Lumos Language School

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Pertama sekali matlamat kami adalah untuk membantu pelajar mencapai matlamat akademik mereka mencapai Penguasaan bahasa Inggeris. Program kami direka bukan sahaja untuk memberi pelajar kebolehan untuk bertutur dalam bahasa Inggeris, tetapi juga untuk menyediakan pelajar-pelajar dalam bidang akademik untuk meneruskan kerjaya akademik dan profesional berjaya dan yakin.

Lumos Sekolah Bahasa Ia merupakan satu pusat bahasa terkemuka sejak 2006 dalam bidang Salt Lake City Metropolitan. Sebagai langkah kejayaan hebat yang telah berkembang untuk menjadi yang terbesar Sekolah Bahasa Inggeris swasta di Salt Lake City purata Kawasan metropolitan seramai lebih daripada 450 pelajar asing setahun.

Lumos Sekolah Bahasa dan program-program secara rasmi disahkan dan diiktiraf dengan lesen-lesen yang paling tinggi dan akreditasi. Institusi kami di Salt Lake City diiktiraf dan disahkan oleh Jabatan Negeri Utah Perdagangan dan ia adalah diiktiraf oleh Majlis Accrediting untuk Pendidikan dan Latihan Berterusan. (ACCET)

Kami menawarkan kaedah pengajaran yang unik dan sistem. Lumos'Sistem Inggeris mempertahankan kecekapan dalam perolehan kursus bahasa Inggeris di mana-mana kursus anda mendaftar masuk. Matlamat utama kami adalah untuk membangunkan keupayaan anda untuk berkomunikasi dengan berkesan dan komited untuk mengatasi jangkaan pelajar-pelajar kita dan sasaran penguasaan.

Pada Lumos Sekolah Bahasa anda akan belajar dengan tenaga pengajar yang berkelayakan dan berpengalaman yang semua graduan pelbagai universiti dan kolej dengan ijazah dalam pengajaran bahasa Inggeris sebagai bahasa kedua dan dikehendaki untuk mempunyai pengalaman mengajar yang luas. Institusi kami di Salt Lake City adalah salah satu daripada beberapa pusat Peperiksaan ETS di Amerika Syarikat. Pelajar Lumos bukan sahaja mendapat manfaat daripada membuat persediaan untuk peperiksaan TOEFL dan GRE di sekolah kami dengan tenaga pengajar khusus, tetapi apabila siap, mereka juga boleh menikmati faedah membuat peperiksaan rasmi mengenai makmal komputer sama di mana mereka telah mengamalkan dan belajar. Pertimbangkan ia sedikit medan arahan.

Yang Lumos Sistem Inggeris telah menghasilkan hasil pembelajaran yang luar biasa pada tahun-tahun kebelakangan ini. Pelajar-pelajar kita telah berpindah ke universiti-universiti Amerika dan mempunyai kerjaya yang berjaya menggunakan kemahiran baru bahasa Inggeris mereka belajar di sekolah kami.

Lumos Sekolah Bahasa Ia menawarkan anda kemudahan pendidikan yang terbaik yang direka untuk membantu anda belajar bahasa Inggeris dengan cepat dan cekap. Kami juga menawarkan sebuah pusat ciri-ciri multimedia yang meningkatkan pembangunan pembelajaran interaktif kemahiran bahasa mereka.

Lokasi

Salt Lake City

Alamat
220 East 3900 South - Suite 01,

Salt Lake City, Utah, Amerika Syarikat