MIAT College of Technology

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

MIAT College of Technology diasaskan pada drive untuk mengisi keperluan yang semakin meningkat untuk juruteknik yang berkelayakan - dan kami telah mesyuarat yang perlu sejak itu.

Pada tahun 1969, Lee R. Koepke melihat apa yang orang lain tidak boleh. Beliau menjangkakan pertumbuhan dalam industri penerbangan dan beliau membangunkan sumber latihan untuk menghantar juruteknik penerbangan berkelayakan ke padang. Koepke mengasaskan Detroit Institut Aeronautik, yang menjadi MIAT College of Technology. Latihan penerbangan beliau membangunkan kemudian menjadi asas kepada program Teknologi Penerbangan yang diajar di MIAT sejak itu.

Modern Kerjaya Teknikal Pendidikan

Pada tahun 2010 MIAT membuka sekolah baru di Houston, Texas. Menurut Persatuan Tenaga Angin Amerika (AWEA) Texas adalah "seorang pemimpin negara dalam industri tenaga angin." Dengan mempunyai kampus di Texas, MIAT memberi peluang terbaik untuk berada di barisan hadapan dalam trend industri baru muncul dan untuk mencari pelajar peluang untuk diri mereka sendiri dalam bidang ini. Kampus Houston kini beroperasi dari kemudahan 24.400 kaki persegi, 16,600 daripadanya adalah kedai dan makmal angkasa.

2010 juga menyaksikan kemudahan MIAT asal di Willow Run Airport menjadi rumah baru Muzium Udara Yankee, sebuah organisasi yang MIAT telah mempunyai hubungan yang berkekalan dengan. Malah, ramai pelajar MIAT dalam program penerbangan telah membantu dalam pemulihan beberapa pesawat muzium. Pesawat seperti B-52D Stratofortress dan F-86B Sabre.

SchoolMIAT

Sejarah Programs

Teknologi Penerbangan
program Teknologi Penerbangan telah diwujudkan pada tahun 1969 untuk merangkumi latihan amali memberi tumpuan kepada FAA kurikulum disahkan. Graduan daripada program Teknologi Penerbangan layak untuk mengambil peperiksaan persekutuan yang melayakkan mereka untuk disahkan kerangka pesawat udara dan Powerplant (A & P) Juruteknik.

pesawat Dispatch
Program Pesawat Dispatch telah dicipta pada tahun 2001 untuk memenuhi keperluan industri penerbangan AS untuk penghantar berkelayakan dan FAA berlesen. Sebagai tindak balas kepada trend pekerjaan negara dan permintaan yang tinggi untuk ini dan lain-lain kemahiran dalam industri pengangkutan, program Transportation Dispatch Specialist telah dibangunkan pada tahun 2007. Nama program ini telah ditukar kepada Logistik Global dan Dispatch pada tahun 2011 untuk menggambarkan pelbagai jenis pengangkutan dan logistik yang berkaitan dengan kemahiran dan kerjaya.

Teknologi tenaga
program Teknologi Tenaga telah diwujudkan pada tahun 2007 sebagai tindak balas kepada industri tenaga mencari juruteknik yang berkelayakan untuk bekerja dalam teknologi stim dan turbin gas, operasi loji kuasa, teknologi turbin angin, dan kawasan-kawasan lain penjanaan kuasa seperti pencawang, siap sedia, dan nuklear. Industri ini diiktiraf tahap yang tinggi kemahiran yang penerbangan graduan dirasuk dan meminta satu program yang serupa, tetapi juga tertentu, untuk keperluan industri tenaga.

HVACR Juruteknik
Program HVACR Juruteknik telah dicipta pada tahun 2012 untuk memenuhi keperluan pemanasan, pengudaraan, penghawa dingin dan penyejukan industri kerana mempunyai juruteknik yang berkelayakan dalam bidang.

Nota: Sila ambil perhatian bahawa MIAT tidak dapat memberikan visa pelajar untuk kajian anda

This school offers programs in:
  • English

Lihat Sijil » Lihat Associate of Applied Science »

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan:

Associate of Applied Science

Bersekutu ijazah sains gunaan dalam teknologi penyelenggaraan penerbangan

Campus Sepenuh masa September 2018 Amerika Syarikat Houston Canton

Pada MIAT, latihan penerbangan kami memberi tumpuan kepada mengajar pelajar kemahiran ketepatan canggih yang diperlukan untuk menjadi FAA Certificated kerangka pesawat udara dan Powerplant Juruteknik. Dengan asas-asas yang kukuh yang kami sediakan, graduan kita adalah bersedia untuk memulakan kerjaya menarik mereka dengan segera. [+]

Bersekutu Applied Muda Sains dalam Aviation Teknologi Penyelenggaraan

Pada MIAT, kami latihan penerbangan memberi tumpuan kepada mengajar pelajar kemahiran ketepatan canggih yang diperlukan untuk menjadi FAA Certificated kerangka pesawat udara dan Powerplant Juruteknik. Dengan asas-asas yang kukuh yang kami sediakan, graduan kita adalah bersedia untuk memulakan kerjaya menarik mereka dengan segera.

Mengapa mendapat Ijazah anda di Aviation Technology Maintenance?

Ijazah penyelenggaraan penerbangan akan memberikan anda kelebihan persaingan dalam mendapatkan kedudukan yang peringkat kemasukan dengan memiliki lebih daripada keperluan minimum position. Membuka pintu kepada peluang-peluang kerjaya dalam penerbangan, teknologi industri, tenaga boleh diperbaharui dan lebih penyelidikan MIAT melalui Program Penasihat Ahli Jawatankuasa dari majikan penerbangan menunjukkan bahawa mereka sering akan mempertimbangkan kelayakan pendidikan lanjutan apabila mempromosikan dari dalam organisasi mereka. Majikan yang menjawab kaji selidik daripada Jabatan Perkhidmatan Kerjaya MIAT menyatakan bahawa mereka sedang mencari untuk pemohon yang mempunyai komunikasi kritikal, penyelesaian masalah, dan kemahiran analitikal yang boleh diperolehi dengan melengkapkan ijazah kolej. ... [-]

Bersekutu ijazah sains gunaan dalam teknologi tenaga

Campus Sepenuh masa 16  September 2018 Amerika Syarikat Houston Canton + 1 lagi

Teknologi Program Ijazah AAS Energy adalah gabungan bilik darjah, tangan-on tugasan dan kemahiran pemikiran kritikal untuk menjadi seorang juruteknik yang serba boleh dalam industri yang dinamik. [+]

Bersekutu Applied Muda Sains dalam Teknologi Tenaga

Teknologi Program Ijazah AAS Energy adalah gabungan bilik darjah, tangan-on tugasan dan kemahiran pemikiran kritikal untuk menjadi seorang juruteknik yang serba boleh dalam industri yang dinamik.

Majikan yang menjawab kaji selidik daripada Jabatan Perkhidmatan Kerjaya MIAT menyatakan bahawa mereka sedang mencari untuk pemohon yang mempunyai komunikasi kritikal, penyelesaian masalah, dan kemahiran analitikal yang boleh diperolehi dengan habis ijazah kolej.

Kursus-kursus pendidikan umum mengembangkan dan meningkatkan kemahiran bukan teknikal yang penting untuk pertumbuhan kerjaya dan pembangunan graduan program ini.

Rangka Kursus ... [-]

Sijil

Angin sijil kuasa juruteknik

Campus Sepenuh masa September 2018 Amerika Syarikat Houston Canton + 1 lagi

Boleh diperbaharui, tenaga angin alam sekitar yang mampan adalah sumber yang penting dan industri yang penting untuk masa depan kita. Itulah sebabnya MIAT College of Technology menawarkan program Wind Power Juruteknik yang menyediakan pelajar dengan kemahiran yang mereka perlukan untuk berjaya dalam bidang yang inovatif ini. [+]

Wind Sijil Kuasa Juruteknik

Dapatkan Kemahiran Menjadi Juruteknik Wind Professional

Pada hari ini dan umur, semakin banyak tumpuan diberikan terhadap penjanaan, sumber tenaga yang mesra alam menjimatkan kos. Dan dengan ini penekanan industri baru datang peningkatan permintaan untuk juruteknik tenaga yang berkelayakan.

Boleh diperbaharui, tenaga angin alam sekitar yang mampan adalah sumber yang penting dan industri yang penting untuk masa depan kita. Itulah sebabnya MIAT College of Technology menawarkan program Wind Power Juruteknik yang menyediakan pelajar dengan kemahiran yang mereka perlukan untuk berjaya dalam bidang yang inovatif ini.

Wind Techs Go Extreme

juruteknik angin mesti memeriksa dan perkhidmatan bilah turbin ini secara tetap. Ini dilakukan dengan memasukkan turbin melalui pangkal menara dan mendaki tangga atau menunggang lif menerusi aci menara. Bergantung kepada tugas di tangan, juruteknik boleh digantung beratus-ratus kaki di udara! Apabila diperlukan, ia bukan luar biasa untuk helikopter untuk meningkatkan juruteknik sehingga ketinggian kerja yang dikehendaki. Bercakap tentang hari yang menarik di pejabat!... [-]


Logistik global dan sijil penghantaran

Campus Sepenuh masa September 2018 Amerika Syarikat Canton

Logistik Global dan Dispatch Profesional memainkan peranan yang penting dalam operasi perniagaan trak dan, syarikat penerbangan, dan syarikat-syarikat pengangkutan kereta api, serta organisasi awam dan swasta yang lain. Adakah anda sedang mencari cabaran baru? Ketahui apa yang diperlukan untuk menjadi penghantar. [+]

Logistik Global dan Dispatch Latihan Kerjaya

Dapatkan Kemahiran Menjadi Pakar Professional Logistics & Dispatch

Sila ambil perhatian bahawa program Dispatch MIAT ini tidak ditawarkan di kampus Houston.

Global Logistics & Dispatch Specialists memainkan peranan yang penting dalam operasi perniagaan syarikat-syarikat trak dan penerbangan, serta organisasi awam dan swasta yang lain.

Individu yang mempunyai latihan dalam bidang ini boleh memilih daripada pelbagai peluang kerjaya dalam pengangkutan dan industri perkhidmatan awam dan swasta.

Jika anda seorang individu waras, dapat bertenang dalam suasana yang sibuk, pandai menyelesaikan masalah, dan anda sedang mencari untuk bertapak dalam kerjaya profesional yang memuaskan, latihan dalam Logistik Global dan Dispatch boleh menjadi satu peluang yang baik .... [-]


Sijil juruteknik HVACR

Campus Sepenuh masa September 2018 Amerika Syarikat Houston Canton + 1 lagi

Bekerja dengan selamat pada sistem HVACR memerlukan pengetahuan yang menyeluruh mengenai sains pemanasan dan penyejukan, kesedaran berminat prosedur keselamatan, kebiasaan mahir dengan alat-alat perdagangan, dan keupayaan untuk melaksanakan pelbagai kemahiran manual. Program latihan HVACR terdiri daripada kedua-dua bilik kuliah dan amali pembelajaran. Kurikulum ini direka untuk menyediakan pelajar dengan asas dalam HVACR manakala graduan program ini akan mendapat kemahiran maju sekali bekerja di lapangan. [+]

sijil juruteknik HVACR

Dapatkan Kemahiran Menjadi HVACR Juruteknik Professional

Pemanas, pengudaraan, penyaman udara dan penyejukan (HVACR) juruteknik memasang, membaiki, menyelenggara, dan menaik taraf sistem yang mengawal suhu udara dan kualiti dalam pelbagai tetapan dan pertubuhan. pertumbuhan pekerjaan dalam medan ini adalah didorong oleh pembinaan baru dan keperluan untuk memasang atau menaik taraf sistem-sistem lama yang lebih cekap tenaga peralatan dilepaskan dan peraturan alam sekitar keselamatan dan baru berkuat kuasa. Sebagai sistem menjadi semakin kompleks, latihan formal dan pensijilan yang betul adalah penting untuk memasuki dan memajukan dalam bidang ini.

HVACR Latihan Juruteknik di MIAT ... [-]

Video

Canton Location

Houston Location

HT