Northwest State Community College

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Northwest State Community College ( NSCC ) adalah kolej awam dua tahun yang diakreditasi oleh Persatuan Pusat Kolej Utara dan Sekolah. Northwest State Community College melayani Northwest Ohio dengan pelbagai pengalaman, termasuk latihan tenaga kerja yang disesuaikan dengan keperluan syarikat anda, sijil yang diiktiraf oleh industri antara enam minggu hingga satu tahun untuk pekerjaan dengan permintaan tinggi, dan darjah dua tahun yang mengarah ke empat- rakan tahun atau pekerjaan tempatan.

Di Northwest State Community College , kami percaya bahawa setiap orang mempunyai peluang yang sama untuk berjaya, tanpa mengira latar belakang atau pengalaman. Oleh itu, kami bertekad untuk menyokong anda di dalam kelas dan mengatasi banyak halangan hidup yang mungkin anda hadapi untuk menyelesaikan kelayakan.

Kami terkenal di wilayah dan negara bagian untuk memberikan pendidikan berkualiti tinggi yang menghasilkan pekerjaan tempatan yang hebat dalam pembuatan, kerjaya kesihatan, seni industri, dan perniagaan. Pelajar bujang kami semakin mencari kami pilihan yang lebih baik untuk memulakan perjalanan empat tahun mereka, dengan banyak yang bermula pada tahun sekolah menengah mereka.

Lokasi

Archbold

Alamat
Ohio 34,22600
43502 Archbold, Ohio, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Program-program

Pada masa ini tidak ada program untuk dipaparkan

Sila menapis carian di atas, lihat kategori popular kami di bawah atau melakukan carian kata kunci.


... or simply by choosing your degree: