Baca keterangan rasmi

Pendidikan berkualiti di pusat Boston

Di Suffolk University tiada sempadan! Dengan lebih daripada 110 program untuk dipilih, para pelajar dapat meneruskan nafsu mereka dan memperoleh ijazah dari institusi yang dihormati. Setiap program di Suffolk direka untuk memastikan anda mendapat pendidikan terbaik untuk membantu anda mencapai matlamat kerjaya anda.

Kampus ini terletak di tengah-tengah pusat bandar Boston, yang bermaksud bahawa anda dikelilingi oleh beberapa perniagaan terkemuka, pemimpin industri, dan inovator. Disebabkan lokasinya, pelajar juga mempunyai akses kepada lebih banyak peluang pengalaman, latihan, dan program sukarela. Dalam tempoh satu tahun menerima ijazahnya, 92% siswazah bekerja atau mendaftar di sekolah siswazah.

Sebuah universiti terkemuka untuk memanggil rumah

Suffolk University mempunyai lebih daripada 60 program sarjana muda dan lebih daripada 50 program siswazah. Di dalam kelas, pelajar mendapat manfaat daripada nisbah pelajar-fakulti 13: 1 dan saiz kelas 20-orang. Di luar bilik darjah, pelajar Suffolk juga didedikasikan untuk memberi kembali dan telah memasuki sekitar 37,000 jam perkhidmatan masyarakat. Di sekeliling kampus, para pelajar boleh terlibat dalam lebih daripada 80 kelab dan organisasi yang ada atau menyertai semangat sekolah dengan menonton lebih daripada 12 pasukan Divisi NCAA III. Sebagai alumni Suffolk, anda akan menyertai rangkaian 78,000 graduan yang membantu satu sama lain dalam kerjaya profesional mereka.

  • 7,560 Penduduk Pelajar
  • 108 Negara diwakili
  • Sekolah Perniagaan Terbaik (The Princeton Review 2017)

INTO Suffolk Centre: Tempat yang tepat untuk anda

INTO Suffolk Centre terletak di lokasi yang ideal, tepat di dalam Perpustakaan Mildred F. Sawyer. Anda akan dikelilingi oleh kakitangan sokongan pelajar, tutor, makmal komputer, bilik darjah dan pelbagai sumber akademik.

Di tengah semua itu

INTO Suffolk Centre terletak di perpustakaan utama, dekat dengan bilik kelas dan ruang makan, betul-betul di pusat bandar Boston. Anda akan mendapati bahawa anda berada berdekatan dengan semua kemudahan bandar, bilik darjah tambahan, kemudahan rekreasi, dewan kediaman dan restoran. Kembali ke pusat INTO, mereka mempunyai kakitangan yang berdedikasi bersedia dan bersedia untuk menjawab sebarang pertanyaan yang mungkin anda miliki untuk memastikan kejayaan anda di Suffolk.

Kami berada di sini untuk menyokong anda

Sebagai pelajar INTO Suffolk, anda akan menikmati akses kepada semua perkhidmatan dan kemudahan pelajar. Fakulti dan pentadbir mengetahui nama pelajar. Mereka akan meluangkan masa untuk membantu anda menetapkan dan mencapai matlamat akademik dan kerjaya anda.

INTO perkhidmatan Suffolk

Pusat Sumber Pembelajaran

Sumber-sumbernya ada untuk membantu anda mencapai matlamat pendidikan tinggi anda. Jika anda memerlukan bahan pembelajaran, komputer, DVD, buku atau membantu memahami kerja rumah anda, sekolah dapat menyediakan sumber dan jawapan yang anda perlukan.


Bilik darjah

Pusat ini dilengkapi dengan keupayaan multimedia, internet wayarles, ruang belajar yang luas dan makmal komputer. Ia adalah tempat yang hebat untuk berbual dengan pelajar lain dan membentuk kumpulan belajar dengan pelajar di peringkat utama anda.


Makanan

Pilihan bersantap Suffolk termasuk lima kemudahan di kampus yang menawarkan pelbagai pilihan makanan. Perlu kopi? Starbucks betul di kampus. Untuk gigitan cepat, sandwic atau salad, pergi ke Sargent Law Café yang terletak di tingkat empat sekolah undang-undang. Jika anda tidak dapat mencari apa yang anda cari, langkah di luar dan pergi ke salah satu restoran Boston yang terkenal.

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

Graduate Pathway

Suffolk University

Program Pathway Lulus Siswa Siswa dalam Perniagaan Analytics akan menyediakan anda untuk memasuki semester berikutnya dalam program sarjana dalam Suffolk University . Apa ... [+]

Program Pathway Lulus Siswa Siswa dalam Perniagaan Analytics akan menyediakan anda untuk memasuki semester berikutnya dalam program sarjana dalam Suffolk University . Apabila berjaya menyiapkan program Pathway Suffolk dan memenuhi keperluan universiti untuk kemasukan siswazah, pelajar boleh memasuki semester kedua pengajian siswazah mereka di Suffolk University . Peralihan dari program Pathway Suffolk ke program sarjana universiti dipanggil perkembangan.

Komponen Program Ijazah

2-Semester:

31 jam program kredit12 jam kredit dikenakan dari Pathway19 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazah

1-Semester:

31 jam program kredit9 jam kredit dikenakan dari Pathway22 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazahCiri-ciri kursusMembangunkan pengetahuan dan kemahiran anda melalui pembelajaran aktif di kawasan subjek yang anda pilih.Pelan universiti yang dijamin untuk semua pelajar yang berjaya.Menyesuaikan diri untuk belajar di Amerika Syarikat dengan tumpuan yang kuat terhadap kemahiran belajar dan penyelidikan.Tingkatkan tahap Bahasa Inggeris anda dan kembangkan perbendaharaan kata untuk mata pelajaran yang anda pilih.Pelajar berpeluang untuk menggunakan pengetahuan dan kemahiran mereka menerusi pelatih selepas menyelesaikan kursus.Fakta kursus utamaPanjang kursus: 1-2 SemesterTarikh mula: 2019: Januari, Ogos; 2020: JanuariYuran: Dari $ 26,570Jam kelas: 12-16 jam semingguSaiz kelas: 18Anugerah: Program ini membawa kepada Sarjana Sains dalam Perniagaan Analytics di Suffolk University .Pilihan kursus:1-Semester2-SemesterSyarat kemasukan... [-]
Amerika Syarikat Boston
Og 2019
English
Sepenuh masa
1 - 2 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Suffolk University

Program Pathway Lulusan Siswazah Suffolk dalam Kewangan akan menyediakan anda untuk memasuki semester berikutnya program sarjana dalam Suffolk University . ... [+]

Program Pathway Lulusan Siswazah Suffolk dalam Kewangan akan menyediakan anda untuk memasuki semester berikutnya program sarjana dalam Suffolk University .

Apabila berjaya menyiapkan program Pathway Suffolk dan memenuhi keperluan universiti untuk kemasukan siswazah, pelajar boleh memasuki semester kedua pengajian siswazah mereka di Suffolk University . Peralihan dari program Pathway Suffolk ke program sarjana universiti dipanggil perkembangan.

Komponen Program Ijazah

2-Semester:

47 program jam kredit13 jam kredit dikenakan dari Pathway34 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazah

1-Semester:

47 program jam kredit9 jam kredit dikenakan dari Pathway38 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazahCiri-ciri kursusMembangunkan pengetahuan dan kemahiran anda melalui pembelajaran aktif di kawasan subjek yang anda pilih.Pelan universiti yang dijamin untuk semua pelajar yang berjaya.Menyesuaikan diri untuk belajar di Amerika Syarikat dengan tumpuan yang kuat terhadap kemahiran belajar dan penyelidikan.Tingkatkan tahap Bahasa Inggeris anda dan kembangkan perbendaharaan kata untuk mata pelajaran yang anda pilih.Pelajar berpeluang untuk menggunakan pengetahuan dan kemahiran mereka menerusi pelatih selepas menyelesaikan kursus.Fakta kursus utamaPanjang kursus: 1 SemesterTarikh mula: 2019: Januari, OgosYuran: Dari $ 26,570Jam kelas: 12-16 jam semingguSaiz kelas: 18Anugerah: Program ini membawa kepada Sarjana Sains dalam Kewangan (Konsentrasi Kewangan Korporat, Pelaburan atau Pengurusan Risiko) di Suffolk University .Pilihan kursus:1-Semester2-SemesterSyarat kemasukanKeperluan akademik: Ijazah Sarjana Muda atau setaraf dengan 2.5 IPK pada skala 4.0. Pelajar mestilah lulus kursus statistik peringkat universiti dalam tempoh lima tahun yang lalu atau mempunyai pengalaman industri bersamaan.Keperluan bahasa Inggeris: TOEFL iBT 80, IELTS 6.5, PTEA 53, IELA 176.Keperluan umur: 16 tahun ke atas.... [-]
Amerika Syarikat Boston
Og 2019
English
Sepenuh masa
1 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Suffolk University

Program Pathway Siswa Siswa dalam Komunikasi di Suffolk akan mempersiapkan anda untuk memasuki semester berikutnya dalam program ijazah sarjana di Suffolk University . Ap ... [+]

Program Pathway Siswa Siswa dalam Komunikasi di Suffolk akan mempersiapkan anda untuk memasuki semester berikutnya dalam program ijazah sarjana di Suffolk University . Apabila berjaya menyiapkan program Pathway Suffolk dan memenuhi keperluan universiti untuk kemasukan siswazah, pelajar boleh memasuki semester kedua pengajian siswazah mereka di Suffolk University . Peralihan dari program Pathway Suffolk ke program sarjana universiti dipanggil perkembangan.

Komponen Program Ijazah

1-Semester:

36 program jam kredit9 jam kredit dikenakan dari Pathway21 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazahCiri-ciri kursusMembangunkan pengetahuan dan kemahiran anda melalui pembelajaran aktif di kawasan subjek yang anda pilih.Pelan universiti yang dijamin untuk semua pelajar yang berjaya.Menyesuaikan diri untuk belajar di Amerika Syarikat dengan tumpuan yang kuat terhadap kemahiran belajar dan penyelidikan.Tingkatkan tahap Bahasa Inggeris anda dan kembangkan perbendaharaan kata untuk mata pelajaran yang anda pilih.Pelajar berpeluang untuk menggunakan pengetahuan dan kemahiran mereka menerusi pelatih selepas menyelesaikan kursus.Fakta kursus utamaPanjang kursus: 1 SemesterTarikh mula: 2019: Januari, Ogos; 2020: JanuariYuran: Daripada $ 18,030Jam kelas: 12-16 jam semingguSaiz kelas: 18Anugerah: Program ini membawa kepada Sarjana Sastera dalam Komunikasi (Konsentrasi dalam Perhubungan Awam dan Pengiklanan atau Pemasaran Bersepadu) di Suffolk University .Pilihan kursus: 1-SemesterSyarat kemasukanKeperluan akademik: Ijazah Sarjana Muda atau setaraf dengan 2.5 IPK pada skala 4.0.Keperluan bahasa Inggeris: TOEFL iBT 80, IELTS 6.5, PTEA 53, IELA 176.Keperluan umur: 16 tahun ke atas.... [-]
Amerika Syarikat Boston
Og 2019
English
Sepenuh masa
1 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Suffolk University

Program Pathway Graduate Pathway in Suffolk akan mempersiapkan anda memasuki semester berikutnya dalam program ijazah sarjana di Suffolk University . ... [+]

Program Pathway Graduate Pathway in Suffolk akan mempersiapkan anda memasuki semester berikutnya dalam program ijazah sarjana di Suffolk University .

Apabila berjaya menyiapkan program Pathway Suffolk dan memenuhi keperluan universiti untuk kemasukan siswazah, pelajar boleh memasuki semester kedua pengajian siswazah mereka di Suffolk University . Peralihan dari program Pathway Suffolk ke program sarjana universiti dipanggil perkembangan.

Komponen Program Ijazah

2-Semester:

37 program jam kredit12 jam kredit dikenakan dari Pathway25 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazah

1-Semester:

37 program jam kredit9 jam kredit dikenakan dari Pathway28 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazahCiri-ciri kursusMembangunkan pengetahuan dan kemahiran anda melalui pembelajaran aktif di kawasan subjek yang anda pilih.Pelan universiti yang dijamin untuk semua pelajar yang berjaya.Menyesuaikan diri untuk belajar di Amerika Syarikat dengan tumpuan yang kuat terhadap kemahiran belajar dan penyelidikan.Tingkatkan tahap Bahasa Inggeris anda dan kembangkan perbendaharaan kata untuk mata pelajaran yang anda pilih.Pelajar berpeluang untuk menggunakan pengetahuan dan kemahiran mereka menerusi pelatih selepas menyelesaikan kursus.Fakta kursus utamaPanjang kursus: 1-2 SemesterTarikh mula: 2019: Januari, Ogos; 2020: JanuariYuran: Dari $ 26,570Jam kelas: 12-16 jam semingguSaiz kelas: 18Anugerah: Program ini membawa kepada Sarjana Sains dalam Pemasaran di Suffolk University .Pilihan kursus:1-Semester2-SemesterSyarat kemasukan... [-]
Amerika Syarikat Boston
Og 2019
English
Sepenuh masa
1 - 2 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Suffolk University

Program Pathway Lulus Siswa Siswa dalam Pentadbiran Perniagaan akan mempersiapkan anda untuk memasuki semester berikutnya program sarjana dalam Suffolk University . Apabi ... [+]

Program Pathway Lulus Siswa Siswa dalam Pentadbiran Perniagaan akan mempersiapkan anda untuk memasuki semester berikutnya program sarjana dalam Suffolk University . Apabila berjaya menyiapkan program Pathway Suffolk dan memenuhi keperluan universiti untuk kemasukan siswazah, pelajar boleh memasuki semester kedua pengajian siswazah mereka di Suffolk University . Peralihan dari program Pathway Suffolk ke program sarjana universiti dipanggil perkembangan.

Komponen Program Ijazah:

2-Semester:

49 program jam kredit12 jam kredit dikenakan dari Pathway37 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazah

1-Semester:

49 program jam kredit9 jam kredit dikenakan dari Pathway40 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazahCiri-ciri kursusMembangunkan pengetahuan dan kemahiran anda melalui pembelajaran aktif di kawasan subjek yang anda pilih.Pelan universiti yang dijamin untuk semua pelajar yang berjaya.Menyesuaikan diri untuk belajar di Amerika Syarikat dengan tumpuan yang kuat terhadap kemahiran belajar dan penyelidikan.Tingkatkan tahap Bahasa Inggeris anda dan kembangkan perbendaharaan kata untuk mata pelajaran yang anda pilih.Pelajar berpeluang untuk menggunakan pengetahuan dan kemahiran mereka menerusi pelatih selepas menyelesaikan kursus.Fakta kursus utamaPanjang kursus: 1-2 SemesterTarikh mula: 2019: Januari, Ogos; 2020: JanuariYuran: Dari $ 26,570Jam kelas: 12-16 jam semingguSaiz kelas: 18Anugerah: Program ini membawa kepada Sarjana Pentadbiran Perniagaan di Suffolk University .Pilihan kursus:1-Semester2-SemesterSyarat kemasukan... [-]
Amerika Syarikat Boston
Og 2019
English
Sepenuh masa
1 - 2 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Suffolk University

Program Pathway Siswazah Siswa Suffolk dalam Perkhidmatan Kewangan dan Perbankan akan menyediakan anda untuk memasuki semester berikutnya dalam program ijazah sarjana di ... [+]

Program Pathway Siswazah Siswa Suffolk dalam Perkhidmatan Kewangan dan Perbankan akan menyediakan anda untuk memasuki semester berikutnya dalam program ijazah sarjana di Suffolk University .

Apabila berjaya menyiapkan program Pathway Suffolk dan memenuhi keperluan universiti untuk kemasukan siswazah, pelajar boleh memasuki semester kedua pengajian siswazah mereka di Suffolk University . Peralihan dari program Pathway Suffolk ke program sarjana universiti dipanggil perkembangan.

Komponen Program Ijazah

2-Semester:

47 program jam kredit13 jam kredit dikenakan dari Pathway34 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazah

1-Semester:

47 program jam kredit10 jam kredit dikenakan dari Pathway37 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazahCiri-ciri kursusMembangunkan pengetahuan dan kemahiran anda melalui pembelajaran aktif di kawasan subjek yang anda pilih.Pelan universiti yang dijamin untuk semua pelajar yang berjaya.Menyesuaikan diri untuk belajar di Amerika Syarikat dengan tumpuan yang kuat terhadap kemahiran belajar dan penyelidikan.Tingkatkan tahap Bahasa Inggeris anda dan kembangkan perbendaharaan kata untuk mata pelajaran yang anda pilih.Pelajar berpeluang untuk menggunakan pengetahuan dan kemahiran mereka menerusi pelatih selepas menyelesaikan kursus.Fakta kursus utamaPanjang kursus: 1-2 SemesterTarikh mula: 2019: Januari, Ogos; 2020: JanuariYuran: Dari $ 26,570Jam kelas: 12-16 jam semingguSaiz kelas: 18Anugerah: Program ini membawa kepada Sarjana Sains dalam Perkhidmatan Kewangan dan Perbankan di Suffolk University .Pilihan kursus:1-Semester2-SemesterSyarat kemasukan... [-]
Amerika Syarikat Boston
Og 2019
English
Sepenuh masa
1 - 2 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Suffolk University

Program Pathway Lulusan Siswazah di Law atau Undang-undang dan Teknologi Global akan mempersiapkan anda memasuki semester berikutnya dalam program ijazah sarjana di Suffo ... [+]

Program Pathway Lulusan Siswazah di Law atau Undang-undang dan Teknologi Global akan mempersiapkan anda memasuki semester berikutnya dalam program ijazah sarjana di Suffolk University .

Apabila berjaya menyiapkan program Pathway Suffolk dan memenuhi keperluan universiti untuk kemasukan siswazah, pelajar boleh memasuki semester kedua pengajian siswazah mereka di Suffolk University . Peralihan dari program Pathway Suffolk ke program sarjana universiti dipanggil perkembangan.

Komponen Program Ijazah

2-Semester:

24 jam program kredit7 jam kredit dikenakan dari Pathway17 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazah

1-Semester:

24 jam program kredit5 jam kredit dikenakan dari Pathway19 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazahCiri-ciri kursusMembangunkan pengetahuan dan kemahiran anda melalui pembelajaran aktif di kawasan subjek yang anda pilih.Pelan universiti yang dijamin untuk semua pelajar yang berjaya.Menyesuaikan diri untuk belajar di Amerika Syarikat dengan tumpuan yang kuat terhadap kemahiran belajar dan penyelidikan.Tingkatkan tahap Bahasa Inggeris anda dan kembangkan perbendaharaan kata untuk mata pelajaran yang anda pilih.Pelajar berpeluang untuk menggunakan pengetahuan dan kemahiran mereka menerusi pelatih selepas menyelesaikan kursus.Fakta kursus utamaPanjang kursus: 1-2 SemesterTarikh mula: 2019: Januari, Ogos; 2020: JanuariYuran: Dari $ 29,360Jam kelas: 12-16 jam semingguSaiz kelas: 18Anugerah: Program ini membawa kepada Master of Laws atau Master of Law dalam Undang-Undang dan Teknologi Global di Suffolk University .Pilihan kursus:1-Semester2-SemesterSyarat kemasukan... [-]
Amerika Syarikat Boston
Og 2019
English
Sepenuh masa
1 - 2 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Kursus

Suffolk University

Program Bahasa Inggeris akademik menyediakan anda dengan arahan bahasa Inggeris kelas tertinggi dan kemahiran akademik untuk berjaya di Suffolk University . ... [+]

Program Bahasa Inggeris akademik menyediakan anda dengan arahan bahasa Inggeris kelas tertinggi dan kemahiran akademik untuk berjaya di Suffolk University .

Ciri-ciri kursus

Apa yang anda akan pelajari:

Memperkenalkan idea-idea yang dituturkan dan ditulis secara tepat dan berkesan dalam bahasa Inggeris;Tulis kertas penyelidikan dengan menggunakan petikan dan rujukan yang sepatutnya;Baca, memahami dan kritikal menilai teks akademik;Memahami dan menggunakan perbendaharaan kata biasa untuk disiplin akademik;Ambil nota yang berguna dan tepat dalam kuliah dan persembahan akademik;Memahami nilai-nilai AS dalam suasana akademik.Fakta kursus utamaPanjang kursus: 1-3 SemesterTarikh mula: 2019: Januari, Mei, Ogos; 2020: Januari, MeiYuran: Dari $ 7,600Saiz kelas: 18Anugerah: Pelajar yang berjaya melengkapkan Bahasa Inggeris Akademik boleh maju ke program ijazah atau siswazah di Suffolk University .Pilihan kursus: 2-SemesterSyarat kemasukanKeperluan akademik: Diploma sekolah menengah diperlukanKeperluan bahasa Inggeris: Tiada keperluan bahasa Inggeris; pelajar akan dinilai dan ditempatkan semasa ketibaanKeperluan umur: 16 tahun ke atas.... [-]
Amerika Syarikat Boston
Og 2019
English
Sepenuh masa
1 - 3 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Undergraduate Pathway

Suffolk University

Antarabangsa Tahun Satu dalam Pengajian Am akan menyediakan anda untuk memasuki semester berikutnya program sarjana muda di Suffolk University . Apabila berjaya menyelesa ... [+]

Antarabangsa Tahun Satu dalam Pengajian Am akan menyediakan anda untuk memasuki semester berikutnya program sarjana muda di Suffolk University .

Apabila berjaya menyelesaikan Tahun Satu Tahun dan memenuhi syarat universiti untuk kemasukan siswazah, anda boleh memasukkan semester pengajian sarjana seterusnya di Suffolk University . Peralihan ini dari program INTO Suffolk ke program sarjana universiti dipanggil perkembangan.

Komponen Program Ijazah

2-Semester:

126 program jam kredit32 jam kredit dikenakan dari Pathway94 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazah

1-Semester:

126 program jam kredit16 jam kredit dikenakan dari Pathway110 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazahCiri-ciri kursusMulakan kredit untuk mendapatkan ijazah anda walaupun anda tidak memenuhi syarat akademik dan bahasa Inggeris untuk kemasukan langsung.Terima sokongan tambahan untuk memindahkan anda berjaya melalui tahun pertama anda di sebuah universiti di Amerika Syarikat.Siswazah dalam jumlah masa yang sama sebagai pelajar domestik.Saiz kelas yang lebih kecil membolehkan anda menghabiskan lebih banyak masa dengan guru anda.Membangunkan pengetahuan dan kemahiran untuk tahap anda melalui Pathway pilihan anda.Fakta kursus utamaPanjang kursus: 1-3 SemesterTarikh mula: 2019: Januari, Ogos; 2020: JanuariYuran: Dari $ 22,970Jam kelas: 12-16 jam semingguSaiz kelas: 18Anugerah: Program Pathway ini membawa kepada ijazah dalam Pengiklanan, Sejarah Seni, Pengajian Asia, Ekonomi, Bahasa Inggeris, Pengajian Alam Sekitar, Komunikasi Global dan Kebudayaan, Kerajaan, Sejarah, Kewartawanan, Undang-undang, Media dan Filem, Filsafat, Politik, FilsafatPilihan kursus:Pathway 1-SemesterPathway 2-SemesterPathway 3-SemesterSyarat kemasukan... [-]
Amerika Syarikat Boston
Og 2019
English
Sepenuh masa
1 - 3 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Suffolk University

Antarabangsa Tahun Satu dalam Perniagaan akan menyediakan anda untuk memasuki semester berikutnya program sarjana muda di Suffolk University . Apabila berjaya menyelesaik ... [+]

Antarabangsa Tahun Satu dalam Perniagaan akan menyediakan anda untuk memasuki semester berikutnya program sarjana muda di Suffolk University .

Apabila berjaya menyelesaikan Tahun Satu Tahun dan memenuhi syarat universiti untuk kemasukan siswazah, anda boleh memasukkan semester pengajian sarjana seterusnya di Suffolk University . Peralihan ini dari program INTO Suffolk ke program sarjana universiti dipanggil perkembangan.

Komponen Program Ijazah

2-Semester:

124 jam kredit program30 jam kredit dikenakan dari Pathway94 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazah

1-Semester:

124 jam kredit program15 jam kredit dikenakan dari Pathway109 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazahCiri-ciri kursusMulakan kredit untuk mendapatkan ijazah anda walaupun anda tidak memenuhi syarat akademik dan bahasa Inggeris untuk kemasukan langsung.Terima sokongan tambahan untuk memindahkan anda berjaya melalui tahun pertama anda di sebuah universiti di Amerika Syarikat.Siswazah dalam jumlah masa yang sama sebagai pelajar domestik.Saiz kelas yang lebih kecil membolehkan anda menghabiskan lebih banyak masa dengan guru anda.Membangunkan pengetahuan dan kemahiran untuk tahap anda melalui Pathway pilihan anda.Fakta kursus utamaPanjang kursus: 1-3 SemesterTarikh mula: 2019: Januari, Ogos; 2020: JanuariYuran: Dari $ 22,970Jam kelas: 12-16 jam semingguSaiz kelas: 18Anugerah: Program Pathway ini membawa kepada ijazah dalam Perakaunan, Ekonomi Perniagaan, Keusahawanan, Kewangan, Perniagaan Global, Sistem Maklumat, Pengurusan atau Pemasaran di Suffolk University .Pilihan kursus:Pathway 1-SemesterPathway 2-SemesterPathway 3-SemesterSyarat kemasukan... [-]
Amerika Syarikat Boston
Og 2019
English
Sepenuh masa
1 - 3 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Suffolk University

Antarabangsa Tahun Satu dalam Sains dan Matematik akan mempersiapkan anda memasuki semester berikutnya program sarjana muda di Suffolk University . Apabila berjaya menyel ... [+]

Antarabangsa Tahun Satu dalam Sains dan Matematik akan mempersiapkan anda memasuki semester berikutnya program sarjana muda di Suffolk University .

Apabila berjaya menyelesaikan Tahun Satu Tahun dan memenuhi syarat universiti untuk kemasukan siswazah, anda boleh memasukkan semester pengajian sarjana seterusnya di Suffolk University . Peralihan ini dari program INTO Suffolk ke program sarjana universiti dipanggil perkembangan.

Komponen Program Ijazah

2-Semester:

126 program jam kredit33 jam kredit dikenakan dari Pathway93 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazah

1-Semester:

126 program jam kredit17 jam kredit dikenakan dari Pathway109 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazahCiri-ciri kursusMulakan kredit untuk mendapatkan ijazah anda walaupun anda tidak memenuhi syarat akademik dan bahasa Inggeris untuk kemasukan langsung.Terima sokongan tambahan untuk memindahkan anda berjaya melalui tahun pertama anda di sebuah universiti di Amerika Syarikat.Siswazah dalam jumlah masa yang sama sebagai pelajar domestik.Saiz kelas yang lebih kecil membolehkan anda menghabiskan lebih banyak masa dengan guru anda.Membangunkan pengetahuan dan kemahiran untuk tahap anda melalui Pathway pilihan anda.Fakta kursus utamaPanjang kursus: 1-3 SemesterTarikh mula: 2019: Januari, Ogos; 2020: JanuariYuran: Dari $ 22,970Jam kelas: 12-16 jam semingguSaiz kelas: 18Anugerah: Program Pathway ini membawa kepada ijazah dalam Biologi, Biokimia, Kimia, Sains Alam Sekitar, Matematik, Fizik atau Sains Radiasi di Suffolk University .Pilihan kursus:Pathway 1-SemesterPathway 2-SemesterPathway 3-SemesterSyarat kemasukan... [-]
Amerika Syarikat Boston
Og 2019
English
Sepenuh masa
1 - 3 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Suffolk University

Sekiranya anda sudah menamatkan kursus kolej atau universiti dan mahu pindah ke Suffolk, Program Pemindahan Sarjana Muda (UTP) adalah untuk anda. Anda akan menerima angga ... [+]

Sekiranya anda sudah menamatkan kursus kolej atau universiti dan mahu pindah ke Suffolk, Program Pemindahan Sarjana Muda (UTP) adalah untuk anda. Anda akan menerima anggaran kredit yang boleh dipindahkan ke ijazah anda sebelum memulakan program anda.

UTP menyediakan laluan khusus untuk mendapatkan ijazah sarjana muda anda di Suffolk University . Anda tidak akan mengulangi kursus dan akan menerima sokongan akademik, bahasa dan budaya tambahan untuk membantu anda cemerlang di universiti Amerika Syarikat.

Komponen Program Ijazah:

124-126 program jam kredit1-Semester: 9-16 jam kredit dikenakan dari UTP2-Semester: 18-32 jam kredit dikenakan dari UTPKredit yang tinggal kepada ijazah bergantung pada kredit transfer yang digunakanCiri-ciri kursusPemindahan kredit dari peringkat kolej atau universiti ke peringkat anda.Satu kurikulum khusus kursus kredit yang mengandungi universiti.Pelaksanaan yang dijanjikan kepada mana-mana program sarjana apabila berjaya menyelesaikan UTP anda di George Mason University, Drew University, Colorado State University atau Oregon State University.Mengajar akademik sepanjang program termasuk perkembangan dan penasihat kejayaan pelajar.Biasiswa antara $ 1,000- $ 15,000 dianugerahkan setiap tahun kepada pelajar yang layak. Hubungi wakil INTO anda untuk butirannya.Fakta kursus utamaPanjang kursus: 1-2 SemesterTarikh mula: 2019: Januari, Ogos; 2020: JanuariYuran: Dari $ 22,970Jam kelas: 12-16 jam semingguSaiz kelas: 18Anugerah: Apabila berjaya menamatkan Program Pemindahan Sarjana Muda SUKU Suffolk dan memenuhi syarat universiti untuk kemasukan siswazah, anda boleh memasukkan semester pengajian sarjana seterusnya di Suffolk University .Pilihan kursus:Pathway 1-SemesterPathway 2-SemesterSyarat kemasukan... [-]
Amerika Syarikat Boston
Og 2019
English
Sepenuh masa
1 - 2 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Suffolk University

Tahun Satu Antarabangsa dalam Sains Komputer akan menyediakan anda untuk memasuki semester berikutnya dalam program ijazah sarjana muda di Suffolk University . Apabila be ... [+]

Tahun Satu Antarabangsa dalam Sains Komputer akan menyediakan anda untuk memasuki semester berikutnya dalam program ijazah sarjana muda di Suffolk University .

Apabila berjaya menyelesaikan Tahun Satu Tahun dan memenuhi syarat universiti untuk kemasukan siswazah, anda boleh memasukkan semester pengajian sarjana seterusnya di Suffolk University . Peralihan ini dari program INTO Suffolk ke program sarjana universiti dipanggil perkembangan.

Komponen Program Ijazah

2-Semester:

126 program jam kredit33 jam kredit dikenakan dari Pathway93 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazah

1-Semester:

126 program jam kredit17 jam kredit dikenakan dari Pathway109 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazahCiri-ciri kursusMulakan kredit untuk mendapatkan ijazah anda walaupun anda tidak memenuhi syarat akademik dan bahasa Inggeris untuk kemasukan langsung.Terima sokongan tambahan untuk memindahkan anda berjaya melalui tahun pertama anda di sebuah universiti di Amerika Syarikat.Siswazah dalam jumlah masa yang sama sebagai pelajar domestik.Saiz kelas yang lebih kecil membolehkan anda menghabiskan lebih banyak masa dengan guru anda.Membangunkan pengetahuan dan kemahiran untuk tahap anda melalui Pathway pilihan anda.Fakta kursus utamaPanjang kursus: 1-3 SemesterTarikh mula: 2019: Januari, Ogos; 2020: JanuariYuran: Dari $ 22,970Jam kelas: 12-16 jam semingguSaiz kelas: 18Anugerah: Program Pathway ini membawa kepada ijazah dalam Sains Komputer di Suffolk University .Pilihan kursus:Pathway 1-SemesterPathway 2-SemesterPathway 3-SemesterSyarat kemasukan... [-]
Amerika Syarikat Boston
Og 2019
English
Sepenuh masa
1 - 3 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Suffolk University

Antarabangsa Tahun Satu dalam Seni Visual akan menyediakan anda untuk memasuki semester berikutnya program sarjana muda di Suffolk University . Setelah selesai Tahun Anta ... [+]

Antarabangsa Tahun Satu dalam Seni Visual akan menyediakan anda untuk memasuki semester berikutnya program sarjana muda di Suffolk University .

Setelah selesai Tahun Antarabangsa Satu dan memenuhi syarat universiti untuk kemasukan siswazah, anda boleh memasukkan semester pengajian sarjana seterusnya di Suffolk University . Peralihan ini dari program INTO Suffolk ke program sarjana universiti dipanggil perkembangan.

Komponen Program Ijazah

2-Semester:

124 jam kredit program18-22 jam kredit dikenakan dari Pathway102-106 jam kredit yang tersisa ke arah ijazah

1-Semester:

124 jam kredit program9-13 jam kredit dikenakan dari Pathway112-115 jam kredit yang tersisa ke arah ijazahCiri-ciri kursusMulakan kredit untuk mendapatkan ijazah anda walaupun anda tidak memenuhi syarat akademik dan bahasa Inggeris untuk kemasukan langsung.Terima sokongan tambahan untuk memindahkan anda berjaya melalui tahun pertama anda di sebuah universiti di Amerika Syarikat.Siswazah dalam jumlah masa yang sama sebagai pelajar domestik.Saiz kelas yang lebih kecil membolehkan anda menghabiskan lebih banyak masa dengan guru anda.Membangunkan pengetahuan dan kemahiran untuk tahap anda melalui Pathway pilihan anda.Fakta kursus utamaPanjang kursus: 1-3 SemesterTarikh mula: 2019: Januari, OgosYuran: Dari $ 22,970Jam kelas: 12-16 jam semingguSaiz kelas: 18Anugerah: Program Pathway ini membawa kepada ijazah dalam Seni Halus, Reka Bentuk Grafik atau Reka Bentuk Dalaman di Suffolk University .Pilihan kursus:Pathway 1-SemesterPathway 2-SemesterPathway 3-SemesterSyarat kemasukan... [-]
Amerika Syarikat Boston
Og 2019
English
Sepenuh masa
1 - 3 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu