Baca keterangan rasmi

Northwest College dibuka pada tahun 1946 dengan hampir 100 sepenuh dan separuh masa pelajar dan tiga tenaga pengajar yang bertemu di bilik darjah yang dipinjam dari daerah sekolah awam.

Pada mulanya dikenali dengan Universiti Wyoming Barat Laut Center, ia ditubuhkan melalui perjanjian dengan Universiti Wyoming dan Park County Sekolah Daerah No. 1. Sokongan Universiti telah dihentikan pada tahun 1950.

Pada tahun 1953 nama itu ditukar ke Northwest Kolej Komuniti, dan pada tahun 1968 asas cukai kolej itu telah diperluaskan untuk merangkumi semua Taman County. Namanya berubah sekali lagi untuk Northwest College pada tahun 1989. Sejak sekian lama, kualiti pengajaran matang, dan satu kampus kediaman maju.

NWC adalah jauh lebih daripada sebuah kolej dua tahun biasa - mempertimbangkan perkara-perkara berikut sebagai bukti tuntutan itu.

Program keluasan: Pelbagai kursus menyokong 54 darjah pemindahan, 19 darjah teknikal dan 34 sijil kemahiran. Dan dengan tuisyen rendah Barat Laut, tidak ada keperluan untuk merasa bersalah meneroka sebelum melakukan utama a.

Fakulti yang kuat: Pelajar mengenali fakulti hebat kami atas dasar siapa nama. Walaupun mereka sering menyeru sebagai pakar dalam bidang masing-masing, tumpuan fakulti kita pada para pelajar kita.

Peluang pembelajaran yang kaya: Pembelajaran menanti pelajar-pelajar kita di dalam dan di luar bilik darjah, termasuk aktiviti akademik seperti Livestock Penghakiman dan Forensik serta peluang perjalanan tahunan antarabangsa.

Aktiviti: Pelbagai aktiviti pelajar termasuk olahraga antar perguruan, sukan antara dinding, kelab dan organisasi, persatuan pelajar dan banyak lagi. Jika anda berada di sebuah pasukan olahraga, terdapat peluang yang baik keluarga dan rakan-rakan anda boleh menonton melalui Webcasts sebenar yang dihasilkan oleh pelajar NWC.

Alam Sekitar: Ini semua di sini-persekitaran benar-benar kolej megah lima dewan kediaman dan lebih daripada 50 pangsapuri (mencari lebih terperinci mengenai kami peta kampus dan kawasan peta).

Visi & Misi

Visi - Melalui satu ajaran penting, pembelajaran, dan persekitaran hidup, Northwest College akan menjadi pemimpin pendidikan yang dinamik dan cemerlang yang membentuk masa depan yang positif kepada pelajar dan masyarakat ia berfungsi.

Misi - Melalui, persekitaran hidup dan pembelajaran yang luar biasa dinamik, Northwest College telah menyediakan dirinya untuk pencapaian individu pelajar, kepelbagaian, kewarganegaraan global, dan daya hidup masyarakat.

pelajar

1,719 pelajar kredit 59% - sepenuh masa 41% - sambilan 72% - Wyoming 23% - negeri lain 4% - negara lain

Kampus

Kampus utama, Powell

132 - jumlah ekar 62 - bangunan (termasuk bangunan Kampus Barat)

Empat pusat luar kampus

Stesen Field Mickelson (50 batu barat Powell) Cody Pusat Worland Pusat Trapper Arena

Program Pengajian

52 - darjah pemindahan 19 - darjah teknikal 30 - sijil

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

Associate of Applied Science

Northwest College

Fotografi Program Communications menyediakan pelajar untuk kerjaya dalam fotografi profesional. ... [+]

Fotografi Program Communications menyediakan pelajar untuk kerjaya dalam fotografi profesional. Bidang penekanan fotografi komersial termasuk ilustrasi studio, potret, media digital baru, dan photojournalism.

Dengan yang terbaru dalam multimedia dan teknologi digital digabungkan dengan proses tradisional dan sejarah, program ini merangkumi semua menyediakan pelajar dengan pelbagai kemahiran kerana mereka membangunkan visi fotografi peribadi.

Dari akademik kepada usaha profesional, fakulti sepenuh masa kami membawa masuk ke dalam bilik darjah kepakaran mereka dalam industri yang sentiasa berubah pantas ini. Kemudian melalui tugasan berasaskan projek dan pendekatan hands-on, pelajar belajar penyelesaian masalah visual dunia sebenar.... [-]

Amerika Syarikat Powell
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Northwest College

Program ini menawarkan pelajar-pelajar yang bersedia untuk memasuki pasaran kerja luar dan pengembaraan latar belakang yang pelbagai di negeri pelbagai musim dan berasask ... [+]

Program ini menawarkan pelajar-pelajar yang bersedia untuk memasuki pasaran kerja luar dan pengembaraan latar belakang yang pelbagai di negeri pelbagai musim dan berasaskan program luar air. Pelajar dalam pendidikan luar dan program Rekreasi membangunkan kemahiran dan pengalaman yang berkaitan dengan kumpulan terkemuka dalam aktiviti rekreasi luar pengembaraan berasaskan. Program ini tidak dirancang untuk pelajar yang merancang untuk memindahkan kepada institusi empat tahun.

Keperluan Pendidikan Umum

Pöls 1000 - Amerika dan Wyoming Kerajaan (3) Engl 1010 - Bahasa Inggeris I: Pengenalan kepada Komposisi (3) Engl 1020 - Bahasa Inggeris II: Pengenalan Kesusasteraan (3) BADM 1005 - Matematik Perniagaan (3) CO / M 1030 - Komunikasi Interpersonal (3) Biol 1080 - Sains Alam Sekitar (Spring sahaja) (3) ... [-]
Amerika Syarikat Powell
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Associate of Arts

Northwest College

Kawasan komunikasi menawarkan pelbagai kursus untuk pelajar yang merancang untuk memindahkan kepada institusi empat tahun atau lebih memahami corak komunikasi mereka. ... [+]

Kawasan komunikasi menawarkan pelbagai kursus untuk pelajar yang merancang untuk memindahkan kepada institusi empat tahun atau lebih memahami corak komunikasi mereka. Pelajar merancang untuk menerima Ijazah Sarjana Muda Sastera dalam bidang ini perlu mengkaji dengan teliti memiliki ijazah kolej atau universiti yang mereka merancang untuk memindahkan. Kursus komunikasi Ucapan disediakan untuk pelajar di bawah apa-apa ijazah atau pelan sijil sebagai keperluan kemanusiaan sama ada memuaskan atau sebagai elektif.

Program ini membolehkan pelajar meneroka bidang komunikasi sebagai asas bersekutu mereka ijazah seni. Teras ini menyediakan pelajar kursus asas dalam bidang sementara membolehkan mereka fleksibiliti untuk menyesuaikan program mereka dengan keperluan masing-masing. Pelajar hendaklah kursus teras dengan jayanya dengan "C-" atau lebih baik untuk memenuhi keperluan program. Pelajar-pelajar yang merancang untuk memindahkan kepada program empat tahun mungkin perlu mempunyai jam tambahan melebihi keperluan program di Northwest College untuk memindahkan sebagai junior. Pelajar-pelajar ini harus berunding dengan penasihat mereka dan empat tahun Katalog kolej yang sesuai.... [-]

Amerika Syarikat Powell
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Northwest College

Kolej Jabatan Seni Northwest menawarkan rangkaian kursus asas dan elektif direka untuk membina kemahiran yang kuat untuk kerja-kerja dalam bidang reka bentuk dua dimensi, ... [+]

Kolej Jabatan Seni Northwest menawarkan rangkaian kursus asas dan elektif direka untuk membina kemahiran yang kuat untuk kerja-kerja dalam bidang reka bentuk dua dimensi, tiga dimensi, dan grafik. Setelah tamat kursus-kursus asas, bersama-sama dengan keperluan kolej umum untuk tamat pengajian, pelajar boleh memindahkan kepada sebuah kolej empat tahun atau universiti, atau mencari pekerjaan dengan keyakinan yang datang dari persiapan bunyi.

Walaupun kursus asas dirancang dengan program seni dalam fikiran, mana-mana pelajar yang berminat dalam mengembangkan pemahaman dan menikmati seni mereka boleh mendaftar.

Jumlah Keperluan Pendidikan Umum: 39-42 Kredit

Enam jam Visual & Seni Persembahan akan dipenuhi dengan mengambil Kursus Teras. ... [-]

Amerika Syarikat Powell
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Northwest College

kajian psikologi semua aspek tingkah laku manusia, termasuk bagaimana kita mengesan dan melihat dunia, bagaimana kehendak dan perasaan mempengaruhi apa yang kita lakukan, ... [+]

kajian psikologi semua aspek tingkah laku manusia, termasuk bagaimana kita mengesan dan melihat dunia, bagaimana kehendak dan perasaan mempengaruhi apa yang kita lakukan, dan bagaimana kita belajar dan ingat dan mencipta idea-idea. Aktiviti-aktiviti mental berulang membentuk personaliti dan sikap kita, dan apabila personaliti yang berbeza berinteraksi, mereka berubah. Mengkaji ini tingkah laku yang berbeza-beza, psikologi mengacu pada pengetahuan yang diperolehi oleh kebanyakan disiplin akademik yang lain. Oleh itu, anda kemungkinan besar akan menikmati dan dilakukan dengan baik dalam bidang psikologi jika anda mempunyai kepentingan yang berbeza-beza, dan telah belajar banyak daripada mata pelajaran yang terdapat di sekolah tinggi, termasuk matematik dan sains.... [-]

Amerika Syarikat Powell
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Northwest College

Program ini menyediakan asas yang kukuh kerja kursus bagi pelajar-pelajar yang berminat untuk mengikuti ijazah sarjana muda dalam kajian antarabangsa dan untuk pelbagai p ... [+]

Program ini menyediakan asas yang kukuh kerja kursus bagi pelajar-pelajar yang berminat untuk mengikuti ijazah sarjana muda dalam kajian antarabangsa dan untuk pelbagai peluang pekerjaan, kedua-dua di dalam dan di luar negara. Program ini adalah antara disiplin, dan pelajar mempunyai banyak fleksibiliti dalam mereka bentuk program pengajian yang sesuai dengan minat kerjaya mereka. Pelajar jurusan kajian antarabangsa mengambil sejumlah 21 jam dari kurikulum pengajian antarabangsa dan lapan jam bahasa asing tunggal.

Program ini membolehkan pelajar untuk menerima Bersekutu Sastera dalam ijazah Pengajian Antarabangsa. Teras ini menyediakan pelajar kursus asas dalam bidang sementara membolehkan mereka fleksibiliti untuk menyesuaikan program mereka dengan keperluan masing-masing. Pelajar hendaklah kursus teras dengan jayanya dengan "C-" atau lebih baik untuk memenuhi keperluan program. Pelajar merancang untuk memindahkan kepada program empat tahun mungkin perlu mempunyai jam tambahan melebihi keperluan program di Northwest College untuk memindahkan sebagai junior. Pelajar-pelajar ini harus berunding dengan penasihat mereka dan empat tahun Katalog kolej yang sesuai.... [-]

Amerika Syarikat Powell
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Northwest College

Keadilan Jenayah di Northwest College menawarkan gambaran keseluruhan sistem keadilan jenayah Amerika dan kajian teori, prosedur, undang-undang, dan elemen-elemen yang me ... [+]

Keadilan Jenayah di Northwest College menawarkan gambaran keseluruhan sistem keadilan jenayah Amerika dan kajian teori, prosedur, undang-undang, dan elemen-elemen yang membimbing sistem keadilan kita pelajar. Pelajar memperoleh pengetahuan am tentang asal-usul dan kaedah polis, mahkamah, dan sistem pemulihan di Amerika, serta struktur reka bentuk mereka dan operasi. Ahli Bersekutu Muda Sastera dalam Keadilan Jenayah menyediakan asas yang kukuh kerja kursus bagi pelajar-pelajar yang berminat untuk mengikuti ijazah sarjana muda dalam kajian keadilan jenayah, mereka yang ingin menjadi seorang pengamal dalam bidang ini, atau profesional sudah bekerja dalam bidang yang memerlukan peningkatan pendidikan. Pelajar perlu melengkapkan dengan jayanya kursus teras dengan "C-" atau lebih baik untuk memenuhi keperluan program. Pelajar merancang untuk memindahkan kepada program empat tahun mungkin perlu mempunyai jam tambahan melebihi keperluan program Northwest College untuk memindahkan sebagai junior. Pelajar-pelajar ini harus berunding dengan penasihat mereka dan empat tahun Katalog kolej yang sesuai.... [-]

Amerika Syarikat Powell
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Northwest College

Muzik adalah kehidupan. Itu sahaja yang anda benar-benar perlu tahu. Jika anda tidak percaya, Program Muzik NWC akan menetapkan anda lurus. Sepanjang hari, anda akan men ... [+]

Muzik adalah kehidupan.

