Baca keterangan rasmi

Pendidikan yang akan mengubah dunia anda

The University of Alabama at Birmingham adalah sebuah universiti bandar yang komprehensif dengan pusat kesihatan akademik yang diiktiraf secara nasional. Ia adalah institusi penyelidikan terbesar di negeri Alabama dan universiti itu merupakan majikan terbesar di Alabama. Jika anda mencari "pengetahuan yang akan mengubah dunia anda," maka UAB adalah untuk anda! Frasa ini menerusi teras budaya universiti, memacu misi UAB untuk mendidik populasi pelajar yang pelbagai, mencari penyelidikan baru, berkhidmat kepada komuniti tempatan dan global dan mengembangkan perkembangan ekonomi untuk memperbaiki kehidupan di Birmingham dan Alabama.

Anda akan menyertai komuniti antarabangsa di sana. Terletak di tengah-tengah bandar terbesar di negeri ini, anda akan menjadi yang terbaik di selatan AS yang ditawarkan.

Perjalanan menarik kehidupan kolej bermula di sini, dengan kemudahan terkini, banyak sumber pembelajaran, badan pelajar aktif dan sukan kolej besar-waktu. Itulah permulaan UAB yang mempunyai banyak peluang untuk anda.

Kampus yang hebat, kemudahan yang hebat

UAB menawarkan pendidikan yang luar biasa untuk mengikuti pengalaman akademik dan sosial yang menyokong. Di samping fakulti bertaraf dunia, universiti akan membantu anda di luar kelas dengan menyediakan pelbagai perkhidmatan akademik dan sumber.

Universiti ini terus melabur. Paling baru-baru ini, UAB membina Pusat Pelajar Bukit yang baru, yang dibuka pada bulan Disember 2015. Kemudahan yang mengagumkan ini memberikan ruang bagi aktiviti, perhimpunan, dan perkhidmatan pelajar, serta mesyuarat dan persidangan. Anda akan mendapati kemudahan makan yang ditingkatkan, stesen gaya stadium, kedai buku 2-tingkat dan kedai teknologi. Terdapat juga Pusat Khidmat Pelajar Sehenti untuk kemasukan, pendaftaran kursus, perakaunan pelajar, tempat letak kereta, bantuan kewangan dan fungsi ID pelajar.

Hanya beberapa langkah dari segala-galanya

INTO The University of Alabama at Birmingham Centre terletak betul-betul di tengah-tengah kampus, hanya beberapa langkah dari Campus Green. Mereka mempunyai segala-galanya yang diperlukan untuk membantu anda belajar, di Amerika Syarikat, berjaya.

INTO UAB menyediakan persekitaran pembelajaran yang terbaik untuk anda melabur dalam pendidikan anda. Pengajar yang berkemahiran tinggi, kemudahan dengan teknologi terkini, kelas kecil, sokongan peribadi, aktiviti sosial dan komuniti yang ramah menyumbang kepada pengalaman kampus yang kaya.

Apabila anda belajar di sini, anda akan menikmati semua manfaat kehidupan kampus di sebuah universiti Amerika. Hidup dan belajar di tengah-tengah The University of Alabama at Birmingham kampus The University of Alabama at Birmingham , anda akan bertemu rakan-rakan baru di kalangan pelajar Amerika dan antarabangsa. Anda juga akan mempunyai akses kepada semua sumber dan aktiviti akademik, sosial dan budaya di UAB.

Menyediakan anda untuk masa depan

Sebagai pelajar UAB, anda akan menikmati akses kepada semua kemudahan kampus dan sumber pembelajaran. Ini termasuk Pusat Kejayaan Akademik Universiti, yang mempromosikan dan memupuk kejayaan pelajar, meningkatkan prestasi akademik dan memberi inspirasi kepada anda untuk mencapai matlamat akademik, profesional dan peribadi anda. Sumber INTO UAB sengaja direka untuk memudahkan pengalaman yang menggalakkan ketekunan anda dan menyediakan anda seumur hidup selepas tamat pengajian.

INTO perkhidmatan UAB

Pusat Sumber Pembelajaran - Membantu anda belajar

INTO UAB Learning Resources Centre adalah bahagian penting dari pengalaman anda. Kejayaan anda adalah penting. Kami menyediakan akses kepada perkhidmatan tunjuk ajar, menulis sumber dan sesi bimbingan untuk membantu anda mencapai kejayaan itu.


Penasihat bahasa - penguasaan Bahasa Inggeris

Kami menyedari bahawa salah satu komponen utama pendidikan di Amerika Syarikat adalah menguasai bahasa Inggeris. Matlamat kami adalah untuk anda menjadi komunikator berkesan semasa anda di UAB. Kami membantu anda mencapai itu dengan memberikan bantuan dari Penasihat Bahasa Inggeris di INTO UAB Centre.

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

Graduate Pathway

The University of Alabama at Birmingham

Pelajar yang berjaya melengkapkan program Pathway Graduate UAB di Bioteknologi menjamin perkembangan kepada program ijazah bioteknologi siswazah UAB apabila mengemukakan ... [+]

Pelajar yang berjaya melengkapkan program Pathway Graduate UAB di Bioteknologi menjamin perkembangan kepada program ijazah bioteknologi siswazah UAB apabila mengemukakan bahan permohonan tambahan yang diperlukan. Selepas berjaya melengkapkan program Pathway , anda dijamin memasuki program ijazah siswazah. Peralihan ke universiti dari program INTO dipanggil perkembangan.

Komponen Program Ijazah:

2-Semester:

37 program jam kredit12 jam kredit dikenakan dari Pathway25 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazah

1-Semester:

37 program jam kredit9 jam kredit dikenakan dari Pathway28 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazahCiri-ciri kursusMembangunkan pengetahuan dan kemahiran anda melalui pembelajaran aktif di kawasan subjek yang anda pilih.Pelan universiti yang dijamin untuk semua pelajar yang berjaya.Menyesuaikan diri untuk belajar di Amerika Syarikat dengan tumpuan yang kuat terhadap kemahiran belajar dan penyelidikan.Tingkatkan tahap Bahasa Inggeris anda dan kembangkan perbendaharaan kata untuk mata pelajaran yang anda pilih.Pelajar berpeluang untuk menggunakan pengetahuan dan kemahiran mereka menerusi pelatih selepas menyelesaikan kursus.Fakta kursus utamaPanjang kursus: 1-2 SemesterTarikh mula: 2019: Januari, Mei, Ogos; 2020: Januari, MeiYuran: Dari $ 15,240Waktu kelas: 9-13 jam semingguSaiz kelas: 14Anugerah: Pelajar antarabangsa dijamin masuk ke program Sarjana Sains dalam Bioteknologi di UAB selepas berjaya melengkapkan Pathway Lepasan Bioteknologi dan memenuhi semua keperluan perkembangan.Pilihan kursus:1-Semester2-SemesterSyarat kemasukan... [-]
Amerika Syarikat Birmingham
Januari 2020
English
Sepenuh masa
1 - 2 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
The University of Alabama at Birmingham

Pelajar yang berjaya melengkapkan program Pathway UAB Graduate Pathway dalam bidang kejuruteraan awam memberi jaminan perkembangan kepada program ijazah kejuruteraan lepa ... [+]

Pelajar yang berjaya melengkapkan program Pathway UAB Graduate Pathway dalam bidang kejuruteraan awam memberi jaminan perkembangan kepada program ijazah kejuruteraan lepasan UAB apabila mengemukakan bahan tambahan yang diperlukan. Selepas berjaya melengkapkan program Pathway , anda dijamin memasuki program ijazah siswazah. Peralihan ke universiti dari program INTO dipanggil perkembangan.

Komponen Program Ijazah:

2-Semester:

33 jam kredit jam12 jam kredit dikenakan dari Pathway21 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazah

1-Semester:

33 jam kredit jam9 jam kredit dikenakan dari Pathway24 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazahCiri-ciri kursusMembangunkan pengetahuan dan kemahiran anda melalui pembelajaran aktif di kawasan subjek yang anda pilih.Pelan universiti yang dijamin untuk semua pelajar yang berjaya.Menyesuaikan diri untuk belajar di Amerika Syarikat dengan tumpuan yang kuat terhadap kemahiran belajar dan penyelidikan.Tingkatkan tahap Bahasa Inggeris anda dan kembangkan perbendaharaan kata untuk mata pelajaran yang anda pilih.Pelajar berpeluang untuk menggunakan pengetahuan dan kemahiran mereka menerusi pelatih selepas menyelesaikan kursus.Fakta kursus utamaPanjang kursus: 1-2 SemesterTarikh mula: 2019: Januari, Mei, Ogos; 2020: Januari, MeiYuran: Dari $ 15,240Waktu kelas: 9-13 jam semingguSaiz kelas: 14Anugerah: Pelajar dijamin masuk ke program Sarjana Sains dalam Kejuruteraan Awam di UAB setelah berjaya menamatkan Pathway Graduan dan memenuhi semua keperluan perkembangan.Pilihan kursus:1-Semester2-SemesterSyarat kemasukan... [-]
Amerika Syarikat Birmingham
Januari 2020
English
Sepenuh masa
1 - 2 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
The University of Alabama at Birmingham

Pelajar yang berjaya melengkapkan program Pathway Siswazah UAB Pathway dalam Kejuruteraan Bahan memastikan kemajuan kepada program ijazah kejuruteraan lepasan UAB apabila ... [+]

Pelajar yang berjaya melengkapkan program Pathway Siswazah UAB Pathway dalam Kejuruteraan Bahan memastikan kemajuan kepada program ijazah kejuruteraan lepasan UAB apabila mengemukakan bahan permohonan tambahan yang diperlukan. Selepas berjaya melengkapkan program Pathway , anda dijamin memasuki program ijazah siswazah. Peralihan ke universiti dari program INTO dipanggil perkembangan.

Komponen Program Ijazah:

2-Semester:

33 jam kredit jam12 jam kredit dikenakan dari Pathway21 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazah

1-Semester:

33 jam kredit jam9 jam kredit dikenakan dari Pathway24 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazahCiri-ciri kursusMembangunkan pengetahuan dan kemahiran anda melalui pembelajaran aktif di kawasan subjek yang anda pilih.Pelan universiti yang dijamin untuk semua pelajar yang berjaya.Menyesuaikan diri untuk belajar di Amerika Syarikat dengan tumpuan yang kuat terhadap kemahiran belajar dan penyelidikan.Tingkatkan tahap Bahasa Inggeris anda dan kembangkan perbendaharaan kata untuk mata pelajaran yang anda pilih.Pelajar berpeluang untuk menggunakan pengetahuan dan kemahiran mereka menerusi pelatih selepas menyelesaikan kursus.Fakta kursus utamaPanjang kursus: 1-2 SemesterTarikh mula: 2019: Januari, Mei, Ogos; 2020: Januari, MeiYuran: Dari $ 15,240Waktu kelas: 9-13 jam semingguSaiz kelas: 14Anugerah: Anda dijamin masuk ke program Sarjana Sains dalam Kejuruteraan di UAB selepas berjaya menamatkan Pathway Graduan dan memenuhi semua keperluan perkembangan.Pilihan kursus:1-Semester2-SemesterSyarat kemasukan... [-]
Amerika Syarikat Birmingham
Januari 2020
English
Sepenuh masa
1 - 2 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
The University of Alabama at Birmingham

Pelajar yang berjaya melengkapkan program Pathway Lulus UAB Pathway dalam bidang kejuruteraan elektrik memberi jaminan perkembangan kepada program ijazah kejuruteraan lep ... [+]

Pelajar yang berjaya melengkapkan program Pathway Lulus UAB Pathway dalam bidang kejuruteraan elektrik memberi jaminan perkembangan kepada program ijazah kejuruteraan lepasan UAB apabila mengemukakan bahan permohonan tambahan yang diperlukan. Selepas berjaya melengkapkan program Pathway , anda dijamin memasuki program ijazah siswazah. Peralihan ke universiti dari program INTO dipanggil perkembangan.

Komponen Program Ijazah:

2-Semester:

33 jam kredit jam12 jam kredit dikenakan dari Pathway21 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazah

1-Semester:

33 jam kredit jam9 jam kredit dikenakan dari Pathway24 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazahCiri-ciri kursusMembangunkan pengetahuan dan kemahiran anda melalui pembelajaran aktif di kawasan subjek yang anda pilih.Pelan universiti yang dijamin untuk semua pelajar yang berjaya.Menyesuaikan diri untuk belajar di Amerika Syarikat dengan tumpuan yang kuat terhadap kemahiran belajar dan penyelidikan.Tingkatkan tahap Bahasa Inggeris anda dan kembangkan perbendaharaan kata untuk mata pelajaran yang anda pilih.Pelajar berpeluang untuk menggunakan pengetahuan dan kemahiran mereka menerusi pelatih selepas menyelesaikan kursus.Fakta kursus utamaPanjang kursus: 1-2 SemesterTarikh mula: 2019: Januari, Mei, Ogos; 2020: Januari, MeiYuran: Dari $ 15,240Waktu kelas: 9-13 jam semingguSaiz kelas: 14Anugerah: Pelajar dijamin masuk ke program Sarjana Sains dalam Kejuruteraan Elektrik di UAB selepas berjaya menamatkan Pathway Graduan dan memenuhi semua keperluan perkembangan.Pilihan kursus:1-Semester2-SemesterSyarat kemasukan... [-]
Amerika Syarikat Birmingham
Januari 2020
English
Sepenuh masa
1 - 2 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
The University of Alabama at Birmingham

Pelajar yang berjaya melengkapkan program Pathway Siswazah UAB Pathway dalam Kejuruteraan Mekanikal memberi jaminan perkembangan kepada program ijazah sarjana perniagaan ... [+]

Pelajar yang berjaya melengkapkan program Pathway Siswazah UAB Pathway dalam Kejuruteraan Mekanikal memberi jaminan perkembangan kepada program ijazah sarjana perniagaan UAB apabila mengemukakan bahan tambahan yang diperlukan. Selepas berjaya melengkapkan program Pathway , anda dijamin memasuki program ijazah siswazah. Peralihan ke universiti dari program INTO dipanggil perkembangan.

Komponen Program Ijazah:

2-Semester:

33 jam kredit jam12 jam kredit dikenakan dari Pathway21 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazah

1-Semester:

33 jam kredit jam9 jam kredit dikenakan dari Pathway24 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazahCiri-ciri kursusMembangunkan pengetahuan dan kemahiran anda melalui pembelajaran aktif di kawasan subjek yang anda pilih.Pelan universiti yang dijamin untuk semua pelajar yang berjaya.Menyesuaikan diri untuk belajar di Amerika Syarikat dengan tumpuan yang kuat terhadap kemahiran belajar dan penyelidikan.Tingkatkan tahap Bahasa Inggeris anda dan kembangkan perbendaharaan kata untuk mata pelajaran yang anda pilih.Pelajar berpeluang untuk menggunakan pengetahuan dan kemahiran mereka menerusi pelatih selepas menyelesaikan kursus.Fakta kursus utamaPanjang kursus: 1-2 SemesterTarikh mula: 2019: Januari, Mei, Ogos; 2020: Januari, MeiYuran: Dari $ 15,240Waktu kelas: 9-13 jam semingguSaiz kelas: 14Anugerah: Anda dijamin masuk ke program Sarjana Sains dalam Kejuruteraan Mekanikal di UAB selepas berjaya melengkapkan Pathway Graduan dan memenuhi semua keperluan perkembangan.Pilihan kursus:1-Semester2-SemesterSyarat kemasukan... [-]
Amerika Syarikat Birmingham
Januari 2020
English
Sepenuh masa
1 - 2 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
The University of Alabama at Birmingham

Pelajar yang berjaya menamatkan satu INTO UAB Siswazah Pathway program dalam pendidikan awal kanak-kanak dijamin perkembangan kepada program ijazah pendidikan awal kanak- ... [+]

Pelajar yang berjaya menamatkan satu INTO UAB Siswazah Pathway program dalam pendidikan awal kanak-kanak dijamin perkembangan kepada program ijazah pendidikan awal kanak-kanak UAB siswazah apabila mengemukakan bahan-bahan permohonan diperlukan tambahan. Selepas berjaya melengkapkan program Pathway , anda dijamin memasuki program ijazah siswazah. Peralihan ke universiti dari program INTO dipanggil perkembangan.

Komponen Program Ijazah:

2-Semester:

39 program jam kredit12 jam kredit dikenakan dari Pathway27 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazah

1-Semester:

39 program jam kredit9 jam kredit dikenakan dari Pathway30 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazahCiri-ciri kursusMembangunkan pengetahuan dan kemahiran anda melalui pembelajaran aktif di kawasan subjek yang anda pilih.Pelan universiti yang dijamin untuk semua pelajar yang berjaya.Menyesuaikan diri untuk belajar di Amerika Syarikat dengan tumpuan yang kuat terhadap kemahiran belajar dan penyelidikan.Tingkatkan tahap Bahasa Inggeris anda dan kembangkan perbendaharaan kata untuk mata pelajaran yang anda pilih.Pelajar berpeluang untuk menggunakan pengetahuan dan kemahiran mereka menerusi pelatih selepas menyelesaikan kursus.Fakta kursus utamaPanjang kursus: 1-2 SemesterTarikh mula: 2019: Januari, Ogos; 2020: JanuariYuran: Dari $ 15,240Waktu kelas: 9-13 jam semingguSaiz kelas: 14Anugerah: Pelajar dijamin masuk ke Sarjana Sastera dalam program Pendidikan Awal Kanak-Kanak di UAB selepas berjaya melengkapkan Pathway Siswazah dan memenuhi semua keperluan perkembangan.Pilihan kursus:1-Semester2-SemesterSyarat kemasukan... [-]
Amerika Syarikat Birmingham
Januari 2020
English
Sepenuh masa
1 - 2 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
The University of Alabama at Birmingham

Program Pathway memberikan sokongan akademik, bahasa dan budaya untuk berjaya di sebuah universiti di Amerika Syarikat. Pelajar dijanjikan kemajuan kepada program ijazah ... [+]

Program Pathway memberikan sokongan akademik, bahasa dan budaya untuk berjaya di sebuah universiti di Amerika Syarikat. Pelajar dijanjikan kemajuan kepada program ijazah sarjana melalui kurikulum yang terdiri daripada kursus kredit-pendapatan. Pelajar yang berjaya melengkapkan program Pathway Siswazah UAB Pathway dalam pendidikan khas memberi jaminan perkembangan kepada program ijazah pendidikan khas siswazah UAB setelah mengemukakan bahan tambahan bahan yang diperlukan.

Komponen Program Ijazah:

2-Semester:

39 program jam kredit12 jam kredit dikenakan dari Pathway27 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazah

1-Semester:

39 program jam kredit9 jam kredit dikenakan dari Pathway30 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazahCiri-ciri kursusMembangunkan pengetahuan dan kemahiran anda melalui pembelajaran aktif di kawasan subjek yang anda pilih.Pelan universiti yang dijamin untuk semua pelajar yang berjaya.Menyesuaikan diri untuk belajar di Amerika Syarikat dengan tumpuan yang kuat terhadap kemahiran belajar dan penyelidikan.Tingkatkan tahap Bahasa Inggeris anda dan kembangkan perbendaharaan kata untuk mata pelajaran yang anda pilih.Pelajar berpeluang untuk menggunakan pengetahuan dan kemahiran mereka menerusi pelatih selepas menyelesaikan kursus.Fakta kursus utamaPanjang kursus: 1-2 SemesterTarikh mula: 2019: Januari, Ogos; 2020: JanuariYuran: Dari $ 15,240Waktu kelas: 9-13 jam semingguSaiz kelas: 14Anugerah: Pelajar dijamin mendapat masuk ke Sarjana Sastera dalam program Pendidikan Khas di UAB selepas berjaya melengkapkan Pathway Graduan dan memenuhi semua keperluan perkembangan.Pilihan kursus:1-Semester2-SemesterSyarat kemasukan... [-]
Amerika Syarikat Birmingham
Januari 2020
English
Sepenuh masa
1 - 2 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
The University of Alabama at Birmingham

Pelajar yang berjaya melengkapkan program Pathway Siswazah UAB dalam Pengajaran Bahasa Inggeris kepada Pembicara Bahasa Lain (TESOL) adalah memberi jaminan perkembangan k ... [+]

Pelajar yang berjaya melengkapkan program Pathway Siswazah UAB dalam Pengajaran Bahasa Inggeris kepada Pembicara Bahasa Lain (TESOL) adalah memberi jaminan perkembangan kepada program ijazah Sarjana Muda Pengajaran Bahasa Inggeris kepada Bahasa Pembicara Bahasa Lain (TESOL) apabila mengemukakan bahan permohonan tambahan yang diperlukan.

Selepas berjaya melengkapkan program Pathway , anda dijamin memasuki program ijazah siswazah. Peralihan ke universiti dari program INTO dipanggil perkembangan.

Komponen Program Ijazah:

2-Semester:

120 jam kredit program32 jam kredit dikenakan dari Pathway88 kredit berjimat ke tahap ijazah

1-Semester:

120 jam kredit program16 jam kredit dikenakan dari Pathway104 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazahCiri-ciri kursusMembangunkan pengetahuan dan kemahiran anda melalui pembelajaran aktif di kawasan subjek yang anda pilih.Pelan universiti yang dijamin untuk semua pelajar yang berjaya.Menyesuaikan diri untuk belajar di Amerika Syarikat dengan tumpuan yang kuat terhadap kemahiran belajar dan penyelidikan.Tingkatkan tahap Bahasa Inggeris anda dan kembangkan perbendaharaan kata untuk mata pelajaran yang anda pilih.Pelajar berpeluang untuk menggunakan pengetahuan dan kemahiran mereka menerusi pelatih selepas menyelesaikan kursus.Fakta kursus utamaPanjang kursus: 1-2 SemesterTarikh mula: 2019: Januari, Ogos; 2020: JanuariYuran: Dari $ 15,240Waktu kelas: 9-13 jam semingguSaiz kelas: 14Anugerah: Pelajar dijamin masuk ke Sarjana Sastera dalam Pengajaran Bahasa Inggeris ke Bahasa Pembicara Bahasa Lain (TESOL) di UAB selepas berjaya melengkapkan Pathway Graduan dan memenuhi semua keperluan perkembangan.Pilihan kursus:1-Semester2-SemesterSyarat kemasukan... [-]
Amerika Syarikat Birmingham
Januari 2020
English
Sepenuh masa
1 - 2 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
The University of Alabama at Birmingham

Pelajar yang berjaya melengkapkan program Pathway Lulus UAB Pathway dalam perniagaan adalah terjamin ke arah program ijazah sarjana perniagaan UAB apabila mengemukakan ba ... [+]

Pelajar yang berjaya melengkapkan program Pathway Lulus UAB Pathway dalam perniagaan adalah terjamin ke arah program ijazah sarjana perniagaan UAB apabila mengemukakan bahan permohonan tambahan yang diperlukan. Selepas berjaya melengkapkan program Pathway , anda dijamin memasuki program ijazah siswazah. Peralihan ke universiti dari program INTO dipanggil perkembangan.

Komponen Program Ijazah:

2-Semester:

36 program jam kredit12 jam kredit dikenakan dari Pathway24 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazah

1-Semester:

36 program jam kredit9 jam kredit dikenakan dari Pathway27 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazahCiri-ciri kursusMembangunkan pengetahuan dan kemahiran anda melalui pembelajaran aktif di kawasan subjek yang anda pilih.Pelan universiti yang dijamin untuk semua pelajar yang berjaya.Menyesuaikan diri untuk belajar di Amerika Syarikat dengan tumpuan yang kuat terhadap kemahiran belajar dan penyelidikan.Tingkatkan tahap Bahasa Inggeris anda dan kembangkan perbendaharaan kata untuk mata pelajaran yang anda pilih.Pelajar berpeluang untuk menggunakan pengetahuan dan kemahiran mereka menerusi pelatih selepas menyelesaikan kursus.Fakta kursus utamaPanjang kursus: 1-2 SemesterTarikh mula: 2019: Januari, Mei, Ogos; 2020: Januari, MeiYuran: Dari $ 15,240Waktu kelas: 9-13 jam semingguSaiz kelas: 14Anugerah: Pelajar dijamin masuk ke program Sarjana Pentadbiran Perniagaan di UAB selepas berjaya melengkapkan Pathway Graduan dan memenuhi semua keperluan perkembangan.Pilihan kursus:1-Semester2-SemesterSyarat kemasukan... [-]
Amerika Syarikat Birmingham
Januari 2020
English
Sepenuh masa
1 - 2 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
The University of Alabama at Birmingham

Pathway Siswazah kami dalam Sains Data akan menyediakan anda untuk memasuki semester berikutnya dalam program ijazah sarjana di The University of Alabama at Birmingham . ... [+]

Pathway Siswazah kami dalam Sains Data akan menyediakan anda untuk memasuki semester berikutnya dalam program ijazah sarjana di The University of Alabama at Birmingham . Selepas berjaya melengkapkan program Pathway , anda dijamin memasuki semester pengajian anda yang seterusnya. Peralihan ke universiti dari program INTO dipanggil perkembangan.

Komponen Program Ijazah:

2-Semester:

30 jam program kredit12 jam kredit dikenakan dari Pathway18 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazah

1-Semester:

30 jam program kredit9 jam kredit dikenakan dari Pathway21 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazahCiri-ciri kursusMembangunkan pengetahuan dan kemahiran anda melalui pembelajaran aktif di kawasan subjek yang anda pilih.Pelan universiti yang dijamin untuk semua pelajar yang berjaya.Menyesuaikan diri untuk belajar di Amerika Syarikat dengan tumpuan yang kuat terhadap kemahiran belajar dan penyelidikan.Tingkatkan tahap Bahasa Inggeris anda dan kembangkan perbendaharaan kata untuk mata pelajaran yang anda pilih.Pelajar berpeluang untuk menggunakan pengetahuan dan kemahiran mereka menerusi pelatih selepas menyelesaikan kursus.Fakta kursus utamaPanjang kursus: 1-2 SemesterTarikh mula: 2019: Januari, Mei, Ogos; 2020: Januari, MeiYuran: Dari $ 15,240Waktu kelas: 9-13 jam semingguSaiz kelas: 14Anugerah: Program ini membawa kepada ijazah sarjana dalam Sains Data di The University of Alabama at Birmingham .Pilihan kursus:1-Semester2-SemesterSyarat kemasukan... [-]
Amerika Syarikat Birmingham
Januari 2020
English
Sepenuh masa
1 - 2 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
The University of Alabama at Birmingham

Pelajar yang berjaya melengkapkan program Pathway UAB Graduate Pathway dalam sains komputer memberi jaminan perkembangan kepada program ijazah sarjana UAB apabila mengemu ... [+]

Pelajar yang berjaya melengkapkan program Pathway UAB Graduate Pathway dalam sains komputer memberi jaminan perkembangan kepada program ijazah sarjana UAB apabila mengemukakan bahan permohonan tambahan yang diperlukan. Selepas berjaya melengkapkan program Pathway , anda dijamin memasuki program ijazah siswazah. Peralihan ke universiti dari program INTO dipanggil perkembangan.

Komponen Program Ijazah:

2-Semester:

30 jam program kredit12 jam kredit dikenakan dari Pathway18 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazah

1-Semester:

30 jam program kredit9 jam kredit dikenakan dari Pathway21 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazahCiri-ciri kursusMembangunkan pengetahuan dan kemahiran anda melalui pembelajaran aktif di kawasan subjek yang anda pilih.Pelan universiti yang dijamin untuk semua pelajar yang berjaya.Menyesuaikan diri untuk belajar di Amerika Syarikat dengan tumpuan yang kuat terhadap kemahiran belajar dan penyelidikan.Tingkatkan tahap Bahasa Inggeris anda dan kembangkan perbendaharaan kata untuk mata pelajaran yang anda pilih.Pelajar berpeluang untuk menggunakan pengetahuan dan kemahiran mereka menerusi pelatih selepas menyelesaikan kursus.Fakta kursus utamaPanjang kursus: 1-2 SemesterTarikh mula: 2019: Januari, Mei, Ogos; 2020: Januari, MeiYuran: Dari $ 15,240Waktu kelas: 9-13 jam semingguSaiz kelas: 14Anugerah: Pelajar dijamin masuk ke program Sarjana Sains dalam Sains Komputer di UAB selepas berjaya melengkapkan Pathway Graduan dan memenuhi semua keperluan perkembangan.Pilihan kursus:1-Semester2-SemesterSyarat kemasukan... [-]
Amerika Syarikat Birmingham
Januari 2020
English
Sepenuh masa
1 - 2 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
The University of Alabama at Birmingham

Pelajar yang berjaya melengkapkan program Sarjana Muda Sarjana Muda MBA / MPH dalam UAB menjamin kemajuan kepada program UAB MBA dan MPH selepas mengemukakan bahan permoh ... [+]

Pelajar yang berjaya melengkapkan program Sarjana Muda Sarjana Muda MBA / MPH dalam UAB menjamin kemajuan kepada program UAB MBA dan MPH selepas mengemukakan bahan permohonan tambahan yang diperlukan. Selepas berjaya melengkapkan program Pathway , anda dijamin memasuki program ijazah siswazah. Peralihan ke universiti dari program INTO dipanggil perkembangan.

Komponen Program Ijazah:

2-Semester:

60 jam kredit program12 jam kredit dikenakan dari Pathway48 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazah

1-Semester:

60 jam kredit program9 jam kredit dikenakan dari Pathway51 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazahCiri-ciri kursusMembangunkan pengetahuan dan kemahiran anda melalui pembelajaran aktif di kawasan subjek yang anda pilih.Pelan universiti yang dijamin untuk semua pelajar yang berjaya.Menyesuaikan diri untuk belajar di Amerika Syarikat dengan tumpuan yang kuat terhadap kemahiran belajar dan penyelidikan.Tingkatkan tahap Bahasa Inggeris anda dan kembangkan perbendaharaan kata untuk mata pelajaran yang anda pilih.Pelajar berpeluang untuk menggunakan pengetahuan dan kemahiran mereka menerusi pelatih selepas menyelesaikan kursus.Fakta kursus utamaPanjang kursus: 1-2 SemesterTarikh mula: 2019: Januari, Mei, Ogos; 2020: Januari, MeiYuran: Dari $ 15,240Waktu kelas: 9-13 jam semingguSaiz kelas: 14Anugerah: Pelajar antarabangsa dijamin masuk ke Sarjana Pentadbiran Perniagaan atau program Sarjana Kesihatan Awam di UAB selepas berjaya melengkapkan program Sarjana Muda Sarjana Mba MBA / MPH dan memenuhi semua keperluan perkembangan.Pilihan kursus:1-Semester2-SemesterSyarat kemasukan... [-]
Amerika Syarikat Birmingham
Januari 2020
English
Sepenuh masa
1 - 2 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
The University of Alabama at Birmingham

Pelajar yang berjaya melengkapkan program Pathway Siswazah di Pentadbiran Awam menjamin perkembangan kepada program ijazah sarjana UAB peringkat nasional apabila mengemuk ... [+]

Pelajar yang berjaya melengkapkan program Pathway Siswazah di Pentadbiran Awam menjamin perkembangan kepada program ijazah sarjana UAB peringkat nasional apabila mengemukakan bahan permohonan tambahan yang diperlukan. Selepas berjaya melengkapkan program Pathway , anda dijamin memasuki program ijazah siswazah. Peralihan ke universiti dari program INTO dipanggil perkembangan.

Komponen Program Ijazah:

2-Semester:

39 program jam kredit12 jam kredit dikenakan dari Pathway27 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazah

1-Semester:

39 program jam kredit9 jam kredit dikenakan dari Pathway30 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazahCiri-ciri kursusMembangunkan pengetahuan dan kemahiran anda melalui pembelajaran aktif di kawasan subjek yang anda pilih.Pelan universiti yang dijamin untuk semua pelajar yang berjaya.Menyesuaikan diri untuk belajar di Amerika Syarikat dengan tumpuan yang kuat terhadap kemahiran belajar dan penyelidikan.Tingkatkan tahap Bahasa Inggeris anda dan kembangkan perbendaharaan kata untuk mata pelajaran yang anda pilih.Pelajar berpeluang untuk menggunakan pengetahuan dan kemahiran mereka menerusi pelatih selepas menyelesaikan kursus.Fakta kursus utamaPanjang kursus: 1-2 SemesterTarikh mula: 2019: Januari, Mei, Ogos; 2020: Januari, MeiYuran: Dari $ 15,240Waktu kelas: 9-13 jam semingguSaiz kelas: 14Anugerah: Pelajar dijamin masuk ke program Sarjana Pentadbiran Awam di UAB selepas berjaya menamatkan Pathway Graduan dan memenuhi semua keperluan perkembangan.Pilihan kursus:1-Semester2-SemesterSyarat kemasukan... [-]
Amerika Syarikat Birmingham
Januari 2020
English
Sepenuh masa
1 - 2 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Kursus

The University of Alabama at Birmingham

Program akademik yang ketat memberikan pengajaran bahasa Inggeris berkualiti tinggi dan kemahiran untuk berjaya di The University of Alabama at Birmingham . ... [+]

Program akademik yang ketat memberikan pengajaran bahasa Inggeris berkualiti tinggi dan kemahiran untuk berjaya di The University of Alabama at Birmingham .

Huraian panjang kursus: Musim bunga: 15 minggu (termasuk orientasi) Musim panas: 14 minggu (termasuk orientasi) Kejatuhan: 15 minggu (termasuk orientasi)

Ciri-ciri kursus

Apa yang anda akan pelajari:

Memperkenalkan idea-idea yang dituturkan dan ditulis secara tepat dan berkesan dalam bahasa Inggeris;Tulis kertas penyelidikan dengan menggunakan petikan dan rujukan yang sepatutnya;Baca, memahami dan kritikal menilai teks akademik;Memahami dan menggunakan perbendaharaan kata biasa untuk disiplin akademik;Ambil nota yang berguna dan tepat dalam kuliah dan persembahan akademik;Memahami nilai-nilai AS dalam suasana akademik.Fakta kursus utamaPanjang kursus: 1-3 SemesterTarikh mula: 2018: Oktober; 2019: Januari, Mei, Ogos; 2020: Januari, MeiYuran: Daripada $ 7,060Waktu kelas: minimum 18 jam semingguAnugerah: Pelajar Bahasa Inggeris akademik boleh maju ke program Pathway atau mengarahkan langsung ke program sarjana UAB selepas mencapai tahap bahasa yang diperlukan dan memenuhi semua keperluan lain.Pilihan kursus:1-Semester2-Semester3-SemesterSyarat kemasukan... [-]
Amerika Syarikat Birmingham
Januari 2020
English
Sepenuh masa
1 - 3 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Undergraduate Pathway

The University of Alabama at Birmingham

Antarabangsa Tahun Satu dalam kejuruteraan akan menyediakan anda untuk memasuki semester berikutnya program ijazah sarjana muda di The University of Alabama at Birmingham ... [+]

Antarabangsa Tahun Satu dalam kejuruteraan akan menyediakan anda untuk memasuki semester berikutnya program ijazah sarjana muda di The University of Alabama at Birmingham . Selepas berjaya melengkapkan program Pathway , anda dijamin memasuki semester pengajian anda yang seterusnya. Peralihan ke universiti dari program INTO dipanggil perkembangan.

Komponen Program Ijazah:

2-Semester:

128 jam kredit jam20 jam kredit dikenakan dari Pathway108 jam kredit yang tersisa ke arah ijazah

1-Semester:

128 jam kredit jam12 jam kredit dikenakan dari Pathway116 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazahCiri-ciri kursusMulakan kredit untuk mendapatkan ijazah anda walaupun anda tidak memenuhi syarat akademik dan bahasa Inggeris untuk kemasukan langsung.Terima sokongan tambahan untuk memindahkan anda berjaya melalui tahun pertama anda di sebuah universiti di Amerika Syarikat.Siswazah dalam jumlah masa yang sama sebagai pelajar domestik.Saiz kelas yang lebih kecil membolehkan anda menghabiskan lebih banyak masa dengan guru anda.Membangunkan pengetahuan dan kemahiran untuk tahap anda melalui Pathway pilihan anda.Fakta kursus utamaPanjang kursus: 1-3 SemesterTarikh mula: 2019: Januari, Mei, Ogos; 2020: Januari, MeiYuran: Dari $ 14,030Waktu kelas: 9-13 jam semingguSaiz kelas: 14Anugerah: Program ini membawa kepada ijazah sarjana muda dalam Kejuruteraan Bioperubatan, Kejuruteraan Awam, Kejuruteraan Elektrik, Kejuruteraan Bahan atau Kejuruteraan Mekanikal melalui Sekolah Kejuruteraan di The University of Alabama at Birmingham .Pilihan kursus:1-Semester2-Semester3-SemesterSyarat kemasukan... [-]
Amerika Syarikat Birmingham
Januari 2020
English
Sepenuh masa
1 - 3 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
The University of Alabama at Birmingham

Antarabangsa Tahun Satu dalam kajian umum akan menyediakan anda untuk memasuki semester berikutnya program ijazah sarjana muda di The University of Alabama at Birmingham ... [+]

Antarabangsa Tahun Satu dalam kajian umum akan menyediakan anda untuk memasuki semester berikutnya program ijazah sarjana muda di The University of Alabama at Birmingham . Selepas berjaya melengkapkan program Pathway , anda dijamin memasuki semester pengajian anda yang seterusnya. Peralihan ke universiti dari program INTO dipanggil perkembangan.

Komponen Program Ijazah:

2-Semester:

120 jam kredit program32 jam kredit dikenakan dari Pathway88 kredit berjimat ke tahap ijazah

1-Semester:

120 jam kredit program17 jam kredit dikenakan dari Pathway103 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazahCiri-ciri kursusMulakan kredit untuk mendapatkan ijazah anda walaupun anda tidak memenuhi syarat akademik dan bahasa Inggeris untuk kemasukan langsung.Terima sokongan tambahan untuk memindahkan anda berjaya melalui tahun pertama anda di sebuah universiti di Amerika Syarikat.Siswazah dalam jumlah masa yang sama sebagai pelajar domestik.Saiz kelas yang lebih kecil membolehkan anda menghabiskan lebih banyak masa dengan guru anda.Membangunkan pengetahuan dan kemahiran untuk tahap anda melalui Pathway pilihan anda.Fakta kursus utamaPanjang kursus: 1-3 SemesterTarikh mula: 2019: Januari, Mei, Ogos; 2020: Januari, MeiYuran: Dari $ 14,030Waktu kelas: 9-13 jam semingguSaiz kelas: 14Anugerah: Program ini membawa kepada pelbagai gelaran sarjana dalam Pengajian Afrika, Antropologi, Seni, Kimia, Pengajian Komunikasi, Keadilan Jenayah, Pendidikan, Perancis, Sejarah, Pengajian Antarabangsa, Matematik, Muzik, Filsafat, Ilmu Politik, Psikologi, Pekerjaan Sosial , Sosiologi, Sepanyol atau Teater.Pilihan kursus:1-Semester2-Semester3-SemesterSyarat kemasukan... [-]
Amerika Syarikat Birmingham
Januari 2020
English
Sepenuh masa
1 - 3 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
The University of Alabama at Birmingham

Antarabangsa Tahun Satu dalam Perniagaan akan menyediakan anda untuk memasuki semester berikutnya program ijazah sarjana muda di The University of Alabama at Birmingham . ... [+]

Antarabangsa Tahun Satu dalam Perniagaan akan menyediakan anda untuk memasuki semester berikutnya program ijazah sarjana muda di The University of Alabama at Birmingham . Selepas berjaya melengkapkan program Pathway , anda dijamin memasuki semester pengajian anda yang seterusnya. Peralihan ke universiti dari program INTO dipanggil perkembangan.

Komponen Program Ijazah:

2-Semester:

120 jam kredit program32 jam kredit dikenakan dari Pathway88 kredit berjimat ke tahap ijazah

1-Semester:

120 jam kredit program16 jam kredit dikenakan dari Pathway104 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazahCiri-ciri kursusMulakan kredit untuk mendapatkan ijazah anda walaupun anda tidak memenuhi syarat akademik dan bahasa Inggeris untuk kemasukan langsung.Terima sokongan tambahan untuk memindahkan anda berjaya melalui tahun pertama anda di sebuah universiti di Amerika Syarikat.Siswazah dalam jumlah masa yang sama sebagai pelajar domestik.Saiz kelas yang lebih kecil membolehkan anda menghabiskan lebih banyak masa dengan guru anda.Membangunkan pengetahuan dan kemahiran untuk tahap anda melalui Pathway pilihan anda.Fakta kursus utamaPanjang kursus: 1-3 SemesterTarikh mula: 2019: Januari, Mei, Ogos; 2020: Januari, MeiYuran: Dari $ 14,030Waktu kelas: 9-13 jam semingguSaiz kelas: 14Anugerah: Program ini membawa Ijazah Sarjana Muda Sains dalam Perakaunan, Ekonomi, Kewangan, Pengedaran Industri, Sistem Maklumat, Pengurusan atau Pemasaran melalui Sekolah Perniagaan Collat ​​di The University of Alabama at Birmingham .Pilihan kursus:1-Semester2-Semester3-SemesterSyarat kemasukan... [-]
Amerika Syarikat Birmingham
Januari 2020
English
Sepenuh masa
1 - 3 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
The University of Alabama at Birmingham

Antarabangsa Tahun Satu dalam sains akan menyediakan anda untuk memasuki semester berikutnya program ijazah sarjana muda di The University of Alabama at Birmingham . Sele ... [+]

Antarabangsa Tahun Satu dalam sains akan menyediakan anda untuk memasuki semester berikutnya program ijazah sarjana muda di The University of Alabama at Birmingham . Selepas berjaya melengkapkan program Pathway , anda dijamin memasuki semester pengajian anda yang seterusnya. Peralihan ke universiti dari program INTO dipanggil perkembangan.

Komponen Program Ijazah:

2-Semester:

120 jam kredit program19-32 jam kredit dikenakan dari Pathway88-101 jam kredit yang tersisa ke arah ijazah

1-Semester:

120 jam kredit program11-15 jam kredit dikenakan dari Pathway105-109 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazahCiri-ciri kursusMulakan kredit untuk mendapatkan ijazah anda walaupun anda tidak memenuhi syarat akademik dan bahasa Inggeris untuk kemasukan langsung.Terima sokongan tambahan untuk memindahkan anda berjaya melalui tahun pertama anda di sebuah universiti di Amerika Syarikat.Siswazah dalam jumlah masa yang sama sebagai pelajar domestik.Saiz kelas yang lebih kecil membolehkan anda menghabiskan lebih banyak masa dengan guru anda.Membangunkan pengetahuan dan kemahiran untuk tahap anda melalui Pathway pilihan anda.Fakta kursus utamaPanjang kursus: 1-3 SemesterTarikh mula: 2019: Januari, Mei, Ogos; 2020: Januari, MeiYuran: Dari $ 14,030Waktu kelas: 9-13 jam semingguSaiz kelas: 14Anugerah: Program ini membawa kepada beberapa gelaran sarjana dalam sains di The University of Alabama at Birmingham termasuk Biologi, Sains Bioperubatan, Kimia, Neurosains, dan Fizik.Pilihan kursus:1-Semester2-Semester3-SemesterSyarat kemasukan... [-]
Amerika Syarikat Birmingham
Januari 2020
English
Sepenuh masa
1 - 3 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
The University of Alabama at Birmingham

Tahun Satu Antarabangsa dalam sains komputer akan menyediakan anda untuk memasuki semester berikutnya program ijazah sarjana muda di The University of Alabama at Birmingh ... [+]

Tahun Satu Antarabangsa dalam sains komputer akan menyediakan anda untuk memasuki semester berikutnya program ijazah sarjana muda di The University of Alabama at Birmingham . Selepas berjaya melengkapkan program Pathway , anda dijamin memasuki semester pengajian anda yang seterusnya. Peralihan ke universiti dari program INTO dipanggil perkembangan.

Komponen Program Ijazah:

2-Semester:

120 jam kredit program32 jam kredit dikenakan dari Pathway88 kredit berjimat ke tahap ijazah

1-Semester:

120 jam kredit program15 jam kredit dikenakan dari Pathway105 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazahCiri-ciri kursusMulakan kredit untuk mendapatkan ijazah anda walaupun anda tidak memenuhi syarat akademik dan bahasa Inggeris untuk kemasukan langsung.Terima sokongan tambahan untuk memindahkan anda berjaya melalui tahun pertama anda di sebuah universiti di Amerika Syarikat.Siswazah dalam jumlah masa yang sama sebagai pelajar domestik.Saiz kelas yang lebih kecil membolehkan anda menghabiskan lebih banyak masa dengan guru anda.Membangunkan pengetahuan dan kemahiran untuk tahap anda melalui Pathway pilihan anda.Fakta kursus utamaPanjang kursus: 2-3 SemesterTarikh mula: 2019: Januari, Mei, Ogos; 2020: Januari, MeiYuran: Dari $ 24,400Waktu kelas: 9-13 jam semingguSaiz kelas: 14Anugerah: Program ini membawa kepada ijazah sarjana muda dalam Sains Komputer di The University of Alabama at Birmingham .Pilihan kursus: 2-Semester3-SemesterSyarat kemasukan... [-]
Amerika Syarikat Birmingham
Januari 2020
English
Sepenuh masa
2 - 3 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu