International Center For Language Studies

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

ICLS menyediakan Inggeris sebagai Bahasa Kedua (ESL) kelas bagi golongan profesional dan para pelajar dalam kelas yang secara individu memberi tumpuan untuk memenuhi keperluan pelajar.

Pada ICLS, kami memberi tumpuan kepada mewujudkan masyarakat melalui perkhidmatan kami mesra peribadi, tenaga pengajar yang berdedikasi, dan lawatan di luar bilik darjah yang menggalakkan pemahaman budaya dan perbualan. Pelajar ESL kami adalah rakyat, bukan nombor.

Pengajar ESL menggunakan kaedah Wacana yang teraruh, yang menggalakkan amalan lisan yang berterusan di dalam bilik darjah dengan melibatkan pelajar dalam satu pertukaran yang berterusan dengan guru. Kaedah ini membantu pelajar pertolongan diri dalam bahasa Inggeris supaya mereka boleh bercakap dan memahami bahasa sebagai penutur asli.

Kelas diadakan di sekolah dengan mudah kami di tengah-tengah Washington, DC. Ditawarkan di semua peringkat, Intensive Program English ICLS '(IEP) menekankan bertutur, mendengar, membaca, dan menulis kefahaman untuk individu, diplomat, profesional perniagaan dan pelajar universiti yang perlu meningkatkan kemahiran mereka untuk bekerja, latihan, atau kajian universiti. Pelajar yang diterima dan diberi Ujian penempatan untuk menentukan tahap kemasukan mereka; Bahasa Inggeris adalah satu-satunya bahasa yang digunakan di dalam kelas.

Program ESL kami melampaui pintu kelas kami. Kami menyediakan pelajar dengan maklumat mengenai penyelesaian perumahan untuk membantu mereka menyelesaikan ke Washington, DC dan lawatan ke muzium, aktiviti luar, kedai, dan restoran untuk membantu mereka menjadi lebih yakin dalam kemahiran berbicara.

Kerana ICLS diberi kuasa di bawah undang-undang Persekutuan untuk mendaftar bukan pendatang-pelajar asing, pelajar F-1 visa akan mengekalkan status pelajar mereka apabila mereka mendaftar dengan kami.

Lokasi

Washington

International Center For Language Studies

Alamat
International Center for Language Studies, Inc. |
1133 15th St. NW Suite 600 |

20005-2710 Washington, Daerah Columbia, Amerika Syarikat
Telefon
+1 202-639-8800