Itu sahaja yang anda benar-benar perlu tahu. Jika anda tidak percaya, Program Muzik NWC akan menetapkan anda lurus. Sepanjang hari, anda akan menyanyi, bermain, campurkan dalam berkumpulan besar dan kecil, mempelajari asas-asas dan mengamalkan cara atau dua (dan ya, semua pemuzik diperlukan untuk belajar piano, tidak kira apa kepakaran muzik mereka adalah).

Rumah baru anda akan berada di dalam bilik individu amalan, berteknologi tinggi perisian muzik makmal, atau sebuah studio rakaman digital. Anda akan mendapat untuk bekerja dengan artis tetamu menghadiri juta (atau lebih) konsert. Plus log masa jalan raya pada lawatan prestasi.

Muzik. Ada apa-apa lagi?... [-]

Amerika Syarikat Powell
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Associate of Science

Northwest College

Program ini dirancang untuk pelajar yang berminat dalam aplikasi dan integrasi sains biologi dan fizikal untuk pengeluaran tanaman lestari. ... [+]

Program ini dirancang untuk pelajar yang berminat dalam aplikasi dan integrasi sains biologi dan fizikal untuk pengeluaran tanaman lestari. Pelajar memindahkan ke dalam program sains tanaman atau agronomi untuk kerjaya dalam benih, baja, dan industri kimia, atau dalam pengeluaran tanaman. Pindahkan ke dalam sains tanah atau kurikulum ekologi boleh membawa kepada jawatan pengurusan tanah dan pengurusan sumber asli. Pelajar hendaklah kursus teras dengan jayanya dengan "C-" atau lebih baik untuk memenuhi keperluan program. Pelajar merancang untuk memindahkan kepada program empat tahun mungkin perlu mempunyai jam tambahan melebihi keperluan program di Northwest College untuk memindahkan sebagai junior. Pelajar-pelajar ini harus berunding dengan penasihat mereka dan empat tahun Katalog kolej yang sesuai.... [-]

Amerika Syarikat Powell
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Northwest College

Pelbagai bidang dalam bidang kejuruteraan berkaitan dalam bahawa mereka semua memerlukan kefahaman yang mendalam tentang undang-undang sains asas. ... [+]

Pelbagai bidang dalam bidang kejuruteraan berkaitan dalam bahawa mereka semua memerlukan kefahaman yang mendalam tentang undang-undang sains asas. Jurutera menggunakan pengetahuan dan prinsip-prinsip saintifik untuk reka bentuk dan operasi mesin, kepada pemilihan bahan, untuk kebaikan alam sekitar manusia, dan untuk penggunaan yang menjimatkan kakitangan, wang, dan tenaga.

Bersekutu Sains dalam bidang Kejuruteraan menekankan teras tradisional kejuruteraan di peringkat mahasiswa dan mahasiswa itu. Program ini menyediakan pendidikan asas dalam bidang kejuruteraan dengan fleksibiliti yang cukup untuk membolehkan pelajar memindahkan kepada pelbagai sekolah empat tahun menawarkan ijazah sarjana muda ijazah sains dalam bidang kejuruteraan. Pelajar hendaklah kursus teras dengan jayanya dengan "C-" atau lebih baik untuk memenuhi keperluan program. Pelajar merancang untuk memindahkan kepada program empat tahun mungkin perlu mempunyai jam tambahan melebihi keperluan program di Northwest College untuk memindahkan sebagai junior.... [-]

Amerika Syarikat Powell
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Northwest College

Kajian biologi merangkumi kursus-kursus yang direka untuk membantu pelajar membiasakan diri dengan struktur dan fungsi organisma hidup dan menghargai beberapa hubungan ek ... [+]

Kajian biologi merangkumi kursus-kursus yang direka untuk membantu pelajar membiasakan diri dengan struktur dan fungsi organisma hidup dan menghargai beberapa hubungan ekologi sedia ada dalam dunia kehidupan. Kursus-kursus biologi yang diperlukan dalam program ini selari yang terdapat di institusi empat tahun dan perlu memindahkan tanpa kesukaran. Pelajar hendaklah kursus teras dengan jayanya dengan "C-" atau lebih baik untuk memenuhi keperluan program. Kursus yang disyorkan direka untuk membantu pelajar dalam menyiapkan ijazah empat tahun. Pelajar merancang untuk memindahkan kepada program empat tahun mungkin perlu mempunyai jam tambahan melebihi keperluan program di Northwest College untuk memindahkan sebagai junior. Pelajar-pelajar ini harus berunding dengan penasihat mereka dan empat tahun Katalog kolej yang sesuai.... [-]

Amerika Syarikat Powell
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Northwest College

Berada di luar semasa permainan besar adalah sukar bagi seorang atlet. Anda boleh membuat ia lebih mudah dengan pengetahuan dan pemahaman tentang badan dan kecederaan yan ... [+]

Berada di luar semasa permainan besar adalah sukar bagi seorang atlet. Anda boleh membuat ia lebih mudah dengan pengetahuan dan pemahaman tentang badan dan kecederaan yang akan membuat orang-orang atlet bermain sukan yang mereka suka! program latihan Olahraga NWC ini bermula anda di landasan yang menarik untuk membantu mencegah, menilai, mengurus, dan memulihkan mereka kecederaan.

Dalam suasana yang berdaya saing dan kerjasama, anda akan belajar bagaimana untuk pita, merawat, dan memulihkan atlet. Selepas menamatkan pengajian, anda bersedia untuk memindahkan ke sekolah empat tahun dan langkah seterusnya untuk menjadi Jurulatih Olahraga Lembaga Bertauliah.

Program ini menyediakan asas yang kukuh untuk pelajar merancang kerjaya sebagai jurulatih olahraga. Ia menyediakan pelajar untuk memindahkan kepada institusi yang menawarkan ijazah sarjana muda dalam latihan olahraga. Pelajar hendaklah kursus teras dengan jayanya dengan "C-" atau lebih baik untuk memenuhi keperluan program. Pada awal semester musim bunga tahun kedua, pelajar perlu membuat permohonan untuk kemasukan ke program pendidikan latihan sukan bertauliah di sebuah institusi empat tahun.... [-]

Amerika Syarikat Powell
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Northwest College

Kurikulum Sains Haiwan menyediakan asas dalam bidang sains biologi dan fizikal, ditambah dengan permohonan untuk pengeluaran dalam persekitaran barat. Ia menyediakan pela ... [+]

Yang Sains Haiwan kurikulum menyediakan asas dalam bidang sains biologi dan fizikal, ditambah dengan permohonan untuk pengeluaran dalam persekitaran barat. Ia menyediakan pelajar untuk memindahkan ke dalam program ijazah lanjutan dalam mana-mana satu daripada beberapa pilihan yang ada dalam sains haiwan. Graduan mendapat pekerjaan dalam makanan dan produk kesihatan syarikat, pengurusan ternakan dan pemasaran, persatuan baka, agensi kerajaan, atau industri daging.

Pelajar hendaklah kursus teras dengan jayanya dengan "C-" atau lebih baik untuk memenuhi keperluan program. Pelajar merancang untuk memindahkan kepada program empat tahun mungkin perlu mempunyai jam tambahan melebihi keperluan program di Northwest College untuk memindahkan sebagai junior. Pelajar-pelajar ini harus berunding dengan penasihat mereka dan empat tahun Katalog kolej yang sesuai.... [-]

Amerika Syarikat Powell
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Northwest College

Program ini menyediakan pelajar yang ingin menumpukan perhatian dalam kajian perakaunan atau pentadbiran perniagaan dengan kursus yang merupakan asas yang sama untuk kaji ... [+]

Program ini menyediakan pelajar yang ingin menumpukan perhatian dalam kajian perakaunan atau pentadbiran perniagaan dengan kursus yang merupakan asas yang sama untuk kajian dan / atau kerjaya maju dalam perniagaan. Pelajar-pelajar yang belajar di kawasan ini biasanya mendapatkan ijazah di institusi kanan dalam bidang perakaunan, kewangan, pengurusan, pemasaran dan pentadbiran kakitangan antara lain. Ijazah dalam perniagaan adalah tempat yang sesuai untuk pelajar merancang untuk menghadiri sekolah undang-undang selepas tamat pengajian. Jabatan Perniagaan Northwest College menawarkan pelajar peluang untuk membina asas yang kukuh untuk melanjutkan pengajian dalam program ini.

Pelajar merancang untuk memasuki kerjaya dalam perniagaan melalui pengajian lanjutan di institusi empat tahun akan perlu mempunyai kerja kursus melebihi keperluan program di Northwest College.... [-]

Amerika Syarikat Powell
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Northwest College

Jika anda tidak tahu lagi mana laluan kerjaya yang tepat untuk anda, Pengajian Am akan memberikan anda asas untuk hampir mana-mana ijazah. Anda boleh meneroka minat anda, ... [+]

Jika anda tidak tahu lagi mana laluan kerjaya yang tepat untuk anda, Pengajian Am akan memberikan anda asas untuk hampir mana-mana ijazah. Anda boleh meneroka minat anda, ditambah kita akan bekerjasama dengan anda pada tahun bayat anda untuk mempersempit fokus supaya kelas anda membawa anda ke arah yang betul.

Pengajian Am AA

Keperluan Ijazah

Kerajaan 06/03 kredit Bahasa Inggeris 6 kredit Matematik 3 kredit Makmal Sains 4 kredit Kemanusiaan 9 kredit Sains Sosial 6 kredit Kesedaran Budaya Perbandingan 6 kredit Kesihatan 2 kredit Pengajian Am AS

Keperluan ijazah

Kerajaan 06/03 kredit Bahasa Inggeris 6 kredit Matematik / Makmal Sain... [-]
Amerika Syarikat Powell
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Ijazah Bersekutu

Northwest College

Sama ada anda mahu memperkenalkan anak-anak muda ke dunia ajaib buku, berkongsi cinta anda belajar dengan remaja, atau membantu kanak-kanak lambat perkembangannya mengeja ... [+]

Sama ada anda mahu memperkenalkan anak-anak muda ke dunia ajaib buku, berkongsi cinta anda belajar dengan remaja, atau membantu kanak-kanak lambat perkembangannya mengejar dengan rakan-rakan mereka, anda boleh mendapatkan kelas-kelas yang anda perlukan pada Program Pendidikan NWC ini.

Berikut adalah sedikit maklumat tentang setiap program kami. Hubungi kami untuk mengetahui jika Northwest College mempunyai apa yang anda perlukan untuk memulakan kerjaya profesional yang memuaskan dalam bidang pendidikan.

Pendidikan Awal Kanak-kanak

Madya Sains, Bersekutu Pelajar Seni belajar tentang mengajar kanak-kanak berusia lahir melalui lama dalam kursus Awal Kanak-kanak lapan tahun. Pemerhatian, penyertaan dan praktikum dengan mentor adalah sebahagian daripada peluang pendidikan yang menarik disediakan di Northwest College.... [-]

Amerika Syarikat Powell
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Northwest College

Dua tahun pertama persediaan untuk kerjaya sebagai awal kanak-kanak, sekolah rendah, sekolah menengah, atau guru menengah boleh dicapai di Northwest College. Jabatan Pela ... [+]

PENDIDIKAN

Dua tahun pertama persediaan untuk kerjaya sebagai awal kanak-kanak, sekolah rendah, sekolah menengah, atau guru menengah boleh dicapai di Northwest College. Jabatan Pelajaran menawarkan kursus-kursus yang mengajar prinsip-prinsip asas dan teori-teori pengajaran dan pembelajaran. Melalui kerjasama kakitangan sekolah awam, pelajar-pelajar kita memerhati dan menimba pengalaman praktikal dalam bilik darjah sekolah awam di seluruh Big Horn Basin.

penasihat akademik membimbing pelajar dalam kerjaya pilihan mereka serta menasihatkan mereka mengenai pemilihan kursus dan pilihan pemindahan.

Sejak pengajaran memerlukan pensijilan negeri, adalah penting bahawa pelajar berunding dengan penasihat mereka kerap untuk menjadi bermaklumat keperluan program di kolej-kolej empat tahun. Katalog kolej pemindahan empat tahun perlu dirujuk oleh pelajar semasa memilih kursus.... [-]

Amerika Syarikat Powell
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Northwest College

Pereka grafik menggabungkan seni dan teknologi untuk menyampaikan idea dalam bentuk visual. Design melibatkan maklumat kreatif, analisis, dan teknikal - seorang pereka ya ... [+]

Pereka grafik menggabungkan seni dan teknologi untuk menyampaikan idea dalam bentuk visual. Design melibatkan maklumat kreatif, analisis, dan teknikal - seorang pereka yang baik mesti belajar untuk Excell di ketiga-tiga kawasan.

Program reka bentuk grafik di Northwest College menyediakan pelajar dengan kemahiran konseptual dan teknikal dalam komunikasi visual. Anda akan mendapat kecekapan dalam menggunakan proses kreatif, prinsip reka bentuk, bentuk, warna, imej, dan tipografi bagi mencipta mesej yang jelas dan menarik. Ambil kesempatan daripada peralatan state-of-the-art yang sama dan perisian yang digunakan oleh profesional dalam bidang yang sama membangunkan kemahiran anda.

... [-]
Amerika Syarikat Powell
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu