Baca keterangan rasmi

Misi kita:

Untuk menyediakan kenderaan untuk pelajar pra dan universiti:

  • Matang
  • Mendapat keyakinan diri dan "tahu bagaimana" untuk perjalanan secara bebas
  • Menghargai peranan mereka sebagai warganegara dunia, di mana kebudayaannya pelbagai dan kemanusiaan adalah satu
  • Untuk membantu mengembangkan minda terbuka, rasa ingin tahu, dan semangat mencabar.

Tujuan kami:

  • Mempunyai pelajar menyelesaikan pengajian akademik mereka dengan mengambil kursus dalam talian sambil memiliki dunia sebagai bilik darjah mereka.
  • Untuk membawa mesej keamanan dan kefahaman kepada komuniti oleh kehadiran pelajar yang positif dan mesra.

Tentang kita

Menjadi Seperti Marco Polo

Marco Polo yang berumur 17 tahun, memulakan bapanya dan bapa saudaranya dalam perjalanan epik ke Asia. Mereka melintasi beribu-ribu batu dengan menunggang kuda, kebanyakannya melalui padang pasir yang belum dipetakan, melalui pas gunung yang curam, terdedah kepada wabak ekstrem, haiwan liar dan suku bangsa yang tidak bertamadun. Ia mengambil masa dua puluh tahun penjelajahan Polo dan lima tahun untuk pulang ke Venice, Itali.

Apa kepentingan yang dapat diberikan oleh perjalanan? Keterangan tertulis Marco dari Timur Jauh dan kekayaannya mengilhami Magellan, yang memimpin pelayaran dunia pertama, dan Christopher Columbus untuk mencuba dan mencapai Asia melalui laut di laluan barat. Salinan buku Polo yang sangat beranotasi adalah antara barangan Columbus.

Saya menjemput mana-mana pelajar dengan semangat "Marco Polo" untuk bepergian dengan kami untuk "satu tahun" dan hidup di kalangan budaya yang unik di sepuluh komuniti di empat benua.

Ambil keberanian dan keputusan yang tidak dapat dipedulikan untuk dibuang ke dunia yang tidak diketahui.

Dave Garcia

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus

LoveOne...LoveAll Study and Travel Abroad Program

Anak lelaki atau anak anda akan berpeluang menikmati nikmat, bertenaga, dan ingin tahu remaja mereka untuk meneroka kebudayaan yang pelbagai di empat benua. ... [+]

Program kami

Tiada apa-apa yang akan mempersiapkan anda apabila anda mendapat kebanggaan singa yang terletak di bawah pokok di Taman Negara Atosha, Namibia. Perkara yang sama berlaku apabila tiba-tiba catwalk yang anda telah berjalan di hujung dan anda menghadapi "tenggorokan syaitan" dan memaparkan kuasa luar biasa Alam di Iguazú Falls, Argentina / Brazil. Himalaya yang hebat akan memukau anda di Darjeeling, India, Pokhara dan Jomsom, Nepal.

Satu demonstrasi yang lebih halus dari kehebohan dunia sedang mengalami dan hidup di kalangan orang-orang di kawasan unik mereka. Komuniti seperti Varanasi, India, Madinah (bandar lama tertutup dalam tembok purba) di Fez, Meknes, dan Marrakesh, Morocco menyoroti bagaimana orang ramai telah hidup secara berterusan selama beratus-ratus tahun. Untuk menjadi sebahagian daripada komuniti itu adalah yang paling diingati dan penghargaan tentang bagaimana warganegara itu terus berjaya.... [-]

Amerika Syarikat Santa Fe
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
1 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu