Baca keterangan rasmi

Komuniti terkenal di dunia

Washington State University menawarkan program akademik yang sangat berpengaruh yang direka untuk menyediakan anda untuk kerjaya masa depan anda. Anda akan bekerja bersama para profesor yang pengetahuan dan penyelidikannya diketahui di seluruh dunia. Sama ada anda mengikuti ijazah sarjana atau sarjana, anda akan mempunyai peluang untuk menjalankan penyelidikan untuk menyelesaikan masalah dunia sebenar. Hidupkan semangat anda menjadi sesuatu yang lebih besar.

Di INTO WSU, mereka berfikir secara global. Dengan lebih daripada 1900 pelajar antarabangsa, 7% daripada badan pelajar terdiri daripada pelajar dari seluruh dunia. Tidak kira di mana anda datang, anda akan dialu-alukan ke dalam komuniti WSU.

  • 29,686 Penduduk Pelajar
  • 100 Negara yang diwakili
  • 163 Acara Pelbagai Budaya Tahunan di Kampus
  • Universiti 400 universiti teratas

Dunia di hujung jari anda

Sebagai pelajar WSU, anda akan mempunyai banyak sumber dan perkhidmatan yang tersedia untuk anda. Terdapat kemudahan canggih, akses perpustakaan 24-jam, penyediaan kerjaya, rekreasi universiti dan pelbagai kelab dan organisasi yang boleh anda sertai. Kesempatan itu tidak berkesudahan untuk belajar, berkembang dan bersenang-senang.

INTO Washington State University : Sebuah rumah jauh dari rumah

INTO Washington State University Centre akan menjadi rumah kedua di kampus. Kakitangan yang ramah dapat membantu anda dengan sokongan bahasa Inggeris, visa, persiapan ujian dan nasihat mengenai aktiviti luar kampus. Mereka akan berada di sana untuk membantu membuat peralihan anda ke AS semudah mungkin.

Program INTO Washington State University Pathway ini telah direka untuk membantu anda berjaya bertukar menjadi belajar di universiti Amerika. Guru berpengalaman dan pasukan perkhidmatan pelajar memberikan anda sokongan masuk dan keluar dari bilik darjah. Sama ada anda memerlukan bantuan bahasa Inggeris atau mempunyai persoalan tentang tempat makan, kakitangan berpengetahuan kami ada untuk anda.

Semua yang anda perlukan, semua dalam satu tempat

Pusat INTO WSU terletak berhampiran dengan dewan kediaman, tempat sukan, restoran, dan membeli-belah. Nikmati keselesaan kemudahan kampus semasa anda mendapat sokongan tambahan dari INTO WSU.

INTO perkhidmatan WSU

Pusat Sumber Pembelajaran

Mereka telah mewujudkan persekitaran pembelajaran yang memberi inspirasi kepada anda, menyokong matlamat anda dan menetapkan anda di landasan yang betul untuk meneruskan ijazah anda.

Pusat pembelajaran adalah pusat pengajian anda. Kakitangan menawarkan bantuan satu sama lain dengan nasihat akademik, bahasa Inggeris, penulisan dan matematik. Anda boleh mencari ruang yang tenang di ruang belajar atau menggunakan komputer di makmal komputer untuk menyelesaikan tugasan. Cari semua yang anda perlukan untuk cemerlang dalam akademik anda.


Makanan

Lapar? Terdapat tiga buah restoran tepat di sebelah INTO WSU Centre. Setiap menawarkan pelbagai masakan. Anda boleh berjumpa kawan-kawan untuk makan tengah hari atau dapatkan kopi cepat jika anda menuju ke kelas.

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

Graduate Pathway

Washington State University

Program Pathway Siswazah WSU dalam Bahasa, Literasi, Teknologi akan mempersiapkan anda untuk memasuki semester berikutnya dalam program ijazah sarjana di Washington State ... [+]

Program Pathway Siswazah WSU dalam Bahasa, Literasi, Teknologi akan mempersiapkan anda untuk memasuki semester berikutnya dalam program ijazah sarjana di Washington State University . Apabila berjaya melengkapkan program Pathway INTO WSU dan memenuhi keperluan universiti untuk kemasukan siswazah, anda boleh memasuki semester pengajian sarjana seterusnya di Washington State University . Peralihan dari program Pathway INS WSU ke program ijazah universiti dipanggil perkembangan.

Komponen Program Ijazah:

2-Semester:

32 jam program kredit12 jam kredit dikenakan dari Pathway20 jam kredit yang tersisa ke arah ijazah

1-Semester:

32 jam program kredit6 jam kredit dikenakan dari Pathway26 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazahCiri-ciri kursusMembangunkan pengetahuan dan kemahiran anda melalui pembelajaran aktif di kawasan subjek yang anda pilih.Pelan universiti yang dijamin untuk semua pelajar yang berjaya.Menyesuaikan diri untuk belajar di Amerika Syarikat dengan tumpuan yang kuat terhadap kemahiran belajar dan penyelidikan.Tingkatkan tahap Bahasa Inggeris anda dan kembangkan perbendaharaan kata untuk mata pelajaran yang anda pilih.Pelajar berpeluang untuk menggunakan pengetahuan dan kemahiran mereka menerusi pelatih selepas menyelesaikan kursus.Fakta kursus utamaPanjang kursus: 1-2 SemesterTarikh mula: 2019: Januari, Ogos; 2020: JanuariYuran: Dari $ 16,200Jam kelas: 12-16 jam semingguSaiz kelas: 15Anugerah: Pathway membawa kepada Sarjana Pendidikan Bahasa, Literasi, Teknologi di Washington State University .Pilihan kursus:Pathway 1-SemesterPathway 2-SemesterSyarat kemasukan... [-]
Amerika Syarikat Pullman
Januari 2020
English
Sepenuh masa
1 - 2 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Washington State University

Program Pathway Lulusan INS WSU dalam Ekonomi Gunaan akan menyediakan anda untuk memasuki semester berikutnya program sarjana dalam Washington State University . Apabila ... [+]

Program Pathway Lulusan INS WSU dalam Ekonomi Gunaan akan menyediakan anda untuk memasuki semester berikutnya program sarjana dalam Washington State University . Apabila berjaya menyelesaikan program Pathway INTO WSU dan memenuhi keperluan universiti untuk kemasukan siswazah, pelajar boleh memasuki semester kedua pengajian siswazah mereka di Washington State University . Peralihan dari program Pathway INS WSU ke program ijazah universiti dipanggil perkembangan.

Komponen Program Ijazah:

2-Semester:

30 jam program kredit12 jam kredit dikenakan dari Pathway18 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazah

1-Semester:

30 jam program kredit6 jam kredit dikenakan dari Pathway24 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazahCiri-ciri kursusMembangunkan pengetahuan dan kemahiran anda melalui pembelajaran aktif di kawasan subjek yang anda pilih.Pelan universiti yang dijamin untuk semua pelajar yang berjaya.Menyesuaikan diri untuk belajar di Amerika Syarikat dengan tumpuan yang kuat terhadap kemahiran belajar dan penyelidikan.Tingkatkan tahap Bahasa Inggeris anda dan kembangkan perbendaharaan kata untuk mata pelajaran yang anda pilih.Pelajar berpeluang untuk menggunakan pengetahuan dan kemahiran mereka menerusi pelatih selepas menyelesaikan kursus.Fakta kursus utamaPanjang kursus: 1-2 SemesterTarikh mula: 2019: Januari, OgosYuran: Dari $ 16,200Jam kelas: 12-16 jam semingguSaiz kelas: 15Anugerah: Pathway membawa kepada Sarjana Sains dalam Ekonomi Gunaan di Washington State University .Pilihan kursus:Pathway 1-SemesterPathway 2-SemesterSyarat kemasukan... [-]
Amerika Syarikat Pullman
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
1 - 2 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Washington State University

An INTO WSU Siswazah Pathway program Kejuruteraan Elektrik akan menyediakan anda untuk memasuki semester anda yang seterusnya untuk program ijazah sarjana di Washington S ... [+]

An INTO WSU Siswazah Pathway program Kejuruteraan Elektrik akan menyediakan anda untuk memasuki semester anda yang seterusnya untuk program ijazah sarjana di Washington State University . Apabila berjaya menyelesaikan program Pathway INS WSU dan memenuhi keperluan universiti untuk kemasukan siswazah, anda boleh memasukkan semester berikutnya untuk pengajian siswazah di Washington State University . Peralihan dari program Pathway INS WSU ke program ijazah universiti dipanggil perkembangan.

Komponen Program Ijazah:

2-Semester:

30 jam program kredit12 jam kredit dikenakan dari Pathway18 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazah

1-Semester:

30 jam program kredit6 jam kredit dikenakan dari Pathway24 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazahCiri-ciri kursusMembangunkan pengetahuan dan kemahiran anda melalui pembelajaran aktif di kawasan subjek yang anda pilih.Pelan universiti yang dijamin untuk semua pelajar yang berjaya.Menyesuaikan diri untuk belajar di Amerika Syarikat dengan tumpuan yang kuat terhadap kemahiran belajar dan penyelidikan.Tingkatkan tahap Bahasa Inggeris anda dan kembangkan perbendaharaan kata untuk mata pelajaran yang anda pilih.Pelajar berpeluang untuk menggunakan pengetahuan dan kemahiran mereka menerusi pelatih selepas menyelesaikan kursus.Fakta kursus utamaPanjang kursus: 1-2 SemesterTarikh mula: 2019: Januari, Ogos; 2020: JanuariYuran: Dari $ 16,200Jam kelas: 12-16 jam semingguSaiz kelas: 15Anugerah: Pathway membawa kepada Sarjana Sains dalam Kejuruteraan Elektrik dari Washington State University .Pilihan kursus:Pathway 1-SemesterPathway 2-SemesterSyarat kemasukan... [-]
Amerika Syarikat Pullman
Januari 2020
English
Sepenuh masa
1 - 2 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Washington State University

Program INTI WSU Graduate Pathway dalam Kejuruteraan Mekanikal akan mempersiapkan anda untuk memasuki semester berikutnya dalam program ijazah sarjana di Washington State ... [+]

Program INTI WSU Graduate Pathway dalam Kejuruteraan Mekanikal akan mempersiapkan anda untuk memasuki semester berikutnya dalam program ijazah sarjana di Washington State University . Apabila berjaya menyelesaikan program Pathway INTO WSU dan memenuhi keperluan universiti untuk kemasukan siswazah, pelajar boleh memasuki semester kedua pengajian siswazah mereka di Washington State University . Peralihan dari program Pathway INS WSU ke program ijazah universiti dipanggil perkembangan.

Komponen Program Ijazah:

2-Semester:

30 jam program kredit12 jam kredit dikenakan dari Pathway18 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazah

1-Semester:

30 jam program kredit6 jam kredit dikenakan dari Pathway24 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazahCiri-ciri kursusMembangunkan pengetahuan dan kemahiran anda melalui pembelajaran aktif di kawasan subjek yang anda pilih.Pelan universiti yang dijamin untuk semua pelajar yang berjaya.Menyesuaikan diri untuk belajar di Amerika Syarikat dengan tumpuan yang kuat terhadap kemahiran belajar dan penyelidikan.Tingkatkan tahap Bahasa Inggeris anda dan kembangkan perbendaharaan kata untuk mata pelajaran yang anda pilih.Pelajar berpeluang untuk menggunakan pengetahuan dan kemahiran mereka menerusi pelatih selepas menyelesaikan kursus.Fakta kursus utamaPanjang kursus: 1-2 SemesterTarikh mula: 2019: Januari, Ogos; 2020: JanuariYuran: Dari $ 16,200Jam kelas: 12-16 jam semingguSaiz kelas: 15Anugerah: Pathway membawa kepada Sarjana Kejuruteraan Mekanikal di Washington State University .Pilihan kursus:Pathway 1-SemesterPathway 2-SemesterSyarat kemasukan... [-]
Amerika Syarikat Pullman
Januari 2020
English
Sepenuh masa
1 - 2 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Washington State University

Program Pathways Graduate Pathway in WSU dalam Kepimpinan Pendidikan akan mempersiapkan anda untuk memasuki semester berikutnya dalam program ijazah sarjana di Washington ... [+]

Program Pathways Graduate Pathway in WSU dalam Kepimpinan Pendidikan akan mempersiapkan anda untuk memasuki semester berikutnya dalam program ijazah sarjana di Washington State University . Apabila berjaya menyelesaikan program Pathway INS WSU dan memenuhi keperluan universiti untuk kemasukan siswazah, anda boleh memasukkan semester berikutnya untuk pengajian siswazah di Washington State University . Peralihan dari program Pathway INS WSU ke program ijazah universiti dipanggil perkembangan.

Komponen Program Ijazah:

2-Semester:

37 program jam kredit12 jam kredit dikenakan dari Pathway25 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazah

1-Semester:

37 program jam kredit6 jam kredit dikenakan dari Pathway31 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazahCiri-ciri kursusMembangunkan pengetahuan dan kemahiran anda melalui pembelajaran aktif di kawasan subjek yang anda pilih.Pelan universiti yang dijamin untuk semua pelajar yang berjaya.Menyesuaikan diri untuk belajar di Amerika Syarikat dengan tumpuan yang kuat terhadap kemahiran belajar dan penyelidikan.Tingkatkan tahap Bahasa Inggeris anda dan kembangkan perbendaharaan kata untuk mata pelajaran yang anda pilih.Pelajar berpeluang untuk menggunakan pengetahuan dan kemahiran mereka menerusi pelatih selepas menyelesaikan kursus.Fakta kursus utamaPanjang kursus: 1-2 SemesterTarikh mula: 2019: OgosYuran: Harga untuk kursus yang bermula pada tahun akademik 2019-2020 masih belum disahkan.Jam kelas: 12-16 jam semingguSaiz kelas: 15Anugerah: Pathway membawa kepada Sarjana Pendidikan Kepimpinan Pendidikan di Washington State University .Pilihan kursus:Pathway 1-SemesterPathway 2-SemesterSyarat kemasukan... [-]
Amerika Syarikat Pullman
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
1 - 2 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Washington State University

Program Pathway Graduate Into WSU dalam Matematik akan menyediakan anda untuk memasuki semester berikutnya program sarjana dalam Washington State University . Apabila ber ... [+]

Program Pathway Graduate Into WSU dalam Matematik akan menyediakan anda untuk memasuki semester berikutnya program sarjana dalam Washington State University . Apabila berjaya menyelesaikan program Pathway INTO WSU dan memenuhi keperluan universiti untuk kemasukan siswazah, pelajar boleh memasuki semester kedua pengajian siswazah mereka di Washington State University . Peralihan dari program Pathway INS WSU ke program ijazah universiti dipanggil perkembangan.

Komponen Program Ijazah:

2-Semester:

31 jam program kredit12 jam kredit dikenakan dari Pathway19 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazah

1-Semester:

31 jam program kredit6 jam kredit dikenakan dari Pathway25 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazahCiri-ciri kursusMembangunkan pengetahuan dan kemahiran anda melalui pembelajaran aktif di kawasan subjek yang anda pilih.Pelan universiti yang dijamin untuk semua pelajar yang berjaya.Menyesuaikan diri untuk belajar di Amerika Syarikat dengan tumpuan yang kuat terhadap kemahiran belajar dan penyelidikan.Tingkatkan tahap Bahasa Inggeris anda dan kembangkan perbendaharaan kata untuk mata pelajaran yang anda pilih.Pelajar berpeluang untuk menggunakan pengetahuan dan kemahiran mereka menerusi pelatih selepas menyelesaikan kursus.Fakta kursus utamaPanjang kursus: 1-2 SemesterTarikh mula: 2019: Januari, Ogos; 2020: JanuariYuran: Dari $ 16,200Jam kelas: 12-16 jam semingguSaiz kelas: 15Anugerah: Pathway membawa kepada Sarjana Sains dalam Matematik (Kewangan Komputasi) di Washington State University .Pilihan kursus:Pathway 1-SemesterPathway 2-SemesterSyarat kemasukan... [-]
Amerika Syarikat Pullman
Januari 2020
English
Sepenuh masa
1 - 2 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Washington State University

Program Pathway Siswazah WSU dalam Pakaian, Perdagangan, Reka Bentuk dan Tekstil akan menyediakan anda untuk memasuki semester berikutnya dalam program ijazah sarjana di ... [+]

Program Pathway Siswazah WSU dalam Pakaian, Perdagangan, Reka Bentuk dan Tekstil akan menyediakan anda untuk memasuki semester berikutnya dalam program ijazah sarjana di Washington State University . Apabila berjaya menyelesaikan program Pathway INS WSU dan memenuhi keperluan universiti untuk kemasukan siswazah, anda boleh memasukkan semester berikutnya untuk pengajian siswazah di Washington State University . Peralihan dari program Pathway INS WSU ke program ijazah universiti dipanggil perkembangan.

Komponen Program Ijazah:

2-Semester:

30 jam program kredit13 jam kredit dikenakan dari Pathway17 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazah

1-Semester:

30 jam program kredit7 jam kredit dikenakan dari Pathway23 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazahCiri-ciri kursusMembangunkan pengetahuan dan kemahiran anda melalui pembelajaran aktif di kawasan subjek yang anda pilih.Pelan universiti yang dijamin untuk semua pelajar yang berjaya.Menyesuaikan diri untuk belajar di Amerika Syarikat dengan tumpuan yang kuat terhadap kemahiran belajar dan penyelidikan.Tingkatkan tahap Bahasa Inggeris anda dan kembangkan perbendaharaan kata untuk mata pelajaran yang anda pilih.Pelajar berpeluang untuk menggunakan pengetahuan dan kemahiran mereka menerusi pelatih selepas menyelesaikan kursus.Fakta kursus utamaPanjang kursus: 1-2 SemesterTarikh mula: 2019: OgosYuran: Harga untuk kursus yang bermula pada tahun akademik 2019-2020 masih belum disahkan.Jam kelas: 12-16 jam semingguSaiz kelas: 15Anugerah: Pathway membawa kepada Sarjana Sastera dalam Pakaian, Perdagangan, Reka Bentuk dan Tekstil di Washington State University .Pilihan kursus:Pathway 1-SemesterPathway 2-SemesterSyarat kemasukan... [-]
Amerika Syarikat Pullman
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
1 - 2 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Washington State University

Program Pathway Graduate untuk INS WSU dalam Pendidikan Khas akan menyediakan anda untuk memasuki semester berikutnya dalam program ijazah sarjana di Washington State Uni ... [+]

Program Pathway Graduate untuk INS WSU dalam Pendidikan Khas akan menyediakan anda untuk memasuki semester berikutnya dalam program ijazah sarjana di Washington State University . Apabila berjaya melengkapkan program Pathway INTO WSU dan memenuhi keperluan universiti untuk kemasukan siswazah, anda boleh memasuki semester pengajian sarjana seterusnya di Washington State University . Peralihan dari program Pathway INS WSU ke program ijazah universiti dipanggil perkembangan.

Komponen Program Ijazah:

2-Semester:

37 program jam kredit12 jam kredit dikenakan dari Pathway25 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazah

1-Semester:

37 program jam kredit6 jam kredit dikenakan dari Pathway31 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazahCiri-ciri kursusMembangunkan pengetahuan dan kemahiran anda melalui pembelajaran aktif di kawasan subjek yang anda pilih.Pelan universiti yang dijamin untuk semua pelajar yang berjaya.Menyesuaikan diri untuk belajar di Amerika Syarikat dengan tumpuan yang kuat terhadap kemahiran belajar dan penyelidikan.Tingkatkan tahap Bahasa Inggeris anda dan kembangkan perbendaharaan kata untuk mata pelajaran yang anda pilih.Pelajar berpeluang untuk menggunakan pengetahuan dan kemahiran mereka menerusi pelatih selepas menyelesaikan kursus.Fakta kursus utamaPanjang kursus: 1-2 SemesterTarikh mula: 2019: Januari, Ogos; 2020: JanuariYuran: Dari $ 16,200Jam kelas: 12-16 jam semingguSaiz kelas: 15Anugerah: Pathway membawa kepada Sarjana Pendidikan dalam Pendidikan Khas di Washington State University .Pilihan kursus:Pathway 1-SemesterPathway 2-SemesterSyarat kemasukan... [-]
Amerika Syarikat Pullman
Januari 2020
English
Sepenuh masa
1 - 2 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Washington State University

Program Pathway Graduate INTO dalam Psikologi Pendidikan akan mempersiapkan anda untuk memasuki semester berikutnya dalam program ijazah sarjana di Washington State Unive ... [+]

Program Pathway Graduate INTO dalam Psikologi Pendidikan akan mempersiapkan anda untuk memasuki semester berikutnya dalam program ijazah sarjana di Washington State University . Apabila berjaya melengkapkan program Pathway INTO WSU dan memenuhi keperluan universiti untuk kemasukan siswazah, anda boleh memasuki semester pengajian sarjana seterusnya di Washington State University . Peralihan dari program Pathway INS WSU ke program ijazah universiti dipanggil perkembangan.

Komponen Program Ijazah:

2-Semester:

37 program jam kredit12 jam kredit dikenakan dari Pathway25 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazah

1-Semester:

37 program jam kredit6 jam kredit dikenakan dari Pathway31 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazahCiri-ciri kursusMembangunkan pengetahuan dan kemahiran anda melalui pembelajaran aktif di kawasan subjek yang anda pilih.Pelan universiti yang dijamin untuk semua pelajar yang berjaya.Menyesuaikan diri untuk belajar di Amerika Syarikat dengan tumpuan yang kuat terhadap kemahiran belajar dan penyelidikan.Tingkatkan tahap Bahasa Inggeris anda dan kembangkan perbendaharaan kata untuk mata pelajaran yang anda pilih.Pelajar berpeluang untuk menggunakan pengetahuan dan kemahiran mereka menerusi pelatih selepas menyelesaikan kursus.Fakta kursus utamaPanjang kursus: 1-2 SemesterTarikh mula: 2019: OgosYuran: Harga untuk kursus yang bermula pada tahun akademik 2019-2020 masih belum disahkanJam kelas: 12-16 jam semingguSaiz kelas: 15Anugerah: Pathway membawa kepada Sarjana Pendidikan Psikologi Pendidikan di Washington State University .Pilihan kursus:Pathway 1-SemesterPathway 2-SemesterSyarat kemasukan... [-]
Amerika Syarikat Pullman
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
1 - 2 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Washington State University

Program Pathway Siswazah WSU dalam Reka Bentuk Dalaman akan mempersiapkan anda untuk memasuki semester berikutnya dalam program ijazah sarjana di Washington State Univers ... [+]

Program Pathway Siswazah WSU dalam Reka Bentuk Dalaman akan mempersiapkan anda untuk memasuki semester berikutnya dalam program ijazah sarjana di Washington State University . Apabila berjaya menyelesaikan program Pathway INS WSU dan memenuhi keperluan universiti untuk kemasukan siswazah, anda boleh memasukkan semester berikutnya untuk pengajian siswazah di Washington State University . Peralihan dari program Pathway INS WSU ke program ijazah universiti dipanggil perkembangan.

Komponen Program Ijazah:

2-Semester:

48 jam kredit program12 jam kredit dikenakan dari Pathway36 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazah

1-Semester:

48 jam kredit program6 jam kredit dikenakan dari Pathway42 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazahCiri-ciri kursusMembangunkan pengetahuan dan kemahiran anda melalui pembelajaran aktif di kawasan subjek yang anda pilih.Pelan universiti yang dijamin untuk semua pelajar yang berjaya.Menyesuaikan diri untuk belajar di Amerika Syarikat dengan tumpuan yang kuat terhadap kemahiran belajar dan penyelidikan.Tingkatkan tahap Bahasa Inggeris anda dan kembangkan perbendaharaan kata untuk mata pelajaran yang anda pilih.Pelajar berpeluang untuk menggunakan pengetahuan dan kemahiran mereka menerusi pelatih selepas menyelesaikan kursus.Fakta kursus utamaPanjang kursus: 1-2 SemesterTarikh mula: 2019: OgosYuran: Harga untuk kursus yang bermula pada tahun akademik 2019-2020 masih belum disahkanJam kelas: 12-16 jam semingguSaiz kelas: 15Anugerah: Pathway membawa kepada Sarjana Seni dalam Reka Bentuk Dalaman di Washington State University .Pilihan kursus:Pathway 1-SemesterPathway 2-SemesterSyarat kemasukan... [-]
Amerika Syarikat Pullman
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
1 - 2 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Washington State University

Program Pathway Graduate untuk INS WSU dalam Sains Komputer akan mempersiapkan anda memasuki semester berikutnya dalam program ijazah sarjana di Washington State Universi ... [+]

Program Pathway Graduate untuk INS WSU dalam Sains Komputer akan mempersiapkan anda memasuki semester berikutnya dalam program ijazah sarjana di Washington State University . Apabila berjaya menyelesaikan program Pathway INS WSU dan memenuhi keperluan universiti untuk kemasukan siswazah, anda boleh memasukkan semester berikutnya untuk pengajian siswazah di Washington State University . Peralihan dari program Pathway INS WSU ke program ijazah universiti dipanggil perkembangan.

Komponen Program Ijazah:

2-Semester:

30 jam program kredit12 jam kredit dikenakan dari Pathway18 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazah

1-Semester:

30 jam program kredit6 jam kredit dikenakan dari Pathway24 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazahCiri-ciri kursusMembangunkan pengetahuan dan kemahiran anda melalui pembelajaran aktif di kawasan subjek yang anda pilih.Pelan universiti yang dijamin untuk semua pelajar yang berjaya.Menyesuaikan diri untuk belajar di Amerika Syarikat dengan tumpuan yang kuat terhadap kemahiran belajar dan penyelidikan.Tingkatkan tahap Bahasa Inggeris anda dan kembangkan perbendaharaan kata untuk mata pelajaran yang anda pilih.Pelajar berpeluang untuk menggunakan pengetahuan dan kemahiran mereka menerusi pelatih selepas menyelesaikan kursus.Fakta kursus utamaPanjang kursus: 1-2 SemesterTarikh mula: 2019: Januari, Ogos; 2020: JanuariYuran: Dari $ 16,200Jam kelas: 12-16 jam semingguSaiz kelas: 15Anugerah: Pathway membawa kepada Sarjana Sains dalam Sains Komputer di Washington State University .Pilihan kursus:Pathway 1-SemesterPathway 2-SemesterSyarat kemasukan... [-]
Amerika Syarikat Pullman
Januari 2020
English
Sepenuh masa
1 - 2 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Washington State University

Program Pathway Graduate Into WSU dalam Sains Politik akan mempersiapkan anda untuk memasuki semester berikutnya dalam program ijazah sarjana di Washington State Universi ... [+]

Program Pathway Graduate Into WSU dalam Sains Politik akan mempersiapkan anda untuk memasuki semester berikutnya dalam program ijazah sarjana di Washington State University . Apabila berjaya menyelesaikan program Pathway INTO WSU dan memenuhi keperluan universiti untuk kemasukan siswazah, pelajar boleh memasuki semester kedua pengajian siswazah mereka di Washington State University . Peralihan dari program Pathway INS WSU ke program ijazah universiti dipanggil perkembangan.

Komponen Program Ijazah:

2-Semester:

31 jam program kredit12 jam kredit dikenakan dari Pathway19 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazah

1-Semester:

31 jam program kredit6 jam kredit dikenakan dari Pathway25 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazahCiri-ciri kursusMembangunkan pengetahuan dan kemahiran anda melalui pembelajaran aktif di kawasan subjek yang anda pilih.Pelan universiti yang dijamin untuk semua pelajar yang berjaya.Menyesuaikan diri untuk belajar di Amerika Syarikat dengan tumpuan yang kuat terhadap kemahiran belajar dan penyelidikan.Tingkatkan tahap Bahasa Inggeris anda dan kembangkan perbendaharaan kata untuk mata pelajaran yang anda pilih.Pelajar berpeluang untuk menggunakan pengetahuan dan kemahiran mereka menerusi pelatih selepas menyelesaikan kursus.Fakta kursus utamaPanjang kursus: 1-2 SemesterTarikh mula: 2019: Januari, Ogos; 2020: JanuariYuran: Dari $ 16,200Jam kelas: 12-16 jam semingguSaiz kelas: 15Anugerah: Pathway membawa kepada Sarjana Sains Politik di Washington State University .Pilihan kursus:Pathway 1-SemesterPathway 2-SemesterSyarat kemasukan... [-]
Amerika Syarikat Pullman
Januari 2020
English
Sepenuh masa
1 - 2 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Washington State University

Program Pathway Graduate Into WSU dalam Seni Bina akan mempersiapkan anda untuk memasuki semester berikutnya dalam program ijazah sarjana di Washington State University . ... [+]

Program Pathway Graduate Into WSU dalam Seni Bina akan mempersiapkan anda untuk memasuki semester berikutnya dalam program ijazah sarjana di Washington State University . Apabila berjaya menyelesaikan program Pathway dan memenuhi keperluan universiti untuk kemasukan siswazah, pelajar boleh memasuki semester kedua pengajian siswazah mereka di WSU. Peralihan dari program Pathway INS WSU ke program ijazah universiti dipanggil perkembangan.

Komponen Program Ijazah:

2-Semester:

48-60 jam program kredit15 jam kredit dikenakan dari Pathway33-45 jam kredit yang tersisa ke arah ijazah

1-Semester:

48-60 jam program kredit6 jam kredit dikenakan dari Pathway42-54 jam kredit yang tersisa ke arah ijazahCiri-ciri kursusMembangunkan pengetahuan dan kemahiran anda melalui pembelajaran aktif di kawasan subjek yang anda pilih.Pelan universiti yang dijamin untuk semua pelajar yang berjaya.Menyesuaikan diri untuk belajar di Amerika Syarikat dengan tumpuan yang kuat terhadap kemahiran belajar dan penyelidikan.Tingkatkan tahap Bahasa Inggeris anda dan kembangkan perbendaharaan kata untuk mata pelajaran yang anda pilih.Pelajar berpeluang untuk menggunakan pengetahuan dan kemahiran mereka menerusi pelatih selepas menyelesaikan kursus.Fakta kursus utamaPanjang kursus: 1-2 SemesterTarikh mula: 2019: OgosYuran: Harga untuk kursus yang bermula pada tahun akademik 2019-2020 masih belum disahkan.Jam kelas: 12-16 jam semingguSaiz kelas: 15Anugerah: Pathway membawa kepada Sarjana Seni Bina di Washington State University .Pilihan kursus:Pathway 1-SemesterPathway 2-SemesterSyarat kemasukan... [-]
Amerika Syarikat Pullman
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
1 - 2 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Washington State University

Program Pathway Graduate Into WSU dalam Seni Halus akan mempersiapkan anda untuk memasuki semester berikutnya dalam program ijazah sarjana di Washington State University ... [+]

Program Pathway Graduate Into WSU dalam Seni Halus akan mempersiapkan anda untuk memasuki semester berikutnya dalam program ijazah sarjana di Washington State University . Apabila berjaya menyelesaikan program Pathway INTO WSU dan memenuhi keperluan universiti untuk kemasukan siswazah, pelajar boleh memasuki semester kedua pengajian siswazah mereka di Washington State University . Peralihan dari program Pathway INS WSU ke program ijazah universiti dipanggil perkembangan.

Komponen Program Ijazah:

1-Semester:

62 jam kredit program13 jam kredit dikenakan dari Pathway49 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazahCiri-ciri kursusMembangunkan pengetahuan dan kemahiran anda melalui pembelajaran aktif di kawasan subjek yang anda pilih.Pelan universiti yang dijamin untuk semua pelajar yang berjaya.Menyesuaikan diri untuk belajar di Amerika Syarikat dengan tumpuan yang kuat terhadap kemahiran belajar dan penyelidikan.Tingkatkan tahap Bahasa Inggeris anda dan kembangkan perbendaharaan kata untuk mata pelajaran yang anda pilih.Pelajar berpeluang untuk menggunakan pengetahuan dan kemahiran mereka menerusi pelatih selepas menyelesaikan kursus.Fakta kursus utamaPanjang kursus: 1 SemesterTarikh mula: 2019: OgosYuran: Harga untuk kursus yang bermula pada tahun akademik 2019-2020 masih belum disahkan.Jam kelas: 12-16 jam semingguSaiz kelas: 15Anugerah: Pathway membawa kepada Master of Fine Arts di Washington State University .Pilihan kursus: Pathway 1-SemesterSyarat kemasukan... [-]
Amerika Syarikat Pullman
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
1 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Washington State University

Program Pathway Siswazah WSU dalam Statistik akan menyediakan pelajar memasuki semester berikutnya dalam program ijazah sarjana di Washington State University . Apabila b ... [+]

Program Pathway Siswazah WSU dalam Statistik akan menyediakan pelajar memasuki semester berikutnya dalam program ijazah sarjana di Washington State University . Apabila berjaya menyelesaikan program Pathway INS WSU dan memenuhi keperluan universiti untuk kemasukan siswazah, anda boleh memasukkan semester berikutnya untuk pengajian siswazah di Washington State University . Peralihan dari program Pathway INS WSU ke program ijazah universiti dipanggil perkembangan.

Komponen Program Ijazah:

2-Semester:

48 jam kredit program12 jam kredit dikenakan dari Pathway36 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazah

1-Semester:

48 jam kredit program6 jam kredit dikenakan dari Pathway42 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazahCiri-ciri kursusMembangunkan pengetahuan dan kemahiran anda melalui pembelajaran aktif di kawasan subjek yang anda pilih.Pelan universiti yang dijamin untuk semua pelajar yang berjaya.Menyesuaikan diri untuk belajar di Amerika Syarikat dengan tumpuan yang kuat terhadap kemahiran belajar dan penyelidikan.Tingkatkan tahap Bahasa Inggeris anda dan kembangkan perbendaharaan kata untuk mata pelajaran yang anda pilih.Pelajar berpeluang untuk menggunakan pengetahuan dan kemahiran mereka menerusi pelatih selepas menyelesaikan kursus.Fakta kursus utamaPanjang kursus: 1-2 SemesterTarikh mula: 2019: Januari, Ogos; 2020: JanuariYuran: Dari $ 16,200Jam kelas: 12-16 jam semingguSaiz kelas: 15Anugerah: Pathway membawa kepada Sarjana Sains dalam Statistik di Washington State University .Pilihan kursus:Pathway 1-SemesterPathway 2-SemesterSyarat kemasukan... [-]
Amerika Syarikat Pullman
Januari 2020
English
Sepenuh masa
1 - 2 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Kursus

Washington State University

Program Bahasa Inggeris Akademik di Washington State University adalah program Bahasa Inggeris intensif penyediaan akademik yang difasilitasi oleh Pusat Bahasa Amerika In ... [+]

Program Bahasa Inggeris Akademik di Washington State University adalah program Bahasa Inggeris intensif penyediaan akademik yang difasilitasi oleh Pusat Bahasa Amerika Intensif di INTO Washington State University . Program Bahasa Inggeris akademik menyediakan pengajaran bahasa Inggeris yang berkualiti tinggi dalam persekitaran yang menyokong dan menghormati untuk membantu pelajar memenuhi matlamat akademik, profesional dan peribadi mereka dan menyediakan pelajar untuk belajar di Washington State University .

Ciri-ciri kursus

Apa yang anda akan pelajari:

Memperkenalkan idea-idea yang dituturkan dan ditulis secara tepat dan berkesan dalam bahasa Inggeris;Tulis kertas penyelidikan dengan menggunakan petikan dan rujukan yang sepatutnya;Baca, memahami dan kritikal menilai teks akademik;Memahami dan menggunakan perbendaharaan kata biasa untuk disiplin akademik;Ambil nota yang berguna dan tepat dalam kuliah dan persembahan akademik;Memahami nilai-nilai AS dalam suasana akademik,Fakta kursus utamaPanjang kursus: 1-3 SemesterTarikh mula: 2019: Januari, Mei, Ogos; 2020: Januari, MeiYuran: Dari $ 6,900Jam kelas: 12-16 jam semingguSaiz kelas: 15Anugerah: Apabila berjaya menamatkan Bahasa Akademik, pelajar boleh maju ke program Pathway INTO WSU atau memohon secara langsung ke Washington State University .Pilihan kursus:2-Semester3-SemesterSyarat kemasukan... [-]
Amerika Syarikat Pullman
Januari 2020
English
Sepenuh masa
1 - 3 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Undergraduate Pathway

Washington State University

Antarabangsa Tahun Satu dalam Kejuruteraan akan menyediakan anda untuk memasuki semester berikutnya dalam program ijazah sarjana muda di Washington State University . Set ... [+]

Antarabangsa Tahun Satu dalam Kejuruteraan akan menyediakan anda untuk memasuki semester berikutnya dalam program ijazah sarjana muda di Washington State University . Setelah selesai Tahun Antarabangsa Satu dan memenuhi syarat universiti untuk kemasukan siswazah, anda boleh memasuki semester pengajian sarjana seterusnya di Washington State University . Peralihan ini dari program INTO WSU ke program ijazah universiti dipanggil perkembangan.

Komponen Program Ijazah:

2-Semester:

120-129 program jam kredit29 jam kredit dikenakan dari Pathway91-100 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazah

1-Semester:

120-129 program jam kredit16 jam kredit dikenakan dari Pathway104-113 jam kredit yang tersisa ke arah ijazahCiri-ciri kursusMulakan kredit untuk mendapatkan ijazah anda walaupun anda tidak memenuhi syarat akademik dan bahasa Inggeris untuk kemasukan langsung.Terima sokongan tambahan untuk memindahkan anda berjaya melalui tahun pertama anda di sebuah universiti di Amerika Syarikat.Siswazah dalam jumlah masa yang sama sebagai pelajar domestik.Saiz kelas yang lebih kecil membolehkan anda menghabiskan lebih banyak masa dengan guru anda.Membangunkan pengetahuan dan kemahiran untuk tahap anda melalui Pathway pilihan anda.Fakta kursus utamaPanjang kursus: 1-2 SemesterTarikh mula: 2019: Januari, Ogos; 2020: JanuariYuran: Dari $ 16,500Jam kelas: 12-16 jam semingguSaiz kelas: 15Anugerah: Pathway membawa kepada pelbagai ijazah sarjana muda termasuk Bioengineering, Kejuruteraan Kimia, Kejuruteraan Awam, Kejuruteraan Komputer, Kejuruteraan Pembinaan, Kejuruteraan Elektrik, Kejuruteraan Sains Bahan atau Kejuruteraan Mekanikal di Washington State University .Pilihan kursus:Pathway 1-SemesterPathway 2-SemesterSyarat kemasukan... [-]
Amerika Syarikat Pullman
Januari 2020
English
Sepenuh masa
1 - 2 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Washington State University

Antarabangsa Tahun Satu dalam Kewartawanan / Komunikasi akan menyediakan anda untuk memasuki semester berikutnya program ijazah sarjana muda di Washington State Universit ... [+]

Antarabangsa Tahun Satu dalam Kewartawanan / Komunikasi akan menyediakan anda untuk memasuki semester berikutnya program ijazah sarjana muda di Washington State University . Setelah selesai Tahun Antarabangsa Satu dan memenuhi syarat universiti untuk kemasukan siswazah, anda boleh memasuki semester pengajian sarjana seterusnya di Washington State University . Peralihan ini dari program INTO WSU ke program ijazah universiti dipanggil perkembangan.

Komponen Program Ijazah:

2-Semester:

120 jam kredit program25 jam kredit dikenakan dari Pathway95 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazah

1-Semester:

120 jam kredit program16 jam kredit dikenakan dari Pathway104 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazahCiri-ciri kursusMulakan kredit untuk mendapatkan ijazah anda walaupun anda tidak memenuhi syarat akademik dan bahasa Inggeris untuk kemasukan langsung.Terima sokongan tambahan untuk memindahkan anda berjaya melalui tahun pertama anda di sebuah universiti di Amerika Syarikat.Siswazah dalam jumlah masa yang sama sebagai pelajar domestik.Saiz kelas yang lebih kecil membolehkan anda menghabiskan lebih banyak masa dengan guru anda.Membangunkan pengetahuan dan kemahiran untuk tahap anda melalui Pathway pilihan anda.Fakta kursus utamaPanjang kursus: 1-2 SemesterTarikh mula: 2019: Januari, Ogos; 2020: JanuariYuran: Dari $ 16,500Jam kelas: 12-16 jam semingguSaiz kelas: 15Anugerah: Pathway membawa kepada ijazah sarjana muda termasuk Komunikasi dan Masyarakat, Bahasa Inggeris, Kewartawanan dan Pengeluaran Media, Pemasaran atau Komunikasi Strategik di Washington State University .Pilihan kursus:Pathway 1-SemesterPathway 2-SemesterSyarat kemasukan... [-]
Amerika Syarikat Pullman
Januari 2020
English
Sepenuh masa
1 - 2 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Washington State University

Antarabangsa Tahun Satu dalam Perniagaan akan menyediakan anda untuk memasuki semester berikutnya program ijazah sarjana muda di Washington State University . Setelah sel ... [+]

Antarabangsa Tahun Satu dalam Perniagaan akan menyediakan anda untuk memasuki semester berikutnya program ijazah sarjana muda di Washington State University . Setelah selesai Tahun Antarabangsa Satu dan memenuhi syarat universiti untuk kemasukan siswazah, anda boleh memasuki semester pengajian sarjana seterusnya di Washington State University . Peralihan ini dari program INTO WSU ke program ijazah universiti dipanggil perkembangan.

Komponen Program Ijazah:

2-Semester:

120 jam kredit program26 jam kredit dikenakan dari Pathway94 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazah

1-Semester:

120 jam kredit program15 jam kredit dikenakan dari Pathway105 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazahCiri-ciri kursusMulakan kredit untuk mendapatkan ijazah anda walaupun anda tidak memenuhi syarat akademik dan bahasa Inggeris untuk kemasukan langsung.Terima sokongan tambahan untuk memindahkan anda berjaya melalui tahun pertama anda di sebuah universiti di Amerika Syarikat.Siswazah dalam jumlah masa yang sama sebagai pelajar domestik.Saiz kelas yang lebih kecil membolehkan anda menghabiskan lebih banyak masa dengan guru anda.Membangunkan pengetahuan dan kemahiran untuk tahap anda melalui Pathway pilihan anda.Fakta kursus utamaPanjang kursus: 1-2 SemesterTarikh mula: 2019: Januari, Ogos; 2020: JanuariYuran: Dari $ 16,500Jam kelas: 12-16 jam semingguSaiz kelas: 15Anugerah: Pathway membawa kepada pelbagai ijazah sarjana muda termasuk Perakaunan, Analitis Data, Keusahawanan, Kewangan, Seni Halus, Pengurusan Hospitaliti, Perniagaan Antarabangsa, Pengurusan dan Operasi, Pemasaran atau Pengurusan Perniagaan Wain di Washington State University .Pilihan kursus:Pathway 1-SemesterPathway 2-SemesterSyarat kemasukan... [-]
Amerika Syarikat Pullman
Januari 2020
English
Sepenuh masa
1 - 2 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Washington State University

Antarabangsa Tahun Satu dalam Sains akan menyediakan anda untuk memasuki semester berikutnya program ijazah sarjana muda di Washington State University . Setelah selesai ... [+]

Antarabangsa Tahun Satu dalam Sains akan menyediakan anda untuk memasuki semester berikutnya program ijazah sarjana muda di Washington State University . Setelah selesai Tahun Antarabangsa Satu dan memenuhi syarat universiti untuk kemasukan siswazah, anda boleh memasuki semester pengajian sarjana seterusnya di Washington State University . Peralihan ini dari program INTO WSU ke program ijazah universiti dipanggil perkembangan.

