MacCormac College

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

MACCORMAC COLLEGE: CHICAGO'S HIDDEN GEM

MacCormac College di pusat bandar Chicago mempunyai sejarah dibezakan dan masa depan yang menarik. Ditubuhkan pada tahun 1904, MacCormac telah komited untuk menyediakan pelajar yang pelbagai dengan pendidikan luar biasa, sambil membina pelajar keyakinan diri dan menggalakkan pembelajaran sepanjang hayat. Kami berlokasi di tingkat dua bangunan Heyworth yang bersejarah, hanya beberapa langkah dari Millennium Park, dan rangkaian pengangkutan yang sangat baik.

Kolej yang diiktiraf oleh Suruhanjaya Pengajian Tinggi dan memegang banyak kelulusan program oleh agensi-agensi kebangsaan yang disahkan. Sebagai yang paling tua, dua tahun, swasta, institusi bukan keuntungan, di negeri Illinois, MC menawarkan Ijazah Bersekutu: Laporan Court, Keadilan Jenayah, Pentadbiran Perniagaan dan Pengajian Paralegal. Dalam semua program pengajian, pelajar menerima, pendidikan praktikal menyeluruh yang sukar ditandingi oleh mana-mana kolej dua tahun lain.

Dalam semua program pengajian, pelajar menerima, pendidikan praktikal menyeluruh yang sukar ditandingi oleh mana-mana kolej dua tahun lain.

MacCormac menyokong dan menggalakkan pelajar yang pelbagai dengan membina pelajar keyakinan diri, menggalakkan pembelajaran sepanjang hayat, dan mengajar kemahiran yang diperlukan untuk cemerlang dalam sentiasa berubah-ubah, masyarakat kompleks kami. Misi kami adalah untuk mencabar pelajar untuk cemerlang dalam pelajaran dan kerjaya mereka dan menyediakan mereka untuk menjadi pelajar sepanjang hayat dan warganegara yang bertanggungjawab dalam dunia global.

MENGAPA MC?

Pada MacCormac College kita mahu setiap pelajar untuk mencapai potensi penuh mereka. Pendidikan yang MacCormac menyediakan graduan untuk beralih kepada institusi empat tahun atau untuk memasuki tenaga kerja. hubungan yang erat kami dengan perniagaan dan industri memastikan kita dapat memastikan peralihan yang lancar pelajar kita ke dalam pekerjaan melalui program latihan kami. Kami berada di sini untuk membantu anda merealisasikan impian Amerika. Apa jua cita-cita anda, MacCormac fakulti dan kakitangan berdedikasi untuk membantu anda sampai ke sana.

KADAR PENEMPATAN HIGH

MacCormac terus membina reputasi untuk meletakkan graduan dalam pekerjaan atau di sebuah institusi empat tahun dalam beberapa bulan selepas tamat pengajian.

BERTAULIAH

Diiktiraf oleh Suruhanjaya Pengajian Tinggi dan disahkan oleh Persatuan Court Reporters Negara dan Persatuan Peguam Amerika.

SAIZ KELAS KECIL

profesor kami sangat berkelayakan tahu setiap pelajar. Ini membolehkan banyak tangan-arahan supaya pelajar boleh mencapai potensi penuh mereka.

A COLLEGE OF pengalaman pertama

Ditubuhkan program laporan mahkamah pertama di Amerika Syarikat pada tahun 1912 dan program kajian paralegal pertama di Illinois pada tahun 1973.

MAMPU

Diiktiraf oleh "Yuran Pengajian Hero" organisasi selama empat tahun berturut-turut.

PERJANJIAN TRANSFER

Memajukan pendidikan anda dengan memindahkan kepada salah satu daripada banyak institusi rakan kongsi empat tahun kami seperti Loyola University Chicago, Universiti DePaul dan Universiti Roosevelt.

PERKHIDMATAN SOKONGAN AKADEMIK

Pusat kami Akademik, Personal dan Kecemerlangan Profesional (CAPPE) wujud untuk memupuk kejayaan akademik pelajar, kesejahteraan diri serta memberi panduan kerjaya.

Kami mempunyai reputasi untuk menyokong wanita dan ibu tunggal untuk mencapai matlamat pendidikan dan kerjaya mereka.

JADUAL FLEKSIBEL

Fit sekolah sekitar gaya hidup semasa dan keperluan anda dengan hari, petang, atau kelas dalam talian.

LOKASI PERFECT

MacCormac ditempatkan di Heyworth Bangunan bersejarah. Mengambil kesempatan daripada tarikan bertaraf dunia di Chicago dan daerah perniagaan Loop untuk meningkatkan pembangunan peribadi dan profesional anda.

KEBOLEHCAPAIAN

Kami adalah mudah diakses melalui pengangkutan awam, satu cara yang murah dan mudah untuk perjalanan ke Kolej.

KELAB

Libatkan diri dalam salah satu daripada jumlah kelab pelajar dan organisasi yang kami tawarkan di kampus. Jika anda tidak dapat mencari sesuatu yang sesuai dengan minat anda, anda boleh membentuk organisasi anda sendiri.

Lokasi

Chicago

Alamat
MacCormac College
29 East Madison St.
2nd Floor

IL 60602 Chicago, Illinois, Amerika Syarikat