University of South Florida

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Masa depan anda bermula di sini

Dengan bilik darjah moden yang terang, pusat sumber pembelajaran yang luas dan kawasan sokongan khusus, DALAM University of South Florida memberi anda permulaan yang terbaik sebagai pelajar universiti. Lokasi Tampa Bay yang mudah, di tengah-tengah kampus, memudahkan untuk mengakses semua faedah menjadi pelajar USF.

Rumah untuk 14 kolej akademik, USF menawarkan lebih dari 240 program ijazah sarjana muda dan sarjana, kemudahan kelas pertama, 2,400 ahli staf fakulti, dan atletik Bahagian I. Misi USF adalah untuk membantu anda berjaya dalam pengajian anda dan sebagai warga masyarakat global melalui kurikulum kompetitif dan akses kepada penyelidikan dunia sebenar. Kami juga merupakan pengeluar utama penerima Beasiswa AS Fulbright dan menduduki tempat No. 15 di seluruh dunia untuk bilangan paten penyelidikan yang diberikan.

Sebuah kampus yang memenuhi keperluan anda

Tahun pertama anda di INTO USF akan penuh pengalaman baru, banyak yang akan berlaku di sini di kampus. Belajar untuk peperiksaan? Nikmati akses 24-jam ke jutaan sumber perpustakaan dan lebih daripada 300 komputer. Perlukan rehat? Bertemu rakan-rakan untuk makan tengah hari di Pusat Pelajar Marshall, hab kehidupan kampus. Adakah anda peminat sukan? Bersorak di Bulls dengan kemasukan percuma ke semua acara sukan atau cari cara yang menyeronokkan untuk kekal sihat di kemudahan rekreasi kami seluas 8,500 meter persegi. Dan jika anda sakit, Perkhidmatan Kesihatan Pelajar hanya beberapa langkah lagi.

Menjadi Bull USF

Kehidupan kampus penuh tenaga dengan beratus-ratus kelab, acara, dan organisasi pelajar terbuka kepada semua orang. Watch Bahagian I atlet bersaing dalam berpuluh-puluh sukan, atau masuk dalam permainan dan bermain di dalam liga rekreasi di kampus.

Jika anda ingin meneroka di luar kampus, kawasan Tampa mempunyai banyak perkara yang perlu dilakukan. Dari pantai yang indah dan taman tema Busch Gardens ke pasukan sukan profesional, pengembaraan hanya beberapa minit dari pintu anda.

Fokus pada masa depan anda

Misi USF adalah untuk membantu anda berjaya dalam pengajian anda dan sebagai warga masyarakat global. Melalui kurikulum yang kompetitif dan akses kepada penyelidikan dunia sebenar, anda bersedia untuk menangani cabaran masa depan. USF membina perkongsian magang dengan sejumlah perniagaan Tampa seperti PricewaterhouseCoopers dan Coca-Cola untuk memastikan anda mempunyai peluang untuk berkembang maju melampaui hari kelulusan.

Apakah perbezaan USF? Keputusan. Kejayaan luar biasa pelajar dan usaha penyelidikan kami boleh didapati di seluruh dunia. USF adalah pengeluar utama penerima beasiswa US Fulbright dan menduduki tempat ke-15 di seluruh dunia untuk bilangan paten penyelidikan yang diberikan.

Direka dengan anda dalam fikiran

Di INTO USF Centre, anda akan mempunyai akses kepada pelbagai sumber dan perkhidmatan untuk membantu kajian anda dan memudahkan peralihan anda ke Amerika Syarikat. Tidak pasti bagaimana untuk membuka akaun bank? Kami akan membantu anda. Soalan mengenai visa anda? Kami ada jawapannya. Dari persediaan tuisyen dan ujian ke luar kampus, anda akan dapati semua yang anda perlukan untuk membuat kejayaan tahun pertama anda di sini.

Lokasi

Tampa

INTO University of South Florida

Alamat
Stetson University, 421 N Woodland Blvd, DeLand
FL 32723 Tampa, Florida, Amerika Syarikat