International Programs at Tufts University

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Mengenai Tufts

Tufts adalah pemimpin dalam pendidikan tinggi Amerika, tersendiri untuk kejayaannya sebagai universiti bersaiz pertengahan yang cemerlang dalam penyelidikan dan menyediakan pengalaman peribadi kepada pelajar. Kombinasi penyelidikan dan seni liberal unik kami menarik para pelajar, fakulti, dan kakitangan yang berkembang maju dalam suasana penasaran, kreativiti dan penglibatan kami.

Misi

Tufts adalah universiti penyelidikan berpusatkan pelajar yang didedikasikan untuk penciptaan dan penggunaan pengetahuan. Kami komited untuk menyediakan pengalaman transformatif untuk pelajar dan fakulti dalam persekitaran yang inklusif dan kolaboratif di mana para ulama kreatif menghasilkan idea yang berani, berinovasi dalam menghadapi cabaran yang kompleks dan membezakan diri mereka sebagai warganegara aktif di dunia.

Visi

Menjadi universiti kreatif inovatif di kalangan pelbagai sekolah yang mempunyai impak yang besar terhadap satu sama lain dan dunia.

Mengenai Program dan Perkongsian Antarabangsa

Kami menawarkan program yang paling inovatif dan dinamik yang tersedia pada hari ini. Kami percaya bahawa cara terbaik untuk mempelajari bahasa atau budaya adalah untuk menerimanya. Sebagai tambahan kepada jadual pelancongan yang kaya yang memperkenalkan pelajar ke Boston, program kehidupan kediaman yang kuat, dan banyak peluang untuk pertukaran budaya, Tufts menawarkan fakulti yang tak terkalahkan.

Fakulti

Semua ahli fakulti kami adalah pengajar bahasa Inggeris profesional dengan pengalaman yang luas mengajar Bahasa Inggeris sebagai bahasa kedua. Kelas Bahasa Inggeris kami diajar oleh pengajar yang berdedikasi yang menggunakan imaginasi dan pengalaman mereka untuk memaksimumkan potensi pembelajaran setiap pelajar. Program Bahasa Inggeris Tufts adalah inovatif dalam cara mereka menggabungkan bahan bilik darjah dengan pengalaman hidup sebenar.

Tambahan Kurikulum

Masa kelas dilengkapi dengan pelbagai aktiviti dunia nyata yang membantu anda menjalani bahasa semasa anda belajar. Anda akan bercakap dan menggunakan bahasa setiap hari, yang merupakan cara semula jadi untuk meningkatkan keupayaan dan keyakinan anda. Dari kelas yang melibatkan perjalanan ke lapangan yang menarik dan perbincangan malam mengenai kehidupan dan adat Amerika, kami membantu anda mempelajari bahasa dan budaya yang Amerika.

Lokasi

Medford

Alamat
200 Boston Ave
Medford, MA 02155

02155 Medford, Massachusetts, Amerika Syarikat