . Setelah selesai Tahun Antarabangsa Satu dan memenuhi syarat universiti untuk kemasukan siswazah, anda boleh memasukkan semester pengajian sarjana seterusnya di George Mason University . Peralihan ini dari program INTO Mason ke program sarjana universiti dipanggil perkembangan.

Komponen Program Ijazah

2-Semester:

120 jam kredit program27-34 jam kredit dikenakan dari Pathway86-93 jam kredit yang tersisa ke arah ijazah

1-Semester:

120 jam kredit program18 jam kredit dikenakan dari Pathway102 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazahCiri-ciri kursusMulakan kredit untuk mendapatkan ijazah anda walaupun anda tidak memenuhi syarat akademik dan bahasa Inggeris untuk kemasukan langsung.Terima sokongan tambahan untuk memindahkan anda berjaya melalui tahun pertama anda di sebuah universiti di Amerika Syarikat.Siswazah dalam jumlah masa yang sama sebagai pelajar domestik.Saiz kelas yang lebih kecil membolehkan anda menghabiskan lebih banyak masa dengan guru anda.Membangunkan pengetahuan dan kemahiran untuk tahap anda melalui Pathway pilihan anda.Fakta kursus utamaPanjang kursus: 1-3 SemesterTarikh mula: 2019: Januari, Ogos; 2020: JanuariYuran: Dari $ 36,800Waktu kelas: 17-21 jam semingguSaiz kelas: 20Anugerah: Program Pathway ini membawa kepada Sarjana Muda Sains atau Sarjana Muda dalam Biologi, Kimia, Sains Bumi, Sains Alam Sekitar, Geologi, Matematik, Sarjana Muda Sains dalam Astronomi, Sains Forensik, Geografi, Sains Makmal Perubatan, Fizik Sarjana Muda Seni dalam Sains Komputasi dan Data, atau Pengajian Alam Sekitar dan Kemampanan.Pilihan kursus: Pathway 1-SemesterSyarat kemasukanKeperluan akademik: Diploma sekolah tinggi; 2.5 minimum setara dengan IPK.Keperluan bahasa Inggeris: TOEFL iBT 80 (17 subscores dalam membaca dan menulis), IELTS 6.5 (6.0 subscores... [-]
Amerika Syarikat Fairfax
Og 2019
English
Sepenuh masa
1 - 3 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
George Mason University

Sekiranya anda sudah menamatkan kursus kolej atau universiti dan mahu pindah ke George Mason University , Program Pemindahan Sarjana Muda 1-Semester (UTP) adalah untuk an ... [+]

Sekiranya anda sudah menamatkan kursus kolej atau universiti dan mahu pindah ke George Mason University , Program Pemindahan Sarjana Muda 1-Semester (UTP) adalah untuk anda. Anda akan menerima anggaran kredit yang boleh dipindahkan ke ijazah anda sebelum memulakan program anda.

Komponen Program Ijazah

1-Semester:

120 jam kredit program16 jam kredit dikenakan dari UTPKredit yang tinggal untuk ijazah bergantung kepada kredit pemindahan yang digunakanCiri-ciri kursusPemindahan kredit dari peringkat kolej atau universiti ke peringkat anda.Satu kurikulum khusus kursus kredit yang mengandungi universiti.Pelaksanaan yang dijanjikan kepada mana-mana program sarjana apabila berjaya menyelesaikan UTP anda di George Mason University , Drew University, Colorado State University atau Oregon State University.Mengajar akademik sepanjang program termasuk perkembangan dan penasihat kejayaan pelajar.Biasiswa antara $ 1,000- $ 15,000 dianugerahkan setiap tahun kepada pelajar yang layak. Hubungi wakil INTO anda untuk butirannya.Fakta kursus utamaPanjang kursus: 1 SemesterTarikh mula: 2019: Januari, Ogos; 2020: JanuariYuran: Dari $ 21,150Waktu kelas: 17-21 jam semingguSaiz kelas: 20Anugerah: Setelah berjaya menamatkan Program Pindahan Sarjana Muda INTO dan memenuhi keperluan universiti untuk kemasukan siswazah, anda boleh memasukkan semester pengajian sarjana seterusnya di George Mason University .Pilihan kursus: Pathway 1-SemesterSyarat kemasukanKeperluan akademik: Minimum 30 kredit kolej / universiti Diploma sekolah tinggi; 2.5 ekuivalen sekurang-kurangnya GPA (tiada gred di bawah C dalam mata pelajaran berkaitan utama).Keperluan bahasa Inggeris: TOEFL iBT 80 (17 subscores dalam membaca dan menulis), IELTS 6.5 (6.0 subscores dalam membaca dan menulis), PTEA 53, Penyempurnaan Akademik Bahasa Inggeris Core dan OCS Level 5 atau lebih tinggi, atau IELA 176 secara keseluruhan (169 subscores in membaca dan menulis).Keperluan umur: 17... [-]
Amerika Syarikat Fairfax
Og 2019
English
Sepenuh masa
1 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu