Baca keterangan rasmi

Mildred Elley telah mendidik Daerah Modal yang lebih besar dalam program yang memfokuskan kerjaya selama lebih dari 100 tahun.

Kenyataan Misi

Misi Mildred Elley adalah untuk menyediakan pendidikan kerjaya yang berkualiti dan latihan teknikal untuk membolehkan para pelajar latar belakang pendidikan, kebudayaan dan peribadi yang beragam menjadi sukses dalam ekonomi global yang sentiasa berubah. Mildred Elley berusaha untuk menyediakan peluang penempatan pelajar yang berkualiti dan menanamkan dalam semua graduan kami keinginan untuk pendidikan dan pembelajaran seumur hidup.

Matlamat Institusi

Kurikulum: Menawarkan pengalaman akademik yang baik yang menggabungkan pendidikan profesional dan seni liberal dan sains untuk menyediakan pelajar kami dengan lebih baik untuk kerjaya dalam pelbagai bidang profesional dalam kesihatan dan kesejahteraan, perniagaan dan teknologi, dan perkhidmatan kepada orang lain, dan untuk kemajuan pendidikan tinggi lagi.

Fakulti: Membangunkan fakulti yang cemerlang yang terdiri daripada individu yang sangat berkelayakan oleh pengalaman dan persediaan dan didedikasikan untuk pembangunan pelajar individu.

Pelajar: Untuk menyediakan pelbagai perkhidmatan akademik dan pelajar, termasuk penasihat akademik, bantuan kewangan, tunjuk ajar, kaunseling kerjaya, aktiviti yang dianjurkan, dan perkhidmatan sokongan yang khusus untuk pembangunan pelajar individu dan pembelajaran sepanjang hayat.

Sumber: Untuk menyokong persekitaran pembelajaran akademik dengan kemudahan yang berpusatkan pelajar, untuk menyediakan sumber teknologi yang kuat, dan untuk memastikan komuniti pembelajaran yang selamat, menghormati, pelbagai dan kolektif untuk pelajar, fakulti, dan kakitangan.

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus

Mildred Elley

Penolong pelajar perubatan akan mempelajari etika telefon yang betul, cara menyambut pesakit, teknik carta dan pemfailan yang betul, pemprosesan insurans, pemprosesan per ... [+]

Profesional penjagaan kesihatan adalah salah satu bidang kerjaya yang paling pesat berkembang di negara ini. Jabatan Penolong Perubatan menawarkan tiga pilihan program, satu darjah dan dua program sijil.

Pembantu PerubatanProgram Penolong Perubatan KlinikalProgram Penolong Pejabat Perubatan

Ketiga program pembantu perubatan ini menyediakan pelajar untuk jawatan peringkat kemasukan di pejabat doktor dan kemudahan perubatan lain. Kursus-kursus ini membantu mengembangkan kemahiran yang diperlukan untuk mencapai kecemerlangan dalam industri penjagaan kesihatan.

Penolong pelajar perubatan akan mempelajari etika telefon yang betul, cara menyambut pesakit, teknik carta dan pemfailan yang betul, pemprosesan insurans, pemprosesan perkataan, e-mel, penjadualan pelantikan dan pengendalian pesakit dari proses daftar masuk melalui peperiksaan. Pelajar perubatan akan bersedia untuk bekerja di hospital, pejabat doktor, kemudahan perkhidmatan ambulatori dan klinik.... [-]

Amerika Syarikat Albany New York Pittsfield
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Mildred Elley

Pekerjaan dalam Pengurusan Perniagaan adalah banyak dan pelbagai perniagaan tidak terhad. Lulusan program pengurusan perniagaan kami bersedia untuk jawatan dalam perbanka ... [+]

Pekerjaan dalam Pengurusan Perniagaan adalah banyak dan pelbagai perniagaan tidak terhad. Lulusan program pengurusan perniagaan kami bersedia untuk jawatan dalam perbankan, kewangan dan penjualan, perkhidmatan pelanggan, dan banyak pekerjaan lain untuk keuntungan, bukan keuntungan, dan kerajaan. Mereka dilatih dalam teknologi komputer terkini untuk meningkatkan produktiviti mereka, memastikan mereka kelebihan daya saing berbanding calon pekerjaan lain.

Tanggungjawab utama pengurus perniagaan termasuk tugas pentadbiran untuk perniagaan. Tugas-tugas ini melibatkan pemasaran, pembukuan, analisis bajet dan tanggungjawab pengurusan perniagaan yang lain. Pelajar program pengurusan perniagaan akan belajar bagaimana melakukan analisis bajet untuk mencari cara untuk menjadikan perniagaan lebih menguntungkan. Dengan kemahiran analisis bajet yang kuat, pelajar program pengurusan perniagaan akan belajar untuk meramalkan tuntutan syarikat dan bersedia untuk masa depan.... [-]

Amerika Syarikat Albany New York Pittsfield
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu