Baca keterangan rasmi

ManhattanPrep102

Pelajar melakukan yang terbaik mereka apabila mereka mempunyai guru-guru yang terbaik

Pada tahun 2000, Mengajar untuk Amerika alumni dan Yale siswazah Zeke Vanderhoek mempunyai idea yang radikal: pelajar belajar dengan lebih baik daripada guru-guru yang lebih baik. Visi beliau apa prep ujian boleh jika diajar oleh pendidik yang hebat membawa beliau untuk memasang satu pasukan guru-guru yang berkelayakan, merekrut hanya mereka yang mempunyai skor persentil ke-99 dan pengalaman mengajar yang besar. Dan dengan mereka, Manhattan Prep dilahirkan.

ManhattanPrep103

Beyond prep ujian tradisional

Kami percaya persediaan ujian harus pendidikan sebenar. Dan seorang guru besar membuat semua perbezaan. Pengajar kami bukan sahaja pintar pengambil ujian, mereka guru-guru yang berbakat dengan pengalaman untuk membantu anda mencapai potensi yang besar.

Oleh kerana kita bermula, Manhattan Prep telah berkembang daripada sebuah syarikat butik tunjuk ajar kepada salah satu daripada penyedia ujian prep terkemuka di dunia.

ManhattanPrep104

Kami percaya persediaan ujian harus pendidikan sebenar

Dari pengajar kami kurikulum kita, kita bekerja untuk mengajar anda kemahiran yang anda perlukan untuk berjaya dalam ujian, di sekolah, dan seterusnya.

ManhattanPrep105
Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus

Manhattan Prep: GMAT, GRE, LSAT Test Prep

Dari streaming di-orang dan dalam talian kelas GRE untuk pengajaran dalam talian yang boleh anda lakukan pada kelajuan anda sendiri, kami mempunyai prep GRE yang sempurna ... [+]

GRE - Meneruskan pendidikan tinggi Pilihkan GRE prep anda yang terbaik

Tidak kira bagaimana anda suka untuk belajar atau berapa banyak masa yang anda ada sebelum hari ujian, kami mempunyai banyak pilihan prep untuk mendapatkan anda bersedia.

Tutoring GRE Swasta

Terdapat kedua-dua di-orang dan dalam talian, Manhattan Prep GRE Private Tutor adalah pilihan yang fleksibel yang memberikan anda peribadi arahan 1-on-1 dengan salah satu daripada bertaraf dunia pengajar GRE kami. Ia adalah satu cara yang baik untuk menambah kajian anda yang sedia ada atau membuat ia semua dalam perjalanan untuk persiapan untuk hari ujian.

IDEAL UNTUK:Pelajar mencari kajian 1-on-1 disesuaikan dengan kemahiran tahap mereka. ... [-]

Amerika Syarikat New York
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
Kampus
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Manhattan Prep: GMAT, GRE, LSAT Test Prep

Alami cara yang lebih baik untuk prep untuk GMAT. Di Manhattan Prep, kami percaya persediaan ujian harus pendidikan sebenar yang menyediakan anda bukan sahaja untuk ujian ... [+]

Pilihkan GMAT prep anda yang terbaik

Tidak kira bagaimana anda suka untuk belajar atau berapa banyak masa yang anda ada sebelum hari ujian, kami mempunyai banyak pilihan prep untuk mendapatkan anda bersedia.

Prep cara anda - Terdapat pilihan pengajian Camp GMAT Boot 35 jam pengajaran dalam 2 minggu Terdapat dalam peribadi atau dalam talian kajian menyeluruh dalam tempoh masa yang pantas Live GMAT Course - talian atau secara peribadi 27 jam pengajaran sebenar kelas dalam talian atau di-orang Ideal untuk 2+ bulan sebelum ujian Berinteraksi Kursus GMAT ™ 35+ pelajaran video interaktif atas permintaan Termasuk semua buku-buku kami dan sumber dalam talian Ideal untuk belajar kendiri menyeluruh Tutoring swasta 1-on-1 arahan peribadi Terdapat dalam orang dan dalam talian Trend yang ideal untuk belajar ke tahap kemahiran anda ... [-]
Amerika Syarikat New York
Sept. 2019
English
Sambilan
Kampus
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu