Baca keterangan rasmi

Falsafah kami Falsafah daripada The New England School of English adalah untuk memberikan yang terbaik dalam bahasa Inggeris dan latihan budaya: untuk menyediakan satu program mencabar minda yang berkualiti tinggi dalam persekitaran yang hangat dan menyokong. Pendek kata, matlamat kami adalah untuk memberi peluang yang luar biasa untuk belajar bahasa Inggeris.

Mengapa Neşe? Lengkap Penyerapan Linguistik dan Kebudayaan Pada Neşe, pelajar belajar lebih daripada bahasa adil; mereka belajar budaya Amerika juga. Pelajar-pelajar kita berjaya dengan cepat kerana latihan bahasa Inggeris intensif digabungkan dengan keasyikan budaya lengkap telah terbukti untuk memaksimumkan pembelajaran bahasa. Pada Neşe, pelajar menghadiri kelas intensif di siang hari dan mempunyai peluang untuk pulang ke rumah kepada keluarga homestay Amerika atau asrama pada waktu malam. Sepanjang hari, setiap hari, program intensif kami mendedahkan pelajar kepada bahasa dan budaya Amerika, memberikan peluang kepada bahasa yang paling cepat belajar mungkin.

Guru Cemerlang Kerana reputasi cemerlang, Neşe menarik guru yang memegang kedua-dua ijazah pertama atau ijazah lanjutan dari beberapa universiti terkemuka di Amerika Syarikat, termasuk Harvard, Yale dan Columbia. Tidak kira di mana guru-guru kita memperoleh ijazah mereka, guru Neşe adalah profesional yang dinamik dengan pengalaman mengajar yang luar biasa yang telah dipilih untuk mengajar di Neşe kerana tahap yang tinggi kepakaran dan dedikasi.

Kelas kecil Purata saiz kelas kami adalah 12 pelajar. Kelas kecil memastikan perbincangan yang meriah, penyertaan pelajar yang kerap, dan intensif interaksi pelajar dan guru.

Program intensif dan Semi-intensif Lima Hari Seminggu Pelajar mempunyai pilihan untuk menyertai Program Intensif Neşe dari 9: 00-3: 15 setiap hari atau dalam Program Semi-Intensif Neşe dari 9: 00-12: 00 setiap hari. Kedua-dua program menawarkan 10 tahap bahasa dan budaya latihan, akses penuh ke semua kemudahan Neşe, dan pilihan sama ada asrama atau penginapan homestay.

Kursus Elektif dan Selepas-Sekolah Di samping kelas intensif akademik, pelajar boleh memilih kursus elektif dan selepas sekolah untuk membantu mereka mencapai matlamat mereka dengan lebih cepat. Elektif dan Selepas Sekolah Kursus termasuk TOEFL® Penyediaan, Bahasa Inggeris Perniagaan, Undang-undang Inggeris, Sebutan dan Universiti Penyediaan. Pelajar maju Neşe juga boleh mengambil kursus di kawasan mereka kepentingan tertentu di Harvard School Pengembangan dan kolej kawasan lain. (Sila ambil perhatian bahawa lima pelajar perlu mendaftar agar Neşe selepas School Course untuk mengambil tempat.)

Transkrip rasmi dan Sijil Pada akhir setiap sesi, anda akan menerima transkrip Neşe yang menyediakan maklumat mengenai penguasaan Bahasa Inggeris anda dan pencapaian akademik dalam setiap bidang kemahiran. Anda juga akan menerima Sijil Neşe Kehadiran untuk mengambil bahagian dalam program kami, dan setelah berjaya menyelesaikan tahap paling maju Neşe, anda akan dianugerahkan Diploma Neşe. Selain itu, jika anda mencapai kecemerlangan akademik, anda akan diiktiraf sebagai satu "Kepujian Pelajar". Notasi ini akan muncul di Neşe transkrip rasmi anda.

An City Ideal, An Menetapkan Universiti Ideal Neşe terletak bersebelahan dengan Universiti Harvard di tengah-tengah Dataran Harvard di Cambridge. Harvard Square menjadi tumpuan aktiviti pelajar dan salah satu pusat pelajar paling menarik dan dinamik di Amerika Syarikat. Neşe hanya 100 meter dari stesen kereta api dan bas dan 10 minit dari pusat bandar Boston. Kami juga kurang daripada dua jam dari ski yang hebat, belayar lautan, dan cantik, bersejarah Cape Cod.

Jadual fleksibel Kami menawarkan intensif sesi 4 minggu yang bermula pada 12 masa yang berlainan sepanjang tahun. Ini bermakna bahawa anda boleh memulakan latihan Bahasa Inggeris anda pada masa yang paling sesuai dengan jadual anda.

Advance Pengaturan Penginapan Pada tahun ini, pelajar boleh memilih untuk tinggal di homestay keluarga Amerika atau di asrama. Kerana Neşe membuat semua pengaturan perumahan sebelum pelajar meninggalkan negara mereka sendiri, sama ada pelajar memilih untuk tinggal di homestay atau di asrama, mereka boleh pergi terus dari lapangan terbang ke rumah baru mereka. Neşe mengenakan sebarang yuran untuk membuat apa-apa perkiraan perumahan.

A Program untuk Profesional Oleh kerana fleksibiliti kurikulum Neşe, profesional boleh memilih kelas yang mereka mahu mengambil. Ini adalah sesuai untuk profesional yang bekerja tidak membenarkan mereka mengikuti kurikulum intensif. Selain program kami tetap intensif, arahan swasta dan kursus elektif Nese adalah beberapa pilihan di Nese untuk profesional.

A Program untuk Pelajar Kurikulum intensif kami direka khas untuk membantu pelajar mencapai matlamat akademik mereka secepat yang mungkin. Selain kelas intensif, kami menawarkan kursus TOEFL® Penyediaan, peperiksaan Institusi TOEFL® setiap bulan, dan padang Universiti Penyediaan. Kami juga menawarkan kaunseling banyak pendidikan dan perkhidmatan penempatan universiti, perpustakaan sumber universiti untuk membantu pelajar merancang kajian masa depan di Amerika Syarikat, dan masuk ke dalam universiti-universiti kawasan tanpa mengambil TOEFL®.

Kaunseling dan Perkhidmatan Percuma Rangkaian perkhidmatan percuma yang luas: penempatan sebelum ketibaan perumahan, kaunseling universiti dan penempatan, penggunaan kemudahan komputer Nese, penggunaan yang tidak terhad Nese e-mel dan Internet, transkrip Nese dan sijil, dan kaunseling dari wakil-wakil kami yang berpengalaman di seluruh dunia .

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:


The New England School of English

Kurikulum NESE dibahagikan kepada 10 tahap arahan intensif. Di setiap peringkat, anda menghadiri kelas setiap hari dari 9:00 - 3:15 setiap hari (Program Intensif) atau da ... [+]

Kurikulum NESE dibahagikan kepada 10 tahap arahan intensif. Di setiap peringkat, anda menghadiri kelas setiap hari dari 9:00 - 3:15 setiap hari (Program Intensif) atau dari 9: 00-12: 30 (Program Semi-Intensif). Di samping itu, bergantung kepada matlamat dan keperluan anda, anda boleh menghadiri beberapa kursus elektif dan selepas sekolah yang kami tawarkan. Pendedahan maksima kepada bahan-bahan yang sahih Walaupun anda dikehendaki mempunyai buku teks untuk kelas, dan anda akan diberikan kerja rumah daripada mereka, anda perlu bersedia untuk lebih banyak lagi! Di dalam kelas, anda akan membaca akhbar dan majalah, menonton video, berperanan, melakukan latihan di makmal komputer, dan wawancara Amerika. Kurikulum NESE direka untuk memberikan pendedahan maksimum kepada bahan-bahan yang sahih secepat mungkin. Hasilnya: anda belajar bahasa Inggeris secepat mungkin.... [-]

Amerika Syarikat Cambridge
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
4 - 16 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
The New England School of English

Kursus super intensif direka untuk memastikan bahawa anda akan meningkatkan skor anda dengan ketara pada peperiksaan iBT Next Generation TOEFL®. Di dalam kelas, anda akan ... [+]

TOEFL®Preparation

Kursus super intensif direka untuk memastikan bahawa anda akan meningkatkan skor anda dengan ketara pada peperiksaan iBT Next Generation TOEFL®. Di dalam kelas, anda akan menerima semakan kemahiran mendalam, mempelajari teknik pengambilan ujian, dan mengambil banyak peperiksaan amalan untuk memberi keyakinan kepada anda apabila mengambil peperiksaan iBT Next Generation TOEFL®. Oleh kerana kelas kecil, anda akan berpeluang untuk menumpukan kesilapan anda sendiri dan meningkatkan skor anda. Peperiksaan TOEFL® Institusi ditawarkan setiap bulan di NESE kepada semua pelajar peringkat menengah dan lanjutan yang berminat.

[-]
Amerika Syarikat Cambridge
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
4 - 8 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
The New England School of English

Dalam kursus intensif ini, kajian kes dan keadaan perniagaan domestik dan antarabangsa semasa dibentangkan. Melalui teks, video, dan perbincangan, anda akan mempertajam d ... [+]

Dalam kursus intensif ini, kajian kes dan keadaan perniagaan domestik dan antarabangsa semasa dibentangkan. Melalui teks, video, dan perbincangan, anda akan mempertajam dan memperbaiki kemahiran berbahasa Inggeris dan perniagaan anda dalam bidang seperti menulis perniagaan, pemasaran, perancangan strategik, kewangan, perniagaan antarabangsa, dan pembangunan sumber manusia. Pembaharuan Pengurusan Harvard, Minggu Perniagaan, artikel jurnal, dan kajian kes serta media semasa lain digunakan di seluruh kelas ini. Kerana NESE mengekalkan hubungan istimewa dengan beberapa program MBA di seluruh negara, pelajar NESE yang berkelayakan akademik dapat memasuki beberapa program ini tanpa mengambil ujian TOEFL® rasmi.... [-]

Amerika Syarikat Cambridge
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
4 - 8 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
The New England School of English

Undang-undang Inggeris merupakan Selepas-School Course direka untuk memperkenalkan pelajar kepada sistem kehakiman dan perundangan Amerika. Tumpuannya adalah perbendahara ... [+]

Apa Legal Bahasa Inggeris adalah; Apa Legal Bahasa Inggeris bukan.

Undang-undang Inggeris adalah Kursus Selepas-Sekolah direka bentuk untuk memperkenalkan pelajar kepada sistem kehakiman dan perundangan Amerika. Tumpuannya adalah perbendaharaan kata dan istilah daripada US sistem perundangan. Pelajar akan membincangkan pelbagai cabang undang-undang, mengkaji kes mercu tanda dan melawat sebuah mahkamah tempatan untuk melihat prosiding undang-undang. Perundangan Bahasa Inggeris bukan kursus undang-undang dan oleh itu, pelajar boleh mengharapkan pengajar mereka untuk memberi tumpuan kepada bahasa undang-undang dan tahu undang-undang AS secara umum, dan bukannya secara terperinci.

Yang mengajar Bahasa Inggeris Undang-undang? ... [-]
Amerika Syarikat Cambridge
Pendaftaran Terbuka
English
Sepenuh masa
4 - 48 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
The New England School of English

Perubatan Bahasa Inggeris adalah Kursus Selepas Sekolah yang direka untuk mengajar pelajar istilah perubatan Bahasa Inggeris biasa seperti yang digunakan dalam pelbagai t ... [+]

Apa Bahasa Inggeris Perubatan Adakah; Apa Bahasa Inggeris Perubatan Tidak.

Perubatan Bahasa Inggeris adalah Kursus Selepas Sekolah yang direka untuk mengajar pelajar istilah perubatan Bahasa Inggeris biasa seperti yang digunakan dalam pelbagai tetapan. Di samping itu, guru akan menyerlahkan beberapa cara di mana ubat dan perkhidmatan kesihatan awam dijalankan secara berbeza di Amerika Syarikat dari di banyak negara lain. Pelajar akan mempelajari perbendaharaan kata yang diperlukan semasa menyapa pesakit, membincangkan gejala dan didiagnosis dengan mereka, serta bahasa yang digunakan dalam membincangkan prognosis. Perubatan Bahasa Inggeris bukan kursus perubatan, tetapi kursus bahasa Inggeris, dan oleh itu, pelajar boleh mengharapkan pengajar mereka untuk memberi tumpuan kepada bahasa perubatan dan situasi perubatan biasa dan bukan secara umum, dan bukannya secara terperinci.... [-]

Amerika Syarikat Cambridge
Pendaftaran Terbuka
English
Sambilan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Why NESE?

New England School of English
Alamat
Harvard Square 36 John F. Kennedy Street
02138 Cambridge, Massachusetts, Amerika Syarikat
Website
Telefon
+1 617-864-7170