Links English Language Institute

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Tentang kita

Pautan English Language Institute adalah sebuah institusi pendidikan terkemuka di Ironbound - New Jersey.

Misi dan Matlamat kami

Misi kami adalah untuk menyediakan bukan asli berbahasa Inggeris orang dewasa dengan secara mendadak kemahiran bahasa yang lebih baik dengan menyediakan kurikulum bersepadu dan berasaskan struktur, dan dengan menyediakan nisbah pelajar-guru kecil. Pelajar-pelajar kita diperkasakan dengan kemahiran bahasa yang diperlukan untuk mencapai matlamat akademik mereka, dan / atau untuk mendapat peluang pekerjaan yang lebih baik, dan / atau peluang pengayaan peribadi. kaedah pengajaran yang berkesan dan pengajar yang berkelayakan tinggi menyokong misi kami.

Kami percaya objektif berikut akan membimbing keputusan kita dan menyokong misi kami.

1. Untuk menegakkan komitmen kami untuk mempunyai badan pelajar yang pelbagai di samping memastikan bahawa (pragmatik) keperluan akademik dan segera pelajar kita dipenuhi.

2. Untuk menarik dan mengekalkan fakulti yang berpengalaman dan pentadbir untuk mewujudkan satu rangkaian sokongan yang menggalakkan perbaikan berterusan kurikulum sekolah dan persekitaran berpusatkan pelajar.

3. Menyediakan persekitaran yang menggalakkan pemahaman yang lebih mendalam tentang budaya Amerika, dan memastikan bahawa pelajar-pelajar kita dapat mengharungi kehidupan seharian mereka di Amerika Syarikat.

Belajar dengan kami

Pada Pautan English Language Institute kami bangga sambungan kita memupuk dengan pelajar-pelajar di dalam dan di luar bilik darjah. Di sini, di Links, pelajar yang benar-benar diletakkan pertama dan kurikulum kita menunjukkan ini.

Saiz kelas kecil bukan sahaja memberi setiap pelajar keupayaan untuk memaksimumkan pengucapan mereka di dalam kelas, tetapi juga membolehkan mereka masa individu di dalam kelas dengan guru. Pelajaran dan aktiviti yang menjurus memperkasakan pelajar-pelajar kita dengan struktur dan pengetahuan yang diperlukan untuk berkomunikasi dengan yakin dalam bahasa Inggeris dalam konteks seharian dan situasi.

matlamat kami adalah untuk membantu pelajar-pelajar kita membangunkan kemahiran yang diperlukan mereka perlu dapat berkomunikasi dengan mana-mana penceramah asli Bahasa Inggeris atau bukan asli mereka hadapi.

Kami berusaha untuk menawarkan kurikulum yang menangani aplikasi dunia sebenar bahasa asing dan bukannya pelajaran hanya generik dari buku.

Matlamat kami adalah untuk pelajar dapat mengambil apa yang mereka telah belajar di dalam kelas pada hari yang diberikan dan dilengkapi untuk menggunakannya sebaik sahaja mereka meninggalkan bilik darjah.

  • Guru-guru yang berpengalaman
  • kelas dinamik
  • persekitaran mesra
  • teknik-teknik moden dan bahan-bahan
  • Kami menjadikan pembelajaran menyeronokkan

¿Adakah anda ingin mula belajar bahasa Inggeris?

Kami menawarkan pelbagai pilihan kelas waktu pagi dan petang, dan juga kelas hujung minggu yang boleh dimuatkan ke dalam walaupun jadual yang paling sibuk. Dengan guru-guru yang berpengalaman dan kelas kecil kami pasti untuk membantu pelajar mencapai matlamat mereka daripada meningkatkan tatabahasa untuk pengurangan loghat, ujian prep dan seterusnya.

pelajar mesra sejak 2005

Sekolah ini telah dimulakan pada tahun 2005 oleh Snezana Opacic di bawah nama perniagaan yang berbeza. Pada masa itu kami mula dengan beberapa pelajar. Dengan guru-guru yang sangat baik dan program kualiti kami dapat tumbuh menjadi salah satu institusi ESL paling dihormati di kawasan itu.

Pada tahun 2013 kami menjadi PAUTAN English Language Institute dan reputasi sekolah kami telah berkembang kerana banyak kisah kejayaan. pelajar kami terdiri daripada kelas pekerja kepada mereka yang mempunyai latar belakang akademik.

Kekuatan institusi kami terletak pada yang keupayaan untuk menampung keperluan pelbagai pelajar yang datang dari seluruh dunia.

pensijilan

PAUTAN English Language Institute yang diiktiraf oleh Suruhanjaya mengenai Program Bahasa Inggeris Akreditasi (CEA) bagi tempoh Disember 2013 hingga Disember 2018 dan bersetuju untuk menegakkan Piawaian CEA untuk Bahasa Inggeris Program dan Institusi Bahasa.

PAUTAN English Language Institute juga yang diberi kuasa oleh Jabatan Imigresen untuk mendaftar pelajar asing bukan pendatang.

testimoni pelajar

Saya suka sekolah ini! Guru-guru dan bahan yang besar. Saya telah bertambah baik bahasa Inggeris saya banyak. Saya telah menikmati setiap hari yang saya telah menghabiskan masa di sekolah. Saya cadangkan Pautan dengan sepenuh hati saya!

Sonia Cavka - Bosnia dan Herzegovina

Pautan sekolah Inggeris adalah sebuah sekolah yang hebat di kawasan Newark. Saya mempunyai pengalaman yang indah di sana. guru Nice, pelajar dari negara-negara di seluruh dunia. Saya telah belajar banyak!

Soumaila Ouedraogo - Burkina Faso

Hi, nama saya Aidana. Saya dari Kazakhstan. Ia merupakan satu keseronokan yang hebat untuk belajar di sini di Links, guru-guru yang memberi sokongan dan hebat untuk menyelesaikan keraguan. Saya suka belajar di Links.

Aidana Nurkhan - Kazakhstan

Lokasi

Newark

Links English Language Institute

Alamat
43 Ferry St.
NJ. 07105 Newark, Jersi baru, Amerika Syarikat
Telefon
+1 973-465-4121