Baca keterangan rasmi

Legacy adalah sebuah sekolah perniagaan mewah yang terletak di New York City, menawarkan program sertifikat dalam persekitaran kelas pertama yang eksklusif. Profesor yang cemerlang bersama dengan perkhidmatan mewah, dan keadaan kampus seni di salah satu bangunan yang paling berkuasa di seluruh dunia hanyalah sebahagian kecil dari apa yang diharapkan oleh pelajar. Pelajar Legacy Business School mendapat sokongan yang menghubungkan dengan individu yang terkenal dan majikan yang berpotensi. Apabila program selesai, pelajar akan dianugerahkan sijil dari Legacy Business School . Bilik-bilik kelas bertaraf dunia dan menyediakan tetapan intim yang menawarkan perhatian individu yang optimum untuk setiap pelajar.

106703_pexels-photo-697675.jpeg

Kecemerlangan

Pelajar warisan belajar di persekitaran bertaraf dunia mewah. Legacy percaya dalam had 10 pelajar setiap kelas untuk memastikan setiap pelajar mendapat bimbingan individu dari profesor mereka dan pengalaman peribadi untuk membuat langkah seterusnya untuk berjaya!

Kemahiran

Di Legacy Business School , pelajar kami meningkatkan kemahiran mereka, mencari laluan mereka untuk kejayaan peribadi mereka dan mendapatkan maklumat penting dan kenalan penting dalam industri / bidang, di mana mereka berminat.

Prestige

Legacy Business School terletak di Menara Trump di Fifth Avenue di New York, salah satu bangunan paling kuat di dunia. Pelajar kami mengalami dan belajar setiap hari lebih lanjut mengenai jenama terbesar di dunia.

Kepuasan

Pelajar Legacy Business School mengalami konsep pendidikan baru. Kursus dan lawatan cemerlang yang digabungkan dengan perkhidmatan eksklusif membantu para pelajar kami untuk belajar dan mengalami lebih banyak lagi!

106704_pexels-photo-920379.jpeg

Kedudukan kami

"Kami menjalin hubungan inovasi dan kehidupan yang penuh dengan tujuan yang memberi inspirasi kepada usahawan global generasi akan datang."

Di teras sekolah kami adalah kepercayaan bahawa warisan seseorang adalah hadiah. Kami memberi inspirasi kepada para pelajar untuk meninggalkan tanda yang mereka buat sendiri, membekalkan dunia dengan pengetahuan dan nilai mereka. Kami menjalin hubungan inovasi dan kehidupan yang penuh dengan tujuan yang memberi inspirasi kepada usahawan global generasi akan datang. Mewujudkan warisan yang bermakna dan berkekalan adalah penting dalam pertumbuhan individu. Melalui kepimpinan yang kuat dan penemuan berterusan diri sendiri, kami percaya setiap pelajar lebih dekat untuk memberi inspirasi kepada generasi akan datang, sambil mencapai aspirasi mereka sendiri.

LEGACY menjemput pelajar untuk mengalami kehidupan sepenuhnya, mencadangkan idea berani dan meletakkan mereka dengan keberanian.

106705_pexels-photo-318236.jpeg

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

Sijil

Legacy Business School

Sijil Pengurusan Fesyen Legacy Business School with Internship adalah program 18 minggu yang terdiri daripada enam kursus mengajar pelajar bagaimana perniagaan beroperasi ... [+]

Sijil Pengurusan Fesyen Legacy Business School with Internship adalah program 18 minggu yang terdiri daripada enam kursus mengajar pelajar bagaimana perniagaan beroperasi dalam industri fesyen global yang berkembang. Kursus asas dalam penjenamaan dan kedudukan, pengurusan produk, dan pemasaran strategik global dibentangkan. Program ini memuncak dalam latihan selama enam minggu dengan peruncit dalam industri fesyen, di mana pelajar akan berpeluang menerapkan kemahiran yang mereka pelajari dalam kursus itu, termasuk tugas sehari-hari seperti membantu pelanggan dan menguruskan inventori, sebagai serta perancangan dan pitching acara.

Tinjauan Program Sijil

Sijil Pengurusan Fesyen 4 dan 1/2 Bulan dengan Internship di Legacy Business School mempunyai tujuan, bahawa graduan program ini akan mendapat kemahiran perniagaan peringkat masuk yang membolehkan mereka bekerja dalam industri yang dinamik dan berkembang ini.... [-]

Amerika Syarikat New York
Sept. 2019
Sepenuh masa
18 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Legacy Business School

Sijil Pengurusan Fesyen Legacy Business School adalah program tiga bulan yang terdiri daripada enam kursus mengajar pelajar bagaimana perniagaan beroperasi dalam industri ... [+]

Sijil Pengurusan Fesyen Legacy Business School adalah program tiga bulan yang terdiri daripada enam kursus mengajar pelajar bagaimana perniagaan beroperasi dalam industri fesyen global yang berkembang. Kursus asas dalam penjenamaan dan kedudukan, pengurusan produk, dan pemasaran strategik global dibentangkan.

Tinjauan Program Sijil

Sijil Pengurusan Fesyen 3 Bulan di Legacy Business School mempunyai objektif, bahawa graduan program ini akan mendapat kemahiran perniagaan peringkat masuk yang membolehkan mereka bekerja dalam industri yang dinamik dan berkembang ini.

Sijil ini memerlukan:

Penyertaan sepenuh masa dengan kehadiran mandatoriPelatih (pilihan)Pengalaman runcit minimum 1 tahun (hanya untuk Sijil Pengurusan Fesyen, bukan untuk Magang Pengurusan Fesyen Pengurusan)Skor Kecekapan Bahasa Inggeris Skor: CELSA 35 (mentah); atau TOEFL iBT 70 (minimum)Pelajar mesti mencapai minimum 70% untuk lulus setiap kursus.... [-]
Amerika Syarikat New York
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
3 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu