Nassau Community College

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

MENGENAI NCC

TEMPAT UNTUK MELANCARKAN. Satu kerjaya yang hebat. Sesuatu arahan baru. Penyediaan yang sangat baik anda akan perlu untuk memindahkan kepada institusi empat tahun. Nassau Kolej Komuniti adalah tempat di mana rancangan yang paling bercita-cita tinggi anda boleh mula mengambil bentuk. Tidak pasti lagi apa rancangan adalah? Itulah sebenarnya cukup umum. Jangan risau - kami akan memberikan anda semua sokongan dan peluang yang anda perlu memikirkan langkah seterusnya anda. NCC tidak hanya itu selama hampir 23,000 hari dan petang pelajar dan kira-kira 10,000 berterusan dan profesional pelajar setiap tahun.

Masa depan anda akan bermula dari kampus 225 ekar yang indah di tengah-tengah Long Island - satu kampus terbesar kolej komuniti di negeri dan sebahagian daripada Universiti Negeri New York (SUNY) sistem. Anda akan mendapati lebih daripada 70 bidang pengajian di sini, dengan kemudahan, teknologi, saiz kelas yang kecil, dan pengajaran besar yang akan menjana matlamat pendidikan anda.

Fakta lain:

Fakulti kami memegang ijazah doktor pada dua kali kadar kebangsaan bagi kolej komuniti.

Lebih fakulti kami telah menerima Anugerah SUNY Canselor untuk Kecemerlangan dalam Pengajaran daripada mana-mana kolej komuniti lain di negeri ini.

Kami adalah satu kampus terbesar kolej komuniti di negeri New York.

Diiktiraf oleh Amerika Tengah Suruhanjaya Pendidikan Tinggi dan diberi kuasa oleh Lembaga Bupati untuk memberikan dua tahun darjah bersekutu dalam seni (AA), sains (AS), dan sains gunaan (AAS).

Lokasi

Garden City

Alamat
Nassau Community College,
One Education Drive

NY 11530-6793 Garden City, New York, Amerika Syarikat