Institute for Global Student Success

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Institut untuk Kejayaan Pelajar Global (IGSS) adalah program selama setahun yang komprehensif yang menyediakan masuk sarjana muda dan ijazah pelajar antarabangsa seperti anda dengan kemahiran dan hands-on-amalan yang anda perlukan untuk berjaya di institusi Amerika. Tambah ke bahawa akses kepada rangkaian global kawan serta latihan dan peluang pekerjaan, dan anda mendapat apa yang anda perlukan untuk berjaya di peringkat global.

Institut untuk Kejayaan Pelajar Global diasaskan kepada enam prinsip yang terdapat di dalam setiap aspek pengalaman peserta kami:

Setiap pelajar layak setiap peluang yang mungkin untuk berjaya di Amerika Syarikat.
Satu penginapan yang berjaya di Amerika Syarikat tidak hanya ditentukan oleh berapa banyak setiap pelajar antarabangsa belajar di kelas atau apa gred dia / dia menerima. A penginapan berjaya bermakna setiap pelajar tidak baik di dalam kelas, membuat kawan sepanjang hayat dari pelbagai negara di seluruh dunia dan mempunyai latihan yang bermakna dan / atau pekerjaan di mana dia / dia belajar dalam persekitaran yang sebenar.
Berada dalam sebuah negara yang benar-benar baru adalah sukar bagi mana-mana individu, tanpa mengira usia. Sokongan yang berterusan adalah penting untuk akademik, kejayaan peribadi dan profesional pelajar.
Sokongan bukan acara satu masa. Pelajar memerlukan sokongan sepanjang tahun.
Pelajar berhak pengajar yang berkualiti tinggi, bahan-bahan pembelajaran, sosial dan pengalaman rangkaian.
Keselamatan dan kesejahteraan emosi yang setiap pelajar adalah paling utama.

Pengaturcaraan IGSS dibina di atas prinsip-prinsip pembelajaran:

Para pendidik yang terbaik adalah mereka yang memahami teknik-teknik terkini dan terbaik ... dan yang paling penting, mengambil berat tentang kemajuan setiap pelajar.
Pelajar terutamanya niscaya orang-orang Inggeris adalah bahasa kedua, perlu diberi masa untuk memproses konsep dan maklumat baru.
Cara terbaik untuk mengekalkan maklumat adalah dengan menggunakan ia dengan segera.
Pendidik yang berjaya memberi tumpuan kepada berapa banyak setiap pelajar memahami dan mengekalkan, bukan kepada berapa banyak maklumat disediakan.
Memahami norma-norma sosial dan budaya, amalan dan harapan adalah penting untuk acclimating ke Amerika Syarikat.
Individu belajar dengan lebih baik dalam kumpulan kecil dengan perhatian peribadi daripada fakulti.
Kedua-dua fakulti universiti dan profesional adalah sumber berharga ilmu. Pelajar berpeluang untuk belajar daripada Profesor cemerlang dan pemimpin yang berjaya syarikat-syarikat, institusi akademik dan organisasi budaya.
Pelajar antarabangsa dan alumni universiti Amerika adalah sumber yang berharga untuk pelajar yang masuk. Berkongsi cerita mereka cabaran dan model kejayaan bagaimana untuk mengatasi halangan-halangan dan mencapai objektif.

Lokasi

New York

Alamat
New York, New York, Amerika Syarikat