International Language Institute (ILI)

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Institut Bahasa Antarabangsa (ILI) telah ditubuhkan pada tahun 1970 apabila ia memulakan operasinya dengan empat Bahasa Inggeris sebagai Bahasa Kedua (ESL) guru dan kira-kira 15 pelajar. Sejak lebih 45 tahun yang lalu, syarikat kami telah menyaksikan pertumbuhan kukuh dan membangunkan reputasi yang kuat di seluruh dunia dan tempatan untuk bahasa kualiti latihan dan persediaan akademik pada nilai yang lebih tinggi. Hari ini, kita mempunyai beratus-ratus pelajar baru setiap tahun dan yang berikut dua lokasi:

Institut Bahasa Antarabangsa di Washington, DC Institut Bahasa Antarabangsa di Gaithersburg, MD

The International Language Institute telah menyediakan latihan bahasa berkualiti kepada beribu-ribu pelajar dari seluruh dunia. Semua program kami mendapat pengakuan dari ACCET, Majlis Accrediting Pendidikan Berterusan dan Latihan. ILI dilesenkan oleh DC Pendidikan Licensure Suruhanjaya dan adalah ahli AAIEP (Amerika Persatuan Intensive English Program), TESOL (Guru Bahasa Inggeris ke Penceramah Bahasa Lain), WATESOL (Washington Area Guru Bahasa Inggeris ke Penceramah Bahasa Lain), NAFSA (Persatuan Pendidik Antarabangsa), dan (Majlis Amerika pada Pengajaran Bahasa Asing.) ACTFL

Misi Kita

Misi kami adalah untuk menyediakan pengajaran bahasa yang berkualiti tinggi dan persediaan akademik, pada nilai yang lebih tinggi, untuk memenuhi matlamat individu mereka yang memilih untuk mengkaji sebab-sebab akademik, profesional, atau peribadi.

Lokasi

Washington

Alamat
1717 Rhode Island Ave NW
Suite 100
Washington, DC 20036
Phone: +1-202-362-2505
Email: ili@ilidc.com

Washington, Daerah Columbia, Amerika Syarikat

Gaithersburg

Alamat
26 North Summit Ave
Gaithersburg, MD 20877
Phone: +1-301-527-0600
Email: ili@ilimd.com

Gaithersburg, Maryland, Amerika Syarikat