Institute Of Technology (All Campuses in CA and OR)

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Sekolah Perdagangan di California dan Oregon

Sekiranya anda sedang mencari program latihan vokasional di pantai barat, jangan mencari lebih jauh daripada Institut Teknologi. Kami dapat membantu anda memperoleh pengetahuan dan kemahiran profesional yang anda perlukan untuk mengawal kehidupan anda dan meneruskan kerjaya baru.

Apabila anda memilih IOT, anda menjadi sebahagian daripada komuniti yang menyokong dan menyambut baik yang memberi pendidikan yang berfokus pada kerjaya dan peluang sebenar untuk berjaya. Dengan bantuan tenaga pengajar kami yang berpengalaman, kakitangan Perkhidmatan Kerjaya, dan Pusat Kejayaan Pelajar, anda akan mendapat sumber dan bantuan yang anda perlukan untuk melancarkan kerjaya baru anda. Selain itu, jadual kelas kami yang fleksibel membolehkan anda mengimbangi tuntutan hidup dengan pendidikan anda dengan mudah.

Kami menawarkan latihan yang berfokus pada kerjaya di beberapa bidang yang paling popular saat ini, termasuk tata rias, barbering, keadilan jenayah, kuliner, perubatan, dan teknikal. Tidak kira program mana yang anda pilih, anda akan belajar dari fakulti yang senang berkongsi pengalaman dan kepakaran industri mereka. Dengan kurikulum khusus kerjaya dan pengalaman langsung, anda boleh bersedia untuk memasuki pekerjaan baru lebih awal daripada yang anda fikirkan mungkin.

Sekiranya anda mencari pendidikan dan latihan vokasional yang dapat membantu anda mengambil langkah seterusnya dalam karier anda, hubungi kami hari ini untuk mengetahui lebih lanjut mengenai program kami.

Kami menawarkan latihan yang berfokus pada kerjaya di beberapa bidang yang paling popular saat ini, termasuk keadilan jenayah, kuliner, perubatan, teknikal, tukang gunting rambut, dan kosmetologi. Tidak kira program mana yang anda pilih, anda akan belajar dari fakulti yang senang berkongsi pengalaman dan kepakaran industri mereka. Dengan kurikulum khusus kerjaya dan pengalaman langsung, anda boleh bersedia untuk memasuki pekerjaan baru lebih awal daripada yang anda fikirkan mungkin.

Sekiranya anda mencari pendidikan dan latihan vokasional yang dapat membantu anda mengambil langkah seterusnya dalam karier anda, hubungi kami hari ini untuk mengetahui lebih lanjut mengenai program kami.

Lokasi

Clovis

Alamat
564 W. Herndon Avenue
Clovis, CA. 93612

Clovis, California, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami