Baca keterangan rasmi

Sekolah Perniagaan

IUN adalah kampus serantau Metropolitan di Indiana University, yang melayani kawasan 7-daerah Indiana Barat Laut. Sekolah ini menyediakan kursus harian dan hari ke 63% sepenuh masa / 37% pelajar separuh masa, dan 98% pelajar sambilan petang MBA.

Badan pelajar sarjana muda dari Sekolah Perniagaan

Kampus ini terletak berdekatan dengan persimpangan I-80/94 dan I-65 di Broadway di pinggir bandar Gary Glen Park dan mudah diakses oleh penduduk setempat dan orang yang berulang alik ke dan dari tempat kerja di kawasan metropolitan Chicago.

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus

Indiana University Northwest School of Business and Economics

Melalui peringkat program ini atas pelajar-pelajar yang telah menunjukkan potensi kepimpinan yang kuat akan kompetitif dipilih untuk mengambil bahagian dalam set yang men ... [+]

Institut Kepimpinan Inovatif merupakan satu perkongsian antara IU Barat Laut dan komuniti dan perniagaan kepimpinan Northwest Indiana 's di seluruh sektor. Institut direka untuk mencipta pautan mengikat antara pengalaman pendidikan dan amalan kepimpinan.

Program Pembangunan Kepimpinan adalah teras Institut. Melalui peringkat program ini atas pelajar-pelajar yang telah menunjukkan potensi kepimpinan yang kuat akan kompetitif dipilih untuk mengambil bahagian dalam set yang menarik dan mencabar aktiviti.

Garis Panduan Pembelajaran

Empat garis panduan yang diwujudkan untuk menyediakan asas falsafah yang mengarahkan penstrukturan semua aktiviti program.Program Institut Kepimpinan direka untuk menyediakan: ... [-]

Amerika Syarikat Gary
Permintaan Maklumat
Sambilan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Sijil

Indiana University Northwest School of Business and Economics

Melalui pembelajaran sijil ini, anda akan melengkapkan keperluan untuk menduduki peperiksaan CPA di Indiana dan belajar semua bidang utama dalam bidang perakaunan, termas ... [+]

Manfaat Program

Anda akan melengkapkan keperluan untuk menduduki peperiksaan CPA di Indiana. Kerja kursus sarjana muda ini telah digunakan untuk sijil. Anda akan belajar semua bidang utama dalam bidang perakaunan, termasuk kos, cukai dan audit. Profesor sepenuh masa mengajar majoriti kelas, serta profesional perniagaan terkumpul yang mengajar sambilan di kawasan mereka kepakaran.

Kerjaya Pilihan

Bidang Perakaunan Meletup! Profesional yang berkelayakan dan terlatih diperlukan untuk membimbing perniagaan, kecil dan besar, dengan kepakaran perakaunan.

Certified Public Accountants CPAs Adakah Dalam Permintaan Tinggi! Anda boleh mempunyai kemahiran dan pengetahuan yang akauntan berjaya perlukan!... [-]

Amerika Syarikat Gary