International Programs at Tufts University

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Tufts adalah pemimpin dalam pendidikan tinggi Amerika, tersendiri untuk kejayaannya sebagai sebuah universiti sederhana saiz yang cemerlang pada penyelidikan dan menyediakan pelajar dengan pengalaman peribadi. kombinasi unik kami penyelidikan dan seni liberal menarik pelajar, fakulti dan kakitangan yang berkembang maju dalam persekitaran kita rasa ingin tahu, kreativiti dan penglibatan.

Misi

Tufts merupakan sebuah universiti penyelidikan berpusatkan pelajar khusus untuk penciptaan dan penggunaan pengetahuan. Kami komited untuk menyediakan pengalaman transformatif untuk pelajar dan fakulti dalam persekitaran yang inklusif dan kerjasama di mana ulama kreatif menjana idea-idea berani, inovasi dalam menghadapi cabaran yang kompleks dan membezakan diri mereka sebagai warganegara yang aktif di dunia.

Visi

Untuk menjadi sebuah universiti berinovatif ulama kreatif seluruh pelbagai sekolah yang memberi kesan yang mendalam pada satu sama lain dan dunia.

Program dan Kerjasama Antarabangsa

Kami menawarkan yang paling inovatif, program dinamik yang terdapat hari ini. Kami percaya bahawa cara terbaik untuk belajar bahasa atau budaya adalah untuk hidup ia.

Selain jadual yang kaya dengan lawatan yang memperkenalkan pelajar kepada Boston, program kehidupan kediaman yang kuat, dan peluang yang luas untuk pertukaran budaya, Tufts menawarkan fakulti tiada tandingan. Semua ahli fakulti kami adalah pengajar Bahasa Inggeris profesional dengan pengalaman yang luas mengajar bahasa Inggeris sebagai bahasa kedua.

kelas bahasa Inggeris kami diajar oleh tenaga pengajar yang berdedikasi yang menggunakan imaginasi dan pengalaman mereka untuk memaksimumkan potensi pembelajaran setiap pelajar. The Tufts English Language Programs inovatif dalam cara mereka menggabungkan bahan bilik darjah dengan pengalaman kehidupan sebenar. masa kelas dilengkapi dengan pelbagai aktiviti dunia sebenar yang membantu anda untuk hidup bahasa yang anda belajar.

Anda akan bertutur dan menggunakan bahasa yang setiap hari, yang merupakan cara semula jadi untuk meningkatkan keupayaan dan keyakinan anda. Daripada terlibat kelas untuk lawatan lapangan menarik dan perbincangan petang pada kehidupan Amerika dan kastam, kami akan membantu anda belajar bahasa dan budaya itu ialah Amerika.

This school offers programs in:
  • English

Lihat Kursus musim panas » Lihat kursus »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus

Program Individu

Campus Sepenuh masa Sambilan August 2019 Amerika Syarikat Medford

Tufts Bahasa Inggeris dan Program Antarabangsa boleh membuat individu atau adat program yang menyediakan fleksibiliti kepada pelajar dan profesional kumpulan bebas yang ditaja oleh universiti, institusi pendidikan, atau agensi. Kami akan bekerja melalui rundingan dengan institusi pendidikan atau agensi untuk membangunkan program kurikulum dan aktiviti yang memenuhi keperluan bahasa kumpulan anda dalam beberapa bidang kepentingan khas. [+]

The International Programs pakar dalam program-program pembangunan, pendidikan dan latihan profesional adat-bentuk untuk pelanggan di seluruh dunia. Semua program kami adalah fleksibel dan boleh dihantar dalam pelbagai format. Kami akan bekerja melalui rundingan dengan institusi pendidikan atau agensi untuk membangunkan program kurikulum dan aktiviti yang memenuhi keperluan bahasa kumpulan anda dalam beberapa bidang kepentingan khas, termasuk:

latihan guru Program pra-kolej Program untuk Profesional Winter Programs Pertukaran kakitangan Sokongan Fakulti

Melalui Universiti Tufts, Program Antarabangsa Tufts dan Perkongsian menawarkan rakan kongsi antarabangsa yang pelbagai berkembang pesat pilihan pendidikan. Bekerja dengan sekolah-sekolah dan universiti di seluruh dunia, Tufts IPP boleh menyampaikan pelbagai program sedia ada dan program bukan ijazah yang direka khas untuk organisasi dan institusi antarabangsa.... [-]


Kursus musim panas

Bahasa Inggeris Hari Ini

Campus Sepenuh masa 3 - 6  August 2019 Amerika Syarikat Medford

fakulti Tufts menarik apabila sumbangan unik pelajar untuk kelas mereka dan kreativiti mereka sendiri. Guru boleh didapati di luar kelas untuk pelantikan individu. Dengan cara ini, setiap pelajar menerima perhatian individu. [+]

Empat dan Enam Minggu

The English Today empat dan program enam minggu direka untuk individu yang berumur 17 tahun atau lebih tua yang ingin gabungan kelas dan aktiviti-aktiviti yang membuat sebahagian besar musim panas mereka di Boston.

fakulti Tufts menarik apabila sumbangan unik pelajar untuk kelas mereka dan kreativiti mereka sendiri. Guru boleh didapati di luar kelas untuk pelantikan individu. Dengan cara ini, setiap pelajar menerima perhatian individu.

sesi petang tunjuk ajar yang diketuai oleh kakitangan Tufts Bahasa Inggeris dan Program Antarabangsa menyediakan sokongan untuk anda dalam menyiapkan tugasan kerja rumah dan menemui aspek baru budaya Amerika.

Apabila anda mendaftar dalam program Bahasa Inggeris Hari ini, anda mempunyai akses kepada semua pilihan-pilihan berikut untuk pembelajaran:... [-]


Institut Musim Panas Untuk Ulama Antarabangsa

Campus Sepenuh masa August 2019 Amerika Syarikat Medford

Selama lebih 25 tahun, Tufts Summer Institute Ulama Antarabangsa telah melatih pelajar menulis kertas penyelidikan gaya Amerika dan berkomunikasi dengan berkesan dalam suasana sekolah siswazah. Melalui analisis yang teliti struktur penulisan, pembangunan tesis, dan asas perbendaharaan kata melebar, pelajar memperoleh kemahiran dan keyakinan perlu untuk mengambil bahagian sepenuhnya dalam program sarjana Amerika Syarikat. [+]

Selama lebih 25 tahun, Tufts Summer Institute Ulama Antarabangsa telah melatih pelajar menulis kertas penyelidikan gaya Amerika dan berkomunikasi dengan berkesan dalam suasana sekolah siswazah. Melalui analisis yang teliti struktur penulisan, pembangunan tesis, dan asas perbendaharaan kata melebar, pelajar memperoleh kemahiran dan keyakinan perlu untuk mengambil bahagian sepenuhnya dalam program sarjana Amerika Syarikat. Kelas diajar dalam persekitaran seminar yang hampir menyerupai pengalaman sekolah siswazah Amerika Syarikat. Apabila diperlukan, kakitangan program ini boleh mengaturkan sesi tunjuk ajar petang untuk melengkapkan program akademik intensif ini.

Jika anda berniat untuk meneruskan kajian lanjut di kolej atau universiti, dan mempunyai skor minimum TOEFL 71 berasaskan internet (iBT) / 197 komputer berasaskan / 530 kertas berasaskan, kami mengalu-alukan permohonan anda untuk menyertai kumpulan ini ulama.... [-]


Contact
Alamat lokasi
Tufts University
419 Boston Ave

Medford, Massachusetts, 02155 US
Media sosial