The New England School of English

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Falsafah kami Falsafah daripada The New England School of English adalah untuk memberikan yang terbaik dalam bahasa Inggeris dan latihan budaya: untuk menyediakan satu program mencabar minda yang berkualiti tinggi dalam persekitaran yang hangat dan menyokong. Pendek kata, matlamat kami adalah untuk memberi peluang yang luar biasa untuk belajar bahasa Inggeris.

Mengapa Neşe? Lengkap Penyerapan Linguistik dan Kebudayaan Pada Neşe, pelajar belajar lebih daripada bahasa adil; mereka belajar budaya Amerika juga. Pelajar-pelajar kita berjaya dengan cepat kerana latihan bahasa Inggeris intensif digabungkan dengan keasyikan budaya lengkap telah terbukti untuk memaksimumkan pembelajaran bahasa. Pada Neşe, pelajar menghadiri kelas intensif di siang hari dan mempunyai peluang untuk pulang ke rumah kepada keluarga homestay Amerika atau asrama pada waktu malam. Sepanjang hari, setiap hari, program intensif kami mendedahkan pelajar kepada bahasa dan budaya Amerika, memberikan peluang kepada bahasa yang paling cepat belajar mungkin.

Guru Cemerlang Kerana reputasi cemerlang, Neşe menarik guru yang memegang kedua-dua ijazah pertama atau ijazah lanjutan dari beberapa universiti terkemuka di Amerika Syarikat, termasuk Harvard, Yale dan Columbia. Tidak kira di mana guru-guru kita memperoleh ijazah mereka, guru Neşe adalah profesional yang dinamik dengan pengalaman mengajar yang luar biasa yang telah dipilih untuk mengajar di Neşe kerana tahap yang tinggi kepakaran dan dedikasi.

Kelas kecil Purata saiz kelas kami adalah 12 pelajar. Kelas kecil memastikan perbincangan yang meriah, penyertaan pelajar yang kerap, dan intensif interaksi pelajar dan guru.

Program intensif dan Semi-intensif Lima Hari Seminggu Pelajar mempunyai pilihan untuk menyertai Program Intensif Neşe dari 9: 00-3: 15 setiap hari atau dalam Program Semi-Intensif Neşe dari 9: 00-12: 00 setiap hari. Kedua-dua program menawarkan 10 tahap bahasa dan budaya latihan, akses penuh ke semua kemudahan Neşe, dan pilihan sama ada asrama atau penginapan homestay.

Kursus Elektif dan Selepas-Sekolah Di samping kelas intensif akademik, pelajar boleh memilih kursus elektif dan selepas sekolah untuk membantu mereka mencapai matlamat mereka dengan lebih cepat. Elektif dan Selepas Sekolah Kursus termasuk TOEFL® Penyediaan, Bahasa Inggeris Perniagaan, Undang-undang Inggeris, Sebutan dan Universiti Penyediaan. Pelajar maju Neşe juga boleh mengambil kursus di kawasan mereka kepentingan tertentu di Harvard School Pengembangan dan kolej kawasan lain. (Sila ambil perhatian bahawa lima pelajar perlu mendaftar agar Neşe selepas School Course untuk mengambil tempat.)

Transkrip rasmi dan Sijil Pada akhir setiap sesi, anda akan menerima transkrip Neşe yang menyediakan maklumat mengenai penguasaan Bahasa Inggeris anda dan pencapaian akademik dalam setiap bidang kemahiran. Anda juga akan menerima Sijil Neşe Kehadiran untuk mengambil bahagian dalam program kami, dan setelah berjaya menyelesaikan tahap paling maju Neşe, anda akan dianugerahkan Diploma Neşe. Selain itu, jika anda mencapai kecemerlangan akademik, anda akan diiktiraf sebagai satu "Kepujian Pelajar". Notasi ini akan muncul di Neşe transkrip rasmi anda.

An City Ideal, An Menetapkan Universiti Ideal Neşe terletak bersebelahan dengan Universiti Harvard di tengah-tengah Dataran Harvard di Cambridge. Harvard Square menjadi tumpuan aktiviti pelajar dan salah satu pusat pelajar paling menarik dan dinamik di Amerika Syarikat. Neşe hanya 100 meter dari stesen kereta api dan bas dan 10 minit dari pusat bandar Boston. Kami juga kurang daripada dua jam dari ski yang hebat, belayar lautan, dan cantik, bersejarah Cape Cod.

Jadual fleksibel Kami menawarkan intensif sesi 4 minggu yang bermula pada 12 masa yang berlainan sepanjang tahun. Ini bermakna bahawa anda boleh memulakan latihan Bahasa Inggeris anda pada masa yang paling sesuai dengan jadual anda.

Advance Pengaturan Penginapan Pada tahun ini, pelajar boleh memilih untuk tinggal di homestay keluarga Amerika atau di asrama. Kerana Neşe membuat semua pengaturan perumahan sebelum pelajar meninggalkan negara mereka sendiri, sama ada pelajar memilih untuk tinggal di homestay atau di asrama, mereka boleh pergi terus dari lapangan terbang ke rumah baru mereka. Neşe mengenakan sebarang yuran untuk membuat apa-apa perkiraan perumahan.

A Program untuk Profesional Oleh kerana fleksibiliti kurikulum Neşe, profesional boleh memilih kelas yang mereka mahu mengambil. Ini adalah sesuai untuk profesional yang bekerja tidak membenarkan mereka mengikuti kurikulum intensif. Selain program kami tetap intensif, arahan swasta dan kursus elektif Nese adalah beberapa pilihan di Nese untuk profesional.

A Program untuk Pelajar Kurikulum intensif kami direka khas untuk membantu pelajar mencapai matlamat akademik mereka secepat yang mungkin. Selain kelas intensif, kami menawarkan kursus TOEFL® Penyediaan, peperiksaan Institusi TOEFL® setiap bulan, dan padang Universiti Penyediaan. Kami juga menawarkan kaunseling banyak pendidikan dan perkhidmatan penempatan universiti, perpustakaan sumber universiti untuk membantu pelajar merancang kajian masa depan di Amerika Syarikat, dan masuk ke dalam universiti-universiti kawasan tanpa mengambil TOEFL®.

Kaunseling dan Perkhidmatan Percuma Rangkaian perkhidmatan percuma yang luas: penempatan sebelum ketibaan perumahan, kaunseling universiti dan penempatan, penggunaan kemudahan komputer Nese, penggunaan yang tidak terhad Nese e-mel dan Internet, transkrip Nese dan sijil, dan kaunseling dari wakil-wakil kami yang berpengalaman di seluruh dunia .

Lokasi

Cambridge

New England School of English

Alamat
Harvard Square
36 John F. Kennedy Street

02138 Cambridge, Massachusetts, Amerika Syarikat
Telefon
+1 617-864-7170

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami