Mildred Elley

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Mildred Elley telah mendidik Daerah Modal yang lebih besar dalam program yang memfokuskan kerjaya selama lebih dari 100 tahun.

Kenyataan Misi

Misi Mildred Elley adalah untuk menyediakan pendidikan kerjaya yang berkualiti dan latihan teknikal untuk membolehkan para pelajar latar belakang pendidikan, kebudayaan dan peribadi yang beragam menjadi sukses dalam ekonomi global yang sentiasa berubah. Mildred Elley berusaha untuk menyediakan peluang penempatan pelajar yang berkualiti dan menanamkan dalam semua graduan kami keinginan untuk pendidikan dan pembelajaran seumur hidup.

Matlamat Institusi

Kurikulum: Menawarkan pengalaman akademik yang baik yang menggabungkan pendidikan profesional dan seni liberal dan sains untuk menyediakan pelajar kami dengan lebih baik untuk kerjaya dalam pelbagai bidang profesional dalam kesihatan dan kesejahteraan, perniagaan dan teknologi, dan perkhidmatan kepada orang lain, dan untuk kemajuan pendidikan tinggi lagi.

Fakulti: Membangunkan fakulti yang cemerlang yang terdiri daripada individu yang sangat berkelayakan oleh pengalaman dan persediaan dan didedikasikan untuk pembangunan pelajar individu.

Pelajar: Untuk menyediakan pelbagai perkhidmatan akademik dan pelajar, termasuk penasihat akademik, bantuan kewangan, tunjuk ajar, kaunseling kerjaya, aktiviti yang dianjurkan, dan perkhidmatan sokongan yang khusus untuk pembangunan pelajar individu dan pembelajaran sepanjang hayat.

Sumber: Untuk menyokong persekitaran pembelajaran akademik dengan kemudahan yang berpusatkan pelajar, untuk menyediakan sumber teknologi yang kuat, dan untuk memastikan komuniti pembelajaran yang selamat, menghormati, pelbagai dan kolektif untuk pelajar, fakulti, dan kakitangan.

Lokasi

Albany

Alamat
855 Central Avenue
NY 12206 Albany, New York, Amerika Syarikat

New York

Alamat
25 Broadway, Floor 16
NY 10004 New York, New York, Amerika Syarikat

Pittsfield

Alamat
100 West Street
MA 01201 Pittsfield, Massachusetts, Amerika Syarikat