Baca keterangan rasmi

Pertama sekali matlamat kami adalah untuk membantu pelajar mencapai matlamat akademik mereka mencapai Penguasaan bahasa Inggeris. Program kami direka bukan sahaja untuk memberi pelajar kebolehan untuk bertutur dalam bahasa Inggeris, tetapi juga untuk menyediakan pelajar-pelajar dalam bidang akademik untuk meneruskan kerjaya akademik dan profesional berjaya dan yakin.

Lumos Sekolah Bahasa Ia merupakan satu pusat bahasa terkemuka sejak 2006 dalam bidang Salt Lake City Metropolitan. Sebagai langkah kejayaan hebat yang telah berkembang untuk menjadi yang terbesar Sekolah Bahasa Inggeris swasta di Salt Lake City purata Kawasan metropolitan seramai lebih daripada 450 pelajar asing setahun.

Lumos Sekolah Bahasa dan program-program secara rasmi disahkan dan diiktiraf dengan lesen-lesen yang paling tinggi dan akreditasi. Institusi kami di Salt Lake City diiktiraf dan disahkan oleh Jabatan Negeri Utah Perdagangan dan ia adalah diiktiraf oleh Majlis Accrediting untuk Pendidikan dan Latihan Berterusan. (ACCET)

Kami menawarkan kaedah pengajaran yang unik dan sistem. Lumos'Sistem Inggeris mempertahankan kecekapan dalam perolehan kursus bahasa Inggeris di mana-mana kursus anda mendaftar masuk. Matlamat utama kami adalah untuk membangunkan keupayaan anda untuk berkomunikasi dengan berkesan dan komited untuk mengatasi jangkaan pelajar-pelajar kita dan sasaran penguasaan.

Pada Lumos Sekolah Bahasa anda akan belajar dengan tenaga pengajar yang berkelayakan dan berpengalaman yang semua graduan pelbagai universiti dan kolej dengan ijazah dalam pengajaran bahasa Inggeris sebagai bahasa kedua dan dikehendaki untuk mempunyai pengalaman mengajar yang luas. Institusi kami di Salt Lake City adalah salah satu daripada beberapa pusat Peperiksaan ETS di Amerika Syarikat. Pelajar Lumos bukan sahaja mendapat manfaat daripada membuat persediaan untuk peperiksaan TOEFL dan GRE di sekolah kami dengan tenaga pengajar khusus, tetapi apabila siap, mereka juga boleh menikmati faedah membuat peperiksaan rasmi mengenai makmal komputer sama di mana mereka telah mengamalkan dan belajar. Pertimbangkan ia sedikit medan arahan.

Yang Lumos Sistem Inggeris telah menghasilkan hasil pembelajaran yang luar biasa pada tahun-tahun kebelakangan ini. Pelajar-pelajar kita telah berpindah ke universiti-universiti Amerika dan mempunyai kerjaya yang berjaya menggunakan kemahiran baru bahasa Inggeris mereka belajar di sekolah kami.

Lumos Sekolah Bahasa Ia menawarkan anda kemudahan pendidikan yang terbaik yang direka untuk membantu anda belajar bahasa Inggeris dengan cepat dan cekap. Kami juga menawarkan sebuah pusat ciri-ciri multimedia yang meningkatkan pembangunan pembelajaran interaktif kemahiran bahasa mereka.

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus

Lumos Language School

Ini adalah pilihan yang terbaik untuk pelajar-pelajar yang sedang mencari untuk pembangunan yang mendalam dalam kemahiran bahasa mereka dan menghadapi bahasa Inggeris seb ... [+]

Ini adalah pilihan yang terbaik untuk pelajar-pelajar yang sedang mencari untuk pembangunan yang mendalam dalam kemahiran bahasa mereka dan menghadapi bahasa Inggeris sebagai alat penting untuk kerjaya peribadi, akademik atau profesional. Untuk mendapatkan bersedia untuk kehidupan akademik anda, ia akan menjadi lebih mudah dengan bantuan kami. Kursus ini direkabentuk untuk menyediakan pelajar untuk kajian berjaya dalam program ijazah peringkat universiti dan ia juga akan menawarkan amalan dengan bercakap, menulis dan mendengar dan teknik rujukan standard. Pelajar dalam kajian tahap ini juga akan mengamalkan teknik persembahan yang berguna di dalam suasana akademik dan profesional.

Program Intensif Bahasa Inggeris kami termasuk:... [-]

Amerika Syarikat Salt Lake City
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
4 - 15 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Lumos Language School

Sekarang anda mempunyai peluang keemasan untuk mengembangkan kemahiran bahasa Inggeris mereka dalam cara yang ekonomi yang menyeronokkan dan melalui Program Pertukaran Lu ... [+]

Sekarang anda mempunyai peluang keemasan untuk mengembangkan kemahiran bahasa Inggeris mereka dalam cara yang ekonomi yang menyeronokkan dan melalui Program Pertukaran Lumos. Dalam program pertukaran, anda akan mempunyai peluang untuk belajar bahasa Inggeris di Amerika Syarikat dengan sebuah institusi yang memahami keperluan anda. Kami mempunyai pengalaman untuk membimbing anda melalui imigresen dan kertas kerja keperluan. Apabila anda membandingkan harga kami dengan pertandingan ini bukan sahaja akan mendapat pengalaman yang hebat, tetapi anda juga akan menjimatkan kira-kira 40% daripada apa yang anda biasanya akan menghabiskan pada suatu pertukaran satu program bulan dengan program lain.... [-]

Amerika Syarikat Salt Lake City
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
4 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Lumos Language School

Hanya kerana seseorang bercakap Bahasa Inggeris tidak bermakna, tidak layak untuk mengajar. Pengajaran memerlukan peningkatan teknikal dan didaktik. Program kami adalah b ... [+]

Hanya kerana seseorang bercakap Bahasa Inggeris tidak bermakna, tidak layak untuk mengajar. Pengajaran memerlukan peningkatan teknikal dan didaktik. Program kami adalah berdasarkan pensijilan tiga kali ganda, yang akan memberikan anda kelayakan yang diperlukan untuk berjaya dalam kerjaya pengajaran bahasa Inggeris.

Penyelidikan terkini di Brazil menunjukkan kepentingan perjalanan ke negara-negara yang bertutur dalam bahasa untuk melengkapkan latihan guru. Dengan penyertaan dalam beberapa program boleh adquerir beberapa sijil seperti FCE, CAE, TOEIC, TOEFL atau CPE, tetapi tiada sijil-sijil ini menunjukkan keupayaan mereka dalam bahasa mengajar orang-orang yang tidak bercakap.

KURSUS ... [-]
Amerika Syarikat Salt Lake City
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu