Legacy Aviation

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Legacy Aviation adalah sebuah syarikat penerbangan perkhidmatan penuh yang beribu pejabat di Lapangan Terbang Timur Laut Philadelphia (PNE). Kami menyediakan penyelesaian end-to-end untuk semua keperluan penerbangan persendirian dan perniagaan. Penerbangan Legacy menyediakan latihan penerbangan di bawah kedua-dua set peraturan latihan FAA, FAR bahagian 141 dan FAR bahagian 61 dan kami satu-satunya sekolah di bandar Philadelphia dengan penilaian FAA Part 141.

Tidak peduli apa tujuan anda, Penerbangan Legacy mempunyai kepakaran dan peralatan untuk membawa anda ke sana.

Kami berada di lapangan terbang yang hebat yang mempunyai landasan pacuan 7,000 kaki (panjang sama dengan Lapangan Terbang LaGuardia), landasan sejauh 5,000 kaki, dan menara kawalan operasi.

  • Kami menawarkan pasukan jurulatih profesional yang berpengalaman. Jurulatih Ketua Jurulatih kami mempunyai latar belakang lebih 39 tahun dalam latihan perintis termasuk penerbangan umum, korporat dan penerbangan. Beliau telah menamatkan lebih 7,000 juruterbang, 800 daripadanya terbang untuk syarikat penerbangan komersil, semuanya dengan rekod sempurna.
  • Armada kami terdiri daripada 15 pesawat tunggal dan pelbagai enjin.

Di samping itu, kami terletak di Koridor Timur Laut yang sibuk, yang memaksa kami menjadi sangat akrab dengan pelbagai ruang udara. Secara mingguan, beratus-ratus jet korporat dan turboprops sedang mengangkut corak trafik. Mengekspos pelajar ke trafik pesawat komersial setiap hari adalah pengalaman yang hebat. Dari awal, pelajar kami dilatih untuk bekerja secara profesional dengan kawalan lalu lintas udara semasa pra-teksi, teksi, berlepas, mendaki, pelayaran, keturunan, pendekatan, pendaratan, dan fasa pendekatan yang tidak terjawab dalam penerbangan. Semasa setiap penerbangan, pelajar kami mengembangkan corak kebiasaan untuk kemahiran komunikasi yang cemerlang. Mereka diajar untuk bekerja dengan Kawalan Darat, Kawalan Menara, Kawalan Pendekatan, Kawalan Berlepas, Penghantaran Pembukaan, dan untuk mendapatkan taklimat cuaca semasa dari ATIS sebelum setiap berlepas dan setiap pendaratan.

Ini adalah pengalaman yang sangat berharga dan penting bagi setiap juruterbang profesional.

Potret juruterbang muda dalam pakaian seragam berpose dengan senyuman gigi gembira dengan kraf udara di latar belakang. Foto cerah tertutup

Convenience

Lapangan terbang yang terbaik kerana lokasi, kemudahan, pendekatan instrumen, dan tiada trafik penerbangan menunggu.

Reputasi

Kami telah menubuhkan reputasi cemerlang untuk menyediakan kualiti tertinggi pesawat dan perkhidmatan pelanggan.

Perkhidmatan yang luar biasa

Legacy Aviation menawarkan pelbagai perkhidmatan untuk menyokong pesawat anda dengan piawaian tertinggi dalam industri.

Kursus utama

  1. Kursus Pilot Persendirian
  2. Kursus Penilaian Instrumen
  3. Kursus Pilot Komersial
  4. Kursus Rating Multi-Engine
  5. Kursus Pengajar Penerbangan yang Diperakui
  6. Kursus Pilot Pengangkutan Penerbangan

Pelajar antarabangsa:

http://flylegacyaviation.com/flight-school/international-students/

Gambar panorama kaki langit Philadelphia dan sungai Schuylkill, PA, Amerika Syarikat.

Lokasi

Philadelphia

Alamat
9800 Ashton Road
19114 Philadelphia, Pennsylvania, Amerika Syarikat