Washington State University

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Komuniti terkenal di dunia

Washington State University menawarkan program akademik yang sangat berpengaruh yang direka untuk menyediakan anda untuk kerjaya masa depan anda. Anda akan bekerja bersama para profesor yang pengetahuan dan penyelidikannya diketahui di seluruh dunia. Sama ada anda mengikuti ijazah sarjana atau sarjana, anda akan mempunyai peluang untuk menjalankan penyelidikan untuk menyelesaikan masalah dunia sebenar. Hidupkan semangat anda menjadi sesuatu yang lebih besar.

Di INTO WSU, mereka berfikir secara global. Dengan lebih daripada 1900 pelajar antarabangsa, 7% daripada badan pelajar terdiri daripada pelajar dari seluruh dunia. Tidak kira di mana anda datang, anda akan dialu-alukan ke dalam komuniti WSU.

  • 29,686 Penduduk Pelajar
  • 100 Negara yang diwakili
  • 163 Acara Pelbagai Budaya Tahunan di Kampus
  • Universiti 400 universiti teratas

Dunia di hujung jari anda

Sebagai pelajar WSU, anda akan mempunyai banyak sumber dan perkhidmatan yang tersedia untuk anda. Terdapat kemudahan canggih, akses perpustakaan 24-jam, penyediaan kerjaya, rekreasi universiti dan pelbagai kelab dan organisasi yang boleh anda sertai. Kesempatan itu tidak berkesudahan untuk belajar, berkembang dan bersenang-senang.

INTO Washington State University : Sebuah rumah jauh dari rumah

INTO Washington State University Centre akan menjadi rumah kedua di kampus. Kakitangan yang ramah dapat membantu anda dengan sokongan bahasa Inggeris, visa, persiapan ujian dan nasihat mengenai aktiviti luar kampus. Mereka akan berada di sana untuk membantu membuat peralihan anda ke AS semudah mungkin.

Program INTO Washington State University Pathway ini telah direka untuk membantu anda berjaya bertukar menjadi belajar di universiti Amerika. Guru berpengalaman dan pasukan perkhidmatan pelajar memberikan anda sokongan masuk dan keluar dari bilik darjah. Sama ada anda memerlukan bantuan bahasa Inggeris atau mempunyai persoalan tentang tempat makan, kakitangan berpengetahuan kami ada untuk anda.

Semua yang anda perlukan, semua dalam satu tempat

Pusat INTO WSU terletak berhampiran dengan dewan kediaman, tempat sukan, restoran, dan membeli-belah. Nikmati keselesaan kemudahan kampus semasa anda mendapat sokongan tambahan dari INTO WSU.

INTO perkhidmatan WSU

Pusat Sumber Pembelajaran

Mereka telah mewujudkan persekitaran pembelajaran yang memberi inspirasi kepada anda, menyokong matlamat anda dan menetapkan anda di landasan yang betul untuk meneruskan ijazah anda.

Pusat pembelajaran adalah pusat pengajian anda. Kakitangan menawarkan bantuan satu sama lain dengan nasihat akademik, bahasa Inggeris, penulisan dan matematik. Anda boleh mencari ruang yang tenang di ruang belajar atau menggunakan komputer di makmal komputer untuk menyelesaikan tugasan. Cari semua yang anda perlukan untuk cemerlang dalam akademik anda.


Makanan

Lapar? Terdapat tiga buah restoran tepat di sebelah INTO WSU Centre. Setiap menawarkan pelbagai masakan. Anda boleh berjumpa kawan-kawan untuk makan tengah hari atau dapatkan kopi cepat jika anda menuju ke kelas.

Lokasi

Pullman

INTO Washington State University

Alamat
Washington State University
Pullman

99163 Pullman, Washington, Amerika Syarikat

Program-program

Graduate Pathway