Institute of Aviation at Parkland College

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Gambaran Keseluruhan

Institut Aviation di Parkland College mengekalkan tahap kualiti yang tinggi dalam usaha untuk memastikan hasil yang terbaik untuk pelajar. Terletak di Champaign, Illinois dan dengan bantuan Universiti Illinois di Urbana-Champaign dan Frasca Antarabangsa, Institut Aviation di Parkland College ialah sekolah penerbangan kolej terkemuka di Illinois dan institusi pendidikan sahaja lebih tinggi di tengah-tengah Illinois dengan program penerbangan .

Terletak di Lapangan Terbang Willard, kira-kira lapan batu dari kampus utama Parkland Kolej, Institut Aviation rumah kemudahan bilik darjah, pejabat pelajar, pelbagai simulator penerbangan, dan armada udara. Armada terdiri daripada 17 tunggal pemanah enjin Piper, tujuh Piper Arrows, tiga multi enjin Piper Seminoles dan dua 152s Cessna.

Kerjaya Outlook

Dengan kemasukan yang akan berlaku persaraan juruterbang serta pertumbuhan global dalam industri penerbangan, terdapat kekurangan juruterbang berkelayakan di Amerika Syarikat dan di peringkat antarabangsa. Malah, menurut Aviation Week, lebih daripada 20,000 peluang pekerjaan juruterbang dijangka dibuka dalam tempoh tujuh tahun akan datang dan ini adalah anggaran konservatif. Pekerjaan ini perlu diisi untuk memastikan bahawa syarikat penerbangan serantau yang lebih kecil boleh terus menawarkan perkhidmatan. Adalah dikatakan bahawa sekarang mungkin masa yang terbaik untuk mengejar dan mendapatkan pendidikan perintis bersama anda dan latihan penerbangan.

Program Aviation Parkland ini

Institut Aviation di Parkland menawarkan ijazah bersekutu dalam penerbangan serta peluang untuk pensijilan sebagai juruterbang persendirian, juruterbang instrumen-rated, juruterbang komersial, juruterbang multiengine-rated, dan pengajar penerbangan. Ijazah bersekutu menyediakan pelajar untuk memindahkan kepada institusi empat tahun untuk mendapat ijazah sarjana muda.

Pelajar ijazah bersekutu berurutan akan mendapat sijil swasta juruterbang, penarafan instrumen, sijil juruterbang komersil, dan penarafan multiengine semasa program ini. Terdapat juga peluang untuk mendapatkan sijil pengajar penerbangan untuk pesawat, alat, dan multiengine. Graduan boleh memasuki tenaga kerja selepas tamat pengajian dalam pekerjaan seperti foto udara dan arahan penerbangan. Selepas menamatkan FAA keperluan masa penerbangan, graduan akan layak untuk menjadi juruterbang syarikat penerbangan.

Struktur Program

Bagi kursus-kursus penerbangan paling, pelajar bertemu untuk kira-kira dua jam seminggu di dalam kelas di mana mereka akan belajar tentang sistem pesawat, kaedah-kaedah dan peraturan-peraturan, dan asas-asas penerbangan. Pelajar juga bertemu di Lapangan Terbang Willard bagi tiga tempoh penerbangan 2 jam seminggu di mana mereka menerima pengalaman secara terbang pesawat untuk belajar manuver penerbangan, pelepasan dan pendaratan, dan penerbangan merentas desa. Kursus Aviation ditawarkan Fall, Spring dan Summer semester sewajarnya.

Syarat kemasukan Program

Keperluan TSA untuk semua rakyat Amerika Syarikat bukan

AS Pentadbiran Keselamatan Pengangkutan (TSA) memerlukan bukan warganegara untuk mengambil bahagian dalam Program Pelajar Penerbangan Alien (AFSP). Lawati laman TSA untuk maklumat lanjut. Bukan penutur asli bahasa Inggeris

Semua pelajar yang bukan penutur asli bahasa Inggeris mesti mewujudkan penguasaan bahasa Inggeris melalui TOEFL (IBT) Skor: keseluruhan 85 atau lebih tinggi dengan minimum 22 mendengar dan minimum 26 bercakap. Tiada kaedah alternatif bagi penilaian Diterima. Skor TOEFL tidak mestilah berumur lebih daripada dua tahun dari permulaan program.

Peperiksaan Perubatan

Sebelum mendaftarkan dan terbang pesawat, pelajar perlu mendapatkan sijil perubatan penerbangan dari pemeriksa perubatan penerbangan FAA disahkan (AME). Terdapat tiga kelas penerbangan sijil perubatan: Kelas 1, Kelas 2 dan Kelas 3. Kelas 1 adalah yang paling ketat; Kelas 3 adalah yang paling ketat. Pemeriksaan perubatan penerbangan dijalankan oleh pakar-pakar perubatan FAA diluluskan. College Parkland memerlukan bakal pelajar, sekurang-kurangnya, lulus pemeriksaan fizikal Kelas 3 sebelum menjalani kursus pertama mereka. Mana-mana golongan sijil perubatan dengan sijil perintis pelajar boleh diterima.

Penilaian Akademik

Untuk mengambil kursus di Parkland College, anda akan perlu untuk meletakkan ke peringkat kolej membaca, menulis, dan matematik. Pelajar akan perlu menunjukkan kemahiran membaca peringkat kolej, penulisan, dan matematik mereka.

Lokasi

Champaign

Parkland College Institute of Aviation at the University of Illinois

Alamat
Institute of Aviation at Parkland College,
1 Airport Road

61874 Champaign, Illinois, Amerika Syarikat
Telefon
+1 217-244-8601