Baca keterangan rasmi

Tentang kita

Pautan English Language Institute adalah sebuah institusi pendidikan terkemuka di Ironbound - New Jersey.

Misi dan Matlamat kami

Misi kami adalah untuk menyediakan bukan asli berbahasa Inggeris orang dewasa dengan secara mendadak kemahiran bahasa yang lebih baik dengan menyediakan kurikulum bersepadu dan berasaskan struktur, dan dengan menyediakan nisbah pelajar-guru kecil. Pelajar-pelajar kita diperkasakan dengan kemahiran bahasa yang diperlukan untuk mencapai matlamat akademik mereka, dan / atau untuk mendapat peluang pekerjaan yang lebih baik, dan / atau peluang pengayaan peribadi. kaedah pengajaran yang berkesan dan pengajar yang berkelayakan tinggi menyokong misi kami.

Kami percaya objektif berikut akan membimbing keputusan kita dan menyokong misi kami.

1. Untuk menegakkan komitmen kami untuk mempunyai badan pelajar yang pelbagai di samping memastikan bahawa (pragmatik) keperluan akademik dan segera pelajar kita dipenuhi.

2. Untuk menarik dan mengekalkan fakulti yang berpengalaman dan pentadbir untuk mewujudkan satu rangkaian sokongan yang menggalakkan perbaikan berterusan kurikulum sekolah dan persekitaran berpusatkan pelajar.

3. Menyediakan persekitaran yang menggalakkan pemahaman yang lebih mendalam tentang budaya Amerika, dan memastikan bahawa pelajar-pelajar kita dapat mengharungi kehidupan seharian mereka di Amerika Syarikat.

Belajar dengan kami

Pada Pautan English Language Institute kami bangga sambungan kita memupuk dengan pelajar-pelajar di dalam dan di luar bilik darjah. Di sini, di Links, pelajar yang benar-benar diletakkan pertama dan kurikulum kita menunjukkan ini.

Saiz kelas kecil bukan sahaja memberi setiap pelajar keupayaan untuk memaksimumkan pengucapan mereka di dalam kelas, tetapi juga membolehkan mereka masa individu di dalam kelas dengan guru. Pelajaran dan aktiviti yang menjurus memperkasakan pelajar-pelajar kita dengan struktur dan pengetahuan yang diperlukan untuk berkomunikasi dengan yakin dalam bahasa Inggeris dalam konteks seharian dan situasi.

matlamat kami adalah untuk membantu pelajar-pelajar kita membangunkan kemahiran yang diperlukan mereka perlu dapat berkomunikasi dengan mana-mana penceramah asli Bahasa Inggeris atau bukan asli mereka hadapi.

Kami berusaha untuk menawarkan kurikulum yang menangani aplikasi dunia sebenar bahasa asing dan bukannya pelajaran hanya generik dari buku.

Matlamat kami adalah untuk pelajar dapat mengambil apa yang mereka telah belajar di dalam kelas pada hari yang diberikan dan dilengkapi untuk menggunakannya sebaik sahaja mereka meninggalkan bilik darjah.

  • Guru-guru yang berpengalaman
  • kelas dinamik
  • persekitaran mesra
  • teknik-teknik moden dan bahan-bahan
  • Kami menjadikan pembelajaran menyeronokkan

¿Adakah anda ingin mula belajar bahasa Inggeris?

Kami menawarkan pelbagai pilihan kelas waktu pagi dan petang, dan juga kelas hujung minggu yang boleh dimuatkan ke dalam walaupun jadual yang paling sibuk. Dengan guru-guru yang berpengalaman dan kelas kecil kami pasti untuk membantu pelajar mencapai matlamat mereka daripada meningkatkan tatabahasa untuk pengurangan loghat, ujian prep dan seterusnya.

pelajar mesra sejak 2005

Sekolah ini telah dimulakan pada tahun 2005 oleh Snezana Opacic di bawah nama perniagaan yang berbeza. Pada masa itu kami mula dengan beberapa pelajar. Dengan guru-guru yang sangat baik dan program kualiti kami dapat tumbuh menjadi salah satu institusi ESL paling dihormati di kawasan itu.

Pada tahun 2013 kami menjadi PAUTAN English Language Institute dan reputasi sekolah kami telah berkembang kerana banyak kisah kejayaan. pelajar kami terdiri daripada kelas pekerja kepada mereka yang mempunyai latar belakang akademik.

Kekuatan institusi kami terletak pada yang keupayaan untuk menampung keperluan pelbagai pelajar yang datang dari seluruh dunia.

pensijilan

PAUTAN English Language Institute yang diiktiraf oleh Suruhanjaya mengenai Program Bahasa Inggeris Akreditasi (CEA) bagi tempoh Disember 2013 hingga Disember 2018 dan bersetuju untuk menegakkan Piawaian CEA untuk Bahasa Inggeris Program dan Institusi Bahasa.

PAUTAN English Language Institute juga yang diberi kuasa oleh Jabatan Imigresen untuk mendaftar pelajar asing bukan pendatang.

testimoni pelajar

Saya suka sekolah ini! Guru-guru dan bahan yang besar. Saya telah bertambah baik bahasa Inggeris saya banyak. Saya telah menikmati setiap hari yang saya telah menghabiskan masa di sekolah. Saya cadangkan Pautan dengan sepenuh hati saya!

Sonia Cavka - Bosnia dan Herzegovina

Pautan sekolah Inggeris adalah sebuah sekolah yang hebat di kawasan Newark. Saya mempunyai pengalaman yang indah di sana. guru Nice, pelajar dari negara-negara di seluruh dunia. Saya telah belajar banyak!

Soumaila Ouedraogo - Burkina Faso

Hi, nama saya Aidana. Saya dari Kazakhstan. Ia merupakan satu keseronokan yang hebat untuk belajar di sini di Links, guru-guru yang memberi sokongan dan hebat untuk menyelesaikan keraguan. Saya suka belajar di Links.

Aidana Nurkhan - Kazakhstan

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus

Links English Language Institute

Pada tahap ini, anda akan dapat untuk menggunakan ungkapan asas yang anda boleh memohon untuk kehidupan seharian anda. Anda juga akan dapat menerangkan di mana anda dan o ... [+]

Bahasa Inggeris Kursus: Permulaan dan Upper Permulaan

Pada tahap ini, anda akan dapat menggunakan ungkapan-ungkapan asas bahawa anda boleh memohon untuk kehidupan seharian anda. Anda juga akan dapat menerangkan di mana anda dan orang yang anda kenali secara langsung, mempunyai perbualan mudah, bertanya dan menjawab soalan-soalan mengenai topik yang biasa.

Begitu juga, anda akan dapat memahami dan menggunakan frekuensi perbendaharaan kata yang paling tinggi perkaitan peribadi, maklumat peribadi dan keluarga asas, membeli-belah, kawasan tempatan, pekerjaan.

Apa yang boleh anda harapkan dengan kelas anda?

BERCAKAP: Saya boleh berinteraksi dengan cara yang mudah dengan syarat orang yang lain disediakan untuk mengulangi atau menyusun semula perkara pada kadar yang lebih perlahan bersuara dan membantu saya merumuskan apa yang saya cuba katakan. Saya boleh bertanya dan menjawab soalan mudah dalam bidang keperluan serta-merta atau pada topik yang sangat biasa. Saya boleh menggunakan frasa yang mudah dan ayat untuk menggambarkan di mana saya tinggal dan orang yang saya kenali.... [-]

Amerika Syarikat Newark
Pendaftaran Terbuka
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Links English Language Institute

Kursus ini akan membolehkan anda untuk berinteraksi dengan tahap kefasihan dan spontan yang memudahkan interaksi yang kerap dengan orang-orang native dan mengambil bahagi ... [+]

English Course: Intermediate dan Upper Intermediate

Kursus ini akan membolehkan anda untuk berinteraksi dengan tahap kefasihan dan spontan yang memudahkan interaksi yang kerap dengan orang-orang native dan mengambil bahagian secara aktif dalam konteks biasa menyatakan sudut pandangan anda.

Anda akan dapat untuk menulis komposisi atau laporan dan berikan sebab bagi menyokong atau terhadap sudut pandangan tertentu. Anda akan dapat untuk menulis surat menekankan perkaitan peribadi peristiwa tertentu dan pengalaman yang lalu.

Anda akan mempunyai kemahiran yang diperlukan untuk memahami ucapan lanjutan walaupun ia tidak jelas berstruktur atau memberi isyarat jelas. Anda boleh memahami dan mengikuti program tv mudah, teks sastera panjang dan kompleks, artikel khusus dan panduan teknikal lagi walaupun mereka tidak berkaitan dengan bidang yang anda minati.... [-]

Amerika Syarikat Newark
Pendaftaran Terbuka
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Links English Language Institute

Tahap maju menggunakan aktiviti interaktif kreatif yang meningkatkan dan memperbaiki kemahiran anda tatabahasa, kefahaman, perbendaharaan kata dan simpulan bahasa. Anda a ... [+]

Bahasa Inggeris untuk Tujuan Akademik 1A - 1B (Advanced)

Tahap maju menggunakan aktiviti interaktif kreatif yang meningkatkan dan memperbaiki kemahiran anda tatabahasa, kefahaman, perbendaharaan kata dan simpulan bahasa. Anda akan membangunkan maju membaca, menulis dan kefahaman kemahiran diperlukan untuk berjaya dalam maju program akademik, kolej dan universiti. topik tatabahasa termasuk masa ini, masa lalu dan masa depan conditional tidak benar, masa kini dan masa lalu kata kerja menurut waktu yang sempurna, ucapan langsung dan tidak langsung, dan lain-lain.

Anda tidak akan mempunyai apa-apa kesukaran dalam memahami apa-apa jenis bahasa pertuturan, Walaupun dihantar pada kelajuan yang pantas oleh orang asli.... [-]

Amerika Syarikat Newark
Pendaftaran Terbuka
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Links English Language Institute

program ini adalah untuk anda jika tahap Bahasa Inggeris anda adalah pertengahan atau lanjutan; Anda mahu sambung pengajian di Universiti atau Kolej di Amerika Syarikat. ... [+]

Bahasa Inggeris untuk Tujuan Akademik 2A - 2B (Lanjutan)

program ini adalah untuk anda jika: Tahap Bahasa Inggeris anda adalah pertengahan atau lanjutan. Anda mahu sambung pengajian di Universiti atau Kolej di Amerika Syarikat.

Apa yang boleh anda harapkan dengan kelas anda:

BERCAKAP: Saya boleh menyatakan diri saya dengan lancar dan secara spontan tanpa banyak mencari yang jelas untuk ungkapan. Saya boleh menggunakan bahasa dengan fleksibel dan berkesan untuk tujuan sosial dan profesional. Saya boleh merumuskan idea-idea dan pendapat dengan tepat dan berkaitan sumbangan saya cekap kepada orang-orang lain. Saya boleh hadir jelas, penerangan terperinci mata pelajaran yang kompleks mengintegrasikan sub-tema, membangunkan mata tertentu dan berakhir dengan kesimpulan yang sesuai.... [-]

Amerika Syarikat Newark
Pendaftaran Terbuka
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu