Legacy Business School

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Legacy adalah sebuah sekolah perniagaan mewah yang terletak di New York City, menawarkan program sertifikat dalam persekitaran kelas pertama yang eksklusif. Profesor yang cemerlang bersama dengan perkhidmatan mewah, dan keadaan kampus seni di salah satu bangunan yang paling berkuasa di seluruh dunia hanyalah sebahagian kecil dari apa yang diharapkan oleh pelajar. Pelajar Legacy Business School mendapat sokongan yang menghubungkan dengan individu yang terkenal dan majikan yang berpotensi. Apabila program selesai, pelajar akan dianugerahkan sijil dari Legacy Business School . Bilik-bilik kelas bertaraf dunia dan menyediakan tetapan intim yang menawarkan perhatian individu yang optimum untuk setiap pelajar.

106703_pexels-photo-697675.jpeg

Kecemerlangan

Pelajar warisan belajar di persekitaran bertaraf dunia mewah. Legacy percaya dalam had 10 pelajar setiap kelas untuk memastikan setiap pelajar mendapat bimbingan individu dari profesor mereka dan pengalaman peribadi untuk membuat langkah seterusnya untuk berjaya!

Kemahiran

Di Legacy Business School , pelajar kami meningkatkan kemahiran mereka, mencari laluan mereka untuk kejayaan peribadi mereka dan mendapatkan maklumat penting dan kenalan penting dalam industri / bidang, di mana mereka berminat.

Prestige

Legacy Business School terletak di Menara Trump di Fifth Avenue di New York, salah satu bangunan paling kuat di dunia. Pelajar kami mengalami dan belajar setiap hari lebih lanjut mengenai jenama terbesar di dunia.

Kepuasan

Pelajar Legacy Business School mengalami konsep pendidikan baru. Kursus dan lawatan cemerlang yang digabungkan dengan perkhidmatan eksklusif membantu para pelajar kami untuk belajar dan mengalami lebih banyak lagi!

106704_pexels-photo-920379.jpeg

Kedudukan kami

"Kami menjalin hubungan inovasi dan kehidupan yang penuh dengan tujuan yang memberi inspirasi kepada usahawan global generasi akan datang."

Di teras sekolah kami adalah kepercayaan bahawa warisan seseorang adalah hadiah. Kami memberi inspirasi kepada para pelajar untuk meninggalkan tanda yang mereka buat sendiri, membekalkan dunia dengan pengetahuan dan nilai mereka. Kami menjalin hubungan inovasi dan kehidupan yang penuh dengan tujuan yang memberi inspirasi kepada usahawan global generasi akan datang. Mewujudkan warisan yang bermakna dan berkekalan adalah penting dalam pertumbuhan individu. Melalui kepimpinan yang kuat dan penemuan berterusan diri sendiri, kami percaya setiap pelajar lebih dekat untuk memberi inspirasi kepada generasi akan datang, sambil mencapai aspirasi mereka sendiri.

LEGACY menjemput pelajar untuk mengalami kehidupan sepenuhnya, mencadangkan idea berani dan meletakkan mereka dengan keberanian.

106705_pexels-photo-318236.jpeg

Lokasi

New York

Alamat
Trump Tower
725 Fifth Avenue, 19th Floor
New York, NY 10022

10022 New York, New York, Amerika Syarikat