Baca keterangan rasmi

ICLS menyediakan Inggeris sebagai Bahasa Kedua (ESL) kelas bagi golongan profesional dan para pelajar dalam kelas yang secara individu memberi tumpuan untuk memenuhi keperluan pelajar.

Pada ICLS, kami memberi tumpuan kepada mewujudkan masyarakat melalui perkhidmatan kami mesra peribadi, tenaga pengajar yang berdedikasi, dan lawatan di luar bilik darjah yang menggalakkan pemahaman budaya dan perbualan. Pelajar ESL kami adalah rakyat, bukan nombor.

Pengajar ESL menggunakan kaedah Wacana yang teraruh, yang menggalakkan amalan lisan yang berterusan di dalam bilik darjah dengan melibatkan pelajar dalam satu pertukaran yang berterusan dengan guru. Kaedah ini membantu pelajar pertolongan diri dalam bahasa Inggeris supaya mereka boleh bercakap dan memahami bahasa sebagai penutur asli.

Kelas diadakan di sekolah dengan mudah kami di tengah-tengah Washington, DC. Ditawarkan di semua peringkat, Intensive Program English ICLS '(IEP) menekankan bertutur, mendengar, membaca, dan menulis kefahaman untuk individu, diplomat, profesional perniagaan dan pelajar universiti yang perlu meningkatkan kemahiran mereka untuk bekerja, latihan, atau kajian universiti. Pelajar yang diterima dan diberi Ujian penempatan untuk menentukan tahap kemasukan mereka; Bahasa Inggeris adalah satu-satunya bahasa yang digunakan di dalam kelas.

Program ESL kami melampaui pintu kelas kami. Kami menyediakan pelajar dengan maklumat mengenai penyelesaian perumahan untuk membantu mereka menyelesaikan ke Washington, DC dan lawatan ke muzium, aktiviti luar, kedai, dan restoran untuk membantu mereka menjadi lebih yakin dalam kemahiran berbicara.

Kerana ICLS diberi kuasa di bawah undang-undang Persekutuan untuk mendaftar bukan pendatang-pelajar asing, pelajar F-1 visa akan mengekalkan status pelajar mereka apabila mereka mendaftar dengan kami.

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus

International Center For Language Studies

ICLS menawarkan pengajaran bahasa di lebih daripada 85 bahasa untuk individu, syarikat, organisasi bukan keuntungan, dan agensi-agensi kerajaan. ... [+]

ICLS menawarkan pengajaran bahasa di lebih daripada 85 bahasa untuk individu, syarikat, organisasi bukan keuntungan, dan agensi-agensi kerajaan. Kami menawarkan penjadualan fleksibel untuk menampung kedua-dua profesional yang mesti belajar bahasa tertentu untuk kerja mereka dan pelajar swasta sepenuh masa yang belajar dengan kami untuk 6-10 bulan.

kelas bahasa asing kami adalah berorientasikan hasil untuk memastikan kita memenuhi keperluan khusus para peserta. Bersama-sama dengan kurikulum yang disesuaikan yang menekankan bertutur dan mendengar, peserta diperkenalkan kepada perbezaan budaya negara sasaran dan perniagaan dan etika sosial.

Kebanyakan tenaga pengajar ICLS mempunyai ijazah pasca siswazah, dan mereka semua mempunyai penguasaan asli dan yang berpendidikan dalam bahasa sasaran; mempunyai pengalaman hidup, bekerja, dan pembelajaran di negara sasaran; dan mempunyai pendedahan baru-baru ini ke negara sasaran.... [-]

Amerika Syarikat Washington
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
6 - 10 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
International Center For Language Studies

ICLS berbangga untuk bekerjasama dengan universiti dan syarikat untuk menawarkan program pertukaran latihan khusus untuk kumpulan. ... [+]

Bahagian Bahasa Inggeris ICLS 'termasuk program latihan perkhidmatan penuh unik yang dikenali sebagai Win (Washington Internship Network International) di Amerika Syarikat. ICLS ' program meletakkan pelajar dan profesional dalam latihan yang berkualiti tinggi antarabangsa di syarikat-syarikat dan organisasi dicari-Amerika Syarikat. Semua calon ditapis dan menerima latihan kemahiran budaya untuk memenuhi keperluan organisasi tuan rumah dan memastikan pengalaman berjaya untuk kedua-dua pelatih dan syarikat tuan rumah.

Kakitangan ICLS sangat berpengalaman dalam bekerja dengan pelatih antarabangsa dan syarikat tuan rumah di Amerika Syarikat dan memahami situasi yang dihadapi oleh kedua-dua pihak. Sila hubungi kami hari ini untuk mengetahui lebih lanjut mengenai program yang unik dan sangat dihormati ini.... [-]

Amerika Syarikat Washington
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
International Center For Language Studies

Ditawarkan di semua peringkat, Intensive Program English ICLS '(IEP) menekankan bertutur, mendengar, membaca, dan menulis kefahaman untuk individu, diplomat, profesional ... [+]

Ditawarkan di semua peringkat, Intensive Program English ICLS '(IEP) menekankan bertutur, mendengar, membaca, dan menulis kefahaman untuk individu, diplomat, profesional perniagaan dan pelajar universiti yang perlu meningkatkan kemahiran mereka untuk bekerja, latihan, atau kajian universiti. Pelajar yang diterima dan diberi Ujian penempatan untuk menentukan tahap kemasukan mereka; Bahasa Inggeris adalah satu-satunya bahasa yang digunakan di dalam kelas.

Program ESL kami melampaui pintu kelas kami. Kami menyediakan pelajar dengan maklumat mengenai penyelesaian perumahan untuk membantu mereka menyelesaikan ke Washington, DC dan lawatan ke muzium, aktiviti luar, kedai, dan restoran untuk membantu mereka menjadi lebih yakin dalam kemahiran berbicara. Kerana ICLS diberi kuasa di bawah undang-undang Persekutuan untuk mendaftar bukan pendatang-pelajar asing, pelajar F-1 visa akan mengekalkan status pelajar mereka apabila mereka mendaftar dengan kami.... [-]

Amerika Syarikat Washington
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Washington D.C.