Kepler College - Astrological Education

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Kepler bermula sebagai impian untuk meningkatkan peluang pendidikan bagi ahli astrologi. Pada asalnya, ini berbentuk kolej 4 tahun yang merangkumi kajian astrologi yang disertakan dalam program seni liberal. Kolej ini merangkumi kursus pengajian khusus untuk menyajikan tinjauan teknik dari pelbagai budaya dan jangka masa.

Janji kami kepada pelajar dan penyokong kami adalah bahawa Kepler akan mencapai tujuan utamanya: untuk menyediakan peluang pendidikan berkualiti tinggi bagi sesiapa yang berminat dalam bidang astrologi yang luas dan bagaimana ia telah dipraktikkan dalam jangka masa yang berbeza dan budaya yang berbeza melalui hari ini.

Kepler menarik pelbagai individu dari seluruh Amerika Syarikat dan seluruh dunia, baik sebagai pelajar dan sebagai guru. Pelajar kami datang kerana mereka menuntut pendidikan astrologi bertaraf dunia. Guru kami datang ke Kepler kerana mereka adalah pakar dalam bidangnya dan menyukai peluang untuk menyampaikan kepakaran mereka. Lembaga Pemegang Amanah kami datang kerana mereka ingin mengambil bahagian secara aktif dalam meneruskan dan membina institusi pendidikan astrologi bertaraf dunia.

Lokasi

Lynnwood

Alamat
4630 200th Street SW, St H | Lynnwood, WA 98036
WA 98036 Lynnwood, Washington, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Program-program

Pada masa ini tidak ada program untuk dipaparkan

Sila menapis carian di atas, lihat kategori popular kami di bawah atau melakukan carian kata kunci.


... or simply by choosing your degree: