Magoosh

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Kami adalah pasukan Magoosh .

Selamat menemui anda!


Kami adalah sekumpulan nerds pendidikan yang mendapat perhatian besar tentang membantu pelajar mencapai impian akademik mereka.


Misi kami adalah mudah: mewujudkan produk yang memberikan pelajar ke mana-mana akses kepada persediaan ujian yang menyeronokkan, berpatutan dan berkesan.

Memandangkan permintaan untuk skor ujian tinggi telah berkembang, kemasukan ke sekolah atas telah menjadi hampir tidak dapat dicapai bagi mereka yang tidak mampu kelas persediaan dan tutor yang mahal. Kami mengubahnya dengan membantu berjuta-juta pelajar belajar mengikut kadar mereka sendiri, dan pada masa mereka sendiri - tanpa mengira lokasi, status sosial, atau latar belakang.


Sudah tiba masanya untuk lebih ramai pelajar mendapat ganjaran pendidikan lanjutan. Kami berhasrat untuk memperkaya masyarakat dengan menjadikan pendidikan lebih mudah dan membantu lebih banyak daripada mereka yang memimpikan ijazah lanjutan, kedudukan yang lebih baik, dan gaya hidup yang lebih memuaskan, mendapatkan apa yang mereka cari.


Sejarah Magoosh


2008


April: Impian persiapan ujian yang lebih baik

Semasa belajar untuk GMAT, Pejman Pour-Moezzi dan Vikram Shenoy mengerjakan idea bernama Magoosh : persediaan ujian dengan soalan-soalan dan jawapan yang bersumberkan orang ramai.


September: 2 2 sekolah perniagaan = 4 pengasas

Bhavin dan Hansoo bertemu Pejman di Sekolah Perniagaan Haas. Bersama-sama dengan Vikram, mereka memanfaatkan idea persiapan ujian baru ini.


2009


Februari: Perubahan dalam rancangan

Maklum balas daripada bakal pelanggan mengarahkan mereka ke arah yang baru, dari persediaan berkuasa manusia ke persediaan berkuasa.


18 Mei: Ia menjadi nyata

Magoosh menjadi Magoosh , Inc. dan secara rasminya merupakan sebuah syarikat yang sebenar.


Jun: Keluaran produk GMAT

Soalan amalan matematik GMAT dengan penjelasan video memukul web. Soalan lisan dan video pelajaran adalah dalam karya-karya.


Ogos: Pelanggan membayar pertama kami!

Sekolah perniagaan berharap pelajar pertama mempercayainya di Magoosh GMAT.


Oktober: Peralihan kepimpinan

Vikram meninggalkan Magoosh untuk peluang baru. Magoosh menambah kandungan lisan!


2010


Mei: Grads selamat dan pelatih

Bhavin, Pejman, dan Hansoo lulus dari Haas. Pejman meninggalkan Magoosh tetapi tetap di Papan. Zach Millman di Magoosh untuk membina semula dan memperbaiki produk.


2011


Mac: Magoosh mengambil GRE

Setelah menaikkan pembiayaan $ 500K, pasukan itu mengeluarkan produk GRE yang pertama.


Mei: Pengembangan

Chris Lele dan Zach datang sebagai pekerja sepenuh masa pertama kami. Pasukan bergerak ke ruang pejabat yang mereka kongsi dengan EasyESI (sekarang Everlaw).


Disember: Masa sukar

Hansoo didiagnosis dengan kanser paru-paru bukan perokok dan langkah-langkah menjauh dari operasi harian.


2012


Mac: Pembiayaan V2

Perjuangan Magoosh dan Bhavin mula menaikkan $ 250K dalam pembiayaan tambahan.


Mei: Jualan

Syarikat ini menghalang penghalang aliran tunai yang positif, dengan jualan rekod setiap bulan dan pasukan yang kuat di 8 pejabat! Penjualan meningkat 30% bulan ke bulan.


2013


4 Mac: Kehilangan yang sukar

Hansoo kehilangan pertempuran dengan kanser dan melepaskan diri pada 35. Bhavin, Pejman, dan tunang Hansoo memulakan Hansoo Lee Fellowship untuk menyokong usahawan bercita-cita di Haas.


18 Mac: Melangkah ke hadapan

Masih berkembang, Magoosh dan Everlaw berpindah ke pejabat yang lebih luas di pusat bandar Berkeley.


2014


Mac: Kejayaan TOEFL

Kami membuat jualan TOEFL pertama kami dan menemui pelajar TOEFL yang pertama!


Julai: Pelancaran Vocabulary Builder

Kami melancarkan aplikasi untuk membantu pelajar SAT dan GRE memperluaskan kosa kata mereka (dan bersenang-senang melakukannya!)


2015


Januari: Syarikat Terbaik di Pendidikan

Kini dengan 23 orang di dalam pejabat dan 3 kakitangan terpencil, Magoosh menerima Anugerah Syarikat Terbaik dalam Pendidikan dari TINYpulse.


Jun: Reka bentuk laman web besar

Pasukan Magoosh bekerja dengan firma reka bentuk berpusat di Santa Cosmic untuk melakukan rombakan gergasi laman web Magoosh utama dan halaman produknya. (Percayalah, ini adalah penambahbaikan BESAR!)


2016


Ogos: Peringkat pada Inc 5000 buat kali pertama!

Magoosh berpangkalan di No. 186 pada Inc 5000 yang berprestij, senarai 5000 syarikat yang paling cepat berkembang di Amerika Syarikat Kedudukan syarikat itu menempatkannya di 4% teratas syarikat yang paling cepat berkembang di negara ini. (Untuk pasukan yang hanya 25 pada masa itu, itu adalah masalah besar!)


2017


April: Salah satu tempat terbaik untuk bekerja di kawasan Bay

Magoosh menerima anugerah dari San Francisco Business Times dan dinamakan sebagai salah satu tempat terbaik untuk bekerja di Kawasan Bay.


Mei: Pasukan terus berkembang

Magoosh kini menjadi kumpulan gembira sebanyak 33 sepenuh masa, nerds pendidikan yang selalu mencari orang yang lebih mesra dan mencemaskan untuk menyertai pasukan!


2018


Jan: Syarikat Terbaik di Pendidikan (AGAIN)

Magoosh menerima Magoosh Syarikat Terbaik dalam Pendidikan dari TINYpulse untuk tahun kedua.


Misi kita


Kami komited untuk membuat peperiksaan ujian diakses, berkesan, dan menyeronokkan supaya pelajar dapat mencapai impian pendidikan mereka. Adakah anda seterusnya?

Boleh diakses: Kami mempunyai pelajar di lebih daripada 185 negara! Terlepas dari latar belakang anda, di mana anda tinggal, atau laluan anda ke pendidikan tinggi, anda boleh belajar dengan Magoosh . Kami bangga menawarkan persediaan berkualiti tinggi tanpa tag harga yang sangat besar.

Berkesan: Keputusan penting, terutamanya untuk persediaan ujian. Dengan Magoosh , anda akan sentiasa belajar dengan bahan-bahan yang paling terkini. Kami menggunakan teknik didorong data berasaskan berjuta-juta jawapan pelajar untuk memperbaiki soalan dan pelajaran kami.

Nikmat: Kami percaya pembelajaran perlu bersenang-senang dan bermanfaat. Pasukan ujian pakar dan tutor kami bukan sahaja bijak tetapi tidak sabar untuk menjadikan pembelajaran menyeronokkan dan menarik.


Memberi Balik

Kami dengan bangganya berkolaborasi dengan lebih daripada 20 organisasi bukan keuntungan untuk membawa persediaan ujian berkualiti tinggi kepada masyarakat yang kurang mendapat perhatian.


Pemikiran dari Pemimpin Kita


Magoosh adalah Syarikat Paling Magoosh dalam Pendidikan!


Nilai teras kami adalah sebab yang besar mengapa.


Boleh diakses

Kami terbuka kepada idea dari semua orang, di dalam dan di luar Magoosh .


Cabaran

Kami mencabar diri kita untuk mempelajari kemahiran baru dengan menangani tugas yang tidak pernah dilakukan sebelum ini.


Mesra

Kami sentiasa menunjukkan penghormatan dan kebaikan kepada rakan sepasukan, pelanggan, dan rakan kongsi sama ada dalam talian atau di luar.


Wow

Kami pergi ke atas dan di luar dalam kerja kami dan tidak pernah berkata, "Bukan tugas saya."

This school offers programs in:
  • English

Lihat Online Kursus » Lihat Law Kursus »

Program-program