Baca keterangan rasmi

Di tengah-tengah semua itu

Saint Louis University membuka jalan untuk pengubahsuaian yang berterusan di bandar ini. SLU telah melabur lebih daripada $ 850 juta di kampus selama 25 tahun yang lalu. SLU terletak di pusat bandar. Anda hanya beberapa langkah dari daerah Seni Grand Center St. Louis, yang merupakan rumah kepada teater, muzium, restoran dan banyak lagi. Tonton muzik Broadway tur, dengarkan Orkestra Simfoni St. Louis bertaraf dunia atau nikmati pameran seni kontemporari.

Belajar sokongan apabila anda memerlukannya

Di SLU, pendidikan anda tidak terhad kepada kelas. Sebagai pelajar tahun pertama, anda boleh mengharapkan program inovatif untuk membantu peralihan yang berjaya ke universiti. Pelajar baru dikumpulkan ke dalam Komuniti Pembelajaran, yang memberikan sokongan akademik kreatif.

Anda akan digalakkan untuk mencabar pemikiran anda dan membangunkan jawapan yang kuat. Sebagai sebuah institusi penyelidikan utama, kami berdedikasi untuk mengajar anda cara berfikir secara logik, menuding tajam dan menyatakan diri dengan jelas. SLU juga merupakan salah satu daripada lapan universiti Katolik yang mempunyai perbezaan penyelidikan yang tinggi atau sangat tinggi. Sepanjang universiti dan komuniti di sekeliling kita, kita mempunyai nilai bersama untuk menyokong kebaikan bersama. SLU mencipta nilai-nilai ini untuk menggalakkan kakitangan dan pelajar untuk menerima piawaian tingkah laku tertinggi bagi kedua-dua amalan peribadi dan profesional.

Masuk ke SLU

Dewan beracha adalah pintu masuk ke aktiviti kampus SLU. The INTO Saint Louis University Centre terletak betul-betul di tengah-tengah kampus. Semua yang anda perlukan untuk berjaya adalah di sini. Wi-Fi disediakan di seluruh dan ada kawasan lounge pelbagai guna untuk mesyuarat pelajar-guru. Saiz kelas kecil memastikan banyak masa pembelajaran individu. Anda juga akan menerima perkhidmatan sokongan peribadi dan bantuan kecemasan 24 jam sehari.

Sertai komuniti antarabangsa kami

Di INTO Saint Louis University , anda akan menyertai komuniti antarabangsa yang menyokong komitmen untuk membantu anda meresap ke dalam kehidupan universiti Amerika semasa bersiap untuk pengajian peringkat ijazah. Di SLU, anda akan mendapat ijazah dari universiti 100 teratas, menyertai pelajar dari 50 negara dan 75 negara. Anda akan menikmati akses penuh ke semua sumber universiti dan belajar di kelas kecil yang diajar oleh pengajar universiti. Bahagian terbaik dari Program Pathway : anda akan mendapat kredit akademik ke arah tahap SLU anda.

Kampus bersejarah, teknologi baru

SLU berusaha untuk mengekalkan sifat bersejarah Universiti sambil memeluk teknologi baru dan amalan mesra alam. Bilik darjah dilengkapi dengan sistem persembahan digital yang bersepadu sepenuhnya termasuk unjuran definisi tinggi, paparan LCD dan dinding video.

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

Graduate Pathway

Saint Louis University

Kaedah untuk Amalan Kejuruteraan I Semester 2 Bercakap Akademik / Mendengar II Kaedah untuk Amalan Kejuruteraan II Pemodelan Maklumat Bangunan atau Keusahawanan Kejurute ... [+]

Kaedah untuk Amalan Kejuruteraan I

Semester 2

Bercakap Akademik / Mendengar II Kaedah untuk Amalan Kejuruteraan II Pemodelan Maklumat Bangunan atau Keusahawanan Kejuruteraan

1-SEMESTER PATHWAY

BUTIRAN KREDIT HOUR

33 jam kredit jam 9 jam kredit dikenakan dari Laluan 24 jam kredit ke arah ijazah

Semester 1

Kemahiran Bahasa Inggeris Akademik Kaedah untuk Amalan Kejuruteraan I atau II Keusahawanan Pembinaan atau Kejuruteraan Mapan

[-]
Amerika Syarikat St Louis
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
1 - 2 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Saint Louis University

Program Laluan ini membawa kepada ijazah sarjana dalam Sains Komputer dan Maklumat. ... [+]

Adakah anda ingin belajar untuk ijazah lepasan di Amerika Syarikat tetapi perlu meningkatkan kemahiran bahasa Inggeris atau skor ujian? Program Laluan memberikan sokongan akademik, bahasa dan budaya untuk berjaya di sebuah universiti di Amerika Syarikat. Pelajar dijanjikan kemajuan kepada program ijazah sarjana melalui kurikulum yang terdiri daripada kursus kredit-pendapatan.

30 jam program kredit 9 jam kredit dikenakan dari Laluan 21 jam kredit ke arah ijazah

Semester 1

Kemahiran Bahasa Inggeris Akademik Sistem Pengurusan Pangkalan Data Rangkaian Makmal Rangkaian Keselamatan komputer

NOTA: Program ini boleh disiapkan dalam tempoh 12 bulan termasuk program Laluan.

... [-]
Amerika Syarikat St Louis
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
1 - 2 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Saint Louis University