Baca keterangan rasmi

MACCORMAC COLLEGE: CHICAGO'S HIDDEN GEM

MacCormac College di pusat bandar Chicago mempunyai sejarah dibezakan dan masa depan yang menarik. Ditubuhkan pada tahun 1904, MacCormac telah komited untuk menyediakan pelajar yang pelbagai dengan pendidikan luar biasa, sambil membina pelajar keyakinan diri dan menggalakkan pembelajaran sepanjang hayat. Kami berlokasi di tingkat dua bangunan Heyworth yang bersejarah, hanya beberapa langkah dari Millennium Park, dan rangkaian pengangkutan yang sangat baik.

Kolej yang diiktiraf oleh Suruhanjaya Pengajian Tinggi dan memegang banyak kelulusan program oleh agensi-agensi kebangsaan yang disahkan. Sebagai yang paling tua, dua tahun, swasta, institusi bukan keuntungan, di negeri Illinois, MC menawarkan Ijazah Bersekutu: Laporan Court, Keadilan Jenayah, Pentadbiran Perniagaan dan Pengajian Paralegal. Dalam semua program pengajian, pelajar menerima, pendidikan praktikal menyeluruh yang sukar ditandingi oleh mana-mana kolej dua tahun lain.

Dalam semua program pengajian, pelajar menerima, pendidikan praktikal menyeluruh yang sukar ditandingi oleh mana-mana kolej dua tahun lain.

MacCormac menyokong dan menggalakkan pelajar yang pelbagai dengan membina pelajar keyakinan diri, menggalakkan pembelajaran sepanjang hayat, dan mengajar kemahiran yang diperlukan untuk cemerlang dalam sentiasa berubah-ubah, masyarakat kompleks kami. Misi kami adalah untuk mencabar pelajar untuk cemerlang dalam pelajaran dan kerjaya mereka dan menyediakan mereka untuk menjadi pelajar sepanjang hayat dan warganegara yang bertanggungjawab dalam dunia global.

MENGAPA MC?

Pada MacCormac College kita mahu setiap pelajar untuk mencapai potensi penuh mereka. Pendidikan yang MacCormac menyediakan graduan untuk beralih kepada institusi empat tahun atau untuk memasuki tenaga kerja. hubungan yang erat kami dengan perniagaan dan industri memastikan kita dapat memastikan peralihan yang lancar pelajar kita ke dalam pekerjaan melalui program latihan kami. Kami berada di sini untuk membantu anda merealisasikan impian Amerika. Apa jua cita-cita anda, MacCormac fakulti dan kakitangan berdedikasi untuk membantu anda sampai ke sana.

KADAR PENEMPATAN HIGH

MacCormac terus membina reputasi untuk meletakkan graduan dalam pekerjaan atau di sebuah institusi empat tahun dalam beberapa bulan selepas tamat pengajian.

BERTAULIAH

Diiktiraf oleh Suruhanjaya Pengajian Tinggi dan disahkan oleh Persatuan Court Reporters Negara dan Persatuan Peguam Amerika.

SAIZ KELAS KECIL

profesor kami sangat berkelayakan tahu setiap pelajar. Ini membolehkan banyak tangan-arahan supaya pelajar boleh mencapai potensi penuh mereka.

A COLLEGE OF pengalaman pertama

Ditubuhkan program laporan mahkamah pertama di Amerika Syarikat pada tahun 1912 dan program kajian paralegal pertama di Illinois pada tahun 1973.

MAMPU

Diiktiraf oleh "Yuran Pengajian Hero" organisasi selama empat tahun berturut-turut.

PERJANJIAN TRANSFER

Memajukan pendidikan anda dengan memindahkan kepada salah satu daripada banyak institusi rakan kongsi empat tahun kami seperti Loyola University Chicago, Universiti DePaul dan Universiti Roosevelt.

PERKHIDMATAN SOKONGAN AKADEMIK

Pusat kami Akademik, Personal dan Kecemerlangan Profesional (CAPPE) wujud untuk memupuk kejayaan akademik pelajar, kesejahteraan diri serta memberi panduan kerjaya.

Kami mempunyai reputasi untuk menyokong wanita dan ibu tunggal untuk mencapai matlamat pendidikan dan kerjaya mereka.

JADUAL FLEKSIBEL

Fit sekolah sekitar gaya hidup semasa dan keperluan anda dengan hari, petang, atau kelas dalam talian.

LOKASI PERFECT

MacCormac ditempatkan di Heyworth Bangunan bersejarah. Mengambil kesempatan daripada tarikan bertaraf dunia di Chicago dan daerah perniagaan Loop untuk meningkatkan pembangunan peribadi dan profesional anda.

KEBOLEHCAPAIAN

Kami adalah mudah diakses melalui pengangkutan awam, satu cara yang murah dan mudah untuk perjalanan ke Kolej.

KELAB

Libatkan diri dalam salah satu daripada jumlah kelab pelajar dan organisasi yang kami tawarkan di kampus. Jika anda tidak dapat mencari sesuatu yang sesuai dengan minat anda, anda boleh membentuk organisasi anda sendiri.

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

Associate of Science

MacCormac College

Misi program ijazah Pengajian Paralegal Madya Sains adalah untuk menyediakan pelajar dengan pengetahuan dan kemahiran yang diperlukan untuk berjaya sebagai paralegal yang ... [+]

Madya Sains Pengajian Paralegal

KENYATAAN paralegal PENGAJIAN MISI:

Misi program ijazah Pengajian Paralegal Madya Sains adalah untuk menyediakan pelajar dengan pengetahuan dan kemahiran yang diperlukan untuk berjaya sebagai paralegal yang bersedia untuk memenuhi keperluan masyarakat undang-undang. Siswazah dari program ini mempunyai pengetahuan istilah asas undang-undang dan prosedur, dokumen penggubalan, etika profesional dan interaksi pelanggan, dan mahir dalam menggunakan teknologi penyelidikan.

Paralegal KAJIAN VISI:

Visi program ini adalah untuk menyediakan program akademik unggul mendorong ke arah pembelajaran sepanjang hayat, dan menggalakkan kewarganegaraan yang bertanggungjawab.... [-]

Amerika Syarikat Chicago
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
MacCormac College

Misi program ijazah Criminal Justice Bersekutu Sains adalah untuk menyediakan pelajar dengan alat yang diperlukan untuk mendapatkan pekerjaan dalam profesion keadilan jen ... [+]

Madya Sains dalam Keadilan Jenayah

JENAYAH KENYATAAN KEADILAN MISI:

Misi program ijazah Criminal Justice Bersekutu Sains adalah untuk menyediakan pelajar dengan alat yang diperlukan untuk mendapatkan pekerjaan dalam profesion keadilan jenayah, termasuk kerjaya dalam penguatkuasaan undang-undang, pembetulan, keselamatan swasta, keadilan juvana dan percubaan dan parol.

JENAYAH KENYATAAN KEADILAN VISI:

Criminal Justice Program MacCormac Kolej akan diiktiraf untuk kualiti graduannya. Program ini akan menyediakan pelajar dengan kemahiran untuk berjaya dalam usaha kerjaya dan menghadapi cabaran bidang keadilan jenayah menyediakan.

ADAKAH ANDA KERJAYA LATIHAN READY? BELAJAR! AMBIL MACCORMAC "KERJAYA KESEDIAAN LATIHAN KUIZ" ... [-]
Amerika Syarikat Chicago
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
MacCormac College

Misi Madya Pentadbiran Perniagaan program ijazah Sains adalah untuk mendidik pelajar dalam konsep asas, teknik dan kemahiran yang diperlukan untuk cemerlang dalam pelbaga ... [+]

Madya Sains dalam Pentadbiran Perniagaan

PENTADBIRAN PERNIAGAAN MISI:

Misi Madya Pentadbiran Perniagaan program ijazah Sains adalah untuk mendidik pelajar dalam konsep asas, teknik dan kemahiran yang diperlukan untuk cemerlang dalam pelbagai bidang yang berkaitan dengan perniagaan.

PENTADBIRAN PERNIAGAAN VISI:

Untuk mewujudkan suasana pembelajaran di mana pelajar memahami asas-asas amalan perniagaan beretika dan tingkah laku untuk membantu mereka berjaya dalam persekitaran perniagaan global abad ke-21.

ADAKAH ANDA KERJAYA LATIHAN READY? BELAJAR! AMBIL MACCORMAC "KERJAYA KESEDIAAN LATIHAN KUIZ"

keseronokan, kuiz dalam talian mengambil masa 3-minit untuk selesai dan anda akan mendapat laporan peribadi. Mengenal pasti kekuatan dan gaya sosial ditambah dengan latihan dan kedudukan anda paling sesuai untuk. ... [-]

Amerika Syarikat Chicago
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
MacCormac College

Reporters mahkamah adalah golongan profesional yang menangkap, melindungi, dan memelihara rekod mahkamah dengan merekodkan prosiding kata demi kata di mahkamah atau semas ... [+]

Madya Sains Gunaan di Court Reporting

Reporters mahkamah adalah golongan profesional yang menangkap, melindungi, dan memelihara rekod mahkamah dengan merekodkan prosiding kata demi kata di mahkamah atau semasa deposisi sebelum perbicaraan, yang mereka diterjemahkan ke dalam transkrip untuk digunakan oleh pegawai-pegawai mahkamah dan peguam.

MAHKAMAH LAPORAN KENYATAAN MISI:

Ia adalah misi Associate Court Reporting program Ijazah Sains Gunaan untuk menyediakan asas yang kukuh yang terdiri daripada kedua-dua pengetahuan akademik dan kepakaran teknikal yang akan menyediakan pelajar untuk kerjaya sebagai wartawan kehakiman profesional di pelbagai tempat, termasuk pentadbiran, kerajaan dan kehakiman. Yang paling utama antara sifat-sifat yang akan dibangunkan rasa firma dan penghargaan profesionalisme pada setiap masa di dalam dan di luar bilik darjah.... [-]

Amerika Syarikat Chicago
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Sijil

MacCormac College

Realtime digunakan dalam banyak aplikasi hari ini termasuk laporan kehakiman, captioning, dan CART menyediakan. Komunikasi Akses Realtime Terjemahan (CART) pembekal kerja ... [+]

Sijil Komunikasi Akses Realtime Terjemahan (CART)

APAKAH CART AND captioning?

Realtime digunakan dalam banyak aplikasi hari ini termasuk laporan kehakiman, captioning, dan CART menyediakan. Komunikasi Akses Realtime Terjemahan (CART) pembekal kerja dengan orang pekak dan keras-of-pendengaran dalam pelbagai situasi yang berbeza termasuk korporat, pendidikan, undang-undang dan perubatan; mereka sering bekerja dalam persekitaran pendidikan seperti universiti atau sekolah tinggi, membantu seseorang yang pendengaran keras-of- untuk kemajuan melalui sekolah. Dengan teknologi baru, pembekal CART mungkin bekerja dari rumah dan menghantar kapsyen mereka melalui Internet kepada individu di dalam kelas. captioners disiarkan menggunakan teknologi yang sama seperti pemberita mahkamah untuk membuat teks yang penonton lihat di bahagian bawah skrin televisyen. Mereka mungkin kapsyen acara langsung sukan, berita, atau rancangan televisyen lain. ... [-]

Amerika Syarikat Chicago
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu