Marshall University

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Melabur masa depan anda

Lebih dari 180 tahun, Marshall University telah menjadi universiti awam terkemuka yang menawarkan pendidikan sarjana dan lepasan inovatif dalam 200 bidang akademik. Apabila anda membuat keputusan untuk belajar di Marshall, anda boleh memilih daripada 10 kolej yang menyediakan lebih daripada pilihan program 100 darjah untuk memenuhi cita-cita akademik anda.

Marshall didedikasikan untuk menggunakan setiap sumber yang ada untuk membantu anda berjaya. Universiti ini telah melabur $ 300 juta dalam bangunan baru dan pengubahsuaian dalam tempoh 10 tahun yang lalu untuk memberi anda bilik darjah dan makmal yang terkini dan terkini.

Persekitaran yang mesra

Di Marshall University , anda akan mendapati bahawa walaupun anda dikelilingi oleh ramai pelajar lain, anda selalu dilihat sebagai individu. Saiz kelas kecil membolehkan anda mengenali profesor anda. Kemudahan terkini dan peluang penyelidikan yang luas memastikan anda mempunyai alat untuk pendidikan terbaik. Ciri-ciri ini, dalam kombinasi dengan perkhidmatan pelajar yang ramah INTO Marshall, akan memastikan pengalaman universiti Amerika yang memuaskan.

Dengan lebih daripada 1,000 ahli fakulti yang mengajar di lebih daripada 100 sarjana, bilik kelas Marshall dilengkapi dengan baik untuk menyediakan pendidikan berkualiti. Marshall komited untuk menggalakkan fakulti dan pelajarnya menjalankan penyelidikan di bidang mereka. Oleh sebab itu, universiti mempunyai dana penyelidikan tahunan $ 31 juta. Dari tahun pertama program anda, anda akan berpeluang untuk mengambil bahagian dalam penyelidikan tangan untuk mengambil pendidikan anda di atas dan di luar bilik darjah.

Anda akan berasa selamat dan selamat di kampus mengetahui penginapan anda dan pusat pengajian 24-jam kedua-duanya memerlukan akses ID universiti. Polis Universiti memantau kampus dan pos panggilan kecemasan yang terletak di pelbagai tempat di kampus.

Jadilah yang terbaik

Kampus Marshall bercampur dengan yang lama dan baru, dari kemudahan baru, seperti Pusat Pelajar Memorial, kepada banyak pejabat dan perkhidmatan yang terdapat di Old Main, bangunan tertua di kampus.

Marshall didedikasikan untuk memberi anda kemudahan yang terbaik. Kami telah melabur $ 300 juta dalam bangunan baru dan pengubahsuaian kepada yang sedia ada dalam tempoh 10 tahun yang lalu.

Dua bangunan baru yang menakjubkan baru-baru ini dibuka - Kolej Teknologi Maklumat dan Kejuruteraan dan Pusat Seni Visual. Kompleks kejuruteraan $ 56 juta mempunyai ciri-ciri berteknologi tinggi untuk program Kejuruteraan yang semakin meningkat sementara pusat bandar Visual Arts menyediakan ruang ultra moden yang menawarkan teknologi terkini dalam Seni Visual.

Di pusat kampus

Apabila anda melangkah ke kampus dan memulakan perjalanan anda dengan INTO Marshall, anda akan dengan cepat mengetahui keselesaan keluarga Marshall University sekeliling anda. Pusat kami terletak di tengah-tengah kampus, yang bermakna anda berdekatan dengan asrama, bilik darjah, kemudahan makan, pusat rekreasi dan banyak lagi. Ini akan menjadi pusat tahun pertama anda di kampus, baik secara akademik dan sosial.

14 bilik kelas pusat kami akan menjadi tuan rumah kursus bahasa Inggeris anda, dan Pusat Sumber Pembelajaran akan memberi anda akses kepada perkhidmatan tutor dan banyak sumber lain untuk digunakan di luar bilik darjah.

Di samping sumber pendidikan, anda akan dapati pelbagai aktiviti sosial di dalam dinding pusat INTO Marshall. Dari pihak di kawasan kafe ke Program Rakan Perbualan Kampus kami, pusat kami berfungsi untuk memastikan anda berseronok semasa anda melanjutkan pendidikan anda.

Bantu ke mana sahaja anda pergi

Sebagai pelajar yang belajar di INTO Marshall Centre, anda akan mendapat semua manfaat dan pengalaman kehidupan kampus di universiti Amerika. Plus bonus tambahan perkhidmatan INTO Marshall direka khusus untuk anda.

Fakulti dan kakitangan kami yang berdedikasi membantu dalam dan di luar bilik darjah. Kami akan membantu anda dengan tunjuk ajar, isu perumahan, merancang perjalanan dan aktiviti yang menyeronokkan dan banyak lagi.

INTO Marshall Centre

Kemudahan yang canggih

INTO Marshall Centre adalah satu-stop-shop untuk program Bahasa Inggeris atau Pathway . Di sini anda akan menemui bilik darjah anda, ruang belajar, dan persekitaran pembelajaran yang memperkaya.

Cafe INTO Centre

Nikmati kawasan kafe kami

Kawasan kafe kami direka dengan anda dan rakan-rakan anda dalam fikiran. Beberapa meja dan kerusi boleh didapati di samping najis dan sofa tambahan supaya anda boleh duduk belajar, menghabiskan masa antara kelas atau bertemu dengan rakan-rakan. Kawasan dapur digunakan dengan kerap untuk pesta dan acara yang dihoskan oleh INTO Center termasuk perayaan percutian, malam permainan dan perhimpunan lain terbuka kepada semua pelajar.

Pusat Sumber Pembelajaran

Menggunakan pusat

Pusat Sumber Pembelajaran kami (LRC) akan menjadi sumber yang berharga semasa anda di INTO Marshall. Pengajar menghabiskan banyak masa mengajar pelajar dalam pelbagai mata pelajaran, dan terdapat juga bahan yang boleh digunakan untuk meningkatkan kemahiran bahasa Inggeris anda dan mengamalkan bahasa baru anda. Bahan-bahan ini, termasuk perisian tatabahasa dan sebutan, DVD, novel dan banyak lagi, adalah percuma untuk digunakan. Di dalam LRC, anda juga boleh menyemak komputer riba untuk digunakan di ruang pembelajaran pusat kami.

Menyediakan semua alat yang anda perlukan untuk berjaya

Pelajar yang berjaya melabur dalam pendidikan mereka, dan INTO Marshall menyediakan pengalaman pembelajaran yang terbaik. Pengajar universiti yang berkualiti tinggi, kemudahan yang dilengkapi dengan teknologi terkini, kelas kecil, perkhidmatan sokongan peribadi, aktiviti sosial dan komuniti universiti yang menyambut semua menyumbang kepada pengalaman kampus yang kaya di Marshall University .

Dalam kursus Bahasa Inggeris anda yang berlaku di pusat INCH Marshall, para pengajar dapat memberi perhatian secara individu kepada anda dan rakan sekelas anda kerana saiz kelas kecil. Anda akan mendapati bahawa para pengajar mengetahui nama anda dan dengan senang hati membantu diri anda dengan apa-apa soalan atau kebimbangan semasa pengajian anda. Saiz kelas kecil juga membolehkan peluang untuk dibincangkan, jadi anda boleh berkongsi pandangan anda dan mendengar perspektif rakan sekelas anda. INTO jurulatih Marshall tidak hanya tersedia untuk bantuan semasa kelas. Mereka mempunyai waktu pejabat di mana anda boleh melawat dengan soalan dan alamat e-mel untuk anda menghubungi mereka selepas waktu kerja. Mereka juga menyediakan tunjuk ajar di Pusat Sumber Pembelajaran kami.

Lokasi

Huntington

INTO Marshall University

Alamat
315 18th St. Huntington
WV 25703 Huntington, Virginia Barat, Amerika Syarikat