K2 Unmanned Drone Training

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

K2 Latihan Drone Sistem Unmanned menyediakan pasukan anda dengan kemahiran yang diperlukan untuk mendapatkan Persijilan Pilot Jauh FAA Bahagian 107. K2 Unmanned menawarkan pengajaran dalam bilik darjah, bilik simulator dan program latihan di lapangan serta program latihan secara dalam talian. Program kami disesuaikan dengan misi unik dan persekitaran operasi pasukan anda.

Matlamat kami adalah untuk menjadikan anda Pilot Jauh Bersertifikat FAA yang berfungsi dengan pengetahuan yang mendalam dan mahir dalam kemahiran memandu jarak jauh supaya anda dapat terbang dengan cekap dan selamat dalam peraturan dan peraturan FAA.

Menjadi Pilot Drain Bersertifikat FAA Dan Dapatkan Ahad Pertandingan

SEKARANG DALAM KESAN: Bahagian FAA Kecil 107 UAS Rule memerlukan orang yang mengendalikan drone untuk komersil kami untuk mempunyai sijil perintis jauh dengan penarafan UAS yang kecil, atau diselia secara langsung oleh seseorang yang mempunyai sijil sedemikian.

K2 Unmanned adalah satu-satunya sekolah UAV di dunia yang melatih operasi lautan dunia akuatik. Kami melatih para pelajar dan profesional dalam kedua-dua sub permukaan dan juga operasi udara. UAV amphibious kami melaksanakan ujian penerbangan dan latihan latihan waterborne dengan NOAA yang disahkan pasukan CA Whale Rescue di Monterrey Bay dan Santa Barbara.

Peluang Cemerlang

Pejabat korporat K2 yang tidak berurus berada di Huntington Beach, CA. Cuaca yang cerah di sini membolehkan kami banyak masa untuk ujian penerbangan UAS dan meletakkan kenderaan kami melalui ujian lapangan yang ketat untuk memastikan kebolehpercayaan dan ketahanan. Kami juga mempunyai kursus Latihan Online sepenuhnya.

Kursus latihan drone kami ditawarkan di tempat dalam suasana kelas atau boleh disiapkan dalam talian 24/7 untuk kemudahan anda. Program Latihan Drone kami di Huntington Beach, menawarkan tetapan kelas berteknologi tinggi, lengkap dengan TV skrin besar yang dipasang di dinding untuk persembahan multi-media kami.

Bilik Penerbangan-Simulator kami, dengan tiga stesen yang ditubuhkan, akan menguji kemahiran penerbangan anda. Kami menganjurkan pertandingan untuk kelas kumpulan dengan hadiah untuk juruterbang terbaik. Anda akan mendapati program latihan U2 Unmanned UAV yang sangat pendidikan, menarik, dan akan mencabar pengendali drone yang berpengalaman dengan misi simulator dan senario penerbangan hidup kami di lapangan terbang. Kami menawarkan latihan operator UAV ke semua peringkat kemahiran, dari orang baru yang tulen kepada mereka yang bersedia untuk memulakan kerjaya dalam industri yang berkembang.

Kami telah menerbangkan unit kami di ketinggian 8000 kaki di Sierras Tinggi, haba yang melampau di padang pasir Barstow, dan telah menjalankan operasi maritim di Lautan Pasifik dalam laut dengan unit kalis air sepenuhnya. Kami dilengkapi untuk membawa program latihan kami di jalan raya dan boleh menyesuaikan program untuk industri tertentu anda, mengajar kemahiran dan teknik yang diperlukan untuk menggunakan pesawat terbang ke potensi maksimum mereka. Kami telah mengajar kursus, memberi kuliah, dan menerbangkan UAV kami di seluruh dunia.

Jangan ketinggalan, hubungi hari ini untuk menjadualkan sesi latihan untuk pasukan anda.

This school offers programs in:
  • English

Lihat kursus » Lihat Online Kursus »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus

2 Hari FAA Bahagian 107 Peperiksaan Peperiksaan - Drone

Campus Sepenuh masa September 2019 Amerika Syarikat Huntington Beach

Kursus ini diadakan di lokasi Huntington Beach kami. Dengan latihan di lokasi, para pelajar boleh belajar lebih banyak dan mempunyai pemahaman yang lebih baik dengan mengadakan perbincangan dengan pengajar dan juga boleh mendapatkan latihan penerbangan simulator secara manual yang diawasi oleh instruktur. [+]

Kursus ini diadakan di lokasi Huntington Beach kami. Dengan latihan di lokasi, para pelajar boleh belajar lebih banyak dan mempunyai pemahaman yang lebih baik dengan mengadakan perbincangan dengan pengajar dan juga boleh mendapatkan latihan penerbangan simulator secara manual yang diawasi oleh instruktur.

Kami menganjurkan Peperiksaan Peperiksaan 2 Hari dalam rumah kami, disesuaikan untuk membolehkan anda mempercepatkan dengan pengetahuan peperiksaan bertulis FAA Bahagian 107 terkini. Sebagai bonus percuma, kursus ini juga termasuk 2 jam sehari latihan simulator dengan salah satu daripada jurulatih penerbangan kami. Dalam Bilik Darjah, jurulatih kami yang memenuhi syarat meliputi semua topik yang berkaitan termasuk:... [-]


3 Hari Bahagian 107 Kursus Penyerapan - Drone

Campus Sepenuh masa September 2019 Amerika Syarikat Huntington Beach

Kursus ini diadakan di lokasi Huntington Beach kami. Dengan latihan di lokasi, para pelajar boleh belajar lebih banyak dan mempunyai pemahaman yang lebih baik dengan mengadakan perbincangan dengan para pengajar dan juga boleh mendapatkan latihan latihan tangan yang diawasi oleh para pengajar. [+]

Kursus ini diadakan di lokasi Huntington Beach kami. Dengan latihan di lokasi, para pelajar boleh belajar lebih banyak dan mempunyai pemahaman yang lebih baik dengan mengadakan perbincangan dengan para pengajar dan juga boleh mendapatkan latihan latihan tangan yang diawasi oleh para pengajar.

Kursus ini memperluaskan Persiapan Ujian FAA Bahagian 107 selama 3 hari untuk merangkumi operasi komersil secara lebih komprehensif. Kursus perendaman termasuk kuliah dan video Kelas, Latihan Simulator Bilik dan latihan Penerbangan di lapangan. Kami meliputi sejumlah 12 subjek:

Tinjauan IndustriOperasi KomersialProtokol KomunikasiPengurusan RisikoUndang-Undang dan Peraturan UdaraSistem Ruang Angkasa NegaraCuaca untuk Operasi sUASFaktor ManusiaTeori AerodynamicsBerat dan BakiProsedur KecemasanPenyelenggaraan... [-]

Kem Booth Pilot Drone

Campus Sepenuh masa September 2019 Amerika Syarikat Huntington Beach

Kursus kemalangan 5-jam yang akan membuat anda mula menjadi juruterbang pesawat komersial yang disahkan. Kem boot K2 menunjuk anda ke arah sumber untuk lulus ujian pengetahuan FAA Bahagian 107. [+]

Kursus kemalangan 5-jam yang akan membuat anda mula menjadi juruterbang pesawat komersial yang disahkan. Kem boot K2 menunjuk anda ke arah sumber untuk lulus ujian pengetahuan FAA Bahagian 107.

Kami juga akan mengajar anda strategi pengambilan ujian yang baru digunakan oleh orang lain untuk lulus peperiksaan dan menjadi juruterbang yang disahkan yang kini memperoleh wang dari operasi drone komersial. Selain menyiapkan anda untuk ujian, kem boot kami akan mengajar anda cara membuat perniagaan berdengung dan mulai membuat sendiri! Kadar semasa untuk juruterbang drone berkisar dari $ 250- $ 500 sejam.

[-]

Kursus Kemahiran Penerbangan Lanjutan 2 Hari - Drone

Campus Sepenuh masa September 2019 Amerika Syarikat Huntington Beach

Kursus ini diadakan di lokasi Huntington Beach kami. Dengan latihan di tempat, pelajar boleh belajar lebih banyak dan mempunyai pemahaman yang lebih baik dengan mengadakan perbincangan dengan pengajar dan mendapatkan latihan latihan secara manual yang diawasi oleh instruktur. [+]

Kursus ini diadakan di lokasi Huntington Beach kami. Dengan latihan di tempat, pelajar boleh belajar lebih banyak dan mempunyai pemahaman yang lebih baik dengan mengadakan perbincangan dengan pengajar dan mendapatkan latihan latihan secara manual yang diawasi oleh instruktur.

Menekankan latihan yang lebih dalam, kursus ini mengasah keupayaan anda untuk mengendalikan manuver maju dengan selamat semasa beroperasi dalam keadaan persekitaran yang mencabar. Koordinasi mata dan tangan dan otot anda akan dibangunkan dalam kedua-dua latihan simulator serta penerbangan secara langsung di lapangan. Tumpuan dalam kursus ini adalah untuk membangunkan disiplin penerbangan dan keupayaan untuk bertindak balas terhadap peristiwa seperti lalu lintas udara, pembolehubah angin, dan situasi kecemasan.... [-]


Video

K2 Unmanned Systems