Baca keterangan rasmi

Mengenai

Model Pendidikan Unik

Hampir setiap kolej baru-baru ini bercakap tentang pendidikan pengalaman. Itu kerana ia berfungsi. Di Johnson

Kami menawarkan gabungan pembangunan intelektual yang optimum, pendidikan yang fokus kepada industri, pengalaman kerja pembinaan rasional, peluang komuniti dan kepimpinan, dan kedalaman kerjaya yang tidak biasa.

Di Johnson

Pendekatan ini adalah cara yang lebih berkesan untuk belajar. Melalui pengalaman ini, anda akan disediakan secara unik untuk industri peralihan dan mempunyai kefleksibelan untuk meneruskan laluan kerjaya lain dan usaha keusahawanan.

Akreditasi

JWU diiktiraf oleh Persatuan Sekolah dan Kolej New England (NEASC), melalui Suruhanjaya Institusi Pengajian Tinggi (CIHE). Persatuan akreditasi serantau yang tertua di negara, NEASC memberi akreditasi institusi pendidikan di peringkat antarabangsa. Akreditasi ini merangkumi empat kampus universiti.

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus

Johnson & Wales University

Pelajar yang memerlukan kursus ESL akan didaftarkan oleh Akademik Pelajar ... [+]

Mengenai

Pelajar yang memerlukan kursus ESL akan didaftarkan oleh Akademik Pelajar

Pelajar yang mendaftar dalam kursus ESL akan dibenarkan tidak lebih dari 3 percubaan untuk berjaya menyelesaikan setiap kursus. Pelajar yang tidak berjaya selepas percubaan kedua kursus akan diberikan pegangan akademik dan diletakkan pada percubaan akademik. Pelajar yang tidak berjaya selepas percubaan ketiga kursus akan diberhentikan secara akademik.

Apabila dijangka siap semua keperluan ESL, jadual waktu akan dikeluarkan. Akademik Pelajar

Providence dan pelajar-pelajar North Miami dimasukkan ke dalam program siswazah di College of Business yang memenuhi Syarat Kemahiran Bahasa Inggeris tetapi ijazah sarjana tidak diperoleh di universiti Amerika atau di sebuah universiti yang terletak di negara yang bahasa rasmi bahasa Inggeris diperlukan untuk mengambil penilaian kemahiran komunikasi. Senarai negara-negara tersebut boleh ditemui dalam talian. Pelajar siswazah yang keluar dari bahasa Inggeris sebagai Program Bahasa Kedua di Johnson... [-]

Amerika Syarikat Providence Miami
Providence Campus
Website
Telefon
800-342-5598
Miami Campus
Telefon
866-598-3567
Denver Campus
Telefon
877-598-3368
Charlotte Campus
Telefon
866-598-2427