Suffolk University

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Pendidikan berkualiti di pusat Boston

Di Suffolk University tiada sempadan! Dengan lebih daripada 110 program untuk dipilih, para pelajar dapat meneruskan nafsu mereka dan memperoleh ijazah dari institusi yang dihormati. Setiap program di Suffolk direka untuk memastikan anda mendapat pendidikan terbaik untuk membantu anda mencapai matlamat kerjaya anda.

Kampus ini terletak di tengah-tengah pusat bandar Boston, yang bermaksud bahawa anda dikelilingi oleh beberapa perniagaan terkemuka, pemimpin industri, dan inovator. Disebabkan lokasinya, pelajar juga mempunyai akses kepada lebih banyak peluang pengalaman, latihan, dan program sukarela. Dalam tempoh satu tahun menerima ijazahnya, 92% siswazah bekerja atau mendaftar di sekolah siswazah.

Sebuah universiti terkemuka untuk memanggil rumah

Suffolk University mempunyai lebih daripada 60 program sarjana muda dan lebih daripada 50 program siswazah. Di dalam kelas, pelajar mendapat manfaat daripada nisbah pelajar-fakulti 13: 1 dan saiz kelas 20-orang. Di luar bilik darjah, pelajar Suffolk juga didedikasikan untuk memberi kembali dan telah memasuki sekitar 37,000 jam perkhidmatan masyarakat. Di sekeliling kampus, para pelajar boleh terlibat dalam lebih daripada 80 kelab dan organisasi yang ada atau menyertai semangat sekolah dengan menonton lebih daripada 12 pasukan Divisi NCAA III. Sebagai alumni Suffolk, anda akan menyertai rangkaian 78,000 graduan yang membantu satu sama lain dalam kerjaya profesional mereka.

  • 7,560 Penduduk Pelajar
  • 108 Negara diwakili
  • Sekolah Perniagaan Terbaik (The Princeton Review 2017)

INTO Suffolk Centre: Tempat yang tepat untuk anda

INTO Suffolk Centre terletak di lokasi yang ideal, tepat di dalam Perpustakaan Mildred F. Sawyer. Anda akan dikelilingi oleh kakitangan sokongan pelajar, tutor, makmal komputer, bilik darjah dan pelbagai sumber akademik.

Di tengah semua itu

INTO Suffolk Centre terletak di perpustakaan utama, dekat dengan bilik kelas dan ruang makan, betul-betul di pusat bandar Boston. Anda akan mendapati bahawa anda berada berdekatan dengan semua kemudahan bandar, bilik darjah tambahan, kemudahan rekreasi, dewan kediaman dan restoran. Kembali ke pusat INTO, mereka mempunyai kakitangan yang berdedikasi bersedia dan bersedia untuk menjawab sebarang pertanyaan yang mungkin anda miliki untuk memastikan kejayaan anda di Suffolk.

Kami berada di sini untuk menyokong anda

Sebagai pelajar INTO Suffolk, anda akan menikmati akses kepada semua perkhidmatan dan kemudahan pelajar. Fakulti dan pentadbir mengetahui nama pelajar. Mereka akan meluangkan masa untuk membantu anda menetapkan dan mencapai matlamat akademik dan kerjaya anda.

INTO perkhidmatan Suffolk

Pusat Sumber Pembelajaran

Sumber-sumbernya ada untuk membantu anda mencapai matlamat pendidikan tinggi anda. Jika anda memerlukan bahan pembelajaran, komputer, DVD, buku atau membantu memahami kerja rumah anda, sekolah dapat menyediakan sumber dan jawapan yang anda perlukan.


Bilik darjah

Pusat ini dilengkapi dengan keupayaan multimedia, internet wayarles, ruang belajar yang luas dan makmal komputer. Ia adalah tempat yang hebat untuk berbual dengan pelajar lain dan membentuk kumpulan belajar dengan pelajar di peringkat utama anda.


Makanan

Pilihan bersantap Suffolk termasuk lima kemudahan di kampus yang menawarkan pelbagai pilihan makanan. Perlu kopi? Starbucks betul di kampus. Untuk gigitan cepat, sandwic atau salad, pergi ke Sargent Law Café yang terletak di tingkat empat sekolah undang-undang. Jika anda tidak dapat mencari apa yang anda cari, langkah di luar dan pergi ke salah satu restoran Boston yang terkenal.

Lokasi

Boston

INTO Suffolk University

Alamat
Ashburton Place,8
02108 Boston, Massachusetts, Amerika Syarikat