Komponen Program Ijazah:

2-Semester:

120 jam kredit program28 jam kredit dikenakan dari Pathway92 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazah

1-Semester:

120 jam kredit program16 jam kredit dikenakan dari Pathway104 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazahCiri-ciri kursusMulakan kredit untuk mendapatkan ijazah anda walaupun anda tidak memenuhi syarat akademik dan bahasa Inggeris untuk kemasukan langsung.Terima sokongan tambahan untuk memindahkan anda berjaya melalui tahun pertama anda di sebuah universiti di Amerika Syarikat.Siswazah dalam jumlah masa yang sama sebagai pelajar domestik.Saiz kelas yang lebih kecil membolehkan anda menghabiskan lebih banyak masa dengan guru anda.Membangunkan pengetahuan dan kemahiran untuk tahap anda melalui Pathway pilihan anda.Fakta kursus utamaPanjang kursus: 1-3 SemesterTarikh mula: 2019: Januari, Ogos; 2020: JanuariYuran: Dari $ 16,500Jam kelas: 12-16 jam semingguSaiz kelas: 15Anugerah: Pathway membawa kepada pelbagai ijazah sarjana muda termasuk Sains Haiwan, Biokimia, Biologi, Kimia, Sains Bumi, Sains Alam Sekitar dan Ekosistem, Sains Makanan, Perhutanan, Pengajian Umum (Biologi, Matematik atau Sains Fizikal), Genetik dan Biologi Sel, Geologi, Sains Bahan dan Kejuruteraan, Matematik, Mikrobiologi, Neurosains, Sistem Pertanian Organik, Fizik, Fizik dan Astronomi, Ekologi Hidupan Liar dan Sains Pemuliharaan atau Zoologi di Washington State University .Pilihan kursus:Pathway 1-SemesterPathway 2-SemesterSyarat kemasukan... [-]
Amerika Syarikat Pullman
Januari 2020
English
Sepenuh masa
1 - 3 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Washington State University

Antarabangsa Tahun Satu dalam Sains Sosial / Kemanusiaan akan menyediakan anda untuk memasuki semester berikutnya program sarjana muda di Washington State University . Se ... [+]

Antarabangsa Tahun Satu dalam Sains Sosial / Kemanusiaan akan menyediakan anda untuk memasuki semester berikutnya program sarjana muda di Washington State University . Setelah selesai Tahun Antarabangsa Satu dan memenuhi syarat universiti untuk kemasukan siswazah, anda boleh memasuki semester pengajian sarjana seterusnya di Washington State University . Peralihan ini dari program INTO WSU ke program ijazah universiti dipanggil perkembangan.

Komponen Program Ijazah:

2-Semester:

Program jam kredit 120-13323 jam kredit dikenakan dari Pathway97-110 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazah

1-Semester:

120-133 program jam kredit16 jam kredit dikenakan dari Pathway104-117 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazahCiri-ciri kursusMulakan kredit untuk mendapatkan ijazah anda walaupun anda tidak memenuhi syarat akademik dan bahasa Inggeris untuk kemasukan langsung.Terima sokongan tambahan untuk memindahkan anda berjaya melalui tahun pertama anda di sebuah universiti di Amerika Syarikat.Siswazah dalam jumlah masa yang sama sebagai pelajar domestik.Saiz kelas yang lebih kecil membolehkan anda menghabiskan lebih banyak masa dengan guru anda.Membangunkan pengetahuan dan kemahiran untuk tahap anda melalui Pathway pilihan anda.Fakta kursus utamaPanjang kursus: 1-3 SemesterTarikh mula: 2019: Januari, Ogos; 2020: JanuariYuran: Dari $ 16,500Jam kelas: 12-16 jam semingguSaiz kelas: 15Pilihan kursus:Pathway 1-SemesterPathway 2-SemesterSyarat kemasukan... [-]
Amerika Syarikat Pullman
Januari 2020
English
Sepenuh masa
1 - 3 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Washington State University

Antarabangsa Tahun Satu dalam Seni Bina akan mempersiapkan anda untuk memasuki semester berikutnya dalam program ijazah sarjana muda di Washington State University . Sete ... [+]

Antarabangsa Tahun Satu dalam Seni Bina akan mempersiapkan anda untuk memasuki semester berikutnya dalam program ijazah sarjana muda di Washington State University . Setelah selesai Tahun Antarabangsa Satu dan memenuhi syarat universiti untuk kemasukan siswazah, anda boleh memasuki semester pengajian sarjana seterusnya di Washington State University . Peralihan ini dari program INTO WSU ke program ijazah universiti dipanggil perkembangan.

Komponen Program Ijazah:

2-Semester:

120 jam kredit program26 jam kredit dikenakan dari Pathway94 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazah

1-Semester:

120 jam kredit program15 jam kredit dikenakan dari Pathway105 jam kredit yang tinggal ke tahap ijazahCiri-ciri kursusMulakan kredit untuk mendapatkan ijazah anda walaupun anda tidak memenuhi syarat akademik dan bahasa Inggeris untuk kemasukan langsung.Terima sokongan tambahan untuk memindahkan anda berjaya melalui tahun pertama anda di sebuah universiti di Amerika Syarikat.Siswazah dalam jumlah masa yang sama sebagai pelajar domestik.Saiz kelas yang lebih kecil membolehkan anda menghabiskan lebih banyak masa dengan guru anda.Membangunkan pengetahuan dan kemahiran untuk tahap anda melalui Pathway pilihan anda.Fakta kursus utamaPanjang kursus: 1-2 SemesterTarikh mula: 2019: Januari, Ogos; 2020: JanuariYuran: Dari $ 16,500Jam kelas: 12-16 jam semingguSaiz kelas: 15Anugerah: Pathway membawa kepada pelbagai ijazah sarjana termasuk Pengajian Senibina, Seni, Seni Rupa, Reka Bentuk Dalaman atau Senibina Landskap di Washington State University .Pilihan kursus:Pathway 1-SemesterPathway 2-SemesterSyarat kemasukan... [-]
Amerika Syarikat Pullman
Januari 2020
English
Sepenuh masa
1 - 2 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Washington State University

Antarabangsa Tahun Satu dalam Seni Halus akan mempersiapkan anda untuk memasuki semester berikutnya dalam program ijazah sarjana muda di Washington State University . Set ... [+]

Antarabangsa Tahun Satu dalam Seni Halus akan mempersiapkan anda untuk memasuki semester berikutnya dalam program ijazah sarjana muda di Washington State University . Setelah selesai Tahun Antarabangsa Satu dan memenuhi syarat universiti untuk kemasukan siswazah, anda boleh memasuki semester pengajian sarjana seterusnya di Washington State University . Peralihan ini dari program INTO WSU ke program ijazah universiti dipanggil perkembangan.

Komponen Program Ijazah:

2-Semester:

Program jam kredit 120-13326 jam kredit dikenakan dari Pathway94-107 jam kredit yang tersisa ke arah ijazah

1-Semester:

Program jam kredit 120-13314 jam kredit dikenakan dari Pathway106-119 jam kredit yang tersisa ke arah ijazahCiri-ciri kursusMulakan kredit untuk mendapatkan ijazah anda walaupun anda tidak memenuhi syarat akademik dan bahasa Inggeris untuk kemasukan langsung.Terima sokongan tambahan untuk memindahkan anda berjaya melalui tahun pertama anda di sebuah universiti di Amerika Syarikat.Siswazah dalam jumlah masa yang sama sebagai pelajar domestik.Saiz kelas yang lebih kecil membolehkan anda menghabiskan lebih banyak masa dengan guru anda.Membangunkan pengetahuan dan kemahiran untuk tahap anda melalui Pathway pilihan anda.Fakta kursus utamaPanjang kursus: 1-2 SemesterTarikh mula: 2019: Januari, Ogos; 2020: JanuariYuran: Dari $ 16,500Jam kelas: 12-16 jam semingguSaiz kelas: 15Anugerah: Pathway membawa kepada ijazah sarjana dalam Sejarah Seni atau Seni Halus di Washington State University .Pilihan kursus:Pathway 1-SemesterPathway 2-SemesterSyarat kemasukan... [-]
Amerika Syarikat Pullman
Januari 2020
English
Sepenuh masa
1 - 2 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Washington State University

Tahun Satu Antarabangsa dalam Matematik akan menyediakan anda untuk memasuki semester berikutnya dalam program ijazah sarjana muda di Washington State University . Setela ... [+]

Tahun Satu Antarabangsa dalam Matematik akan menyediakan anda untuk memasuki semester berikutnya dalam program ijazah sarjana muda di Washington State University . Setelah selesai Tahun Antarabangsa Satu dan memenuhi syarat universiti untuk kemasukan siswazah, anda boleh memasuki semester pengajian sarjana seterusnya di Washington State University . Peralihan ini dari program INTO WSU ke program ijazah universiti dipanggil perkembangan.

Komponen Program Ijazah:

2-Semester:

120-123 program jam kredit28 jam kredit dikenakan dari Pathway92-95 jam kredit yang tersisa ke arah ijazah

1-Semester:

120-123 program jam kredit15 jam kredit dikenakan dari Pathway105-108 jam kredit yang tersisa ke arah ijazahCiri-ciri kursusMulakan kredit untuk mendapatkan ijazah anda walaupun anda tidak memenuhi syarat akademik dan bahasa Inggeris untuk kemasukan langsung.Terima sokongan tambahan untuk memindahkan anda berjaya melalui tahun pertama anda di sebuah universiti di Amerika Syarikat.Siswazah dalam jumlah masa yang sama sebagai pelajar domestik.Saiz kelas yang lebih kecil membolehkan anda menghabiskan lebih banyak masa dengan guru anda.Membangunkan pengetahuan dan kemahiran untuk tahap anda melalui Pathway pilihan anda.Fakta kursus utamaPanjang kursus: 1-2 SemesterTarikh mula: 2019: Januari, Ogos; 2020: JanuariYuran: Dari $ 16,500Jam kelas: 12-16 jam semingguSaiz kelas: 15Anugerah: Pathway membawa kepada ijazah sarjana dalam Data Analytics atau Matematik di Washington State University .Pilihan kursus:Pathway 1-SemesterPathway 2-SemesterSyarat kemasukan... [-]
Amerika Syarikat Pullman
Januari 2020
English
Sepenuh masa
1 - 2 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Washington State University

Tahun Satu Antarabangsa dalam Sains Komputer akan mempersiapkan anda memasuki semester berikutnya dalam program ijazah sarjana muda di Washington State University . Setel ... [+]

Tahun Satu Antarabangsa dalam Sains Komputer akan mempersiapkan anda memasuki semester berikutnya dalam program ijazah sarjana muda di Washington State University . Setelah selesai Tahun Antarabangsa Satu dan memenuhi syarat universiti untuk kemasukan siswazah, anda boleh memasuki semester pengajian sarjana seterusnya di Washington State University . Peralihan ini dari program INTO WSU ke program ijazah universiti dipanggil perkembangan.

Komponen Program Ijazah:

2-Semester: program jam kredit 120-123

120-123 program jam kredit30 jam kredit dikenakan dari Pathway90-93 jam kredit yang tersisa ke arah ijazah

1-Semester:

120-123 program jam kredit17-18 jam kredit dikenakan dari Pathway102-106 jam kredit yang tersisa ke arah ijazahCiri-ciri kursusMulakan kredit untuk mendapatkan ijazah anda walaupun anda tidak memenuhi syarat akademik dan bahasa Inggeris untuk kemasukan langsung.Terima sokongan tambahan untuk memindahkan anda berjaya melalui tahun pertama anda di sebuah universiti di Amerika Syarikat.Siswazah dalam jumlah masa yang sama sebagai pelajar domestik.Saiz kelas yang lebih kecil membolehkan anda menghabiskan lebih banyak masa dengan guru anda.Membangunkan pengetahuan dan kemahiran untuk tahap anda melalui Pathway pilihan anda.Fakta kursus utamaPanjang kursus: 1-2 SemesterTarikh mula: 2019: Januari, Ogos; 2020: JanuariYuran: Dari $ 16,500Jam kelas: 12-16 jam semingguSaiz kelas: 15Anugerah: Pathway membawa kepada pelbagai ijazah sarjana muda termasuk Kejuruteraan Komputer, Kejuruteraan Komputer dan Kejuruteraan Perisian di Washington State University .Pilihan kursus:Pathway 1-SemesterPathway 2-SemesterSyarat kemasukan... [-]
Amerika Syarikat Pullman
Januari 2020
English
Sepenuh masa
1 - 2 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Washington State University

Tahun Satu Antarabangsa dalam Sains Pertanian akan mempersiapkan anda untuk memasuki semester berikutnya dalam program ijazah sarjana muda di Washington State University ... [+]

Tahun Satu Antarabangsa dalam Sains Pertanian akan mempersiapkan anda untuk memasuki semester berikutnya dalam program ijazah sarjana muda di Washington State University . Setelah selesai Tahun Antarabangsa Satu dan memenuhi syarat universiti untuk kemasukan siswazah, anda boleh memasuki semester pengajian sarjana seterusnya di Washington State University . Peralihan ini dari program INTO WSU ke program ijazah universiti dipanggil perkembangan.

Komponen Program Ijazah:

2-Semester:

120-123 program jam kredit28-29 jam kredit dikenakan dari Pathway91-95 jam kredit yang tersisa ke arah ijazah

1-Semester:

120-123 program jam kredit16-17 jam kredit dikenakan dari Pathway103-107 jam kredit yang tersisa ke arah ijazahCiri-ciri kursusMulakan kredit untuk mendapatkan ijazah anda walaupun anda tidak memenuhi syarat akademik dan bahasa Inggeris untuk kemasukan langsung.Terima sokongan tambahan untuk memindahkan anda berjaya melalui tahun pertama anda di sebuah universiti di Amerika Syarikat.Siswazah dalam jumlah masa yang sama sebagai pelajar domestik.Saiz kelas yang lebih kecil membolehkan anda menghabiskan lebih banyak masa dengan guru anda.Membangunkan pengetahuan dan kemahiran untuk tahap anda melalui Pathway pilihan anda.Fakta kursus utamaPanjang kursus: 1-3 SemesterTarikh mula: 2019: Januari, Ogos; 2020: JanuariYuran: Dari $ 16,500Jam kelas: 12-16 jam semingguSaiz kelas: 15Anugerah: Pathway membawa kepada pelbagai ijazah sarjana muda termasuk Pengurusan Perniagaan Pertanian dan Makanan, Sistem Pertanian dan Makanan, Bioteknologi Pertanian, Pendidikan Pertanian, Teknologi Pertanian dan Pengurusan Pengeluaran, Keselamatan Pertanian dan Makanan, Sains Haiwan, Analisis Data, Pengurusan Tanaman Bidang, Pengurusan Makanan, Buah dan Sayuran, Sains Tanaman Bersepadu, Lanskap, Nursery dan Pengurusan Rumah Hijau, Sistem Pertanian Organik, Pengurusan Turfgrass atau Winemaking (Viticulture dan Enologi) di Washington State University .Pilihan kursus:Pathway 1-SemesterPathway 2-SemesterSyarat kemasukan... [-]
Amerika Syarikat Pullman
Januari 2020
English
Sepenuh masa
1 - 3 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu