Miami Media School

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Sertai Program Media Praktikal kami di Miami

Kami membuka pintu kami untuk pelajar Februari 2013 dan mempunyai 15 kelas lulus dalam Program Penyiaran Radio & Televisyen kami. Miami Media School adalah kampus terbaru dalam M & S Media, Inc Family.

Sama ada minat anda adalah televisyen, pengeluaran video, atau gabungan kedua-dua Sekolah Media Miami mempunyai pendidikan yang anda perlukan untuk berjaya dan masuk ke dalam bidang. Kursus kami diajar oleh profesional industri, dan kerja anda dikritik oleh para pengajar yang telah bekerja di industri media selama bertahun-tahun. Kami menawarkan pendekatan yang unik dan profesional untuk sekolah media, dan bertujuan memberikan pelajar kami kelebihan yang diperlukan untuk masuk ke dalam perniagaan setelah tamat pengajian.

Latihan Hands-On

"Belajar dengan Melakukan" adalah gaya Sekolah. Kami tahu bahawa tidak ada pengganti untuk mengendalikan alat penyiaran di bawah arahan profesional siaran. Sesi kelas dan studio dijalankan dengan informal profesional yang sama yang terdapat di seluruh industri penyiaran.

Lokasi yang Indah di Miami, Florida

Miami Media School terletak di Mary Brickell Village , komuniti yang bertenaga dan berkembang di bandar Miami, mudah diakses dengan kereta, pengangkutan awam, atau berjalan kaki! Kampus kami mempunyai dua bilik darjah yang besar, dengan satu khusus yang direka untuk arahan web, serta studio dan bilik kawalan digital digital perkhidmatan penuh, suite penyunting video, studio penyuntingan audio dan studio amalan, dan dua stesen radio internet, peralatan industri dan perisian.

Terletak di tingkat 3 bangunan Timur Utara (bangunan yang sama seperti Starbucks dan PF Chang). Garaj tempat letak kereta yang terletak di sudut SW 10th dan SW 1st Avenue (bangunan yang sama seperti Publix dan LA Fitness)

Lokasi

Miami

Alamat
Miami Media School
901 S Miami Ave. Suite 303

33130 Miami, Florida, Amerika Syarikat